FORTUNA:LIGA - preview 1. kola: Do ligy vstupují obě S

30.07.2022, 08:46, aktualizováno 31.07.2022, 09:28
Previews
Sparta selhala v předkole Konferenční ligy a nutně si potřebuje napravit reputaci, prvním ligovým soupeřem bude Liberec. Slavia v nadstavbě padla na půdě Hradce Králové a teď dostane šanci na nápravu, Pardubice budou měřit síly s Českými Budějovicemi...
FK Pardubice - Dynamo České Budějovice  (neděle 16:00)
Po úspěšné nováčkovské sezoně přišlo vystřízlivění. Pardubice se v uplynulém ročníku strachovaly o záchranu, nakonec ale mezi elitou setrvávají. Třetí díl zahájí Východočeši proti Českým Budějovicím, nad nimiž se vznáší řada otazníků.

Většina pozorovatelů nejvyšší soutěže vidí mezi adepty na sestup jiná mužstva než družinu koučů Jiřího Krejčího a Jaroslava Novotného. Přesto Pardubice trápí před sezonou pár problémů. Ten největší asi řeší v defenzivě, která na papíře silou moc neoplývá. Slibně naopak vypadá záložní řada plná šikovných fotbalistů. Řada z nich na východ Čech zamířila z Viktorie Plzeň - například Dominik Janošek nebo Michal Hlavatý.

Sami Pardubičtí mají jasno, ve kterém z dosavadních dvou ročníků chtějí navázat. "Určitě chceme zvládnout nastávající sezonu lépe než tu předchozí. Nebylo by od věci navázat na první ročník v nejvyšší soutěži," prohlásil středopolař Tomáš Solil.

České Budějovice se vloni do záchranářských bojů nezapletly, přesto bylo i na jihu Čech nepříjemné rušno. Vytvořila se totiž dusná atmosféra mezi majitelem klubu Vladimírem Koubkem a některými muži ve vedení klubu a na trenérské lavici. Ve zlém se tak s Dynamem rozešli sportovní manažer Martin Vozábal i jeho následovník Tomáš Sivok. Na jaře si nedobrovolně balil kufry také kouč David Horejš.

Přes všechny vzruchy věří v Budějovicích v lepší zítřky. "Určitě musíme hrát týmově. Hrajeme dobrý fotbal, tak v něm jen musíme pokračovat. Klíčové bude hodně běhat a jít do soubojů naplno. Pardubice jsou kvalitním soupeřem a hrají zodpovědně. Všechno musíme podřídit tomu, abychom byli úspěšní," řekl kapitán Dynama, obránce Martin Králik.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Markovič - Rosa, Vlček, Toml, Helešic - Janošek - Lupač, Hlavatý, Vacek, Solil - Černý
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Čolić, Havel, Králik, Skovajsa - Grič, Hora - Švec, Škoda, Potočný - Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.31 - 3.51 - 3.07
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Hradec Králové - Slavia Praha  (neděle 16:00)
Na jaře Hradec Králové potopil naděje Slavie na zisk mistrovského titulu. Nyní mají Pražané příležitost pro revanš. Sešívaní zahájili sezonu bez problémů a pohodu z evropských pohárů chtějí potvrdit i v prvním kole tuzemské soutěže proti východočeským "Votrokům".

Stalo se to 24. dubna tohoto roku. Slávisté vstupovali do závěrečné fáze ročníku jako vítěz základní části, kdežto Hradec měl jako nejhůře postavený mančaft ve skupině o titul plnit roli outsidera. Jenže hned v prvním kole nadstavby přišli sešívaní o první místo, které už posléze nezískali zpět. Podlehli totiž houževnatým Východočechům, kteří v divokém zápase uspěli po výsledku 4:3.

Navzdory dobré zkušenosti si Hradec Králové pro úvodní kolo přál schůdnějšího soupeře. "Nic těžšího asi být nemůže. Bohužel, celkově ten los nemáme zrovna příznivý. Jednou však s těmi mužstvy hrát musíme, tak proč ne hned na začátku. Problém s tím určitě nemáme," sdělil asistent hlavního trenéra Hradce Stanislav Hejkal. V dalších dvou duelech změří "Votroci" síly se Slováckem a plzeňskou Viktorií, tudíž skepsi v jeho hlasu se nelze moc divit.

Slavia naopak v červenci prochází po příjemné pěšince. Pražané už jsou v plném zápřahu, neboť absolvují předkola Evropské konferenční ligy. První dvojzápas již mají za sebou, gibraltarský celek St Joseph's přemohli celkově jedenácti vstřelenými góly a žádným inkasovaným. Nyní se družina kouče Jindřicha Trpišovského těší na mezinárodním poli na řecký Panathinaikos.

Ještě předtím se ale sešívaní musí koncentrovat na ligovou premiéru. "Hradec vloni trápil nejen nás, ale i všechny ostatní týmy. Dostali se do nadstavby, jde o velmi kompaktní mužstvo. Je na nich znát rukopis trenéra Koubka, hrají disciplinovaně, zodpovědně do defenzivy a hrozí ze standardních situací. Jako tým mají velmi dobrý naturel," řekl obezřetný Trpišovský.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Reichl - Klíma, Ševčík, Kodeš - Harazim, Smrž, Kučera, Novotný - Kubala, Vašulín, Vlkanova
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Douděra, Eduardo Santos, Ousou, Oscar - Holeš, Tiéhi - Usor, Traoré, Ewerton - Jurečka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.64 - 4.71 - 1.43
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Jablonec - Bohemians Praha 1905  (neděle 16:00)
Novou kapitolu začíná psát Jablonec. Severočeši se na jaře rozloučili s Petrem Radou a nyní se chtějí strategicky rozvíjet pod taktovkou Davida Horejše. Dlouhodobou práci rozjedou v neděli proti pražským Bohemians.

Není to tak dávno, co vzájemné střetnutí obou mužstev zahajovalo ligu naposledy. Na utkání z července roku 2019 nevzpomíná rád stoper Bohemky Daniel Köstl, jenž se podepsal pod jeden inkasovaný gól a v závěru duelu viděl červenou kartu. Jablonec tehdy zvítězil 2:0.

Před třemi lety zela mezi mančafty výkonnostní propast, ta se však vloni výrazně zmenšila. Oba kluby totiž bok po boku zápasily o holé přežití v nejvyšší soutěži. Severočeši se nakonec vyhnuli i baráži, tu naopak absolvovali vršovičtí "Klokani", ale nakonec i oni ve svém boji uspěli.

Teď Pražané touží po klidnějších měsících. "Nemůžeme říct nic jiného než, že poslední sezona byla nepovedená. Pokazilo se tam snad úplně vše. Jsme rádi, že to nakonec kluci zvládli. Nebyli jsme v jednoduché situaci. Věříme, že se od toho odpíchneme do nové sezony," řekl sportovní ředitel Bohemians Miroslav Držmíšek.

Podobné tužby mají také na severu Čech. "Určitě si myslím, že Jablonec by měl mít na víc než v minulé sezoně. Chtěli bychom vrátit Jablonec tam, kde byl zvyklý být. Víme, že to bude dlouhá cesta. Chceme Jablonec sportovně posunout dál, pevně tomu věřím. Chceme hrát rychlý fotbal, který mám rád," uvedl kouč Horejš.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Surzyn, Martinec, Heidenreich, Krob - Považanec, Houska - Černák, Kratochvíl, Malínský - Sejk
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Köstl, Hůlka, Křapka - Dostál, Jindřišek, Petrák, Kovařík - Květ, Hronek - Puškáč
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.88 - 3.63 - 4.28
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - Slovan Liberec  (neděle 19:00)
Po šokujícím vypadnutí z Evropské konferenční ligy se Sparta může soustředit už pouze na domácí soutěže. Jednu z nich zahájí střetnutím proti libereckému Slovanu. Dočkají se Pražané první soutěžní výhry pod novým koučem?

Začátek českého angažmá si Brian Priske určitě představoval lépe. Dánský stratég dorazil na Letnou s velkými očekávání, jenže hned na začátku spadl na zem. Sparta se totiž pod Priskeho vedením už stihla rozloučit s mezinárodními kláními. Favorizovaní Pražané v předkole Evropské konferenční ligy nečekaně nestačili na norský Viking, navíc jejich vypadnutí zavinilo těžko pochopitelné nedorozumění mezi obráncem Dávidem Hanckem a brankářem Dominikem Holcem.

Řada fanoušků Sparty tak vůbec hledá motivaci do zbytku ročníku. Pravda, tuzemská nejvyšší soutěž je pořád velmi lákavým soustem, nicméně ostudný konec ve Stavangeru bude Letenské ještě nějaký čas bolet. Sotva si začali zvykat na pravidelnou podzimní účast v evropských pohárech a zase přišlo další z řady zklamání.

Nic naplat, rudá mašina musí jet dál. "Přijímám za to zodpovědnost, jsem hlavní trenér. Připravím hráče na Liberec, což bude další složitý zápas. Pro nás je každé utkání těžké, protože nás chtějí všichni porazit. Musíme přijmout tlak a táhnout za jeden provaz," vzkázal Priske před nedělním utkáním.

Zatímco Sparta je již v zápřahu, Slovan má za sebou zatím pouze přípravné duely. V sezoně samotné by Liberec rád nakoukl do elitní šestice ligy, bude však soupeřit s řadou vlčáků. Taková Sigma Olomouc například v sobotu na půdě Baníku Ostrava ukázala, že bude hodně kousat.

Na rozdíl od loňského roku by Severočeši rádi nezaspali podzim. "Musíme se soustředit vždy na nejbližší zápas, abychom se dostali do stavu, že jsme relativně psychicky v klidu a nemuseli řešit věci, které jsme řešili vloni na podzim. Pak věřím, že mužstvo má kvalitu na to, abychom hráli i o první skupinu, když to půjde. Když ne, tak se určitě chceme pohybovat minimálně ve středu tabulky, v té prostřední skupině," řekl trenér Slovanu Luboš Kozel.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vorel - Mejdr, Sørensen, Hancko, Zelený - Sadílek, Fortelný - Pešek, Daněk, Haraslín - Kuchta
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Gebre Selassie, Talovierov, Purzitidis, Mikula - Červ, Mara - Matoušek, Frýdek, Ghali - Van Buren
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 5.10 - 8.76
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - 1. FC Slovácko  (sobota 16:00)
Po roční pauze se brněnská Zbrojovka zase vrací do tuzemské nejvyšší soutěže. Tentokrát by mezi elitou ráda vydržela déle než při poslední návštěvě. Svou sezonní pouť zahájí mužstvo z Králova Pole proti dalšímu moravskému celku. Na stadion v Srbské ulici totiž dorazí v posledních letech velmi úspěšné Slovácko.

Na rozdíl od sezony 2020/21 se Brňané pokusili postupovou euforii lépe zužitkovat i na přestupovém poli. Pod hrad Špilberk tak dorazilo poměrně velké množství fotbalistů. V dresu Zbrojovky se nyní prohání například Šimon Falta či Denis Granečný. Hlavní diamanty si však "Flinta" hýčkala už i ve druhé lize v osobách Martina Berkovce, Jakuba Řezníčka či talentovaného Michala Ševčíka.

Na úvod ročníku dorazí do Brna silný protivník. "Je to pro nás jeden z nejtěžších soupeřů, začínáme doma. Byli bychom rádi, kdyby se zápas odehrál v nadstandardní atmosféře, pro některé hráče to bude něco nového, celý týden je na to chystáme," prohlásil trenér Zbrojovky Richard Dostálek a jedním dechem vyzval příznivce Flinty k návštěvě stadionu.

Pro hosty z Uherského Hradiště bude středeční výlet autobusem přes Chřibskou vrchovinu také přípravou na nadcházející prestižní duel. Družina kouče Martina Svědíka totiž ve čtvrtek sehraje duel v tureckém Istanbulu, kde se ve 3. předkole Evropské ligy postaví tamnímu Fenerbahçe. Tuto zkušenost si Slovácko vysloužilo ziskem národního poháru v uplynulé sezoně.

Předcházející střetnutí v Brně ale Uherskohradišťští chtějí taktéž zvládnout. "Je to nováček a určitě do ligy vstoupí s určitou euforií, ale myslím si, že podcenění zápasu v Brně nehrozí, stejně jako to, že bychom přemýšleli už o Evropské lize, i když někteří kluci poháry ještě nehráli. Trenéři nás na toto vždy dobře připravují," řekl zkušený stoper Slovácka Michal Kadlec.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Matejov, Šural, Endl, Divíšek - Přichystal, Texl, Ševčík, Falta - Fousek - Řezníček
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Petržela, Daníček, Havlík, Trávník, Holzer - Vecheta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.86 - 3.62 - 1.98
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - Sigma Olomouc  (sobota 16:00)
Velkou slávu už mají hráči Baníku za sebou, teď je konečně čeká pořádná práce. Slezané zahájí ročník 2022/23 prestižním střetnutím proti olomoucké Sigmě. Zatímco domácí řeší především nabobtnalou marodku, Hanáci spekulují o odchodu klíčového stopera.

Vedle tradičních přípravných zápasů si Ostravané předsezonní makání zpestřili výročním zápasem proti skotskému Celticu, jehož návštěva se stala jedním z vrcholů oslav 100letého výročí založení Baníku. Jinak ovšem Slezané pod vedením nového trenéra Pavla Vrby dělali vše pro to, aby se jim sezona vydařila. Na takovém Mohamedu Tijanim byla snaha skutečně vidět.

Dobrý pocit z přípravy však kalí zdravotní stav některých hráčů. Úvodní kola vynechá David Lischka, jenž se tak připojil k dalším dlouhodobě absentujícím zadákům Jaroslavu Svozilovi a Janu Juroškovi. Minimálně do duelu proti Sigmě nezasáhne také nejlepší střelec Baníku v loňském ročníku Ladislav Almási. Problémy v posledních dnech hlásili i gólman Jan Laštůvka se stoperem Michalem Frydrychem.

Navzdory zmíněným starostem se ale Baník sobotního výkopu nebojí. "Myslím, že jsme připraveni dobře. Příprava nám něco ukázala, ale čeká nás liga a úplně jiné, těžké utkání. Na jednom, dvou postech se ještě bavíme, ale myslím, že víceméně jasno o sestavě je a věříme, že vybereme správnou jedenáctku," sdělil Vrbův asistent David Oulehla.

Olomouc by až na slovenského křídelníka Martina Košťála měla do Ostravy dorazit v plné polní, přesto její vedení nepojede na severovýchod se zcela čistou hlavou. Sigma totiž řeší zájem plzeňské Viktorie o obránce Václava Jemelku. Pokud by šikovný fotbalista kádr Hanáků opustil, jednalo by se pro Sigmu o značnou ztrátu.

Kouč Olomouce Václav Jílek míní, že hosté v Ostravě rozhodně nemohou počítat s převahou vlastních příznivců. "V první řadě si myslím, že nás čeká plný stadion a bouřlivá atmosféra, protože to bude po dlouhé době první zápas Pavla Vrby v Baníku. Bude důležité, jak se vyrovnáme s tímto tlakem. Pak bude na nás, abychom udrželi dobré věci z přípravy, které jsme hráli i proti silným soupeřům," řekl.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Ndefe, Frydrych, Pokorný, Fleišman - Kaloč, Tetour - P. Jaroň, Kuzmanović, Šehić - Klíma
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Vraštil, Poulolo, Jemelka - Chvátal, Ventúra, Breite, Zorvan, Zmrzlý - Růsek, Chytil
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.51 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC TRINITY Zlín - FK Mladá Boleslav  (sobota 16:00)
Ve Zlíně by se na novou sezonu jistě více těšili bez starostí s marodkou. Ševci před úvodním kolem počítají několik ztrát, což jejich šance proti Mladé Boleslavi snižuje. I tak ale chtějí do ročníku vstoupit vítězně.

Moravané mají potíže především se složením zálohy. Dlouhodobě schází David Tkáč, k němuž se v přípravě připojili také Robert Hrubý s Markem Hlinkou. A aby toho nebylo málo, zlomil si Antonín Fantiš při dopravní nehodě klíční kost. Vskutku nepříjemné starosti pro kouče Jana Jelínka.

Ten ale flintu do žita nehází. "Víme, že začátek je důležitý a vzhledem k těžkému losu musíme hlavně doma uspět. Mladá Boleslav má kvalitní tým, souboj s ní pro nás nebude jednoduchý, ale věřím, že se na zápas dobře nachystáme a vyhrajeme," uvedl lodivod Zlína.

Mladá Boleslav byla v posledním týdnu ještě aktivní na přestupovém poli. Z Teplic dotáhla Patrika Žitného, střed pole vyztužil také Daniel Mareček, jenž se Středočechy absolvoval celou letní přípravu. "Z mého pohledu je kádr patřičně vyvážený. Věřím, že tým je zdravý a z hráčů cítím, že chtějí něco dokázat. Uvidíme, jak se sezona povede. Důležité bude zvládnout start do ligy," řekl boleslavský trenér Pavel Hoftych.
FC TRINITY Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Fillo, Simerský, Procházka, Bartošák - Didiba - Dramé, Janetzký, Čanturišvili - Vukadinovič, Silný
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Mareček, Šimek, Suchý, Karafiát - Látal, Vaníček, Stránský, Skalák - Matějovský - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.03 - 3.46 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - Viktoria Plzeň  (sobota 19:00)
Plzeň do sezony naskočila již před několika dny dozadu, její úkol uhájit ligový trůn však začíná až posledním červencovým víkendem. V něm Západočeši vyrazí do Teplic s jasným cílem - získat na půdě outsidera celé soutěže tři body.

V úvodním zápase Plzeňští moc nepřesvědčili, avšak reparát se jim povedl o mnoho lépe. Viktoria si ve 2. předkole Ligy mistrů nakonec snadno poradila s HJK Helsinky a může se těšit na další měření sil s moldavským Sheriffem Tiraspol. Před dalším evropským zápolením si však svěřenci trenéra Michala Bílka střihnou teplické intermezzo.

Hráči Viktorie si pochvalují, že utkání jdou na začátku ročníku rychle za sebou. "Za to, že máme náročný zápasový program jsme všichni rádi, máme hodně široký kádr, který je dobře nachystaný, takže nám to nečiní žádný větší problém. Mně osobně to vždycky vyhovovalo. Vždycky je lepší zápas, než trénink," řekl obránce Západočechů Milan Havel. No, uvidíme, co bude tvrdit třeba v říjnu.

Domácí Teplice čeká v sobotu soutěžní premiéra. V sezoně by se Severočeši rádi vyhnuli záchranářským starostem, avšak pohled na jejich kádr mnoho optimismu nevzbuzuje. A na klidu nepřidávají ani výsledky z letní přípravy, během níž se "Skláři spíše trápili. Stále začínajícího kouče Jiřího Jarošíka tak čeká těžká šichta.

Zatím se ale Tepličtí ničeho nebojí. "Čeká nás velmi dobrý soupeř, který nám to nyní v předkole ukázal, na zápas se ale moc těšíme a budeme je chtít doma potrápit, protože rozhodně nechceme doma prohrávat," prohlásil Jarošík před sobotní seancí. Domácím jistě nepomůže levý bek Matěj Hybš, který na severu Čech hostuje právě z Plzně a pravidla mu neumožňují nastoupit proti mateřskému klubu.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Kučera, Knapík, Vondrášek - Hyčka, Jukl, Trubač, Urbanec - Čičovský - Kodad, Křišťan
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Holík, Pernica, Hejda, Havel - Bucha, Kalvach - Kopic, Sýkora, Pilař - Kliment
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.61 - 4.06 - 1.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.1. FC Slovácko00000:00
 FC Hradec Králové00000:00
 Bohemians Praha 190500000:00
 Zbrojovka Brno00000:00
 Dynamo České Budějovice00000:00
 FK Jablonec00000:00
 Slovan Liberec00000:00
 FK Mladá Boleslav00000:00
 Baník Ostrava00000:00
 Viktoria Plzeň00000:00
 Sigma Olomouc00000:00
 Slavia Praha00000:00
 Sparta Praha00000:00
 FK Teplice00000:00
 FC TRINITY Zlín00000:00
 FK Pardubice00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1283)

Přidat komentář
John Obi Mikel

Nejlepší liga je zpátky

Reagovat
ratusek

palcohoniči

Reagovat
Freedo

Reagovat
bourbon

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Cotton

Reagovat
ZB 07

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
lichna.

Reagovat
adoxx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
$dolar$

Reagovat
PrebihatResslovku

Reagovat
Dru Zeree

Reagovat
db18

Reagovat
skat

Reagovat
didosh

Reagovat
Hyrax

Reagovat
ratusek

Zbrojovka Brno - 1. FC Slovácko 0

Baník Ostrava - Sigma Olomouc 1

FC TRINITY Zlín - FK Mladá Boleslav 0

FK Teplice - Viktoria Plzeň 2

FK Pardubice - Dynamo České Budějovice 1

FC Hradec Králové - Slavia Praha 2

FK Jablonec - Bohemians Praha 1905 1

Sparta Praha - Slovan Liberec 1

Reagovat
smazaný uživatel

2, 0, 2, 2, 0, 2, 1, 0

Reagovat
ratusek

Myslíš, že budeme plichtit? Snad ne

Reagovat
Mönchengladbach

Můžeš si oddychnout, neplichtili jste.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

Co je

Reagovat
ondrasch77

Nic..., jen že by tě mrzelo, kdybyste plichtili...

Reagovat
ratusek

Hele než remíza po takovýmhle výkonu, tak je lepší tahle ostuda. A jestli hodlají to stejné předvést u Klokana a nežrat trávu, tak at dostanou tři kusy i od Puškáče

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

Puškáš dneska docela zahrál..., tak třeba to klapne.

Reagovat
ratusek

Reagovat
dave30

Tak snad ti to Sparta nepokazí...

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, že nebude aspoň jedno překvápko

Reagovat
smazaný uživatel

0, 0, 0, 2, 1, 1, 0, 1

Reagovat
wwwx

2, 0, 2, 2, 2, 2, 1, 1

Reagovat
3M

Tak a jdeme na to. Snad to letos zvládneme ukopat

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je posledni sezona co bude hrat Hradec a Pardubice na cizim stadionu?

Reagovat
bourbon

Pardubice by měli už na jaře hrát doma, Hradec je ve hvězdách

Reagovat
fantomas

Hradec mám pocit směřoval někam k podzimu 2023.

Reagovat
bourbon

spíš 2123

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

POJĎME NA TO!

Tabulka po nadstavbě:

VÍTĚZ 1.

2.

3.

4.

5.

6.

---------------------------

7.

8.

9.

10.

+ Vítěz téhle skupiny

---------------------------

11.

12.

13.

BARÁŽ 14.

BARÁŽ 15.

SESTUPUJÍCÍ 16.

Nejlepší hráč:

Nejlepší střelec:

Nejlepší asistent:

Nejlepší brankář (čístá konta):

Nejlepší mladý hráč:

Nejlepší trenér:

První vyhozený trenér:

Nejlepší přestup:

Nejhorší přestup:

Překvapení ligy (hráč):

Zklamání ligy (hráč):

Překvapení ligy (tým):

Zklamání ligy (tým):

Postupující z 2. Ligy:

Reagovat
HalaMadrid_Flx

VÍTĚZ 1. SLAVIA

2. SPARTA

3. PLZEŇ

4. SLOVÁCKO

5. BANÍK

6. BOLESLAV

---------------------------

7. LIBEREC (vítěz PLAYOFF skupiny)

8. JABLONEC

9. SIGMA

10. HRADEC

---------------------------

11. PARDUBICE

12. ZLÍN

13. BUDĚJOVICE

BARÁŽ 14. BOHEMKA

BARÁŽ 15. BRNO

SESTUPUJÍCÍ 16. TEPLICE

Nejlepší hráč: Ewerton

Nejlepší střelec: Kuchta

Nejlepší asistent: Ewerton

Nejlepší brankář (čístá konta): Mandous

Nejlepší mladý hráč: Karabec (v lize se konečně chytne a naplní potenciál)

Nejlepší trenér: Trpišovský

První vyhozený trenér: Veselý z Bohemky (tým přebere Brabec)

Nejlepší přestup: Ewerton

Nejhorší přestup: Kubala (absolutně vyhoří a v Baníku se nedostane k minutám)

Překvapení ligy (hráč): Jurečka (nevěřím mu - bude 2. nejlepší střelec)

Zklamání ligy (hráč): Tijani v Plzni

Překvapení ligy (tým): Boleslav (předvedená hra, bodový zisk)

Zklamání ligy (tým): Teplice

Postupující z 2. Ligy: Karviná se vrátí, v baraží budou bojovat Opava a Dukla!!!

Reagovat
ratusek

1. Slavia

2. Plzeň

3. Sparta

4. Slovácko

5. Liberec

6. Baník

7. Hradec

8. Pardubice

9. Jablonec

10. Boleslav

11. Olomouc

12. Zlín

13. Č. Budějovice

14. Bohemians

15. Brno

16. Teplice

Nejlepší střelec: Jurečka

Nejlepší asistent: Ewerton

Nejlepší brankář (čístá konta): Staněk

Nejlepší trenér: Trpišovský

První vyhozený trenér: Jarošík/Dostálek

Nejlepší přestup:

Nejhorší přestup:

Překvapení ligy (hráč): Ewerton

Zklamání ligy (hráč): Kliment

Překvapení ligy (tým): Slovácko

Zklamání ligy (tým): Boleslav

Postupující z 2. Ligy: Dukla Praha

Reagovat
John Obi Mikel

Přestupy nehodnotíš?

Reagovat
ratusek

na to jsem zapomněl. Ale asi to bude stejné jako zklámání a překvapení ligy. Ewerton bude terno. A nejhorší přestup buď Kliment nebo Kozák

Reagovat
KingMaster13

Nemá dovolené je hodnotit jelikož nechodí na zápasy

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
braveheart

Reagovat
Losinho

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
C.1922

A ani tomu nerozumí

Reagovat
ratusek

Chudák trevor bude mít dnes z fotbalu hovno, když tady bude hlídkovat, kdo diskutuje a jestli zároven je na stadionu

Reagovat
ondrasch77

Jako kdyby ho ten fotbal zajímal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Tabulka po nadstavbě:

VÍTĚZ 1. Slavia

2. Plzeň

3. Sparta

4. Baník

5. Mladá Boleslav

6. Liberec

---------------------------

7. Slovácko

8. Jablonec

9. Olomouc

10. Hradec

+ Vítěz téhle skupiny: Slovácko

---------------------------

11. Bohemians 1905

12. České Budějovice

13. Pardubice

BARÁŽ 14. Zlín

BARÁŽ 15. Brno

SESTUPUJÍCÍ 16. Teplice

Nejlepší hráč: Holeš

Nejlepší střelec: Kuchta

Nejlepší asistent: Ewerton

Nejlepší brankář (čístá konta): Mandous

Nejlepší mladý hráč: Červ

Nejlepší trenér: Trpišovský

První vyhozený trenér: Weber

Nejlepší přestup: Kuchta

Nejhorší přestup: Kozák

Překvapení ligy (hráč): Kliment

Zklamání ligy (hráč): Krejčí

Překvapení ligy (tým): Mladá Boleslav

Zklamání ligy (tým): Slovácko

Postupující z 2. Ligy: Dukla

Reagovat
db18

Tabulka po nadstavbě:

VÍTĚZ 1. Viktorka

2. Sparta

3. Slavia

4. Baník

5. Slovácko

6. Pardubice

---------------------------

7. Hradec Králové

8. Slovan Liberec

9. Jablonec

10. Mladá Boleslav

+ Vítěz téhle skupiny: Mladá Boleslav

---------------------------

11. Zlín

12. Bohemians

13. Teplice

BARÁŽ 14. Sigma

BARÁŽ 15. Zbrojovka

SESTUPUJÍCÍ 16. Dynamo

Nejlepší hráč: Ewerton

Nejlepší střelec: Kliment, Kliment, Kliment

Nejlepší asistent: Ewerton

Nejlepší brankář (čístá konta): Nguyen

Nejlepší mladý hráč: Pavel Šulc

Nejlepší trenér: Bílek

První vyhozený trenér: Jílek

Nejlepší přestup: Leandro Lima

Nejhorší přestup: Tijani

Překvapení ligy (hráč): Adam Gabriel

Zklamání ligy (hráč): Haraslín

Překvapení ligy (tým): Pardubice

Zklamání ligy (tým): Sigma

Postupující z 2. Ligy: Jihlava

Reagovat
Stannis Baratheon

Úplně mimo...

Reagovat
db18

Tak se předveď ty, ne?

Reagovat
ratusek

Hele když přivřu obě oči tak jakštakš, ale ta Jihlava ze druhé ligy ani omylem

Reagovat
db18

pfff.... Saly jim to vystřílí a Gába ubrání.

Reagovat
ratusek

je pravda, že výhra z Vlašimi se cení

Reagovat
dtaire

VÍTĚZ 1. Slavia

2. Plzeň

3. Sparta

4. Liberec

5. Slovácko

6. Baník

---------------------------

7. Mladá Boleslav

8. Pardubice

9. Jablonec

10. Olomouc

+ Vítěz téhle skupiny Mladá Boleslav

---------------------------

11. Budějovice

12. Zlín

13. Hradec Králové

BARÁŽ 14. Bohemians

BARÁŽ 15. Brno

SESTUPUJÍCÍ 16. Teplice

Nejlepší hráč: Ewerton

Nejlepší střelec: Ewerton

Nejlepší asistent: Kuzmanović

Nejlepší brankář (čístá konta): Markovič

Nejlepší mladý hráč: Petr Jaroň

Nejlepší trenér: pan trenér Kozel

První vyhozený trenér: Jarošík

Nejlepší přestup: Ewerton

Nejhorší přestup: Falta

Překvapení ligy (hráč): Mejdr

Zklamání ligy (hráč): Laštůvka

Překvapení ligy (tým): Liberec

Zklamání ligy (tým): Baník

Postupující z 2. Ligy: Líšeň a Dukla

Reagovat
KingMaster13

1. Slavia

2. Plzeň

3. Baník

4. Sparta

5. Slovácko

6. Boleslav

7. Jablonec (vítěz prostřední skupiny + vítěz Mol cupu)

8. Liberec

9. Sigma

10. Pardubice

11. Hradec

12. Zlín

13. Budějovice

14. Bohemians (vyhrají baráž)

15. Brno (prohrají s Líšní )

16. Teplice (sestup)

Nejlepší hráč: Ewerton

Nejlepší střelec: Almásí

Nejlepší asistent: Provod

Nejlepší brankář: Staněk (13)

Nejlepší mladý hráč : Vyletí Červ

Nejlepší trenér: Trpišovský ale na galavečeru jí dostane Horejš

První vyhozený trenér: Dostálek

Nejlepší přestup: Ewerton

Nejhorší přestup: Mejdr/Pilař

Překvapení ligy: Daněk/Tiéhi

Zklamání ligy: Karabec

Překvapení: Jablonec/Baník

Zklamání: Hradec/Teplice

Postupující: Karviná a Líšeň z baráže

Reagovat
Stannis Baratheon

A to je ještě víc mimo...

Reagovat
KingMaster13

Vím asi na co narážíš nicméne já mám rád odvážné tipy takže to tam prostě napálím někdy i ve víře spíš než na základě reálných dat

Reagovat
KingMaster13

Docela nakonec v pohodě. Akorát prohodit tu Bohemku s Baníkem a bylo by to fakt top. Trochu jsem přecenil Pardubice a Jablonec (taky mi mohlo dojít že Dolejš to tam tu první sezonu nebude mít vůbec lehké). A teda Ewerton dost zklamal Almasi tam klidně být mohl ale nevydržel být zdravej. Jurečka jsem nečekal že bude mít tak bombastickej první rok u nás a upřímně nevěřil jsem ani Kolářovi, že se vrátí zase do takové alespoň jakž takž přijatelné formy

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Tabulka po nadstavbě:

VÍTĚZ 1. Slavia

2. Plzeň

3. Sparta

4. Baník

5. Slovácko

6. Liberec

---------------------------

7. Jablonec

8. Mladá Boleslav

9. Hradec Králové

10. Sigma Olomouc

+ Vítěz téhle skupiny: Mladá Boleslav

---------------------------

11. Pardubice

12. České Budějovice

13. Zlín

BARÁŽ 14. Bohemians

BARÁŽ 15. Brno

SESTUPUJÍCÍ 16. Teplice

Nejlepší hráč: Ewerton

Nejlepší střelec: Kuchta - 16

Nejlepší asistent: Ewerton - 11

Nejlepší brankář (čístá konta): Staněk - 15

Nejlepší mladý hráč: Usor

Nejlepší trenér: Trpišovský

První vyhozený trenér: Dostálek

Nejlepší přestup: Ewerton

Nejhorší přestup: Žitný

Překvapení ligy (hráč): Frydrych

Zklamání ligy (hráč): Čvančara

Překvapení ligy (tým): Baník

Zklamání ligy (tým): Sigma Olomouc

Postupující z 2. Ligy: Karviná, v baráži neuspěje Dukla a Opava

Reagovat
Hafna

VÍTĚZ 1. Slavia

2. Plzeň

3. Sparta

4. Banik

5. Liberec

6. Jablonec

---------------------------

7. Slovácko (vítěz p-o)

8. Boleslav

9. Olomouc

10. Pardubice

---------------------------

11. Hradec

12. Zlin

13. Brno

BARÁŽ 14. Bohemians

BARÁŽ 15. Budějovice

SESTUPUJÍCÍ 16. Teplice

Nejlepší hráč: Ewerton

Nejlepší střelec: Kuchta

Nejlepší asistent: Ewerton

Nejlepší brankář (čístá konta): Stanek

Nejlepší mladý hráč: Fila

Nejlepší trenér: Trpišovský

První vyhozený trenér: Weber

Nejlepší přestup: Ewerton

Nejhorší přestup: Haraslin (přišel na přestup v létě)

Překvapení ligy (hráč): Cedidla

Zklamání ligy (hráč): Almasi

Překvapení ligy (tým): Pardubice

Zklamání ligy (tým): Budějovice

Postupující z 2. Ligy: Lišeň a Opava (přes baráž)

Reagovat
fabec1222

1. Plzeň

2. Slavia

3. Boleslav

4. Sparta

5. Baník

6. Liberec

7. Slovácko

8. Jablonec

9. Sigma

10. Hradec

11. Budějovice

12. Bohemka

13. Zlín

14. Brno

15. Teplice

16. Pardubice

Nejlepší hráč: Holeš

Nejlepší střelec: Almási

Nejlepší asistent: Sýkora

Nejlepší brankář: Staněk

Nejlepší mladý hráč: Jáchym Šíp

Nejlepší trenér: Bílek

První vyhozený trenér: Veselý

Nejlepší přestup: Trávník

Nejhorší přestup: Pachlopník

Překvapení ligy (hráč): Eduardo Santos

Zklamání ligy (hráč): Čvančara

Překvapení (tým): Boleslav

Zklamání (tým): Sparta

Postupující: Dukla

Reagovat
Losinho

VÍTĚZ 1. Slavia

2. Plzeň

3. Sparta

4. Baník

5. Boleslav

6. Slovácko

---------------------------

7. Liberec

8. Jablonec (vítěz)

9. Olomouc

10. Pardubice

+ Vítěz téhle skupiny

---------------------------

11. Brno

12. Zlín

13. Bohemka

BARÁŽ 14. Hradec

BARÁŽ 15. Teplice

SESTUPUJÍCÍ 16. Budějovice

Nejlepší hráč: Eduardo Santos

Nejlepší střelec: Čvančara

Nejlepší asistent: Provod

Nejlepší brankář (čístá konta): Mandous

Nejlepší mladý hráč: Markovič

Nejlepší trenér: Trpišovský

První vyhozený trenér: Weber

Nejlepší přestup: Eduardo Santos

Nejhorší přestup: Mejdr

Překvapení ligy (hráč): Usor

Zklamání ligy (hráč): Kozák

Překvapení ligy (tým): Boleslav

Zklamání ligy (tým): Budějky

Postupující z 2. Ligy: Líšeň

Reagovat
ondrasch77

1. Sparta

2. Slavie

3. Plzeň

4. Slovácko

5. Jablonec

6. Liberec

7. Baník

8. MB

9. HK

10. Brno

11. Pardubice

12. Sigma

13. Bohemians

14. ČB

15. Zlín

16. Teplice

Nejlepší hráč: Ewerton

Nejlepší střelec: Kuchta

Nejlepší asistent: Provod

Nejlepší brankář: Mandous

Nejlepší mladý hráč : Heidenreich / Fortelný

Nejlepší trenér: Trpišovský / Svědík

První vyhozený trenér: Kozel

Nejlepší přestup: Ewerton

Nejhorší přestup: ???

Překvapení ligy: Heidenreich / Sejk

Zklamání ligy: očekávaně Chorý

Překvapení: Jablonec

Zklamání: Baník (vůči ambicím) / Sigma

Postupující: Karviná a Dukla z baráže

Reagovat
thewall

Nestraš

A kdo vytáhne Liberec do skupiny o titul, když začne bídně a proto vyhodí Kozla?

Reagovat
meno

Rada

Reagovat
ondrasch77

Rada s Duklou postoupí

Reagovat
ondrasch77

Pan velkotrenér Kozelball nepřežije v Liberci 10. kolo, pak třeba Jarošík, Zápo, zkrátka někdo kdo bude levnej a nemá co ztratit...

Reagovat
Cotton

VÍTĚZ 1. Slavia

2. Sparta

3. Plzeň

4. Baník

5. Liberec

6. Slovácko

---------------------------

7. Boleslav

8. Jablonec

9. Sigma

10. Hradec

+ Vítěz téhle skupiny Boleslav

---------------------------

11. Bohemians

12. Zlín

13. Budějovice

BARÁŽ 14. Pardubice

BARÁŽ 15. Brno

SESTUPUJÍCÍ 16. Teplice

Nejlepší hráč: Ewerton

Nejlepší střelec: Kuchta

Nejlepší asistent: Ewerton

Nejlepší brankář (čístá konta): Mandous

Nejlepší mladý hráč: Karabec

Nejlepší trenér: Trpišovský

První vyhozený trenér: Hejkal

Nejlepší přestup: Ewerton

Nejhorší přestup: Jurečka

Překvapení ligy (hráč): Karabec

Zklamání ligy (hráč): LK37

Překvapení ligy (tým): Liberec

Zklamání ligy (tým): Budějovice

Postupující z 2. Ligy: Dukla, baráž nedají Karviná a Táborsko

Reagovat
bobis21

1. Plzeň

2. Slavia

3. Sparta

4. Baník ( )

5. Slovácko

6. Liberec

---------------------------

7. Olomouc

8. Jablonec (V)

9. Budějovice

10. Boleslav

---------------------------

11. Pardubice

12. Teplice

13. Hradec

14. Brno

15. Zlín

16. Bohemians

Nejlepší hráč: Provod

Nejlepší střelec: Almási

Nejlepší asistent: Provod

Nejlepší brankář: Staněk

Nejlepší mladý hráč: Sejk

Nejlepší trenér: Bílek

První vyhozený trenér: Veselý

Nejlepší přestup: Ewerton

Nejhorší přestup: Mejdr

Překvapení ligy (hráč): Kliment

Zklamání ligy (hráč): Kolář&Mandous

Překvapení ligy (tým): Liberec

Zklamání ligy (tým): Hradec

Postupující z 2. Ligy: chce vůbec někdo?

Reagovat
thewall

Vejš bobisi, vejš

Reagovat
naheCZ

Tabulka po nadstavbě:

VÍTĚZ 1. Slavia

2. Sparta

3. Plzeň

4. Liberec

5. Baník

6. Slovácko

---------------------------

7. Boleslav (Vítěz)

8. Sigma

9. Jablonec

10. Hradec

---------------------------

11. Pardubice

12. Budějovice

13. Brno

BARÁŽ 14. Bohemka

BARÁŽ 15. Teplice

SESTUPUJÍCÍ 16. Zlín

Nejlepší hráč: Ewerton

Nejlepší střelec: Kuchta

Nejlepší asistent: Ewerton

Nejlepší brankář (čístá konta): Mandous

Nejlepší mladý hráč: Karabec

Nejlepší trenér: Trpišovský

První vyhozený trenér: Weber

Nejlepší přestup: Ewerton

Nejhorší přestup: Trávník

Překvapení ligy (hráč): Usor

Zklamání ligy (hráč): Almasi

Překvapení ligy (tým): Liberec

Zklamání ligy (tým): Budějovice (hlavně předváděnou hrou)

Postupující z 2. Ligy: Dukla

Reagovat
oli9

Tabulka po nadstavbě:

VÍTĚZ

1.Slavie

2 Plzeň

3.Slovácko

4.Liberec

5.Sparta

6.Baník

---------------------------

7 Boleslav

8 Jablonec

9.Sigma - VÍTĚZ

10 Pardubice

-----------------------

11 ZLÍN

12.HRADEC

13.BOHEMIANS

BARÁŽ 14 BUDĚJOVICE

BARÁŽ 15. TEPLICE

SESTUPUJÍCÍ 16. BRNO

Nejlepší hráč: Holeš

Nejlepší střelec:Ewerton

Nejlepší asistent: Cadu

Nejlepší brankář (čístá konta):Mandous

Nejlepší mladý hráč: Vecheta

Nejlepší trenér: Svědík

První vyhozený trenér:Dostálek

Nejlepší přestup: Sýkora

Nejhorší přestup:Janošek

Překvapení ligy (hráč):Doski

Zklamání ligy (hráč): Holec

Překvapení ligy (tým):LIBEREC

Zklamání ligy (tým):SPARTA

Postupující z 2. Ligy:Karviná

Reagovat
frankiefcb

VÍTĚZ 1. Baník

2. Slavia

3. Plzeň

4. Slovácko

5. Liberec

6. Sparta

---------------------------

7. Hradec

8. Pardubice

9. Boleslav

10. Jablonec (vítěz skupiny)

---------------------------

11. Sigma

12. Brno

13. Budějovice

BARÁŽ 14. Zlín

BARÁŽ 15. Bohemka

SESTUPUJÍCÍ 16. Teplice

Nejlepší hráč: Tetour

Nejlepší střelec: Almasi

Nejlepší asistent: P. Jaroň

Nejlepší brankář (čístá konta): Laštůvka

Nejlepší mladý hráč: P. Jaroň

Nejlepší trenér: Pavel Vrba

První vyhozený trenér: Priske

Nejlepší přestup: Frydrych

Nejhorší přestup: Krmenčík (v polovině sezóny s velkou slávou a třemi goly v Jakartě přijde do Sparty a bohužel velké očekávání nenaplní)

Překvapení ligy (hráč): Josef Jindřišek

Zklamání ligy (hráč): L. Krejčí

Překvapení ligy (tým): Sparta (po bídném začátku nakonec přeci jen oproti předpokladům uhraje 6. místo)

Zklamání ligy (tým): Teplice

Postupující z 2. Ligy: Varnsdorf, Třinec z baráže (vyřadí Zlín)

Reagovat
thewall

Pěkně jsem se zasnil, asi jako ty

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
ondrasch77

Tohle je spíš přání..., než tip...

Reagovat
frankiefcb

ta i prani se mohou nekdy splnit.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
lichna.

VÍTĚZ 1. Slavia

2.Plzeň

3.Sparta

4.Baník

5.Slovácko

6.Jablonec

---------------------------

7. Liberec (i vítěz)

8.Hradec

9.Bolka

10.Sigma

+ Vítěz téhle skupiny

---------------------------

11. Pardubice

12.Budějovice

13.Bohemka

BARÁŽ 14.Zlín

BARÁŽ 15.Zbrojovka

SESTUPUJÍCÍ 16. Teplice

Nejlepší hráč:Sýkora

Nejlepší střelec:Kuchta

Nejlepší asistent: Ewerton

Nejlepší brankář (čístá konta): Staněk

Nejlepší mladý hráč:Jaroň

Nejlepší trenér:Vrba

První vyhozený trenér:Dostálek

Nejlepší přestup:Ewerton

Nejhorší přestup: Téměř jakýkoliv Teplic

Překvapení ligy (hráč): P.Jaroň

Zklamání ligy (hráč): Karabec

Překvapení ligy (tým): Jablonec

Zklamání ligy (tým): Sigma

Postupující z 2. Ligy: Karviná

Reagovat
jackinho10

1. Slavia

2. Sparta

3. Baník

4. Plzeň

5. Slovácko

6. Mladá Boleslav

---------------------------

7. Liberec

8. Jablonec

9. Olomouc

10. Hradec Králové

+ Vítěz téhle skupiny Liberec

---------------------------

11. Zlín

12. Pardubice

13. Bohemians

BARÁŽ 14. Brno

BARÁŽ 15. Budějovice

SESTUPUJÍCÍ 16. Teplice

Nejlepší hráč: Lukáš Provod

Nejlepší střelec: Václav Jurečka

Nejlepší asistent: Ewerton

Nejlepší brankář (čístá konta): Aleš Mandous

Nejlepší mladý hráč: Moses Usor

Nejlepší trenér: Jindřich Trpišovský

První vyhozený trenér: Jozef Weber

Nejlepší přestup: Ewerton

Nejhorší přestup: Mohamed Tijani

Překvapení ligy (hráč): Moses Usor

Zklamání ligy (hráč): Lukáš Haraslín

Překvapení ligy (tým): Baník

Zklamání ligy (tým): Teplice

Postupující z 2. Ligy: Dukla

Reagovat
exse

1. Slavia

2. Plzeň

3. Sparta

4. Liberec

5. Baník

6. Jablonec

7. Pardubice

8. Slovácko

9. Budějky

10. Hradec

11. Bolka

12. Sigma

13. Zlín

14. Brno

15. Bohemka

16. Teplice

Nejlepší hráč: Holeš

Nejlepší střelec: Rondič

Nejlepší asistent: Douděra

Nejlepší brankář (čístá konta): Mandous

Nejlepší mladý hráč: Ševčík

Nejlepší trenér: Trpiš

První vyhozený trenér: Veselý

Nejlepší přestup: Douděra

Nejhorší přestup: Kuchta

Překvapení ligy (hráč): Ghali

Zklamání ligy (hráč): Karabec

Překvapení ligy (tým): Liberec

Zklamání ligy (tým): Sparta

Postupující z 2. Ligy: Karviná

Reagovat
Greny

VÍTĚZ 1. Sparta

2. Slavia

3. Plzeň

4. Slovácko

5. Jablonec

6. Ostrava

---------------------------

7. Liberec

8. Pardubice

9. Boleslav

10. Olomouc

+ Vítěz téhle skupiny : Pardubice

---------------------------

11. Brno

12. Bohemians

13. Budějovice

BARÁŽ 14. Zlín

BARÁŽ 15. Hradec

SESTUPUJÍCÍ 16. Teplice

Nejlepší hráč: LK37

Nejlepší střelec: Kuchta

Nejlepší asistent: Ewerton

Nejlepší brankář (čístá konta): Staněk

Nejlepší mladý hráč: Ševčík

Nejlepší trenér: Priske

První vyhozený trenér: Koubek

Nejlepší přestup: Ewerton

Nejhorší přestup: Kubala

Překvapení ligy (hráč): Musa Alli

Zklamání ligy (hráč): Tijani

Překvapení ligy (tým): Pardubice

Zklamání ligy (tým): Hradec

Postupující z 2. Ligy: Líšeň

Reagovat
San Iker

VÍTĚZ 1. SLAVIA

2. Plzeň

3. Slovácko

4. Ostrava

5. Sparta

6. Liberec

---------------------------

7. Jablonec, vítěz v play-off

8. Boleslav

9. Pardubice

10. Hradec

+ Vítěz téhle skupiny

---------------------------

11. Olomouc

12. Brno

13. Zlín

BARÁŽ 14. Budějovice

BARÁŽ 15. Bohemians

SESTUPUJÍCÍ 16. Teplice

Nejlepší hráč: Ewerton

Nejlepší střelec: Jurečka

Nejlepší asistent: Ewerton

Nejlepší brankář (čístá konta): Staněk

Nejlepší mladý hráč: Sejk

Nejlepší trenér: Svědík

První vyhozený trenér: Veselý

Nejlepší přestup: Ewerton

Nejhorší přestup: Kuchta, Daněk

Překvapení ligy (hráč): Kliment

Zklamání ligy (hráč): Pešek

Překvapení ligy (tým): Ostrava

Zklamání ligy (tým): Sparta

Postupující z 2. Ligy: Líšeň, neúspěšná baráž Karviná, Opava

Reagovat
Pan.Antonin

Tabulka po nadstavbě:

VÍTĚZ 1. Slavia Praha

2. Sparta Praha

3. Plzeň

4. Baník Ostrava

5. Slovácko

6. Mladá Boleslav

---------------------------

7. Jablonec

8. Liberec

9. Hradec Králové

10. Sigma Olomouc

+ Vítěz téhle skupiny Liberec

---------------------------

11. Pardubice

12. Bohemians 1905

13. České Budějovice

BARÁŽ 14. TRINITY Zlín

BARÁŽ 15. Teplice

SESTUPUJÍCÍ 16. Zbrojovka Brno

Nejlepší hráč: Milan Škoda

Nejlepší střelec: Almási

Nejlepší asistent: Ewerton

Nejlepší brankář (čístá konta): Mandous

Nejlepší mladý hráč: Vlček

Nejlepší trenér: Trpišovský

První vyhozený trenér: Jílek

Nejlepší přestup: Ewerton

Nejhorší přestup: Mejdr

Překvapení ligy (hráč): Milan Škoda

Zklamání ligy (hráč): Potočný

Překvapení ligy (tým): Mladá Boleslav

Zklamání ligy (tým): České Budějovice

Postupující z 2. Ligy: Dukla, Líšeň

Reagovat
Savi

VÍTĚZ 1. Sparta

2. Slavia

3. Plzeň

4. Liberec

5. Slovácko

6. Ostrava

---------------------------

7. Jablonec - Vítěz

8. Hradec

9. Boleslav

10. Olomouc

---------------------------

11. Budějovice

12. Pardubice

13. Zlín

BARÁŽ 14. Brno

BARÁŽ 15. Bohemka

SESTUPUJÍCÍ 16. Teplice

Nejlepší hráč: Ewerton

Nejlepší střelec: Kuchta

Nejlepší asistent: Provod

Nejlepší brankář (čístá konta): Mandous

Nejlepší mladý hráč: Daněk

Nejlepší trenér: Priske

První vyhozený trenér: Veselý

Nejlepší přestup: Takács

Nejhorší přestup: L. Kozák

Překvapení ligy (hráč): Ghali

Zklamání ligy (hráč): L. Kozák

Překvapení ligy (tým): Liberec

Zklamání ligy (tým): Boleslav

Postupující z 2. Ligy: Karviná

Reagovat
ACSeRw!n

titul ACS, zbytek nezajem

Reagovat
Coutinho10

v minulých sezónách jsem netipoval i z důvodu pověrčivosti , když se dařilo vyhrávat titul za titulem, ale v minulý sezóně se to překazilo, tak je potřeba tuto tradici změnit

Tabulka po nadstavbě:

VÍTĚZ 1. Slavia

2. Plzeň

3. Sparta

4. Jablonec

5. Liberec

6. Baník

---------------------------

7. Slovácko

8. Hradec Králové

9. Ml. Boleslav

10. Pardubice

+ Vítěz téhle skupiny Slovácko

---------------------------

11. Olomouc

12. Bohemians

13. Č. Budějovice

BARÁŽ 14. Teplice

BARÁŽ 15. Brno

SESTUPUJÍCÍ 16. Zlín

Nejlepší hráč: Ewerton

Nejlepší střelec: Ewerton

Nejlepší asistent: Ewerton

Nejlepší brankář (čístá konta): Staněk

Nejlepší mladý hráč: Usor

Nejlepší trenér: Trpišovský

První vyhozený trenér: Weber

Nejlepší přestup: Ewerton

Nejhorší přestup: Zajíc

Překvapení ligy (hráč): Usor

Zklamání ligy (hráč): Zajíc

Překvapení ligy (tým): Jablonec

Zklamání ligy (tým): Č. Budějovice

Postupující z 2. Ligy: Karviná

Reagovat
KingMaster13

Ti Novotný jednu flákne že mu špiníš Zajíce

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
dinss

Tabulka po nadstavbě:

VÍTĚZ 1. FCVP

2. Sešívky

3. Slovácko

4. Sparta

5. Baník

6. Jablonec

---------------------------

7. Mladá Boleslav (Vítěz)

8. Slovan Liberec

9. Pardubice

10. Hradec Králové

---------------------------

11.Olomouc

12. Budějovice

13. Bohemka

BARÁŽ 14. Brno

BARÁŽ 15. Zlín

SESTUPUJÍCÍ 16. Teplice

Nejlepší hráč: Sýkora

Nejlepší střelec: Almási

Nejlepší asistent: Ewerton

Nejlepší brankář (čístá konta): Staněk

Nejlepší mladý hráč: Pech

Nejlepší trenér: Bílek

První vyhozený trenér: Veselý

Nejlepší přestup: Sýkora

Nejhorší přestup: Kuchta

Překvapení ligy (hráč): Janošek

Zklamání ligy (hráč): Daněk

Překvapení ligy (tým): Pardubice

Zklamání ligy (tým): Budějovice

Postupující z 2. Ligy: Opava, Dukla

Reagovat
meno

1. Slavia

2. Plzeň

3. Slovácko

4. Baník

5. Sparta

6. Jablonec

---------------------------

7. Liberec

8. Pardubice

9. Hradec

10. Sigma

+ Vítěz téhle skupiny Liberec

---------------------------

11. Mladá

12. Bohemka

13. Budějky

BARÁŽ 14. Brno

BARÁŽ 15. Zlín

SESTUPUJÍCÍ 16. Teplice

Nejlepší hráč: Provod

Nejlepší střelec: Jurečka

Nejlepší asistent: Provod

Nejlepší brankář (čístá konta): Staněk

Nejlepší mladý hráč: Bernardo Rosa

Nejlepší trenér: Trpiš

První vyhozený trenér: Weber

Nejlepší přestup: Bernardo Rosa

Nejhorší přestup: Haraslín

Překvapení ligy (hráč): Bernardo Rosa

Zklamání ligy (hráč): Haraslín

Překvapení ligy (tým): Jablonec

Zklamání ligy (tým): Teplice

Postupující z 2. Ligy: Jihlava

Reagovat
smazaný uživatel

VÍTĚZ 1. SPARTA (Mol Cup samozřejmě taky, i když je to bezvýznamná soutěž)

2. Plzeň

3. Slovácko

4. Jablonec

5. Liberec

6. Baník

---------------------------

7. Hradec

8. Sigma (vítěz p-o)

9. Slavia

10. Pardubice

---------------------------

11. Boleslav

12. Bohemians

13. Zlín

BARÁŽ 14. Brno

BARÁŽ 15. Budějovice

SESTUPUJÍCÍ 16. Teplice

Nejlepší hráč: Krejčí

Nejlepší střelec: Kuchta

Nejlepší asistent: Fortelný

Nejlepší brankář (čístá konta): Staněk

Nejlepší mladý hráč: Karabec

Nejlepší trenér: Priske

První vyhozený trenér: Jarošík

Nejlepší přestup: Kuchta

Nejhorší přestup: Jurečka

Překvapení ligy (hráč): Sörensen

Zklamání ligy (hráč): Provod

Překvapení ligy (tým): Jablonec

Zklamání ligy (tým): Slavia

Postupující z 2. Ligy: jen Karviná, baráž druholigisti nezvládnou (nevím, jestli se budou hrát 2 zápasy baráže, když bude v top 3 béčko Sparty) / sere mě ta Dukla, tam to asi nezvládne ani plukovník a Pauknera to přestane bavit, takže to bude poslední sezóna klubu v profifotbale

Reagovat
John Obi Mikel

V případě, že budou na prvních příčkách druhé ligy béčka, nahradí je v baráži čtvrtý/pátý/šestý tým.

Reagovat
PISTOLERO

VÍTĚZ 1. SPARTA

2. SLAVIA

3. PLZEŇ

4. SLOVÁCKO

5. BOLESLAV

6. LIBEREC

---------------------------

7. BANÍK

8. SIGMA

9. JABLONEC (VÍTĚZ SKUPINY)

10. BUDĚJKY

---------------------------

11. HRADEC

12. PARDUBIC

13. BRNO

BARÁŽ 14. ZLÍN

BARÁŽ 15. TEPLICE

SESTUPUJÍCÍ 16. BOHEMKA

Nejlepší hráč: SADÍLEK

Nejlepší střelec: CHORÝ

Nejlepší asistent: PROVOD

Nejlepší brankář (čístá konta): STANĚK

Nejlepší mladý hráč: ŠEVČIK (BRNO)

Nejlepší trenér: PRISKE

První vyhozený trenér: DOSTÁLEK

Nejlepší přestup: SADÍLEK

Nejhorší přestup: KLIMENT

Překvapení ligy (hráč): USOR

Zklamání ligy (hráč): KOZÁK

Překvapení ligy (tým): BOLESLAV

Zklamání ligy (tým): BOHEMKA

Postupující z 2. Ligy: LÍŠEŇ Baráž: DUKLA, VLAŠIM

Reagovat
wwwx

1 PR CHINA FC

2. PLZEŇ

3. SPARTA

4. BOLESLAV

5. SLOVÁCKO

6. LIBEREC

--------------------------

7. VÍTKOVICE

8. JABLONEC

9. OLOMOUC

10. HRADEC

------------------------

11. ZLÍN

12. BOHEMKA

13. PARDUBICE

14. BUDĚJICE

15. BRNO

16. TEPLICE

Hráč: Provod

Střelec: Ewerton

Asistent: Provod

Brankař: Staněk

Mladý hráč: Sejk

Nej trenér: Trpiš

Vyhazov: Weber

Nej přestup: Ewerton

Nejhorší přestup: K. Daněk

Překvapení hráč: Sejk

Zklamání ligy: Kuchta

Překvapení tým: Bolka

Zklamání tým: Budějovice

Postup: Dukla

Reagovat
ladyboy arsenal

1. Slavia

2. Plzeň

3. Sparta

4. Baník

5. Liberec

6. Slovácko

7. Jablonec

8. Boleslav

9. Olomouc

10. Hradec

11. Pardubice

12. Zlín

13. Budějice

14. Bohemians

15. Brno

16. Teplice

Reagovat
Zephyr

Tabulka po nadstavbě:

VÍTĚZ 1. Slavia

2. Plzeň

3. Sparta

4. Baník

5. Slovácko

6. Boleslav

---------------------------

7. Hradec

8.Liberec

9. Olomouc

10. Jablonec

+ Vítěz téhle skupiny = Liberec

---------------------------

11. Pardubice

12. Budějovice

13. Bohemians

BARÁŽ 14. Zlín

BARÁŽ 15. Brno

SESTUPUJÍCÍ 16. Teplice

Nejlepší hráč: Ewerton

Nejlepší střelec: Kuchta

Nejlepší asistent: Ewerton

Nejlepší brankář (čístá konta): Staněk

Nejlepší mladý hráč: Sejk

Nejlepší trenér: Trpišovský

První vyhozený trenér: Dostálek

Nejlepší přestup: Ewerton

Nejhorší přestup: Kliment

Překvapení ligy (hráč): Tiehi

Zklamání ligy (hráč): Čvančara

Překvapení ligy (tým): Boleslav

Zklamání ligy (tým): Teplice

Postupující z 2. Ligy: Dukla + Karviná (sestoupí Tepláky + Brno; Zlín tu baráž nějak uhaluzí)

Reagovat
meno

Každopádně kdo tipuje Spartu na první místo nerozumí fotbalu

Reagovat
Pablos

1) Slavia

2) Sparta

3) Olomouc

4) Sigma

5) Slovácko

6) Hradec

7) Plzeň

8) Liberec

9) M. Boleslav

10) Baník

11) Bohemians

12) Teplice

13) Jablonec

14) Pardubice

15) Brno

16) Zlín

Reagovat
Pablos

4) Slovácko

5) Plzeň

6) Hradec

7) Budějky

Reagovat
Uwe háže buly

1. Plzeň

2. Sparta

3. Slavia

4. Liberec

5. Slovácko

6. Baník

7. Bolka

8. Pardubice

9. Sigma

10. Hradec

11. Bohemka

12. Budějovice

13. Brno

14. Jablonec

15. Teplice

16. Zlín

Něj hráč: Sýkora

Něj střelec: Kuchta

Nahrávač: Ewerton

Brankář Jedlička

Mladý hráč Vitík

Něj přestup Kuchta

Nejhorší přestup Jurečka

Reagovat
havrys99

Tabulka po nadstavbě:

VÍTĚZ 1. Plzeň

2. Slavia

3. Sparta

4. Slovácko

5. Baník

6. Liberec

---------------------------

7. Jablonec (vítěz)

8. Pardubice

9. Boleslav

10. Hradec

+ Vítěz téhle skupiny

---------------------------

11. Olomouc

12. České Budějovice

13.Bohemians

BARÁŽ 14. Teplice

BARÁŽ 15. Brno

SESTUPUJÍCÍ 16. Zlín

Nejlepší hráč: Sýkora

Nejlepší střelec: Kliment

Nejlepší asistent: Ewerton

Nejlepší brankář (čístá konta): Staněk

Nejlepší mladý hráč: Usor

Nejlepší trenér: Bílek

První vyhozený trenér: Hoftych

Nejlepší přestup: Ewerton

Nejhorší přestup: Jurečka

Překvapení ligy (hráč): Pilař

Zklamání ligy (hráč): Kuchta

Překvapení ligy (tým): Pardubice

Zklamání ligy (tým): Boleslav

Postupující z 2. Ligy: Karviná

Reagovat
oli9

Tak jsem to procházel a docela mazec jak měla většina Baník v top 4 a bohemku v baráži

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ani nemluv

Reagovat
pingla

Konečně se rozjíždí nejlepší liga světa

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
pingla

jo ty jsi mě předběhl

Reagovat
C.1922

Jánoš v Bohemce... Když ho pan trenér Kozel po svém konci u nás kritizoval tak od zdejších lopat dostal za to výsměch a bídu. Budoucí vývoj Adamovy kariéry mu však dal za pravdu.

Dnes na rozehřátí pohodová výhra 2:0 a když by došlo na Letáčka v bráně tak by mohl třeba chytit penaltu aby aspoň trochu umlčel nesmyslný hejt na svou osobu.

Reagovat
Gelu28

Letáček by než chytat penalty se měl chytit za nos....to je obdoba Potočného...akorát v kase

Reagovat
HorajzmAmmann

Vážně zde budeš jebat do hráče který za nás neodehrál ani jednu ligovou minutu?

Reagovat
C.1922

Reagovat
FCB1922

Ratusek styl. Ukrivdeny, brečí a Baník vidí jen jako logo na netu.

Reagovat
FCB1922

Jako vždy máš pravdu. Cením a chválím

Reagovat
HorajzmAmmann

Jánoš mi ale stejně vadí, podle mého bude v Bohemce super. Ale co máme Takacse, což bude podle mého klíčový hráč Baníku. Hodně fans Baníku ho momentálně kritizuje, ale podle mého to jsou jen fans co koukají jenom na Baník. Takacs byl je a bude skvělý fotbalista pro Baník. Na něj se hodně těším + jsem hrozně rád, že se udržel Laco Almásí.

A ještě bych podotknul, že Pokorný a Kuzma, který jsou na odchodu každý přestupák (Pokec se snad i loučil s Baníkem) se v tom Baníku pořád drží a oba budou taky platný Náhodou já mám z kádru slušný pocit, dle mého Baník slušně doplnil kádr

Reagovat
HorajzmAmmann

* víckrát bych mohl použít "dle mého"

Reagovat
C.1922

Takacs je kvalitní fotbalista ale musí mu sloužit zdraví. Jinak souhlas, kádr vypadá slušně i když nepřišla žádná vyloženě hvězda za miliony... Ale tohle nám vždy sedělo víc, ustálený "nounejm" tým, než hromada změn a posil.

Reagovat
HorajzmAmmann

Prostě to tak je nastavené. Místo 20 mega za Vlkanovu to raději narvou do mládeže... asi nemám nic proti, musím to respektovat.

Navíc dost podceňujeme příchod Frydrycha, který může hodně pomoct. A Šehič vypadá, že bude platnější než Ekpai, Falta a Potok dohromady. A že ten tým zůstal pohromadě je taky výhoda

Reagovat
JarousFCB

Taky si myslím, že kdyby Jánoše neposadil, tak by si udržel svůj standard, co v Baníku předváděl. Takacs bude věčný marod

Reagovat
lichna.

Reagovat
thewall

S Jánošem bych to viděl jako ty. Vlastně si neumím přebrat, proč Jánoš u nás skončil, tak jak skončil.

A Takacsovi věřím.

Reagovat
Nuno čomes

Proč ho Banik bral, tomu nejde rozumět.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Blasphemer

Akorát že vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Kozel ho zničil

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Kozel ven!

Reagovat
KingMaster13

V anketě jste zapomněli vítěze Mol cupu tak pojďte udělat vlákno pode mnou

Jablonec a Horejšova další trofej

Reagovat
John Obi Mikel

Liberec

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia

Reagovat
braveheart

Baník

Reagovat
Losinho

Slavia

Reagovat
Hafna

Slavia

Reagovat
ondrasch77

Jablonec

Reagovat
Cotton

Sparta

Reagovat
jackinho10

Slavia

Reagovat
fabec1222

Sparta

Reagovat
lichna.

Baník pičo

Reagovat
Firkraag

Boleslav, nějak hrozně trapně...

Reagovat
Shevchenko

Baník

Reagovat
Greny

Plzeň

Reagovat
ACSeRw!n

Slavie

Reagovat
Coutinho10

Slavia

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Baník!

Reagovat
ratusek

Baník

Reagovat
BaggioRoberto

Mám rád Horejše, ale jaké jsou ty jeho předchozí trofeje? Vítěz druhé ligy 1x a víc nic.

Reagovat
KingMaster13

No však tu jsem myslel

Reagovat
FCB1922

Včera příjemný předkrm na Dukličce, dnes naostro. Baník výhra, přeji si co nejvíce aktivních fanoušků na stadionu, co nejméně fňukajících lopat na netu.

Reagovat
C.1922

Viděl sem, že na Dukle v zajímavé společnosti

Reagovat
FCB1922

Bylo to výživné, inspirující, vyplatí se chodit na zápasy, ne jen drepet na netu

Reagovat
C.1922

Reagovat
honza.kvapill

Kámoši jak hrom

Reagovat
ratusek

snad si udělají hezkou chvilku

Reagovat
FCB1922

Jsi tu slzo, nebo zas budeš brečet, jak je tvým zvykem?

Reagovat
Mada

Kdy zase smažeš profil?

Reagovat
FCB1922

Tak Prokes :-)

Reagovat
C.1922

Míša zkurvysyn.

Reagovat
honza.kvapill

A zase, kámoši jak hrom :)

Reagovat
C.1922

A zase Michal hrdina na EuroFotbalu a když došlo před časem na konfrontaci na Twitteru tak si mazal svá slova jako divý, ubožáku.

Reagovat
honza.kvapill

Počkám, až co napíše tvůj kámoš

Reagovat
smazaný uživatel

Ktery se po konfrontacich smaze

Reagovat
HorajzmAmmann

Lašty - Ndefe, Frydrych, Pojezný, Fleisman - Takacs, Tetour - Jaroň, Kuzmanovic, Šehic - Tijany

3:0 - Frydrych,Tetour,Šehic

Tak ať si tuhle sezonu všichni užijeme #100

Reagovat
braveheart

Reagovat
lichna.

Čekám Pokece místo Pojezného, Kaloče místo Takacse a jinak stejně.

Jinak budu rád i za 1:0, má chcát, tak to bude holomajzna.

Reagovat
HorajzmAmmann

Já ani nevím jak na tom jsou zravotně, spíš jak bych si to přál. Ale asi máš pravdu, že s největší pravděpodobností to bude tak jak píšeš.

Ale máme široký kádr, to zvládneme.

Má chcát? Jak to vůbec vypadá s lístkama? Bude přes 7 000?

Reagovat
lichna.

Dle toho co se dívám, bude chcát celé odpoledne. Takže návštěvu přes 7 nečekám.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
HorajzmAmmann

co je? Výsledek jsem trefil...

Reagovat
ZB 07

No nic, je na čase vylézt z kanálu, tak doufám, že to nebude klasicky jen na jeden rok Proti Slovácku musíme získat bezpodmínečně alespoň bod

Reagovat
andrew96

Těším se do areny.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
oli9

Pojďme Slovácko

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Slovácký trojboj

Reagovat
Miguel19

Tak kdo zítra v útoku Slavie?

Reagovat
John Obi Mikel

Tecl

Reagovat
KingMaster13

Fernando

Reagovat
Ahoj1

To by mě zajímalo...stejně tak u Plzne a Sparty :D dobrá loterie to první kolo fanty

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jdi do prdele

Reagovat
Pan.Antonin

Standa dostal velký prostor v přípravě a proti Gibraltaru nehrál, takže asi on.

Reagovat
Cotton

Teď koukám, že Fortuna vysílá všechny zápasy FNL, to tak bylo vždy?

Reagovat
Cotton
Reagovat
ratusek

To nechávají zadarmo?

Reagovat
Coutinho10

husty + hlavne ten Mol Cup konecne

Do budoucna plánujeme přinášet divákům přenosy také z dalších soutěží v ČR a v zahraničí. Fotbalový obsah budeme vysílat také z domácího poháru MOL Cup a aktuálně jednáme o zajištění práv na utkání z jedné ze západních soutěží,“ pokračuje Radek Pivoňka.

Reagovat
Shevchenko

Normálně bych moc optimistický nebyl, tipoval bych nás tak na 6-8. místo, ale Vrba efekt dělá svoje dneska nastartujem parádní jízdu

Reagovat
Pospovič

Dneska Baník ty tvargle rozbije 3:0

A Brno nemá absolutní šanci se Slováckem ani na bod.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
braveheart

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Stannis Baratheon

Zlín - Boleslav 0:1 Škoda

Baník - Sigma 1:1 Kuzmanovič - Růsek

Zbrojovka - Slovácko 0:0

Teplice - Plzeň 0:3 Sýkora, Hejda, Kliment

Reagovat
Ahoj1

Chlapi, jak byla ta EF parta na fantě ?

Reagovat
Coutinho10

podrobnosti tady:

https://www.eurofotbal.cz/clanky/fortuna-liga-2022-23-na-startovnim-rostu-4-4-566971/#post13523241

jinak ty ses ten Javadamm ne ? nebo jestli ne, tak se pridej

jsou posledni 3 volná místa do 2. ligy, to same plati i pro ostatni, kdo chce hrat a jeste nehraje v ani 1. a neni jeste ve 2. EF minilize

Reagovat
Ahoj1

Díky, dal jsem pozvánku. Fantu hrajj x let

Reagovat
Coutinho10

nemáš zač, přidáno + další 2, takže už je plno, nicméně pro ostatní, na který se nedostalo, tak klidně si dejte žádost o vstup, protože očekávám, že pár lidí odpadne, takže vás můžu přidat třeba po 2., 3. kole

Reagovat
Coutinho10

tak jedno místo se uvolnilo, takže kdo chce od 2. kola hrát, tak se může přidat

Reagovat
smazaný uživatel

1. Slavia

2. Slovácko

3. Plzeň

4. Sparta

5. Baník

6. M. Boleslav

---------------------------

7. Liberec

8. Olomouc

9. Bohemians

10. Jablonec

+ Vítěz téhle skupiny : Liberec

---------------------------

11. Brno

12. Hradec

13. Zlín

BARÁŽ 14. Budějovice

BARÁŽ 15. Pardubice

SESTUPUJÍCÍ 16. Teplice

Nejlepší hráč: Ewerton

Nejlepší střelec: Sor

Nejlepší asistent: Sýkora

Nejlepší brankář (čístá konta): Staněk

Nejlepší mladý hráč: P. Jaroň

Nejlepší trenér: Svědík

První vyhozený trenér: Jelínek

Nejlepší přestup: Ewerton

Nejhorší přestup: nevím

Překvapení ligy (hráč): Cadu

Zklamání ligy (hráč): Potočný

Překvapení ligy (tým): Slovácko

Zklamání ligy (tým): Budějovice

Postupující z 2. Ligy: Dukla

Reagovat
3M

Tady se hrozne podcenuje Jbc a hypuje Banik

Reagovat
lichna.

Zase u vás máme celkem jasno.

Reagovat
monty25

Mě náhodou překvapilo, kolik lidí netipuje Teplice na poslední místo. Já netipuju nic, protože sezona je dlouhá a do konce přestupního termínu se může ještě leccos změnit...

Reagovat
dinss

Jakože ještě někdo odejít?

Reagovat
monty25

Jakože přijít třeba někdo ze Sparty na hostování.

Reagovat
dinss

Reagovat
3M

U nas taky zadny prekvapeni, sam se sestupem pocitam, pokud v zime neprijde novy majitel

Reagovat
John Obi Mikel

Jablonec měl loni hroznou sezónu a v letní přípravě všechno prohrál. Nemusí to sice nic znamenat, ale varování to je.

Reagovat
ACSeRw!n

kazdej rok je to tady stejny no

Reagovat
HorajzmAmmann

a kromě jedné sezony byl Baník za poslední 4 roky 3x na 5. místě no...

Reagovat
HorajzmAmmann

* po základní části

Reagovat
Shevchenko

2x pátí, 1x šestí.

Reagovat
meno

Baník má druhýho nejlepšího trenéra

Reagovat
ACSeRw!n

to spis az patyho

Reagovat
meno

Uměl bych se pohádat, jestli je lepší Bílek nebo Vrba. Trpiš je jasně první. Ti další?

Reagovat
ACSeRw!n

Priske, Svedik, Trpisovsky, Bilek, Vrba

Reagovat
dinss

Reagovat
meno

Já mám trochu strach, aby Priske nebyl Strama nebo Pastoor. To už bych tam spíš zařadil Horejše. Klasicky se těším na Jílka. Mrzí mě, že Jarošík nemá v Teplicích skoro manévrovací prostor, protože mi taky přijde jako nadějnej trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Bílek za mě na úrovni Svědíka na 2. - 3. místě.

Reagovat
bobis21

My je totiž viděli hrát

Reagovat
Coutinho10

já dal Jablonec na 4. místo

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
JarousFCB

Ndefe se dal na reprezentování Angoly? Na livesportu mu změnili vlajku.

Reagovat
monty25

Už během přípravy jsem si toho všimnul.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ano, už tam pár zápasů i odehrál

Reagovat
Salfovic

Brzo mu změní i rok narození.

Reagovat
Mirek na tenisu

to Ndefe

Reagovat
$dolar$

Slovacko bez utocnika?

Reagovat
monty25

Vypadá to, že ho bude hrát Holzer.

Reagovat
djiros

Celá levá strana je nečitelná.

Reagovat
doocetung

Asi 3-5-2 s holzerem a petrzelou v útoku, hodně zajímavé

Reagovat
John Obi Mikel

Bude gólovější Baník-Sigma nebo Trinity-Bolka?

Reagovat
smazaný uživatel

golovejsi bude ten zapas ktery si nevyberes

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

oba 1:1

Reagovat
Mirek na tenisu

Moc nevěřím obraně Sigmy. Baník je rozebere.

Reagovat
dinss

Tak vsazeno na Jabka, Ostravu a večer Plzeň.

Reagovat
doocetung

Klíma místo Jaroně

no nevadí.. 2:1 Kuzma,Jaroň

Reagovat
Mirek na tenisu

V Ostravě takhle nepršelo asi měsíc...no škoda. Aspoň nemusí kropit trávník.

Reagovat
Salfovic

Koukám na Ostravu a nelze se nezeptat: vy kurvy, proč je vás tak málo ?

Reagovat
ratusek

Sigma krásné žluté dresy

Reagovat
dinss

Na Baníku za první minutu, co koukam tři fauly.

Reagovat
dinss

Nebyl Pokorný při příchodu Vrby na odchodu? Vím, že jsou tam nějaký zranění ale třeba Takacse nechal sedět.

Reagovat
Dru Zeree

Ten trávník v Ostravě nevypadá moc zdravě

Reagovat
bobis21

Jako nacucaný vodou po prudkém dešti no

Reagovat
Salfovic

Spíš vypadá, jak kdyby se tam v tomto týdnu hrálo čtvrté utkání.

Reagovat
monty25

Netipoval bych, že první gól sezony dá Brno.

Reagovat
John Obi Mikel

Řezníček je dobře vyškolil

Reagovat
John Obi Mikel

Brno

Reagovat
JackBlack

Ta naše liga mi chyběla tragický centry, přihrávky, kiksy, odskoky, nákopy sleduju Baník - Sigma, zatim reklama na fotbal

Reagovat
John Obi Mikel

Ale to jsi včera neviděl kopanou na Julisce.

Teď Sigma dobrá pasáž

Reagovat
ratusek

Náhodou druhý poločas na Dukle nebyl zase tak katastrofální. První poločas jsem neviděl.

Reagovat
Mirek na tenisu

Chytil je mimořádný duršlok. Jeho krytí míče, technika, síla, hlad po gólu.... má všechno před sebou.

Reagovat
kecipep

Chytil a Růsek budou dělat, hlavně Chytil. Proto Sparta koupila Daňka

Reagovat
monty25

Holzer ve Fantasy

Reagovat
ratusek

poděkuj Berkovcovi

Reagovat
monty25

No a jsem docela rád, že tam mám ze Slovácka jenom jeho...

Reagovat
Salfovic

Nechápu, že šel tak do hajzlu. Přitom v roce 2014, když hostoval v Bohemce, tak to byl snad nejlepší brankář sezony.

Reagovat
John Obi Mikel

V Brně se dneska hraje bez gólmanů.

Řezníček zase vyučuje. Je dobrý, že jak jde Livesport napřed, tak si to stihnu přepnout, když mi skočí upozornění.

Reagovat
bobis21

Jemelka tam vletí kolíkama napřed a ještě za to má soupeř žlutou

Reagovat
Dru Zeree

Kuzma ho dojel do stehna, byl tam druhý

Reagovat
bobis21

Kuzma tam byl první, jen měl nohu níž. Reálně tam šli oba stejně, takže trestat jen jednoho nedává smysl.

Reagovat
Dru Zeree

Mi to tak z opakovačky nepřišlo.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Tak. První Eurofotbalové brečení na sudího v sezóně tady vyhrává díky tobě Baník. Žádné překvapení. Tradice dodržena.

Reagovat
bobis21

Tohle fakt není brečení na sudího, ale kritika Jemelky za to, že jde do souboje kolíkama napřed

Reagovat
FCSL

Slovácko Dědek Řezníček si z nich dělá srandu

Reagovat
Kostomlat

Ten dědek je ale pořád mladší než půlka kádru Slovácka

Reagovat
kecipep

Reagovat
AnthonyR

Letos Řezníčkovi věřim, ten tým hraje na něj a fakt jsem přesvědčenej, že borec dá za sezonu 10 fíků

Reagovat
meno

Spíš to vypadá, že to bude nejlepší asistent

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Greny

Pískej konec ligy

Reagovat
John Obi Mikel

OT: Leverkusen v celkem silné sestavě teče po půli s třetiligistou, Hložek první gól v novém angažmá.

Reagovat
stas87

Do idealnej zostavy im prakticky nikto nechyba, tazke sklamanie zatial ale maju polhodinu na to, aby vyrovnali a trebars v predlzeniu vyhrali.

Reagovat
KingMaster13

Doufám že se Slovácko jen šetří Takhle hrát v Turecku to by bylo zlý

Reagovat
John Obi Mikel

My jsme předloni taky hráli líp v EL než s Brnem

Reagovat
Losinho

nahrazení Karviný Brnem ale pořád znamená +1 bod pro Slavii

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Ale zase minus body pro Spartu. Takže pro vás dobrý

Reagovat
ACSeRw!n

prvni zapas a Vitkovice poloprazdny

Reagovat
JarousFCB

dlouhodobě by měla být domácí návštěvnost mnohem lepší

Reagovat
Dru Zeree

To počasí tomu moc nepřeje

Reagovat
JarousFCB

Počasí, prázdniny bla bla bla

Reagovat
Dru Zeree

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

narod chaluparu

Reagovat
AnthonyR

Olmík není Celtic

Reagovat
smazaný uživatel

Holt zapršelo, tak Baníkovci vynášejí vodu ze zemljanek místo toho, aby šli na fotbal.

Reagovat
ratusek

panebože, z tohohle gol?

Reagovat
John Obi Mikel

Mojmír

Reagovat
Losinho

Laštůvka zkušeně.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě, sigma lepší, ale lastuvka.. už na to prostě nemá, nechápu furt to jeho hypovani jako jednoho z lepších gólman ligy

Reagovat
bobis21

Tady teda podle mě větší problém to, že si Sigma v klidu kombinuje na hranici vápna.

Reagovat
doshcz

tak Sigma se snaží hrát fotbal a vy překopávanou no, furt je tam to DNA pana trenera Panika

Reagovat
bobis21

Protože by Sigmě tu kombinaci dovolujeme. Oni na ni mají prostor, my ne díky jejich napadání.

Reagovat
smetos

To jeste z baniku nikdo nevymlatil. Nejbliz byl Kozel

Reagovat
smazaný uživatel

No podle me je teda dost problém, když gólman přepadne na stranu při střele z hranice vapna ještě před tím, než souper vůbec kopne do mice. Ale je pravda, že se při té akci dostali strašně lehce na dostřel, ani to vlastně nebyla nějak podarena narazecka

Reagovat
Mirek na tenisu

To ale snad nebyl Laštyho gól. Reagoval na směr střely. Jestli to Chytilovi sjelo nebo to Frýda tečoval.? Chybu vyrobil Kaloč který se na krytí Chytila vyprdnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale on si sednu na paty ještě před tím, než vůbec chytil vystřelil a spoléhal se na to, že to pošle a vzdálenější, to je chyba, a imo fatalnejsi než propadnutí ve středu zálohy, to se dá ještě vždy napravit právě třeba golmanem

Reagovat
FC Porto FC

Nejlepší tohle tvrdit po prvním zápase sezóny

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník je zatím všude druhý. Nemá odražené míče.

Reagovat
Salfovic

Na livesportu už nejsou videa gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Pecene

Reagovat
bobis21

Už ani majitel práv nemá videa gólů, česká liga dosáhla vrcholu

Reagovat
monty25

Nepleteš si livesport a isport?

Reagovat
bobis21

Nepletu. Vlastníkem práv je Pragosport, který je vlastněný Livesportem

Reagovat
monty25

Ok

Reagovat
John Obi Mikel

Třeba je tam hodí po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dlouho se těšíš na ligu a pak taková holomajzna v takové kose.

Dnes to musíme urvat za 3 body.

Reagovat
ACSeRw!n

prvni zapasy sou vzdycky holomajzna, fakt nevim, co by si lidi predstavovali

Reagovat
doshcz

nejen první

Reagovat
Salfovic

Nejhorší jsou první a poslední. No a ty mezi stojí taky za hovno.

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Natěšenost po letní pauze, letní počasí ... Tak nějak tajně doufáš, že to bude stát za to už od úvodu.

Reagovat
ratusek

Doufám, že je Vrba zjebe na tři doby. Víc k tomu psát nebudu, jsem akorát zase nasranej. člověk se těší a vidí tenhle hnus. nýmand Jílek si nás maže na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, Klíma měl zůstat na lávce a místo něj Buchta/Jaroň.. každopádně zatím herně tragédie.

Reagovat
Mirek na tenisu

Buchtu tam asi dá.

Reagovat
ratusek

snad to některým otevřelo oči. Ve druhé půli to snd bude lepší. no horší to už být nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no, když to porovnáme s hrou Sigmy, tak strašně těžkopádné a pomalé, nepřesné. Všechno trvá, slabá nabídka. To je pak bez šance. Příští kolo čekám obměnu sestavy, osobně se mi moc nelíbí tetourovo tempo a napadání

Reagovat
AnthonyR

Tabulka po nadstavbě:

VÍTĚZ 1. Slavia

2.Plzeň

3.Slovácko

4.Sparta

5.Liberec

6.Baník

---------------------------

7.Bolka

8.Jablonec

9.Budějky

10.Hradec

+ Vítěz téhle skupiny bude Hradec

---------------------------

11. Zlín

12.Perníkáři

13. Olomouc

BARÁŽ 14. Brno

BARÁŽ 15. Bohemka

SESTUPUJÍCÍ 16. Teplice

Nejlepší hráč: Almási

Nejlepší střelec: Almási

Nejlepší asistent: Ewerton

Nejlepší brankář (čístá konta): Staněk

Nejlepší mladý hráč: Kaloč

Nejlepší trenér: Bílek

První vyhozený trenér: Priske

Nejlepší přestup: Ewerton

Nejhorší přestup: Granečný

Překvapení ligy (hráč): Řezníček

Zklamání ligy (hráč): Kuchta

Překvapení ligy (tým): Liberec

Zklamání ligy (tým): Olomouc

Postupující z 2. Ligy: Líšeň

Reagovat
Mirek na tenisu

Ty sis vybral čas kolego...

Reagovat
AnthonyR

Ještě k tomu jsem to neposlal do správnýho vlákna sorry všem

Reagovat
bobis21

I když trefíš všechno, tak se to nepočítá, protože jsi to nedal do správného vlákna

Reagovat
ACSeRw!n

a hlavne uz liga zacala..

Reagovat
John Obi Mikel

Sigma o chlup lepší, takže stav asi zasloužený. Čekám zajímavou druhou půli.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka. Hoftych je šílenej tragéd. Neboj Pavle na Zbuzany nezapomeneme.

Reagovat
Mirek na tenisu

Hoftych není trenér ale antivirový aktivista.

Reagovat
iamek

To je zoufalost naprostá.

Reagovat
PISTOLERO

Brno 2x za půlkou a dá 2 góly

Reagovat
ratusek

Kuzma, Tijani/Klíma dolů, nahoru Buchta a Jaroň

Reagovat
ratusek

Ty přenosy z 2.ligy jsou v dobré kvalitě. paráda. i když jestli se na to člověk má dívat, to je otázka

Reagovat
Cotton

Já si dám 2. půlku Vlašimi, tam je připravenej Csaplár

Reagovat
JarousFCB

co to ta naše obrana předvádí?

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
ratusek

Běžte do prdele

Reagovat
iamek

Frydrych nemá ani na Havířov. Co to kurva předvádí?

Reagovat
doshcz

polska liga no

Reagovat
KingMaster13

Nejdřív díky němu spadla Wisla a teď i Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Posila

Reagovat
Dru Zeree

Baník je na ručník

Reagovat
bobis21

Flaška vole do druhé brány to dávej

Reagovat
ACSeRw!n

navrat krale

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň děláme ostudu jen doma

Reagovat
John Obi Mikel

Hezky to trefil. Zasloužené vedení.

Reagovat
Salfovic

Tak to vypadá, že o poločase byl v kabině Baníku kouř leda od Fleišmana.

Reagovat
Mirek na tenisu

Frydrych je nějak těžký a toporný

Reagovat
iamek

Nemá závaží pod dresem? On běhá, kdyby měl 120kg

Reagovat
ratusek

Ten výraz Vrby ted hovořil za vše "kam jsem to proboha zase vlezl"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdy on mel naposledy radost z fotbalu? Utek od repre, MAchackala, druhy konec v Plzni byl taky vselijaky, Ludogorec, Sparta no a ted

Reagovat
Nuno čomes

A místo toho mohl furt brát luxusní cash od Sparty

Reagovat
Kang & Kodos

Jsem se jenom chtěl zeptat, jestli už můžeme hodnotit Baník

Reagovat
Losinho

No teď už vůbec ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo klidně. Chybí nám nej obránce i nej útočník. Neutracime desítky mega před každou sezónou a nevyhlašujeme útok na titul. Fans tady vesměs nemají velkohubé povýšenecké kecy. Holt prohrajeme první kolo proti vyrovnanému soupeři, žádná tragédie

Reagovat
veikko

Nelži si do kapsy, ten tým je od základu strašně špatně složený. Dobře, máme nadstandardního hráče v Almásim, který ten rozdíl dost maže. To ale nemění nic na tom, že dokud nebudeme mít stopera a středního záložníka schopného rozehrávky a nad tím fotbalem trochu přemýšlet, tak můžeme na poháry rozhodně zapomenout. A není to fakt v křídlech, krajních becích nebo brankáři, který sem tam udělá chybu. Strašně mě sere to diletantství lidí, kteří jsou zodpovědní za složení kádru a nevidí úplně základní problém. Jasně, můžeme vyhrát další zápas, kádr na poměry české ligy (kde totiž většina kádrů je složená stylem "hodně běhej a kopej to dopředu") není vyložená tragédie, ale to neznamená, že to není tragédie v objektivním měřítku.

Reagovat
ratusek

přesně tak. ale počkej, oni ti to tady někteří místní optimisi vysvětlí, jak nemáš pravdu

Reagovat
veikko

Největší průser je, že jako běžný fanoušek, co nemá žádné kontakty na lidi z klubu, nemáš vůbec žádnou možnost cokoliv změnit a jen tiše trpíš, co tam ti polointeligenti s tím kádrem vymýšlejí. Kde se nechce vystoupit z komfortní zóny, se z ní nikdy nevystoupí. A když z ní nevystoupíš, v české lize prostě Plzeň, Spartu a Slavii nepřekonáš (pokud to vyloženě neposerou ještě víc než tvůj klub, čímž zdravím Sparťany). Já si myslím, že i kdybys na klub poslal detailní a daty podloženou analýzu, proč ten tým totálně shořel a proč bude hořet dál, tak se akorát zasmějou, jak si nějaký laik myslí, že tomu rozumí víc než oni. To vím, ve vědeckém prostředí funguje velká část lidí úplně na chlup stejně. Já jsem třeba začal sledovat novou sezónu ekvádorské ligy, protože tam má člověk aspoň pocit, že mají nějakou koncepci, jak se posunout. U nás jsme zacyklení v něčem, co vlastně do jisté míry funguje, i když to nemá šanci být TOP, a to nám tady zkrátka stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si do kapsy nelžu a souhlasím s tím co píšeš

Reagovat
Selänne

Ta vaše záloha je snad ještě horší než ta Pardubická.

Reagovat
veikko

Zcela upřímně si myslím, že ne jen snad, ale doopravdy je. Pardubice totiž naopak mají typologicky tu zálohu na své možnosti složenou naprosto fantasticky. Televizní a novinoví experti ti řeknou, že jim chybí gólový útočník, což ale není pravda, protože Huf už dávno ukázal, že góly dávat umí. U Pardubic je hlavní problém nejistá obrana, ale některé ty hráče neznám, takže je možné, že se z nich vyklube terno.

Reagovat
Salfovic

Taky mi kádr Baníku přijde dost mizernej, tak na 6,7 místo.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
wwwx

Obrana Baníku je příšerná. Nechápu, jak každej druhej míč po hlavičce obránce přebírá volnej útočící hráč Sigmy.

Reagovat
smazaný uživatel

I trošku smůla a haluz odrazy, bohužel. Chce to zpátky lišáka

Reagovat
Mirek na tenisu

Vraštil. Nikdy se mi jeho hra nelíbila. Dneska hraje skvěle. Kdysi se trápil v Baníku...

Reagovat
John Obi Mikel

Trávník od tyče do tyče a gól.

Reagovat
monty25

To je dobrý. Původně jsem ve Fantasy měl ze Slovácka v záloze Trávníka a čekal jsem, jestli za ně bude hrát v útoku Kozák nebo Vecheta. Když jsem viděl, že tam bude hrát záložník Holzer, tak jsem vyndal Trávníka a dal tam jeho. Nakonec se trefili oba.

Reagovat
Mirek na tenisu

70. m. Aktivní zálohy AČR v akci. Dýmovnice jak na manévrech na Libavé..vypatlanci

Reagovat
pingla

pod Vrbou to fakt jede!

Reagovat
Mönchengladbach

První zápas a hned rozdílem třídy.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
bobis21

A pak že naše záloha není kreativní, Sigmě zakládají jednu šanci za druhou

Reagovat
JarousFCB

Dobrá ostuda

Reagovat
Salfovic

V Brně teda daleko pohlednější fotbal než v Ostravě.

Reagovat
John Obi Mikel

Sigma mě hodně překvapila. Dobrý výkon od ní.

Reagovat
iamek

Šílené. Od Vrby čekám letos max 8. místo, ale tohle . 0:3 a to Lasty ještě 2-3 šance chytil. Fans Olomouce zajímavé fandeni. Trenky, pera a prdele venku …

Reagovat
ratusek

Hoďte tam ručník jsem zvědav, čím to místní optimisti budou omlouvat tentokrát

Reagovat
Fabregas@ole

Vrball !

Reagovat
$dolar$

Baník má štěstí, že se hraje ta baráž, jinak by sestoupil.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jak nekteri kritizovali Holce za rozehravku na neobsazeneho Hancka, tak nevim, co budou rikat na to, co ted provedl Lastuvka

Reagovat
bobis21

By mě teda zajímalo, jak tohle dokážete hodit na Laštyho

Reagovat
$dolar$

?

Reagovat
bobis21

Jakože může za to, že záložníci celý zápas nahrávají soupeřům do šancí?

Reagovat
John Obi Mikel

Takács byl mezi třemi hráči soupeře.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
monty25

Ve Zlíně jedna střela na bránu?

Reagovat
John Obi Mikel

Jsem rád, že jsem nakonec vybral Baník-Sigma

Reagovat
monty25

Ale ten nejgólovější zápas Brno - Slovácko jsi ani neměl ve výběru...

Reagovat
Slejdy

Match

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
KingMaster13

Jedinej opravdu kvalitní zápas kola

Reagovat
doshcz

tolik?

Reagovat
Selänne

Střely celkem:

3:1

Reagovat
Cotton

To kdyby se hrálo padesátkrát, tak je 49 remíz a z toho většina 0:0

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Oba trenéři jsou mistři taktiky a dokonale své týmy na soupeře připravili.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Nejnebezpečnější akce byla po tragickém centru Silného, který našel osamoceného boleslavského obránce, který promáchl a od stojné nohy trefil tyč. Jinak nic.

Plus na konci července na tribuně mrzneš. Fajn start ligy.

Reagovat
andrew96

Ještě štangle Jawa.

Reagovat
Nuno čomes

Tu ligu dnes hrajou sami tragedi.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník, štika ligy.

Reagovat
Igner Farnsworth

Drží se u dna?

Reagovat
smazaný uživatel

Niiice

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme. Já jim nevěřil, protože s tvářili jako máme Vrbu máme všechno, ale zase zažil jsem leccos v lize, třeba jak na podzim 98 v 1. kole prohrály Teplice doma 1:3 s Blšanama a nakonec proháněly Spartu a skončily druhý. Je to jen 1. kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Hoftych. To je vandrák.

Reagovat
John Obi Mikel

Sigma zdržuje za stavu 3:0 u praporku

Fleišman jasná druhá žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

Fleischman tupa kunda symbol dlouholete prumernosti a aktualniho upadku Baniku. Trapas.

Reagovat
doshcz

Měl ho vyloučit no, nechápu. Asi je nechtěl ještě víc trápit, pan sudí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se jeste rozciloval vymrdanec.

Reagovat
Mirek na tenisu

Fleišman je výborný fotbalista ale na druhou stranu ve hře dost křivák.

Reagovat
smazaný uživatel

*curak

Reagovat
djiros

Ve všem neuvěřitelná podobnost s Bořilem.

Reagovat
bobis21

Reagovat
smazaný uživatel

Az na ty repre starty, pohary a tituly co.. ty suldo z baniku

Reagovat
bobis21

pořád je to ale tupá kunda

Reagovat
veikko

Zajímavý pokus, ale Fleišman si za repre zahrál, tituly má z ligy i z poháru s Libercem, díky čemuž si zahrál v evropských pohárech, kde zažil tu libereckou jízdu. Jediný rozdíl je tak vlastně v tom, že Fleišman má podstatně víc gólů a asistencí než specialista na Příbram Bořil.

Reagovat
smazaný uživatel

Za repre si "zahral" i Droppa ty pičo.

Reagovat
veikko

Zmínil jsi repre, tituly a poháry. To všechno Fleišman má a ještě navíc byl, je a vzhledem k vážnému Bořilovu zranění asi i bude lepším fotbalistou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty pico, co prochazi tomu Fleismanovi

Reagovat
puji

Pavle kotoul,kotoul

Reagovat
exse

Plzeň nejlepší možná? Zajímavý, čekal jsem, že budou šetřit hráče.

Reagovat
John Obi Mikel

Jsou tam 4 změny oproti Helsinkám

Reagovat
exse

Dobře no, tak Plzeň kromě Pernici nejlepší možná?

Reagovat
John Obi Mikel

Koho jsi tam ještě čekal a není tam? Možná bych čekal ještě změnu ve středu zálohy, na ostatních postech to protočil.

Reagovat
exse

Určitě bych čekal Cadua, ale je pravda, že Plzeň nemá tak širokej kádr jako Slavia, aby postavila druhou stejně silnou 11, takže to dává smysl.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Klidně mohl vyměnit další tři hráče, ale bylo jasné, že se Bílek nebude pouštět do žádné větší akce.

Reagovat
$dolar$

Hlavne po tom zapasu s Antwerpama.

Reagovat
$dolar$

Expert

Reagovat
exse

Řekni mi, kdo z těch co dnes sedí (kromě Pernici) by měl patřit do nejlepší 11?

Reagovat
$dolar$

Chory, Pernica, Mosquera.

Reagovat
exse

No takže vlastně souhlasíš, protože Chorý určitě není lepší než Kliment a Mosquera než Pilař/Cadu.

Reagovat
$dolar$

Ano, souhlasim, ze ses klasicky mimo. V globalu mas dobrej pohled na fotbal, ale pak ti unikaji detaily.

Reagovat
exse

Koho bys z ligy bral do útoku? Božel vám bude letos v lize hrozně chybět.

Reagovat
$dolar$

Nikoho, utok mame vyreseny. Naopak me mrzi, ze treba misto Klimenta nedostal v utoku sanci Mihalik.

Reagovat
$dolar$

A Cadu byl v přípravě naprosto tragickej a to všude, kde nastoupil. Časem se do toho dostane, ale zatím ani náhodou.

Reagovat
Mirek na tenisu

Bože! Ta Doležalová z Kyslíku to je tragédie. Rusek se začíná zapojovat do hry.... Jaké máte ambice vyhráli jste na Baníku... Jílek měl svatou trpělivost.

Reagovat
monty25

Gning na hrotu, tak to jsem zvědav.

Reagovat
Mirek na tenisu

Kabina Baníku je zavřená.. co ta řeša synci malovani? Dávají první pomoc Vrbovi? Byl nějak fialovější než jindy.

Reagovat
thewall

Obávám se, že Vrba je už mentálně spokojený s tím, co jako trenér dosáhl, plus je finančně zabezpečený. Takto přece nemůže vypadat tým připravený na novou sezónu. Na tiskovce neměl přehled o seznamu a stavu zraněných hráčů. Bohorovný přístup dnes dostal facku.

Za sebe dnešek hážu za hlavu a doufám, že se celý tým, včetně realizáku, probudí a něco se sebou udělá.

Reagovat
südkurve

Sparta taky dnešek házela za hlavu, taky doufala, doufala až ho kopla do prdele.

Reagovat
thewall

Už jsem přepl do módu, že jsou důležitější věci než fotbal. Teď už se těším na zítřejší ranní dlouhý volný běh

Reagovat
honza.kvapill

Co říkáte na pozapasovy rozhovor s Vrbou? Me moc nepotesil

Reagovat
thewall

Můžeš telegraficky přiblížit?

Reagovat
honza.kvapill

"ten tym tes vidi, ze ba sestku nema a bude rad, kdyz bude mit na prostredni skupinu". Ani jednou nerekl "my", a nevzal na sebe zadnou zodpovednost. Ale mozna to bylo nasrani...

Reagovat
honza.kvapill

Stejne tak otazka na kratko zahravane rohy "nevim, proc to tak porad hrali nakratko". Mozna jsem ale neco slysel spatne, bo dve male deti u televize

Reagovat
thewall

Hm, obojí působí velmi špatně ... Po zápase jsem neměl chuť čekat na rozhovor. Pustím si to zítra.

Reagovat
honza.kvapill

Na twitteru me opravili, ze to byl od Vrby spise motivacni prvek smerem k hracum, ze to rikal hracum, ze s takovým pristupem nemaji na orvni skupinu. Ale az se podivas, dej vedet

Reagovat
$dolar$

Dostavaji sanci dalsi hraci, tak jsem zvedavej, jak se ukazou. Ja osobne bych jeste nasadil Trusu, ten se mi na podhrotu hodne libi a Sykoru posetril.

Reagovat
oli9

nějakým Baníkem se nebudu uklidnovat. Ztráta dnes

Reagovat
John Obi Mikel

Vondrášek Kučera

Reagovat
monty25

TK27: "Sundejte mně brusle!"

Reagovat
Kepy_FCB

Trevorci byli nadšeni a zase čumí, my co tomu trochu rozumíme se nedivíme vubec

Reagovat
Messy<3

Teplice zatím sympatickej výkon

Reagovat
doshcz

Reagovat
$dolar$

Tohle nebyl faul na Klimenta, jo?

Reagovat
Messy<3

Reagovat
John Obi Mikel

Urbanec Krásná akce Teplic

Reagovat
monty25

Začalo to u Gninga. Tuším, že ten bude dobrej jako svině.

Reagovat
monty25

Góóól!!! Urbi et orbi

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
$dolar$

Bucha a Staněk

Reagovat
Salfovic

Staněk Takovej lacinej gól snad loni nedostal za celou sezonu.

Reagovat
wwwx

Teplice vypadají, že jsou schopné si dát dva vlastní góly, a pak nakednou tohle. Staněk tam padal jak Hruška.

Reagovat
Salfovic

Z nějakého záhadného důvodu vyloučil střelu a hned počítal s přihrávkou před bránu, proto ten úkrok.

Reagovat
$dolar$

Spíš počítal se střelou na zadní tyč. Ale tohle by chytat měl.

Reagovat
John Obi Mikel

Gning zatím super

Reagovat
monty25

Reagovat
John Obi Mikel

Jen tak dál Teplice. Hezký fotbal

Reagovat
$dolar$

Ne, ani Kliment ani Pilař od začátku hrát nemůžu. Mosq a Chorqs na hřiště, pak jeste Trusa a otočíme. Ale Teplice sympatický, nečekal jsem že budou takhle kousat. A ten negr v útoku hodně dobrej, snad to bude opakovat.

Reagovat
$dolar$

A měl hrát Modou místo Buchy, ten je dneska hroznej.

Reagovat
jackinho10

Snad to necte Mosq, aby te nechtel potkat vecee ve meste

Reagovat
chavi.27

V jaky dimenzi to zijem kdyz si nekdo preje Choryho na plac...

Reagovat
meno

ban

Reagovat
Salfovic

Z první půle se mi nejvíc líbilo, když tepličák hodil v 44´ minutě autové vhazování za brankovou čáru, to bylo hodně kvalitní

Reagovat
monty25

Jsem si myslel, jestli to nebylo sportovní vrácení míče, ale asi ne...

Reagovat
John Obi Mikel

Nebo jak Mareček loboval gólmana, bylo u toho autové vhazování a komentátor ho pochválil za pokus. Zas je ale pravda, že to byla těžká pozice z voleje.

Reagovat
db18

Kašo, už táhni...

Reagovat
$dolar$

Hostovacka za Jemelku ideálně.

Reagovat
Nuno čomes

Proč nehraje místo nej ten číhak? Vždyť je vždy hrozny.

Reagovat
db18

to je záhada no...

Reagovat
exse

Trubač skvělej, konečně naplňuje potenciál

Reagovat
$dolar$

To jsou šílený individuální chyby.

Reagovat
monty25

Góóól!!! Urbi et orbi podruhé

Reagovat
John Obi Mikel

"Urbi et orbi" je nový "Sejk, hráč jako bejk"

Reagovat
monty25

Akorát u Urbiho jsem teda fakt nečekal, že dá dva góly v prvním zápase...

Reagovat
John Obi Mikel

Urbanec Krása střídá nádheru.

Reagovat
Salfovic

Není tím novým tajným investorem Plzně nějaká albánská sázkovka ?

Reagovat
jsemdement

V Teplicích nefunguje VAR nebo co se děje?

Reagovat
Fakt

No tak co todle

Reagovat
monty25

Gning má výskok jako Sima.

Reagovat
FCSL

Urbanec ve 30 letech ligovej debut a 2 fíky Plzni V minulé sezoně za Prostějov 1 vstřelenej gol

Reagovat
monty25

On ani na Žižkově nebyl žádnej střelec, ale vždycky hrál dobře. Pak odešel do Prostějova a sestoupilo se.

Reagovat
FKVZLFC

Urbi, tzv. ostré křídlo

Reagovat
$dolar$

Kliment, Kliment, Kliment!

Reagovat
monty25

No jo, Teplice po tom druhým gólu přestaly hrát...

Reagovat
$dolar$

Hlavne my jsme zacali.

Reagovat
monty25

Tak co vám zbejvá. Každopádně tohle nemůžou Teplice vydržet až do konce...

Reagovat
$dolar$

Grigare

Reagovat
Greny

Chory

Reagovat
John Obi Mikel

To bude ještě hodně dlouhá půlhodinka pro Teplice

Reagovat
monty25

Hlavně se děsím každýho rohu...

Reagovat
John Obi Mikel

Plzeň má skvělé standardky, jak už stačili poznat v Helsinkách

Reagovat
Fakt

Chory je fakt šílený kopyto

Reagovat
Greny

Gniang nebo jak se jmenuje se tam furt válí

Reagovat
monty25

To už jsem poznal, když hrál za Vlašim na Žižkově. Ale jinak je dobrej jako svině.

Reagovat
meno

Chorý kopyto a Gning vypadá jako hráč pro nás, až Sor zmizne do zahraničí

Reagovat
John Obi Mikel

Plzeň má výborné standardky

Reagovat
monty25

Děsil jsem se oprávněně...

Reagovat
Salfovic

Pro ně by bylo nejlepší, kdyby místo snahy vstřelit gól se zaměřili na získávání standardek.

Reagovat
monty25

Za 24 minut dvougólový náskok v prdeli.

Reagovat
John Obi Mikel

A ani se to nedá svést na Csaplára.

Reagovat
monty25

Od toho druhýho gólu Teplic to vypadá, jako by se uhrál úplně jiný zápas...

Reagovat
Fakt

Chory totálně k hovnu

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

Sykora se mi na beku libi jeste vic, nez v zaloze a stavel bych ho tam dal, cimz pak mame prostor pro Klimenta nebo Trusu na podhrotu.

Reagovat
Salfovic

Tam by ho byla škoda.

Reagovat
$dolar$

Ale hovno. Stejne jako tam nikdy nebyla skoda Limby. Je tam mozna jeste vic ve hre, nez na tom podhrotu.

Reagovat
db18

Hlavně Trusu...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
martin1

Reagovat
Hyrax

Reagovat
monty25

A ještě se zraní Trubač...

Reagovat
smetos

Teplice, o kterych se psalo jako o jasnym sestupujicim, lepsi vykon nez banik, ktery ma prohanet top3.

Reagovat
ondrasch77

Tak na jaře, když vás ve Vítkách smetli, tak taky vypadali fantasticky..., nakonec jim to vydrželo asi tři zápasy...

Reagovat
Greny

Se budou divit až dostanou v sedmé minutě nastavení na 2:3

Reagovat
monty25

Jak to může bejt roh?

Reagovat
Igner Farnsworth

Začíná to smrdet tlacenkou

Reagovat
Salfovic

Pravda o zrůdě

Reagovat
jackinho10

Jasne dej jim jeste jeden roh, i kdyz to strili Havel

Reagovat
$dolar$

Dedic tam jit nemel, mel tam jit Trusa.

Reagovat
$dolar$

Dedic tam jit nemel, mel tam jit Trusa.

Reagovat
John Obi Mikel

Bílek chce dlouhé přihrávky na 2 věže

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

To je škoda, ale Kodad parádní akce.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
John Obi Mikel

Škodad

Reagovat
Messy<3

Tepláky skupina o titul

Reagovat
Messy<3

Staněk vs. desetiletý podavač míčů 1:0

Reagovat
meno

Reagovat
Salfovic

Já bych tomu smradovi dal.

Reagovat
John Obi Mikel

Jasná penalta, není co řešit

Reagovat
$dolar$

Nebyl to ani faul a jeste to nebylo ani ve vapne.

Reagovat
Messy<3

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Imos

Reagovat
žrout

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Losinho

Reagovat
monty25

On to je schopnej ještě odvolat...

Reagovat
$dolar$

Tohle je penalta, jo? A jeste metr pred vapnem.

Reagovat
wwwx

Takže ho může tahat ve vápně, ale že začal před nim, tak se to vytáhne?

Reagovat
$dolar$

Ve vapne lezel Hejda na kolenou, metr vedle.

Reagovat
wwwx

Ale prd, pustil ho až ve vápně. Teď to hezky rozebrali.

Reagovat
$dolar$

Ano, rozebrali to hezky a Hejda ho nedrzi. Nesmis poslouchat, co rikaji, ale koukat na to sam. Doted Sveceny tvrdi, ze odvolal sudi cervenou a dal mu druhou zlutou, pritom v realite je to presne obracene.

Reagovat
wwwx

Boha jeho, podívej se na livescore. Samozřejmě, že tu přímou červenou odvolal a dal mu druhou žlutou. Nebo si to pusť ze záznamu.

Reagovat
monty25

Aniž bych se chtěl Dolara zastávat, tak na livesportu měli ještě krátce po zápase taky přímou ČK. Ale teď už to mají správně.

https://www.livesport.cz/zapas/EVdPU0Kd/#/prehled-zapasu/prehled-zapasu

Reagovat
JarousFCB

No držel žlutou a mával jakože ne a pak vytáhl červenou.

Reagovat
wwwx

Ok, tak to chápu to zmatení. Tak to pardón, prase aby se v tom vyznalo

Reagovat
$dolar$

Jsem zvedavej jak se mi zitra omluvis, az zjistis, ze je to tak, jak rikam ja. Livescore si strc do riti a podivej se do zapisu z utkani. Jsem na tu omluvu zvedavej.

Reagovat
wwwx

No jo, měl jsi pravdu s těma kartama.

Reagovat
Selänne

Vždyť tam byl faul ještě od Kaši, ne?

Reagovat
Skalda29

Červená pro oba obránce, vždyť ho tam sevřeli.

Reagovat
Igner Farnsworth

Asi bych pecku nepiskal no

Reagovat
$dolar$

To si dela prdel

Reagovat
Firkraag

Hattrick z penalty se nemá dělat.. idiot

Reagovat
monty25

On ty penalty kopal i na Žižkově a kopal je dobře. Tady ho možná rozhodilo, že musel tak dlouho čekat...

Reagovat
Hafna

Reagovat
John Obi Mikel

Má, ale za rozhodnutého stavu.

Reagovat
monty25

Do prdele

Reagovat
John Obi Mikel

Urbanec tvl

Reagovat
Messy<3

Urbanec pokuta

Reagovat
Fakt

Staněk

Reagovat
meno

Ty píčo, tikety v prdeli, ale Urbancovi jsem ten hattrick přál

Reagovat
$dolar$

Dedic mohl bejt slavnej.

Reagovat
monty25

Nebýt té penalty, tak bych bod bral. Takhle mě hodně mrzí, že nejsou tři.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
$dolar$

To nemela bejt penalta a ani prima cervena, protoze Hejda nebyl posledni.

Reagovat
Messy<3

Vždyť ho tam sejmuli oba, dostal naloženo podruhé v tom vápně, ale chápu, že musíš mít klasicky alternativní názor

Reagovat
$dolar$

Ale prosimte.

Reagovat
Selänne

Od Kaši to faul nebyl, jo?

Reagovat
$dolar$

Nevim, to se vubec nezkoumalo, uz bylo pisknuto.

Reagovat
Igner Farnsworth

Nebyl, technicky k ty situaci nedošlo

Reagovat
monty25

Vždyť tu přímou červenou nakonec odvolal a dal druhou ŽK. A že neměla být penalta, to tady tvrdíš asi jenom ty.

Reagovat
$dolar$

To neni pravda. To rikal ten dementni komentator. Ale ve skutecnosti rozhodci odvolal zlutou kartu a dal mu primou cervenou. Si to pretoc.

Cervenou dostat mel, po druhe zlute za faul pred vapnem a mel z toho byt primak. A ne, nerikam to jen ja.

Reagovat
monty25

Kodad ale doběhl až do vápna, přestože ho Hejda tahal už před vápnem.

Reagovat
Greny

Pokud ho před vápnem pustil tak je to faul venku ne? Pokud ho držel ještě ve vápně penalta

Reagovat
monty25

Hejda ho tahal furt a pak ho ještě natřel Kaša.

Reagovat
Greny

Takhle .. z těch záběru si netroufnu tvrdit kde ho ještě držel a kde už ne. Každopádně mě to přišlo celé divné. Ještě mě teda přišlo že odvolával žlutou kartu(druhou) a že přímo červená. Fakt to byla divná situace, jiste je jen že pískal faul Hejdy a ne to jak ho natřel Kasa

Reagovat
$dolar$

To je hezke, ale jakmile se dostal do vapna, tak s Hejdou uz v kontaktu nebyl, Hejda lezel na kolenou metr vedle.

Reagovat
monty25

Podle mě ho teda Hejda tahal ještě i ve vápně.

Reagovat
ACSeRw!n

taky dostal zlutou

Reagovat
db18

Ale poslední byl Kaša, takže mezi Hejdou a Staňkem už gólu nic nebránilo...

Reagovat
ACSeRw!n

Jarosik Teplaky se udrzi uplne na klid

Reagovat
Messy<3

Reagovat
ondrasch77

Vzpomeň na jaro..., po Baníku jsem si to říkal taky a pak hráli zas úplný hovno.

Reagovat
John Obi Mikel

Oni hlavně musí podobné výkony zahrát proti konkurenci o udržení

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ACSeRw!n

na tym plnej no nejmu minimalne peknej zapas nahoru, dolu.. zadnej beton

Reagovat
ondrasch77

, ale je třeba to opakovat..., ten tým je složený z "druholigistů" a nonamů a sesypou se při prvním neúspěchu. Přál bych jim, aby ne, ale jaro je výstrahou (a to měli Fortyho se Sejkem)

Reagovat
$dolar$

Hlavne se vetsinou stava, ze pak proti spodku tabulky uz tohle nezopakuji.

Reagovat
monty25

Jako po 1. kole se nedají dělat závěry, ani kdyby Teplice vyhrály, nebo naopak ještě dostaly na 2:3. Jistý je, že pod Jarošíkem nebudou hrát zanďoura proti nikomu. O umístění se ale bude rozhodovat s jinými soupeři, než je Plzeň. Dneska je to bod, který málokdo čekal, ale zároveň to je ztráta, protože vzhledem k průběhu mohly být tři. Podobně je na tom po dnešku Brno.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
chavi.27

Teplice uz do ty ligy proste tak nak patrej, byla by skoda kdyby sestoupili.... mel jsem je tak nak vzdycky co jsem se za ne nahral v FMku...

Reagovat
doshcz

meli moc zranenejch

Reagovat
Aldeano

Reagovat
DieFohlenBMG

Proč to nekopnul TK27

Reagovat
monty25

Podle mě by to možná kopal Trubač, kdyby nemusel střídat.

Reagovat
John Obi Mikel

Taky jsem čekal, že to kopne.

Reagovat
jsemdement

I když je to Plíseň, penalta být neměla.

#fotbalfairplay

sice je to Plíseň, ale penalta to být neměla, Havle ty xindle uč se

Reagovat
$dolar$

Reagovat
BaggioRoberto

Slovane dejte jim bůra. DK Podvod Praha miri do pekel.

Reagovat
Trapný diskutér

Podvod Praha - chápu, narážka na Slávii, která lže o datu založení klubu a podvodně se vydává za nejstarší český klub

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Coutinho10

D. Jurásek za béčko, celkem teda překvapení: https://ibb.co/rwQ4nDc

Reagovat
John Obi Mikel

Valenta taky

Reagovat
Coutinho10

Jurásek mě překvapil víc, Valenta to má přeci jenom víc ucpanější

jinak živě od 10:15 to bude tady: https://sporttotal.cz/ma85a375ab

Reagovat
Losinho

Hromada dneska základ.

Reagovat
John Obi Mikel

Tecl, Ševa a Hromada se tam podle mne dnes objeví, když proti Gibraltaru nehráli.

Reagovat
Losinho

Na hrotu doufám Jurečka nebo Fila. Nebo kdokoliv jinej kromě toho charakterního polena.

Už toho Hromadu beru jako nutný zlo

Reagovat
John Obi Mikel

Tak ani jeden nakonec

Reagovat
smazaný uživatel

To je skvely, snad aspon Mandous vychyta nulu

Reagovat
Coutinho10

Mandouse potřebuju taky místo tvýho Juráska jsem raději investoval do Santose

Reagovat
smazaný uživatel

to muj souper bohuzel taky

Reagovat
Greny

nechápu...

Reagovat
Losinho

Asi s Oscarem počítá pro dnešek i čtvrtek a Jurásek přijde na řadu až za týden

Reagovat
Coutinho10

OT: za Jakartu opět Kúdela s Krmenčíkem v základu a Yusuf už aspoň na lávce

https://ibb.co/NV2jTft

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Cotton

Kremencik

Reagovat
Coutinho10

ajo v grafický podobě už to opravili

https://ibb.co/c1BfjjD

Reagovat
Sosi

Exkremencik nebo nak to bylo?

Reagovat
adalbertus

Hradec Králové

Reagovat
Coutinho10

co to zapiskal za penaltu pro Prostejov ? chtel bych to videt jeste jednou a z nejaky lepsi kamery...kazdopadne velka skoda, misto nejakych 2:0 to je 0:1, tutovky mame, ale nedavame...

Reagovat
John Obi Mikel

Prostějov byl dvakrát před branou, dal jeden gól. My naopak ze dvou šancí nic. Penaltový zákrok z videa nebyl vidět, takže nebudu hodnotit.

Reagovat
Coutinho10

a ten neuznany gol minutu pred koncem asi teda ofsajd byl, ikdyz podle me to nehral, tak uplne nevim, ale prohra mrzi, minimalne bod si kluci zaslouzili

Reagovat
Salfovic

To je hroznej hnus ta druhá liga s béčkama.

Reagovat
Gelu28

a to jich tam čase za 4 až 5 let muže bejt i celkem 6

Reagovat
John Obi Mikel

Trpiš říkal, že sestava bude vycházet z venkovního zápasu předkola, že zohlední ty, kteří nebyli v nominaci EKL a že to taky ovlivní pravidlo o počtu cizinců a zápas s Panathinaikosem.

Sestavu tedy tipuju takovouto: Mandous - Douděra, Santos, Ousou/Kačaraba, Oscar - Holeš, Hromada - Usor, Ševčík, Ewerton - Tecl

V případě Kačaraby by se pak mohl v záloze objevit Traoré. Koláře tam snad cpát nebude, když tam posledně dostal dardu.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Místo Hromady snad Tiehi, místo Standy Jurecka.

Slavia do toho!

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Losinho

Však Ousou se do toho limitu taky nepočítá ne?

Reagovat
jackinho10

Ten je Švéd.

Reagovat
Losinho

No vždyť jo.

Reagovat
jackinho10

Jo promin, spatne jsem si to precetl.

Reagovat
John Obi Mikel

Ajo vlastně

Reagovat
Lorcan

Nevíte někdo jak je na tom Sor? Jestli je ještě zraněnej...

Reagovat
mrtvej ofsajd

Lehké zranění, je šetřen na Pana...

Reagovat
Lorcan

ok, dík

Reagovat
Coutinho10

tak asi očekávaná:

Sestava: Mandous – Douděra, Ousou, Santos, Oscar – Tiéhi, Holeš – Usor, Traoré, Ewerton – Jurečka

Lavička: Kolář, Masopust, Tecl, Fila, Provod, Ševčík, Schranz, Kačaraba, Lingr, Jurásek M., Icha

Reagovat
monty25

Já se bál dát Jurečku nebo Usora do Fantasy a nakonec hrajou oba...

Reagovat
Coutinho10

Jurečky jsem se taky bál Usora jsem naštěstí dal a u Sora jsem se sekl

Reagovat
Igner Farnsworth

Jak stě to psali s tím pravidlem hráčů mimo EU. Tady počítám 6 borců

Reagovat
jackinho10

Santos, Oscar, Usor, Traore, Ewerton

Reagovat
Igner Farnsworth

Tiehi?

Reagovat
Coutinho10

francouzskej pas

Reagovat
Igner Farnsworth

Jo tak to je paráda, že to má zrovna Tiehi

Reagovat
jackinho10

Reagovat
Coutinho10

Tiehi mám pocit má francouzskej pas, takže cajk

Reagovat
Igner Farnsworth

Reagovat
Salfovic

A jak je to pravidlo, max 5 na hřišti nebo může nastoupit max 5 ?

Reagovat
Igner Farnsworth

To taky furt nevím

Reagovat
Salfovic

Při pohledu na lavičku to vypadá na tu druhou variantu.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak nakonec bez experimentování

Snad se poučil oproti minulému zápasu s Hradcem, kdy mi přišlo, že jsme byli strašně překvapení, že když hrajou na 2 hroty, že maj hodně hráčů v útoku

Reagovat
Coutinho10

j musíme to pořád mít v živý paměti, takže by nemělo už přijít žádný podcenění

Reagovat
Coutinho10

jinak docela jsem rad, ze za Hradec nechyta Vizek, ten byl hodne dobrej v zaveru minuly sezony

Reagovat
Coutinho10

jojo, tech bylo v minulosti vic, ze kterych jsme udelali brankare kola (hodnekrat jeste debutanty) ale tak verme, ze svuj moment slavy proti nam uz si odskrtnul a tim to konci

Reagovat
JessePinkman

Tak Reichl taky dobrej ne?

YNWA

Reagovat
Coutinho10

no, špatnej nebyl, ale jednou mu to tam vypadlo, bohužel jsme nedorazili, jinak nic moc složitýho neřešil

Reagovat
ratusek

Tak Pardubice nebo Jablonec?

Reagovat
Salfovic

Jablonec, sestava Bohemky vypadá na luxusní autobus

Reagovat
Salfovic

V Pardubicích už není brankář Boháč, kde je? Tu sezonu po postupu chytal parádně, chtěla ho i Slavie, pak se zranil a ???

Reagovat
dejvikker

Chtěla ho Slavie, podepsal novou smlouvu (do příštího roku) a po pár jarních zápasech si oddělal koleno. Když chytal na podzim tak už to nebylo ono, teď v létě s ním rozvázaly Pardubice smlouvu. Např včera se ale byl v Ďolíčku podívat.

Reagovat
John Obi Mikel

Komentátor V jednom souvětí říct, že chybí Harazim a nastupuje Harazim

Reagovat
andrew96

Skandál.

Reagovat
Coutinho10

btw. nejsou ty outy Hradce spatne hazeny ? min. 2 ze 3 vypadaly divne

Reagovat
Salfovic

Na toho Šulína jasnej faul

Reagovat
Firkraag

Sejk je strašně uplakanej hráč...

Reagovat
monty25

Reagovat
Firkraag

strašnej simulant, zřejmě se díval na svůj mateřský tým

Reagovat
monty25

A kde simuloval? Jednou tam blbě došlápl, ale nevšiml jsem si, že by reklamoval faul... On je právě přesnej opak simulanta, spíš občas někoho sundá.

Reagovat
monty25

Jablonec Nejdřív se Hanuš zasekne v síti a pak si Martinec dá vlastňáka...

Reagovat
Coutinho10

to by mi proti PavliceQovi mohlo pomoct

Reagovat
monty25

Ale mně to proti Puskasovi moc nepomůže. Ewerton zatím taky nic, tak potom už mě může zachránit jenom Kuchta.

Reagovat
Coutinho10

j, i u me to vypada, ze se budu muset spolihat na Kuchtu, pokud se mi povede ho nejak dotahnout pred tim poslednim zapasem

Reagovat
John Obi Mikel

Kdyby zůstal Hanuš zaseklej, tak tu teč Martince chytne

Reagovat
monty25

Reagovat
djiros

To není Holec

Reagovat
smazaný uživatel

Ousou a Santos perfektní. Zdá se, že Slavia konečně našla neprostupnou stoperskou dvojici.

Reagovat
djiros

Sbírají to s přehledem, uvidíme v pohárech. Za to dopředu tomu nikdo nedá pořádnou myšlenku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl prestan tu vypisovat a koukej to uz zavesit do brany

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím super, plichta s Hradcem na neutrálním hřišti, jen tak dál

Reagovat
Firkraag

Tak rozhodčí píská normálně. Půjde zkurvené vyžrané prase zase do kabiny?

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze ta prihravka od Ewertona neprosla

Reagovat
Miguel19

Jak může hrát Traoré na té pozici ofenzivního záložníka?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť mu to jde dobře.

Reagovat
Freedo

Přesně tak. Podle mě je tam výbornej a pro hru víc platnej jak Lingr.

Reagovat
Salfovic

Tak v konkurenci Holeše a Tiehio

Reagovat
Losinho

To je zas tak hnusnej netechnickej fotbal tyvole fakt ten střed nemůže postavit aspoň trochu normálně?

Reagovat
Salfovic

Slavie v 1/2 podobné hovno jako včera Plzeň v 1/2.

Reagovat
jackinho10

Jojo namlouvej si to dal

Reagovat
Salfovic

Co to blábolíš A kolik jste jako měli šancí ?

Reagovat
Coutinho10

nezapiska faul na Ousoa pak kvuli tomu musi Doudera za zlutou

Reagovat
jackinho10

Hlavne uplne stejne Douderu drzeli hned na zacatku a to samozrejme zluta nebyla. Nikd nepochopim ten dvoji metr rozhodcich, kdy za stejne fauly nejsou zlute.

Reagovat
Coutinho10

j, asi tam plati ten metr, ze na zacatku zapasu se nedavaji karty

Reagovat
John Obi Mikel

Dopředu dost špatný, poslal bych tam někoho ofenzivního do středu zálohy.

Reagovat
Messy<3

Letos Jablonec v tabulce pod Bohemkou, oba týmy pokračují ve formě z přípravy.

Reagovat
Gelu28

Podle mně když to sleduji z pozice nezaujatého diváka hraje dobře a je aktivní Douděra,hrozně nesmysly tam hraje Tiehi...ale tak co dal gól amaterum z gibraltaru tak hraje

Reagovat
Coutinho10

zatim to je takovy pomaly...ale Hradec to tam dobre zavira...bude to tezky

Reagovat
smazaný uživatel

V minuly sezone byl v lize ignorovany Sor, tuhle sezonu to vypada, ze si cernyho petra vytahnul Lingr

Reagovat
Freedo

Uvidíme, jak se to ustálí. Momentálně nemá jistej základ ani Provod, natož Lingr.

Reagovat
djiros

S těmi cizinci to máte na hovno. Základní 11 kvůli těm kvótám prakticky neexistuje a nutná rotace sehranosti nepřidá.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

zaslouzene

Reagovat
djiros

Kubala luxusně zalepili a prostrčil

Reagovat
Cottage

Mandous

Reagovat
Salfovic

Kubala parádní přihrávka

Reagovat
Losinho

tak hlavně že kluci běhaj

Reagovat
Salfovic

Klucí vopálení si to tam šolichaj ... a Hradec vede.

Reagovat
smazaný uživatel

Je Tecl na lavce? Jestli ho tam ti kokoti poslou tak se neznam.

Reagovat
Salfovic

Není

Reagovat
John Obi Mikel

Je

Reagovat
Salfovic

Reagovat
zasranej malíř

Máme ho tam

Reagovat
smetos

Jak se projevuje clovek co se nezna?

Reagovat
Salfovic

Pořídí si náramek se jménem a adresou bydliště.

Reagovat
Igner Farnsworth

Velký špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Lingr sedi, hlavneze sedi zadrbavac Olayinka kterej uz mel byt rok prodanej. Do pici strc si ty svoje kone do Housteckyho prdele Jindrisku.

Reagovat
smazaný uživatel

*hraje zadrbavac

Reagovat
John Obi Mikel

Olayinka nehraje

Reagovat
ratusek

Reagovat
djiros

Jako nebýt Usor na blond, tak je problém to rozeznat. Děláte z toho druhý Šachta.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho tam citim

Reagovat
smazaný uživatel

proste retard ses no

Reagovat
Edgar Davids

ty ses potrat

Reagovat
inferno08

Když milujete fotbal, musíte milovat Vašulína.

Reagovat
smazaný uživatel

Jindrovo experimenty a nasledny diveni, sezona druha

Reagovat
Igner Farnsworth

Bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Hm, tak Jablonec můžu vypnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Gablonz

Reagovat
monty25

Pomalu jak Sparta v Norsku

Reagovat
ratusek

tentokrát je to ale 100% vina golmana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Jo, Hanuš mu to dal úplně na hovno.

Reagovat
ratusek

Jabka a Pardubice

Reagovat
FCSL

Tvl to jsou výsledky Večer bud vyhrajem nebo dostanem bůra, jinak to nevidim

Reagovat
smazaný uživatel

Defenzivni zaloznik Traore na podhrotu, podhrot Ling v utoku a jediny utocnik Fila na lavicce

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
OTASi

Reagovat
dinss

Zkoušíte tam dobrý píčoviny. Trpiš asi čeká, že mi všechno vyjde?

Reagovat
smazaný uživatel

Už loni bylo vidět, jak mu úspěchy stouply do hlavy a začal sám sebe považovat za neomylného, letos v tom pokračuje. Být šéf Slavie někdo jiný než Tvrdík, tak ho podle mě během podzimu odvolá, ale Tvrdík s tím kvůli "dobrým vztahům" bude otálet až do doby, kdy ztratí i teoretickou šanci na titul (a to může být s tím, co dnes předvedli, klidně po 25. kole).

Reagovat
dinss

No...Tecl asi bude muset odvolat sám sebe.

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Salfovic

Evidentně se po loňsku nepoučil.

Reagovat
Imos

Kdepak je ten skvělý Jablonec jak o něm tady půlka EF básní?

Reagovat
ondrasch77

Všechno bude, brzy uvidíš... V 1. kole je to celkový soumrak favoritů...

Reagovat
Imos

uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Hezké probuzení ze sna pro všechny slávisty, kteří si tady dělali "starosti" o Spartu a o to, jak má tým na 5. místo atd.

Reagovat
Salfovic

Na tyhle řeči už máš jen tři hodiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli byli hráči Sparty po čtvrtku psychicky dole, tak lepší injekci, než jim teď dala Slavia (a částečně i včera Plzeň), dostat nemohli. Dnes čekám vysokou výhru Sparty a obrat sezóny o 180 stupňů. Kdo nevsadil na titul Sparty v kurzu okolo 3, tak může mlátit hlavou do zdi, protože takhle vysoko už kurz v sezóně nebude.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Dave LFC

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
John Obi Mikel

Jurásek Jindro, my nevedeme

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste tam dej Schranze na beka, pak to otocime

Reagovat
ratusek

Jindra už trochu žije v jiné galaxii ne? tohle mu vycházelo pár let dozadu a vychází mu to čím dál méně. nebo spíš vůbec

Reagovat
Nuno čomes

No horší jsou ty nakupy, které v drtivé většině nevyšly

Reagovat
Mass

Jj tuhle sezonu nakoupil hráče za 2,85M€ a prodal za 16M€ , vyděláno 13,15M. Minulou sezonu nakoupil za 6,4M a prodal za 23,2M. Předminulou nákup 5,3M, prodej 24,6M.

Prosím ukaž mi někoho dalšího, komu to tak "drtivě" nevychází.

Reagovat
$dolar$

Ousou je neuveritelnej traged, to je na urovni Hohenedera.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl Tecl

Reagovat
John Obi Mikel

A Tecl

Reagovat
Nuno čomes

Ta lavička slavie jak sběr pokemonu.

Reagovat
Freedo

Tecl gól

Reagovat
Losinho

Tecl "Trpiš ven" bude možná už během tohohle podzimu

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi utocnik sveta si muze dovolit nedavat goly

Reagovat
Salfovic

V NHL mají Frank J. Selke Trophy, u nás se po jeho konci bude udělovat Stanislav Tecl Trophy.

Reagovat
smazaný uživatel

A já jsem tady jediný vizionář, který to očekával už před sezónou.

Reagovat
wyqinac

taky si ten vizionar, co psal ze v norsku v klidu vyhrajete 3:0

Reagovat
John Obi Mikel

A 2 roky nás hází do středu tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Uznávám, že jsem se spletl, protože zatím to vypadá, že to letos ani střed tabulky nebude.

Reagovat
dave30

To, že ti vyjde jedna předpověď (tedy spíš přání) z deseti z tebe ještě nedělá vizionáře...

Reagovat
Salfovic

Něco jako rozbité hodinky.

Reagovat
Messy<3

Za pár minut Bohemka 12 zápasů bez prohry v řadě, z toho jen 2 remízy. To si v Ďolíčku nikdo pár let nepamatuje, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Takze letos na titul?

Reagovat
Salfovic

To tam jako počítáš příprravu ?

Reagovat
Messy<3

Samozřejmě, který klub z Gambáče má za přípravu 5:1:0?

Reagovat
dave30

Samozřejmě. Máš v tom zápasy o udržení, baráž o udržení, přáteláky s 2. českou a rakouskou atd. Prostě samé kvalitní týmy...

Reagovat
Messy<3

Polskou 1.

Reagovat
dave30

Máš pravdu. Takže z těch 12 zápasů byly 2 proti soupeřům (ještě Maďaři), zbytek spodek naší ligy, a druhé ligy. Je to tak?

Reagovat
Messy<3

Reagovat
smazaný uživatel

TYPIČO TECL

Reagovat
zasranej malíř

Zelinka

Reagovat
smazaný uživatel

Vypada to, ze ucastnici poharu maji formu jako hrom...

Jesteze Plzen bude alespon v te Konferencni lize. Slovacko bez sance na skupinu a Slavia to bude mit extra tezky uz ted s Rekama.

No a Sparta, ta uz se pripravuje na pristi poharovou sezonu

Reagovat
Nuno čomes

Prostě český fotbal <3 Dostavas peníze za to, že nic moc neumíš.

Reagovat
Gelu28

Za takovej antifotbal co hraje hradec i slávie bych jim dnes ještě obou bod ocečtl....to i stavanger hrál proti Spartě fotbal

Reagovat
meno

Reagovat
Firkraag

Tak jsme první no a coooooooo

Reagovat
Salfovic

Olomouc !!!

Reagovat
Salfovic

Aha, vy jste dali ještě třetí, tak to jo.

Reagovat
Firkraag

Smůla kluci, jsme dřív v abecedě

Reagovat
Messy<3

Reagovat
smazaný uživatel

"Ty kurvo nikdo te nechceeee". Aspon neco se povedlo

Reagovat
Martin9719

To i Limberský ty si hovado mělo pro Spartu v prvopočátku vetsi efekt.

Reagovat
Salfovic

A hlavně smysl.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je možná větší trapas než ten výsledek.

Reagovat
Puskas

Reagovat
Salfovic

Na koho řvou Slavia intellectuals, tedy ti z hlediště, nikoliv z lavičky: ty kurvo, nikdo tě něchce ?

Reagovat
Firkraag

Asi na Vlkanovu, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Vlkanovu, ty intellectuale tupej.

Reagovat
Salfovic

A co jim udělal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, nikdo ho nechce.

Reagovat
Salfovic

A proto na něj řvou, že je kurva? Njn, holt Slavia intellectuals.

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo

Reagovat
Martin9719

Jak se vytlemil to bylo nejlepší

Reagovat
dinss

Sešívaná letka no

Reagovat
Firkraag

šel do VIP

Reagovat
kilobyte

Kam ho pozvali, protože ho nechtějí.

Reagovat
Imos

Tvl, dneska to Slovan musí urvat když je tohle kolo takový bizár (ťukam)

Reagovat
Losinho

Měli jsme vůbec nějakou tutovku?

Reagovat
Fakt

Nástup Tecla v 2. poločase.

Reagovat
Losinho

Tutovku, ne mrtvičku.

Reagovat
djiros

Jedině střela Traorého, jinak vůbec nic

Reagovat
wyqinac

ta strela Ousoua nakonci mela golovy parametry, ale tak tutovka to taky uplne nebyla..

Reagovat
Coutinho10

aspon nejaky smysluplny zakonceni

Reagovat
JessePinkman

Dynamoooo!!!

Reagovat
Salfovic

Koubkovi by měli v Mladé Boleslavi postavit sochu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma se stavet v Hradci, ale jsou porad nejaky problemy se stavebnim povolenim...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív musí zbourat sochu Lenina, ale ještě nevypsali tendr.

Reagovat
Salfovic

Stačí ho jen oholit.

Reagovat
Mata

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Kocour Klapuška

Videl jsem jen poslednich 5 minut, ale ten Ewerton na balonu skvelej. Takovejhle hrac za poslednich 10 let ve Slavii nebyl, snad jen Stoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Ewerton dnes ukázal, že do zavřené obrany je poloviční. V Bolce, kde proti nim nikdo nebránil, mu to sedělo.

Reagovat
meno

Tvl já ti dávám palec, to jsem nečekal

Reagovat
jsemdement

Líbí se mi, že Spartička taky pro jednou sklonila svou obrovskou "čest" a řekli si, že v Plzni na to šli chytře. Na co se handrkovat v podligách, když je cesta jasná - vyhrát titul a hrát ligu mistrů. Na začátku sezóny si zajistí náskok, protože SKS a Plzeň budou ztrácet díky obrovsky (až nechutně) náročnému programu a to pak na konci bude samozřejmě klíčové.

#Spartaváleč #Průhnoice2:0

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
martin1

Hradec

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už můžete toho Vlkanovu koupit.

Reagovat
FCSL

Vliegen - Gebre, Prebsl, Talovierov, Mikula - Červ, Doumbia - Matoušek, Frýdek, Ghali - Rondič

Prebsl překvapení celkem, před Purzim Uvidíme no, snad začnem solidním výkonem

Reagovat
Firkraag

Frýdek už je váš hráč, jo? To mi úplně uniklo...

Reagovat
John Obi Mikel

Frýdek tam je od začátku na přestup.

Reagovat
Firkraag

Aha, pouze zpětný odkup

Reagovat
Imos

Višinský a Červ to samý

Reagovat
Imos

Prebsla se docela bojím, ale solidní základ, bychom mohli zlobit z brejků, Frýdek to umí poslat a Ghali je hodně rychlej s dobrými náběhy, na výkon Červa a Doumbii jsem nejvíc zvědavej, jejich skoro první takhle velký zápas a doufám že Vliegen ukáže kvalitu a posadí Stejskala n zbytek sezony

Reagovat
tencotomunerozumi

Když se člověk podívá na ceskej ligovej fotbal tak mi je jasný proč ten nás celkovej fotbal je tam kde je .... liga pouze o důrazu a rychlosti, pak je jasný, ze mladý kluci se do toho nedostanou a chodej na hostování po třetích ligach, jelikož ty mládežnické soutěže z hlediska síly a rychlosti zdaleka nedosahují ani naši druhé ligy...potom proste v lize hrají prumerni fotbalisti, který mají obrovsky potenciál v kondici ... kolik jste viděli hezkých akci za první kolo ? Ja ze tři zápasu tak 4...všechno se tlačí strašně do výsledku, všechno strašně o penězích ... Hradec dneska porazí slavii kdy mnohokrát mate větší zážitek ze zápasu někde z Ústeckého přeboru ...

Reagovat
Gelu28

přesně tak....podepisuju toto

Reagovat
Salfovic

Tak zrovna důraz a rychlos je něco, na čem si Trpiš vždycky zakládal. A troufnu si říct, že tím i hodně ovlivnil celou ligu.

Reagovat
dave30

No právě. Teď se již nehledají fotbalisti, ale důrazní atleti...

Reagovat
Salfovic

Často se porovnávají Vrba s Trpišovským. Po úspěších Vrby se začal hrát v lize ofenzivnější fotbal, no a po úspěších Trpiše větší okopávaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale tohle je trendem i na nejvyssi urovni v Anglii, kde to zavedl zase Klopp.

Reagovat
ratusek

tak co taky čekat, když většina týmů hraje stylem '"hlavně ty druhé pokopat, znechutit jim to a a třeba se tam jedna náhodná akce chytí"

Reagovat
Gelu28

no dyt takto dneska vyhrál hradec...třeba jednou haluzně dáme a pak je marnej petr kodeš pokope

Reagovat
ratusek

Reagovat
jackinho10

Ve svete se hraje fotbal, u nas kopana

Reagovat
r.mrazik

je to fakt hrozny...

aneb stale heslo,kdo lezi nebezi...

Reagovat
Losinho

největší sranda je, že se to omlouvá začátkem soutěže, nerozehraností.. a od listopadu se přesedlá na tvrzení, že za to můžou terény

Reagovat
Puskas

Před listopadem únavou z pohárů.

Reagovat
Mass

Reagovat
Cotton

Proto je neuvěřitelné, že i přesto patříme v Evropě jak na klubové tak na repre scéně do top 15/top 20.

Reagovat
Messy<3

Ve florbalu se před pár lety říkalo, že Češi dělají atletiku s hokejkou.

Reagovat
Mirek na tenisu

Florbal? Ten školní quasi sport?

Reagovat
Messy<3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je dobra blbost, rozhodne bych nerekl, ze jsme meli nekdy ve florbale nejaky fyzicky nabuseny tym, naopak to vzdy uplne ztrokstokalo na tom, ze nas svedi a spol. soubojove znicili. a v soucasnosti ta nase nova generace je technicky skvela.

Reagovat
Messy<3

Tak tam to bylo ve smyslu chytrosti a technické vyspělosti, kdy třeba za Finy běhal míček a tavili tím soupeře.

Reagovat
Messy<3

Tím pádem si třeba mohli dovolit, aby tam hrál Juha Kivilehto. 190+ cm atletičtí Švédi byli jiná písnička, to je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Rychlost? Český fotbal a rychlost? Jsi spadl z višně? A důraz taky není u nás nic extra. Třeba teď vypadla Sparta i proto, že důraz byl jasně na straně soupeře. A to se stává v Evropě často s výjimkou Slávie.

Reagovat
andrew96

Česká kabina už to jede.

Reagovat
smazaný uživatel

specificky prostredi cesky kabiny

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl že to je klišé, ale řekl to.

Reagovat
andrew96

No právě.

Reagovat
John Obi Mikel

Kdo to říkal?

Zrovna jsem chtěl napsat, že nejpozději zítra o tom vyjde článku v blesku/jinde, že za neúspěch Slavie může počet cizinců.

Reagovat
andrew96

Holoubek. A ke Spartě.

Reagovat
Greny

A proč ne ? Hráči pomalé na hraně repre (třeba Ling, Ševčík, Schranz(u Slováků ale to beru podobne ) nebo Jurásek každý zde psal že by měl dostat šanci a jde za béčko, Fila nic mládežnický reprezentant a místo nich tolik cizinců a Tecl ono to fakt nemusí dělat dobrotu v tom našem prostředí

Reagovat
andrew96

To bylo ke Spartě.

Reagovat
Greny

Jo takhle já myslel že to je ke Slavii ještě práve sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Toto kolo se dari outsiderum, takze Sparta asi vyhraje

Reagovat
Messy<3

Reagovat
smazaný uživatel

Favorit se ujal vedeni

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ratusek

hezkýýýý

Reagovat
dantetomas

nejaky stream na spartu?

Reagovat
Firkraag

Reagovat
ratusek

český: cdn.livetv563.me/webplayer.php?t=ifr&c=1897917&lang=en&eid=64586481&lid=1897917&ci=29&si=1

Reagovat
dantetomas

dik

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
dantetomas

dik

Reagovat
aither

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Typico Priske sedni do auta a ser na ty kokoty

Reagovat
smazaný uživatel

Priskej pryc

Reagovat
Mass

To prej udělal už v Antverpách.

Reagovat
Salfovic

Tam mu poslal Overmars mmsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtela by treba Sparta uz nasadit golmana, co umi chytat?

Ajo, Nitu pustili...

Reagovat
OTASi

Reagovat
OTASi

*

Reagovat
meno

Jejich nejlepší gólman je trojka Vorel

Reagovat
Messy<3

Reagovat
Losinho

Za týden už bude chytat.

Reagovat
AjaxFans

Ty voe,ty kundy už vedou

Reagovat
FCSL

Sám jsi kunda

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Imos

Reagovat
smazaný uživatel

Mela nekdy Sparta horsiho golmana, nez je ten Holec?

Reagovat
Mirek na tenisu

Měla. Heča...

Reagovat
Vinci

Možná Heču

Reagovat
Selänne

V tomhle tisíciletí určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

A gol Frydek

Reagovat
dinss

Haraslín si radši zkurvil koleno sám.

Reagovat
Firkraag

Upřímně, to je asi největší posila pro Spartu.. i když tam jde Minčev

Reagovat
smazaný uživatel

Alespon nekdo tam ukazal sebereflexi a chce pomoct tymu

Reagovat
REPLIKATOR

Faul na Hancka

Reagovat
dinss

Hráč zodpovídá za svoje tělo. Nějaký upísknutí bych v tom neviděl.

Reagovat
OTASi

Hubená sparťanská léta jsou božím trestem za vyhození trenéra, kterej jako poslední se spartou hrál pohlednej a v evropě konkurence schopnej fotbal. Ve skupině EL stačila prohra v přímým souboji o 2.místo v Bernu, byť krutá, protože sparta byla celej zápas spíš lepším týmem. Potom tuším na jaře vpadnutí z národního poháru, nicméně dneska jsou tyhle neúspěchy celkem úsměvnou záležitostí.

Reagovat
$dolar$

Za vyhozeni trenera z prvniho mista s 9 bodovym naskokem.

Reagovat
John Obi Mikel

Hubená sparťanská léta začala s návratem Michala Kadlece, Václava Kadlece a Rosického. Ščasný s nima byl ve čtvrtfinále EL.

Reagovat
OTASi

Byl, ale ten fotbal byl dost o náhodě, a rozhodně to nebylo tak koukatelný jako pod Lavičkou

Reagovat
dinss

''bojujte za Spartu!''

Reagovat
$dolar$

Reagovat
ratusek

Reagovat
Losinho

JSME PŘED SPARTOU! PÍSKEJ KONEC!

Reagovat
pingla

tyč Theodora Gebre Selassieho?

Reagovat
smazaný uživatel

gebre

Reagovat
$dolar$

Kuchta konecne zavesil.

Reagovat
Igner Farnsworth

Agent Kuchta

Reagovat
vinetou

tvl. tak letos ta liga bude hodně zajímavá.

Reagovat
smazaný uživatel

Trpelive si pockam na to, jestli Holec neco chyti...

Ale mezitim asi dostanou ctverkou

Reagovat
REPLIKATOR

Kuchtaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Kuchtiiiiiiic to odemkl

Reagovat
ratusek

Tak přijde o poločase smska Priskemu?

Reagovat
Losinho

Od těhle dob se Sparta hodně posunula, ten klub už funguje úplně jinak. Pošle mu normálně email.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
doshcz

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Salfovic

Pečeně mu změní status na FB.

Reagovat
Losinho

Reagovat
monty25

Ten už mu změní maximálně tak status na livesportu...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
monty25

Ty vole, to si dával Kuchta, ne? Ještě kvůli němu prohraju duel ve Fantasy...

Reagovat
smazaný uživatel

V live tabulce má Zlín stejně bodů jako Plzeň, Slavia, Sparta a Baník dohromady

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Losinho

Ticho nebo od vás taky někoho koupíme.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Priske

Ten nepřežije léto.

Reagovat
Pablos

Jj já jsem psal, že Priske dostane hned facku v Liberci jak se tu hraje liga

Reagovat
Salfovic

Tu ligu prostě nejde nemilovat.

Reagovat
Martas30

Brian Pryčke.

Reagovat
Pablos

Kuchta bude největší zklamání ligy… Sparta efekt

Reagovat
Kuchta

Reagovat
Pablos

Ještě když to sám takhle ví

Reagovat
Mirek na tenisu

Fotbal umí být krutý. Ne že ne.

Reagovat
Kuchta

Vím, že bych dnes vzhledem k našemu výkonu v Hradci neměl, ale nemůžu si pomoct... Sparta

Reagovat
John Obi Mikel

Dals gól, tak se nesměj.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím Sparta dostává góly tak často, jak ten tým z Gibraltaru od Slavie Sice jsem fanoušek Sparty, ale bez posil je tohle prostě realita, na kterou Sparta má. Bez dvou křídel a ofenzivního záložníka přímo do základu to prostě nepůjde

Reagovat
DieFohlenBMG

Josefové odolávali déle

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta se taky šetří na poháry.

Reagovat
Chittak_LFC

Někdo tu po Vikingu psal, že Priske si asi vánoční svařák na staromáku nedá. Myslím, že si nedá ani burčák, ani z maďarskejch hroznů.

Reagovat
dinss

Reagovat
FKVZLFC

Ani jabčák od kunratické spojky (očekávám v průběhu příštího týdne).

Reagovat
Black Jagir

Reagovat
lichna.

Reagovat
Losinho

Ghali do roka u nás.

Reagovat
dinss

Aby hrál na beku protože tam z něj Trpiš udělá dělo aby odešel kvůli novému hernímu systému.

Reagovat
Losinho

Ne počkej, Afričany nekurvíme

Reagovat
dinss

Reagovat
Cotton

Ty vychovává černej táta Traoré, ne Trpiš

Reagovat
Imos

už v přípravě skvělej

Reagovat
smazaný uživatel

Karabinho zpracovank jak Vacinho

Reagovat
DieFohlenBMG

Liga je liga

Reagovat
John Obi Mikel

Sparta hodně zkušeně jede na Csaplára.

Reagovat
dinss

Flííííííííííchhhhhhhhhhhhnn!

Reagovat
John Obi Mikel

Vliegen tvl

Reagovat
r.mrazik

peklo...

Reagovat
John Obi Mikel

Na tohle se alespoň dá koukat hele Tohle je fotbal nahoru-dolu, u nás to bylo taky nahoru-dolu, ale v jiném významu (leží-běží)

Reagovat
r.mrazik

ok...kazdopadne z tohodle koukani boli oci a vlastne uplne vsechno...

sileny

Reagovat
smazaný uživatel

Co máte s Kuchtou? Však vlastní si dal Zelený...

Reagovat
smazaný uživatel

Slavista jako Slavista...

Reagovat
monty25

To ještě přepíšou...

Reagovat
PhilipS

Z Matouška teda definitivně asi nic nebude co? Přiznávám, že jsem myslel, že to pro Slavii bude skvělej obchod. V Příbrami vypadal nehratelně. Teď ta akce, kdy místo nadějnýho útoku dostane málem žlutou, byla děsivá. A takhle nějak hraje vždycky když ho vidím.

Jak je to možný, že se tak mladej hráč bez větších zranění zhoršil? Je úplně blbej nebo čím to je?

Reagovat
dinss

Trpiš ho zničil

Reagovat
Firkraag

Blbej je určitě taky, ale hlavně nikdy nic nedokázal. Dal pár gólů proti nám, kdy debutoval pomalý Kostl v nesmyslnym Haškově systému. Předtím hrál druhou ligu. Přestup do Slavie byl nesmyslnej a logicky nehrál, tak se ani neměl jak zlepšit.

Reagovat
PhilipS

V Libe hraje dost.

Reagovat
Firkraag

No teď jo, ale ve Slavii si prakticky neškrtl.

Reagovat
PhilipS

Jednu sezónu jenom hrál málo. Toho prostoru se ukázat měl habaděj. Tím to není

Reagovat
Selänne

Jak zhoršil? Měl super prvních pár zápasů. Proto je třeba hráče skautovat delší dobu, jinak se rychle opiješ rohlíkem.

Reagovat
PhilipS

Byl hrozně rychlej a dokázal to využívat. Teď jakoby byl pomalejší. Nevím no, divný.

Reagovat
doshcz

nabral svalstvo a prisel o rychlost no, klasika

Reagovat
Losinho

Mně přijde rychlej i dneska. Jen prostě nemá v podstatě nic jinýho.

Reagovat
Imos

bohužel, maty bude rád když ho podepíšeme příští léto

Reagovat
Mirek na tenisu

Matoušek má reaktivní zrychlení ale je to guma. Mít fotbalové myšlení hraje PL. Kdysi byl podobně rychlý Libor Žurek a ještě pro větší pamětníky Jiří Klement (Baník a Sparta).

Reagovat
dinss

Gebre ale

Reagovat
10

Sparta je skvělá v tom, jak fanoušky nenapíná moc dlouho s nějakýma ambicema a ten ráz celý sezony ukáže už na začátku srpna

Reagovat
Selänne

Smích přes slzy

Reagovat
doshcz

Reagovat
Firkraag

A to je pořád červenec

Reagovat
OTASi

Klasické cimrmanovské střídání fáze očekávání s fází zklamání

Reagovat
Salfovic

Frustrační kompozice

Reagovat
dave30

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Imos

Rasisti Sparťani!

Reagovat
CHONG

Je vůbec v Evropě v horizontu třeba posledních pěti let nějaký zoufalejší klub než Sparta v poměru potenciál a očekávání vs. výsledky?

Reagovat
Igner Farnsworth

United

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Salfovic

Ten Nymburk ještě nezkrachoval ?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Baronne

Reagovat
Chittak_LFC

United tak nastejno

Reagovat
C-M@ster

To si nemyslím.

Reagovat
Mönchengladbach

Manchester United.

Reagovat
Cotton

Anderlecht

Reagovat
nani92

Síce F1, ale tam jednoznačne Ferrsri

Reagovat
smazaný uživatel

Ti už by si normálně nad paddockem měli natáhnout šapitó, protože to fakt nemá obdoby.

Reagovat
Losinho

Střely 0:7

Reagovat
Kuchta

Bylo mi jasný, že ani Priske nebude tím zázračným receptem, který Spartu přivede k titulu, ale že to bude ještě o řád horší než pod Stramaccionim, na to bych opravdu nevsadil

Reagovat
REPLIKATOR

Vliegen

Reagovat
Chittak_LFC

Libe dá ještě jednoho fíka a utkání se nedohraje.

Reagovat
REPLIKATOR

Liberec, to je nasazení hráčů aspoň Ne jak u těch sparťanských žoldáků.

Reagovat
Chittak_LFC

a přitom v pravém slova smyslu jsou žoldáci hlavně na straně Slovanu

Reagovat
Greny

hrají líp než áčko

Reagovat
Batigol

Kaarabec nezpracuje balón ale vezme si 10

Reagovat
smazaný uživatel

Karabec je nejvetsi omyl v tom tymu...

Jestli chce Sparta v teto sezon alespon neco uhrat, potrebuje nejakeho sikovneho fotbalistu na misto Karabce.

Reagovat
Messy<3

Holec, Minčev, Heča do hajzlu, Karabec na hostování a Haraslín na lavici.

Reagovat
smazaný uživatel

Karabec a Mincev

Reagovat
Mirek na tenisu

5 minut navíc? Sudí se zbláznil?

Reagovat
smazaný uživatel

Ceka, dokud Sparta nevystreli na branku.

Reagovat
Chittak_LFC

kdy jede posledni metro?

Reagovat
Salfovic

Ajaj a už se píská.

Reagovat
dinss

Nečekal bych, že tenhle trenér bude sázet na nakopávaný míče a centry ze třetiny hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

A co tenhle trenér kdy dokázal?

8let asistent, 2 roky vedl Midtjylland a rokk v Belgii.

Reagovat
Salfovic

Vyřadil Slavii

Reagovat
Greny

Vrba asi nebyl tak špatnej že?..

Reagovat
John Obi Mikel

BLOG JANA VACKA | Když Sparta poslední květnový den oznámila příchod Briana Priskeho, strhla se bouře pozitivních emocí. Mnoho fanoušků Letenských se rázem vidělo s trofejí pro ligového mistra, PŘEDCHOZÍ BÍDA POD PAVLEM VRBOU byla ve vteřině zapomenuta. Nyní, pár hodin po krachu v předkole Konferenční ligy, může z ohlasů člověk snadno nabýt dojmu, že je znovu všechno špatně. Není, jakkoli je vyřazení s Vikingem průšvih jako řemen. Panika je ale to poslední, co Sparta nyní potřebuje

Reagovat
dinss

Vacek...to je hroznej píčus.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Mirek na tenisu

Kdo je Vacek?

Reagovat
John Obi Mikel

Píše pro deník Sport a specializuje se tam na Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten chlap nerozumí fotbalu, ten neumí nic pořádně. I kdyby uklízel ulice od odpadků, tak to bude dělat ze všech nejpomaleji a ještě špatně

Reagovat
Salfovic

A už ho pouští na Letnou ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Losinho

Reagovat
John Obi Mikel

Sparta má Liberec přesně tam kde ho potřebuje. Akorát ty diváci na stadionu to moc nechápou. Kozel oběma nohama v pasti.

Reagovat
FCSL

Csaplár měl u nás největší úspěchy kariéry, tak snad to na nás fungovat nebude

Reagovat
jsemdement

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mirek na tenisu

Sparta je mi líto. Jako divák se ale dobře bavím. Hlavně díky Liberci...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Simas92

Nema nekdo link na Spartu pls

Reagovat
Igner Farnsworth

To holoubkovo sako+džíny je celkem otřes

Reagovat
r.mrazik

to bylo totalni silenstvi...

dva goly z centru

minchev je extremni traged...karabec mimo prostor

a Horst je guma

Reagovat
Firkraag

Horst působí jako guma, jsem zvědavej, co na něj vyleze ve filmu o Kollerovi.

Reagovat
r.mrazik

to uz neco prosaklo,ze v kabine to byla mrcha,ktera se bala o svoje misto ne?

Reagovat
Messy<3

Reagovat
doshcz

v tydnu sem cetl naky clanek o tom filmu, kde asi pet lidi tvrdilo ze Siegl sikanoval Dina a Siegl to tam vyvracel

Reagovat
fabec1222

Tak pro Siegla mluví to, že v té době, kdy byl ve Spartě Koller, tak Siegl ve Spartě skoro vůbec nebyl

Reagovat
fabec1222

To je známý fakt, že v devadesátkách bylo v kabině Sparty tvrdé jádro okolo Siegla, Frýdka a dalších, kdy, když se někdo těmhle nelíbil, tak šel prostě pryč.

Od tý doby je to ve Spartě v podstatě furt, akorát se mění ti hráči, kdo o těhlech věcech rozhodují (Řepka, Blažek, Lafata, Dočkal...)

Jinak si nemyslím, že měl Siegl moc důvodů se bát o svoje místo, když 3x za sebou udělal krále střelců To duo s Lokvencem je furt jedno z nejlepších v historii naší ligy

Reagovat
r.mrazik

ono z toho vyplyvalo to,ze jim Dino zacal slapat na paty a kdyz obcas dostal prednost,tak si na nej doslapli...

Reagovat
Losinho

To je normální i dneska u spousty starších hráčů.

Reagovat
r.mrazik

jojo, to neni nic neobvykleho...

Reagovat
andrew96

Co bylo špatně?

Všechno. Nebylo tam nic.

Reagovat
r.mrazik

odbornik na svem miste

Reagovat
andrew96

Ještě jak říkal Holoubek: "S Horstem jsme se shodli."

Beztak shoda tak, že: "Viděl jsi to, zase tam nikdo nebyl, to je hrozné, co?" "Jojo."

Však i v tom studiu začal něco o pohybu až potom, co začal Holoubek. Nechtěl bych sledovat LaLigu tvl. Tady k tomu našemu folklóru to alespoň sedí.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

ajo...on ma byt Horst jako odbornik na laligu na Canal plus?

tyvoe...tak to at si tam ti kaspari radeji posilaji anglicany s hoskem

Reagovat
Salfovic

To bude něco

Reagovat
smazaný uživatel

Tak těch překvápek máme v prvním kole trochu víc, než jsem čekal tabulka je naruby

Reagovat
REPLIKATOR

Jaká bomba

Reagovat
Igner Farnsworth

Reagovat
Ahoj1

Proč ten mejdr ze všeho hned centruje?

Reagovat
smazaný uživatel

Aby se toho zbavil.

Reagovat
kilobyte

Protože to neumí, tak to trénuje.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
John Obi Mikel

Maty

Reagovat
bobis21

OT: V ženském finále oslava se svlečeným dresem

Reagovat
Firkraag

A jak to, že o tom informuješ ty a né Monty?

Reagovat
bobis21

Má ruku v kalhotách, tak jsem převzal některé povinnosti

Reagovat
monty25

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
lichna.

Reagovat
monty25

Já se kochal. Moje oblíbená hráčka z Man City

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Firkraag

beztak maj podprdy

Reagovat
John Obi Mikel

V Chelsea to jednou udělala Sam Kerr

Reagovat
monty25

Tak konkrétně u ní bych to zrovna vidět nechtěl...

Reagovat
fabec1222

A proč to píšeš bez screenu?

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Nuno čomes

Jo to chce většina chlapů vidět.

Chvilku jsem myslel, že tam je Crouch.

Reagovat
bobis21

No celkem to skákalo, ale video si najdi sám

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
John Obi Mikel

A je to pryč

Reagovat
monty25
Reagovat
CHONG

Počkej a u toho ses kochal? Nic ve zlém, ale ty fakt musíš být panic

Reagovat
monty25

Tobě se nelíbí nebo co?

https://www.instagram.com/chloekelly/

Reagovat
CHONG

Basic chick ve sportovní podprdě, v reálném životě, na netu i v televizi vidíš každý den hezčí holky a odvážnější scény, nic moc ke kochání na tom nevidím

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Salfovic

Jako i bez podprdy ?

Reagovat
bobis21

Co myslíš?

Reagovat
Salfovic

Nevím, třeba ti stačí málo. Dřív stačil k rozhicování odhalený kotník.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
John Obi Mikel

Minčev si moc nezahrál

Reagovat
Selänne

Snad už si ani nezahraje. Neuvěřitelný poleno.

Reagovat
John Obi Mikel

To byste museli mít nějaký backup na křídlo. A to nemáte.

Reagovat
Selänne

Já moc nechápu, proč nedostane šanci Ryneš. Ten kluk i v přípravě ukázal, že by mohl být zajímavej.

Reagovat
Messy<3

Reagovat
Fakt

Kolik že stál? 60 mega?

Reagovat
John Obi Mikel

Podle transfermarketu 50

Reagovat
Salfovic

Fakt

Reagovat
Mass

Tenkrát se mluvilo o 2M€ , můžu potvdit. Přitom ten hráč vypadá, že nemá ani na Karvinou.

Jinak taková zajímavost, dneska proti sobě nastopili asi dva nejhorší hráči v lize co se týká poměru cena/výkon Minčev vs. Matoušek.

Reagovat
r.mrazik

oba jsou hrozni

Reagovat
r.mrazik

to fakt ne

Reagovat
John Obi Mikel

Hele nebudu se tu s váma hádat, jestli to je pravda, ale maj tam 2mil € a převzal to odtamtud i Eurofotbal.

Reagovat
r.mrazik

jojo,v pohode

ja mam v hlavne neco ala 30 mega...plus minus

ale 50 je extremne moc,to fakt ne

Reagovat
Uwe háže buly

Psalo se o milionů euro

Reagovat
smazaný uživatel

a to se vyplatí!

Reagovat
Selänne

Kasík tenkrát při přestupu napsal, že se cena pohybuje kolem takovýho středního standardu v lize.

Reagovat
Nuno čomes

No Karabec ještě par takových zapasu a je po talentu.. a on si vezme ještě 10

Reagovat
Greny

Juliš tam ještě je jo.?

Reagovat
Salfovic

To teď bude luxusní dánská nakopávačka.

Reagovat
REPLIKATOR

Pešek 14 zápasů gól ani asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec to má pěkné poskládané, mnohem lépe než Baník. To by mohlo s Kozlem fungovat.

Reagovat
Salfovic

I s Vrbou

Reagovat
Imos

Reagovat
John Obi Mikel

Už je to tu

Reagovat
Messy<3

Juliš musí hrát

Reagovat
pospec7

Ja jsem tohl Karabce nevidel nikdy zahrat dobre. Hlavne ze Frydek exceluje, ale v dresu Liberce.

Reagovat
Selänne

Frýdek je o čtyři roky starší...

Reagovat
pospec7

No prave, ve Sparte je jedina desitka 19 letej kluk, to asi neni dobre…

Reagovat
REPLIKATOR

Za co žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

Typico jak se jmenuje tady ten komediant? Ten uz loni vysvetloval do televize nejaky svoje faily ne?

Reagovat
Salfovic

Bezva střídání Mary Co se mu stalo ?

Reagovat
Martas30

Liberec se totálně sesypal, to ještě ty kopyta otočí

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by ten komentator na o2 trochu min okate fandit Sparte..? Je to trapny.

Reagovat
Salfovic

Nejlepší byl jednou Vlášek, když hrála Sparta v Teplicích a rozhodčí odmávali Krejčímu asi pátý offsajd. Tak už ho pusťte pane rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

… kdybych mel twitter, tak bych jim to tam vytmavil

Reagovat
smazaný uživatel

To je k zbliti, ten curak uz davnl mel byt jenom na tv sparta

Reagovat
Martin9719

Jednou jsem ho asi hodinu a čtvrt před zápasem potkal u nás na hlavní tribuně. Doteď lituju, že jsem ho nepozdravil ve stylu: "Nazdar ty sparťanská m*dko!"

Reagovat
fabec1222

Homolka?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nevim kdo tam byl, oba dva si tam notovali.

Reagovat
Martin9719

Já jsem chtěl původně napsat že MOTM dneska za Spartu je Tomáš Radotínský. Spolu s Pilným a jejich "Sparta se ubránila, dobře to dopadlo" už byli celkem známí ještě na Fandovi.

Reagovat
Uwe háže buly

Radotínský je snad nejhorší současný komentátor

Reagovat
rufus

Reagovat
John Obi Mikel

Liberec hrozná druhá půle

Reagovat
Maximm9

To je debil ten Kuchta

Reagovat
Miguel19

Kuchta je prostě mrdka.

Reagovat
Miguel19

Naprosto úmyslně. To je na rudou.

Reagovat
Greny

Kuchta jasná cervena

Reagovat
smazaný uživatel

Moc dobre vedel co dela curak, krasne sebral Sparte poslednich par vterin z nastaveni

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
iamek

Kuchta jasná červená ne?

Reagovat
REPLIKATOR

Kuchta červená ty mrdko

Reagovat
Maximm9

Vyhod to hovado

Reagovat
Firkraag

Sparta prostě baví

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
cubinho

Kuchta

Reagovat
Messy<3

Fuj

Reagovat
Salfovic

Těžko říct, jestli to udělal schválně.

Reagovat
Messy<3

Ta noha mu tam v tom výskoku ukročila docela dost.

Reagovat
smazaný uživatel

To bez do pice

Reagovat
SIRBRANIKE

Moc dobře vědel co dělá.

Reagovat
dave30

To nemyslíš vážně, že?

Reagovat
Salfovic

Chtělo by to záběr ze kterého je jasné kdy a kam čumí.

Reagovat
Igner Farnsworth

Tak podle reakci hráčů, a hlavně Kuchty s ní počítal

Reagovat
Firkraag

To je vcelku jedno. Na hlavu mu prostě šlápnout nesmí.

Reagovat
Kuchta

Já jsem fakt hrozně hloupej kluk

Reagovat
Cotton

Neboj, Tvrdík stejně neví, kdo seš

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Reagovat
Rothbard

Budeš mít teď víc času na Slepice.

Reagovat
montaigne33

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Freedo

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
salm0n

A na penalty se podivat nejdes ty zkur*ysyne

Reagovat
cubinho

Reagovat
Rarášek

neasi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

"Mně se těžko hovoří o lidech bez vychování"

Reagovat
Fakt

Reagovat
Mass

Jako čekal sem spíš, že bude chtít nafilmovat pencli.

Reagovat
montaigne33

Reagovat
Mass

Docela sem rád, že se nevrátil do Slavie, tyhle jeho věci mi chybět nebudou.

Reagovat
wyqinac

Přesně proto mě vlastně ani nemrzlo, že odcházel (i když nás to možná stalo titul ten odchod ve výsledku)

Reagovat
Mass

O ty góly se podělili Lingr se Schranzem. Horší byl podle mě odchod Stancia, tam ty asistence z prostředka nikdo nedělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuchta posila roku?

Reagovat
Rarášek

tak to jděte do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla ze ne?

Reagovat
Rarášek

A za co?

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi mrdka blba

Reagovat
Rarášek

Ozvi se až budeš schopen komunikovat.

Reagovat
smazaný uživatel

S tebou ty mrdko

Reagovat
Jordi Alba

Zas na jeho obranu v Boru bylo vždycky smažek habaděj.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Selänne

Reagovat
Losinho

Reagovat
cubinho

Priske nebo Rosický?

Reagovat
Rarášek

Rosický.

Ale teď momentálně páni rozhodčí.

Reagovat
cubinho

Proč? Kuchta úplně jasná červená. Dostane min. 3 zápasy stopku.

Reagovat
Rarášek

Sorry, já v tom fakt tak hroznej úmysl nevidím. Úmysl bych viděl v tom kontaktu s hrudníkem, pak už to byla náhoda.

Reagovat
cubinho

I kdyby v tom úmysl nebyl, tak to byla prostě červená. Šlapat na hlavu se prý nesmí.

Reagovat
Rarášek

Však mu půvdně šel do hrudníku.

Reagovat
cubinho

Aha, pravda. On mu chtěl vlastně prokopnout hrudník. Takže čisté.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Imos

jasná, dyť z ty opakovačky je vidět že na to čumí

Reagovat
Fakt

brankář fauloval hlavou

Reagovat
Rarášek

Proč tam leze vůbec, měl ho nechat doběhnout do autu.

Reagovat
verv

v prvním poločase tam Hancko dostane kopačku do hlavy bez karty a za tohle červená

Reagovat
Stannis Baratheon

A jako tohle nebylo na redku???

Reagovat
verv

Klidně bylo, ale ať je konzistentní. Tady Kuchta ještě v souboji s protihráčem, i když věřím, že je to dost velkej dement na to aby to udělal schválně. Na druhé straně hráč ani není rozhozenrj, nakouří Hancka do hlavy a není ani žlutá. Stejně jako rozhodčí (správně) dává sparťanům karty za kecy, ale na druhé straně nic

Reagovat
Messy<3

Reagovat
kilobyte

Hancko dostal dokonce dvakrát.

Reagovat
dave30

Kluci, obhajujete neobhajitelné. I ten dement moc dobře věděl, že až se podívá rozhodčí na VAR, tak půjde ven. Protože to byl jasný úmysl (na rozdíl od toho zákroku na Hancka, kde ovšem zřejmě měla být žlutá). Proto také Kuchta čekal u vchodu do šaten...

Reagovat
verv

Proč jenom žlutá? Nebezpečná hra od něj, je zodpovědnej za to co dělá s nohama.

Reagovat
thewall

Hacko mu tam vjel ze strany. Kam tu nohu měl dát? Nejdříve jsem to viděl jako faul, ale po shlédnutí opakovačky to podle mne faul ani nebyl.

Úplně nesrovnatelná situace.

Reagovat
Martin9719

Jo jakoby moc dobře nevěděl co udělal, aspoň že neprostestoval a byl připraven.

Reagovat
dave30

Reagovat
Imos

Skvěle Slovan!

Reagovat
monty25

Kuchta To byl teda kauf...

Reagovat
John Obi Mikel

Buď rád, že mu nenapsali ten vlastenec

Reagovat
monty25

To mu ještě připíšou. Ale ono už je to jedno, protože kvůli jeho ČK jsem ten duel ve Fantasy stejně prohrál.

Reagovat
Edgar Davids

Tak da se vyhrat duel i s kombem v obrane Hejda (-4 za tu redku) a Stepanek (-3 za tu bidu co dostali doma od Bohemky). Tohle kolo bylo vubec drsny

Reagovat
Igner Farnsworth

Tak to čumím, že mu ji dal, běžně se v takových situacích nedává ani 200% u nás v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pro Priskeho dobrej vysledek, diky tomu mu mozna koupit par hracu, co se mu i hodi do systemu misto tech lemplu ala Karabec nebo Minchev

Reagovat
Imos

Ještě redka pro Kuchtiče nazdaar

Reagovat
Salfovic

Priske už vypadá jak Jílek.

Reagovat
Jordi Alba

Kuchta dobrej zmrdeček.

Reagovat
DieFohlenBMG

Agent Kuchta splnil i druhou misi

Reagovat
Rothbard

Priske vůbec netuší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste se ukaze, jakej byl Vrba skvelej trener i ve Sparte, kdyz s tema lemplama alespon neco uhral

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, v Baniku prokazuje, co umí.

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba zkusene vi, kdy si vybrat slabsi chvilku. V tomto kole se i ta jeho potupna prohra ztrati

Reagovat
Maximm9

Za ty roky co se tam vystridali vsichni, tak byl z nich podle me nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Od Strammacioniho revoluce (tedy spis devoluce) urcite

Reagovat
Selänne

Od listopadu to byla úplná fraška. Kdyby si řekl v zimě o posily, tak tu mohl dneska ještě být.

Reagovat
BaggioRoberto

Nesmysly. Nejlepsi byl Kotal. Taky jako jedinej hral na dva utocniky. A ta hra byla uplne jinde nez pod Vrbou.

Reagovat
FKVZLFC

Reagovat
Selänne

to víš, že jo

Reagovat
Selänne

Už za Vrby to na jaře stálo za úplný hovno, a to měl ještě k dispozici nejlepšího hráče za poslední dekádu.

Reagovat
Greny

Sparťanům se nelíbila Vrbova hra tak se na Letné teď hraje priskuj

Reagovat
jsemdement

Vyloučení Kuchty má vyhodu: nejspíš nastoupí Čvančara, tudíž pak půjde do hry Juliš. Snad si všimnou, že to je nejfotbalovější útočník za x let.

Reagovat
Messy<3

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka letos titul, nebo kdo?

Reagovat
Salfovic

Sigma, Sigma, Sigma.

Reagovat
ondrasch77

Jestli si dá každej v zápase s ní dva vlastňáky jako my, tak to není nemožné.

Reagovat
exse

3 body dobrý, i když druhej poločas hodně slabej. Jo a Kuchta je čůrák, za tohle by měl mít stopku aspoň na 5 kol.

Reagovat
KingMaster13

To kdyby se stalo to by byl kauf pro Spartu

Reagovat
Imos

Druhej poločas velký nervy po prostřídáním a zranění Kamila, ale Doumbia a Vliegen skvělý výkony

Reagovat
KingMaster13

Jsem rád že jste nás v tom nenechali

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, abyste je nenapodobili v poharu. Panathinaikos bude pro Slavku neco jako Viking pro Spartu.

Reagovat
Rothbard

Honzo, pojďte k nám!

Reagovat
Sosi

Jsem myslel, ze naposledy byl na Letne flustrovany Borek.

Reagovat
Messy<3

Máš pernamentku?

Reagovat
Sosi

Ne, ale chtěl jsem tímto vzdát holt Bořkovi

Reagovat
Messy<3

Jinak Sörensen už podruhý solidní výkon, snad mu to vydrží a nezapadne do sraček. Peška bych nechal klidně chvíli odpočinout a dal tam Wiesnera s Mejdrem za zády. Zelený taky , Daněk je aspoň neúnavnej jezdec (možná trochu splašenej, ale rozhodně lepší než Karabec).

Reagovat
montaigne33

SLOVAN včera potěšil...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele