FORTUNA:LIGA - preview 21. kola: Sparta - Plzeň

12.02.2022, 08:39, aktualizováno 13.02.2022, 08:53
Previews
Těžké úkoly před sebou mají pražští kandidáti na titul - Sparta se v přímém souboji střetne s Plzní, Slavia zase cestuje na trávník Slovácka. Mladá Boleslav se představí v Olomouci, Karviná hraje doma s Jabloncem...
Sigma Olomouc - FK Mladá Boleslav  (neděle 15:00)
K souboji dvou zklamaných dojde na olomouckém Andrově stadionu. Sigma v prvním jarním utkání zahazovala šance v Jablonci, následně vypadla ve čtvrtfinále poháru. Ani Boleslavi první únorový víkend nevyšel. Zlepší se v některém z mužstev nálada?

Také Středočeši měli ve středu odehrát zápas v rámci MOL Cupu, nezpůsobilé jablonecké hřiště jim však nedovolilo čtvrtfinále odehrát. Na Hané naopak nic nebránilo bitvě mezi Sigmou a Slováckem, kterou rozhodl až penaltový rozstřel. V něm se štěstí Olomouci postavilo zády. "Boleslav sice pošetřila síly, ale my máme čtyři dny do neděle. To je dostatečně dlouhá doba na to, abychom se do neděle připravili," chtěl pohárové zklamání co nejrychleji hodit za hlavu kouč Hanáků Václav Jílek.

Zda se to Sigmě podařilo ukáže nedělní odpoledne. O čem přemýšlet měli každopádně během týdne také Boleslavští. Družina trenéra Karla Jarolíma nezvládla proti ostravskému Baníku vstupy do obou poločasů a následné dotahování manka k bodovému zisku nevedlo. "Pykáme za naivitu, řekl bych až stupiditu v defenzívě. Dostali jsme v lize už jedenatřicet gólů, to je neuvěřitelné. Podobalo se to zápasům z podzimu," zuřil po porážce Jarolím.

I přes neúspěch setrvala Boleslav v ligové tabulce na šestém místě. Za Středočechy nicméně cení zuby smečka pronásledovatelů. Mezi stíhače by se ráda zařadila také Olomouc, která před startem 21. kola ztrácela z desáté pozice na Jarolímovu družinu čtyři body.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Stejskal — Chvátal, Hubník, Jemelka, Zmrzlý — Breite, Greššák — Navrátil, Daněk, Zifčák — Chytil
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda — Douděra, Suchý, Karafiát, Preisler — Matějovský, Dancák — Ladra, Hlavatý, Ewerton — Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.84 - 3.60 - 2.42
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Slavia Praha  (neděle 15:00)
Prachbídný vstup do jarní části má za sebou Slavia, která se to bude snažit napravit v Uherském Hradišti. Slovácko ovšem naopak může být se začátkem jara spokojené.

Jihomoravané sice vinou karantény soupeře nehráli před týdnem v rámci dvacátého kola nejvyšší soutěže, nicméně soutěžní herní praxi nabrali ve středu, kdy ve čtvrtfinále MOL Cupu zamířili do Olomouce. Poté, co na jedné straně González a na druhé Daníček neproměnili své penalty, dospělo utkání do rozstřelu. Zatím v dresu Slovácko uspěli všichni čtyři střelci, za Sigmu skórovala jen polovina. Muži z Uherského Hradiště si tak spravili chuť po nepříliš povedeném závěru podzimu, kdy vyhráli jediný ze čtyř posledních zápasů.

Sešívaní sice před Vánoci sbírali převážně dobré výsledky, to se ovšem nedá říci o jejich únorových zápisech. Na úvod senzačně podlehli doma Karviné, když jediným gólem rozhodl Durosinmi, ve středu pak vypadli i z pohárové soutěže, jelikož rivalovi z Letné nestačili poměrem 0:2. V tabulce se tak propadli na druhé místo za Plzeň, Spartu za sebou mají na dostřel a pokud by nyní prohráli, museli by se výrazně obávat i Slovácka.

"Všichni vnímáme tu realitu, která je. Hráli jsme dva zápasy doma a nedali jsme gól. Zápasy se rozhodují ve vápnech a my se musíme zlepšit v obou pokutových územích. Ve dvou zápasech jsme udělali tolik chyb v defenzivě, jako za dlouhou dobu ne. I v pokutovém území, i když tam máme hodně hráčů, se neumíme do té situace dostat. S Karvinou jsme měli přes šedesát míčů do pokutového území, ale v podstatě jsme se neobjevili v gólové šanci. Víme, že musíme přidat," ujišťuje křídelník Peter Olayinka

Vzájemné duely se v poslední době daří výrazně lépe Slavii. Ta z nedávných třinácti střetů jedenáctkrát zvítězila a jednou remizovala, prohrála jen před dvěma lety. Úvodní střetnutí v této sezoně v Edenu se rozhodně nedá považovat za snadné. Po Samkově a Teclově gólu vedli sešívaní o dvě branky, jenže kvůli Vechetově trefě v závěru se ještě zrodilo drama.

"Bude to hodně těžký zápas. Vždycky, když hrají doma, je to pro nás těžké. Z devíti domácích zápasů vyhráli osm, musíme být připravení, všichni se na ten zápas musí maximálně soustředit po tom, co se stalo v posledních dvou zápasech. Musíme se soustředit a připravit se na tenhle zápas, bude to opravdu náročné," varuje Olayinka.

Domácí mužstvo se v zápase musí obejít bez zraněného Merdoviće, kterého možná za postranní čarou doplní Cicilia, Hofmann, Kalabiška a Reinberk. Na straně Vršovických chybí kvůli karetním trestům Kačaraba s Oscarem, zdravotní obtíže zase nepustí do hry Bořila, Takácse, Hovorku, Kúdelu a Provoda. Otazník visí nad Masopustem a Plavšićem.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Tomič, Kadlec, Šimko, Kalabiška - Havlík, Sadílek - Petržela, Kohút, Holzer - Jurečka
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Bah, Ousou, Talovjerov, Plavšič - Holeš, Ševčík - Lingr, Madsen, Olayinka - Schranz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.88 - 3.57 - 1.99
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
MFK Karviná - FK Jablonec  (neděle 15:00)
Stejně jako zbylé dva celky ze spodní čtveřice tabulky i Karviná a Jablonec zvládly vstup do jara úspěšně. Nyní narazí na sebe, zatímco Slezané se chtějí barážovým pozicím přiblížit, Severočeši co nejvíce vzdálit.

Karvinští minulou sobotu senzačně uspěli na Slavii, kde po Olayinkově neproměněné penaltě rozhodl jediným gólem Durosinmi. Šlo o vůbec první jejich výhru v této sezoně, na kterou nyní potřebují navázat. Teplice totiž opět zvítězily a ztráta Slezanů na barážové příčky by tak po tomto kole činila už devět bodů.

Rovněž Jablonci stačil k plnému bodovému zisku na začátek únorového programu jeden zásah, který do sítě Olomouce vstřelil krátce po přestávce Kratochvíl. Pokud by Radova družina uspěla i nyní, mohla by se teoreticky dotáhnout i na elitní desítku, naopak za určitých okolností by porážka znamenala pád na barážová místa.

Jablonečtí jsou v poslední době jasně úspěšnější ve vzájemných zápasech, když čtyři z předchozích pěti vyhráli a v pátém remizovali. V polovině září na Střelnici rozhodl o úspěchu 1:0 v nastavení prvního poločasu Malínský.

Domácí budou v tomto utkání postrádat zraněné Mangabeiru, Tavarese a Bartla, otazník visí nad Papadopulosem a Zychem. Na straně hostí se nepředstaví zdravotně indisponovaní Krob, Nešpor a Pleštil.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bajza - Látal, Buchta, Kobouri, Bartošák - Jánoš, Qose - Čmelík, Holík, Zorvan - Durosinmi
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Holík, Martinec, Zelený, Surzyn - Hübschman - Malínský, Kratochvíl, Houska, Pilař - Silný
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.07 - 2.99 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - Viktoria Plzeň  (neděle 18:00)
Po ligovém rozčarování zažila Sparta velký triumf a výhrou nad Slavií se jí otevřela cesta k zisku MOL Cupu. V neděli pak Letenské čeká další náročný duel. Pod Pražský hrad totiž dorazí plzeňská Viktoria, která se před týdnem dostala do čela ligové tabulky.

Ještě ve středu dopoledne panovalo mezi sparťanskými fanoušky rozčarování. Jejich oblíbené mužstvo ve střetnutí na hřišti Českých Budějovic rozhodně nepřesvědčilo a kritika směřující ne nedostatečné zimní posílení kádru ještě zesílila. Už za pár hodin si to ale Letenští u svých příznivců vyžehlili. Vítězství nad nenáviděnou Slavií totiž odpustí veškeré předcházející hříchy.

Středeční postup do semifinále národního poháru zařídily góly Ladislava Krejčího mladšího a Jakuba Peška. "Teď jsme si dali jasný cíl, že chceme vyhrát pohár i titul. Myslím si, že jsme dali jasně najevo, že si pro to jdeme,"* prohlásil pozápasovou euforií opojený pravý bek Sparty Tomáš Wiesner.

Je pravda, že po vyřazení Slavie by se na celkové vítězství v MOL Cupu těžko hledal větší favorit. V nejvyšší soutěži však Sparta naposledy moc nepřesvědčila a také tabulka ukazuje, že na ty nejlepší jí pořád něco chybí. Čtyřbodovou ztrátu na vedoucí Viktorii proto potřebuje alespoň částečně umazat. "Teď je důležité se soustředit na víkend na Plzeň, tu porazit a zase tlačit na titul, který my jednoznačně chceme," pokračoval v sebevědomém prohlášení Wiesner.

Během úvodního únorového kola měla jisté potíže také Plzeň. Západočeši sice oslavili zisk tří bodů, proti Hradci Králové se ale celkem dost nadřeli. V první půli se přitom kvalita Viktorie projevila, po přestávce však východočeští "Votroci" vyrovnali hru a dobývali obranu. Ta však nakonec odolala až do závěrečného hvizdu.

Západočeši pochopitelně pozorně sledovali středeční derby a uvědomují si, že díky pohárovému úspěchu se Sparta dobře naladila. To však víru Plzně v další úspěch neoslabuje. "Věřím, že tým je dobře připravený, hlavně po důležitém vítězství s Hradcem Králové, díky kterému jsme se na první místo dostali. Ale samozřejmě si uvědomujeme, že třeba druhá půle nebyla úplně dobrá. Rozebrali jsme si to a věříme, že se zlepšíme," uvedl zkušený stoper Viktorie Lukáš Hejda.

Vzhledem k nadále nejistému zdravotnímu stavu Jeana-Davida Beauguela je možné, že se na Letné v dresu hostů představí také čerstvá posila ze Slovenska, ofenzivně laděný Matej Trusa. "Dnes (v pátek) s námi poprvé trénoval. Je fit, v tréninkovém procesu, bez nějaké pauzy... Uvidíme, jak bude vypadat," nevyloučil nasazení Trusy asistent hlavního kouče Viktorie Pavel Horváth, která v sobě chová i sparťanskou minulost.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Holec — Wiesner, Panák, Čelůstka, Suchomel — Sáček, Krejčí ml. — Pešek, Dočkal, Haraslín — Hložek
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk — Havel, Hejda, Pernica, Sýkora — Bucha, Kalvach — Kopic, Čermák, Mosquera — Chorý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.45 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - Fastav Zlín  (sobota 15:00)
Bohemians zabředávají do výsledkové mizérie. "Klokani" čekají na výhru už čtyři ligová utkání, a pokud rychle nezaberou, hrozí jim další propad tabulkou. Proto se Pražané chtějí zlepšit již proti koronavirem oslabenému Zlínu.

Josef Jindřišek sice v Teplicích vyrovnal klubový rekord v počtu ligových startů, to však bylo to jediné, čím se Bohemka mohla na severu Čech minulý týden chlubit. Po další porážce totiž v tabulce klesla na 13. místo. "Situaci jsme si zkomplikovali prohranými zápasy už na konci podzimu a v Teplicích jsme to jenom potvrdili. Nechali jsme soupeře dotáhnout na čtyři body. Potřebujeme se z toho během týdne dostat a zvládnout další duel se Zlínem za tři body, jinak to bude ještě těžší," řekl trenér pražského klubu Luděk Klusáček.

Ve svém Ďolíčku by Bohemians mohli využít tréninkového manka soupeře. Zlín kvůli výskytu koronaviru strávil předešlé dny v karanténě a přišel o duel s Libercem. Kádr navíc pořád není kompletní. Mimo hru zůstávají univerzál Martin Fillo, křídelník Rudolf Reiter a útočník Lamin Jawo, nejisté jsou navíc starty obránce Václava Procházky a záložníků Youby Dramého s Markem Hlinkou.

I tak Moravané v pražských Vršovicích určitě zabojují. "Samozřejmě to není ideální. Karanténa nám narušila harmonogram, plány, ale musíme to respektovat a vyrovnat se s tím. Nečeká nás jednoduchý start, pro oba týmy jde o důležité střetnutí, ale chceme bodovat," prohlásil asistent hlavního kouče "Ševců" David Hubáček.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Köstl, Bederka, Vondra - Dostál, Jindřišek, Květ, Hronek, Kovařík - Chramosta, Puškáč
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Vraštil, Simerský, Matejov - Fantiš, Conde, Hrubý, Tkáč, Čanturišvili - Poznar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.71 - 3.79 - 5.22
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Hradec Králové - Dynamo České Budějovice  (sobota 15:00)
Hradec Králové v minulém kole potrápil Plzeň, nakonec však ze západu Čech odjel s prázdnou. O první jarní body tak budou "Votroci" usilovat proti Českým Budějovicím, které se naopak před týdnem proti favoritovi dočkaly odměny.

Zatímco v Plzni mohli Hradečtí jen překvapit, v dalším zápase by bodová ztráta představovala zklamání "Budějovice jsou jiné mužstvo s jiným stylem, ale nějaké klady z toho minulého zápasu si chceme přinést. I takticky se na ně připravujeme trochu jinak než na Plzeň, s návratem Kodeše a Vašulína po disciplinárním trestu máme i širší spektrum možností," uvedl asistent hlavního trenéra Východočechů Stanislav Hejkal.

Do bitvy mezi tabulkovými sousedy tak budou moct naskočit středopolař Petr Kodeš a útočník David Vašulín, mimo hru však zůstávají zadák Otto Urma a zkušený forvard Pavel Dvořák. V Budějovicích pak během týdne došlo k důležité administrativní změně. Záložník Patrik Hellebrand totiž s Dynamem podepsal smlouvu a jeho hostování na jihu Čech se změnilo v přestup.

I s "posilou" se tak Jihočeši pokusí proti Hradci navázat na výkon proti Spartě, s níž uhráli cennou remízu. Po získaném bodu sídlí Budějovice na sedmém místě, "Votroci" jsou jen o jednu pozici zpět. Vítěz vzájemného střetu může poskočit rovnou mezi nejlepších šest mužstev tabulky.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Klíma, Král, Čech - Mejdr, Kodeš, Rada, Novotný - Prekop, Vašulín, Vlkanova
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Vorel - Čolič, Havel, Králik, Skovajsa - Valenta, Hora - Van Buren, Škoda, Mršič - Mihálik
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.37 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - FK Teplice  (sobota 18:00)
Hráči Baníku si minulý víkend připsali velmi cenné vítězství v Mladé Boleslavi, nyní je však třeba jej potvrdit doma proti o záchranu bojujícím Teplicím. Zároveň se mohou přiblížit i elitní trojici.

Pro Slezany je toto kolo jako vyšité pro to, aby na své hlavní konkurenty nahráli nějaké body. Zatímco Sparta se bude prát s Plzní a Slavia míří k těžkému zápasu na Slovácko, Ostravští na domácí půdě hostí Teplice. Ti sice vstup do jara i závěr podzimu zvládli dobře, Baník se ovšem rovněž nemá čeho bát, pokud naváže na výkony z dlouhé série bez porážky. Poslední její čárku napsal v neděli v Mladé Boleslavi, kde mu výhru 2:3 vystřelili Kuzmanović a dvěma góly Klíma.

Sklářům k plnému bodovému zisku stačil jediný gól Vondráška, kterým doma skolili Bohemians. Zatímco v úvodních šestnácti kolech vyhrál jen jednou a připsali si pět bodů, nyní naplno bodovali ve třech z posledních čtyřech utkání. Stále však platí, že na hřištích soupeřů vydolovali jen jednu výhru a jednu remízu.

Vzájemné zápasy v Ostravě ovšem Teplice zvládají poměrně dobře. Z posledních sedmi prohrály se Slezany jen jednou, zatímco sami dvakrát zvítězily. Úvodní střet v této sezoně ovšem vyzněl ve prospěch Smetanovy družiny, která sice po Trubačově brance prohrála, zásluhou Almásiho a Mazuchova vlastence ovšem otočila.

Domácí budou v zápase postrádat vykartovaného Kuzmanoviće a zraněné Kukučku s Tetourem, v ohrožení je navíc start Jurošky a Lischky. Severočeši přijedou bez indisponovaných Mazucha, Moulise a Shejbala, otazník dále visí nad Knapíkem a Succarem.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Budinský - Ndefe, Svozil, Chlumecký, Fleišman - Ekpai, Boula, Budínský, Kaloč, Falta - Klíma
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Kučera, Tijani, Vondrášek - Hyčka, Jukl, Trubač, Fortelný, Boljevič - Mareš, Žák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.54 - 4.26 - 6.41
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň20162237:1350
2.Slavia Praha20153251:1548
3.Sparta Praha20144246:2246
4.Baník Ostrava20116344:2739
5.1. FC Slovácko19123438:2239
6.FK Mladá Boleslav20821031:3126
7.Dynamo České Budějovice2075826:3026
8.FC Hradec Králové2067724:2725
9.Slovan Liberec1973917:2524
10.Sigma Olomouc2057831:2922
11.Fastav Zlín19541023:3719
12.FK Jablonec2047915:3419
13.Bohemians Praha 190520531227:4518
14.FK Pardubice19451024:4117
15.FK Teplice20421420:3714
16.MFK Karviná20151417:368
Zbývající zápasy
12.02. 15:00Slovan Liberec - FK Pardubice (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (632)

Přidat komentář
Coutinho10

jinak ještě se vrátim k debatě před startem jara s Tvrdíkem a Syrovátkou, tak padlo tam dost zajímavých věcí, který se asi tolik tady neřešili jako např. že se uvažuje z vyváznutí smlouvy ohledně TV práv, takže by třeba do budoucna mohla Slavia to řešit po vlastní ose nebo jak to je se skautingem, kde to naprosto zabil Syrovátka aneb nebudu jmenovat, ale...

https://www.youtube.com/watch?v=03ayWsRdoss&t=8298s

Reagovat
John Obi Mikel

Jak ten Syrováka nechtěl nejdřív jmenovat a v další větě to prokecl

Reagovat
Coutinho10

to mě totálně dostalo

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Cotton

Reagovat
Mass

Reagovat
Infi

Reagovat
kilobyte

Ale nejmenoval.

Reagovat
Witcher

Reagovat
Greny

To s těma pravama je taky pěkna blbost

Reagovat
Coutinho10

no jsem na to zvedavej, ale asi ne, kdyz to tak pry praktikuje Benfica v portugalsky lize

Reagovat
Greny

No ale fakt by mě zajímalo jak to mají nebo jak to chtějí udělat .. to prodáte práva jen na domácí zápasy?a budete potřebovat třeba souhlas i soupeře? A venku když budete hrát tak vás nebude vysílat nikdo? Já jen že soupeři budou mít práva jinde

Reagovat
Coutinho10

asi bych to videl tak, ze bysme si museli zajistovat ty prenosy i na venkovni zapasy, takze by to bylo stejne nastaveno jako pro domaci a ted otazka, jestli to treba vzali ti turci (Saran Group), jestli si to dobre pamatuju, ze je tam zminovali a ti by ty prenosy nabizeli nejak po svoji ose a nebo bysme je treba mohli vysilat i na nasem YT a hlavne bysme meli highlighty z tech zapasu a presne jak tam zminovali, tak treba u tech projektu jako Totalni Hattrick, tak by nam nikdo nezakazoval pouzit momenty z nasi ligy

Reagovat
Greny

neco jsem zkusil si najit.. a pokud to chapu spravne tak v portugalsku si kluby dost asi ty prava prodavaji nebo vyjednavaji sami a od nejakych ostatnich klubu tam byl tlak pry aby se prodavali prava spolecne a teda maji asi nejakou Benfica TV kde vysilaji ale pouze domaci zapasy.

Reagovat
Coutinho10

zajímavý, že se to tam vztahuje teda pouze na domácí zápasy...ten model by tady teda asi byl jinak trochu jinej, ale uvidíme, jsem na to hodně zvědavej, protože toto je asi jediná cesta, jak ten systém předávání těch tv práv tady nějak změnit, protože přesně, jak tam Tvrdík říkal, tak plno těch okolních lig, se kterýma se můžeme srovnávat, tak za posledních cca 10 let udělaly obrovskej progres, týmy vydělávají několikanásobně více a pak z toho těží a naopak naše týmy tímto trpí a do budoucna třeba ten rozdíl může být ještě vyšší, takže je potřeba něco udělat, protože jinak se to nezmění

Reagovat
lichna.

Na druhou stranu, aby pak jednotlivé přenosy nebyly roztristeny na X poskytovatelu. A fanoušci budou zase nadávat.

Reagovat
Coutinho10

jako riziko tam je a z tohoto pohledu to muze bejt komplikovanejsi, ale jiny zpusob neni, kdyz nedovoluji soutezit o tv prava a Pragosport to ma bez vetsiho usili vzdy automaticky prodlouzeny

Reagovat
Freedo

Ta akademie, která funguje i pro PSG, může být hodně zajímavá. Představa, že ročně vezmeme 5 Simů.

Reagovat
Coutinho10

jako jo tak snad mají pravdu a bude to vycházet tak, že fakt k nám budou chodit už ti top hráči z toho všemožnýho výběru

Reagovat
Mass

Nj a pak se mokrej probudil.

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice do toho!

Reagovat
Gelu28

Já dnes tuším bohužel Teplice překvápko, v zimě potrénovaly a zlepšily se oproti podzimu rapidně, pokud dnes Baník vyhraje, nebude to dle mně lehké.

Reagovat
Salfovic

Ty jseš posranej jak městskej chodník.

Reagovat
Gelu28

to že někdo něco predikuje tak je hned posranej ? víš on fotbal je krásný sport, že málokdy v něm je cokoliv jasné....proto až bude dnes po 20:00 času, tak třeba jsem se mohl úplně plést a baník je přejde 3:0 a nebo to bude úplně jinak......to je jak na burze...tak taky nevíš kam se ti akcie hnou

Reagovat
Salfovic

Tak omluva, tvá posranost se ukázala býti oprávněnou.

Reagovat
Gelu28

díky za omluvu

Reagovat
ondrasch77

Původně jsem měl Baník v tiketu, ale nakonec jsem ho vyndal, když jsem viděl tu bilanci z posledních let. Navíc mě ještě děsí naše dva letošní zápasy s něma. V obou zápasech byli horší, přesto oba vyhráli.

Reagovat
SuperBanikovec

Nepřipadá v úvahu! Chlumecký poradí co na ně platí.

Reagovat
didosh

poradil

Reagovat
HorajzmAmmann

4:0

Reagovat
braveheart

2x Almasi, 2x Klíma

Reagovat
PlackaSKS

Skoro

Reagovat
JessePinkman

Dneska by byly krásný tři body.

Reagovat
Steve Stifler

Ten ofsajd Chramosty byl asi tak o dva metry. Kdyby to pískla hned, tak za tím míčem nemusel sprintovat a nezranil by se. Demence tohle čekání i při naprosto jasnejch situacích

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
didosh

Reagovat
Coutinho10

ze je ten Jelinek nejakej sedivejsi nez byl na podzim ?

Reagovat
bobis21

4x v řadě aspoň 3 góly a 7x v řadě aspoň 2 góly, snad to bude pokračovat i dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už 8x v řadě, gratulace.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
oli9

Reagovat
Čenda

Reagovat
Infi

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ZB 07

Reagovat
martin1

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Freedo

Reagovat
mistr129

Reagovat
ladyboy arsenal

top

Reagovat
Neon

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
8lampard8

Reagovat
db18

Reagovat
doshcz

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
thewall

Příští týden před Olomoucí:

1x v řadě 5 gólů, 5x v řadě aspoň 3 góly a 8x v řadě aspoň 2 góly

Reagovat
pingla

Baník má nové dresy uprostřed sezóny?

Reagovat
bobis21

Ano. Letos je stoleté výročí, tak jsou pro letošek jiné dresy.

Reagovat
pingla

Tím letoškem myslíš ročník nebo kalendářní rok? Jinak jsou hezčí než ty podzimní

Reagovat
Wyrda

Co bys řekl? :D rok založení klubu je 1922

Reagovat
bobis21

Sám jsi vypozoroval že je máme od začátku 2022

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
monty25

Góóól!!! Sejk - hráč jako bejk!

Reagovat
monty25

Sakra, ofsajd

Reagovat
John Obi Mikel

Gól byl jen fake.

Reagovat
ratusek

to běžte do piče

Reagovat
ratusek

no ještě že tak. budíček

Reagovat
exse

Baníček stále mrdá.

Reagovat
bobis21

WTF? Ten ofsajd bych teda chtěl vidět

Reagovat
bobis21

Tak jo, teď už ten záběr vypadal trochu ofsajdově. Ale stejně si to rád zastavím až bude záznam na isportu

Laco

Reagovat
Coutinho10

slusnej zarez....Teplice no

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
ratusek

Reagovat
monty25

Klasika, místo 0:1 to je 1:0.

Reagovat
ratusek

luxusní

Reagovat
ratusek

Grigar klasik

Reagovat
HorajzmAmmann

Baník má momentálně nejlepší útočníky v lize. Oba dva skvělý

Change my mind

Reagovat
3M

VAR v českém podání

Reagovat
bobis21

Ty vole to byla standardka

Reagovat
ratusek

Flaška zkušeně Ndefe se výborně vrátil

Reagovat
ratusek

běžte do prdele tvl

Reagovat
monty25

Góóól!!! Tak teď už určitě: Sejk - hráč jako bejk!

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ondrasch77

Docela se bavím, jak hoří Chlumecký, kterýmu se Teplice zdály malý.

3 x jeho chyba ve 4 útocích Teplic.

Reagovat
Neon

a asistence Fortelný, jen tak dál a příští rok můžou do Ačka Sparty

Reagovat
bobis21

https://i.ibb.co/m8y9vY1/V-st-i-ek.png

Tak podle té trávníkové lajny to fakt vypadá na ofsajd. Velká pochvala pro ty rozhodčí u videa, mě by to ani nenapadlo řešit

Reagovat
Coutinho10

tak asi fakt byl

Reagovat
Kepy_FCB

Flajš špatnej už minule dnes ještě horší ale o 3b se nebojím

Reagovat
PISTOLERO

Venco ještě ze 2 fíky

Reagovat
ratusek

na to mrdám ty vole. s takovejma zoufalcema

Reagovat
monty25

Čo bolo, to bolo...

Reagovat
Kepy_FCB

zoufalce máme v zadních řadách my

Reagovat
ratusek

přesně jsem to věděl. vyhrajeme v Boleslavi, ale rupnem s těma zoufalcema z Teplic

Reagovat
Selänne

Reagovat
monty25

Góóól!!! Sejk+Fortelný+Žák

Reagovat
Greny

Žák hrál par let zpet snad treti ligu pekne se vypracoval

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
bobis21

Tak když dáme ty 3 góly tak pořád pohoda

Reagovat
Greny

podle vysledku Teplic v minulem kola a zatim dneska se da rici ze nejvetsim problemem Teplic by asi ten Chlumecky

Reagovat
monty25

Reagovat
ondrasch77

podle toho, co dneska předvádí v dresu Baníku, tak rozhodně...

Reagovat
KingMaster13

Strašnej zoufalec

Reagovat
pingla

ty krávo, Fejk to tam slušně sype

Reagovat
ratusek

nemám na to nervy

Reagovat
monty25

Góóól!!! Seeeejk - hráč jako beeeejk!!!

Reagovat
Selänne

Flaška se nechtěl ušpinit. Dobře udělal

Reagovat
John Obi Mikel

Sejk už má půlku gólů, co na podzim ve druhé lize. A to mu ještě 1 neuznali.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Flaska klasicky neunasi kdyz si ho na hristi vodi mlady ucho, stejne jako tehdy Hlozek

Reagovat
monty25

Ty vole, nemůžou to dohrát v klidu...

Reagovat
bobis21

Posuňte Fleišmana na křídlo, ať aspoň nehoří vzadu

Reagovat
monty25

Góóól!!! 3 body

Reagovat
Martin9719

no nějak jsem stejně nevěřil že byste ještě mohli spadnout gratulace

Reagovat
3M

Banik pyco

Reagovat
John Obi Mikel

Poslední 2 zápasy byly úplná katastrofa, teď máme těžké Slovácko a v týdnu Turky. Nejsou to dobré vyhlídky, fakt, že ne. Jsem zvědavý, jestli Jurásek nastoupí rovnou v základu, protože chybí krom Bořila jak Oscar (ČK), tak Plavšič (Sparťané ho poslali do nemocnice) a podle Livesportu má nejistý start i Masopust. Na stoperu si asi odbude premiéru Talovierov a do útoku se podle mne vrátí Krmenčík.

Mandous - Bah, Talovierov, Ousou, Jurásek - Holeš, Ševčík - Schranz, Lingr, Olayinka - Krmenčík

Tip: výhra Slavie 2:1 (Holeš, Olayinka - Jurečka)

Reagovat
KingMaster13

Až na ten tip

Reagovat
John Obi Mikel

Kolik tipuješ?

Reagovat
KingMaster13

2:1 ale pro Slovácko

Reagovat
John Obi Mikel

Já tipuju jen pro Slavii

Reagovat
KingMaster13

Okay rád bych to upravil na 2:0

Reagovat
Coutinho10

uprimne jsem dnes trochu pesimista, nejak nevim, kdo by to mel potahnout, zvratit

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Radin

Dá se někde najít přenos zdarma na netu?

Reagovat
Bakary3

Livetv.sx.en

Reagovat
ondrasch77

Standa

Reagovat
$$CaptainKokotko

Uvidíme. Snad bude hrát Kadlec s Hoffmanem. Vzhledem k těm absencím to pro mě bude o to víc zajímavější. Doufám, že to nebude taková holomajzna.

Reagovat
Freedo

Mandous - Bah, Talovierov, Ousou, Jurasek - Holes, Samek - Masopust, Lingr, Olayinka - Schranz pls

Reagovat
smazaný uživatel

Tipujes výhru Slavie a v sestavě máš Ousoua Pobavil si

Reagovat
oli9

No jsem zvědavý dnes, první zápas hned Slavie tj na kkt. Ti budou chtít vyhrát za každou cenu po těch hovnach co předvedli

Reagovat
Martin9719

Nevím z čeho jste posraní. Sami jste viděli co předvedli, a ještě na svým stadionu na kterým neprohrávají, tam prostě evidentně chybí kreativita, střelec i obrana, nejde jim nic. Kdy jindy by jste chtěli mít jejich skalp?

Reagovat
oli9

Jako jo, jen mě sere těch 1000 diváků. Byt tam plno tak je atmosféra jak blázen

Reagovat
Martin9719

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád je to Slavia, to že se jim nepovedli dva zápasy neznamená že to bude jednoduchý zápas, naopak to bude ještě těžší, protože budou chtít ty dva výsledky odčinit

Reagovat
Martin9719

Říkal jsem to i po Karviné, tam prostě není nic, žádnej nápad, pokud nastoupí ve stejný sestavě jako první dva zápasy mimo Plavšiče, tak jejich hra a sestava přesně odpovídala předvedeným výkonům.

Reagovat
Martin9719

*výsledkům

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý jestli budou hrát Reinberk, Kadlec a Hofmann kteří pohár kvůli covidu nehráli, snad aspoň 2 hrát budou, hlavně stoperi by měli, Tomic by případně Reinberka zastoupil

Věřím aspoň v remízu, ale bude to těžké, Slavia nebude chtít prohrát 3x v řadě!

Reagovat
Coutinho10

Teclík v základu....rip

Sestava: Mandous – Bah, Ousou, Holeš, Jurásek – Hromada, Ševčík - Schranz, Lingr, Olayinka - Tecl

Lavička: Kolář, Talovjerov, Fila, Sor, Madsen, Krmenčík, Traoré

Reagovat
KingMaster13

v pici toto

Reagovat
PISTOLERO

Tecl

Reagovat
20DollarsInMyPocket

My fakt nechceme davat goly nebo co.

Reagovat
Freedo

Teclík hattrick, poď mi

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

3:0 pro Slovácko, sázejte Tecloid gol nedá a Hromada smrdí redkou

Reagovat
oli9

Vecheta základ

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Greny

Standa v základu to je jistota dneska dá Gola..

Nehraje Škoda že by fakt šel do Slavie?

Reagovat
KingMaster13

V týhle situaci ho beru všema deseti. On nebo i Fila ať hraje každej z nich hlavně ne ty 2 komedianti

Reagovat
Greny

Jinak docela zajímavé řešení obranyz poloviny obměněná ...

Reagovat
KingMaster13

Jako ten tým není složen špatně ale gol nedáme no Do toho hrozí ještě že Hromada dostane redku.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Schranz na křídle snad ještě nezahrál dobře...

Reagovat
KingMaster13

Začátek podzimu měl výbornej ale pak se vytratil

Reagovat
oli9

Kohut, Jurecka snad na druhý poločas

Reagovat
Coutinho10

docela velký překvapení, že nehrajou

Reagovat
oli9

Myslím si že naskočí v průběhu. Ale Vecheta vypadá dobře

Reagovat
Greny

Mě právě přijde Vecheta typologicky minimálně pro začátek utkání se Slavií lepší..

Reagovat
Coutinho10

moc jsem ho teda neviděl, ale zrovna do tohoto typu zápasu bych jednoznačně dal šanci Jurečkovi a Vechetu třeba pak na závěr, ale uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Jurečka sedí měl podepsat

Reagovat
smazaný uživatel

Kam zmizel Samek? A proc Holes na stoperovi a nejde misto nej Talo?

Reagovat
KingMaster13

Toho do dneška někde v podzemních útrobách mlátí Houšťa basebolkou za výkon proti Karviné

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Karviné tragickej, nedostal se oprávněně do nominace

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby postavil Kolare do utoku, tak udela lip nez s Teclem....

Tecl dal naposledy gol pred rokem nebo uz to budou dva roky?

Reagovat
KingMaster13

Tak on se vždycky v nějakém zápase za rok ukopne takže ty 3-4 goly dá ale je to těžká bída

Reagovat
smazaný uživatel

S Teclem je to loterie, kterej ten jeden zapas v sezone zrovna vyjde...

On za to nemuze, on proste neni kvalitni utocnik. Spis nechapu Trpisovskyho, ze to nevidi?

Proc nezkusi radeji na hrot nejakyho juniora?

Reagovat
KingMaster13

Přesně jsi to vystihl. Tecl je jeho mazel. Za tu dobu co u nás je měl jeden kvalitní podzim, jinak herně je to tragédie, produktivitu má jak nějakej stoper, prostě strašný

Reagovat
ondrasch77

Tak už nám ho konečně věnujte a zas bude sázet jeden gól za druhým.

Reagovat
KingMaster13

Tak si o něj řekněte už Já budu rád když se mu bude dařit ale být v týmu o titul na to fakt nemá

Reagovat
ondrasch77

Tak my si o něj říkáme, ale vy furt chcete nějaký prachy

Reagovat
smazaný uživatel

Ten JT se pochcal. Uz opravdu musi trpet nejakym konplexem ze ligu vyhraje s kymkoliv... bohuzel ale Tecl a Hromada + Olayinka ze kteryho jsme vyzdimali mnohem vic, nez v nem je.. to je recept na 3 .misto.

Reagovat
John Obi Mikel

Tecl

Reagovat
Pan.Antonin

Proč tam je Standa?

Reagovat
mistr129

Pětka penalta puntík

Reagovat
Greny

To penalta není kam tu ruku z metrů měl dát navíc se otacel

Reagovat
mistr129

A slávisti ho nutili se otáčet, hajzlové

Reagovat
Greny

Tak já nevím .. máš pravidlo které ti říká třeba ruka od těla u těle v přirozeném pohybu pohyb směrem k míči... Kdyby jí piskl na první dobrou tak to nechají .. to je přesně to kdy se mi líbí že to nechávají na hlavním... A není to paskvil jak včera když hrála Chelsea tam za mě taky ani jedna nebyla a piskl dvě penalty dle varu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Co je přirozenýho na tom se zádama otáčet proti míči?

Reagovat
mistr129

Reagovat
PlackaSKS

Ono je hlavně v pravidlech ( nebo aspoň bylo), že při otoceni zády k míči je to ruka vždy když ji to trefí ne přímo na těle.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřekvapilo by mě kdyby to pisknul, stejně tak mě nepřekvapuje že to nepiskl, člověk už neví co ruka je a co ne

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
naheCZ

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Teď zase ve finale MS klubů dvě penalty po nastřelených rukách.

Reagovat
mistr129

Ty dresy zas náhodně losovali? Čumět na to proti sluníčku musí být pecka

Reagovat
KingMaster13

Nejhorší dresy co pamatuju byly ty z Kluže, ten čínskej hnus toho nějakýho kamarádskýho týmu

Reagovat
mistr129

Mně nevadí ty naše, ale ta kombinace světle modrých s bílými

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Mně se vůbec nelíbí venkovní slávistické dresy pro tuhle sezonu, moc světlé.

Reagovat
hrundy

Působíme naprosto šíleně... Tam není vůbec nic.

Reagovat
Selänne

Jurásek zatím výbornej.

Reagovat
Greny

On bude dopředu výbornej .. je to původně CM/AM a pak hrál LM

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl zatim fenomenalni

Reagovat
smazaný uživatel

Ale cekam jeste na jeho povestne netrefeni prazdne brany, coz je deviza kazdeho spravneho hrotaka

Reagovat
KingMaster13

Spíš samostatnej nájezd na golmana, kde to zkušeně narve do toho golmana

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tam neni proste nic. Pomalej, hra zady k brance nulova, slaby v osobnich soubojich. Ne ze by ale Slavie jinak hrala dobre.

Reagovat
Greny

Otázka zní zda by tam byl Krmelec lepsi

Reagovat
PlackaSKS

Nebyl

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Trpisovsky ho po zápase chválil, defacto dle jeho slov hráč zápasu. Tak nevím, kdo tomu fotbalu nerozumí, jestli ty nebo JT

Reagovat
Bakary3

Hmm, a cekals ze rekne ze je to kus k hovnu?

Tak nevím kdo je hloupej, jestli 20dollar nebo ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš demente?

Reagovat
Bakary3

Ze jsi dement, demente.

Reagovat
Cotton

Reagovat
mistr129

Reagovat
Greny

Ofsajd?

Reagovat
Greny

Tak ne:) ale akce pekna

Reagovat
KingMaster13

Bah fantasticky

Reagovat
Greny

Spíš ten co to dával Bahovi

Reagovat
KingMaster13

To bylo taky pěkné

Reagovat
Coutinho10

naaaaadherne rozebrany

Reagovat
smazaný uživatel

Z úplného hovna

Reagovat
KingMaster13

Šťastně ale počkali jsme si na to ale ještě to bude kurevsky těžký

Reagovat
John Obi Mikel

Lingrrrr

Reagovat
John Obi Mikel

R.I.P. další stoper

Reagovat
JackBlack

Tecl dolu, Fila do hry

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Kohuta a Jurečku tam dát

Reagovat
AjaxFans

Takže nejsi anti-Jurečka?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jako klesl u mě, na druhou stranu nikdo jiný tam není

Reagovat
AjaxFans

Přesně, nemáme plnohodnotnou náhradu

Reagovat
John Obi Mikel

Co je s Reginou Cecílií?

Reagovat
AjaxFans

Netuším

Reagovat
John Obi Mikel

Výkon nic moc, ale přeci jen jsme o chlup lepší než Slovácko, takže vedení asi zasloužené.

Tecl tradičně tragický, takže Trpiš střídej

Reagovat
KingMaster13

A dá tam Krmmenčíka viď

Reagovat
Liquid

rozhodně lepší než Tecl, ten už nemá ani na ten Jablonec

Reagovat
PlackaSKS

Fila! Nebo madsen a schranz nahoru

Reagovat
mrtvej ofsajd

Herně je ale Slavia hodně průměrná, po sérii přihrávek mezi stopery a golmanem přichází ze 80% nákop dopředu. Golová akce byla jedinej fotbalovej moment. Za Tecla půjde určitě Fila.

Reagovat
John Obi Mikel

Jj vím, ale Slovácko taky nijak nezáří.

Reagovat
PISTOLERO

Oboustranej hnus

Reagovat
mrtvej ofsajd

Ale zase slušně bráníme - zatím. Těším se i na Sora, na brejky by mohl být ideální...

Reagovat
mistr129

Ono celkově ta top 5 je zatím rvačka kriplů...

Plzeň ještě docela ok, i když to minule taky nebyl žádný hvězdný výkon.

My 2x tragický a dneska podprůměr.

Spartu jsem ve středu neviděl, ale s Budějkama tragická.

Slovácko dnes tragický a ve středu prý taky nic moc.

A Baník rupnul s Teplicema, to hovoří za vše.

Reagovat
oli9

Prvni poločas nuda. Danicek je příšerný, zázrakem nemá kartu... Jinak ten gól, tam prostě Schranz tou narazeckou prostě vysachoval obranu no... Jinak Vecheta dolů, je tam sám a potřebujeme tam behavejsiho hráče

Reagovat
KingMaster13

Matěják Rarášek se uhoní

Reagovat
John Obi Mikel

Karviná vede

Reagovat
KingMaster13

Bob tu Karvinou ještě zachrání

Reagovat
John Obi Mikel

Bohužel pro ně se daří i Teplicím.

Reagovat
KingMaster13

Pošlou o patýrko dolů Zlín no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak holt Pardubice no, stejně nemají stadion

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
John Obi Mikel

"Nejsem žádný Béda Trávníček"

Reagovat
Kiwi-21

Zatím nejlepší týmy jara jsou týmy hrající o záchranu

Ale jasně že to zatím o ničem nevypovidá

Reagovat
Euphael

zmlkni

Reagovat
John Obi Mikel

A je to.

Reagovat
Kiwi-21

Bohužel ty koncovky

Zapas jara dle mého bude teď v Teplicích

Reagovat
smazaný uživatel

Tak do derby bez Milana

Reagovat
mistr129

Tohle není červená?

Reagovat
John Obi Mikel

Šlapáček na koleno a on se diví ŽK. Hrozní dřevorubci z toho Hradiště

Reagovat
Greny

To byla hezká oranžová

Reagovat
John Obi Mikel

Daníček tu kartu taky nedostane

Reagovat
AjaxFans

Sasinka dá fika

Reagovat
smazaný uživatel

Bojím se že dnes nedá gól nikdo

Reagovat
John Obi Mikel

Proč tam nedá Sora na brejky?

Reagovat
John Obi Mikel

Proč tam je furt Tecl?

Reagovat
Firkraag

rozhodčí na slovácku koukám taky dobrej zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem, zase tlačili Slavii?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
John Obi Mikel

Vůbec.

Reagovat
John Obi Mikel

Tecl tvl

Reagovat
mistr129

Dobrý, už jsem se bál, že nám Slovácko tentokrát neukáže svou porci demence

Reagovat
KingMaster13

Tak Jindro nezapomeň po zápase pochválit Teclíka no

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně to udělal

Reagovat
John Obi Mikel

Vyndej toho Tecla

Reagovat
John Obi Mikel

Zase pokažený brejk

Reagovat
naheCZ

Tecl

Reagovat
PhilipS

To je se Trpiš s někým vsadil, že Tecl odehraje celej zápas? Koukám na to pět minut a horšího hráče jsem letos ještě neviděl

Reagovat
Selänne

Tecl je dneska na rozmezí první/druhý ligy, ale on si v klidu hraje v základu Slavie. To nevymyslíš.

Reagovat
KingMaster13

To nic není, ten frajer tam nemá co dělat 3 roky! Hraje furt stejně, přesto tam furt je.

Reagovat
mistr129

Nehraje furt stejně, ještě rok zpátky byl palič, ale v mezihře byl platný. Dneska to bylo jak kdybych tam stál já.

Reagovat
KingMaster13

Už tak 2 roky je mimo i pohybem si tedy všímám

Reagovat
KingMaster13

S takovýmhle útokem nemůžeme vyhrát titul, to prostě nejde

Reagovat
lichna.

Reagovat
John Obi Mikel

Střídej tvl

Reagovat
hrundy

Je tohle možný ? Tecl jde 4 na 2, doslova teda jde pěšky a pak to úplně na náhodu kopne dopředu na nikoho...

Reagovat
mrtvej ofsajd

Taky jsem nepochopil tuto situaci.

Reagovat
DieFohlenBMG

je to dobrej kluk

Reagovat
oli9

Ten zkurveny Mohamed že Švédska je vyloženě sympaťák...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
DieFohlenBMG

pro tebe Pan Ousou

Reagovat
Freedo

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Hezky si tam ty hysterky povodili se Schranzíkem

Reagovat
oli9

že povodí, se tam vztekal a zaloval pořád jak nějaká plačka

Reagovat
oli9

ve čtvrtek se ozvu

Reagovat
Liquid

Reagovat
Mass

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Greny

Toho posledního rohu je škoda remíza by tomu slušela :)

Reagovat
mrtvej ofsajd

Slavia byla o něco lepší, asi si zasloužíila vyhrát...ale celkově špatnej zápas. Bez šancí, bez fotbalovosti.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
KingMaster13

Spíš ta Havlíkova střela, ta byla úchvatná

Reagovat
Coutinho10

cekal jsem, ze to pujde na tribunu a nakonec jeste velka obava o vysledek

Reagovat
Liquid

Slovácko vystřelí 1x na bránu v čase kdy už měl být dávno konec v 96.minutě.....celkem ostuda na to, že ho někeří pasovali a boj o titul

Reagovat
Coutinho10

fuj, nestat tam nas hrac, tak to bylo 1:1

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PlackaSKS

To už tak bývá...

Reagovat
Spalovač šancí

proto tam stál

Reagovat
Freedo

Pohodová výhra na Slovácku, kde rudí dostali 4:0. #krize

Reagovat
KingMaster13

Díky bohu za body, tím asi tak končí veškerá pozitiva. Dobře pochválím ještě obranu protože ta dneska odvedla skvělou práci Zbytek ať se nad sebou zamyslí a hlavně Trpiš. Nerad jsem vůči němu kritický ale s tím Teclem už mě vysírá neskutečně a jako náhrada za něj je tam Krmenčík? To jste se snad úplně zbláznili jít s takovým útokem do jarní části sezony. Tohle můžeme zkoušet s 15 bodovým náskokem a ne když máme Spartu a Plzeň za prdelí (už ani to ne).

Reagovat
mrtvej ofsajd

Já bych ještě přidal pozitiva:

+ výkon Juráska

+ konečně zahrál Olayinka

Reagovat
KingMaster13

Juráska jsem zahrnul do výkonu obrany. Tam se mi dnes líbili všichni od Mandouse přes Baha, stopery až po Juráska Olayinka pravda, dám mu palec

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Mass

Reagovat
Coutinho10

a jeste Tecla vychvalil v rozhovoru

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Reagovat
Mass

áááh

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Aspoň že se ta obrana zlepšila, ale dopředu pořád marný. Asi nejhorší, že se na to nedá dívat, přitom kreativních hráčů je tam dost.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
jackinho10

Tecl hral, protoze v tom tymu je ted potreba lidr. V prvnich dvou zapasech na jare byli kapitani Sevcik a Holes a jak to dopadlo. Tim nerikam, ze Tecl hraje dobre a ti dva spatne, ale dneska byl na hristi z duvodu lidrovstvi.

Reagovat
PlackaSKS

Jasně, že Tecl nehrál dobře. Pořád ale o třídu líp než krmencik zatím kdykoli. Pokud Fila není připravený, tak radši ať tam někde pobíhá Tecl než ten plesatej mamrd

Reagovat
Greny

Na bych ale fakt chtěl se pobavit s Trpisem... Protože koupíš Filu, Sora za těžký prachy a nedáš jim cuchnout ale hraješ Tecla

Reagovat
John Obi Mikel

To dneska trollil, nebo tomu nerozumim.

Reagovat
Greny

Píšu to v souhrnu mě připomíná Vrby .. taky z ničeho nic začne dělat blbosti

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nebyli hráči zranění/vykartovaní, tak dneska Jurásek taky nehrál. Všichni tři - Sor, Fila, Jurásek - budou chodit ze střídačky, základ na jaře hrát nebudou, a pokud, tak hodně ojediněle. Slavie hráče, kteří sotva přijdou, prostě nehraje. Tihle kluci jsou investice do budoucna a ne na to, aby okamžitě hráli. Tecla hrál, protože potřeboval na hřišti lídra.

Reagovat
jackinho10

konecne nekdo rozumny

Reagovat
smazaný uživatel

Plus se ti vykartuje stoper a nedá tam Tala a raději to lepí Holešem, takže Talovi evidentně nevěří

Reagovat
mistr129

Standa nám hrozně pomohl

Reagovat
oli9

Náhodou suprove a zkušene natahnul čas když jste jeli 4 na 2... Lepší než to zkusit zakončit

Reagovat
Neon

co je zas s Hojerem, že odehrál akorát kus přípravy a od té doby nic?

Reagovat
Liquid

prej ho nějak přetížili v přípravě tak, že si to zase obnovil

Reagovat
mistr129

Reagovat
Liquid

v předzáposovým rozhovoru před derby o tom mluvil Vrba, že příště u něho musí být opatrnější

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Neon

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Trpis

Reagovat
KingMaster13

Ano pochval Teclíka Ty máš dost Jindro

Reagovat
ratusek

Reagovat
ACSeRw!n

nahodou nekdo link na nas? sem v zahranici a tady nejde tipac

Reagovat
Liquid

tu by snad měl jít http://livetv.sx/enx/megasearch/?msq=sparta sledoval jsem tam včera Chelsea a nedávno belgickou ligu, když jsem hodinu hledal stream až zde to šlo

Reagovat
Freedo
Reagovat
Liquid

cdn.livetv510.me/webplayer2.php?t=ifr&c=1784502&lang=en&eid=25231911&lid=1784502&ci=29&si=1 a případně číslo 2 pod obrázkem

Reagovat
ACSeRw!n

diky chlapi

Reagovat
mistr129

Limba expert tvl

Reagovat
Carlos Juan Pablo

kkt jako vždy. Nemá cenu se nad tím vzrušovat. IQ 70

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Liquid

čekám kdy ho angažuje Besip

Reagovat
Azazelo RD

Crash test dummie.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

proč není prosím Půlky ani na lavičce?

Reagovat
Ross Geller

Zranění z derby...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud chce Plzeň titul dnes nesmí prohrát, asi bude spokojená i s bodem

Reagovat
Ross Geller

Všichni spartani maji bile cislo dresu a Hložek žluté?

Reagovat
Neon

nejlepší nahravač ligy.

Reagovat
Ross Geller

Díky.

Reagovat
Salfovic

To aby skauti nepřehlédli ten megatalent.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Azazelo RD

Čínský skauti.

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Salfovic

Ježíš, proč hraje Kaša? Dřevák vepředu, dřevák vzadu, to ani nemusela Plzeň nastoupit.

Reagovat
poz3n

Reprezentant

Reagovat
Mass

Proč Plzeň nechává nejlepšího střelce ligy na lavičce? Je to tim, že nechce prodloužit smlouvu, nebo něco jiného?

Reagovat
Smoula14

Je po zranění

Reagovat
Mass

Ok, díky.

Reagovat
Mass

Jinak teda koukám, jestli Trpiš dneska nasadil Tecla do základu, tak Vrba kontruje Pavelkou

Reagovat
ratusek

zase ten kokot

Reagovat
ratusek

a od příště Nita

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Heca, Nita je zraneny

Reagovat
John Obi Mikel

Zrovna tenhle blázen

Reagovat
naheCZ

Holec

Reagovat
smazaný uživatel

CHOOOORY

Reagovat
Ross Geller

Bude příště chytat Nita?

Reagovat
ratusek

Reagovat
Greny

Jako zraněnéj?

Reagovat
John Obi Mikel

Heča

Reagovat
C-M@ster

Chorýýýýýýýýýýýýýý

Reagovat
Salfovic

Chorý jasnej faul

Reagovat
Paprika

Ironie vid ze jo?

Reagovat
Salfovic

K tomu ten emotikon slouží, ne? Ale dnes už bych se tomu ani nedivil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako drželi se stejně, ale kdyby Čelůstka spadl, tak to podle mě rozhodčí pískne

Reagovat
Mass

Pokud by byl Horník za Spartu, tak by se to písklo.

Reagovat
C-M@ster

Berka kompenzuje za minulý kolo.

Reagovat
Mass

V tu chvíli přilítly nabídky jako v pokeru, jestli se ten gól bude VARit nebo ne

Reagovat
Greny

Krásné Chorý

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťan Chorý rozhodne proti Spartě. To chceš

Reagovat
Salfovic

Sparťan ?

Reagovat
Mass

Chorý je odchovanec Olomouce.

Reagovat
smazaný uživatel

Odmala fanoušek Sparty.

Reagovat
Greny

Což se nevylucuje

Reagovat
C-M@ster

To napiš Massovi.

Reagovat
Mass

Nj ale pokud nejsou jeho rodiče sourozenci, tak kde k tomu přišel?

Reagovat
C-M@ster

Hodně hlavičkoval.

Reagovat
Mass

Ale to mi k natvrdlýmu klukovi z Moravy sedí

Reagovat
oli9

Odmala kokot

Reagovat
Kepy_FCB

Na Letné je určo o dost víc lidí než 1000

škoda že jinde nemají takovou odvahu

Reagovat
DieFohlenBMG

Plzeň 1:0 hotovo

Reagovat
John Obi Mikel

Málem další

Reagovat
Artii96

Standardky Plzně

Reagovat
John Obi Mikel

To jako teď zkoumal červenou Sýkorovi

Reagovat
Greny

Taky jsem nechápal co tam zkouma

Reagovat
Mass

VAR dnes asi zaplacenej Spartou.

Reagovat
Selänne

Pravděpodobně zkoumal, jestli nebyl Sýkora posledním hráčem.

Reagovat
Mass

Snad tohle by měl vidět čárový.

Reagovat
Greny

Ale Berka klasik přijde mi že to zas suverénně nezvládá a budou lítat kartx

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
naheCZ

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
czechfant

Proti Orlovi z poháru je to pan rozhodčí :D

Reagovat
Greny

Ale on tak píská každej zápas sorry ale nechápu co tam dela

Reagovat
czechfant

Jako ono to bude tím, že ta kvalita prostě teď fakt není. Podle mě za chvíli Příhoda vyběhne

Reagovat
smazaný uživatel

O trochu lepší než Orel, ale pořádek na hřišti si umějí udělat zhruba stejný

Reagovat
OTASi

Bílek jede na titul ale dneska se na to dá dívat, sparťani působí jak dřeváci..

Reagovat
naheCZ

Minchev se dnes inspiroval u Tecla

Reagovat
Selänne

Takhle fotbalovej je pořád.

Reagovat
Bakary3

pusobi docela drevacky, ted na nahravka do autu, predtim i autovy cary zady k brane Plzne jak to kop do autu jak tele

Reagovat
OTASi

Mě se líbí, že je Sparta konzistentní a stále drží normu mít v týmu, pokud možno v základu, jednoho totálního dřeváka, kterej má sotva na Boleslav. Po odchodu Hanouska tuto kvótu splňuje Minčev

Reagovat
Mass

Na to, kolik za něj sparťani zaplatili, působí docela amatérsky.

Reagovat
czechfant

Z Chorýho dokázal Bílek přes zimu asi udělat fotbalistu

Navíc se zatím ani nechová jako kokot. To je taky prijemna zmena

Reagovat
OTASi

Belgie ho zocelila. Novej Koller

Reagovat
Greny

Slabší verze ale je fakt platný a klidny

Reagovat
Firkraag

Sparta zatím úplně šílená, ale když nehraje ani Karabec, ani Dočkal, tak se asi nelze divit...

Reagovat
mistr129

Wiesner

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Sparta je ubohé mužstvo.

Reagovat
Ross Geller

Slavii jsme 2x vyprášili kožich, ale na Plzeň nemáme, musím to bohužel objektivně říct. Letos si titul asi zaslouží... Btw Minchev nemá ve Spartě co dělat...

Reagovat
John Obi Mikel

Plzeň jasně lepší

Reagovat
ratusek

ta Plzeň ten titul fakt bude mít. No tvl

Reagovat
Salfovic

A pohár převezme exekutor.

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
thewall

Reagovat
PISTOLERO

hnůj...Pavelka a Minchev šílení

Reagovat
wwwx

Trenéra desetiletí Vrbu si zase soupeř vodí v rozhodujícícm zápase s týmem, který se sám neporazí.

Reagovat
Greny

Není to rypani .. Slavisti přejete Plzni ne? Na ni celkem umíte a Spartu případná prohra může odstřihnout hodně od prvního mista

Reagovat
Liquid

já jednoznačně, abych fandil Spartě musel bych mít na ní vsazeno nebo by to muselo dát Slavii titul, ani v případě třeba 2. či 3.místa kdyby Sparta vítězstvím pomohla Slavii na 2. bych v případě že by nešlo o LM Spartě nefandil

Reagovat
KingMaster13

Já to tak mám čistě takticky.

Reagovat
jackinho10

Bud nulu nebo dvojku

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Ideálně remíza, ale když už, tak radši Plzni.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Losinho

Hlavně nejde fandit Spartě.

Reagovat
ACSeRw!n

ty vole to je zase blitka.. proc nehraje Dockal ani Karabec?? kdyz neni Krejci, tak se soubojove nemuzeme Plzni rovnat,.. a kde sou posily kurva?? a Minchev at jde kopat za Telekom

Reagovat
Selänne

Reagovat
Liquid

co Vrba vidí na tom Pavelkovi, za mě stále za Spartu snad nezahrál vyloženě dobrý match a patří skoro vždy mezi ty nejslabší články

Reagovat
Ross Geller

To už by byl na jeho pozici lepší Souček.

Reagovat
kilobyte

Dneska snad nedal ani jednu přihrávku.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Greny

Ten Horst má velkej problém se Spartou že? Jak chce srovnávat Minceva s Chorým.. když každý tým hraje úplně jinak...

Reagovat
OTASi

Přesně. Plzeň dneska hraje dobře, sparta piču

Reagovat
kilobyte

To srovnávání mají takhle na hovno skoro každý zápas.

Reagovat
Mass

Oba útočníci? Mmch dneska bych spíš Minčeva srovnal s Teclem.

Reagovat
ratusek

Horst si velmi rád kopne do Sparty, protože je z minulosti kvůli něčemu nakrknutej, ale nevím už kvůli čemu. nějací sparťani ten důvod znají

Reagovat
Salfovic

Vykopli mu Frýdka.

Reagovat
ratusek

jo vlastně, to je jeden z důvodů

Reagovat
DieFohlenBMG

Který bývalý hráč Sparty s ní nemá problém?

Reagovat
Mass

Rosický

Reagovat
Spalovač šancí

Ten má naopak se spartou velké problémy ...

Reagovat
pingla

chtělo by to léky doktora Dočkala

Reagovat
Greny

Pešek největší tutovku Sparty zazdil

Reagovat
mistr129

co to bylo?

Reagovat
Firkraag

tyvole

Reagovat
John Obi Mikel

Pešek těsně vedle

Reagovat
mistr129

Ale vybojoval gólový roh, pěkně

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
John Obi Mikel

Ale je z toho gól

Reagovat
PISTOLERO

Čuráci

Reagovat
OTASi

Pešek - reprezentant

Reagovat
Greny

Jooo i když jsem si tak nejdřív myslel že to byl ofsajd

Reagovat
Artii96

Nedáš dostaneš

Reagovat
Ross Geller

Plzeň letos zaslouženě titul.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Škoda, že v Evropských pohárech nás tak ztrapnila a uhrála velké kulové

Reagovat
lampas

Reagovat
Greny

Na druhou stranu nebýt Plzně .. Slavia si LM nezahrala

Reagovat
ratusek

To je pro Spartu fakt tak klíčovej LK mladší?

Taky co čekat ze středu Sáček-Pavelka

proč tam nedá Karabce?

no a je po titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Po takovém darovaném rohu to jinak skončit nemohlo

Reagovat
Firkraag

ofsajd, nebo ne? sázejme

Reagovat
Kuchta

Tpč, Sparta je ultratragická

Reagovat
naheCZ

Reagovat
JackBlack

Wiesner, který stál pomalu na brankový čáře tam mává jak zběsilej o offside

Reagovat
Firkraag

Tak byly tam dva doteky, tuším Mosquera a Hejda, ale přesně byl to nevim

Reagovat
JackBlack

to je jedno, stejně tam stál, tak to offside být nemohl

Reagovat
C-M@ster

Mně to přišlo hraniční celkem.

Reagovat
naheCZ

Tak vždy se nejvíc hlásí ten, co ten ofsajd vyrušil

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Greny

No kdyby byl brankář někde venku tak je poslední on a myslel jsem si že to je ofsajd nejdříve

Reagovat
Mass

Twl proč si Pešek takovýhle hovna neschoval radši pro Slavii

Reagovat
John Obi Mikel

Tam jsme předváděli věci my.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Selänne

Nebudu kecat, ale tohle musí být jeden z nejhorších domácích zápasů Sparty ve 21. století.

Reagovat
smazaný uživatel

Predem lituju reportera

Reagovat
Mass

Jinak Hejda svůj zatím skvělý výkon ještě podtrhl gólem.

Reagovat
Urbis__

Přemýšlel jsem, že se po dlouhé době kouknu na ligu a koupím si předplatné. Nakonec jsem to neudělal a jak to tak čtu, tak je to dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Pico Mosquero.. Jinak Krejci ml. je pro Spartu mnohem dulezitejsi nez Hlozek a je to taky mnohem perspektivnejsi hrac. Snad do Slavie.

Reagovat
John Obi Mikel

Krejčí

Reagovat
mistr129

Reagovat
Bakary3

ani zadarmo

Reagovat
oli9

Reagovat
Liquid

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Selänne

Krejčí je hlavně náš jedinej střední záložník, který snese přísný měřítko. Sáček a Pavelka jsou parodii na střední záložníky.

Reagovat
Ross Geller

Sáček hraje dobře, pouze Pavelka podává tragické výkony.

Reagovat
Selänne

Sáček je přizdisráč, kterej se furt schovává za hráče. Zkus se zaměřit na jeho hru. Dvakrát za zápas vyvézt balon prostě nestačí.

Reagovat
Urbis__

Kdo by to byl řek, když před přestupem do Sparty hrál v hvězdné Kasimpase. Teda poslední roky nehrál ale určitě by hrál, kdyby nebyl zraněný.

Reagovat
Mass

Sáček je takovej hráč, kterej nepřekvapí ale ani neurazí.

Reagovat
Selänne

Takových hráčů je ale plná liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Porad lepsi nez Pavelka, ten vylozene urazi... tim, ze se on narozdil od nas zivi fotbalem. Pritom takova kunda.

Reagovat
Mass

Holeš je momentálně nejlepší hráč Slavie, na tomhle postu nás bota netlačí.

Reagovat
Greny

Teď to píšu taky jsem si to měl aktualizovat a dát ti palec sry

Reagovat
Greny

Ale výkony Sparty s Krejčím mladším stoupají a padají dle něj ... On to asi fakt umí strhnout

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Urbis__

Nebude to spíš tím jak marní jsou stopeři, a je prostě potřeba někdo kdo to před nimi vyčistí?

Reagovat
lampas

No nic, jdu fandit zpátky jen Slovanu.

Reagovat
Witcher

Bořek to jde rozhejbat

Reagovat
Mass

Pavelka si maže hejtry na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

Pavelka... of course

Reagovat
John Obi Mikel

Z ničeho nic gól

Reagovat
Rothbard

To vážně je ve Vršovicích -2, ale na Letné -7?

Reagovat
Mass

Ve Vršovicích se drží teplo od domů.

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
kilobyte

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle pujde za tou Mosquerovo tutovkou. Jestli to vyrovnaji tak bych mu urval hlavu.

Reagovat
PhilipS

Jdu si pustit poslední dvacetiminutovku. Očekávám ofenzivní smršť a fotbalovou kvalitu. Jako vždy v nejlepší lize jakou tahle planeta nabízí.

Reagovat
PhilipS

Heh. Jsem si dělal prdel a ono to je fakt celkem dobrý

Reagovat
Mass

Musim uznat, že mnohem lepší než odpolední zápas Slovánco-Slavia.

Reagovat
John Obi Mikel

Pavelka > Krejčí

Reagovat
oli9

To bude v Evropě mazec obě S totálně z formy

Reagovat
Mass

Slavia dnes vyhrála na Slovácku.

Reagovat
John Obi Mikel

Všechna 3 S z formy

Reagovat
mistr129

Bez karty

Reagovat
C-M@ster

Dostalo to náboj

Reagovat
Rothbard

Je někde diskuze Ukrajina-Rusko válka podobně jako je Zima 2021/2022?

Reagovat
Greny

Co přišel JDB je to od Plzně hrozny

Reagovat
ACSMan

Reagovat
naheCZ

Holec

Reagovat
Greny

Šulc

Reagovat
C-M@ster

CO TO KURVA JE

Reagovat
ratusek

ten Šulc by si to měl jít hodit

Reagovat
mistr129

Šulc tradičně

Reagovat
mistr129

To by dal i Tecl aspoň jeden gól

Reagovat
ratusek

ne

Reagovat
naheCZ

Tecl > Šulc

Reagovat
smazaný uživatel

Z tohodle by Standa mozna jeden golik vytezil ...moooznaaa

Reagovat
Greny

To bude 2:2

Reagovat
Mass

Reagovat
Greny

To bylo úplně jasný potom co tam udělal Šulc

Reagovat
lichna.

Ten Šulc má vazne asi nejhorší zakončeni v lize. Vzdyt to už je ponekolikate.

Reagovat
Sosi

To je mač!

Reagovat
didosh

Obrovský talent Sulc

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je bohužel bude mrzet Sparta vyrovná

Reagovat
mistr129

Na tiketu mám 02 a pro Slavii asi i lepší, takže klidně

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Ted ze sebe Sulc udelal trojnasobnyho megacuraka. Toho bych okamzite poslal do Sokolova na rok.

Reagovat
Remt

Šulc to je bombarďák!!!

Reagovat
Kepy_FCB

ty číčo tohle musí ACS potrestat

Reagovat
Mervin

To je jak z pralesa

Reagovat
16Dave

To, co nepromění Šulc, tak to není náhoda, to je prostě nekvalita...

Reagovat
Rothbard

A při tom takový talent ten Šulc byl...

Reagovat
mistr129

Plzeň všude pozdě

Reagovat
naheCZ

A je tam

Reagovat
C-M@ster

Kristova noho...

Reagovat
Mervin

dobře jim tak

Reagovat
Rothbard

Čím větší zápas, tím menší výkon od AH20.

Reagovat
Rothbard

Beru zpět.

Reagovat
zurix_new

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Homolka se právě udělal sparťan posrany

Reagovat
smazaný uživatel

Sulc, Mosquera do gulagu. Ale pro nas dobre. Takze diky.

Reagovat
hefy

neskutečný

Reagovat
Kepy_FCB

klasika nedáš dostaneš

Reagovat
smazaný uživatel

Stanek se tam skladal jak skrinka z IKEA.

Reagovat
Kiwi-21

Nevěřím že se Hložek prosadil

Jak hrál do te doby ?

Jsem v práci tak jsem nic neviděl

Reagovat
kilobyte

70 minut hrála celá Sparta úplné hovno.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Prvni polocas neviditelny, jako cela Sparta smerem dopredu. V druhém poločase šlo vidět, že se strašně snažil s tím něco udělat a měl tam několik povedených věcí.

Reagovat
hrundy

Ty kravo, co to bylo za zákrok od Staňka

Reagovat
Mass

3x nedáš, dostaneš!

Reagovat
HorajzmAmmann

No... Šulc jim to slušně zajebal

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kepy_FCB

v létě u nás

Reagovat
monty25

To ten gól nemoh dát někdo jinej? Takhle asi prohraju duel ve Fantasy...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Beaguel byl taky prokauc. Zase je otravenej, zkurvil pohybem 3 brejky... odpornej srac.

Reagovat
Euphael

rasisto

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho sexualni orientace s tim nema co delat.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to do prdele Staněk nechytil

Reagovat
Salfovic

Ten Šulc je prostě píča

Reagovat
C-M@ster

Achjo... nedáš - nedáš - nedáš - dostaneš

Reagovat
dextroza_m

Proč má Hložek zlaté číslo?

Reagovat
czechfant

Král asistencí

Reagovat
smazaný uživatel

Aby sis ho všiml že hraje

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Igli

Reagovat
Mass

Kdo ho bude chtít, bude muset dát jeho váhu ve zlatě.

A taky je tak označenej nejlepší nahráváč v lize.

Reagovat
KingMaster13

Výborně zase nám to vše spadlo do klína Se ani nemusíme snažit

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

a mě sere, že kdyby naši nebyli blbci, tak by to bylo jen o pět bodů na třetí místo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kuchta

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Coutinho10

ty dnesni vysledky nam slusne jdou do karet

Reagovat
John Obi Mikel

Šulc

Reagovat
PhilipS

No dostal jsem dobrou zábavu.

Reagovat
KingMaster13

Šulce pozvat na oslavu titulu

Reagovat
Freedo

A to ho prej v zimě nabízeli Slavii.

Reagovat
KingMaster13

Ten by teď neměl s nima jet busem

Reagovat
Mass

Taky netrefil?

Reagovat
KingMaster13

No stál je teď dost možná titul

Reagovat
Mass

Tim že netrefil do autobusu? Jinak zápasů bude ještě dost.

Reagovat
KingMaster13

S Plzeňákama že je možná mohl právě stát titul. Zápasů je dost ale těch fakt brutálně těžkých do začátku nadstavby už hrát tolik nebudeme. A ono upřímně stačí skončit před Plzní, protože pak s nima hrajeme doma

Reagovat
Mass

Jestli je prý Fila učedník Škody, tak Šulc musí bejt od Tecla

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kepy_FCB

Trpiš by z něj udělal houfnici

Reagovat
ratusek

Staněk je taky dobrá piča. prvně drží balon a při druhém golu chtěl chytit Krejčího za nohy, at nejde pro míč

Reagovat
Martin9719

Šulce bych buď odepsal nebo ho poslal k psychologovi, protože tohle není možný, jednou 2x se to dá pochopit, ale pak se v důležitém zápase o titul stane přesně tohle a je to pořád ta samá píseň, se Slováckem doma jsme to ještě uhráli ale tohle je už neomluvitelné selhání.

Reagovat
Greny

Nooo.. spekulovalo se že ho chce Slavie nechtěl bych být v jeho kuzi

Reagovat
Martin9719

Je jedno že talent má ale pokud to nezvládne v hlavě, je to to samý a hlavně to je pak snad ještě horší pro psychiku týmu a jeho než kdyby se do těch šancí nedostal.

Reagovat
Greny

Fakt bych tě nechtěl být na jeho místě v kabine

Reagovat
smazaný uživatel

Jako je to hnusny, ale tohle uz je moc. Ja byt Bilkem tak ho nepostavim a odepisu ho.

Reagovat
Martin9719

Tak ono Falta si po Sofii taky kopl asi 30 minut dohromady, Kaša se dostal na hřiště po Olomouci až teď a hned byl jeden z průkopníků průseru - to Pernica by nenechal prostor skoro na penaltě takhle.

Reagovat
PISTOLERO

Díky Šulci, ale náš výkon 70 min. naprosto tragickej

Reagovat
Rizek

Limba tam skoro brečí.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ale bavendo! Pro nezaujatého fanouška fakt top zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Bod dobrý, víc nepotřebujeme.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele