České Budějovice mají posilu z Bosny a Hercegoviny, dorazil křídelník Dejanovič

31.07.2023, 15:26
Aktuality
Alen Dejanovič (© dynamocb.cz)

Kádr prvoligových Českých Budějovic doplnil bosenský křídelník Alen Dejanovič. Třiadvacetiletý hráč přišel na jih Čech jako volný hráč po konci v týmu Velež Mostar a podepsal tříletou smlouvu. Dynamo to uvedlo na webu.

Dejanovič odehrál v bosenské nejvyšší soutěži 77 utkání a vstřelil pět branek. České Budějovice v úvodních dvou ligových kolech nebodovaly, po porážce 1:4 na Slovácku podlehly v neděli 1:3 pražské Slavii.

Sportovní manažer českobudějovického celku Jan Podroužek uvedl, že komplikace při dolaďování transferu nenastaly. "Přestup jsme doladili velice rychle, za což patří dík jak samotnému hráči, který pozitivně a okamžitě reagoval na naši nabídku, tak hráčově agentovi," prohlásil pro klubové stránky. "Oceňujeme zejména jeho schopnosti v křídelních pozicích, ale také univerzálnost," dodal.

Autor: ČTK, Patrik Sandev

Komentáře (27)

Přidat komentář
Anetis92

Jako Podroužkovi se musí nechat, že přivádí celkem zajímavé posily, kde vlastně není co ztratit, jelikož přichází za pár šušňů nebo za free.

Ale upřímně nevím, zda to bude stačit na záchranu.

Reagovat
Kuchta

Budějky sice mají po dvou zápasech 0 bodů a hrozivé skóre 2:7, ale herně ani v jednom zápase vyloženě nepropadli. Směrem dopředu mají zajímavé hráče, když zpevní defenzivu a vytrvají v nastoleném kurzu, tak by se měly s přehledem zachránit.

Reagovat
Freedo

V čem je zrovna tento hráč zajímavý?

Reagovat
andrew96

Tak tohle je snad jeho první přestup.

Reagovat
Pablos

I tak se o tom dá polemizovat (tedy pokud se to někde nepíše, že to je jeho zásluha)... v těhle menších klubech nutně nemusí vybírat posili jen sportovní manažer, ale může s tím přijít někdo jiný a on má třeba jen jeden z hlasů.

Reagovat
andrew96

No, minimálně je toto první, k němuž se sám vyjadřuje. A kde je konečně označen jako sportovní manažer.

Reagovat
Pablos

Ok

Reagovat
Pablos

Já to nečetl no

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
db18

Reagovat
hornito

Reagovat
shitcool

Reagovat
db18

První byl ten Rakušan, ne?

Reagovat
andrew96

K tomu se ještě nevyjadřoval, myslím. Ale nevím, jestli včera neřekl něco víc v Tiki-Taka.

Reagovat
db18

Nevyjadřoval, ale tipoval bych to tak, protože se kolem Lafnitzu/Hartbergu motal, když sondoval situaci kolem majitele Plzně.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Stannis Baratheon

Tím asi padá Vjunnyk, škoda....

Reagovat
Prometheus

Kdo místo Podroužka? Vozábal?

Reagovat
mrtvej ofsajd

Vacek

Reagovat
$dolar$

Reagovat
shitcool

Reagovat
mistr129

Reagovat
db18

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kucka

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Akinfeev

kobra a jugoslávec. smrtelný duo. Budějky na titul

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele