17. kolo
21.12.2019 15:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Bayern zakončil rozpačitý podzim vítězstvím nad Wolfsburgem

Zimní přestávku tedy přečká na třetí příčce. Wolfsburg, který v aktuální sezoně udržel nejdéle ze všech týmů neporazitelnost, se propadl až na devátou pozici.

Asi nepřekvapí, že to byli domácí, kdo si v Allianz Areně vytvořil během úvodního poločasu více brankových příležitostí. Žádnou z nich se však nepodařilo proměnit. Na druhé straně hřiště zahrozili Klaus a Maximilian Arnold. Jenže ani oni nedokázali zařídit celku z Volkswagen-Areny vedení.

Hned po změně stran se dostal ke slovu João Victor, avšak stav stále zůstával bezbrankový. Ve třiapadesáté minutě se připomněl Philippe Coutinho a Koen Casteels si poradil. Když se zápas přehoupl do své závěrečné dvacetiminutovky, vypadalo to, že "Vlci" převezmou iniciativu.

Yannick Gerhardt, Josuha Guilavogui, Wouter Weghorst a dvakrát Arnold však nebyli úspěšní, takže přišla řada na hráče Bayernu Mnichov. V 85. minutě přihrával Thomas Müller do šestnáctky, kde byli připravení zakončovat hned dva jeho spoluhráči. Nakonec před Alabou střílel po zemi Joshua Zirkzee - 1:0.

Čtyři minutky poté přišla řada na Serge Gnabryho, který předvádí v dresu bavorského velkoklubu tradičně výborné výkony. Robert Lewandowski se pohyboval na hranici ofsajdu, když hlavou přiťukl nabíhajícímu spoluhráči, který placírkou z první uklízel k levé tyči - 2:0. Bayern má tedy pouze čtyřbodovou ztrátu na vedoucí RB Lipsko, tedy věřme, že jarní část Bundesligy bude ještě hodně napínavá.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (13)

Přidat komentář
Rich

4-1

Reagovat
smazaný uživatel

3-1

Reagovat
Heresy

5:2

Reagovat
Pharrell

5:1

Reagovat
Rich

Okamžitě dát Zirkeeho do prvního týmu Bayernu, kontrakt a dávat mu víc šancí, neskutečný.

Reagovat
Giginek

Reagovat
Heresy

Reagovat
südkurve

V Áčku je, smlouvu má na 4 roky a prostor dostane potom co v létě odejdou Coutinho a Perišič.

Reagovat
Rich

Já právě nevěděl, jestli jo nebo ne. Ale rozhodně válí teď ty zápasy a prostor asi bude dostávat teď, na trávníku byl chvíli a hned gól, ale ten mu skvěle připravil Muller, tak palec nahoru i za něj.

Reagovat
Dufal

Není Zirkee, nýbrž Zirkzee. Hraje hlavně za béčko, jeho čas přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Nula gnabry opět vřískala na pažitu.Už aby se našel nějaký řezník kdo této nule doláme nožičky.Nějak nemusím tyhle haluzáky

Reagovat
Rich

Ty sám si moc. Že by nevyšel tiket se sázkou? Nebo člověk, který nenávidí Bayern do morku kostí a miluje Dortmund nebo Lipsko?

Reagovat
Dufal

Nevyvolávejte tu řezníky na hráče, které nemáte rád.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele