11. kolo
09.11.2018 20:30 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Hannover 96 - VfL Wolfsburg 2:1

Wolfsburg měl v zápase v Hannoveru herní převahu. Šance si však dlouho nevytvářel, domácí byli naopak střelecky efektivní díky čemuž nakonec berou všechny 3 body.

Začátek utkání mnoho vzrušujících momentů nenabídl. Hned z první větší šance ale padla branka. Stalo se tak ve 21. minutě, kdy se trefil záložník hostí Malli. Radost fanoušků Wolfsburgu však netrvala dlouho, sudí Fritz totiž po konzultaci s kolegou u videa gól odvolal kvůli tomu, že Gerhardt si v souboji o míč, který brance předcházel, pomohl rukou.

O deset minut později se naopak radovali domácí. Bebou poslal do vápna pěkný centr, který z voleje trefil křídelník Maina a nechytatelně poslal míč k pravé tyči Casteelsovy brány.

Vyrovnat mohl ve 38. minutě Ginczek, jeho rána z úctyhodné vzdálenosti skončila jen těsně vedle. První poločas tak vyhráli domácí

Wolfsburg potřeboval povzbudit, nový impuls se týmu pokusil dát trenér Labbadia dvojím střídáním před druhou půlí. Ani čerstvé síly Brekala a Yeboaha však herní projev hostů příliš neoživili.

V 54. minutě z dobré pozice pálil Roussillon, trefil však jen prostředek brány, kde stál připravený gólman Esser.

Po hodině hry se pak do šance ve vápně dral domácí Bakalorz. Do zakončení jej ale nepustil obránce William, který jej zezadu poslal k zemi. Verdikt byl jasný - žlutá karta pro Williama, penalta pro Hannover. Tu pohodlně proměnil Bebou a domácí vedli o dvě branky.

Dvacet minut poté ale kopali pokutový kop i hosté. Střídající Albornoz fauloval Gerhardta a z následné penalty vybojoval snížení Wout Weghorst.

Proměněná penalta jako by hráče Wolfsburgu polila živou vodou. V závěru zápasu domácím prakticky nepůjčili míč, vyrovnat se však nepodařilo a z Hannoveru tak odjíždějí bez bodu.

Autor: Vojtěch Gargulák / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele