Aktuality

Svaz: Hráči budou bydlet v Seefeldu

Svaz dnes oficiálně potvrdil, že čeští reprezentanti budou během mistrovství Evropy v příštím roce bydlet v rakouském Seefeldu. Pro očekávanou variantu se definitivně rozhodl realizační tým po pondělní schůzce s trenérem národního týmu Karlem Brücknerem. Novináře o tom informoval předseda svazu Pavel Mokrý na tiskové konferenci po zasedání výkonného výboru.

Le Guen zatím zůstává

Paul Le Guen bude i nadále trénovat fotbalisty PSG, přestože se klub nachází ve velké krizi. Důvěru i do dalších zápasů mu dal prezident francouzského celku Alain Cayzac...

Albelda a Canizares vyřazeni z kádru Valencie

Nizozemský kouč Valencie Ronald Koeman ukázal prstem na první dvě oběti současné špatné situace španělského klubu. Bývalý kormidelník PSV Eindhoven pro zbývající zápasy letošního roku vyřadil z týmu Davida Albeldu a Santiaga Canizarese a je možné, že oba zkušení fotbalisté z kádru v zimě odejdou definitivně...

Benzema míří hodně vysoko

Již v devatenácti letech se ho bojí všechny obrany v Evropě. Karim Benzema vylétl na fotbalové nebe jako kometa a už nyní dává jednu branku za druhou, do budoucna ale myslí ještě výše...

Bayern chce podařený podzim korunovat postupem v Poháru UEFA

Závěrečné zápasy základních skupin fotbalového Poháru UEFA uzavřou v tomto týdnu letošní boje v evropských klubových soutěžích. Týmy se ve středu a ve čtvrtek utkají o zbývajících 12 volných postupových míst do vyřazovací části, v níž se na jaře představí také pražská Slavia.

Koeman projevil zájem o Riiseho

Trenér Valencie Ronald Koeman se rozhodl posílit levou stranu svého týmu a za tímto účelem si vyhlédl jednu posilu v Liverpoolu. Nizozemský kouč má zájem o Johna Arneho Riiseho, za něhož španělský klub nabízí čtyři miliony liber...

Mutu zůstane ve Florencii co nejdéle

Evropské velkokluby podle všeho budou muset na hodně dlouho zapomenout na Adriana Mutua. Rumunský útočník je velice spokojený se svým působením ve Fiorentině a dres jen tak nezmění...

Barca uspěje i beze mě, věří Messi

Barcelona přišla zhruba na měsíc o Lionela Messiho, jednoho nejlepších hráčů týmu. Mladý Argentinec však věří, že i bez něho klub dokáže vyhrávat. Už o víkendu poměří Barcelona síly s Realem Madrid.

Berlusconi: Můj syn bude prezidentem AC Milán

Prezident AC Milán Silvio Berlusconi oznámil, že jeho nástupcem v nejvyšší klubové funkci by měl být jeho syn. Bývalý italský premiér zatím pouze neví, který z jeho synů do prezidentského křesla usedne.

Lippiho mrzí, že Capello nikdy nepovede Italy

Novým trenérem anglické reprezentace se stal Fabio Capello. Italský odborník zároveň oznámil, že začíná poslední angažmá své kariéry. Znamená to, že Capello nikdy nepovede reprezentaci své země, což nepotěšilo jeho kolegu a krajana Marcella Lippiho.

Del Nido: Chci vědět, proč máme dvě Sevilly

Španělská Sevilla se v letošní sezóně prezentuje dvěma rozdílnými tvářemi. Zatímco v Lize mistrů vyhrála základní skupinu a přehrála i Arsenal, v domácí soutěži se dvojnásobný vítěz Poháru UEFA trápí na devátém místě.

Lahm na cestě k United?

Manažer Manchesteru United Sir Alex Ferguson sice není příznivcem zimních nákupů, přesto v lednovém přestupním termínu nějakou posilu do klubu nejspíš přivede. Momentálně se hodně mluví o Philippu Lahmovi z Bayernu Mnichov.

Ronaldo sní o Španělsku

Cristiano Ronaldo by jednou rád hrál ve Španělsku. Tato zpráva určitě bodá do srdce nejen skalní fanoušky Manchesteru United, ale i celou Premier League. Ronaldo sice už několikrát odbyl představitele Realu Madrid se slovy, že je na Old Trafford spokojený, nicméně jeho sen zahrát si ve Španělsku setrvává.

Kaká je nejlepším fotbalistou světa v anketě FIFA

Brazilec Kaká z AC Milán byl dnes v Curychu vyhlášen nejlepším světovým fotbalistou v anketě FIFA, v níž hlasovali reprezentační trenéři a kapitáni národních týmů ze 165 zemí světa. Na dalších místech skončili Argentinec Lionel Messi z Barcelony a Portugalec Cristiano Ronaldo z Manchesteru United.

Terry bude bez fotbalu minimálně šest týdnů

Minimálně šest týdnů se budou muset fotbalisté Chelsea obejít bez svého kapitána Johna Terryho. Sedmadvacetiletý obránce si poranil pravou nohu v nedělním šlágru Premier League proti Arsenalu, který jeho tým prohrál na Emirates Stadium 0:1.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele