Fejetony

CO TÝDEN DAL... A VZAL? (11)

Fotbalistovi AC Milán Marcu Boriellovi se dostal doping do těla prý sexem. Rozhodčí na lajně se nejspíš nebudou už nudit, nebudou tam sami. Pod Ještědem se rozprodává mužstvo. Po kolikáté už? Drogba se stal v Africe hráčem roku. Ferguson se opřel do Mourinha a zápas Chelsea proti Manchesteru získal další náboj. A na závěr kurz "Jak se stát z bundesligového fotbalisty bankovním lupičem".

06.03.2007 Fejetony 2 komentáře
Zaujalo nás

CO TÝDEN DAL... A VZAL? (10)

Craig Bellamy se vyznamenal - šikanoval Johna Arne Riiseho. Sparta Praha mění přestupovou politiku a nakupuje straší zkušené hráče. To Real Madrid má v kádru sice spoustu mladíků, jenže se mu vůbec nedaří. Argentinští hooligans mají plno nápadů, jak si vydělat peníze. A Rumuni mají v plánu zrušit zimu.

22.02.2007 Fejetony 11 komentářů
Zaujalo nás

CO TÝDEN DAL... A VZAL? (9)

Jaroslav Starka se z vězení vrátil, Guus Hiddink se tam už téměř chystá. Trest si málem zasloužil i trenér, který se při zápase svlékl. Neunikli mu však mladí fotbalisté Číny, kteří se poprali v přátelském zápase. K pěstím nemá daleko ani vztah mezi našimi fotbalovými agenty. A Itálie se snaží najít řešení, jak zabránit nepokojům mezi fanoušky.

13.02.2007 Fejetony 3 komentáře
Zaujalo nás

CO TÝDEN DAL... A VZAL? (8)

Glen Johnson ukázal, že má šikovnější ruce, než nohy. Na ty se zase bude v novém angažmá spoléhat Milan Baroš. U Ronalda zase přitahuje největší pozornost Italů břicho. V Miláně by se možná mohl potkat s Lampardem, kterého lze za "ubohých" osm milionů liber vykoupit z Chelsea. Vydávat peníze má v plánu i Bohemka, i když asi menší obnos než AC Milán. Chce stadion bez Slávie.

29.01.2007 Fejetony 3 komentáře
Zaujalo nás

CO TÝDEN DAL... A VZAL? (7)

V Itálii, konkrétně v Livornu se kouzlilo s místem hlavního trenéra. Kdo má zájem, může si s míčem zase začarovat v Los Angeles. Zdá se také, že Marek Kulič Mladou Boleslav neopustí a do léta na tom bude nejspíš stejně i Tomáš Zápotočný v Liberci. Verdikt FIFA rozesmutnil Rotterdam, Arsenal zase fandy Manchesteru.

23.01.2007 Fejetony 1 komentář
Zaujalo nás

CO TÝDEN DAL... A VZAL? (6)

Televize Prima vypustila do světa jednu opožděnou silvestrovskou zprávu. Nakonec se ukázalo, že byla pravdivá. Los Angeles má po Gretzkym novou sportovní modlu a obyvatelé se tak mohou těšit na slavného Beckhama a ten zas na tučné konto. V Praze se konal Turnaj šampiónů, který překvapivě vyhráli hráči Bohemians 1905.

16.01.2007 Fejetony 18 komentářů
Zaujalo nás

CO TÝDEN DAL... A VZAL? (5)

V Praze zasedali trenéři. A co vymysleli? Karel Brückner by rušil malé ofsajdy, podnětná to akce. Zasedala i disciplinární komise, která má v plánu posvítit si na hříšné slávisty. V Rusku vynalezli nový model, jak vyřadit hráče z kádru - postřelit ho. Toho se asi lekl Antonio Cassano, omluvil se všem, které stačil urazit a byl přijat zpět do kádru Realu Madrid. V Anglii se zase nejspíš schyluje k dívčí válce.

CO TÝDEN DAL... A VZAL? (4)

Týden návratů, tak lze snadno nazvat ten uplynulý. David Beckham se chce vrátit do reprezentace a Ivan Horník do první fotbalové ligy. Naopak jak na "Ivánky" a podobné živly ukázali v Polsku. Tamní činovníci se nějak neměli do vyšetřování korupčního jednání, tak se do toho vložila vláda a tresty za hanebné úplatky visí proklatě nízko.

CO TÝDEN DAL... A VZAL? (3)

Nad Tatrami se zahřmělo, česká reprezentace přivezla důležité tři body ze Slovenska. Slávistické vedení vyhlásilo další etapu ve výstavbě stadionu a teď to prý už myslí upřímně. Wayne Rooney se popral v hospodě a vztah kouče Mourinha s bývalým svěřencem Gallasem spěje k podobnému výsledku. Tolik přinesl minulý týden.

CO TÝDEN DAL... A VZAL? (2)

Končí léto, začínají padat švestky a s nimi i hlavy trenérů v naší lize. Jako první to odskákal olomoucký Palička. Losovaly se i úvodní fáze poháru UEFA a Ligy mistrů, do které se bohužel žádný náš tým neprobojoval. V poháru "útěchy" máme sice hned čtyři zástupce, ale lze očekávat, že hned první kolo jejich řadu pěkně proseje. V tomto týdnu se "předvedla" i Česká televize, když jakoby náhodou zapomněla, že Liberec hrál v Moskvě.

EUROFOTBAL DENÍK (1)

Dáte ruku do ohně, že vám v uplynulém týdnu neuniklo nic, co se šustlo v říši fotbalové? Fotbalový funkcionář nikdy nespí, takže není dne, aby se něco neudálo. Pro připomenutí některých ožehavých i méně důležitých témat slouží můj deník. Takže račte vstoupit.

VÍC ŠTĚSTÍ NEŽ ROZUMU...

... měli čeští reprezentanti ve včerejším strhujícím zápase s Nizozemskem. Pravda, v úvodu mohli vést o dva góly a místo toho hned prohrávali, ale jinak... Spravedlnost asi přece jen existuje, stačí vzpomenout na šampionát před čtyřmi lety...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele