Aktuality

Wenger: Chci, aby Lehmann zůstal

Arsenal je připraven zvažovat všechny nabídky, které přijdou ohledně přestupu gólmana Jense Lehmanna. Manažer Arséne Wenger se však domnívá, že by německý brankář měl zůstat na Emirates Stadium. O 38letého reprezentanta se přitom zajímají německé a anglické kluby.

Chelsea vynaloží na přestupy spoustu peněz

Klub českého brankáře Petra Čecha doufá, že příští týden, kdy se otevře přestupní okno, zaměstná nynějšího útočníka Boltonu Nicolase Anelku. Na Stamford Bridge by navíc měli zamířit další tři noví hráči. Posilováním se netají ani manažer Avram Grant, který by mohl utratit více než 50 milionů liber.

Keane nejlepším střelcem Premier League roku 2007?

Při současné formě Cristiana Ronalda to vypadá téměř neuvěřitelně, ale nejlepším střelcem Premier League kalendářního roku 2007 se zřejmě stane irský útočník Robbie Keane z Tottenhamu. Ten prozatím nasázel celkem devatenáct branek.

Fenin: Chci hrát a poprat se o Euro

Reprezentační útočník Martin Fenin je rád, že po dnešním podpisu smlouvy s bundesligovým Frankfurtem konečně utichnou spekulace okolo jeho dalšího působiště. Teplický kanonýr považuje přestup do devátého celku německé soutěže za správný krok a věří, že se prosadí do jeho základní sestavy.

Juventus údajně koupí Banegu

Fotbalista argentinského klubu Boky Juniors Ever Banega je prý na cestě do Juventusu. Talentovaný záložník podle serveru goal.com přestoupí do turínského klubu za 15 milionů eur.

Novým koučem Fulhamu je Hodgson

Vedení londýnského Fulhamu dnes konečně oznámilo jméno nového kouče. Od nového roku se týmu zhostí zkušený 60letý Roy Hodgson. Toho však nečeká snadná práce, jelikož Cottagers jsou prozatím třetím nejhorším týmem celé Premier League.

Slavia získala další posilu - obránce Hainaulta

Po makedonském útočníkovi Goče Toleském míří do pražské Slavie další mostecký fotbalista. Kádr podzimního mistra pro jarní sezonu posílí kanadský reprezentační stoper Andrew Hainault, který se červenobílým upíše na půlroční hostování. Podle mosteckého šéfa Kabíček je transfer uzavřený a zbývá doladit pouze blíže nespecifikovanou drobnost.

Tomáš Sivok bude na jaře hostovat ve Spartě

Pětinásobný český reprezentant Tomáš Sivok je první posilou fotbalistů Sparty Praha v zimním přestupním termínu. Někdejší letenský kapitán se vrací do rudého dresu na půlroční hostování z italského Udine, kam přestoupil právě před rokem.

Vedení Palerma odmítá spojení s mafií

Vedení fotbalového Palerma vyvrátilo informace, že by italský klub vydírala sicilská mafie. Reagovalo tak na zprávy listu Gazzetta dello Sport, podle nějž se v dopisech v listopadu zadrženého mafiánského vůdce Salvatora Lo Piccola objevovalo jméno jednoho z trenérů mládeže Palerma a také plány klubu na výstavbu nového stadionu.

Caňizares a spol. prý mohou zůstat ve Valencii

Trio španělských fotbalových reprezentantů David Albelda, Miguel Angel Angulo a Santiago Caňizares může zůstat ve Valencii. Dnes to prohlásil prezident klubu Juan Bautista Soler, pouhých osm dní poté, co trenér Ronald Koeman hráčům oznámil, že s nimi nepočítá a mohou si hledat nové angažmá.

Za zisk treble čekají hráče Realu Madrid tučné prémie

Pokud vyhrají Ligu mistrů, Španělský pohár a domácí soutěž, mohou se fotbalisté Realu Madrid těšit na tučné prémie. Vedení "Bílého baletu" totiž každému z hráčů za zisk takzvaného treble slíbilo bonus 900 tisíc eur (zhruba 24 milionů korun).

Ujfaluši: Juventus získá Van der Vaarta

Juventus Turín touží po záložníkovi Hamburku Rafaelu Van der Vaartovi a možná už v zimě se jej pokusí získat. Že bude ve svém snažení úspěšný, si myslí český obránce Tomáš Ujfaluši, který teoreticky může Nizozemce do Juventusu následovat.

Fenin se definitivně upsal Frankfurtu

Reprezentační útočník Martin Fenin se definitivně dohodl na přestupu z Teplic do německého Frankfurtu. Stříbrný medailista ze světového šampionátu dvacítek v Kanadě dnes po úspěšném absolvování zdravotních testů podepsal s bundesligovým celkem smlouvu. Severočeský fotbalový klub za něj získá asi čtyři miliony eur (přibližně 106,4 milionu korun).

Martin Hašek povede druholigový Sokolov

Někdejší reprezentant Martin Hašek získal své první angažmá v pozici hlavního trenéra. Osmatřicetiletý bývalý středopolař se dnes dohodl s vedením druholigového Sokolova, kde se stal nástupcem Oldřicha Abrháma, který mužstvo na podzim dočasně převzal po odvolaném kouči Borisi Kočím.

Hunt si stěžuje, že doplácí na svou pověst

Irského záložníka Stephena Hunta, který loni v říjnu prorazil kolenem lebku brankáři Petru Čechovi, zlobí, že na hřišti doplácí na svou špatnou pověst. Fotbalistu Readingu rozzlobilo, že dostal žlutou kartu ve středečním utkání anglické ligy s West Hamem za rozepři s gólmanem Robertem Greenem, v níž byl podle svých slov nevinně.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele