Anglická Premier League souhrn - 11. kolo

01.11.2008, 15:46, aktualizováno 03.11.2008, 22:58
Komentáře a souhrny
Aston Villa nevyužila možnost posunout se na třetí místo, v Newcastlu po dvou brankách Martinse prohrála 0:2. Domácí si ziskem tří bodů hodně pomohli. Na poslední místo vrátili Tottenham, sami se díky minimálním rozdílům ve spodku tabulky katapultovali až na čtrnáctou příčku.

Everton FC - Fulham FC 1:0

01.11.2008 13:45

Góly: 87. Louis Saha

Everton slaví další výhru. Proti Fulhamu byl favoritem a předzápasové prognózy také potvrdil. Jediný gól střetnutí vstřelil kanonýr Luis Saha až čtyři minuty před koncem normální hrací doby.

Zápas začal velmi opatrně, ani jeden celek nemohl říct, že by měl nějak výrazně a delší dobu navrch. Také brankáři se moc nezapotili. Až v 8. minutě měl hostující gólman Mark Schwarzer práci. Prudký a nebezpečný centr Nevilla ale dokázal před nabíhajícími fotbalisty chytit. O pár sekund později musel řešit pro změnu hlavičku Pieenara, se kterou si bez větších potíží poradil, podobně jako s následnou jemnou střelou Yakuba.

V 19. minutě všechny hostující fanoušky vystrašil svou tečovanou střelou z přímého kopu Mikel Arteta, jehož přízemní pokus musel vyrazit na roh až opět Schwarzer. Také na druhé straně to zkoušel z dálky Jimmy Bullard, ale o výsledku jeho dělovky z dobrých 25 metrů je škoda mluvit. Fulham měl v první půli také hodně štěstí. Střela Fellainiho se totiž zastavila o tyčku. Belgický reprezentant se tak potřetí v řadě prosadit nedokázal. Everton si poté na pár minut vypracoval tlak a několikrát nebezpečně zahrozil. V první půli měl navíc mnohem častěji míč na svých kopačkách, ale využít toho ke vstřelení branky nedokázal.

Po pěti minutách druhého dějství se málem radoval záložník Tim Cahill. Australský reprezentant ovšem po centru Artety hlavičkoval jen pár centimetrů nad. Svěřenci kouče Moyese začali mnohem lépe než jejich soupeř a několikrát nadělali londýnské obraně velké problémy. Fulham poprvé nebezpečně zaútočil v 57. minutě a hned z toho málem byl gól. Na centr ze strany si naskočil Gera a trefil břevno Howardovy brány.

Oba celky se snažily rozhodnout duel a především Cottagers byli v 72. minutě ke vstřelení branky neskutečně blízko. Přímý kop Bullarda Howard pouze vyrazil před sebe, kde se k dorážce dostal Bobby Zamora a trefil brankovou konstrukci.

Domácí trenér Moyes se snažil na poslední minuty utkání oživit ofenzívu, a tak v 75. minutě poslal do hry již třetího útočníka - mladíka Anichebeho. Evertonu se po pár minutách povedlo dokonce dát gól, jenže pro faul gólmana nemohl být uznán. V 87. minutě to už ovšem vyšlo. K hlavičce se dostal střídající Saha a rozhodl zápas.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Blackburn Rovers 2:2

01.11.2008 16:00

Góly: 55. Roman Bednář, 62. Ishmael Miller - 13. Benni McCarthy (pen.), 89. Keith Andrews

Oba dva celky potřebovaly vyhrát, nakonec se ale rozešly smírně. West Brom přišel o vítězství tři minuty před koncem normální hrací doby. Mezi střelce se zapsal také Roman Bednář.

Baggies za poslední tři utkání inkasovali devět branek, a tak toužili dnes zbytečně neobdržet gól, jenž by jej mohl stát body. Jenže už ve 12. minutě se dopustili fatální chyby. Ryan Donk za držení protihráče zařídil pro Blackburn penaltu, kterou se rozhodnul kopnout Benedict McCarthy a vstřelil první gól svého celku.

Pro West Bromwich to znamenalo zvýšit aktivitu směrem dopředu, ale moc dobře si nevedl, jelikož defenzíva hostujícího celku pracovala dobře a všechny útoky odrážela. Velmi blízko vyrovnání byl v 25. minutě Robert Koren, ale z hranice pokutového území nemířil přesně. Situaci svému týmu velmi zkomplikoval v 36. minutě McCarthy, který viděl už svou druhou žlutou kartu a musel předčasně opustit hřiště. V první půli této výhody tým českého útočník Romana Bednáře, který se opět objevil v základní sestavě, už využít nedokázal.

Bylo jasné, že domácí fotbalisté nastoupí po přestávce s ofenzivními plány, vždyť nic jiného jim ani nezbývalo, pokud již počtvrté nechtěli zklamat své fanoušky. Také byli hned od začátku lepší a snažili se útočit, což vyústilo v 55. minutě ve vyrovnávací gól. Ten nedal nikdo jiný, než Roman Bednář, který propálil gólmana Robinsona.

I po vstřeleném gólu pokračovali Baggies velmi aktivně a výsledkem byla druhá branka. K pěkné ráně napřáhnul Ishmael Miller a během sedmi minut West Brom dokázal stav utkání otočit. Po dvou brankách domácí fotbalisté trochu ubrali ze svého tempa a v závěru přišli o vítězství. Z dálky vypálil Keith Andrews a jeho střela, který letěla do rohu brány, skončila až za zády gólmana Carsona.

Více informací k zápasu

Manchester United - Hull City 4:3

01.11.2008 16:00

Góly: 3. Cristiano Ronaldo, 29. Michael Carrick, 44. Cristiano Ronaldo, 57. Nemanja Vidić - 23. Daniel Cousin, 69. Bernard Mendy, 82. Geovanni (pen.)

Manchester potřeboval uhrát proti nováčkovi z Hullu tři body a velmi brzy za tímto cílem nakročil. Hned na začátku vstřelil gól Cristiano Ronaldo a nakonec jeho tým přidal ještě další tři branky a mohl se radovat z další domácí výhry. Tigers se totiž prosadili "jen" třikrát.

Uběhly tři minuty a Manchester se již radoval ze vstřelené branky. Ke střele napřáhnul Cristiano Ronaldo a dokázal míč poslat až do brány. Zanedlouho dostal možnost ohrozit bránu Van der Sara z přímého kopu Geovanni, jenže nemířil přesně a míč poslal nad. Skoro stejně si vedl na druhé straně v 16. minutě Wayne Rooney, jenž pálil z hranice pokutového území.

Tigers moc nebezpeční nebyli, a tak to záložník Geovanni zkoušel i se střelou ze čtyřiceti metrů. Pouze však otestoval pozornost domácí jedničky. Ve 22. minutě se Hullu ovšem povedlo vyrovnat. Po centru z pravé strany se dokázal prosadit Daniel Cousin a zdramatizoval tak průběh utkání. Remízový stav hostům ovšem vydrželo pouze pět minut. Přesně zacílil záložník Michael Carrick a dal na 2:1.

Manchester se snažil přidat ještě minimálně jeden gól, a tak i nadále mnohem více útočil. Jenže všechny jeho příležitosti byly zblokovány, chyceny nebo nepřesné. Blízko gólu byl v 41. minutě Wayne Rooney, ale jeho hlavička letěla nad. United však ještě do přestávky třetí branku přidali. Po rohovém kopu se k míči dostal Cristiano Ronaldo a vstřelil svůj druhý gól.

Hned v úvodu druhé půle moc nescházelo a Dimitar Berbatov málem zvýšil vedení už na 4:1, jeho střela po přihrávce od Rooneyho ovšem postrádala přesnost. Na druhé straně to zkoušel opět bezúspěšně záložník Geovanni, jehož střela z přímého kopu gólmanu Van der Sarovi nenadělala žádné nepříjemnosti.

V 57. minutě se Red Devils dočkali čtvrté branky. Mezi úspěšně střelce se zapsal po centru Rooneyho obránce Nemanja Vidič. Manchester pokračoval i nadále v ofenzivním snažení a svým výkonem bavil fanoušky. Další branku mohl přidat také střídající Tévez, ale nemířil přesně. O poznání lépe si vedl v 69. minutě Mendy. Za dalších dvanáct minut snížil Hull z penalty zásluhou Geovanniho na rozdíl jediné branky a dodal závěru nový náboj. Vyrovnat už ale nedokázal, a tak odjíždí bez bodu.

Více informací k zápasu

Middlesbrough FC - West Ham United 1:1

01.11.2008 16:00

Góly: 83. Mido - 21. Hayden Mullins

Černá série Kladivářů je alespoň trochu narušena. Middlesbrough dokázalo zlepšeným výkonem po změně stran pouze vyrovnat. Po skvělém závěru se mohly z výhry radovat oba týmy, zaslouženě se tak rozešly smírně.

Zápas přivítalo deštivé počasí a poznamenalo tak odvážnost ataků obou týmů. Zvláště opatrně začal West Ham, přesto se k první zajímavé šanci odvážil Sears, ale průnik obranou zakončil střelou mimo tři tyče. Postupně hosté využívali zrychleného povrchu k převaze, která ve 21. minutě vedla k prvnímu gólu. Poskakující centr propadl až na malé vápno k Boa Mortemu, ten se zbavil obránce a narazil lépe postavenému Mullinsovi. První střela mu nevyšla podle představ a míč propadl mezi jeho nohama, vše napravil následným pohotovým pokusem, který z jedenácti metrů opřel o břevno, od něhož se míč odrazil do branky.

Po dvou minutách nechybělo mnoho a londýnský klub mohl vést o góly dva. Po faulu na Bellamyho zahrával přímý kop z nebezpečné vzdálenosti Collins. Přízemní střelou prostřelil zeď a jen decimetry dělily jeho dělovku od levé tyče. West Ham se snažil rychle a přesně kombinovat, což mu vždy vycházelo až do finální přihrávky, kterou ve vlastní šestnáctce zpacifikovali domácí obránci. Vůbec poprvé se do vápna hostů odvážil až ve 44. minutě Alves, v dobré pozici mířil pouze do náruče Greena. Útočný závěr ze strany Boro zaměstnal hostujícího brankáře ještě při nebezpečném centru Downinga. Green sebral Alvesovi, který by zakončoval do odkryté branky, míč před očima.

Obrovskou šanci v úvodu druhé půle spálil Collison, když se na penaltě ocitl naprosto osamocený a míč nepochopitelně napálil přímo do Turnbulla. Vyrovnaných, leč na šance nepřínosných, dvacet minut přerušil nebezpečnou střelou zpoza vápna Gary O'Neil, Green si poradil. Nabuzení domácí se snažili dále. S hlavičkou neuspěl Rigott, přízemní střelu z třiceti metrů umístil jen těsně mimo Downing a zády k bráně nezamířil přesně ani Mido.

Deset minut před koncem rozjásal skvělým naběhnutím i zakončením domácí fanoušky obránce Hoyte, zakončoval však v diskutabilním ofsajdu, pro který mu gól uznán nebyl. V 83. minutě už si Middlesbrough vedlo lépe. Collins fauloval střídajícího Mida jen centimetry od vlastního vápna. Sám faulovaný se poté nerozpakoval tvrdou ranou podstřelil vyskočivší zeď a překvapil Greena pokusem k jeho bližší tyči.

I v další šanci se ocitl Mido, po vysunutí za obranu donutil Greena k zákroku střelou přesně k bližší tyči. Na druhé straně zase nechybělo Rigottovi mnoho, aby si Etheringtonovu střelu srazil do vlastní branky. Ve druhé minutě nastavení neuvěřitelně zachránil domácí Turnbull. Faubertův centr na penaltu našel Bowyera, jehož střelu vyrazil brankář pouze před sebe. Pro dorážku si doběhl houževnatý Bellamy, ale i jeho vychytal golman Middlesbrough a rozhodl tak o dělbě bodů.

Více informací k zápasu

Portsmouth FC - Wigan Athletic 1:2

01.11.2008 16:00

Góly: 82. Niko Kranjčar - 45. Amr Zaki (pen.), 90. Emile Heskey

Wigan to dokázal! V dramatické koncovce na půdě Portsmouthu se nejen postaral o přetržení vlastní šňůry čtyř porážek v řadě, nýbrž rovnou urval veledůležité vítězství. Povedlo se mu to skrze Heskeyho trefu z poslední minuty...

Více informací k zápasu

Stoke City - Arsenal FC 2:1

01.11.2008 16:00

Góly: 11. Ricardo Fuller, 73. Seyi Olofinjana - 90. Gaël Clichy

Kanonýři slízli opět pořádnou porci ostudy, když podlehli dalšímu nováčkovi. Tentokrát po skutečně bídném výkonu nestačili na Stoke City. Ten vedl dokonce 2:0, Clichy pak s notnou dávkou štěstí až v nastavení přidal čestný zásah hostí.

Arsenal hned od prvních minut začal soupeře přehrávat, tomu však nelze upřít snahu kombinovat po zemi. Přestože hosté zcela jasně dominovali hře, ve 12. minutě na ně čekal ošklivý šok. Tajnou zbraní Stoke jsou v této sezoně dlouhé auty produkované Delapem a po jednom z nich padla také první branka utkání. Fuller přeskočil Tourého a poslal míč přímo k zadní tyči – 1:0. Tento gól poněkud sebral favoritovi vítr z plachet. A už za osm minut to mohlo být ještě horší. Almuniův kiks trestal přesnou hlavičkou Delap, Clichy byl ovšem na brankové čáře v pohotovosti a spasil svůj tým.

První alespoň nějakou šanci si Kanonýři vytvořili ve 27. minutě, ovšem Denilsonovu přihrávku zužitkoval Adebayor akorát ke slabé střele, s níž si Sorensen bez problémů poradil. Od té doby přebral otěže zápasu do svých rukou přeci jen opět Arsenal, do zakončení se však dlouho nedostával. Až krátce před přestávkou pálil tožský útočník ve službách londýnského celku jen těsně nad z hranice šestnáctky.

Zkraje druhého poločasu postrádala hra obou celků jakoukoliv myšlenku. Hlavně Arsenalu nevycházelo prakticky nic, na co sáhl, důraz a brzké přistupování fotbalistů Stoku jim k duhu opravdu nešly. Až po hodině hry se málem po rohu prosadil Touré. Naběhl si na bližší tyč pro centr Fabregase s dvěma soupeři v zádech a z první zamířil jen těsně nad břevno. V 67. minutě se o slovo přihlásili opět Potters. Diao z hranice šestnáctky prostřelil chumel hráčů před sebou a vylekal rozpačitého Almuniu.

Obrázek zápasu v posledních dvaceti minutách si asi umíte udělat sami. Kanonýři bušili na zataženou defenzivu domácích, co to šlo, jejich snaha se ovšem velmi často míjela účinkem. Navíc se v 73. minutě stalo něco nečekaného. Další dalekonosný aut Delapa nadělal paseku v obraně Arsenalu, Shawcross prodlužoval za sebe na dobíhajícího Olofinjanu, který s balonem na hrudi doklopýtal za brankovou čáru. Ztrápený favorit posléze nedokázal pořádně udržet míč na kopačkách, k tomu všemu v 77. minutě přišel o Van Persieho. Ten úplně zbytečně naběhl do Sorensena, ač golman Potters držel balon pevně v rukavicích, a loktem ho povalil k zemi. Nemohlo následovat nic jiného než červená karta.

Nad hrou Arsenalu ve zbývajících minutách duelu se museli příznivci všech rivalů jen usmívat. Tlak nijaký, přihrávky nepřesné, zkrátka jedno velké trápení. Až ve čtvrté minutě nastavení zvládl Arsenal alespoň zkorigovat stav utkání. Clichy vypálil za pokutovým územím a jeho nejednou tečovaná rána zapadla přesně k bližší tyči.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Sunderland AFC 5:0

01.11.2008 16:00

Góly: 27. Alex, 30. Nicolas Anelka, 45. Nicolas Anelka, 51. Frank Lampard, 53. Nicolas Anelka

Chelsea neponechala nic náhodě a proti Sunderlandu potvrdila pověst jednoho z nejlépe střílejícího týmu soutěže. Už po poločase vedla 3:0 a ve druhé půli přidala další dva přesné zásahy. Hattrick si na konto připsal útočník Nicolas Anelka.

Roy Keane splnil to, co předeslal. Základní sestavu proti středečnímu zápasu obměnil a v útoku se například objevil neznámý, teprve 18letý mladík Tim Waghorn. Podle očekávání ale začala Chelsea lépe a v prvních minutách svému soupeři moc míč nepůjčila. K zajímavé střele se dostal Florent Malouda a z poměrně velké vzdálenosti se snažil zaměstnat gólmana Fulopa, který ale zasahovat nemusel, jelikož střela byla nepřesná.

První skutečná šance málem přišla v 10. minutě, kdy se snažil Chimbondu přetlačit Ashley Cole a poslat míč do brány, jenže proti francouzskému zadákovi se neprosadil. Sunderland se do hry téměř vůbec nedostával, a tak na nějaké příležitosti moc pomýšlet nemohl. Naopak nebezpečně opět zahrozil Malouda, s jehož střelou si ale Fulop poradil. Za pár sekund měl maďarský gólman velké štěstí, jelikož Deco nastřelil břevno.

Chelsea měla v zápase navrch, jenže nedokázala si vytvořit moc šancí. Vedení se ovšem ujala v 27. minutě. Střelu Colea z úhlu sice ještě gólman Fulop se štěstím odvrátil, ale pouze ke stoperu Alexovi, jenž ve skluzu už poslal míč do brány. Uběhly tři minuty a již na 2:0 zvyšoval Nicolas Anelka. Hostující hráči reklamovali ofsajd a zřejmě měli pravdu. Gól ovšem platil. Sunderland zaostával ve všech činnostech a před přestávkou potřetí inkasoval. Malouda poslal přihrávku na volného Anelku, který neměl problém poslat míč do prázdné brány.

Druhý poločas začal obdobně jako skončil ten první. Sunderland se sice trochu více vytáhnul dopředu, ale na jistou obranu Chelsea recept nenašel. V 51. minutě opět inkasoval a o vítězi nebylo sebemenší pochyb. Po centru Anelky zakončoval hlavou do prázdné brány Frank Lampard. Obrana Black Cats byla v tomto zápase děravá jako cedník. Uběhly dvě minuty od čtvrtého gólu a svůj hattrick dokonal Nicolas Anelka, který byl nepokrytý a v pohodě zakončoval.

Chelsea hrála ve velké pohodě a v 60. minutě málem přidala další zářez. Maloudova hlavička ale letěla těsně nad, Bosingwova dělovka z dálky naopak byla lapena gólmanem Fulopem. První šanci měl Sunderland až v 67. minutě, Djibrila Cissého ale skvěle vychytal Petr Čech. Blues bez jakýchkoliv potíží zápas dotáhli do vítězného konce a proti tragickému soupeři slavili zaslouženou vysokou výhru.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Liverpool FC 2:1

01.11.2008 18:30

Góly: 69. Jamie Carragher (vl.), 90. Roman Pavljučenko - 3. Dirk Kuijt

Z Tottenhamu se pomalu stává mistr závěrečných minut. Poté, co v poslední chvíli vyrovnal derby s Arsenalem, dnes dokonce otočil utkání s doposud vedoucím Liverpoolem. Hrdinou White Hart Lane se tentokráte stal Rus Pavljučenko.

Tottenham příliš dlouho z euforie po severolondýnském derby nežil. Už ve třetí minutě totiž zmrazila White Hart Lane nečekaně brzká trefa Kuyta. Aut z pravé strany si obratně zpracoval Keane, obtočil se okolo svého strážce, čímž se dostal do šestnáctky Spurs. Tam posunul míč vedle sebe Kuytovi, který nekompromisně ze značného úhlu prostřelil Gomese. Hororový start Londýňanů do utkání málem podtrhl v šesté minutě nešťastný zásah Benta do centru Gerrarda z rohového kopu, který málem vyústil ve vlastní gól.

Posléze se hra poněkud uklidnila, Kohouti se nicméně o vstřelení branky snažili o něco intenzivněji. Nedaleko gólu byl Bent ve 22. minutě, na nadějný centr Čorlukův však jen těsně nedosáhl. Ve 41. minutě pak přišla ještě větší šance domácích. Modrič si na hranici šestnáctky poradil s Carragherem, aby parádní ranou donutil Reinu k předvedení skvělého zákroku. První půle tedy sice začala slibně, nakonec se ale střelci obou mužstev příliš nečinili.

Hned zkraje druhého dějství hodně polekal publikum na White Hart Lane dvěma nebezpečnými pokusy Steven Gerrard. Nejprve jeho tečovaná bomba skončila za přispění Gomese na břevně. Poté se po chybě brazilského brankáře na hranici šestnáctky anglický internacionál nerozpakoval, svou střelu však opět namířil pouze do horní části brankové konstrukce. Krušné chvíle Spurs v úvodních chvílích druhé půle pokračovaly hned v 56. minutě. Tehdy Gerrard z přímého kopu našel na zadní tyči Alonsa, jehož pokus však trestuhodně neměl gólové parametry. Za dvě minuty ještě hodně aktivní kapitán Reds navázal na zblokovaný centr Riery nepřesnou ranou, pak ovšem začala kohoutí show.

Po hodině a osmi minutách hry centroval David Bentley balon do pokutového území, po něm se na přední tyči vrhalo hned několik hlav, patřících hráčům toho či onoho mužstva. Nakonec ho trefil Jamie Carragher a bohužel pro něj a celý Liverpool ho tímto usměrnil za Reinova záda. Tato nešťastná situace Reds poznamenala natolik, že najednou ztratili převahu, které nabyli začátkem druhého poločasu. V 81. minutě to dokonce mohlo být 2:1, kdyby Pavljučenko naložil s možností, kterou mu svou minelou nabídl Reina, lépe. Co však tehdy nebylo, stalo se minutu před koncem. To gólman Liverpoolu sice ještě zvládl vyrazit pokus Bentleyho, na pohotovou dorážku Pavljučenka už byl ovšem krátký.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Manchester City 2:0

02.11.2008 17:00

Góly: 76. Ricardo Gardner, 88. Richard Dunne (vl.)

Bolton po 350 minutách konečně opět vstřelil branku a dokázal vyhrát. Díky třem bodům navíc opustil poslední příčku v tabulce. Svěřenci kouče Hughese naopak opět klesli, nyní jim patří 10. pozice, ale od sestupových vod jsou vzdáleni pouhé dva body.

Manchester City v minulém kole poprvé v sezóně nevstřelil ani jednu branku a dnes na to v prvním poločase navázal. Ovšem také Bolton si nevypracoval téměř žádné velké šance, a tak opět diváci žádný záživný fotbal neviděli. Zajímavá příležitost přišla až v 15. minutě, kdy vybojoval standardní situaci ze zajímavé pozice Kevin Davies, ale Matthew Taylor s ní naložil prachbídně. Trefil totiž zeď Citizens.

Domácí fotbalisté se sice snažili, jenže bránu Joea Harta mockrát neohrozili. Hodně nepřesně pálil Muamba a v 27. minutě si po rohovém kolu vedl stejně také útočník Kevin Davies. V 41. minutě naopak zachránil Bolton skvělým zákrokem gólman Jaaskelainen, jenž zlikvidoval příležitost Irelanda.

Po přestávce už přeci jen přibilo šancí, vytoužený gól ale přišel až v závěrečných minutách. Ovšem moc nescházelo a už v 57. minutě málem rozvášnil hostující fanoušky kanonýr Robinho, který se zbavil bránícího Steinssona, dostal se ke střele a nadělal domácímu brankáři nepříjemnosti. Ten však dokázal míč vyrazit.

Velká šance Boltonu přišla pro změnu v 62. minutě. Míč do pokutového území dostal kapitán Kevin Nolan, jenž ihned vypálil a až pohotový zákrok Joea Harta zachránil Manchester od první branky v jeho síti. Zanedlouho se po souboji s Kompanym dožadoval penalty Taylor, jenže nebyl rozhodčím Rileyem vyslyšen a hra i nadále pokračovala.

Na druhé straně naopak zřejmě zahrál v šestnáctce rukou po centru Wright-Phillipse obránce Samuel, ale pokutový kop opět odpískán nebyl. V 76. minutě nasměroval Bolton za vítězstvím Ricardo Gardner, jenž si na konto připsal první letošní gól. Za dalších dvanáct minut přidali Wanderers druhou branku. O tu se ale postaral hostující stoper Richard Dunne, který si po centru Gardnera z levé strany hřiště sklepl omylem míč do vlastní sítě. Kdyby však nezakročil, za ním stojící Davies by zakončoval do prázdné brány. Do konce utkání se stav už nezměnil.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Aston Villa 2:0

03.11.2008 21:00

Góly: 60. Obafemi Martins, 83. Obafemi Martins

Domácí Newcastle přehrál ve velmi důležité duelu Villans 2:0 a body tak zůstávají na St.James' Parku.

Začátek zápasu byl z obou stran velmi klidný, první náznak vážnější akce přišel v 7.minutě, kdy měl možnost střílet Gutiérrez, jeho pokus byl však zablokován. V první čtvrthodince se hodně kouskovalo, oba týmy si neodpustily drobné fauly.

V 11.minutě měli obrovskou příležitost hosté. Po rohovém kopu Garetha Barryho však Martin Larsen trefil hlavou jen tyč Givenovy branky. Tempo do této doby vázlo, oba týmy se snažily rychlými protiútoky, ale ty zatím úspěch neslavily. Po půl hodině hry tak byl stav stále bezbrankový 0:0.

Do poločasu bylo střeleckých pokusů ještě dost na obou stranách, za domácí pálil nejčastěji Obafemi Martins a za hosty Ashley Young. Ten měl vůbec největší šanci první půle, když se šikovně zbavil obránce a následně trefil Givena do ramene.

Začátek druhé půle byl podobný tomu prvnímu. Obě mužstva se snažila dostat pod tlak svého soupeře, ale na obou stranách chyběly přesnější přihrávky, které by měly rozhodně větší šanci na úspěch.

I nadále byl na straně domácích hodně aktivní nigerijský útočník Martins, který se snažil zakončovat ze všech pozic, stále mu však chybělo potřebné štěstí. Postupně se do útoku začali tlačit čím dál více domácí, Villans se snažili dlouhými míči hledat Johna Carewa.

První branka utkání padla v 60. minutě. Barton přihrál volnému Martinsovi, ten se zbavil Laursena, jehož nezajistil Cuellar, a následně poslal míč přesně k tyči – 1:0.

Sedm minut před koncem základní hrací doby přišlo rozuzlení. Skvělou akcí se blýskl Gutierrez, který prošel po levé straně až do pokutového území a před prázdnou bránu předložil gólovou přihrávku dobíhajícímu Martinsovi - 2:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC1182127:426
2.Liverpool FC1182116:826
3.Manchester United1063119:821
4.Arsenal FC1162323:1220
5.Aston Villa1162319:1420
6.Hull City1162317:1820
7.Everton FC1143415:1915
8.Middlesbrough FC1142511:1614
9.Portsmouth FC1142511:1714
10.Manchester City1141623:1813
11.West Ham United1141615:1913
12.Stoke City1141613:1913
13.Blackburn Rovers1134413:2013
14.Newcastle United1133514:1812
15.Sunderland AFC113359:1612
16.Fulham FC103258:911
17.Wigan Athletic1132613:1611
18.Bolton Wanderers1132610:1311
19.West Bromwich Albion1132610:1811
20.Tottenham Hotspur1123613:179

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (463)

Přidat komentář
-Kopy-

Mno byl to luck, ale hlavně že vyhráli.

Reagovat
Devil

Jj,Fulham si remizu zaslouzil!

Reagovat
smazaný uživatel

Další správný tip na FP. (pro Arneho: na FotbalPortalu.cz )

Reagovat
smazaný uživatel

zacinam mit strach, aby se Chelsea nedostala na dvojmistne cislo

Reagovat
Tomanatura

Nemanja Vidič!!!! Takový obranný zákrok jsem v životě neviděl

Reagovat
Tomanatura

Sice se započítal, ale i tak je to dokonalé

Reagovat
smazaný uživatel

Nemanja Nemanja, ale stoke valcuje

Reagovat
Tomanatura

Neskutečné Hlavně Van Persie mě baví

Reagovat
smazaný uživatel

Ufff MU tak to zdramatyzovat vyhranej zapas Hull dal gol s kazde sance co mel nastesti sme to udrzely Cr7 Rooney Berba Carrick Anderson

Reagovat
Tomanatura

Dnes se musela Premier league líbit každému.

K United. Pěkný zápas, hlavně v útočné fázy jsme splňovali představy(s vyjímkou Naniho). Díky navrácení Carricka do sestavy hrajeme opravdu jiný fotbal, jen je škoda zařazení Andersona. Fletcher v základní sestavě opravdu chybět nesmí, jelikož takto jsme hráli proti nebezpečnému soupeři bez DM, to se již nesmí stávat.

Hodně mě ale mrzí konec zápasu, kdy nás na Old Trafford přehrává nováček. Při vší úctě k Hullu, tohle si tým, jako je United, nesmí dovolit.

P.S. Možná to bude překvapením, ale pochválím především 3 hráče. Vidič, Carrick a Ronaldo. Ten dnes, v rámci jeho možností, opravdu hrál pro tým. Klobouk dolů, myslel jsem, že něčeho podobného již není schopen.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky musím Ronalda pochválit.Ale mrzí mě,že jsme ten výsledek 4:1 neudrželi a dostali ty dva goly.Ted tu budou všichni akorát rýpat jak jsme hráli s Hull vyrovnanou partii a Chelsea je přejela jak nic.

Reagovat
Tomanatura

Bohužel. Ale tak kdo ví, tak toho to vůbec nemusí brát.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak .Hull je nepříjšmný soupeř,to už je známo,ale aspon padaly goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

*fázi

Reagovat
$dolar$

Tak to se vi , ze Ronaldo je proti slabym souperum celkem dobry

Reagovat
Tomanatura

Jestli je Hull slabý soupeř...

Reagovat
$dolar$

0:3 ze stredy hovori za vse

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjímka, stane se.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to suprovej zápas, sice tygři prohráli, ale se ctí. Je škoda, že v obou posledních zápasech jsme inkasovali hned na začátku, zdá se, že zde hrají roli zkušenosti a zbytečný respekt. Naopak konce zápasů dohráváme skvěle a s vyjímkou Chelsea pravidelně dáváme góly, což se mi líbí, protože často vidím jen konec zápasu. Mimochodem, znalci MU, kdy naposled dostal Manchester United tři góly doma?

Reagovat
Tomanatura

10.5.2005 Proti CFC - prohra 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak proto jsem to nemohl najít, tak daleko jsem nešel. No, není fotbal krásnej, my rupnem a já mám docela dobrou náladu. Ani mi nevadí ta nula, co jsem dával do tipovačky.

Reagovat
Tomanatura

Mě už by taky nevadilo, kdybyste nakonec to vyremizovali. Koneckonců, vychází mi Inter, Hoffenheim vyhrál, ještě Bukureštské derby a jsem boháč

Reagovat
$dolar$

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci zastávat Arsenalu,ale nejde pořád vyhrávat(tím nemyslím jen Arsenal).

Reagovat
$dolar$

Jj at klidne prohravaji

Reagovat
F.Torres

sem na ne docela zvedavej estli priste uz konecne vyhrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to nejsou ty boží mlýny - nejprv Cesc hrdě prohlásí, že Spurs by neporazily ani ženy z ASN a zápas pak skončí 4:4, teď prohra u nováčka, jsem zvědavý, jestli to vydrží do středy proti Fenerbahce

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu neskutecne nemyslel sem si ze nekdy uvidim Ronalda na chivli na leve obrane a celkove hral jnak dnes hodne nabehal pressing mel vytecny a ke konci a smerem do zadu poradne pomahal 2 goly k tomu muz zapasu be pochyby

Reagovat
smazaný uživatel

Teď je řada na Reds Do ToHo !!!!!!!!!

Reagovat
Paddy

Dneska mi hráči Sunderlandu přišli jako by se jen přijeli podívat na návštěvu na Stamfor Bridge .Nečekal jsem že je Chelsea tak přejede,ale aspoň máme to skore zase o něco lepší .Jinak Anelka zase ukázal, že gol jinak než pohaluzi prostě nedá.Dále Lampard hrál opěz skvěle a snad to tak bude pokračévat i dál.

Zápas Manchesteru mě docela překvapil,hrál perfekně, ale ten závěr trošku vypustili.Nechat si nasázet tři goly od Hullu tak to je docela dost.A ještě aby Liverpool prohrál a bude to good .Pak si to zase o titul rozdáme s Manchesterem.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdejte si to o titul, známé přísloví říká, že když se dva perou, Hull vzadu se směje.

Reagovat
Paddy

To jo, všechno se může stát.

Reagovat
smazaný uživatel

ROMAN The Conqueror!

Reagovat
fantomas

Byl sem sám taková naivka, že sem čekal, že budou chtít hráči Arsenalu odčinit zaváhání s Tottenhamem? Že budou hnáni touhou ukázat, co to je Arsenal, a že to nejsou žádné lamy, za něž je kdekdo po zápase označoval? Opravdu to byla taková utopie? Ach jo...

Takže pěkně po pořádku. Začátek podle očekávání...co sem tak viděl (furt se mi mizernej stream sekal), tak sme Potters prakticky nepustili k balonu. Co se ale stalo po obdrženém golu (mimochodem tady narážím na první problém, který už se hernajs musí začít řešit - NEUMÍME se bránit centrovaným balonum ) to si nedokážu vysvětlit. Nejenže sme si nedali kloudnou přihrávku, ale nevyvedené kombinace sme navíc kompenzovali dokazováním si pravdy a hloupým solováním. Dělal to uplně každý a kdykoliv. K tomu všemu absolutně chyběl pohyb a já jen čekal, kdy konečně přijde někdo běhavej (např Walcott). Jenže po jeho příchodu to nebylo o nic lepší. A to opravdu o nic. Ba naopak, z hráčů nebyla cejtit hrdost na to, že mohou nosit dres Arsenalu (kde máme ten starý dobrý Arsenal? ), po hřišti se ploužili a zvláště po druhé inkasované brance jakoby jim byl výsledek lhostejný. Hráči se chovali nepříčetně, Van Persieho trapas radši nekomentovat, uplnej bezmozek , Fabregasovi výlevy už mě taky pořádně rozpalujou, Wenger totéž. Opět nebyl schopný zareagovat střídáními a zásahy do taktiky během zápasu a namísto toho se vztekl při každé možné i nemožné příležitosti kvuli absolutním nicotnostem. Takže pokud to takle pude dál, opravdu nebudu mít asi daleko k Talkersovýmu rozhodnutí. Chci vidět Arsenal, ne (musim dát Aaronovi částečně za pravdu) tyhle žoldáky, věčně nervozní a hrající pod psa. Kdyby si aspon ti hráči uměli udržet sympatickou tvář, ale to bych po nich chtěl opravdu mnoho. Dnes to byl jednim slovem - BLIVAJZ!

Reagovat
Paddy

Reagovat
smazaný uživatel

sice jsem viděl jen necelý 2. half, ale souhlas. Přidal bych, že kromě finální přihrávky chyběla střela z dálky, jakoby si to furt chtěli dávat do prázdné brány. I když dal Stoke 2. gól pr ruce, tak si těch 15 minut slávy dnes zasloužil, jakkoliv i s tímto Arsenalem by vyhrál jen 1 mač z 10.

Reagovat
Staenly10

ZApas jsem nevidel,ale letosni 3 novacci (tedy zatim) se opravdu povedli .Jak Hull,tak Stoke tak ani West Bronwich (prekvapije nejhorsi z tech 3) nejou zadni nazdarkove

Reagovat
smazaný uživatel

Se nevztekej, je to fotbal, já se taky divil, když jsem viděl mezivýsledky. Kdybys s tím náhodou švihnul, tak jsem si všiml, že máš docela přehled o Hull City.

Reagovat
Staenly10

A od kdy ty fandis Hullu?

Reagovat
Tomanatura

Od této sezony. A?

Reagovat
Staenly10

Ja se ptal muzajse

Reagovat
Tomanatura

A já ti taky za něj odpovídám

Reagovat
Staenly10

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Já fandím Tygrům od tý doby, co fantomas napsal parádní článek o Hull City. Ještě loni mi byla celá Anglie ukradená, letos jsem je začal sledovat a zatím se skvěle bavím. Nevím, jestli úplně nezblbnu, nedávno jsem se bavil s matkou o novém domácím pejskovi (pudlíka jsme bohužel pochovali v létě) a tvrdě jsem jí cpal, ať si vezme yorkšíráka.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, podle dostupných informací tu bude nějakej novej uživatel - C.Ronaldo, nebo tak nějak. Jablonec hrál plichtu v Plzni a dolárek to asi neodhadl. Neověřeno, zeptej se Božského Johna.

Reagovat
smazaný uživatel

Psssssssssssssssssssssst

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, ale Tomanaturovi jsem to bonznout musel, když se minule tak pěkně držel. Ale že tin nick bude tak fajnově udělanej, to jsem teda nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

To vis, kdyz uz neco delam, tak poradne

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Tomanatura

Vím vím, nic mi neuniklo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nene, to je jasná Zaragoza

Reagovat
fantomas

Reagovat
Tomanatura

V Manchesteru vládne pohoda

Reagovat
fantomas

Jenže tohle neni o divení, ani vztekání, ale o totálním znechucení. Jo, kdyby sme prohráli řekněme normálně, stane se, ale tohle byla pravá nefalšovaná ostuda se vším všudy.

Reagovat
smazaný uživatel

tak napodob talkerse.....

Reagovat
fantomas

Tak hrozné to zatim neni. Třeba Wenger co nevidět rezignuje.

Reagovat
smazaný uživatel

to by mohl být taky nový impuls, hledejme dalšího francouze....

Reagovat
fantomas

Brady. Rice.

Reagovat
honziss

Jenže Talkers to udělal kvůli úplně jiné věci.

Reagovat
smazaný uživatel

bože, tyhle ty puntičkáře miluju..... já to asi nevim

Reagovat
honziss

Já jen že to je blbé takhle napsat, to tu teď bude samé: Napodob Talkerse, udělej to co Talkers.. A to stačí napsat že můj klub nehrál dobře.

Reagovat
fantomas

No jo, ale tak já mužu mít stejné duvody. Kvuli špatné přestupové politice sem se tu koneckoncu rozohnil už kolikrát. Navíc náš stav s Angličany je ještě víc tíživý, jak v případě Chelsea.

Reagovat
honziss

Tak jasně, ty důvody bysis ale našel u každého klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

jenom jsem nadhodil návrh a trochu jinak ho formuloval neboj, já když jednou něco použiju tak pak na to zapomenu čili ode mě se už nedočkáš

Reagovat
honziss

Reagovat
herbage

Zápas jsme neviděl, ale jak jsem viděl základní sestavu, tak jsem se radši koukal na Chelsea. Psal jsem to již před sezónou, v takovýchto zápasech budou chybět Flamini, který tým vyhecuje a Hleb, který to vepředu buď povednou narážečkou či chytrou přihrávkou prorazí. Zkrátka Arsenal se může měřit s jakýmkoliv týmem, který na ně vyrukuje s otevřenou hrou, ale proti betonářům, zvlášt když daj první gíol, tak to vůbec neumí. To Chelsea opět prokázala, že na co šáhne, to tam spadne, to Arsenalu chybí.

Reagovat
fantomas

Arsenal se nedostane ani k tomu šáhnutí. Nevim, jak mu na Eurosportu mohli napočítat 14 střel. Nebezpečné byly leda tak dvě, vyjma té gólové.

Reagovat
Devil

Fantomas,nejak jsem nepochopil to s tim Talkersem,asi me neco uniklo muzes me to prosim vyjasnit???

Reagovat
fantomas

Zdá se, že se vykašlal na Chelsea.

Reagovat
Devil

Ach tak,tak tomu moc neverim,nebo ze by se pridal k Devils.

Dik za vysvetleni!

Reagovat
smazaný uživatel

Věřit nemusíš,nikdo tě nenutí...

Reagovat
Devil

Uf,dat doma 4 goly a jeste se strachovat o vyhru,to se me dlouho nestalo.Klobouk dolu-Hull podal na Traffordu dobrej vykon!

Chelsea

Arsenal me mile prekvapil.

Ted jeste kdyby Tottenham okradl Liverpool o nejakej bodik a bude lip.

Reagovat
Paddy

Reagovat
smazaný uživatel

tak tady uz nastava revoluce, to abych si taky zacal hledat jiny tym

Reagovat
cubinho

Jak že to bylo? Bednář do repre? Bednář do repre!!!

Reagovat
$dolar$

A ne?

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooool Kuyt 0:1

Reagovat
Staenly10

Tak rychle jsem gol Live necekal,ja mam v tiplize 1-1,tak doufam ze to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

forums.thisisanfield.com/viewtopic.php?f=1&t=27728

Reagovat
Tomanatura

Moc tomu nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

Slo mi o tie zostavy nizsie.

Reagovat
Tomanatura

Jo ták

Reagovat
fantomas

Parádní akce Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dirk

Reagovat
fantomas

A pak že je přecenovaný, vid Kysliku.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe

Reagovat
honziss

Tak jsem měl to štěstí, že jsem na jedné podělané oslavě shlédl pár minut druhého poločasu zápasu Chelsea proti Sunderlandu. Zaujaly mne dvě události a těmi byly příchod Drogby a Mineira na hřiště... Za stavu 5:0.

Talkersi, opravdu se ti nikdo divit nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

po těch pár minutách bys o tomhle zápasu neměl psát, a už vůbec ne v duchu že se talkerovi nikdo divit nemůže.......

Reagovat
honziss

Tak za prvé - nepíšu o celém zápasu, píšu jen co mne zaujalo na těch pár minutách.

Za druhé - proč bych to nemohl napsat v tom duchu? Talkers reagoval tak jak reagoval po tom co na hřiště místo Sinclaira apod. nastupují Belletti a jiní, teď to je hodně podobné. Nechápu co se ti na tom nelíbí. Snad jen to, že je to proti Chelsea a proto se ti to nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

ať si píše kco chce proti Chelsea, navíc kdybych měl reágovat na všechny negativní příspěvky proti Chelsea tak bych nedělal nic jinýho než seděl u PC a neustále klikal do kláves, a teď, ano dalo by se pochopit kdybys takto reágoval po zápasu, ve kterém by právě belleti nastoupil ale dneska nastoupil nový hráč v kádru aby si taky už zahrál když k nám přišel a který se do toho rozestavení, které jsme hráli ke konci zápasu aspoň hodí narozdíl od belletiho a taky když už bych napsal to co ty výše tak aspoň při zápasu, který se nepovedl a ve kterém by ty střídání nebyla do hry platná, toť vše

Reagovat
honziss

Ono je sice krásné, že přišel na hřiště hráč který si ještě nezahrál, ale když je to 30-letý Mineiro? Který pravděpodobně na SB odseká tuto sezonu a zmizí. Navíc Drogba, útočník, dobře chápu, ten z Chelsea jen tak neodejde, ale proč za stavu 5:0? Já si fakt myslím, že by za takových situací měli na hřiště naskakovat spíš mladíci typu Sinclair, Stoch, Mancienne, Cork.. Nebo snad vůbec nemyslíš na budoucnost? Může mi to být víceméně jedno, ale v tomhle jsem s Talkersem.

A už se o tom nebavme jelikož stejně nikam nedospějem.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem jak řikám byl se střídáníma spokojen, kdyby poslal na hřiště aspoň jednoho mlaďocha tak bych byl ještě víc ale já se kvůli tomu nesesypu.... jinak o příchodu Mineira si taky myslim svý a rozhodně to nejsou pozitivní věci. S tvojí poslední větou jsem za jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu proc LIve neni v TV od te doby co to ma Nova sport a ne Galaxie spjeje do to Srace.. a radsi tam daji zaznam kvalifikace F1 to neni normalni

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Devil

To me taky sere.

Reagovat
$dolar$

Je nejdulezitejsi zavod F1 tak se uklidni

Reagovat
smazaný uživatel

nerekl bych ze zaznam kvalifikace je vic nez live Slagru kola v Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys to mozna nerekl, ale je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

je to úplně stejné, akorát že tenisový zápasy a závody F1 se do toho teď trošku víc vmísily, vysílaly to vždy, prostě shoda náhod....

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu,jde o kvalifikaci a navíc na co máme kanál pro motosport?

Reagovat
smazaný uživatel

šak to mohli dát ty formule na Nově,tak se uklidni ty.......protože mají experta na F1 Pavla Turka(hlavně že on tak umí leda řídit auto)...

Reagovat
smazaný uživatel

proc vas tak bavi ze sebe delat dementy... hrajete nejakou soutez?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proč by to měli dávat na nově, když maj svůj sportovní kanál, navíc na nově maj podepsány už jenom závody, radši se běž koukat na relive přenos....

Reagovat
smazaný uživatel

tak dokonce přímý přenos....

Reagovat
smazaný uživatel

kratky komentar k arsenalu hra hruza, ale vylouceni V.P. ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě,že jsem to viděl jen posledních 5 minut,stačilo mi vidět ze záznamu ty haluzové góly a bezmoc hráčů Sunderlandu,abych si o zápase udělal obrázek. Jinak,ten Anelka,to je mi panečku střelec,pokud mu to tam bude zálohat stále takhle před prázdnou servírovat,tak má Zlatou kopačku jistou. Jinak Old Boys Sao Paulo opět nezklamalo a nastřílené góly už překonaly bodový zisk. Když už nebude titul,tak si aspoň Luis bude moci říci,že tolik gólů CFC pod Mourinhem fakt nedávala. A ohledně opětovné ignorance Sinclaira a spol.? Škoda mluvit,nicméně Mineiro se musí rozehrát,to bude časem vynikající žolík do těžkých zápasů za stavu 4:0.....

Reagovat
herbage

Vedad Ibiševič: 11 zápasů, 13gólů = Anelka no chance

Reagovat
smazaný uživatel

Pohoda,Anelka si zas něco nahrabe proti Boltonu,Wiganu a Fulhamu luxusními góly do prázdné.

Reagovat
herbage

Pohoda? Takže když vyhraje Ibiševič zlatou kopačku, změníš si nick na Gangsta_Frankie_Yeah_Yeah_Uhm_Uhm ?

Reagovat
smazaný uživatel

Abych se vam do toho souboje nevlozil ja

Reagovat
smazaný uživatel

A když ne,tak si změníš nick na herbage - odpůrce Angličanů v Arsenalu?

Reagovat
herbage

Upřesnich byl podmínky. Když bude mít v konečné tabulce více bodů Ibisevič, tak vyhrávám já, když Anelka, tak vyhráváš ty. Za těchto podmínek souhlasím a poražený bude muset přijmout změnu nicku na měsíc, ať si to jeden z nás užije

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci, bacha, nick je maximálně 20 znaků.

Reagovat
herbage

PJ bude muset inovovat

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím,že se o to rád přičiní. Ok,přijímám,o co jde,aspoň bude sranda.

Reagovat
herbage

Hele, aby jsem to neměl tak snadný, tak si každej ještě zvolíme dalšího střelce a body našich dvou favoritů se pak na konci sezóny sečtou. Pokud zvolíš toho stejného co já, tak platí původní sázka. Já volím Samuela Eto'o

Reagovat
smazaný uživatel

Se současnou formou Barcy nesouhlasím s volbou Eto'oa...

Reagovat
herbage

Tak zůstanem u původní sázky

Reagovat
smazaný uživatel

Už tak to máš dost usnadněný,ještě Eto'oa do toho by bylo trochu o ničem.

Reagovat
herbage

Abys viděl, že jsem fér, tak nová nabídka Benzema a Eto´o jsou asi out

Reagovat
smazaný uživatel

Benzemu mi nech

Reagovat
herbage

Ani omylem

Reagovat
herbage

Nebo modifikace, ať to má šťávu. Ve všech 5hlavních ligách si vyberem jednoho kanonýra a na konci sezóny body sečtem. Pokud zvolíme oba stejného, tak vypadává a můžem zvolit kohokoliv jiného ze stejné ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Anelku ponechám,abych to nevolil alibisticky,dále Benzema,Eto'o,Gilardino(Ou Jé) a volím záměrně Wichniarka,abych nebyl za idiota a nevymazal ti tak tvůj trumf.

Reagovat
smazaný uživatel

Že bych herbage svými tipy tak uzemnil,že už radši neodepíše?

Reagovat
herbage

Nn, projížím statistiky na transfermarktu

Reagovat
herbage

Ok, takže moje tipy: Torrés, Ibisevič, sorry, ale Benzema , sorry Eto'o, Ibisevič, Imbrahimovič Měl jsem pokušení jako Amauri, C.Ronaldo, Robinho, ale berme to vážně Náhrady: Villa, Cavenaghi

BTW, když se někdo zraní na dýl jak 4 měsíce, může být vyměněn za náhradu, která ale dala méně či stejně gólů, jak hráč vypadnutý a nesmí to bát někdo vyřazený ze soubojů(Benzema, Eto'o), ok?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik můžu mít náhrad?

Reagovat
herbage

Podle toho kolik se ti jich zraní. Pouze v případě zranění, přestupy ani v rámci lig nejsou důvodem pro změnu náhradu. Snad nebude nějaká smůla na zranění, maximálně dva hráči se zraní na delší dobu při velké smůle a jestli v tu dobu budou už hodně vést, tak je ani měnit nemusíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Tak teda změním na toho Helmese,jinak zbudou Eto'o,Benzema,Gilardino,Anelka.

náhrada Fernando C.,Villa,Wichniarek,Zárate,Zaki.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem to psal před tím,než jsi tam dole napsal. Může tam teda dát toho Gomeze do náhrad?

Reagovat
herbage

Jestli myslíš za ty zraněný, tak to můžeš volit až když se zraní, nemuíš teď předem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Dej radsi Davida Belliona do nahrad

Reagovat
smazaný uživatel

Ani mě nehne.

Reagovat
herbage

Ne, Helmese, Anelku a Gilardina už nevolíme, ty ti zbudou, já mam F.Torrese, Ibiseviče a Ibrahimoviče. Benzemu i druhou volbu Cavenaghi se shodnem, takže jsou out a je třetí kolo, stejně tak Eto'o, náhrada Villa se shodnem, takže rovněž třetí kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Helmes,Anelka,Gilardino,Cavenaghi,Ruud.

Reagovat
herbage

Cavenaghi je out, volil jsem ho také, teď je třeté kolo, já dal Nianga, rovněý ruud je out, takže čtvrté kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli mi nenecháš Ruuda,tak se ti na to vykašlu.

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

daj Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Messiho nepovažuji za typického střelce,navíc ho asi 1-2x postihne trochu vážnější zranění.

Reagovat
herbage

Volím Ruuda(Nisterooye) a Nianga

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůmeš m i něco nechat,když jsem ti nechal Ibiševiče?

Reagovat
herbage

Já to napsal dřív, máš smůlu.

Reagovat
herbage

Nabízím kompromis, nechám ti Eto'a a vemu si Villu, ty mi necháš Benzemu a vemeš si Cavenaghiho?

Reagovat
smazaný uživatel

To je pro mě nevýhodné a to dost silně.

Reagovat
herbage

Ok, tak já Eto'a a Cavenaghiho a ty Benzemu a Villu, ok?

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to shrnu

Herbage

Ibiševič,Eto'o,Fernando,Torres,Ibra

Frankie_Yeah

Helmes,Villa,Benzema,Anelka,Gilardino

OK?

Reagovat
herbage

Ok, ale docela mam bobky, že jsem nebyl zticha Ale Anelka na lávce mně zachrání. Go Drogba, go.

Reagovat
smazaný uživatel

Komu by to nebolo fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Nevtírej se,prosím. Tohle je pokus o seriózní sázku se zajímavým "oceněním",tak to nezasírej smajlíky.

Reagovat
smazaný uživatel

ok ja len že som sa dobre zabavil

Reagovat
herbage

Takže konečná verze. Volím: Eto'o, Torrés, Imbrahimovič, Ibisevič, Cavenaghi

ty: Villa, Anelka, Gilradino, Helmes, Benzema

konečná verze nicků:

Gangsta_Frankie_Yeah_Yeah_Uhm_Uhm_Mthfckr_scum

herbage - odpůrce Angličanů v Arsenalu

V případě zranění za výše uvedených podmínek možný change borcem s méně či stejně nastřílenými góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Gangsta_Frankie_Yeah_Yeah_Uhm_Uhm - takhle zněla původní podmínka,s kterou jsem souhlasil,to další je už moc. Jinak beru.

Reagovat
herbage

Čekal jsem, samozřejmě ta původní, si jen dělám srandu.

Reagovat
herbage

Ještě musíme zalobbovat u PJ

Reagovat
smazaný uživatel

Pošleme provizi v podobě borovičky a možná se dovoláme souhlasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam otazecku- to si potom spocitate kteryho tym dal vice golu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak

Reagovat
herbage

No, kolik budou mít bodů v soutěži o zlatou kopačku a vzheldem ke stejným koeficientům všech soutěží, tak je to tak jak jsi napsal, ale pouze ligové góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo jak jsem si prosel ty vase tymy - nevim na koho bych si vsadl, ale asi na Frankieho

Reagovat
herbage

No může to být velká překážka, ještžě bych zvolil kompromisní varianty do 20 nicků, pro jistotu.

Reagovat
herbage

Do 20 znaků, už mi šíbe

Reagovat
smazaný uživatel

Toho "nicků" jsem si v zapálení ani nevšiml.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty- Nechci Anglány v AFC.. Přesně 20 znáčků

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Gangsta_Frankie_Yeah taky oko-1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Tak už mám tabulku v Excelu, zatím je to 38:38

Reagovat
herbage

Torrés zraněn, Ibra gól nedal, Eto'o taky ne, Ibisevičovi spadne forma a Cavenaghi taky bez gólu. Villa zápas před sebou, Gila to samí, Anelka nezraněn, Benzema zápas před sebou, asi budš po víkendu vést.

Reagovat
herbage

Jestli myslíš za hráče, který je z kola ven, tak jednu. Když se opět shodnem, tak nová volba a ten hráč už je mimo. Jestli bude jeden z nás zlomyslný, tak se to může protáhnout, ale já věřím, že najdem své kandidáty brzo

Reagovat
herbage

Jo a místo Wichniarky bych dal bejt tebou jednoho z trojice Goméz, Helmes, Pizarro, jestli to nechceš totálně project, ale je to na tobě

Reagovat
smazaný uživatel

Já Bundesligu moc nesleduju,jinak o Helmesovi a Pizzarovi jsem docela uvažoval,ale Gomez?

Reagovat
herbage

Neboj se, Stuttgart na něj spoléhá a poslední sezóny dává kolem dvaceti gólů a to byl několikrát zraněnej. Určitě bude před Wichniarkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se po ocku dival na Chelsea a byl jsem zklamany.Nevim ty prvni 2 goly mozna se tam dalo neco mavat i tak to co predvedl Sunderland byla fakt traparna.Nedokazali si prihrat.Vetsinu balonu postraceli na vlastni pulce,proste hrali to jak salati.

Reagovat
papos182

konecne se liverpoolu vymstilo to ze kdyz vedou tak na to kaslou

Reagovat
smazaný uživatel

3x brankova konstrukce a dalsi sance, proste to tam nespadlo ... tottenham zahaluzil po druhe za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Z vyhratého zápasu toto ,no co uz spravíme taký je futbal... tie šance

Reagovat
Tomanatura

Tottenham

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

tottenham tak dobre ste to mali rozohrate,ale vyzera to tak ze ani v tejto sezone sa nedockate

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem, to, co opět předvedl Tottenham , klobouk dolů, nakonec to nebylo tak špatný kolo, jedinej, kdo nám trochu odskočil je Chelsea. Je načase, aby tygři zase něco vyhráli, ať neztrácíme kontakt na pohárové příčky.

Reagovat
Tomanatura

.

Reagovat
smazaný uživatel

Joj, sakra, ona ještě nehrála Aston Villa. Teď nevím, jestli si mám přát, ať se šetří na UEFU, nebo ať vypustí duši na Newcastlu a přijede zhuntovaná do Prahy.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Super,konečně Liverpool někdo porazil jeho vlastní zbraní.

Reagovat
smazaný uživatel

A ted mi současná situace Tottenhamu krásně připomíná morální poselství filmu Kung-Fu Panda

Reagovat
Devil

Az na to buceni na Keanea,Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

někdo bučel, někdo tleskal, někdo jen tak stál - a každý má k tomu své důvody, po kterých může být zdejším internetovým fanouškům hovno.....Kean si všechny ty reakce zaslouží - "Three In One"

Reagovat
Devil

Nevim,me je to celkem fuk,ale rek bych ze pro Tottenham toho neudelal malo a i pres to ze prestoupil,si zaslouzi vic vdeku.

Ale jak rikam,je me to celkem jedno a asi do toho tolik nevidim.

Reagovat
smazaný uživatel

Devil a ty se nedivíš ? Jinak Spurs byli bez toho "vašeho štěstí"dost dlouho. Na komerčním stadionu a dneska si ho určitě vybrali na dlouho dobu.

Mimochodem některé nicky a příspěvky od těch uživatelů jsou klasa viz. ♥C.Ronaldo♥($) či RONALDO3000&CFC4EVER

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mám taký pocit, že tottenham preberá po lfc povest luckera, jaká to ironia ze práve vo vzájomnom zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze doma jim to vratime i s uroky

Reagovat
smazaný uživatel

a kdy jindy tu štafetu přebrat?...

Reagovat
Tomekcz

Jaka nadhera Looserpoolu dosel luck?

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by mi nekdo popsat jak doslo k vlastnimu golu Jamieho?

Reagovat
smazaný uživatel

Striedali sme vôbec 3x ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, a celkovo pokladám striedania za nevydarené, ani Babel ani Benayoun sa absolutne nechytili.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Carra prvý gol, Aggerov druhý

Ať už je Škrtel spat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to som si nemohol odpustit oba my to usnadnili

Reagovat
smazaný uživatel

To snad nemyslis vazne Carra hral az na ten vlastnak bravúrne, Agger tiez nehral zle...Sice mam rad Skrtela, ale troška objektivity by nezaškodilo..Je lahko nahraditelny Aggerom

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze neni este Torres a mela bejt penalta videli ste tu ruku ale nekdy prijit prohra musela no.stejne je Liverpool nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa stalo, ze sa tu v poslednom case zacal objavovat i bruce ?

Reagovat
honziss

On tu byl a je stále, jen vystupoval pod jiným nickem..

Reagovat
smazaný uživatel

Akym ?

Reagovat
honziss

porcupine

Reagovat
smazaný uživatel

Už nemá ban. Ale byl tu i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea hrála fakt dobře. Sice jim to Sunderland notně usnadnil, ale jinak opravdu suverénní výkon. Anelka hraje úžasně, vychází mu kličky, má dobré tělo a kombinačně je na tom taky dobře. Nevadí, že je to doklepávač, nyní je to nejlepší útočník v Chelsea. Deco hodně kazí i jednoduché přihrávky, ale jeho čas ještě přijde. Didier nastoupil na chvíli, ale bude mít co dělat, aby se dostal do herní pohody. Mladíky by mohl Scolari semtam poslat na hřiště, ale tak co. Mineiro je sympaťák, vždyť vypadá jak nějaký mladík s klapatýma ušima. Čechíno neměl skoro nic na práci, Lampard hraje slušně, taktéž Malouda se mi poslední dobou líbí. Joe Cole je jistota. Nejméně doceněný hráč Chelsea. Joe Cole

Reagovat
smazaný uživatel

Nejméně doceněný hráč vůbec. Joe Cole.

Reagovat
smazaný uživatel

A pritom nejlepsi hrac Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak.

Reagovat
smazaný uživatel

připojuju se...

Reagovat
smazaný uživatel

Joe Cole je to jediný co Chelsea zavidim, to je proste hráč klobouk dolu

Reagovat
honziss

Zasloužil by si návrat do svého mateřského klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S Deanem zajímavá dvojka.

Reagovat
honziss

Jééé. To by bylo něco. (chybí tu smajlík - srdíčko)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

No jen se nesměj, Joey se chce vrátit, jen vyčkává na nejvhodnější moment, kdy to oznámit světu.

Reagovat
smazaný uživatel

Až mu bude tak 32,tak nejsem proti.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj to by bylo zajimave

Reagovat
honziss

Stejně tak i Rio, Michael, Frank..

Reagovat
smazaný uživatel

Výborní fotbalisté.

Reagovat
honziss

Tak naše akademie má značné kvality.. Dalším takovým bude Jordan Spence.

Reagovat
smazaný uživatel

jj,to může být časem také zajímavý hráč.

Reagovat
honziss

Né že může, ale bude. O tomhle chlapíkovi toho ještě leccos uslyšíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj,věřil bych tomu. Jaký hraje post?

Reagovat
honziss

Stoper. A je naprosto famózní. Nebál bych se ho přirovnat k Riovi ve stejném věku. Navíc je to kápo anglické U19. Když k tomu připočtu Tomkinse, tak pokud zůstanou, o post stopera se ještě na hodně nemusíme obávat.

Reagovat
honziss

*na hodně let.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad o něm budeme slýchat čím dál více.

Reagovat
honziss

V příští sezóně by už mohl dostávat šance v áčku. Dělám si naděje, že i letos, ale upřednostněn bude spíš Tomkins, protože je starší (dneska byl už na lavičce).

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to by se z vas stala takova Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to,že hráči ve Spartě jsou za zenitem,tihle borci budou stále něco extra.

Reagovat
honziss

Neřekl bych.

Reagovat
smazaný uživatel

Reo-Coker

Reagovat
honziss

No jo no.

Reagovat
smazaný uživatel

V tu dobu bude stále extratřída(snad nepřijde zranění,to bych byl fakt nerad),navíc se určitě rád navrátí domů,takže bych spíše hodnotil jiným smajlíkem

Reagovat
honziss

Tak určitě to i ve 32 bude platný hráč, ale ten smajl je spíš na to, že své nejlepší roky stráví u vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Joe si CFC docela oblíbil,takže je to dost pravděpodobné. Jeden z mála hráčů v CFC,který by si zasloužil lepší smlouvu a doufám,že i přijde.

Reagovat
honziss

Teď tak uvažuju, že sestup v roce 2003 na nás seslal asi sám ďábel. Představa že by za nás teď váleli hráči jako Michael Carrick, Joe Cole, Jermain Defoe..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím,že asi by i tak měli ambice jít "výše". Každopádně kdyby zůstali až dodnes ještě i s Deanem,tak to by byla sestavička.

Reagovat
honziss

Jojo, je dost pravděpodobné že by i tak u nás už nebyli, ale ta představa + ještě Upson na stoperu a Green v brance. Jej to by byla krása.

Reagovat
smazaný uživatel

Prima. AV hadr.

Reagovat
honziss

Nějak tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sám Joe Cole řekl, je od dětství fanouškem Chelsea Proto odmítl dřív lepší nabídky a šel k nám

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jsem rád, že se na scéně objevil klub jako Hoffenhaim. Jakoby se všechna pozornost přesunula z rychlokvašky Chelsea na rychlokvašku TSG. Jen tak dále.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Hoffenheim a Chelsea je trošku jiná liga. Chelsea si Big Four a Ligu mistrů vybojovala především sama. Navíc historie je zcela odlišná. Chelsea byla dost nadprůměrné anglické mužstvo už před Rusem.

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea vede ligu sme spokojeni

Reagovat
smazaný uživatel

rozdvojená osobnost? Nebo Chelsea fandí celá tvoje rodina?

Reagovat
smazaný uživatel

U nich v ústavu...

Reagovat
Devil

Nevite nekdo kdy hraje MU dohravku s Fulhamem?

Reagovat
smazaný uživatel

nevim

Reagovat
smazaný uživatel

joooooooooooooooo chelsea je nejlepší klub na světě.

Reagovat
minoLFC

tak sa nám dnes štastie postavilo chrbtom a spurs tvárou...no ale to je futbal, ideme dalej ... viac má ale sklamal postoj spurs fans k Robbiemu

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem to tady jednou psal - někdo na Keana bučel, někdo mu tleskal, někdo jen tak stál - a každý má k tomu své důvody, po kterých může být zdejším internetovým fanouškům hovno.....Kean si všechny ty reakce zaslouží - "Three In One"

Reagovat
minoLFC

tak to si určite nezaslúží, bučať naňho môže iba omedzenec

Reagovat
smazaný uživatel

proč?.....já bych mu rozhodně netleskal, ani bych na něj nebučel, ale naprosto chápu ty, kteří na něj bučeli.......navíc v tom červném dresu vypadá jako šašek

Reagovat
Dubov

OT: Dotaz, co se stalo s Talkersem? Byl to jeden z mála uživatelů jehož příspěvky mělo cenu číst?

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Dubov

tak dík, už vim všechno co potřebuju

Reagovat
Tomanatura

Není zač. Ve středu praštil s fanděním Chelsea a od té doby se tu neukázal

Reagovat
Devil

Beztak uz se tu pohybuje pod jinym nickem

Reagovat
smazaný uživatel

Na Stamford Bridge strašná bída, jak se takhle lehce mohli dostávat do 16-ky, dyť to není normální. Bosingwa udělá nepovedenou přešlapovačku a obránce jde 2 metry mimo něj. Anelka hraje naprostý hovno a dá hattrick. Kam tta Premier league spěje, jestli vyhraje Chelsea

Reagovat
herbage

Anelka hattrick? Kua, korekce, Frankie vede 39:38

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě do toho Ti nedal gól Etoó a Benzema ještě bude hrát ani Ibra nemůže už dát gól tohle kolo asi slušně prohraješ

Reagovat
herbage

Já vím, už jsem to nahoře psal. A nejvíce se bojím dneska Villi. Asi jsme to projel, ale liga je dlouhá

Reagovat
smazaný uživatel

už, abych si začínal zvykat na Tvou novou přezdívku a nový postoj k personalistice Arsenalu

Reagovat
herbage

Žádný gangsta mě neporazí.

Reagovat
smazaný uživatel

budou na Vás tady i sázky klidně bych si vsadil, že tě "zdissuje"

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sazim na Frankieho

Reagovat
smazaný uživatel

ja na herbageho

mozme sa stavit kto z ich vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

O kolik?

Reagovat
smazaný uživatel

o zmenu nicku?aj ked newiem kedy ti vyprsi tento nick

Reagovat
smazaný uživatel

Mam ho na tyden A komu fandis?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenalu,ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

mas tik v oku ze na mna stale zmurkas?

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry

Reagovat
smazaný uživatel

mne to nevadi...ak je to vrodena vada

Reagovat
honziss

Rivalové se našli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty fandis west hamu,nie?

Reagovat
honziss

Ano ano.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to mozme skusit do trojky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mas zaujem?

Reagovat
smazaný uživatel

len o sex

Reagovat
honziss

Ty jsi neskutečně zvrhlý dolare.

Reagovat
smazaný uživatel

Nn ja jen jsem se vcitil do sveho nicku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ved tak som to myslel

Reagovat
honziss

Tak to hned dáme:

Kurz na Frankieho: 1.42

Kurz na herbageho: 2.58

Kurz na remízu: 99

Reagovat
smazaný uživatel

A ty prijimas? Tak ok vsazim 1000Kc na Frankieho

Reagovat
honziss

Já jsem jen bookmaker, zajdi si do Fortuny.

Reagovat
herbage

Takhle vydělávat na cizím(mém) neštěstí, vy hyeny!

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych to spíš takhle Frankie mírnej favorit, tak trochu pod dva třeba 1,98.... herbage má vcelku jména v tý sestavičce, tak bych mu dal 2,35... na remízu se shodnem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si radsi vsadim u tebe nez u honzisse on je totiz starej lump, tak domluveno davam 1000Kc na Frankieho pri kurzu 1,98 Dik

Reagovat
smazaný uživatel

a sakra

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase kdyby vás bylo víc

Reagovat
honziss

Tak v sázkové kanceláři honziss klesl kurz na Frankieho na 1.21. Naopak na herbageho se zvýšil na 3.00. Remíza zůstává stejná.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze bych pojistil?

Reagovat
smazaný uživatel

no 500,- na Herbageho a nemůžeš nevydělat

Reagovat
smazaný uživatel

Trösku jinak, dal milion u tebe na Frankieho a pul melounu u Honzisse na Hebrageho

Reagovat
smazaný uživatel

to ne stejně to máš podmázlí... hraješ špinavou hru

Reagovat
smazaný uživatel

no to by pro sázkovou kancelář honziss bylo opravdu hop nebo trop. Doufám ,že máš nějaký státní záruky

Reagovat
honziss

Já mám se státem všechno podmáznutý.

Reagovat
herbage

Můžu si vsadit na sebe?

Reagovat
honziss

NO tak počkej, to bych teda chtěl nějaký kapříky za to. Anebo třicetník na kříž, padesátník za případnou výhru.

Reagovat
herbage

Budu držet zásady etického chování a nevsadím si na sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

to minule říkal i jeden nejmenovaný ruský tenista

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale kteryho myslis? Jevgenije nebo Nikolaje?

Reagovat
herbage

A vyhrál alespoň?

Reagovat
smazaný uživatel

No co myslis? Jasne ze ne! A ja jsem mel vsazeno proti nemu ale 20 Kc takze jsem vyhral 90 a nekdo behem zapasu vsadil 4 mil Eur a vyhral 17 milionu

Reagovat
herbage

Já myslel tu sázenku.

Reagovat
smazaný uživatel

btw: byl to zapas mezi Davydenkem a Martinem Vassalem Arguellem kde Nikolay vyhral prvni set asi 6:1 a v druhym skrecoval a jak jsem psal behem zapasu nekdo vsadil proti nemu 4 miliony eur

Reagovat
herbage

Neťukal podezřele o pauze do notebooka?

Reagovat
smazaný uživatel

Nn pry to byla nejaka mafie, s kterou mel byt domluven, bohuzel se to nedokazalo, ale znas to vsichni vi ze to tak bylo, ale dukaz zadny

Reagovat
smazaný uživatel

všichni rusáci to dělaj to neni moc normální.. a propo: Herbagi kde ses narodil?

Reagovat
herbage

Před 175 272 hodinama, proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde

Reagovat
herbage

Loc: 49°24'13.36"N, 13°17'18.29"E

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a ted mi rekni jestli kdes to nasel?

Reagovat
herbage

V rodnym listu

Reagovat
herbage

Nebo taky Map.cz, stačí zadat do políčka adresa

Reagovat
smazaný uživatel

Dik

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Klatovy Skoro sousedi (Ja Plzen)

Reagovat
herbage

Vim, jseě $dolar$, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj ( tvuj odpurce v politickych diskuzich )

Reagovat
herbage

Jen by mě zajímalo, kde jsi v 18ti vzal 20klacků na sázení.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty se snazis me dostat, ze jsem ti kecal Bohuzel nekecal, a jinak sazim od 15 a prosazel jsem za tu dobu minimalne takovych 200 tisic Jsem v minusu tak 30 tisic a vzal jsem je od toho co mi davaji rodice a pak letni brigady ty jsou nej

Reagovat
herbage

200 000táců za 3roky, to máš přibližně 67klacků za rok, takže buď převádíš Mongoly přes hranice nebo jsi prodal svojí ledvinu, to mi pověz, kde tak dobře v Plzni platí, hned bych šel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nejde o to, jde o to ze furt dokola jedes napriklad jednu petitisicovku takhle to jedes dva mesice a pak ji projedes a z toho mi pak vyjde ze za 3 roky jsem minus 30 000

Reagovat
herbage

Aha, to je fakt. Ale stejně bych řekl, že sázení bez výdělku nemá cenu. A tos nárazově vsadil dvacet hadrů?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve zkratce ti vysvetlim jak se da sazet Mas nekolik zpusobu a muzes je ruzne kombinovat atd. Nejbeznejsi zpusob jsou takzvani ´´dvactkovy sazkari´´, to jsou bud mladi kluci (jako ja v 15) nebo sazkari, kteri se tim jen tak pobavi, kdyz daji na tiket 100 zapasu a muzou za dvacku vyhrat miliony z tohoto zpusobu ani nezbohatnes ani nechudnes, potom to dvctkovy sazkari cim dal vice sazeji tak premysli jak navysit zisky a ted mas bud: A - zacnou sazet vetsi sumy, rekneme: 100-2000 Kc na 3-5 zapasu (vetsinou na favority) a takhle si jednou, nebo 100-2000 vsadi na totalni outsidery s kurzem 2,7-99 ( ale jen na jeden zapas) a nebo vsadi 10 000 - 50 000 na jeden zapas, kterymu se rika ´´jistotka´´ kde se kurz pohybuje okolo 1,01-1,4 . Ja jsem treba sazkar ktery rad vsazi na outsidery vzdycky 300Kc na kurz 5 a poom fandim, ono se muze zdat, ze to nevychazi, ale je to hodne o stesti. A jak jsem ti povidal o tom turnaji v Polsku tak tam jsem vsadil jako treti druh sazkare, kde jsem vsadil jedno 10 tisic na kurz 1,2 a potom jeste jednou 10 klacku na 1,4 a ani jedno nevyslo

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste dodam, ze kdybych ted mel tu volbu jestli se sazenim zacinat nebo ne , tak rozhodne NE! Je to droga a radim vsem, aby s tim nezacinali

Reagovat
herbage

Reagovat
herbage

Jinak podle internich statistik, asi 80% sázkařů dlohodobě prohrává, 15 je furt na svým a asi jen 5% vyhrává. Proš ais mají tolik reklam na tomto webu, kvůli charitě rozhodně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasny, ja uz jsem z toho davno vyrostl abych si myslel , ze na tom vydelam, akorat za tu dobu se to u me zmenilo jiz v zavislost Predstav si, ze se jiz nemuzes divat na sport bez toho aby sis vsadil kor kdyz sport je moje laska

Reagovat
smazaný uživatel

si Klatovák

Reagovat
herbage

jj

Reagovat
smazaný uživatel

tedy někde mezi Ašem a Těšínem

Reagovat
smazaný uživatel

jsme téměř stejně staří, ale já sem se ptal kde ses narodil, jestli náhodou nemáš vazby na ruskou mafii, když Tě tak láká sázet sám na sebe

Reagovat
herbage

No už jsme o tom slyšel dříve, kámoš má k sázkovkám docela blízko a v tenisu to není nic neobvyklého. Prý hlavně nižší turnaje a hlavně ruští tenisté. Prý někteří na tom vsadí i své baráky a prej se jednou stalo, že ten co měl vyhrát se zranil, to je potom průser.

Reagovat
smazaný uživatel

Nizsi turnaje- Challengery , ja taky hodne sazim, ale asi pred mesicem jsem vsazel na challenger v Polsku a to byla asi nejvetsi blbost v mem zivote, projel jsem 20 tisic. Vsechny zapasy totalne domluveny, vsude az do semifinale, kde polaci vyrazovali nasazeny tenisty Proste kdo by nevidel ten neuveri

Reagovat
smazaný uživatel

řekl Marat a prohrál v 1. kole

Reagovat
smazaný uživatel

Docela jste mě tu všichni pobavili.

Reagovat
herbage

Mor na vás vy nevěřící.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham je zpět a teď půjde určitě jenom nahoru. Možná, že ta sezóny nebude zase tak špatná.....

Reagovat
smazaný uživatel

prosím Tě, jak hrál Modrič??

Reagovat
smazaný uživatel

Takový průměr, nehrál špatně, ale ani nijak nepodal mimořádný výkon....

Reagovat
smazaný uživatel

díky neměl sem možnost zápas sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

smekam pred tottenhamem, vyborne to otocili... videl sem sice konec, ale prej sem o nic neprisel, live mi prislo takovy bezzuby a byl jsem prekvapenej jak se slepice tlacili dopredu.. jinak samozrejme chelsea super..

Reagovat
smazaný uživatel

kolik gólů už dalo Stoke z Delapova vhazování? nevede si náhodou někdo statistiku?

Reagovat
smazaný uživatel

vravel to komentator-uz 7 z ich 13 golov padlo po jeho vhadzovaniach

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveritelny pro me je, ze Tottenham takle zazdi uvod sezony, dvakrat vyhraje, jednou zremizuje a uz ztraci jen 6 bodu na 7. misto a to uz se par kol odehralo. Presne to jsem cekal, ze se stane, kdyz PL podepsala nove smlouvy na sponzoring, predloni dostal 17. tym vic prachu, nez Chelsea za titul PL predtim. Ne, ze se objevi novych 5tymu, ktere budou mit ambice na CHL, ale ze se ten stred strasne vyrovna, zahusti, bude se menit poradi kazdym kolem a Big Four utece jeste dal... no uzasny, jeste ze tam je Villa.

Reagovat
smazaný uživatel

a Hull

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak Hull podle me jistojiste skonci jako Wigan pred ctyrma rokama...

Reagovat
smazaný uživatel

ja wiem,ale vo futbale je vsetko mozne(ako sa hovori)

Reagovat
smazaný uživatel

Mnohem hezci by to bylo, jako to maji Spanele... Dve jistoty a pak kazdy rok prekvapeni... Pri tom ty tymy, co bojuji o CHL v PL jsou na srovnatelny urovni jako kluby z PD, ktere se do ni obcas dostanou. Jenze proste ta blba velka ctyrka tam nikoho nepusti. Fakt me uz moc to sledovani boje o titul nebavi...

Reagovat
smazaný uživatel

tak tento rok to vypada ze arsenal tam pusti aston villu...

Reagovat
smazaný uživatel

a sme zas první

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale jestli MU vyhraje zapas k dobru, tak jen o blbe dva body. Navic uz za sebou mate dva zapasy s Big Four doma, zadny z venku a z nich jen 1 bod. MU doma jeste s Big Four nehralo, ale prozmenu si odehralo dve venku a bodu z toho ma stejne. Navic zatim hral Scolari jediny zapas s londynskym tymem a byla z toho remiza doma. Ty velky zapasy fakt nejdou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak letos Chelsea umí vyhrávat především venkovní zápasy. Klidně se tedy může stát, že doma proti týmům Big Four získá jeden bod, venku devět (i když je to jen zbožné přání) a stanoví další rekord tentokrát ve venkovní neporazitlenosti.

Nakonec ta domácí neporazitelnost už byla poslední dobou trošku nudná... Venkovní bude daleko větší výzvou.

Reagovat
smazaný uživatel

ta sme sa tu vsetci stretli a Ashley Cole nedohrál dnešní utkání se Sunderlandem, obránce Chelsea si poranil lýtko...to je dobre,nemam ho rad

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dneska hral velmi dobre

Reagovat
smazaný uživatel

tak co bude s tou stavkou?

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtre se domluvime Ja neco promyslim

Reagovat
smazaný uživatel

este mi povedz v ktorom clanku sa dohodneme

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto

Reagovat
smazaný uživatel

nemas icq?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj 363648055

Reagovat
smazaný uživatel

Copak, copak - komplexy fanouška AFC? Ashley je možná lehce nevyrovnaná osobnost, ale zase bych mu to příliš nezazlíval. Přeci jen, zjistil pravdu o Arsenalu a na rozdíl od ostatních v tom přiblblém cirkusu se nebál jednat…

Reagovat
fantomas

A tak jednal, jak jednal - jak vul.

Reagovat
smazaný uživatel

Přestup byl docela logickým a pochopitelným vyústěním jeho znechucení. Stejně jako to, co bylo napsáno.

Reagovat
fantomas

Kdyby všichni přestupovali znechuceni tak jako on, pak nebude blázinec jenom v Arsenalu. Zachoval se jako arogantní blb...doted mi je z té jeho kauzy na blití. A tak rád sem ho měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to bylo přirozenou reakcí na to šílené prostředí, v němž se pohyboval... To mu vlastně ani nemůžeš pořádně vyčítat.

Reagovat
fantomas

Co je na tom přirozeného. On by si měl především uvědomit, že muže Arsenalu vděčit za mnoho, minimálně za rozjezd hvězdné kariéry, za to že dnes jeho konto polyká miliony a on sám obléká dres repre Albionu...

Reagovat
smazaný uživatel

To je pouze otázka, jak si to vyložíš. Má za to opravdu vděčit Arsenal jemu, nebo on Arsenalu. Ashley byl očividně přesvědčen o první variantě… Krom toho připletlo se k tomu interních záležitostí klubu, včetně všech možných nechutných nejen Wengerových praktik, politiky a způsobů, které vybudili tak bouřlivou reakci. Já ho v určitých ohledech chápu. Když vezmu v potaz, že je trošku labilnější povahy, dalo se to možná i očekávat.

Reagovat
smazaný uživatel

z jednoho cirkusu přešel do druhého cirkusu, je to jen takový špatný klaun

Reagovat
fantomas

Prosim tě, taky nemužeš věřit všem klepům, co kde všichni nakecali. Kdyby se ohradilo víc lidí, věřil bych tomu. Takle spíš ne, jistě...ostatní se mohou bát, to je ale při takovém množství proti jednomu člověku celkem nereálné. Jinak proč by měl Arsenal za něco vděčit jemu? Zas tak klíčovou postavou pro nás rozhodně nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak znám AFC, tak můžu. Jinak kolik dalších hráčů trávilo v Arsenalu tolik času, bylo s klubem tak sžitých?? Věru moc jich nebylo. Cole tak mohl mít o AFC jeden z nejreálnějších obrázků…

Jinak ten klub mu za to mohl vděčit možná i proto, že byl v tu dobu zřejmě nejlepším levým bekem na hřišti odváděl dost práce. I když jak říkáš byli důležitější… Spíš to byla taková symbióza a těžko říct, kdo víc vzal a kdo víc dal.

Nicméně zřejmě Ashley nahlédl pod pokličku toho divného klubu až moc…

Reagovat
fantomas

Spíš pokud se nemýlim, byl v té době hodně sužován zraněními, z toho pramenila jistá frustrace, k tomu se přidala touha po nové motivaci...bohužel on to zaobalil tak, že svému mateřskému klubu dal vale, aby ho co nejvíc pošpinil.

Reagovat
smazaný uživatel

400.pro Muzajse at se nezlobi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, borče, když už lítáš v tom "ronaldovským" průšvihu, tak si to s tebou vyžeru taky. Koneckonců dostal jsi mě skvěle, tobě to podělala Plzeň, já si za svou blbost můžu sám. Já nejsem z těch, co neuznají renonc. Jinak se nezlobím, není proč, sranda musí bejt. Pánové, bavte se, můj účet je k dispozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Blbec, týdne, ......kiš, kiš

Reagovat
smazaný uživatel

Kšá, mušky, kšá...

Reagovat
Tomanatura

Něco mi uniklo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, vždyť jsi byl u toho, jak jsem prskal na dolara kvůli dolarovi.

Reagovat
Tomanatura

Tojo a srdnatě jsem si to užíval. Ale proč máš ten nick blbče?

Reagovat
smazaný uživatel

Za prvé mi dolar řekl, že jsem blbec, za druhé je to pravda.

Reagovat
Tomanatura

Ale neboj, to tě zase přejde. Senilita za chvíli bude na ústupu

Reagovat
smazaný uživatel

Na ústupu asi nebude, ale potom mi to už bude jedno. Teď je strašný to, že si to člověk uvědomuje. Já pořád nemůžu pochopit, jak je možný, že mě ten rošťák vodil jak děcko po hračkářství. Já na to sedl jak vosa na bonbón. Ale jako fór se mu to povedlo, to se musí nechat, bude na co vzpomínat. Jestli si vzpomenu.

Reagovat
Tomanatura

Ale podařilo se mu, to se musí nechat

Reagovat
smazaný uživatel

Diky panove, uplne se

Reagovat
Tomanatura

S tvým nickem se ani nedivím

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že je zábava, i když tentokrát na mě.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
herbage

Villa, neeeeeeeeeeeeeeeeee.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Hyn sa ukáže, zatím 40:38, ale zajíci se počítají po honu

Reagovat
smazaný uživatel

Jj,ala bacha zejtra. Le Mans s někým hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej má koeficient Francie?

Reagovat
herbage

Stejnej, ligy nebyl zvolené náhodně

Reagovat
herbage

Neznáš nějakej levnej impotenční prostředek? Tvý střelci jsou moc potentní

Reagovat
smazaný uživatel

No i kdyby znal jak ho chces k tem strelcum dostat

Reagovat
herbage

No jo, letenky drahý, pivo by se taky prodražilo a flašku pašovat nemůžu. Ještě se učit Francouzksy, Španělsky, Německy a Italsky.

Reagovat
smazaný uživatel

To vsechno bys pro svoji vyhru udelal?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím,že tvoje koně také nejsou z těch impotentních.

Prosímtě,dal bys mi tvoje icq? Kdybychom chtěli někdy tuto problematiku pořešit...

Reagovat
herbage

223-628-472 zde, ale uložím si tě jako gangsta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Starý dobrý brom. Ale prvně musíš zkusit sám, abys přišel na to, jak dávkovat Nicméně u bromu je úspěch zaručen...

Reagovat
smazaný uživatel

tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozdil mezi Ramosem a Redgnapem je skoro neuveritelnej

Reagovat
smazaný uživatel

super SPURS...neska ukazali svoju pravu tvar...asi bol fakt problem v tom ramosovi

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos je totiž převlečený ruský tenista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fantomasi,

kdyz jsem si tady po 2 kole stezoval, ze na titul tenhle rok opet nemame, tak si psal, ze zmena jeste muze prijit... uz mame jistotu, ze nebude titul, ale co je nejhorsi, ze neni ani na co, se divat.....

tak nejak jsem se jako fanousek Arsenal smiril s tim, ze pristi rok moc trofeji nebude, ale ze hra je obcas dost naninc....takto je daleko horsi.

nekde jinde jsem psal, ze kdyby si Wenger strcil svoje nadejny hrace nekam a radeji trochu priplatil starejm (flamini plus hleb), mohly jsme byt nekde jinde....kurva vzdyt i toho flaminiho mohli prekecat penezmi k dalsi smlouve a za rok ho za dobry prachy prodat...

.

Reagovat
fantomas

Veskrze s tebou souhlasim. Titul bych uplně neodepisoval, muselo by se ale něco razantního stát. Je celkem zajímavé, že Spurs si zápasem s námi prakticky vyřešili svou krizi, resp. uspořádali věci do zaběhlých pořádku (takových, než je rozházel magor Ramos), zatímco my sme severolondýnskou bitvou možná spadli tam, kam oni před námi.

Reagovat
smazaný uživatel

a taky mohli neco prihodit lidem, kteri designovali ty novy dresy arsenalu, ptze se mi zda, ze obvzlast v tech zluto-modrejch hrajou tužku :D . domaci jeste celkem ujde, ale to co vymysleli ven...

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně spurs,mám nesmírnou radost, doufám , že loserpool bude v pořádné krizi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham , prohra Liverpoolu vždycky potěší stejně jako Arsenalu.

Carrick

Bednář

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

paradoxně jsem viděl svůj první zápas Live-Tottenham,v roce 1984..Grobbelaar,Mölby,Beardsley,Ian Rush...vs.Clemence,Archibald,Allen,Hoddle...bylo mi deset,ale od tý doby fanuju LFC...(tehdy vyhrál titul Everton před Live a Spurs,ManU 4.),ale mám rád i ty Spurs,Villans,Magpies,Kladiva i ten ManU

Reagovat
smazaný uživatel

Persie je fakt magor...tenhle fotbalista je fakt zkáze pro EPL...moc větších mogorů v EPL neběhá...Jinak mě Spurs i Arsenal moc potešili :)

Reagovat
smazaný uživatel

Včera pro Reds, to byla obrovská škoda . Hned po třech minutách a nenápadným autu vedem a celej první poločas kontrolujem docela hru. A všechno šlo i po přestávce, asi nejlépe to myslel Steven po chybě Gomese, o to větší škoda, že mu to přetím právě Gomes vytáhl na tyčku. Pak Alonso byl tak blízko u brány a Kuyt, ale ten to měl složité, balon mu šel moc prudce.

Posledních půl hodiny to šlo hrozně z kopce. Bent si dal dlouhej balon do šestnáctky a nechápu proč ho tam nikdo neblokl a nekopl to aspoň do autu. Bentley, z rohu nacentroval a Jamie si balon uklidil do brány, ale bylo to v souboji, takže ven od brány se to dalo dát těžko. Prává strana hořela na konci jak papír. Babel asi do hry neměl chodit, teda dle mého názoru, být tam Sami bylo by vše Ok. Ale těžko to Benitezovi vyčítat, to bylo ještě před tím vyrovnáním . Každopádně po pravé prošel Bentley a to je zabiják. Pepe po tom projektilu skočil, Pavljučenko měl hlídače za zádama a tak si to tam sklepl úplně pohodlně.

Takže jak vidim Redknapp na Spurs zabírá jak paralen. Pro Reds velká škoda, když už jsme dali Blues a United. Tottenham byl sice poslední,ale rozhodně to nebyl outsider, takže hlavně na to zapomenout a de se dál

Reagovat
smazaný uživatel

11. kolo - Delap , Bentley , Anelka , C. Ronaldo , Mendy ..... Toure , V. Persie ,Carragher ,Donk , Diop

Reagovat
fantomas

Proč Touré? Jako jeden z mála (možná ještě Gael) celej zápas odmakal...

Reagovat
smazaný uživatel

zeby preto ze bol pri obidvoch goloch?

Reagovat
fantomas

Tak za to samozřejmě mohla celá obrana, házet to jen na jednoho ze stoperů mi přijde opravdu směšné.

Reagovat
smazaný uživatel

ja to nehadzem len nanho,ked uz tak almuniu,ale ani pochvalit sa za ten zapas Kolo urcite neda

Reagovat
fantomas

Rozhodně bych ho ale z té skvadry lenochu nevypichoval. Alespon se snažil, což se cení a dá se prakticky označit za jednookého krále mezi slepými. Výkon v tuhle chvíli neni až tak duležitý, protože to by pak palec dolu mohl dostat uplně každý.

Reagovat
smazaný uživatel

Gardner si to zaslúžil za svoju aktivitu-mal prsty v oboch goloch... 1.gol-Nolan-Taylor-Gardner-krasa(ofsajd nebol :))

Citines(výkon)

Reagovat
Radin

A teď popravdě,kdo nečekal aspoń bod od Spurs?Já sem fanoušek Spurs,ale opravdu sem tohle čekal,možná doufal,ale když si to tak přeberu,je to jen obrázek posledních dnů,myslím že se atmosféra hodně uklidnila,hráči se chtějí ukázat atd atd atd super

Reagovat
fantomas

Před zápasem sem ho tak nějak i čekal (že budou těžit z euforie po derby, domácí prostředí), ale během utkání sem v něj pomalu přestával doufat.

Reagovat
Radin

I když zrovna Liverpoolu je mi líto,přeju jim titul,aby se mluvilo o éře Gerrarda a Torrese :-)

Reagovat
smazaný uživatel

koukám že ten Dunne z manchesteru city si dává každý zápas vlastního

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger

To se v celém Stoku pro toho nebohého gentelmana nenašel jediný kapesníček...?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle zasúžená výhra hlavne za 2. poločas,Milner(1.poločas) ,Martins

Reagovat
Devil

Konecne jsem po dlouhe dobe videl hrat Newcastle zase fotbal!

Ve druhym polocase si Villans ani neskrtli! Zaslouzena vyhra a doufam,ze ted uz straky pujdou jen vzhuru!

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo jo jo jo JO JO JO !!! newcastle to je ten tým, kterej to všem ještě ukáže... utok Owen, Martins bude k nezastavení

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je fajn, že Aston Villa neodskočila od Tygrů. Teď ještě, aby Aston Villa prohrála v Praze a slávisti budou mít taky new kastle - by se určitě Doležal plácl přes kapsu.

Reagovat
Dubov

výborně Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Newcacastle super necekal jsem to ale jsem za to rad

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera Straky se snad začínají zvedat.

Reagovat
smazaný uživatel

slovo snad je velmi dulezite ale je zajimave jak je to tam dole tesne. vyhrali a katapultovalo je to o dost nahoru myslim ze boj o zachranu bude hodne zajimavy

Reagovat
forrest

Hlasujte pro nový dres předního českého futsalového klubu - http://euroclub.bloguje.cz/738182-vyberte-nam-dres.php

Reagovat
One-Real

Villians ....

Tabulka se začíná velmi dobře rýsovat....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OBAAAAA!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele