FORTUNA:LIGA - preview 3. kola: Pražská "S" v akci

13.08.2022, 08:58, aktualizováno 14.08.2022, 09:33
Previews
Prioritou Slavie je v těchto dnech postup do základní skupiny Konferenční ligy, čehož se pokusí na své půdě využít Jablonec. V obdobné pozici jsou České Budějovice v konfrontaci se Slováckem, které také čeká poslední předkolo. Pardubice navzdory solidnímu začátku nemají ani bod, což chtějí změnit proti naopak stoprocentnímu Liberci. Václav Jílek si chce s Olomoucí opět vyšlápnout na Spartu...
FK Jablonec - Slavia Praha  (neděle 16:00)
Po tuhém boji se Slavia dostala do závěrečného předkola Konferenční ligy, nyní však musí přepnout zpět na domácí soutěž. Zamíří totiž do Jablonce, jemuž se start sezony nepovedl a potřebuje nutně zabrat.

Severočeši vybouchli zejména v prvním kole, kdy na domácí půdě jasně nestačili na Bohemians. Minulý víkend zamířili do Mladé Boleslavi, kde se v první půli díky zásahům Sejka a Jovoviće dostali dvakrát do vedení. Domácí ovšem dokázali pokaždé srovnat, jednou to měl na svědomí z penalty Matějovský, podruhé Mareček.

"Chtěli bychom Slavii potrápit. Musíme hrát náročný fotbal, jen tohle může přinést úspěch. Budeme chtít navázat na dobré věci ze zápasu v Mladé Boleslavi směrem do ofenzivy. Slavia má za sebou těžký týden, nevíme, s jakou sestavou přijede. Určitě tam změny budou. Ale ať je tam kdokoliv, hrají prakticky pořád stejný fotbal, hodně náročný, hodně do ofenzivy a hodně na riziko," nabádá asistent trenéra Horejše Tomáš Čízek.

Úvodní ligové utkání po postupu přes gibraltarský St. Joseph’s se nepovedlo ani sešívaným. Na hřišti Hradce Králové totiž jedinou brankou prohráli, reparát se jim však povedlo složit úspěšně. V Edenu proti Zlínu v první půli skórovali Icha s Juráskem, po Jawově snížení a Procházkově vyloučení v závěru pečetili zisk tří bodů Schranz a znova Jurásek.

"Moc si vážím toho, že jsme postoupili přes Panathinaikos. Soupeř ukázal, že má velkou kvalitu, utkání nás stálo hodně sil. Teď nás zase čeká liga. Do hry se dostanou další hráči. Česká liga je oproti evropským zápasům dost specifická, využijeme zase hráče, kteří by to v zápase jako na Panathinaikosu měli hodně složité. Máme dost hráčů a věřím, že to zvládneme," doufá kouč Jindřich Trpišovský.

Jablonec je pro Slavii v nedávné době velmi oblíbeným soupeřem. Z posledních devíti zápasů osmkrát vyhrála a jednou remizovala, v minulé sezoně zůstala stoprocentní. Doma soupeře roznesla pěti góly, v jarní odvetě se na těsném vítězství podíleli Schranz s Teclem.

Domácí mužstvo se musí obejít bez zraněného Malínského, otazník visí i nad starty Kubisty s Martincem. Hostům nepomohou Bořil, Ewerton, Hovorka a Provod, nejistota pak panuje okolo Sora.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Surzyn, Hübschman, Heidenreich, Polidar - Považanec - Šulc, Kratochvíl, Houska, Jovovič - Sejk
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Douděra, Kačaraba, Santos, D. Jurásek - Hromada, Holeš - Schranz, Ševčík, Usor - Jurečka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.20 - 4.19 - 1.56
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Pardubice - Slovan Liberec  (neděle 16:00)
Souboj dvou celků, které se po druhém kole nacházely na úplně opačných koncích tabulky, bude k vidění ve vršovickém Ďolíčku. Tamní azylant Pardubice se o premiérové body v této sezoně střetne s lídrem z Liberce.

Východočeši se přitom v prvních dvou zápasech neprezentovali vůbec špatným výkonem. Proti Českým Budějovicím měli více ze hry, nedokázali však skórovat a dostali tak lekci z produktivity. Podobné to bylo o týden později v Plzni, kde po Klimentově gólu srovnal Solil, avšak po hodině a čtvrt rozhodl Havel.

Slovan zatím v obou zápasech předvedl nadstandard jak co do své prezentace, tak i po výsledkové stránce. Nejprve si tři body odvezl ze hřiště pražské Sparty, naposledy v domácím zápase rozstřílel Teplice 5:1. Hattrickem se na tom podílel van Buren, další zásahy přidali Doumbia a Talovierov.

Během dvou sezon, jež Pardubice strávily v nejvyšší soutěži, na sebe tyto dva celky narazily čtyřikrát. V prvním roce každý z týmů jednou zvítězil, v minulém ročníku Severočeši vytěžili čtyři body. Po úvodní remíze doma zvítězili poměrem 4:1, a to i díky dvěma trefám Rabušice.

Domácí mužstvo se v utkání musí obejít bez zraněných Jeřábka se Šimkem, které by za postranní čarou mohl doplnit Rosa. Na opačné straně pak chybí indisponovaný Ghali.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Markovič - Kostka, Vlček, Toml, Helešic - Janošek - Tischler, Solil, Hlavatý, Vacek - Černý
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Mikula, Gebre Selassie, Plechatý, Talovjerov, Preisler - Červ, Frýdek, Doumbia - Van Buren, Rondič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.77 - 3.38 - 2.59
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Dynamo České Budějovice - 1. FC Slovácko  (neděle 16:00)
Slovácko se s Evropskou ligou nakonec rozloučilo se vztyčenou hlavou. Po neúspěšném dvojzápase proti tureckému velkoklubu ještě mezinárodní dobrodružství pro moravský klub nekončí, před boji v Konferenční lize se však ještě zastaví v Českých Budějovicích.

Po porážce o tři branky v Istanbulu bylo všem fanouškům Uherskohradišťských víceméně jasné, že jejich oblíbený celek toho v odvetě už moc nezmůže. Přesto museli být se čtvrtečním utkáním na moravské půdě spokojeni. Hráči Slovácka ukázali velké srdce a s Fenerbahçe uhráli cennou remízu, která se v historii skromného klubu bude nějaký čas vyjímat.

Do další fáze Evropské ligy nicméně proklouzl soupeř z Turecka, pro Moravany ovšem šichta nekončí, neboť zabojují o účast ve skupině Evropské konferenční ligy proti švédskému AIK. "Důležitá pro nás bude regenerace. Sestavu musíme skloubit tak, aby se zapojili noví hráči, ale aby zároveň zůstala kontinuita a návaznost. Moc možností zase není. Jsem rád, že v týdnu přišel Mihálik a posílil naši ofenzivu. Na Budějovice s ním počítám," prozradil před zápasem na jihu Čech trenér Slovácka Martin Svědík.

Budějovické Dynamo má start do sezony o poznání klidnější. Jihočeši absolvují pouze nejvyšší soutěž, kterou zahájili vítězstvím nad Pardubicemi, posléze ovšem nestačili na pražskou Spartu. ""Po Spartě nás čeká další těžký protivník na domácím hřišti. Doufám, že se tentokrát vyvarujeme zbytečných chyb v obraně a vepředu nějakou tu příležitost zúročíme", prohlásil kouč Budějovic Jozef Weber.

K lepší produktivitě nepomůže Dynamu útočník Tomáš Zajíc, jenž podobně jako záložník Matej Mršić laboruje se zraněním. To omezuje též levého beka Budějovic Lukáše Skovajsu, jeho start v zápase proti Slovácku však vyloučen není. Moravané postrádají stopera Stanislava Hofmanna, klíčového středopolaře Marka Havlíka a mladého útočníka Filipa Vechetu.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Čolić, Havel, Králik, Sladký - Grič, Čavoš - Čmelík, Hora, Potočný - Škoda
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Ngyuen - Reinberk, Šimko, Kadlec, Kalabiška - Daníček, Ljovin - Kohút, Trávník, Doski - Kozák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.99 - 3.42 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - Sigma Olomouc  (neděle 19:00)
Sparta se před týdnem dočkala v Českých Budějovicích prvního úspěchu v probíhajícím ročníku, atmosféra na Letné nicméně zůstává rozporuplná. Moc veselo není ani v Olomouci, kde tamní příznivci prožili ve druhém kole nemilé zklamání. Uvidíme, který z celků si vylepší náladu po vzájemném střetu.

Trvalo to déle, než by bylo žádoucí, nakonec už ale i sparťané mají první vítězství za sebou. K tříbodovému zisku na půdě budějovického Dynama nasměroval Pražany již v samém úvodu obránce Casper Höjer, jehož přesnou trefou ještě v první půli následoval Tomáš Čvančara. Jihočeši toho naopak moc neukázali a defenzivu protivníka moc neprověřili.

Letenští tak získali první body do tabulky, další hodlají konečně přidat i doma na Letné. "Proti Olomouci to bude těžké utkání. Jejich trenér Jílek, který dříve vedl Spartu, je po taktické stránce hodně šikovný. Viděli jsme to v dubnu, kdy Olomouc Spartu porazila 2:0. Připravujeme se na několik možností jejich hry. Proti Ostravě odehráli skvělé utkání, s Brnem se trochu trápili. Je to ale silný soupeř. Doma musíme dominovat," řekl asistent hlavního trenéra Sparty Thomas Nörgaard.

Od působení Václava Jílka v Praze již sice nějaký čas uplynul, těžko ale bude kouč Olomouce popírat, že pro něj utkání proti Letenským nejsou speciální. Před nedělním mačem však musí řešit zejména vlastní družinu. Jeho Sigma totiž po skvostném vstupu do ligového ročníku v Ostravě dost překvapivě propadla proti Brnu. Hanáky proti Zbrojovce limitoval zejména nesoulad ve středu pole, jenž znemožňoval pohodlnější útočení.

Sigma je považována za experta na Spartu, avšak jen na své domácí půdě. Zatímco na Hané Letenští v posledních letech několikrát narazili, v Praze tolik problému zpravidla nemají. Výjimku představuje jen téměř tři roky stará remíza 3:3.

V neděli se Olomouc poprvé představí bez klíčového stopera Václava Jemelky, jenž v průběhu týdne přestoupil do Viktorie Plzeň. "S odchodem Vaška Jemelky se vyrovnáme. V kádru máme další hráče, kteří mají svoji kvalitu. Musíme udělat vše pro to, abychom jej nahradili. Fotbal je týmový sport, nemůžeme to nikdy postavit na jednom hráči," věří Jílkův asistent na lavičce Hanáků Jiří Saňák. Ze stávajících členů kádru zůstávají na marodce Sigmy křídelník Martin Košťál a útočník David Vaněček. Nejistý je start středopolaře Denise Ventúry, jenž Olomouci proti Brnu tolik chyběl.

List zraněných sparťanů je přece jen bohatší. Mimo hru zůstávají zadáci Ondřej Čelůstka s Martinem Vitíkem, Andreasem Vindheimem a Martinem Suchomelem záložník a kapitán v jedné osobě Ladislav Krejčí. O nasazení středopolařů Michala Sáčka s Janem Fortelným a křídelníka Lukáše Haraslína se teprve rozhodne. Proti Hanákům si nezahraje útočník Jan Kuchta, který dál pyká kvůli disciplinárnímu trestu, jenž obdržel za červenou kartu v prvním kole proti Liberci.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Holec - Mejdr, Sörensen, Hancko, Höjer - Zelený - Daněk, Sadílek, Pešek - Čvančara, Juliš
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Chvátal, Vraštil, Beneš, Zmrzlý - Breite, Sedlák - Zorvan, Růsek, Navrátil - Chytil
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 4.94 - 8.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - FC TRINITY Zlín  (sobota 16:00)
Mají co napravovat. Baník Ostrava i zlínští "Ševci" po prvních dvou kolech stále čekají na první vítězství v sezoně. Rozčarování panuje zejména v táboře Slezanů, kteří by si proti oblíbenému protivníkovi z Baťova města neměli dovolit další ztrátu. Jinak se mohou spolehnout na další hněv z řad fanoušků.

Dá se říct, že Baníku se v ročníku 2022/23 povedl jediný poločas. Naštěstí to byl ten úplně poslední, i tak si ale kouč Pavel Vrba jistě představoval lepší návrat do Ostravy. "Uvědomujeme si, že jsme fanouškům dlužni. Výkony v prvních dvou kolech nebyly takové, jak bychom všichni očekávali, ale pokusíme se to teď napravit. Druhý poločas na Bohemce snesl parametry, které bychom očekávali. Na to chceme navázat a proti Zlínu půjdeme za vítězstvím," prohlásil Vrbův asistent David Oulehla.

Po domácí ostudě proti Sigmě Olomouc a prospaném začátku na půdě Bohemians už skutečně není nač čekat. Zvlášť, když do Slezska dorazí Zlín, jenž v uplynulých třech ročnících nezískal proti Baníku jediný bod. Doma u řeky Dřevnice se "Ševcům" daří alespoň remizovat, v Ostravě ovšem pravidelně dostává na frak.

Také Zlínští by ovšem potřebovali zabrat. S porážkou na půdě Slavie se sice počítalo, v prvním kole ale Moravané jen remizovali s Mladou Boleslaví. Tři body tak doposud neuzmuli, což by pro duel v Ostravě mohlo vést k úpravám v sestavě. "Pracujeme s tím, že nám bude chybět zkušený Procházka, jeho vyloučení na Slavii nezůstalo v klubu bez odezvy. Plnohodnotně je připraven Hrubý, ale zase nemá herní praxi. Vyprazdňuje se marodka, což je další pozitivum, které chceme využít," nastínil možné změny kouč Zlína Jan Jelínek.

Vedle potrestaného stopera Václava Procházky se ve Slezsku neukáží ani zranění levý bek Adam Hloušek se středopolařem Davidem Tkáčem a útočníkem Antonínem Fantišem. Nejisté jsou starty záložníka Marka Hlinky a dvou letních posil Neđeljka Koviniće s Johnsonem Owusuem. Baník postrádá marodící obránce Davida Lischku s Jaroslavem Svozilem a forvarda Ladislava Almásiho.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Sanneh, Frydrych, Pojezný, Fleišman - P. Jaroň, Tetour, Kaloč, Kuzmanović, Buchta - Klíma
FC TRINITY Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Simerský, Kolář, Bartošák - Didiba - Dramé, Hrubý, Jawo, Čanturišvili - Vukadinović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.76 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Bohemians Praha 1905  (sobota 16:00)
Dva zápasy, v každém z nich tři vstřelené góly. Taková je dosavadní bilance Bohemians v nejvyšší soutěži. V kombinaci s dosud děravou obranou Teplic se můžeme dočkat dalšího ofenzivního utkání.

Skláři se prozatím v ofenzivě spoléhají zejména na Urbance, který vstřelil všechny tři góly týmu. Dva proti Plzni stačily na bod, ten zbylý proti Liberci ale k úspěchu ani zdaleka nepomohl, Teplice totiž prohrály 5:1. Hattrickem je sestřelil van Buren, po brance přidali Doumbia a Talovierov.

Zato Klokani se dosud prezentují nečekaně ofenzivními výkony. Nejprve si s přehledem na jeho vlastním hřišti poradili s Jabloncem, minulý týden nakonec ztratili body s Baníkem. Brzy inkasovali Kuzmanovićem, avšak už po čtvrtině utkání vedli o dvě branky po obratu Hronka, Květa a Křapky. Ve druhé půli pak Klíma a Tijani srovnali na konečných 3:3.

V minulé sezoně se tyto týmy střetly hned třikrát. V základní části každé z mužstev uhájilo své domácí prostředí, nadstavba pak přinesla nerozhodný výsledek 2:2: Ten nakonec nepomohl ani jednomu celku a oba se musely zachraňovat přes baráž.

Žluto-modří se v zápase musí obejít bez zraněných Shejbala a Trubače, hostům stále nepomohou Hála, Necid a Vala.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Knapík, Dramé, Vondrášek - Hyčka, Mareček, Jukl, Urbanec - Křišťan - Gning, Žák
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Köstl, Křapka, Hůlka - Dostál, Jindřišek, Petrák, Kovařík - Květ, Hronek - Puškáč
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.10 - 3.37 - 2.36
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Zbrojovka Brno - FK Mladá Boleslav  (sobota 16:00)
Po překvapivém startu do sezony by se mohlo zdát, že si Zbrojovka bude užívat vzdušných zámků. Opak je však pravdou. Nováček soutěže zůstává obezřetný a připravuje se na duel proti hladové Mladé Boleslavi, která už má dost remízových výsledků.

Zatímco proti Slovácku se Brňané drželi zejména tuhé defenzivy, v Olomouci už si dovolovali více. Jistě, klíčem k úspěchu byla i na Hané pevná obrana, ovšem driblink Michala Ševčíka, důraz na hrotu bojujícího Jakuba Řezníčka a rychlost střídajícího Waleho Musy Alliho nadělaly zadním řadám Sigmy pořádné problémy. Takové, že si "Flinta" zpět pod Špilberk odvezla velmi cenné vítězství.

Po dvou odehraných kolech se Zbrojovka v ligové tabulce usadila na vynikajícím třetím místě, k přemíře uspokojení však tento výsledek očividně nevede. "Čeká nás zatím nejtěžší utkání v lize. Mladá Boleslav má zkušené mužstvo, velmi dobře poskládané, s řadou individualit. Sice dvakrát remizovala, ale vždy měla ke třem bodům velmi blízko. Připravujeme se na celý tým Boleslavi, v jehož středu je nejlepší Matějovský, byť už má svoje roky," varuje před sílou dalšího protivníka kouč Brňanů Richard Dostálek. Ten bude postrádat jen dlouhodobě marodícího křídelníka Ondřeje Pachlopníka a stopera Jana Štěrbu.

O tom, že Boleslav je lepším celkem než Slovácko a Olomouc, by sice šlo polemizovat, pravdou ale je, že v sobotu do Králova Pole dorazí po výhře toužící tým. Předešlé plichty se Zlínem a Jabloncem totiž Severočechy plně neuspokojily. "Musíme se vyvarovat chyb, které jsme udělali v posledním domácím utkání. Pro dosažení dobrého výsledku bude muset každý náš hráč ze sebe vydat maximum", burcuje své svěřence trenér Boleslavi Pavel Hoftych, jehož mužstvo dorazí do Brna zřejmě v plné síle.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Hrabina, Šural, Endl, Granečný - Souček, Texl - Ševčík, Falta, Přichystal - Řezníček
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Polaček - Mareček, Šimek, Suchý, Karafiát - Fulnek, Skalák, Dancák, Matějovský, Ladra - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.63 - 3.44 - 2.68
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Hradec Králové - Viktoria Plzeň  (sobota 19:00)
První domácí utkání proti Slavii vyšlo Hradci Králové na jedničku, i v tom druhém jej čeká sok z řad favoritů. Dorazí totiž Plzeň, která má v Mladé Boleslavi z prvního výjezdu rozhodně co napravovat.

Východočechům los v úvodu druhé sezony v nejvyšší soutěži vůbec nepřál. Na úvod doma díky Vašulínově gólu šokovali Slavii, minulý víkend zamířili na hřiště dalšího účastníka čtvrtého předkola Konferenční ligy Slovácka. Tam se krátce po přestávce nechal vyloučit Gabriel, čehož jedinou trefou využil Daníček.

"Mají dobře poskládaný útok, Chorý dokáže typologicky Beauguela nahradit, protože je velmi důrazný ve vápně, kde vyhrává osobní souboje. Navíc přivedli Jana Klimenta, který Chorého doplňuje rychlostně a viděli jsme například v utkání s Tiraspolem, že skvěle zapadl do týmu a dává důležité góly," upozorňuje Stanislav Hejkal, pravá ruka Miroslava Koubka.

Viktoriáni zatím navazují na předchozí sezonu plnou těsných a ubojovaných vítězství. Letos ze šesti zápasů jednou vyhráli přesvědčivě, jednou remizovali a čtyřikrát uspěli poměrem 2:1. A to i před týdnem proti Pardubicím, kdy se prosadili Havel s Klimentem, nebo v úterní odvetě se Šeriffem, to Klimenta mezi střelci doplnil Mosquera.

"Hradec není vůbec lehký soupeř, jeho hráči makají a hrají nepříjemný fotbal. V pohárech máme dobře nakročeno, ale liga je jiná soutěž a my ji opět chceme hrát nahoře. A abychom toho dosáhli, musíme vyhrávat ligové zápasy. Takže z Hradce chceme rozhodně přivézt všechny tři body," nabádá asistent trenéra Pavel Horváth.

Vzájemné zápasy tato mužstva sehrála v minulé sezoně tři, přičemž jednou se radovali Votroci a dvakrát poté Plzeňští. Srpnový duel v mladoboleslavském azylu pro domácí rozhodl Rada, odvetu ve Štruncových sadech pak Chorý. Viktorka zvládla i výjezd ve čtvrtém kole nadstavby, kdy si díky zásahům Beauguela s Mosquerou zajistila titul.

Domácím v tomto utkání nepomůže potrestaný Gabriel, který tak doplní zraněné duo Leibl, Urma. Představit se naopak může nová posila Matěj Ryneš. Michal Bílek nemůže počítat se zdravotně indisponovanými Řezníkem, Čermákem a Hranáčem, otazník navíc visí nad brankářem Staňkem.

Utkání v mladoboleslavské Lokotrans Areně začíná v sobotu v devatenáct hodin, jako hlavní sudí na něj bude dozorovat Tomáš Klíma.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Reichl - J. Klíma, Čech, Smrž - Harazim, Kučera, Kodeš, Novotný - Kubala, Vašulín, Vlkanova
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk (Jedlička) - Holík, Pernica, Hejda, Havel - Bucha, Kalvach - Pilař, Sýkora, Mosquera - Kliment
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.72 - 3.23 - 2.16
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slovan Liberec22007:26
2.Bohemians Praha 190521106:34
3.Zbrojovka Brno21104:24
4.Viktoria Plzeň21104:34
5.1. FC Slovácko21103:24
6.Slavia Praha21014:23
7.Sigma Olomouc21013:23
 Sparta Praha21013:23
9.Dynamo České Budějovice21012:23
10.FC Hradec Králové21011:13
11.FK Mladá Boleslav20202:22
12.Baník Ostrava20113:61
13.FK Jablonec20112:51
14.FC TRINITY Zlín20111:41
15.FK Teplice20113:71
16.FK Pardubice20021:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (706)

Přidat komentář
ZB 07

Škoda, že se náš zápas kryje s Kometou, ale i tak věřím, že dojde aspoň stejnej počet lidí jak na Slovácko. Jsme docela v laufu, tak snad aspoň ten bod dáme. Tři by byly snový

Reagovat
Greny

Ja to prostě nepochopím. Proč je vždy problém u nás že se dvě velký akce musí krýt. Na Kometu bude stopro plnej barák. Jsem zvědav kolik nás bude na Srbské

Reagovat
ZB 07

Tohle jde za Kometou, my s tím moc hýbat nemůžeme bohužel.

Reagovat
didosh

Reagovat
naheCZ

Ještě je otázka, kolik napíšou, že tam bylo lidí

Reagovat
didosh

Na pratelak se Zlínem bylo jen pár stovek. Každopádně nechápu proč se to kryje...

Reagovat
Greny

Tak Ševčíka chce jak Slavia tak Sparta a oba ho chtějí hned teď v létě.

Teď bude zajímavé sledovat co Bartoněk, povedl se start ligy, slušna návštěvnost trošku si natočil fanoušky po hodně dlouhé době na svoji stranu. Pokud ho teď prodá tak je zase akorát nasere.

To by musela fakt přijít nějaká extrémní nabídka 30+ procenta a třeba dva tři hráče na hostování s rozumnou opcí.

Já doufám že minimálně celý podzim bude hrát v Brně

Reagovat
Losinho

Taky doufám

Reagovat
Salfovic

Toho snad prodá Bartoněk zeťákovi do Plzně, ne.

Reagovat
mistr129

Je někde přenos/stream béčkového derby?

Reagovat
Greny

Na ČT

Reagovat
John Obi Mikel

V programu píšou ČT3

Reagovat
Coutinho10

podle programu to jede na ČT3

Reagovat
mistr129

Díky všem, LS ani O2 to tam právě nemá

Reagovat
Coutinho10

v základu Fila a nebo brácha Berana, pokud to není shoda jmen, tak uvidíme

Reagovat
John Obi Mikel

Je to bratr.

Valenta+Fila vs Vitík+Suchomel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
adalbertus

Hradec!

Reagovat
Coutinho10

dobrej start Beran s přehledem

Reagovat
John Obi Mikel

Náš brankář Dvořák má masku jak z nějakého sci-fi

Reagovat
Coutinho10

jojo, válka se vším všudy

Reagovat
KoryVCF

bojujte za Spartu po 13 minutách

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
AnthonyR

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Komix

Reagovat
Losinho

Reagovat
žrout

Reagovat
mistr129

Válec

Reagovat
Coutinho10

Fila dobře dohraný, dobrá dorážka, jde to hodně dobře

Reagovat
AnthonyR

Proč Vitík nehraje za áčko? Je po zranění nebo co se tam děje?

Reagovat
John Obi Mikel

Po zranění.

Reagovat
Coutinho10

luxusně vykombinovaný tomu chyběl jenom gól

Reagovat
mistr129

Koukám že DS celkově udržuje svou kulturu vysoko

https://twitter.com/DaveLuxu/status/1558086655122317314

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
ZB 07

Reagovat
monty25

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Salfovic

To fakt vyšlo v tisku

Reagovat
žrout

Neuvěřitelný, co to je za plátek, fakt dno

Reagovat
mistr129

Reagovat
Komix

Šubert

Reagovat
John Obi Mikel

Bárta

Reagovat
Coutinho10

luxusní gólová patička

Reagovat
AnthonyR

Má to dneska takovou vesnickou atmosféru jako mohli to dát do Edenu, pro ty kluky by to byl svátek.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Pojezný, Sanneh dneska do základu a navázat na výkon z druhého poločasu na Bohemce. A tři body.

Reagovat
C.1922

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se ti splnilo akorát sanneh asi na pár týdnů dohrál

Reagovat
djiros

Plukovník takový start určitě neočekával

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal zadání dovést Duklu do 1. ligy a místo toho jí dovede do 3., jestli ho Paukner včas nezastřelí.

Reagovat
Salfovic

Tři zápasy, tři prohry a bez vstřeleného gólu Ten musí po republice jezdit non stop.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Bitka

Reagovat
mistr129

Se to zmrdství učí koukám už od mládeže

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

I Zelíčko to označil za prasárnu

Reagovat
Coutinho10

a to je co říct

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
db18

Reagovat
mistr129

Viděli jste to aspoň nebo tu házíte smajlíky už jen tak z dlouhý chvíle?

Reagovat
žrout

Oni jsou úplně vymletí proč na to vůbec reaguješ? Přesně v to doufají

Reagovat
lichna.

Reagovat
žrout

Prostě potrat

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry za zpoždění, předtím jsem ten koment přehlédl.

Reagovat
adoxx

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vlastně dnes nehraje Kuchta? To ten trest platí i pro 2. ligu? Jestli jo, tak bych ty zápasy sčítal a do 4. kola Gambáč ligy ho normálně postavil.

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze to tak i udelate

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Losinho

Souhlas, s chutí do toho.

Reagovat
John Obi Mikel

Ruchové mikrofony

Reagovat
mistr129

Reagovat
inferno08

Koukám se teda jen na druhý poločas, ale to druholigové derby je totální dno Fotbal tragickej, což je možná dané skórem, kdy sparťani na to jebou a slavisti se nikam nezenou, ale tohle je fakt šílená úroveň. Jediný přínos Sparty do zápasu je, že fanoušci každých pět minut skanduji Jude Slavie. Najde se vůbec mezi slavisty někdo, koho to uráží? Mi přijde, že kotel Sparty se zasekl v minulém století.. Na druhý lize jsem byl naposledy v Plzni a doufám, že na ni už nikdy nepůjdu, protože to už je lepší trávit čas sledováním policejní akademie 5.

Reagovat
John Obi Mikel

První poločas byl teda mnohem lepší

Reagovat
mistr129

První poločas byl oboustranně dobrý a vyrovnaný fotbal (hezčí než prvoligové zápasy top 3), po pauze a čtvrtém gólu Slavia už začala hrát profesorsky a Sparta nezvládat.

Reagovat
RuneSKS

Uráží nás to asi podobně jako řeči o Číně a realizáku pořád dokola..

Reagovat
inferno08

Jo, něco ve smyslu, že se plíseň vrací tam kam patří.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Salfovic

To uráží židy.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky už se proti tomu několikrát ozvali, vadí jim, že se jim nadává do slávistů.

Reagovat
Cotton

Dukla

Reagovat
Shevchenko

"Favoritem druhé ligy je Dukla"

Reagovat
Cotton

Zatím si to tam slušně podmaňuje Morava

Reagovat
didosh

Reagovat
inferno08

Možná to bylo myšleno jako Škoda Favorit.

Reagovat
John Obi Mikel

Dukla

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
mistr129

Je to nějaký neznámý účet, ale jestli to fakt byl Houštecký, to zas bude skandál

https://twitter.com/lilBych_/status/1558392625476034562

Reagovat
John Obi Mikel

Slyšeli jsme to všichni a já bych tomu i věřil

Reagovat
mistr129

No slyšel jsem to taky, ale jestli to byl on netuším

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Losinho

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To zni jako Housta.

Reagovat
jsemdement

Ajéjé, to zas mamky, co by nejradši daly syna na balet vyženou do médií.

Reagovat
lichna.

Velmi vtipné.

Reagovat
žrout

Reagovat
HorajzmAmmann

Kubala nakonec do Vyškova. Takže přeci jen nějaká šance dostat toho Kanakimanu?

Reagovat
Radin

Proč skončil Fendrich v Hradci? Začal blbě chytat?

Reagovat
Losinho

On někdy chytal dobře?

Reagovat
John Obi Mikel

V Opavě byl lepší než Šrom. Což teda nebylo těžký.

Reagovat
Losinho

A byl by lepší než třeba já ale prostě.. chápeš

Reagovat
John Obi Mikel

Dali přednost Reichlovi.

Reagovat
Kepy_FCB

Frydrych snad dnes tribuna a 3b jisté

Reagovat
C.1922

Reagovat
cubinho

Mám dva lístky na Baník se Zlínem. Neměl by někdo zájem?

Reagovat
cubinho

...zdarma.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdarma ne, za litr bych to bral, ale musel bys ty peníze poslat předem.

Reagovat
ACSeRw!n

sem nechodi lidi co chodi na stadion

Reagovat
ratusek

mají zákaz

Reagovat
mistr129

To podle mě moc z nich nebude prodaných, ale spíš firemních A možná rovnou dávají i na Hradec, protože ten rozdíl oproti Pcím je velký.

Reagovat
žrout

Zvláštní, že podle objektivní ceny za "nejlepší práci s fanoušky" má její vítěz ani ne 2/3 prodej permic oproti Slavii a to ještě jenom proto, že to Slavie zastropovala

Reagovat
smazaný uživatel

V MB jich podle mě je prodaných tak 50, jinak je to všechno rozdané zaměstnancům Škodovky.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Firkraag

Reagovat
žrout

Reagovat
fabec1222

A kde pracuje těch 50?

Reagovat
AjaxFans

V klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav není žádný šok, protože velká část permic byla rozdána jako každý rok do škodovky a přesně kvůli tomu nikdy na jejich zápas není úplně plno.

Reagovat
Salfovic

Asi máte pravdu. Potom jsou ta čísla úplně nesmyslná, protože míchat dohromady prodané permice a ty, co se rozdají sponzorům, je úplná blbost.

Reagovat
Firkraag

Tak oni jim je třeba technicky povinně prodají s 90% slevou. Tak bych to tipoval.

Reagovat
Xaviercreus

Chlapi, kde se dá kouknout na Zbrojovku proti MB? Na livesportu se píše O2tv Fotbal, O2tv mám, ale na tom kanále je Baník se Zlínem... Uniká mi něco? Díky za radu

Reagovat
ACSeRw!n

jj

Reagovat
Xaviercreus

Reagovat
mistr129

Je tam multidimenze, takže než klikneš na přehrát (na O2TV Fotbal, ne Sport), měl bys tam dole mít tři možnosti zápasu.

Reagovat
Xaviercreus

Díky moc, jsem v tom novej

Reagovat
John Obi Mikel

Případně na O2 jsou jedny z posledních kanálů další kanály od O2 Sport, kde jsou ty další zápasy.

Reagovat
mistr129
Reagovat
John Obi Mikel

Super. Ale zajímalo by mne, kdo je "ten v zeleném" na koho to bylo mířené.

Reagovat
John Obi Mikel

Frydrych tak jak ho známe od nás

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Brankář není lovná zvěř.

Reagovat
Coutinho10

tak tady se rozhodci se Zlinem nesere narozdil od minulyho tydne

Reagovat
HorajzmAmmann

za tohle bych redku asi nedával... nebo jo?

Reagovat
John Obi Mikel

Fillo se chce taky nechat vyhodit?

Reagovat
$dolar$

Tak tohle je naprosto směšná červená.

Reagovat
JarousFCB

No nevím... Za toto by červena být neměla.

Reagovat
$dolar$

Tak Slávka dosáhla svého, jakejkoliv kontakt s golmanem už bude za rudou, fakt chytrý

Reagovat
John Obi Mikel

Ty z nás máš slušnej mindráček tvl

Reagovat
Bakary3

Ja mel dolara docela rad, ale uz tu vystupuje jak uplnej kokot

Reagovat
mistr129

tobě se určitě v noci o Slavii zdá a budíš se pochcanej, jinak si to neumím vysvětlit

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
žrout

Co ty jsi za vola

Reagovat
ratusek

Ty vole prober se

Reagovat
Mada

přestaň chlastat

Reagovat
DieFohlenBMG

Karma za Cedidlu a ty jeho kecy

Reagovat
Coutinho10

cervena sice prisna, ale tak nejak si myslim, ze rozhodci byl trochu ovlivnenej tim, co se Zlinu odpustilo minuly tyden a proto ted jim to scita

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Takže minulé týdny rozhodčí nesmyslně pouštěli některé ostré zákroky a teď po mediálním honu začne druhý extrém, kdy budou padat červený za tohle. Katastrofa rozhodčí v Česku a Příhoda tomu nijak nepomohl.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Příhoda je hlavní příčina té současné frašky, jako odpůrce VARu nahustil rozhodčím do hlav, že VAR má zasahovat co nejmíň, takže Ondráš měl při faulu Cedidly větší strach z toho, že ho Příhoda zjebe, když si hlavního zavolá k videu, než za to, že to neudělá.

Reagovat
žrout

Reagovat
ratusek

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
kilobyte

Reagovat
žrout

Nevšiml jsem si, že jsi tady takhle bulel, když dostal třeba Sima červenou za mnohem méně nebezpečný zákrok na brankáře a ještě mimo vápno. Ale tady budeš bulet, když je nebezpečná hra posouzená ČK? Fakt klauni tady

Reagovat
kilobyte

Takže musí hodnotit každý "červený" zákrok?

Reagovat
žrout

Nemusí nic, mohl by prostě být jenom objektivní, což je samozřejmě pro některé naprosto nedosažitelná meta

Reagovat
kilobyte

Takže je neobjektivní, protože před dvěma? lety tady nekritizoval červenou kartu pro Simu?

Mohl bych reagovat stejně jako ty a vmést ti do obličeje, že nejsi objektivní, protože si tenkrát nepsal, těm co kritizovali červenou kartu pro Simu, že nejsou objektivní.

Reagovat
žrout

Ne, je neobjektivní, protože se zrovna jedná o Slavii. To je celé. Nevím, proč ze sebe děláš blbého

Jenže ona byla vesměs nesmyslná, takže tam bylo narozdíl od dneška co diskutovat. Nijak tvrdý šlapák/šprajc při odkopu jako u Simy za červenou je prostě nesmysl z principu, žlutá maximální trest. Takže zase mimo

Reagovat
kilobyte

"Takže minulé týdny rozhodčí nesmyslně pouštěli některé ostré zákroky"

Nebyl jeden z těch nesmyslně puštěných zákroků proti Slavii? Tohle kolo Slavia ještě nehrála. V čem je teda neobjektivní?

Reagovat
žrout

V tom, že "teď začal druhý extrém".

Žádný extrém nezačal, jenom se konečně začalo pískat to, co se vždycky pískat mělo. Ale chápu, že normální fotbal je pro někoho extrém, když byl roky zvyklý dívat se na netrestanou surovou hru.

Reagovat
kilobyte

Extrém je ,že z ničeho nic najednou začnou dávat karty. Předpokládám, že jim to vydrží jen jedno kolo, maximálně dvě.

Reagovat
žrout

Extrém je naopak to, že tak dlouho se tyhle věci pouštěly a nechávaly. Extrém je něco, co není normální. A to normální nebylo a doufám, že se to zase nestane, jak naznačuješ. Ale taky se toho obávám.

Reagovat
kilobyte

Před každou sezónou je školení pro kluby, aby věděli, jak se bude pískat. Na tom školení měli říct, že bude přísnější metr na surovou hru a dávat karty od prvního kola. Ale na školení asi nic takového nebylo, pak "pustili" 2 kola a ve třetím se snaží o rekord v červených.

Podle mě je takové neočekávané chování extrém a ničemu to nepomůže. Maximálně médiím, že budou mít o čem psát.

Reagovat
žrout

Jak víš, že takového nic nezaznělo? To, že to rozhodčí nebyli schopni první 2 kola aplikovat, je už věc druhá. Vždyť tohle komise rozhodčích i LFA už deklarují snad několik let, tak co je na tom tak šokujícího?

Za mě to naopak pomůže hodně, konečně si budou muset někteří uvědomit, že hrajou jak prasata a že tohle nikam nevede. Jinak nevím o tom, že by písknuli nějakou fakt mimo červenou. Všechny naprosto v pořádku. Nevím, proč by to měl být nějaký módní výstřelek, ani co by se na tom mělo kritizovat

Reagovat
HorajzmAmmann

Kaloč výborně

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Válec

Reagovat
DieFohlenBMG

Všichni 3 střelci ve fantě

Reagovat
HorajzmAmmann

Klasika doma proti Zlínu..

Reagovat
mistr129

Koukám za poslední 4 první poločasy 13 gólů

Reagovat
Kiwi-21

Přeji Baníku hlavně kvůli Vrbovi

Vrba měl vr Spartě nejlepší výsledky za poslední roky a přesto blbé kecy Vacka tak už jen kvůli tomu si přejí ať mu zavře hubu

Reagovat
JarousFCB

Ta červená tomu dává trochu pachuť. Jinak Jaroň zatím paráda

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
bobis21

Bohužel se dalo čekat, že po tom shitstormu bude Zlín trestán...

Reagovat
djiros

+ Kuchta

Reagovat
ratusek

Jaký to dnes je? Dle onlajnů Zlín do golu lepší. A ta červená to asi zkresluje. Ale jsem dost rád, že se prosadil Jaroň i Buchtič

Reagovat
andrew96

Když jsi na stadionu, nemusíš se dívat na onlajny.

Reagovat
mistr129

třeba je za plotem a nevidí tam

Reagovat
ratusek

Ale někteří jsou na stadionu a sledují radši EF

Reagovat
bobis21

Z italského letiště ti hru moc nepopíšu, taky nevidím

Reagovat
ratusek

Ahá tak si to užij. Dovolená na více dní?

Reagovat
bobis21

Po týdnu v Toskánsku zpátky domů. Takže dneska jde jen o 3 body a fotbal mi je jedno

Reagovat
ratusek

to je jasný

Reagovat
ratusek

A byls aspon na nějakém fotbale?

Reagovat
bobis21

Vůbec. Dokonce i u stadionu jen v Empoli. Je vidět, že jsem to neplánoval já. Když plánuji já, dělá se dovolená s rozpisem zápasů v ruce

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
ratusek

no jo. Když si nepohlídáš rozpis dovolené, tak ti to patří

Reagovat
AjaxFans

Jedeš na Milán?

Reagovat
bobis21

Bohužel ne. Osudová chyba v plánování.

Reagovat
žrout

Strašné neštěstí, že konečně dostávají hráči za zákroky na červenou opravdu červenou. Může za to slavisticka letka!!!

Reagovat
PavlíčeQ

Stěží žlutá a on dá Silnýmu červenou, úroveň rozhodčích vskutku katastrofální

https://www.youtube.com/watch?v=a5xFmOxeiUM

Reagovat
ondrasch77

Žlutá jo, červená nesmysl...

Úroveň poklesla v posledních kolech chybami s Kuchtou a Cedidlou, teď jsou všichni strašně vysraní...

Reagovat
andrew96

Laštůvka pěkně mu to Hocek sežral.

Reagovat
C.1922

a tu tržnou ránu si taky udělal sám.

Reagovat
ondrasch77

Tržnou, jo?

Reagovat
lichna.

Reagovat
andrew96

No pardon, ale od něj to byla dobrá komedie.

Reagovat
lichna.

Vypadalo to divně, jak se zvedl a pak zase lehl. Ale to ze byl zasazen, když tam byla i krev, pokud jsem dobře slyšel, to se snad rozporovat nedá.

Reagovat
andrew96

Kontakt nerozporuju. Silný tam šel divoko, a byť bych asi spíš volil žlutou, červenou celkem akceptuji.

Ale řekl bych, že Laštůvka dobře věděl, co dělá, když se znovu složil k zemi. Ostatně Hocek nejprve držel žlutou a červenou tasil až po pohledu na ležícího Laštůvku. To mu opravdu nežeru po tom, co začal peskovat Silného (Hocek teda jo no).

Reagovat
lichna.

Jo, já to říkal na tribune taky, ale kamarád, co je trošku cholerik mi říkal, že tohle naprosto chápe. Že když tě ovládnou emoce tak bolest jde chvíli stranou.

Takže těžko říct no.

Reagovat
monty25

Květ

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Pavle, bouchni tam novou posilu, ať se otrká.

Reagovat
Salfovic

Souček za dva zápasy tolik gólů, co ve Spartě za dva roky.

Reagovat
mistr129

https://twitter.com/MichalKvasnica/status/1558469793841307648

jako souhlas s tímhle, z těch záběrů to Silný neudělal vyloženě úmyslně, ale zároveň neudělal vůbec nic proto, aby se Laštůvkovi vyhnul

Reagovat
$dolar$

Proc by se mu mel vyhybat? Sel tam po mici, kdyby to nahodoyu Lastuvka nestihl. Tohle je fakt naprosto smesny.

Reagovat
mistr129

No jenže naopak nestihl právě Silný a kopnul ho do obličeje. Kdyby tam byl dřív, tak to červená není

Reagovat
$dolar$

Jenže ty si sám odpovidas, proč mu neuhybal. A je to logicky, snad nechceš po tvém hráči, aby se vzdal souboje, když může získat gól nebo penaltu. Tohle bylo tak má na žlutou, ani to ne.

Reagovat
veikko

Kopnutí do hlavy s krvavým šrámem a tady někteří dělají, jak kdyby to nebyla pomalu ani žlutá. Nebylo to zákeřné, ale blbost Silného. Červená zasloužená, stejně jako ta Ndefeho.

Reagovat
ratusek

to dělá jen jeden trouba z Plzně

Reagovat
žrout

Reagovat
bartes

červená jasná, nevím, co tady někteří zkouší. Šel špičkou nohy proti hlavě brankáři.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
cubinho

Ševčík do třetice

Reagovat
Urbis__

Zbrojovka má koukám hodně solidní tým. Ševčík se Součkem

Reagovat
monty25

Teplice klasika, zase inkasovaný gól ze standardky

Reagovat
naheCZ

Zbrojovka

Reagovat
Greny

Neskutečna euforie dneska na stadione ... Fakt super ..

Reagovat
ratusek

6k dobrej počet

Reagovat
Greny

A tentokrát to tak fakt bylo.. bohužel ve stejný čas .. nebo tak o hodinu později hrála Kometa příště bude plnej barak

Reagovat
ratusek

Snad to Bartoněk nějak neposere výprodejem v zimě

Reagovat
ondrasch77

Ševčík je do konce přestupáku v Praze...

Reagovat
ratusek

Reagovat
žrout

Reagovat
smazaný uživatel

Možná ho necháme ještě do zimy v Brně na hostování, hráčů do středu máme zrovna celkem dost.

Reagovat
ondrasch77

Abyste nebyli při podpisu zase druzí...

Reagovat
žrout

Reagovat
FCSL

Hoftych a jeho starty do sezon Pak maj doma Spartu, ten zas po 5. kole půjde

Reagovat
smazaný uživatel

On je naprostej tragéd. Já jsem tak rád, že už nemusím koukat na ten fotbal pod ním. S jednou střelou na bránu za pět zápasů. Na ty tiskovky, kdy mluvil vždycky úplně mimo.

Reagovat
KnoxXx

ake starty? vsak je to ubohy trener kdekolvek a kedykolvek

Reagovat
$dolar$

200. pro postup do LM

Reagovat
db18

Reagovat
didosh

Reagovat
mistr129

Chtěl jsem si pustit Plzeň, ale United mě baví, tak sem dorazím na konec zápasu

Reagovat
ACSeRw!n

diky za info

Reagovat
mistr129

rádo se stalo, pak dám vědět až si půjdu udělat večeři

Reagovat
mistr129

Když bude penalta, červenou zruší?

Reagovat
Coutinho10

nebude, to se nehodí....

Reagovat
Greny

Jasná penalta pro Hradec to je zarez

Reagovat
mistr129

Reagovat
poz3n

Jako taky bych řekl…

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Viděl jsem to jen jednou, ale přišlo mi, že Ryneš držel Sýkoru za dres. Jinak by to asi byla jasná pencle.

Reagovat
veikko

No ještě potom k té červené, nesestřelil tam celkem jasně ještě před zákrokem Smrže Kliment Čecha?

Reagovat
$dolar$

Ne.

Reagovat
Greny

Tam za mě absolutně v pořádku

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
czechfant

tam to bylo vzájemný. Ten Sýkora si ho taky držel.

Reagovat
Losinho

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
db18

Reagovat
žrout

Hele, byl jsem o tom přesvědčený a jsem poslední, kdo by se chtěl pověstného supportu od strany rozhodčích zastávat, ale co to jasné Rynešovo tahání za dres Sýkory, které tomu faulu předcházelo? Navíc mi přijde, že dost ovlivnilo i následnou stabilitu Sýkory.

Fakt to nic nebylo? Jsme si jistí, že to posuzujeme objektivně?

Reagovat
ondrasch77

A Sýkorova ruka, nic? Držení bylo oboustranné...

Reagovat
žrout

Neviděl jsem nikde záběr, který by prokázal nějaké zatažení. Pošleš když tak?

Reagovat
dinss

ty jsi hrozně uplakanej blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Podráždění předcházel faul Ryneše, který Sýkorovi podkopl nohu, a kvůli tomu upadl a zasáhl Ryneše. Takže žádná penalta, ale když už, tak nepřímý kop pro Plzeň

Reagovat
hrundy

Slušný

Reagovat
smazaný uživatel

tahle byla snad jasna ta penalta, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
mistr129

Reagovat
Losinho

Jasná penalta no

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
Coutinho10

přeci to nebudeme Plzni komplikovat, když bojujou o LM ne ?

Reagovat
Salfovic

Jen nechápu, proč pro Plz nepískl tu penaltu. No a ještě by mohl vyhodit nějakého Votroka, ať se Plzeňáci moc nevopotí.

Reagovat
Coutinho10

asi aby to nebylo až tak okatý, ale kdyby ji odpískal, tak by mě to nepřekvapilo

Reagovat
db18

Reagovat
CzechLukas

Příhoda zakázal používat VAR

Reagovat
inferno08

Bohužel, jasná.. jsem zastáncem VARu, ale to by u něj nesměli sedět idioti no...

Reagovat
inferno08

Se omlouvám.

Reagovat
smazaný uživatel

tahle jasna i pro Plzen…

Reagovat
$dolar$

Tak jestli měla bejt pro Hradec, tak teď pro nás byla tisiciprocentni.

Reagovat
$dolar$

Kliment neskutečná bojovnost

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

je dobrej a bude ještě lepší

někteří fotbalisti sveho potencialu dosahnou později a on je ten připad

Reagovat
$dolar$

Havel se nebyl schopnej za X let naučit co je to ofsajd.

Reagovat
veikko

Kubala Není to žádný skvělý technik, rychlík ani vysoký hlavičkář, ale on ty nedostatky nahrazuje tím, že nad tou hrou dokáže přemýšlet a dobře se rozhodovat.

Reagovat
jsemdement

Takže to měl být stavební inženýř? Udělal to hezky! Vo tom žádná. Tak možná architekt, než inženýř.

Reagovat
czechfant

Místo jasné penalty pro nás dostaneme červenou. Plzeň by dneska neporazilo ani City

Tohle je ještě horší než za Berbra s tím Příhodou.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
$dolar$

Jinak Tijani se mi hrozně líbí, nás nejlepší stoper, super rozehrává. Naopak Jemelka slabota.

Reagovat
djwenca

jsem nějak nechápal, proč doteď nedostal žádnou šanci no

Reagovat
djwenca

a už ho tady někteří posílali na hostování

Reagovat
ratusek

Jemelka první zápas. On se do toho dostane

Reagovat
veikko

Navíc na nezvyklém postu

Reagovat
kilobyte

Jemelka hrál ještě před týdnem stopera v Olomouci. Tak je docela logické, že nebude hvězdit na beku v Plzni.

Reagovat
veikko

Reklama na fotbal. Nádherná přihrávka Klímy a ještě lepší zakončení Mosquery.

Reagovat
OTASi

Čemu se teď Rada divil?

Reagovat
czechfant

Tak on nejdřív ten mamlas ukazoval na druhou stranu ne?

Reagovat
OTASi

to jo vypadalo to že pičoval na tu žlutou

Reagovat
r.mrazik

Plzni prisli uz prachy...prisel utocnik a rozhodci uz taky svoje desatky dostali...

Reagovat
inferno08

Prachy přišly, když už... Nauč se česky.

Reagovat
$dolar$

A navíc ani nepřišly, protože to chodí po sezoně.

Reagovat
r.mrazik

Tak ale..rozuměl jsi tomu ne?

Jinak díky za opravu, jsem netušil, že je to tady takový drsný.

Reagovat
inferno08

Jo, ale na základě toho, co píše dolar, je to stejně blbost.

Reagovat
r.mrazik

Jasná věc...ještě je neexistují půjčky, třeba na platy a chod klubu...

Tvrdík měl ty peníze taky poslat po sezoně...

Tvářit se jakoby nic je hrozná prdel...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Selänne

Bych skoro zapomněl, že Čermák ještě hraje za Plzeň.

Reagovat
czechfant

Tak nakonec ve 12 10 lidí porazí :/

Reagovat
mistr129

Pozor, za chvíli ti budou chodit " "

Reagovat
lichna.

Ty to hodně neunasis

Reagovat
mistr129

Ani se od 30. minuty nedívám

Reagovat
lichna.

Tohle jsem nemyslel.

Reagovat
mistr129

Tak teď jsem ztracen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
adoxx

Reagovat
dinss

Reagovat
$dolar$

Reagovat
ondrasch77

Je vidět, že už se markuje... Jsem zvědavej na komisi rozhodčích...

Reagovat
OTASi

Kopic to tam krásně zamíchal

Reagovat
gazza62

Mafian Sadek to proste umi .Jestli je tam Berbr,nebo nekdo jiny je celkem jedno.Podvodnici z Plzne jedou dal.Prihoda da rozhodcimu dodatecne zase trest a jede se dal.Nechapu ,kdo tomu svinstvu muze fandit.

Reagovat
žrout
Reagovat
C.1922

Akorát že vůbec.

Reagovat
žrout

Jinak to, jak je v ČR pohled na fotbal úplně mimo, svědčí všichni ti šokovaní a frustrovaní experti z řad fanoušků, co jsou v šoku, že zákroky na červenou jsou actually fakt za červenou. ŠOK!

Reagovat
ttopi

https://twitter.com/HOLAS8/status/1558546314354368513?s=20&t=VYStFdGtG1Jwb7BmUCIcig

Tím může diskuse asi skončit. Tady to vypadá, že Ryneš Sýkoru prostě podklopl, což z jiných záběrů nebylo až tak patrrné. U VARu tento záběr měli nejspíš, proto tak rozhodli. Je ale fakt, že z těch záběrů co nejvíce kolují to na penaltu vypadá.

Reagovat
inferno08

Reagovat
Martin9719

Stejně budeme zase za největší špínu fotbalu tak je to jedno.

Reagovat
db18

Reagovat
kilobyte

Podobně kopnul Malinský do Hanouska a byla z toho penalta. Ale tady to má být útočný faul.

Reagovat
žrout

Však jste s tou penaltou tehdy taky dost nesouhlasili, nebo si to blbě pamatuju?

Reagovat
kilobyte

Ano, nesouhlasili. Ale byla a podle komise prý správně. Jestli bude podobný zákrok jednou vyhodnocen jako útočný faul a jednou jako obranný faul, tak můžeme rozhodčí zrušit a povolit všechno. Aspoň nebudou nejasnosti.

Reagovat
andrew96

Tak snad nebudeme situace vyhodnocovat dál blbě jen kvůli precedentu z Liberce.

Reagovat
kilobyte

Možná lepší blbě, než pokaždé jinak.

Reagovat
andrew96

A "pokaždé jinak" znamená jinak než tenkrát jednou v Liberci? Pokud ano, tak tehdy došlo k chybnému posouzení, což (alespoň podle toho, co píše Teemu níže) uznala i komise. Měli bychom tedy být rádi, že po této chybě se včera pro změnu rozhodlo správně.

Reagovat
žrout

Reagovat
Selänne

Co kecáš? Podle komise to bylo špatný rozhodnutí.

Reagovat
adoxx

Reagovat
kilobyte

Ok, tak si to blbě pamatuji.

Reagovat
db18

Reagovat
havrys99

úhel pohledu je mocná věc, no penalty

Reagovat
žrout

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
ondrasch77

Proč už ten odkaz nefunguje?

Reagovat
ttopi

Nevím, přijde mi že to Holoubek smazal a nahrál znovu: https://twitter.com/HOLAS8/status/1558679977893183488?s=20&t=-luXUI_WsmYgan7vo-cFpA

Reagovat
ondrasch77

Pak tedy

Reagovat
Martin9719

Penalta se dala pisknout, nicméně když jsem si dal záběry tak Sýkoru Ryneš držel při tom pádu za dres. Takže Sýkoru dokážu pochopit, úmyslná kosa určitě ne. Ale i tak kdyby to písknul, nemohli by jsme se divit.

Reagovat
Martin9719

Tak beru zpět. Tohle penalta není, rozhodčí na to měl výborný výhled a viděl že tomu predchazelo pod kopnutí od Ryneše. Nešťastný souboj pro Ryneše, mohl se zranit, ale pravidlově je to správné. Komise dá sudímu za pravdu.

Reagovat
Mass

Ryneš držení za dres, faul, následný pád už bych neřešil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta naše marodka je šílená.

Reagovat
kilobyte

Aspoň to vyřešilo formu našich křídel.

Reagovat
jsemdement

Cestou za titutel #ACSTITUL stojí kamínek, co se přivál z Olomóce. Nemá cenu nic moc vypisovat, drtivá výhra Spartičky v hledišti předznamenává dominanci na hřišti.

Otázkou pouze zůstává, kolik pampers je připraveno pro Jílka?

Reagovat
Kaspar

To je blby jak se hraje jen ve 4 a v 7, kdyby tam byly aspon 3 casy, treba ve 2, v 5 a v 7

Reagovat
Pospovič

Reagovat
adoxx

Reagovat
Martin9719

Nebo v 10:15.

Reagovat
Salfovic

Dopolední zápasy na Žižkově jsem měl rád

Reagovat
shitcool

Reagovat
didosh

Reagovat
shitcool

Reagovat
ratusek

Reagovat
shitcool

Reagovat
Coutinho10

tak Teclík se vrací do základu

Sestava: Mandous – Masopust, Santos, Kačaraba, Jurásek D. – Usor, Tiéhi, Ševčík, Jurásek M. - Schranz, Tecl

Lavička: Kolář, Holeš, Ousou, Šmiga, Olayinka, Douděra, Hromada, Traoré, Lingr, Icha, Kričfaluši

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Trpiš je fakt nemocnej. A jsem zvědavej na souboje Kačaraby se Sejkem, to bude komedie.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
CzechLukas

Reagovat
Selänne

Reagovat
Blasphemer

Na Jablonec to stačit bude, kluci se poplácají po zádech, jak to dobře postavili a jede se dál.

Reagovat
Slavia10

Já už mám podezření, že Trpiš má nabídku že zahraničí. A místo toho, aby to na férovku řekl a skončil v dobrém za potlesku se radši nechá vyhodit nesmyslně. A nebo jak pyšný, že si myslí že tu bude za zásluhy i s 5 místem v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Martin9719

Jeho problém spíš je, že sestavu určuje házením mince. Důležité ale budou výsledky.

Reagovat
ondrasch77

+ určitě zlatej padák....

Reagovat
djiros

A Jurečka je kde? Nominace i základ se musí tahat z klobouku, jinak to není možné. To je teď norma postavit jednoho mlaďase?

Reagovat
Firkraag

údajně zraněnej

Reagovat
djiros

To toho stihl v Řecku opravdu dost za těch pár minut...

Reagovat
smazaný uživatel

Řekové ho po zápase zmlátili?

Reagovat
Kaspar

Reagovat
Pospovič

Na Jablonec jim to bude stačit i v deseti

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže oni hrají de facto v devíti.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou Tecl je možná nejlepší defenzivní útočník na světě a jeden z mála Čechů, který bude po skončení kariéry uveden do Síně slávy FDF. Kde je Jurečka? Trpiš ho šetří, nebo jste ho už taky oddělali jako Sora?

Reagovat
Neon

však loni nebo kdy dál Tecl na začátku sezony pár gólů, tak třeba to teď zase vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

V Jablonci dával gól na jaře, tam má pro zbytek kariéry vybráno.

Reagovat
Akinfeev

Hm Plavsic na odchodu?

Reagovat
smazaný uživatel

Kačaraba Tecl základ

Reagovat
FCSL

Vliegen - TGS, Prebsl, Talovierov, Preisler - Červ, Mara - van Buren, Frýdek, Matoušek - Rondič

Výhra 5:1 a stejně si Kozel dovolil 3 změny. I když minimálně Mikula vynuceně. A hlavně posadit Doumbiu po minulém výkonu... Snad se mu to nevymstí. Dost offenzivní sestava. Chtělo by to využít ten lauf a prodloužit vítěznou sérii. Pardubky sice bez bodu, ale herně hrajou výborně, bude to těžký

Reagovat
Firkraag

Kvalitní EF trolling na FB:

Reprezentační forvard Stanislav Tecl nechybí v základní sestavě Slavie pro utkání v Jablonci.

Reagovat
Mirek na tenisu

Teclituta

Reagovat
CzechLukas

Kam zas vystupovalo to ukrajinské koště

Reagovat
žrout

Strašný tragéd, ten by měl být max 4. stoper

Reagovat
ratusek

Jovovič klasik

Reagovat
Coutinho10

wow Usooooooooooor

Reagovat
žrout

Neskutečný

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Shevchenko

wow Polidaaaar

Reagovat
Coutinho10

no jo, pamatuju ale před tím se vám to povedlo lépe mě setřít a asi nás to tehdy stálo body, teď naštěstí ne

Reagovat
Kaspar

Tohle kolo je zase vysperkovany jeste cekat co se stane ve vecernim zapase

Reagovat
ratusek

chudák Jílek, toho odvezou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
$dolar$

Fakt paráda v 9.minute po zápase.

Reagovat
CzechLukas

Na koho je ten facepalm? Na Surzina že?

Reagovat
$dolar$

Co je ti do toho?

Reagovat
CzechLukas

?

Reagovat
Gelu28

Jožka Weber je trenér do 5.pákistánský ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Super progresivní Horejš vymyslí dát Hubschmana na stopera proti SKS, která nejvíc těží z náběhů jejich rychlých hráčů za obranu. Jak jinak to asi mohlo dopadnout.

Reagovat
ondrasch77

Tak když jiného stopera nemá, tak tam měl dát koho?

Reagovat
Mirek na tenisu

Sziksay je blb. Kam mohl Surzyn v pohybu a výskoku tu ruku asi dát? Necitlivé, chybné rozhodnutí bez ohledu na ducha hry zvané fotbal.

Reagovat
Firkraag

A co má bejt? To není jeho problém.

Reagovat
Greny

Červená úplně bez problémů, ale Usor teď už měl dostat kartičku taky...

Reagovat
Mirek na tenisu

Nebyl tam aktivní pohyb proti míči. Hrál si někdy fotbal? Pokud ano tak víš co myslím.

Reagovat
Fernando_Torres

Nejde o to jestli byl nebo nebyl úmysl, ale že to bylo zmaření jasné gólové příležitosti. Jestli znáš fotbalová pravidla, tak víš co tím myslím.

Reagovat
dave30

Před chvílí trefil Souček hráče do ruky (míč by asi skončil v brance) a pouze penalta a žlutá...

Reagovat
Fernando_Torres

U penalty se to většinou posuzuje trošku jinak, protože penalta je sama o sobě velkým trestem.

Reagovat
dave30

Evidentně nebyla větší trest - Rice nedal.

Ale viděl jsem penaltu a červenou, když byla úmyslná. Surzynova ruka rozhodně úmyslná nebyla...

Reagovat
naheCZ

Pokud zabráníš úmyslně rukou letící jasně do brány, tak to červená je. Ale zmaření vyložené šance ve vápně se už většinou červenou netrestá, tam by muselo dojít zároveň k nějakému surovému zákroku...

Reagovat
Fernando_Torres

Že jí občas někdo nepromění nemění nic na faktu, že penalta je velkým trestem...

Reagovat
dave30

Reagovat
ondrasch77

Nejde o úmysl, ruku byla v přirozeném pohybu...

Reagovat
žrout

Ty budeš taky expert

Reagovat
dave30

Před chvílí trefil Souček hráče do ruky (míč by asi skončil v brance) a pouze penalta a žlutá...

Reagovat
žrout

A co jako? To nějak znamená, že tohle nebyla jasná červená? Lidi se už fakt zbláznili...

Reagovat
dave30

Nevím, možná je to podle pravidel, ale pokud je hráč v podstatě nastřelen do ruky, která není v nikterak nepřirozené pozici, tak je pro mě červená nesmysl. Opakuji - pro mě.

Reagovat
žrout

Když je ruka od těla a zblokuje přihrávku do jasné gólové šance, kdy by šel hráč sám na bránu, tak je naopak červená naprosto v pořádku a hlavně logická. Nevím, proč takové banální situace furt někdo zpochybňuje

Reagovat
dave30

Asi si nerozumíme. Já si jen myslím, že Surzyn neudělal nic úmyslného, aby míč zachytil. Ani neměl ruku v nějaké nepřirozené poloze. Takže při normálním běhu ho soupeř trefil do ruky. Chápu, že je to komplikováno tím, že by zřejmě šlo o vyloženou příležitost. Nicméně pro mě je ta červená prostě nesmysl. Hráč v podstatě neudělal nic proti pravidlům. Ale je to pouze můj pocit z této situace.

Reagovat
dave30

Ale viděl jsem pouze jeden záznam, možná tam nějaký úmysl byl.

Reagovat
10adam

Když napíšeš, že se lidi fakt zbláznili, tak to neznamená, že máš pravdu

Tuto situaci nehodnotím, ale všiml jsem si, že je to tvoje oblíbená reakce

Reagovat
žrout

Jsem rád, že mě máš tak nasledovaného

Ale jako nevím, jak jinak reagovat, když lidi popírají nebo zpochybňují naprosto jasné situace. To už mi přijde fakt blázinec

Reagovat
10adam

No nedávno jsme diskutovali a i to tam zaznělo, tak mi to utkvělo v paměti Ony ty jasné věci jsou z tvého pohledu, spousta lidí může mít i jiný názor

Reagovat
žrout

To není jasné z mého pohledu, ale z pohledu pravidel. Jestli teda nemáme žádné měřítko, co normální je a co není, tak pak se na to můžeme vysrat

Reagovat
10adam

I pravidla jsou ohýbat, různě si je vykládat a u každé sporné situace jsou dva pohledy, záleží na fanoušcích toho daného klubu Takže se na to i můžeme vysrat

Reagovat
žrout

Takže mi chceš říct, že zpochybňovat jasnou červenou za tu ruku můžu, protože budu fanoušek Jablek?

Reagovat
10adam

Tak já se podívám na záznam a pak se vyjádřím k tomu, jestli byla jasná ale taky to může být něco ve stylu: ty vole, ta byla přísná

Reagovat
žrout

Tys to neviděl a já tu s tebou jedu takové vlákno? To se mi snad jenom zdá doprdelepráce

Reagovat
10adam

No neviděl, ale brzo to napravím a vyjádřím se i k této konkrétní situaci

Reagovat
10adam

Tak už jsem to viděl... Ruka jasná, tím pádem i červená, ale fakt je i ten, že to posunuli o pár metru dopředu, o jeden ten "travnatý pás"

Reagovat
Igner Farnsworth

Tady ale penaltu nemohl pisknout

Reagovat
mistr129

Pravidla jsou po úpravě před dvěma lety taková, že ve vápně se červenou trestají jen surové zákroky nebo například odpálkování míče rukou z brakove čáry

Reagovat
dave30

ok

Reagovat
Mirek na tenisu

Máš migrénu, experte?

Reagovat
žrout

Reagovat
Mirek na tenisu

Tabletky zabraly jak vidím...

Reagovat
John Obi Mikel

Za to ty máš tik v pravém oku

Reagovat
Mirek na tenisu

Obi Mikel? Spíš Onana Kunde...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
dave30

Ten Surzyn musel dostat červenou (kvůli zmaření šance? Ta ruka byla v naprosto přirozeném pohybu (hráč neběhá s rukami za zády), žádný pohyb proti míči navíc. Ale asi je to podle pravidel...

Reagovat
Mirek na tenisu

Asi tu redku obhájí ale klidně mohl dát žlutou. Fotbalu by prospěl více.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Greny

Tecl klasik

Reagovat
Fernando_Torres

Standa a jeho klasický zakopnutí o balon - check

Reagovat
naheCZ

Tecl

Reagovat
ratusek

obrana Slovácka

Reagovat
djiros

S vaší obranou bych moc nevyskakoval

Reagovat
ratusek

jakou to má souvislost?

Reagovat
djiros

Reagovat
žrout

Takové to, když se rozhodneš hrát z handicapem na hrotu

Reagovat
Selänne

Tecl je prostě boží

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Snad si dneska ještě zahrajem tu přesilovku.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy je repre pauza? Měl by teď někdy dát gól, aby na sebe Šilhavého upozornil.

Reagovat
Greny

Jako stejná ruka jak ta od hráče Jablonce, zde klidně mohl penaltu taky fouknout

Reagovat
žrout

Stejná?

Reagovat
Mirek na tenisu

Sleduj hru, na ruce už se vykašli.

Reagovat
ratusek

hej to né tohle

Reagovat
Greny

Tak jako taky ju měl od těla ale v plus mínus přirozene poloze v té situaci co to byla... Mě třeba to pravidlo o ruce úplně sere... Tam se posuzuje vše jinak a nejlepší je ta varianta když ses takovej dřevák že si to do ruky kopneš sám ve vápně tak to penalta neni

Reagovat
ratusek

jo s tím souhlasím, že to pravidlo o ruce je debilní. Jo a to že se nastřelí hráč sám, tak za to bych ho vyloučil a dal trest na 5 zápasů

Reagovat
jsemdement

fotbal pro fanoušky

Reagovat
naheCZ

Ve vápně to hlavně není ruka, pokud ji někdo trefí přesně takhle zblízka ne? Jsem si vzpomněl na první zápas EURA, kde to pravidlo zrovna začlo platit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
naheCZ

Jurásek

Reagovat
shitcool

Reagovat
$dolar$

Hlavaty

Reagovat
John Obi Mikel

Jak to vypadá? Podle Radio Slavia vyloučení jasné, gól Usora moc hezký a hodně chválí Matěje Juráska.

Reagovat
ratusek

Přesně tak to je. a Jurásek co si dovolí dopředu

Reagovat
$dolar$

Podle Radio Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

Vysílá na stejné frekvenci jako v minulosti radio Jerevan.

Reagovat
naheCZ

Smolná, ale jasná. Tady pravidla hovoří prostě jasně. Usor skvěle trefil přímák, Jurásek se mi taky hodně líbí, celkově hraje skvěle Usor. Tecl hraje svoji klasiku. Gólů jsme měli dát jednoznačně víc...

Reagovat
ratusek

Staník se tam potácí, jakby tam byl omylem jako náhodný kolemjdoucí.

Reagovat
žrout

Reagovat
Igner Farnsworth

Mě přijde jako nejakej herec co hraje roli fotbalisty

Reagovat
Greny

Jinak takový nemastný neslaný...vlastně kromě toho gólů, střely Usora a jedné zahozene šance Tecla (jako fakt vyložene) tam nic moc nebylo.. Jablonec nemá cenu hodnotit

Reagovat
Mirek na tenisu

Usor je boží fotbalista. Tihle kluci vopálení jsou pohybově o level výš než tuzemští a Usor má navíc přehled a chytrost. Jenom ať nedopadne jako ten co šel leštit do anglické druhé ligy.

Reagovat
Kiwi-21

Sima je teď ve Francii a hlavně to celé promarodil

Ještě bych ho úplně neodepsal pokud bude zdravý

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zase super vykon Standy, co Jindro?

Reagovat
jsemdement

super týmový*

nechápš

Reagovat
Greny

Slyšel jsem dobře že tam fans Slavie skandovali Standa Tecl kanonýr

Reagovat
AjaxFans

Ten z Budějovic to ujebal jak Antony dneska

Reagovat
FCSL

Nejhorší poločas pod Kozlem Evidentně po 2 výhrách na hrušce, neskutečný chyby a darovaný goly. Ďolíček klasická holomajzna, strašnej fotbal. Už aby šli do svýho, protože ten stadion mi fakt stačí 1x za sezonu

Reagovat
PavlíčeQ

Z metru trefená ruka v přirozené poloze. Jak málo stačí panu Szikszayovi

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Mirek na tenisu

Teď na kyslíku objevili že Usor kopal trestňák o cca 5 metrů blíž k brance. Místo 26 metrů z 21 metrů. Sziksajúv dáreček. No neber to...

Reagovat
ondrasch77

To je ale i blbost našich hráčů..., před standartkou se má jeden pokusit tam stát, aby se to nedalo posunout.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Losinho

Jurásek základ

Reagovat
Greny

Tak toto je hodně špatně no

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
John Obi Mikel

Hezky to posunul

Reagovat
Greny

No minimálně o pět metrů

Reagovat
John Obi Mikel

O celej černej pruh, no.

Reagovat
Firkraag

ty krááávo

Reagovat
meno

Reagovat
Igner Farnsworth

Na Messiho

Reagovat
verv

Čekám záplavu moralistickejch tweetů a článků v médiích

Reagovat
Greny

dodatečně bych Usora ještě potrestal za vědomé nesportovní chování, copak chceme aby tak vypadala naše liga ? Kde je přeci fair play, navíc to byl jeden z klíčových momentů zápasu a hrubě zápas ovlivnil

Reagovat
verv

hlavně s ním chci rozhovor ve sportu, abych věděl, co si o tom myslí jeho pes

Reagovat
smazaný uživatel

Kontumovat za podvod

Reagovat
jsemdement

jinak se to nevymýtí a měl by se z toho udělat precedens

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Martin9719

Jediné ovlivnění zápasu tohoto kola zatím probíhá v Jablonci, kde sudí posune standartku o nějakých 7 metrů dopředu. A pak kdo tady spolupracuje s Berbrem.

Reagovat
ratusek

ty jsi neskutečnej

Reagovat
Martin9719

A hle, ty už jsi zase vylezl? Baníkovský srdcař.

Reagovat
Mirek na tenisu

Stačí když na sudího začne řvát polovina sestavy na hřišti a za lajnou Houštecký, Trpiš a Vlček

Reagovat
John Obi Mikel

Vy nám krom loňskýho titulu chcete sebrat i primát nejvíce slz na zápas.

Reagovat
ratusek

on je uplně mimo ten borec. a to bývali plzenáci v pohodě. nevím, kde se vyrojil tenhle

Reagovat
AjaxFans

Nebývali

Reagovat
ratusek

ale celkem byli. excesy tady má každý tábor, ale v globále byli celkem v poho. ovšem, co předvádí tenhle a vlastně i ostatní když se jim pvoedl titul a mají nakročeno do LM, to je neskutečný.

Reagovat
ondrasch77

Tak hlavně do doby než Paclík s Šádkem nechali odtranit Kříže, tak skoro žádní nebyli, na zápas jich chodilo stejně jak v Příbrami, přestože jsou 4x větší město...

Gloryhunters...

Reagovat
ratusek

Tak jasně. Souhlasím. Jsou to fanoušci úspěchu. Ale dalo se tady s něma celkem vycházet, ovšem co tady předvádí od zisku posledního titulu, to je neskutečný. a obzvlášt ten jaryn Martin

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Martin9719

Ty radši mlč ty falešnej chachare.

Reagovat
ratusek

na to si přišel jak? koukám, že i Plzeň má svého T nebo C.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Martin9719

No nebýt Podaného tak si toho asi nikdo nevšimne.

Reagovat
ondrasch77

Jediné ne, ale rozhodně nejvýraznější...

Reagovat
ratusek

Šmiga

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak před Filou má přednost i Šmiga. Tecl nejspíš odehraje celý zápas. Pěkný.

Reagovat
meno

Fila hrál za Béčko

Reagovat
Firkraag

Ale krásně potěší, jak si zmrdskej Jablonec stěžuje na rozhodčí

Reagovat
ondrasch77

Ať žije falešná Bohemka

Reagovat
$dolar$

Se divim, ze jim rovnou nedal penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, nebreč porad .. to je fakt hrozny

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
ratusek

Reagovat
Losinho

Zvlášť po včerejšku. Soudnost na nule.

Reagovat
$dolar$

Po vcerejsku? Kde nas vetsinu zapasu rezal rozhodci?

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Igner Farnsworth

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
jackinho10

Reagovat
jackinho10

Reagovat
Firkraag

Nám tohle neuznali.. bylo to v autu?

Reagovat
naheCZ

O2 opět neposkytla nějaký dobrý záběr...

Reagovat
Coutinho10

Šulcík

Reagovat
Fernando_Torres

Už sem se lekl, že to tam trefil Tecl

Reagovat
Selänne

Já bych ten gol připsal Teclovi. Svým svižným pohybem rozhodil Šulce i Hanuše.

Reagovat
Greny

Polidar tvl

Reagovat
Komix

tak na krásný góly 1:1. Polidar

Reagovat
Firkraag

wow, dobrá kopie

Reagovat
Igner Farnsworth

Peknej no

Reagovat
$dolar$

Pekne Polidar

Reagovat
naheCZ

Polidar

Reagovat
monty25

Polidar luxusní trestňák

Reagovat
John Obi Mikel

Ne vole, nemůžeme odehrát klidný zápas

Reagovat
žrout

Polidar sice darovaný faul za vůbec nic, ale to místo je snad magické, ze stejného jak Usor

Reagovat
Kepy_FCB

Kozloball

Reagovat
John Obi Mikel

Tam už se začíná pracovat na pasti, počkej s tím na konec.

Reagovat
John Obi Mikel

Ibra

Reagovat
AjaxFans

Hoši bojovat

Reagovat
smazaný uživatel

Jurásek i Smiga slusny

Co je ale s Filou? Nepočítá se s nim?

Reagovat
Greny

Hrál včera za béčko

Reagovat
naheCZ

Reagovat
John Obi Mikel

Ne vole, nemůžeme odehrát klidný zápas

Reagovat
Gelu28

Mandous měl vždycky mindráky jako ted to potvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

Santos… potřebujeme proste jeste stopera

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
pingla

až teď jsem si všimnul, že Pardubky si na hostování vyměnili s Duklou Hufa za Červenku však Huf byl moc dobrý, proč lezl do Dukly

Reagovat
John Obi Mikel

Co to dělá zase? Olayinka na bekovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Totální fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Zkouší ho tam. Schranz tam taky hraje.

Reagovat
Martin9719

Tomu Trpišovkému prostě nerozumím. Na hrotu jednou Jurečka, pak Lingr, pak Tecl, ale Schranze jsem tam neviděl dlouho, přitom to by měl být podle mě pro Slavii útočník číslo 1.

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
žrout

Tak tohle jako pencle není, ale ten přímák byl? Tak to už je fakt v prdeli

Reagovat
naheCZ

Zas totálně zabitej protiútok

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Obrana s gólmanem

Reagovat
FCSL

2. poločas 5 šancí Konec poločasu nás stojí celej zápas

Reagovat
naheCZ

Olayinka

Reagovat
Mass

Příští zápas na beku

Reagovat
John Obi Mikel

Olayinkův aut

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Tecl je šílenej.

Reagovat
naheCZ

Měl to tam na střelu, on raději jde s míčem dál a zkusí to na penaltu...už je to fakt zoufalé z jeho strany

Reagovat
smazaný uživatel

Už to u něj sleduju dýl. On se prostě bojí vystřelit, protože ví ,že to nedá, tak si snaží chodit pro penalty...

Reagovat
naheCZ

Taky jsem si toho všimnul no. S takovým útočníkem se ale prostě nedá hrát...

Reagovat
Fernando_Torres

To množství střeleckých příležitostí, který on je schopnej vůbec ani nezakončit je šílený...

Reagovat
AjaxFans

Pardubice

Reagovat
FCSL

Budějky a Fenerbahce

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
ratusek

Reagovat
Firkraag

Reagovat
wyqinac

malinsky to tam evidetne prisel jen prasit

Reagovat
monty25

To kdyby tam spadlo...

Reagovat
Greny

Ty vole to tam mělo spadnout

Reagovat
John Obi Mikel

Hrozný výkon

Reagovat
shitcool

Reagovat
$dolar$

Tak tohle je velka skoda.

Reagovat
John Obi Mikel

Další šílený výkon proti deseti. My jsme fakt psychicky slabý tým. Další ohromné podcenění

Reagovat
monty25

Zajímalo by mě, jak by ten zápas vypadal nebýt vyloučení Surzyna. Slavia toho měla samozřejmě víc, ale Jablonec je o deseti hodně potrápil...

Reagovat
smazaný uživatel

Tam by stačilo, aby dal Jablonec 1. gól a Slavia by se zhroutila, protože většina jejích hráčů je psychicky slaboučká. Usor je dnes zachránil a přijde mi, že je to u nich teď jediný hráč na nějaké slušné úrovni. Třeba když porovnám Santose na jaře v Plzni a teď ve Slavii, tak to je pokles výkonnosti jako kráva, tam je jediné vysvětlení ta špatná psychika a nervózní atmosféra v týmu.

Reagovat
Martin9719

Zrovna u Santose je to vidět hodně. Měl tam hodně míčů zakopnutých do autu které by se jindy snažil normálně rozehrát. Ono to když Trpišovský řekne narovinu do médií, že jsi nebezepečný pro vlastní tým tak je jasný, že to s tebou zamává. Taky otázka jestli to není pokyn, ale když se zbytek týmu snaží normálně kombinovat i kolem oblasti velkého vápna tak je divný že Santos se snaží hrát všechno co nejjednodušeji.

Reagovat
ondrasch77

Nejspíš by to plichta byla...

Když už píšeš, tak se opět musím zastavit u Sejka...., kdyby si uměl zpracovat jednoduchej míč..., někdy kolem 20.-25. minuty tam dostal pěknej průnikovej míč mezi dva hráče, mohl by mezi vápny střílet sám na bránu, bohužel se to od něj zase odrazilo jak od betonový zdi

Reagovat
monty25

To je možný, ale budu se jenom opakovat, že hlavní problém Jablonce je obrana. Osm inkasovaných gólů za tři zápasy je moc, s tím se vyhrávat nedá. Surzyn minule zavinil penaltu, dneska ČK.

Reagovat
ondrasch77

Twl, nepiš mi o Jablonci, já vidím jeho chyby..., ale ty jsi propagátor Sejka, tak pojď o něm.

Zatím se bohužel stále jen opakuje to, čehož jsem si všiml už v přípravě. Ten kluk neumí pořádně přijmout míč! Nedá se mu upřít snaha a bojovnost (jako bejk), ale 1/2 přihrávek ztratí, protože nemá příjem - naprostý základ fotbalové techniky...

Reagovat
monty25

Jako jo, technika není jeho nejsilnější stránka (to myslím říkal i v nějakým rozhovoru, že ji chce zlepšit), ale tím napadáním a bojovností je hodně platnej, góly taky dávat umí. V Teplicích mi teda nepřišlo, že by měl problém s příjmem přihrávek. Možná to bylo taky tím, že si hodně rozuměli s Fortelným. Prostor ke zlepšení tam určitě je, ale pořád má teprve 20 let a je to perspektivní chlapec.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
FCSL

Holec - Mejdr, Sorensen, Hancko, Hojer - Sadílek, Pavelka - Daněk, Karabec, Minchev - Juliš

Holec, Mejdr, Pavelka, Minchev, Juliš To bude ostuda pro Sigmu, jestli rupnou

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma po odchodu Jemelky... to by zase byla ostuda pro Spartu nevyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a teď se celý sparťanský obci omluv.

Reagovat
doshcz

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Kde jste nechali Čvančaru?

Reagovat
smazaný uživatel

Šetří se na venkovní zápasy, ty domácí hraje Kuchta.

Reagovat
PBLead

Pavelka Minčev???

Reagovat
OTASi

Reagovat
Ross Geller

Náš nejlepší hráč Zelený na lavičce.

Reagovat
Neon

šetří ho na poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

V úterý je šmoulová.

Reagovat
smazaný uživatel

tak a teď se omluv

Reagovat
PBLead

michevovi? kterého stáhl už o poločase? aha, tak to sorry jako

Reagovat
Realita

Dovede někdo pochopit, proč Olomouc hraje ve žlutých dresech? Copak modrá se nějak plete s rudou?

Reagovat
Firkraag

Protože jsou to kreténi. V tomhle je fakt nesnáším. U nás taky věčně hrajou v červenym. Serou mě tim. Hajzlové.

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
db18

Reagovat
ladyboy arsenal

je to demence

Reagovat
OTASi

Reagovat
Cotton

nebo proč Bohemka hrála v Teplicích v černých?

Reagovat
Firkraag

Jindřiškova pověrčivost , snad nebudem hrát v černejch na Spartě.

Reagovat
ratusek

protože mají se sponzory nebo s výrobcem dresů smlouvu a je tam nastaven určitý počet zápasů, kdy musí hrát se třetí sadou dresů. my to tak měli s černými

Reagovat
Salfovic

Je to možné, ale je to děsná kundovina Pokud to jde, tak by týmy měly hrát v klasickém domácím dresu.

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Cotton

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ondrasch77

To je proto, kdyby to někdo sledoval v ČB módu...

Reagovat
Coutinho10

twl to se vubec neda srovnavat...z nas se z bezcu stali chodci a rudosi z chodcu bezci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z nas jde uplne citit ta arogance, ze to nejak ukopeme a uhadame + nasazovani hracu, co uz nam nemaji co dat..

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Reagovat
Selänne

Blbý je, že i s náhradníky dokážete uhrávat výsledky.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ross Geller

Konečně dal taky Karabec gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak byla Sigma někým (Kvasnica) pasována na černýho koně po prvním kole, tak tohle je teda humáč stejnej jako proti Zbrojovce. Tipuju Jílka na prvního vyhozenýho trenéra v sezoně.

Reagovat
ratusek

Reagovat
$dolar$

Jelínek bude první.

Reagovat
Neon

Priske

Reagovat
meno

Nástup Sparty super, po 20 minutách se to vyrovnalo. Takže díky a skončí to remízou

Reagovat
Rarášek

streasm?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rarášek

♥mír a lásku

Reagovat
smazaný uživatel

Že si to ty, bráško...

Reagovat
ratusek

ten brankářský post bude stát Spartu titul

Reagovat
PBLead

no nevím, zda titul, ale ano, v bráně je to velký špatný.

Reagovat
PBLead

Teďka Minčev jak střílel při breaku 3 na 3 snad z 30 metrů sám než aby přihrál. Strašně hloupý hráč.

Reagovat
Ross Geller

Bohužel ve Spartě nemá co dělat.

Reagovat
Selänne

Zlatej Tecl oproti němu.

Reagovat
bartes

no nevím, ten na střelu rezignoval úplně a jeho hlavní zbraní je přepadnout přes nohu/brankáře

Reagovat
Selänne

Aspoň dokáže ten balon sklepnout a ví, kde se pohybovat. Že pak všechno zazdí je druhá věc.Minčev neumí vůbec nic. To je parodie na fotbalistu.

Reagovat
bartes

jako je fakt, že Tecl je i fotbalista. Oběhá to, občas dobře přihraje, ale nesmí se od něj čekat góly. Podle mně by byl mnohem platnější na křídle nebo na beku. Případně ve středu zálohy.

A minčev? to je takový další pavšič, ale ještě v horším provedení

Reagovat
Selänne

Plavšič je Henry oproti němu

Reagovat
chavi.27

*balon

Reagovat
Salfovic

Sestava Sparty, až na obranu, je naprosto šílená.

Reagovat
smazaný uživatel

omluv se

Reagovat
dave30

Sparťané zřejmě dostali pokyn přitvrdit...

Reagovat
jsemdement

#ACSTITUL s nástupem #MistrLigy vsítil branku a dále se nikam nežene, není kam. Zároveň zkouší schválně zvláštní, až nepochopitelné postupy při útočné fázi, gdy se Minchev chtěl zapsat do historie gólem z 35 metrů nebo zdající se Daňkovo nesmyslné nepřihrání Pavelkovi, kdy ku překvapení všech volil pas na Karabce. Jde o budoucí zmatení soupeřů, zcela jasný pokyn, který jsem odkryl.

V Tiki Taka očekávám debunkování mýtusu, že Nita neumí hrát nohama, jelikož komentátor o2 zcela důkladně zdůraznil, že Holcovi to taky zrovínka nejde, tudíž abstraktní experti na fotbal v Tiki Taka zcela jistě zmíní i gól v Norsku a hon na Holce započne.

Reagovat
bartes

tak by si to mohl zasloužit a přidat další "vlastenec" alá Viking, aspoň bude nějaká sranda Btw. by mně zajímalo, kdo ty gólmany ve Spartě vůbec určuje. Daleko nejlepší Nita nehraje vůbec, loni chytal většinou Heča, teď zase chytá všechno Holec, který pro změnu snad nikdy jednička nebyl . Je to tam jako ženská, která neví, kterou si vybrat kabelku

Reagovat
naheCZ

Já přemýšlím za co tam sakra tak vychvalují Pavelku a ono za to, že si udělal sprint do vápna soupeře?

Reagovat
bartes

tak když mají sparťanské dresy a jsou vystříkaní, když Sparta přeleze půlku, tak se nediv. Obě mužstva hrají celkem hovno a oni pořád nešetří superlativy na Spartu. Přitom si nejsou schopni nahrát na 2m.

Reagovat
naheCZ

Od doby, co se Sigma přeskupila, tak je to strašná nuda no. Ale i tak...vybrat si jako vynikající akci to, že se Pavelka rozběhne je teda totální úlet

Reagovat
Rarášek

Mííííííííííííííííííííííííííííííííša♥

LETS GOOOO

Reagovat
ratusek

Tak ej to tu

Reagovat
naheCZ

Juliš

Reagovat
PBLead

no tak to byla teda hodně mizerně kopnutá penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Nedáš Juliš.

Reagovat
Firkraag

To bylo do soutěže o nejhloupější penaltu....

Reagovat
John Obi Mikel

Juliš neproměnil i předloni v derby, ne?

Reagovat
bartes

ať ta Sigma vyrovná. Na tu agónii Sparty se nedá dívat

Reagovat
verv

Agónie

Reagovat
Greny

Mel ho vystřídat před tou penaltu jak si stavěl míč

Reagovat
Gimme

Declan Juliš...

Reagovat
Rarášek

CASPERINHO

Reagovat
Neon

Ten se loni nezranit, tak měla Sparta o pár bodů víc. Má kvalitu a navíc by se nemusel ten levý kraj lepit vším možným a rozbíjet kvůli tomu stoperskou dvojici atd.

Reagovat
OTASi

to měl golman mít ne?

Reagovat
Rarášek

Jakože takovej dynamit fakt těžko

Reagovat
jsemdement

Možná kdyby to nechtěl boxovat.

Reagovat
Rarášek

v týhle rychlosti to fakt není tak jednoduchý jak to vypadá

Reagovat
OTASi

to jo, ale šlo to v podstatě přímo na něj, aspoň trefit se mohl

Reagovat
Rarášek

však si na to sáhl

Reagovat
OTASi

Reagovat
PBLead

jako asi jo, ale zas byla dost prudká

Reagovat
djiros

Rozhodně.

Reagovat
ttopi

Rozhodně ne. Bylo to dost prudký na to, aby nestačil reagovat včas.

Reagovat
Martin9719

Ta Sigma to je hrozně slaboucky soupeř.

Reagovat
Pospovič

proti nám hráli celkem dobře

Reagovat
ratusek

Reagovat
Neon

Sáček se prostě už nenaučí ty goly dávat

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, po penaltě jsem doufal, že ještě bude sranda.

Reagovat
Witcher

sparta válec

Reagovat
Rarášek

GG WP

Reagovat
Neon

GG

Reagovat
db18

Good game white pride?

Reagovat
Akinfeev

Vzhůru na FCSB

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele