Anglická Premier League souhrn - 23. kolo

19.01.2008, 18:05, aktualizováno 21.01.2008, 23:07
Komentáře a souhrny
Manchester United zvítězil v Readingu a drží si vedoucí pozici před Arsenalem, který snadno přehrál Fulham. V závěsu za vedoucím duem je díky výhře v Birminghamu Chelsea. Tottenham zdolal Sunderland, Portsmouth si poradil s Derby a Everton veze tři body z Wiganu. Blackburn s Middlesbrough si body rozdělily, stejně jako Manchester City s West Hamem a Liverpool s Aston Villou.

Tottenham Hotspur - Sunderland AFC 2:0

19.01.2008 16:00

Góly: 2. Aaron Lennon, 90. Robbie Keane

Tottenham se opět po dvou týdnech radoval z výhry. Sunderland dnes Kohoutům vůbec nestačil a nakonec může být rád, že odjíždí pouze s prohrou 0:2. Za domácí fotbalisty odchytal celý zápas opět Radek Černý.

Black Cats se na White Hart Lane nestačili ani pořádně rozkoukat a už prohrávali. Po chybě obránců McSahnea a Nosworthyho přihrál míč na dobře postaveného Lennona záložník O’Hara a talentovaný Angličan jemnou tečí vstřelil úvodní branku dnešního utkání.

Jermain Defoe, který letos nedostává dostatek příležitostí a je často spojován s odchodem se dnes ocitl v základní sestavě, navíc s kapitánskou páskou a kouč Ramos tohoto kroku litovat rozhodně nemusel. Defoe se totiž několikrát objevil v gólových příležitostí, tu největší měl už v 11. minutě, kdy nastřelil pravou tyč Gordonovy brány. Pozornost hostujícího gólmana vyzkoušel také Michael Dawson, ale ani on nedokázal vedení pojistit.

Nejblíže vyrovnání byl Sunderland v 52. minutě. Do dobré pozice se po centru z přímého kopu dostal Kenwyne Jones, podle rozhodčích byl však v ofsajdu, což se hostům nelíbilo a dali to hlasitě najevo. Poslední výraznější příležitost svěřenců Roye Keanea měl Dwight Yorke, který zachytil odkop Dawsona a následně zamířil jen těsně vedle brány.

Tottenham si už zbývající průběh utkání pohlídal a v nastaveném čase přidal druhou, pojišťující branku. Tu měl na svědomí kanonýr Robbie Keane, který si zpracoval dlouhý balón a přesnou střelou překonal bezmocného Gordona.

Více informací k zápasu

Portsmouth FC - Derby County 3:1

19.01.2008 16:00

Góly: 38. Benjani, 42. Benjani, 55. Benjani - 4. Lewin Nyatanga

V Portsmouthu se po úvodních minutách schylovalo k překvapenímu kola. Před přestávkou však dvěma góly otočil stav utkání domácí Benjani a na začátku druhé půle dokonal svůj hattrick. Konečný stav po devadesáti minutách zněl 3:1 pro Pompey.

Skóre otevřel již ve 4. minutě trochu překvapivě hostující obránce Nyatanga, který se prosadil po přímém kopu krásnou střelou z voleje. Domácí fotbalisty inkasovaný gól evidentně zaskočil, s ubíhajícím časem se však začala ukazovat jejich větší kvalita. Dalekonosná střela Nika Kranjčara ani hlavička Pamarota, která podle výrazu v obličeji nenašla pochopení u kouče Redknappa, sice využity nebyly, ale už ve 38. minutě domácí fanoušci slavili. Střelou pod břevno se už svým desátým letošním gólem prosadil kanonýr Benjani. Neuběhly však ani čtyři minuta a míč se za zády Priceho třepotal podruhé. Opět v tom měl prsty Benjani, jenž se tentokrát prosadil po přihrávce od Kranjčara.

Šanci na bodový úspěch vzal hostům v 55. minutě kdo jiný než Benjani. Ten předvedl z vlastní poloviny hřiště úchvatné sólo, potom si narazil s Mendesem a z ostrého úhlu vstřelil poslední dnešní gól. Bohužel oba týmy se do útočení moc nehnaly, a proto diváci viděli boj o míč ve středu hřiště bez vyložených gólových příležitostí. Kromě všech bodů Derby přišlo v závěru utkání také o útočníka Villu, který ovšem musel zápas dohrát, jelikož kouč Jewell měl v té době využity všechny tři možnosti střídání.

Více informací k zápasu

Reading FC - Manchester United 0:2

19.01.2008 16:00

Góly: 77. Wayne Rooney, 90. Cristiano Ronaldo

Manchester zůstane i po tomto kole na prvním místě. Střelecky se proti Readingu sice dlouhou dobu trápil, v závěru však zásluhou Rooneyho a Ronalda vytěžil výhru 2:0. Za domácí fotbalisty si poprvé zahrál český reprezentant Marek Matějovský, který nastoupil k závěrečným deseti minutám.

Ďáblové od začátku ukazovali, kdo je na hřišti pánem. Velmi aktivní byl opět Cristiano Ronaldo, jeho střely z dálky úspěch však neslavily. Ve 13. minutě se po akci s Rooneym ocitl v gólové příležitosti Tévez, střelou z úhlu ale netrefil ani bránu. Na skvěle pracující obranu Readingu svěřenci trenér Fergusona nemohli dlouhou dobu vyzrát. Domácího gólmana Hahnemanna protáhla především až střela Hargreavese z přímého kopu. Jenže z ničeho nic udeřil také Reading. Van der Sar si vyběhl z brány, aby odkopl míč, ten se ale dostal ke Kitsonovi, jenž vyslal střelu z třiceti metrů. Nakonec musel za holandského gólmana zakročit až stoper Ferdinand. Ani jeden tým v prvním poločase gól nevstřelil, takže poločasový stav zněl 0:0.

Ve 48. minutě přišla obrovská příležitost Manchesteru. Rohový kop musel z brankové čáry vykopávat Cissé. Hahnemann totiž míč neměl zcela pod svou kontrolou. Za pár minut pálil Wayne Rooney, jeho bomba bránu ovšem nezasáhla. Obdobně si vedl také Cristiano Ronaldo.

Velká úleva přišla pro Manchester v 77. minutě. Po Tévezově centru se ke střele z voleje odhodlal anglický útočník Rooney a byl úspěšný. Za tři minuty přišel pomoct Readingu exboleslavský Marek Matějovský, který nahradil Bobby Conveye. Ovšem ani jeho přítomnost neodvrátila porážku domácích fotbalistů. United dokonce přidali ještě jeden gól. Ten měl na svědomí nejlepší letošní kanonýr Premier League Cristiano Ronaldo, jenž postupoval společně s Rooneym na branku a nikým neatakovaný nakonec překonal bezmocného Hahnemanna.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Arsenal FC 0:3

19.01.2008 16:00

Góly: 19. Emmanuel Adebayor, 38. Emmanuel Adebayor, 81. Tomáš Rosický

Arsenal bez problémů dokráčel k dalšímu vítězství. Proti Fulhamu se ani pořádně nezapotil a po třech vstřelených gólech zůstává i nadále pouze vinou horšího skóre za Manchesterem United. Naopak situace Fulhamu začíná být kritická, jelikož svěřenci kouče Hodgsona zůstávají stále předposlední s pětibodovou ztrátou na 17. místo.

Výhru 3:0 zařídil dvěma brankami kanonýr Adebayor, třetí gól přidal v závěru Tomáš Rosický. Právě reprezentant Toga rozzářil hostující fanoušky, kteří byli na Craven Cottage zastoupeni poměrně v hojném počtu už v 19. minutě, a to když si na vyskočil nejvýše na centr Clichyho.

Naprosto neviditelní domácí, kteří hráli jen na jednoho útočníka Arsenalu rozhodně vyrovnaným soupeřem nebyli, a proto přišel druhý trest. Opět hlavou se prosadil Adebayor. Ještě před přestávkou si ovšem Fulham vypracoval zřejmě největší příležitost zápasu. Murphy se dostal k odraženému míči, ale mířil zpoza vápna těsně nad.

Po pár minutách druhé půle byli opět vidět Gunners. Eduardo přihrál Rosickému, jenže jeho střela letěla mimo. Hosté se evidentně jen s dvougólovým vedením spokojit nechtěli a neustále útočili a zaměstnávali gólmana Niemiho. V 70. minutě se však prosadil Fulham, ovšem střelec Dempsey stál v ofsajdu.

Konečnou podobu výsledku dal v 81. minutě Tomáš Rosický, který využil centr Eduarda. Na jeho střelu k levé tyči Niemi zareagovat nedokázal. Pro českého středopoloře to byl už letošní šestý ligový gól.

Více informací k zápasu

Birmingham City - Chelsea FC 0:1

19.01.2008 16:00

Góly: 79. Claudio Pizarro

Chelsea dnes nepřipustila žádné překvapení. I když se proti Birminghamu dlouhou dobu trápila, díky střídajícímu Pizarrovi slavila chudé vítězství 1:0.

Hustým deštěm sužovaný první poločas byl především o bojovnosti, zkažených přihrávkách a střelách. Domácí Blues si však v závěru vytvořili několik příležitostí a Chelsea pouze s velkou dávkou štěstí nemusela lovit míč z vlastní sítě. Velké chyby se opět dopustil Petr Čech.

Festival střel z dálky odstartoval v 8. minutě Garry O’Connor. Jeho dělovku zpoza pokutového území však zblokoval stoper Alex. O poznání lépe si na druhé straně vedl Michael Ballack, který se ujal exekuce přímého kopu. Sice mířil přesně, velké problémy gólmanovi Maiku Taylorovi ovšem nenadělal. Jediný gólový střelec Birminghamu z minulého zápasu proti Arsenalu O’Connor byl opět vidět v 15. minutě. Po centru Larssona se dostal k hlavičce, Petr Čech ale zasahovat nemusel.

Kouč Grant musel už po třiceti minutách sáhnout ke střídání. Po hlavičkovém souboji špatně došlápl Wright-Phillips a musel být nahrazen útočníkem Claudiem Pizarrem. Hosté málem poprvé inkasovali v 38. minutě. To totiž český gólman ve službách Chelsea nastřelil při odkopu hlavu Jeroma, od níž se míč odrazil do tyčky. Štěstí ale stálo u hostujících Blues i o pár okamžiků později. Vyběhnuvšího Čecha dokázal dokonce hned dvakrát překonat opět Jerome, ale míč pár centimetrů před brankovou čárou pokaždé zblokovali obránci.

U Chelsea stáli v dnešním zápase snad všichni svatí, což se opět ukázalo v 56. minutě. Prudkou přihrávku Jeroma na úplně volného Larssona přizvedl Carvalho a švédského záložníka nečekaná změna směru míče zaskočila, jeho následná střela skončilo nad brankou. Ve vyložené příležitosti se o deset minut později ocitl Nicolas Anelka, střelou po zemi však Taylora nepřekonal a premiérového gólu se tak opět nedočkal.

Ránu střídajícího McFadenna vychytal patnáct minut před koncem normální hrací doby Čech reflexivním zákrokem. Zvýšená aktivita k závěru utkání se opět Chelsea vyplatila. Po rohovém kopu se hlavou prosadil Claudio Pizarro, čímž zařídil svému týmu nesmírně cenné tři body. Grantův tým tak dnes vyhrál už třístý zápas v Premier League.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Middlesbrough FC 1:1

19.01.2008 16:00

Góly: 75. Matt Derbyshire - 13. David Wheater

Výbornou formu z minulých zápasů dnes Blackburn potvrdit nedokázal, a proti Middlesbrough nakonec zachraňoval alespoň remízu. Na rychlý gól hostujícího Wheatera odpověděl až v 75. minutě Derbyshire.

Neuběhlo ani čtrnáct minut a Boro už vedlo. Po centru Downinga se hlavou prosadil stoper Wheater. Bohužel v prvním poločase toho k vidění už moc nebylo a i přesto, že se Rovers snažili co nejrychleji vyrovnat, do šancí se spíše dostávali hosté.

Druhá čtyřiceti pětiminutovka byla už pro oko diváka mnohem záživnější. Nejprve se dostal za obranu Blackburnu Aliadiere, ale následnou střelou Friedela nepřekonal. Francouzský útočník ve službách Middlesbrough byl vidět i o pár okamžiků později, tentokrát skvělou přihrávkou připravil palebnou pozici pro tureckého reprezentanta Tuncaye, ten však svou tutovku zahodil.

Domácí fotbalisté se vyrovnání dočkali v průběhu 75. minuty. Na svědomí ho měl náhradník a talentovaný útočník Derbyshire. Jehož úplně volného našel před Schwarzerem Jason Roberts. Nebezpečně zahrozil také David Bentley, jenže i jeho střela postrádala přesnost. Australského gólmana oblékajícího dres Middlesbrough nepřekonala ani hlavička Andre Ooijera.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Bolton Wanderers 0:0

19.01.2008 18:15

Góly: -

Premiéra Kevina Keegana na lavičce Newcastle nedopadla moc dobře. Straky i přesto, že byly lepší, vybojovaly v dnešním zápase s Boltonem pouze remízu, kvůli které tak přišly v tabulce o jedenáctou pozici. Na tu se po výhře nad Sunderlandem dostal Tottenham.

Začátek nabídl velmi vyrovnané představení, s ubíhajícím časem se otěží zápasu ujali domácí fotbalisté. Diváci viděli pouze řadu rohových kopů, na první vážnější příležitost si museli počkat až do 31. minuty, kdy se ke střele odhodlal David Rozehnal, mířil ovšem mimo území tří tyčí. Hra se sice přelévala ze strany na stranu, oba týmy častokrát ale selhaly ve finální fázi. Těsně před přestávkou nebezpečně pálil Gardner, jeho pokus byl však zblokován domácími obránci.

Bohužel ani druhá půle nepřinesla výrazné zlepšení. Newcastle sice stále obléhal pokutové území Bolton, ovšem bez gólového úspěchu. Hosté útočili pouze z protiútoků. V 61. minutě se po krásné akci dostával sám před Jaaskelainena Ameobi, Gardner ho však skvěle na poslední chvíli zastavil čistým skluzem.

V 81. minutě napálil míč Gardner, gólman Given ho však vychytal. Na druhé straně na sebe upozornil Ameobi, jenž se dostal k hlavičce po centru Enriqueho, ani tentokrát nemířil přesně. Vůbec největší příležitost utkání spálil minutu před koncem hostující Samuel. Naprosto osamocený nedokázal z pěti metrů Givena překonat, takže díky dnešnímu zápasu si oba týmy na konto připíši po bodu, který určitě udělá větší radost hostům.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Everton FC 1:2

20.01.2008 14:30

Góly: 53. Phil Jagielka (vl.) - 39. Andrew Johnson, 42. Joleon Lescott

Wigan proti Evertonu výhodu domácího prostředí k bodovému zisku přetavit nedokázal. Po napínavém boji nakonec podlehl 1:2 a i nadále zůstává velmi blízko sestupových příček.

Hned v úvodní minutě sklidil bouřlivý potlesk za krásnou akci Palacios, jeho následná technická střela nebyla přesná. V 16. minutě se po standardní situaci dostal ke střele Lee Carsley, z otočky ovšem přestřelil. Ihned po rozehrání se ve velké příležitosti objevil Arteta, jehož dělovku po přihrávce Johnsona vychytal skvělým zákrokem Kirkland.

Velmi blízko prvnímu gólu byl domácí Bent. Svou hlavičkou nakonec ale nastřelil pouze břevno. Skóre otevřel ve 39. minutě Johnson, jemuž usnadnil skórování Titus Bramble, kterému se nepovedla malá domů na gólmana Kirklanda. Tu zachytil právě anglický kanonýr a přízemní střelou poslal svůj tým do vedení. Tento stav však moc dlouho nevydržel. Za tři minuty se po skrumáži před bránou Wiganu prosadil obránce Lescott.

V 53. minutě po centru Valencii vstřelil branku Phil Jagielka, bohužel pro Everton do vlastní brány. Latics gól evidentně nabudil ke zvýšení aktivity, ze svých příležitostí ovšem nic nevyužili, a proto málem přišlo potrestání. Leon Osman se po zpracování míče hrudí odhodlal k technické střele a nakonec jen těsně minul levou tyčku brány.

Svou chybu při první inkasované brance Bramble alespoň trochu odčinil v 69. minutě, kdy zablokoval nebezpečnou střelu Johnsona. Zanedlouho vyzkoušel pozornost Howarda dalekonosnou ránou Koumas, pálil však mimo bránu. Jelikož Wigan už s nepříznivým stavem nic udělat nedokázal, všechny tři body bral Everton.

Více informací k zápasu

Manchester City - West Ham United 1:1

20.01.2008 17:00

Góly: 16. Darius Vassell - 8. Carlton Cole

Manchester City doma už potřetí za sebou doma nevyhrál. Proti West Hamu vybojoval pouze remízu 1:1, kterou měli na svědomí domácí Vassell a hostující Cole.

Překvapivě aktivně vstoupil do zápasu West Ham a ze svého tlaku nakonec vytěžil i úvodní gól, kterému museli zatleskat i domácí fanoušci. Míč si po přihrávce Ljungberga přizvedl Cole a krásně vystřihnutými nůžkami překonal bezmocného Harta a to i přesto, že byl tísněn Corlukou a Richardsem. Jenže vedení Kladivářům nevydrželo ani deset minut. Po řadě odražených míčů se v pokutovém území dostal ke střele Darius Vassell a s překonáním ležícího Greena už moc problémů neměl.

Ofenzivní styl pokračoval i po vstřelených gólech, hra se přelévala ze strany na stranu, brankáři však zasahovat nemuseli. Až v 31. minutě vystřelil nebezpečně z hranice pokutového území Ireland, bohužel pro něj mířil do míst, kde stál Green. Na konci prvního poločasu toho moc až na pár zblokovaných střel k vidění nebylo.

Druhou půli odstartovala střela Marka Nobla, jenž i přesto, že měl dost času k zakončení mířil nad. V 57. minutě se po narážečce s Bianchim dostával do dobré příležitosti Petrov, na poslední chvíli jej však odstavil hostující zadák Neil. Hned z protiútoku zaútočil West Ham. Tvrdá dalekonosná střela Mullinse zaměstnala Harta, v bráně ovšem neskončila.

Manchester se snažil co nejrychleji rozhodnout, ovšem Hammers mu až na střely z velké vzdálenosti vůbec nic nedovolili. Naopak málem přidali druhý gól. Po přihrávce Colea pálil ve skluzu Nobel, výborným zákrokem se vyznamenal Hart. V 82. minutě nastřelil jen boční sítě Ljungberg. V samém závěru málem City přišli o všechny tři body. Hráči v modrém nakonec děkovali opět výbornému Hartovi, který musel zasáhnout při pokusu Nobela.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Aston Villa 2:2

21.01.2008 21:00

Góly: 19. Yossi Benayoun, 88. Peter Crouch - 69. Marlon Harewood, 72. Fábio Aurélio (vl.)

Liverpool si opět zkomplikoval boj o čtvrtou příčku v tabulce, když doma pouze remizoval s Aston Villou. Alespoň bod pro Reds zajistil až chvíli před koncem střídající Crouch.

Domácí začali dobře. Po přihrávce od Kuyta se teprve zastřeloval Benayoun, ránu Kewella poté stačil srazit na rohový kop Gardner. V 19. minutě už to Liverpoolu vyšlo. Kuyt nádherně prostčil míč na Benayouna a ten nadvakrát dokázal překonat Taylora - 1:0.

Aston Villa se zaměřovala především na dlouhé míče na své útočníky, což neslavilo úspěch a málem přišel druhý gólový trest, v 31. minutě však Torres po akci Gerrarda s Kuytem neměl správně seřízená mířidla.

Po navýšení náskoku Liverpool znovu sahal na začátku druhé půle. Vlastní branku nejprve odmítl Davies, spolupráci Mascherana s Gerrardem pak zakončil střelou na tribunu Kuyt. V 66. minutě se na hřiště dostal Marlon Harewood a hned o sobě dal vědět, když po jeho přihrávce ohrozil Reinu Carew. Domácí obrana tto varování nebrala příliš vážně a v 69. minutě tak přišel trest. Po centru Petrova a hlavičce Laursena se míč dostal k Harewoodovi a ten přes hlavu poslal míč přesně k tyči - 1:1.

V 70. minutě se na hřišti objevil také slovenský obránce Martin Škrtel, svůj debut na Anfield Road si ovšem jistě představoval jinak. Již o dvě minuty později totiž z úhlu poslal míč směrem k Reinovi Mellberg a po teči Fabia Aurelia se Reina jenom smutně ohlédl, jak míč zapadl do brány - 1:2.

Domácí vrhli všechny síly do útoku a v 88. minutě se mohli radovat z vyrovnání. Laursen ve vlastním pokutovém území nedokázal odkopnout do bezpečí míč, který se dostal ke Crouchovi a ten jej neomylně poslal do sítě - 2:2.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United23173346:1154
2.Arsenal FC23166146:1754
3.Chelsea FC23155336:1650
4.Everton FC23133740:2342
5.Liverpool FC221010237:1640
6.Aston Villa23117542:3040
7.Manchester City23117530:2440
8.Portsmouth FC23107634:2337
9.Blackburn Rovers23107631:3037
10.West Ham United2296728:2133
11.Tottenham Hotspur23761044:4027
12.Newcastle United23761027:3927
13.Middlesbrough FC23571120:3722
14.Reading23641330:4922
15.Bolton Wanderers23561224:3421
16.Birmingham City23551323:3420
17.Wigan Athletic23551323:3920
18.Sunderland AFC23551322:4220
19.Fulham FC23291223:4215
20.Derby County23141811:507

Autor: EuroFotbal.cz

Související články

Zobrazit jen nejnovější
Zobrazit všechny
Premier League - souhrn 23. kola: Liverpool přišel o část z náskoku
05.02., 22:57
Premier League - souhrn 23. kola: Liverpool ovládl Merseyside derby
13.02.2023, 22:59
Premier League - preview 23. kola: Derby o Liverpool
13.02.2023, 08:50
Premier League - preview 23. kola: Liverpool stahuje náskok Man City
23.01.2022, 08:40
Premier League - preview 23. kola
08.02.2021, 08:55
Premier League - souhrn 23. kola
19.01.2020, 19:26
Premier League - preview 23. kola
19.01.2020, 08:27
Premier League - souhrn 23. kola
20.01.2019, 18:53
Premier League - souhrn 23. kola
15.01.2018, 22:51
Premier League - preview 23. kola
15.01.2018, 09:12
Premier League v kostce (23. kolo)
03.02.2017, 20:33
Premier League - souhrn 23. kola
01.02.2017, 22:58
Premier League - preview 23. kola
01.02.2017, 08:48
Premier League v kostce (23. kolo)
26.01.2016, 09:38
Premier League - souhrn 23. kola
24.01.2016, 18:53
Premier League - preview 23. kola
24.01.2016, 08:25
Premier League - souhrn 23. kola
01.02.2015, 18:55
Premier League - preview 23. kola
01.02.2015, 08:42
Premier League - souhrn 23. kola
29.01.2014, 22:43
Premier League - preview 23. kola
29.01.2014, 08:33
Premier League - souhrn 23. kola
21.01.2013, 22:56
Premier League - preview 23. kola
21.01.2013, 08:33
Anglická Premier League - souhrn 23. kola
01.02.2012, 22:56
Anglická Premier League - preview 23. kola
01.02.2012, 08:49
Anglická Premier League - souhrn 23. kola
16.01.2011, 19:06
Anglická Premier League - preview 23. kola
16.01.2011, 10:01
Anglická Premier League - souhrn 23. kola
27.01.2010, 22:59
Anglická Premier League - preview 23. kola
27.01.2010, 09:42
Anglická Premier League - souhrn 23. kola
28.01.2009, 22:59
Anglická Premier League - preview 23. kola
28.01.2009, 08:24
Anglická Premier League preview - 23. kolo
21.01.2008, 09:52

Komentáře (90)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Čech.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Proto jsem se tě neptal.

Reagovat
smazaný uživatel

Další hrubka, tentokráte z toho byla jenom tyč.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla náhoda jak prase, tohle není chyba....ten balon mu byl dán dost prasecky, nechápu, proč to ten stoper neodkopl....jinak Chelsea v obraně zas bordel jak svině, ten gól si dostat zasloužili, bohužel štěstí dnes bylo opět na jejich straně....smůla, Birmingham velmi sympatický výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není chyba? Ten míč dostal úplně normálně, ani nebyl pod nějakým velkým tlakem...

Reagovat
smazaný uživatel

OK, možná máš pravdu, ale spíš to byla náhoda...Jinak to bylo dobré, za těmi zmatky co předváděla obrana, předváděl slušný výkon....tohle mi spíš přijde jako malicherné hledání aspoň nějaké chybičky ...gól nepustil, obrana zmatená, takže to můžu nazvat dobrým výkonem

Reagovat
smazaný uživatel

To je přeci nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

To nechápu proč...Jaký má smysl tu rozpitvávat jedinou situaci, když celkově zápas zachytal velmi dobře...ale z vlastní zkušenosti vím, že brankář je nevděčná pozice, takže mi to zas až tak divné nepřipadá...zvlášť, když uvážím tu masivní protičechovskou kampaň tady

Reagovat
smazaný uživatel

Čech to nohama moc neumí, tak bych si na jeho kiks klidně vsadil. Počkám na záznam...

Reagovat
Devil

Ten balon mu dal Alex uplne normalne a Cech mel i celkem cas , byla to jednoznacne Petova chyba !!! Bohuzel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už je hnidopišství, předvedl za zmatenou obranou Chelsea dobrý výkon, tak nevím, nač ho tu očerňovat kvůli situaci, která byla přenejmenším smolná

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom proboha smolného?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přece jenom když odkopne balon a nemíří, tak to, že trefí 15 metrů vzdáleného útočníka přimo do čela, je velmi nepravděpodobné

Reagovat
smazaný uživatel

No to se mi snad zdá. Takže když "nemíří", tak se to jako chyba nemůže počítat?

Už vidím, jak přijde do kabiny a řekne Grantovi: "Trenére, já ho nechtěl trefit, jenom jsem nemířil, to je prostě smůla, jako chyba se to nedá brát!"

Reagovat
smazaný uživatel

Každý vidíme, co chceme vidět....já jsem viděl slušně odchytaný zápas se smolnou chybou...Gól z toho nepadl, takže nevím, o co ti jde...Zmínit jenom tu chybu je strašně neobjektivní...ale jak tak koukm, zaujímáš otevřený protičechnovský postoj, takže tady to smysl asi moc mít nebude

Jenom bych se chtěl zeptat - jak bys zhodnotil Čechův výkon za celý zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem žádný "protiČech", jenom se na to snažím dívat objektivně, neberu to z pozice českého fanouška. Celý zápas jsem bohužel (co jsem slyšel, tak spíš bohudík) neviděl, koukal jsem hlavně na Man Utd a u toho občas na Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se na to také dívám objektivně, z pohledu golmana...ale když ses na ten zápas nedíval, tak se už asi nemáme o čem bavit...a rozhodně se ho nezastávám proto, že jsem nějaký extra fanda Čecha, prostě jsem sám golman a vím co ta práce obnáší....a taky vím, že je to hrozně nevděčná pozice, tak se ostatních golmanů přirozeně zastanu...to se dá pochopit ne?

Reagovat
Shevchenko

Ten smajlík bych ti rostřískal o hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tím myslíš to, jak napáli Jeroma, tak to byla čistá náhoda

Reagovat
smazaný uživatel

a kterej?

Reagovat
smazaný uživatel

Zase kiks?

Reagovat
smazaný uživatel

Už vim ... nakopl to do hráče ... štěstí, že máme 3 body ...

Reagovat
Devil

Cech dostal prihravku domu od Alexe a svojim vykopem strefil hlavu jednoho s utocniku Birminghamu , na stesti pro Chelsea nestihl presne zamerit a trefil jen tyc .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak dneska Češi super - Čech má další nulu, Černý ještě k tomu přihrál na druhý gól, Rosa gól a Matějovský se konečně dostal na hřiště.

Reagovat
Shevchenko

Bednář.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bednar hraje fakt paradne

Reagovat
smazaný uživatel

On je tam furt na hostovačku co? Snad vyjde přestup. Jde vidět, že mu to ve W.B.A. sedí! Hraje dobře, dává góly, premier league si zaslouží . . . moc mu to přeju, i návrat do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Bednář... .

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi tam připletl brečící smajlík.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Fotbal na Primě je ještě více ubohý, než jsem myslel. Specielně dneska, když zápas nebyl moc atraktivní. Hosté ve studiu zajímavost nula, samá klišé ("pro brankáře je těžký když neni zahřátej a pak jednou za zápas řeší těžkou situaci", "to je takový ten útočník co není vidět celý zápas a pak dá góla" a tak dále), nulová informovanost...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, bohužel..

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, je to utrpení.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se někdy zdálo, že ten komentátor vyslovoval příjmení Hleba jako "CHLEB". A to jejich vlastenectví se jim taky nedá upřít, Eduardo si vymotá tři hráče, nahraje to Rosickému do kuchyně - ten ve vyložené šanci nedá, ale komentátorem tam plete něco o tom, že to skvěle udělal jak Eduardo TAK ROSICKÝ.

Reagovat
Devil

To s tim CHLEBEM se ti to nezdalo !

Reagovat
fantomas

ale je pravda že chleb řiká i bosák

Reagovat
smazaný uživatel

oni to tak vyslovujou i angličtí komentátoři

Reagovat
fantomas

takže to je vlastně správně

Reagovat
smazaný uživatel

Neznalost neomlouvá.

Reagovat
smazaný uživatel

mno je pravda, že rusové H nevyslovujou jako my! zní to něco mezi G a CH, vy odborníci . . .

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, ale nejsme v Rusku, v Anglii se vyslovuje Gleb nebo Hleb ty odborníku.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mělo by se to vyslovovat podle toho odkud hráč pochází ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Angličanům a Němcům je to dost u prdele, stačí mi, když slyším, jak przní česká jména....tak proč by jsme se s tím měli srát zrovna my...?

Reagovat
smazaný uživatel

Ptz jako slovanskej národ máme tím pádem i podobnej jazyk takže my to jméno dokážeme vyslovit správně narozdíl od těch na západ od nás...jako příklad mě napadaj jména ruskejch hráčů v NHL....třeba Fjodorov se čte rusky a česky a anglicky je to Fedorov, dál Dacjuk a anglicky Datsyuk atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto ho vyslovujou Gleb.

Reagovat
Shevchenko

Ale zase velký rozdíl mezi Hleb a Chleb není.

Reagovat
smazaný uživatel

Les a pes taky, ale znamená to něco jiného. Chleb - je chleba. Hleb je běloruský fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

No, Danny "Mérfy" byl taky super.

Reagovat
fantomas

měl by to sice být márfy, ale takovej rozdíl to taky neni...zažil sem od primátorů horší...třab kaut

Reagovat
smazaný uživatel

bo Toréš

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Kaut, to mají taky od angličanů....

Reagovat
smazaný uživatel

Derby ......to je v hajzlu ....

Reagovat
smazaný uživatel

no jestli se mi to nezdá, tak Rozehnal hraje def.záložníka

Reagovat
smazaný uživatel

Rozehnal hrával už dříve defenzivního záložníka..

Reagovat
smazaný uživatel

ano, v psg, ale dle mě se hodí spíš na stopera

Reagovat
GEGE

hraje a zatím dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Jde vidět, že v Newcastlu neví kam s ním. Všude hraje blbě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po slušném úvodu se úplně vyttratil, nevím co si jeho nákupem Newcastle slibovali, obrana je jejich slabou stránkou už dlouho a Rozehnal tím pravým, kdo jí vyztuží, určitě není.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho bys na to místo koupil ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Já se bavím o tom, koho bych nekoupil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A když se tě ptám koho bys koupil na místo stopera, aby pozvedl výkon celé obrany? KOHO?

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor byl fakt strašnej. Souhlas. Naprosto neobjektivní. Katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Čech opět žádná sláva,myslím že je hodně přeceňován.

Reagovat
smazaný uživatel

ale před půlrokem sis to nemyslel, co?

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jak nekdo muze rict ,ze peta cech nema dobrou kopaci techniku.videl jsem ho nazivo a muzu rict ze ty jeho dlouhe na milimetr prsne vykopy jsem jeste u zadneho brankare nevidel.byla to chyba cele obrany cechovy to poslali skoro do autu musel rychle bezet za micem a pote vykopavat a k tomu ten teren!!!!nechci petra omlouvat, vim ze se to takovemu brankari nema stavat,ale kdyz se kouknete jak zmatkovali v obrane(hlavne alex)tak celkem dost chelsea podrzel az na ten vykop.Jinak zapas byl uplne shit,a to jako velky fanousek chelsea priznavam.Arsenal hral celkem pekne.a u manchesteru to byl taky pekne shit zapas

Reagovat
smazaný uživatel

S tvým názorem zcela souhlasím, jenom bych dodal, že nohou umí nejlíp asi Robinson....

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdál není nejlíp, bacha na to...

Reagovat
smazaný uživatel

Pod to bych se podepsal.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale přesnost má taky precizní...

Reagovat
smazaný uživatel

No aut bych na hraně malého vápna nehledal. Man Utd shit teda nebyl, šancí měli dost.

Reagovat
smazaný uživatel

On je tam furt na hostovačku co? Snad vyjde přestup. Jde vidět, že mu to ve W.B.A. sedí! Hraje dobře, dává góly, premier league si zaslouží . . . moc mu to přeju, i návrat do repre

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, todle mělo bej vejš . . .

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva v tom live score si snad zacali delat prestavky?Cely den to je zabrzdene!

Reagovat
smazaný uživatel

sem taky koukal ze chelsea ne a ne dohrat.. porad bezelo nastaveni

Reagovat
smazaný uživatel

..kráááčíí za titulem !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jedině dobře

Reagovat
smazaný uživatel

tak dneska to bylo zajimavy utkani postizene tezkym terenem.. jinak me prekvapil ljunberg a cole za hosti, tohohle sveda uz sem pomalu odepisoval.. za city tradicne dobry elano, bianchi se ve druhym polocase uplne vytratil.. na LM to bez posil nevypada..

Reagovat
smazaný uživatel

DERBY COUNTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Co v tom Liverpoolu blbnou. Na devátej Blacburn maj náskok jen tři body. Maj sice zápas s WHU k dobru, ale při jejich současný formě to asi nebude hrát moc velkou roli. Navíc se před ně dostal největší rival Everton. Asi tam není zrovna nejlepší atmosféra.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele