Aktuality

Chorvatský talent Modrič zůstane ještě rok v Dinamu

Nejlepší chorvatský fotbalista Luka Modrič zůstane ještě nejméně rok v Dinamu Záhřeb. Hráčův manažer a zároveň viceprezident klubu Zdravko Mamič dnes novinářům řekl, že talentovaný záložník bude hrát za Dinamo do ledna 2009 a za rok si vydělá tři miliony eur.

Wenger se těší na Beckhama

David Beckham se nakonec přeci jen bude připravovat s Arsenalem na novou sezónu a manažer Arsene Wenger doufá, že anglická hvězda bude mít kladný vliv na jeho talentované mladíky. Ti by se od zkušeného záložníka měli přiučit nové věci.

Zambrotta se do Itálie nevrátí

Podle fotbalové agenta Giuseppe Bonetta se italský obránce Gianluca Zambrotta v průběhu letošního zimního přestupového období do Itálie nevrátí. Barcelona, jeho současný klub, s ním totiž na zbytek sezóny počítá.

Olomouc pouští tři fotbalisty na hostování

Tři fotbalisty, kteří momentálně nemají místo v ligovém kádru, uvolní Sigma Olomouc na hostování do druholigových klubů. Stoper René Formánek se po dlouhodobém zranění kolena bude na jaře rozehrávat v Třinci, útočník David Rojka vyztuží ofenzivu Sokolova a záložník Jiří Gába vypomůže Jihlavě.

Ronaldinho se prý zasnoubil s AC Milán

Uznávaný agent Ernesto Bronzetti tvrdí, že AC Milán je blízko dohody o přestupu Ronaldinha z Barcelony. Podle jeho slov vypadají jako dva snoubenci čekající na svatbu. Vypovídá o tom také fakt, že prezident milánského klubu Silvio Berlusconi monitoruje situaci kolem brazilského kouzelníka a čeká na svou šanci ulovit bývalého fotbalistu PSG několik měsíců.

Puyol shodil svou hřívu!

Obránce a kapitán Barcelony Carlos Puyol dodržel svá slova a po porážce s Realem Madrid se ostříhal do hola. Před utkáním si totiž prohru s odvěkým rivalem nechtěl připustit.

Ujfaluši má dilema: prodlouží ve Fiorentině?

Vedení Fiorentiny nabídlo obránci Tomáši Ujfalušimu novou smlouvu. Podle ní by měl český reprezentant, kterému v létě skončí stávající kontrakt, působit v italském klubu až do roku 2011. Devětadvacetiletého obránce by však ráda získala FC Sevilla či Liverpool.

Eriksson chce vybudovat úspěšný tým

Švédský kouč Manchesteru City Sven-Göran Eriksson přiznal, že se chce během pár let kvalitativně rovnat anglickým týmům z "velké čtyřky". S budováním svého celku již začal v létě a bude pokračovat v lednovém přestupní termínu.

Santa Cruz ohromil kouče Hughese

Manažer Blackburnu Rovers Mark Hughes je doslova šokovaný, jak rychle se dokázal v anglickém fotbale prosadit paraguayský útočník Roque Santa Cruz. Ten přišel do v současnosti devátého týmu Premier League před letošní sezónou z Bayernu Mnichov.

Prioritou Realu je nyní Ronaldo

Real Madrid se bude znovu snažit získat Cristiana Ronalda z Manchesteru United, alespoň podle španělských médií. Mladý záložník nedávno prohlásil, že by jednou rád hrál ve Španělsku a na tuto strunu údajně Real hodlá hrát.

Přetáhne Allofse z Brém Bayern?

Klaus Allofs je v současné době sportovním ředitelem Werderu Brémy, ale už brzy může změnit klub. Zájem o jeho služby totiž má Bayern Mnichov a Allofs odmítá prozradit cokoliv konkrétního o své budoucnosti.

Deco si přeje hrát pod Mourinhem

Portugalský záložník Barcelony Deco znovu prohlásil, že by se v jednom týmu rád sešel s Josem Mourinhem. Ten je nyní bez angažmá a podle nejrůznějších spekulací by mohl právě v Barceloně nahradit Franka Rijkaarda.

Benítez: Crouche prodám. Za 40 milionů

Útočník Liverpoolu Peter Crouch se přes silnou konkurenci těžko dostává do sestavy Reds a v Anglii se mluví o jeho možném odchodu. To se však nelíbí manažerovi Benítezovi, který chce dlouhána v týmu udržet.

Slavia jedná s Budějovicemi o příchodu Černého

Pražská Slavia už v zimě dvě významné posily ulovila a sešívaní ve své přestupové aktivitě zdaleka nekončí. Nyní se slávisté zaměřili na budějovického záložníka Jaroslava Černého, o kterého měli velký zájem už v létě.

Wenger: Chci, aby Lehmann zůstal

Arsenal je připraven zvažovat všechny nabídky, které přijdou ohledně přestupu gólmana Jense Lehmanna. Manažer Arséne Wenger se však domnívá, že by německý brankář měl zůstat na Emirates Stadium. O 38letého reprezentanta se přitom zajímají německé a anglické kluby.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele