FORTUNA:LIGA - preview 34. kola: Plzeň potvrzuje poháry

29.05.2021, 08:50, aktualizováno 29.05.2021, 08:50
Previews
Poslední kolo tuzemské nejvyšší soutěže odpoví na zbývající otázku, a to kdo skončí na pátém místě a zahraje si evropské poháry. Všechny trumfy drží Plzeň, která hraje na půdě Opavy, na její zaváhání čeká Liberec a teoretickou naději ještě mají Pardubice. Slavia hodlá proti Českým Budějovicím udržet neporazitelnost...
Baník Ostrava - MFK Karviná  (sobota 17:00)
Na úvod sezony nepadla v duelu Baníku a Karviné ani jedna branka, bude tentokrát vzájemné střetnutí bohatší na góly? Fanoušci v to věří. Ani jedno mužstvo se nehoní za Evropou či udržením, zápas by tedy nemusely provázet nezáživné taktické šachy.

Především domácí mají fanouškům co vracet. Baník mohl o minulém víkendu ještě zamíchat kartami v boji o postup do předkol Evropské konferenční ligy, místo toho však schytal debakl v Plzni. Svěřenci kouče Ondřeje Smetany tak probíhající ročník zcela jistě zakončí na osmém místě v tabulce.

Před letní pauzou chtějí Ostravané svým příznivcům ještě jednou dopřát radost. "Máme velký závazek k fanouškům a chceme jim ukázat, že nepovedený zápas v Plzni byl jen ojedinělý výpadek. Karviná praktikuje jednoduchý, přímočarý fotbal, mají hodně zkušených hráčů, ale i pár šikovných mladších kluků. Ale nemůžeme se dívat na soupeře, budeme ho chtít přehrát naším stylem a sezonu zakončit vítězně," sdělil Smetanův asistent Jan Baránek mladší.

Karviná prožila domácí derniéru již před týdnem a na rozdíl od Baníku si vedla úspěšně, když po výsledku 2:0 zdolala Teplice. Družina trenéra Jozefa Webera tak vystoupala v tabulce na jedenáctou pozici, kterou bude v Ostravě hájit před dvanáctými Českými Budějovicemi a třináctou Mladou Boleslaví.

Weberův asistent Jan Baránek starší, shodou okolností otec člena realizačního týmu Baníku, doufá, že Karviná dokáže proti Ostravanům bodovat i podruhé v sezoně. "Do zápasu půjdeme určitě v lepším rozpoložení než Baník, který bude chtít poslední duel před svými fanoušky na tribunách v této sezoně zvládnout. Říká se, že derby nemá favorita, a i tak to může být. Na druhou stranu si myslím, že Baník je před utkáním přeci jen mírný favorit. V Ostravě půjde o prestiž a celkové umístění." řekl starší z fotbalového rodu.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Budinský - Sanneh, Pokorný, Stronati, Fleišman - Buchta, Kaloč, Kuzmanović, Tetour, Ndefe - Šašinka
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Neuman - Mikuš, Santos, Dramé, Bartošák - Mangabeira, Qose - Čmelík, Tavares, Herc - Papadopulos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.85 - 3.86 - 4.17
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - Dynamo České Budějovice  (sobota 17:00)
Jeden jediný zápas proti Českým Budějovicím dělí pražskou Slavii od toho, aby se v její mistrovské sezoně stala také v prvním v domácích soutěžích neporaženým týmem v samostatné české lize. Aktuálně její bilance činí třicet výher, osm remíz a ani jedna porážka.

Podíváme-li se na poslední zápasy mužů z Vršovic, zjistíme, že jejich dobrou formu tvoří zejména pohár. V lize totiž z předchozích pěti zápasů hned třikrát ztratili, po remízách s Bohemians a Karvinou před týdnem ztratili i v Jablonci, kde sice po Lingrově brzké trefě vedli, záhy ale srovnal Doležal. Ligová série bez prohry tak ale nadále trvá, od loňské 1. března již téměř patnáct měsíců, stejně jako domácí neporazitelnost. Posledním, kdo dobyl Eden, byl v srpnu 2018 Jablonec.

"Bude to poslední zápas sezony, ale my pořád musíme myslet na to, že to je ligové utkání. Hrajeme s nepříjemným soupeřem, který hraje dobře proti silným týmům a je hodně aktivní. Čeká nás náročný soupeř. Jsme krok od toho dokončit sezonu bez porážky, což je svým způsobem velké unikum," nabádá kouč Jindřich Trpišovský.

Jihočeši se od poloviny února začali nebývale trápit a dvanáctkrát v řadě nedokázali zvítězit, z toho navíc osmkrát vyšli gólově naprázdno. Až květen je vysvobodil, dokázali totiž zdolat Příbram a Pardubice. Pak už to ale zase žádná sláva nebyla, nejprve nestačili na Teplice, před týdnem vinou Daníčkovy penalty ani na Slovácko.

Budějovice jsou od návratu do ligy oblíbeným soupeřem červenobílých. Ti je totiž ve všech třech případech porazili, a to s celkovým skóre 13:1. V srpnovém první kole je vyprovodili šestigólovým debaklem - hattrickem se zaskvěl Tecl, další zásahy přidali Bořil, Masopust a Holeš.

Sešívaní budou již tradičně postrádat dlouhodobě zraněné Hovorku s Provodem, kromě nich jsou mimo hru i Holeš, Kováč a Tecl a v ohrožení je i start tria Bah, Kuchta, Olayinka. Volno pak mají všichni reprezentanti. Jihočeši budou bez vykartovaného Čoliće a možná i Skovajsy.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Stejskal - Kúdela, Kačaraba, Deli, Oscar - Traoré - Van Buren, Beran, Lingr, Sima - Kuchta
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Vorel - Novák, Králik, Talověrov, Kladrubský - Čavoš, Havelka - Brandner, Javorek, Mršič - Alvir
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 6.38 - 12.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Pardubice - FK Jablonec  (sobota 17:00)
Už jen jednu důležitou tajenku zbývá rozluštit v nejvyšší české fotbalové soutěži. A její rozřešení přinese poslední kolo. Pardubice se s Jabloncem porvou o šanci, aby se do Evropy podívaly namísto Plzně a Liberce.

Východočeši k tomu v posledních kolech udělali důležité kroky. Ani ne tak poslední výhrou v Příbrami, o níž se jediným gólem zasloužil ve druhé minutě z penalty Cadu, ale zejména předchozím vítězstvím právě proti Plzni. Teď musí skutečně litovat předchozí porážky v Českých Budějovicích - kdyby tam totiž vyhráli, měli by teď vše ve svých rukou.

A jak tedy hovoří postupová matematika? Pokud Viktorka jakkoliv boduje v Opavě, má jistotu účasti v předkole Konferenční ligy. Když prohraje, dává možnost právě Slovanu a Pardubicím. Pokud vyhrají oba, pronikne tam Liberec, jedinou šancí Pardubic tak je vlastní výhra, ztráta Severočechů a porážka Plzně.

Jablonečtí přišli o předkolo Ligy mistrů v posledních dvou zápasech. Předtím měli totiž stejně bodů jako Sparta, pak ale nestačili na Příbram a minulé kolo jen remizovali se Slavií. Po Lingrově trefě a Doležalově vyrovnání byli docela blízko výhře, vstřelit další gól se jim ale nepovedlo.

Domácímu celku budou chybět zranění Boháč s Petráněm, v ohrožení je start Čihák stejně jako na druhé straně Schranze. Ten by za postranní čarou doplnil vykartovaného Považance.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Letáček - Cadu, Šejvl, Toml, Čelůstka - Jeřábek - Kostka, Tischler, Solil, Ewerton - Černý
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Štěpánek, Zelený, Kubista, Krob - Hübschman - Pleštil, Kratochvíl, Smejkal, Jovovič - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.58 - 3.67 - 2.61
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - 1. FK Příbram  (sobota 17:00)
Teplice si záchranu snad ani nezasloužily, přesto se v nejvyšší soutěži našly tři slabší mančafty. Jedním z nich je Příbram, která se s první ligou rozloučí právě na teplických Stínadlech. Své sbohem řekne i dlouholetá opora Severočechů Admir Ljevaković.

"Sklářům" mohli v minulém kole překazit záchranu už jen fotbalisté Příbrami, kteří však doma nezvládli duel s Pardubicemi. Teplice už tak nemusela mrzet porážka v Karviné, jež nicméně jen potvrdila, v jak bídné formě odehráli Severočeši závěr sezony.

Alespoň v posledním utkání se tak Skláři chtějí vybičovat k uspokojivému výkonu. "My se budeme chtít po našem slabším výkonu v Karviné fanouškům trochu revanšovat a chceme zápas s Příbramí zvládnout zápas za tři body. Bude to i rozlučka našeho klubu s Admirem Ljevakovičem," připomněl důležitost zápasu asistent hlavního kouče Teplic Josef Dvorník.

Příbram však rovněž doufá v tříbodový zisk. "Tím, že jsme doma nedokázali porazit Pardubice, jsme přišli o možnost si to s Teplicemi rozdat na férovku v posledním kole. Bohužel pro nás ligová soutěž končí a už nemáme šanci hrát o záchranu, ale samozřejmě se chceme rozloučit co nejlépe," řekl trenér Středočechů Jozef Valachovič.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Mazuch, Knapík, Hyčka - Radosta, Mareček, Fortelný, Jukl, Moulis - Mareš
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Šiman - Nový, S. Kingue, Mezera, Cmiljanović - Pilík, Zorvan, Rezek, Soldát, Vávra - Lubega
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.95 - 3.83 - 3.74
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - Zbrojovka Brno  (sobota 17:00)
V sobotním závěrečném kole FORTUNA:LIGY uvidíme na nějakou dobu poslední souboj mužstev ze dvou největších měst republiky. Sparta se po postupu do předkol Ligy mistrů utká s již jistě sestupujícím Brnem.

Letenští si účast v nejprestižnější klubové soutěži vysloužili vydařeným závěrem ligy, zejména aktuálními čtyřmi výhrami v řadě, díky nimž přeskočili Jablonec. Přitom v těchto kláních neměli vůbec snadný los - po nepříjemných Baníku a Plzni narazili i na v jarní části dobře hrající Mladou Boleslav a naposledy Bohemians. V Ďolíčku zvítězili 1:2, na brzkou Julišovu trefu sice odpověděl Puškáč, Pavelkův zásah už zůstal bez odezvy.

Zbrojovka sice v poslední době moc neprohrává, od pádu z elitní české ligy ji to ale nezachránilo. A to i proto, že z posledních pěti utkání i přes pouhou jednu porážku zároveň třikrát remizovala, naplno bodovat se povedlo až před týdnem, kdy už bylo o konečném vysvědčení jasno. V souboji dvou sestupujících to schytala Opava poměrem 4:1, a to díky dvěma Hladíkovým a dvěma Růskovým gólům. Za hosty snižoval Helešic.

Vzájemné zápasy jsou v nedávných letech u takto výkonnostně rozdílných celků až překvapivě vyrovnanou záležitostí. Z posledních šesti každé z mužstev vyhrálo dvakrát, zbylá dvě utkání skončila nerozhodně. V srpnovém střetu v Brně to však bylo jednoznačné, Sparta zásluhou branek Vindheima, Juliše a dvou Dočkalových dominovala v první půli, Štepanovský pak vsítil už jen čestný gól.

Letenským budou vedle zraněných Krejčího mladšího, Kozáka, Plechatého a Štetiny chybět také vykartovaní Souček s Wiesnerem, v ohrožení je i start Čelůstky, Hložka, Lischky a Plavšiće. Na straně druhé jsou mimo hru Šural, Vaněk a možná i Berkovec.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Sáček, Vitík, Hancko, Hanousek - Karlsson, Pavelka, Karabec, Dočkal, Ladislav Krejčí I - Juliš
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Floder - Hlavica, Dreksa, Pernica - Štepanovský, Čermák, Sedlák, Pachlopník, Moravec - Hladík, Růsek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.16 - 8.37 - 18.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Bohemians Praha 1905  (sobota 17:00)
Mladá Boleslav se v závěru sezony rozehrála zejména na hřištích soupeřů, na úplný závěr ale doufá v úspěšnou tečku na domácím stadionu. Do města automobilů ovšem zavítají Bohemians, jež jarní část ročníku zastihla ve vynikající formě.

Až minulý týden skončila dlouhá série "Klokanů" bez porážky. Šňůru trvající jedenáct utkání nakonec utnula Sparta, i tak ale mohou být v Ďolíčku s uplynulými měsíci spokojeni. Pokud Bohemians uhrají v posledním kole lepší nebo stejný výsledek jako Olomouc, udrží se v horní polovině tabulky.

Pražané si nicméně uvědomují, že v sobotu na ně čeká silný protivník. "Myslím, že teď už jde Boleslav nahoru a kvalita kádru se projevuje. Ohromně jim pomohl návrat Marka Matějovského, který dělá celou hru týmu. Rozehrál se také Jaromír Zmrhal. Kvalitou disponovali už na startu jarní části, ale nebyli zkrátka zvyklí hrát o sestup. Předpokládám, že trenér Jarolím postaví nejsilnější možnou jedenáctku a bude chtít zápas vyhrát. Rozhodně neočekávám, že by dostali šanci jen ti hráči, u kterých je jasné, že budou v Boleslavi působit i příští sezonu," uvedl asistent hlavního trenéra Bohemians Erich Brabec.

Kouč Boleslavi Karel Jarolím víceméně potvrdil Brabcova slova. "Věřím, že hráči navážou na výkon i výsledek v Olomouci a důstojně tak uzavřou ligovou sezonu ke spokojenosti fanoušků. Bohemka už stejně jako my o nic nehraje, ale myslím si, že by to mohlo být atraktivní utkání plné branek," řekl bývalý lodivod české reprezentace.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Douděra, Řezník, Jakub Klíma, Preisler - Skalák, Dancák, Matějovský, Zmrhal - Jiří Klíma, Drchal
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Bederka, Köstl, Krch - Dostál, Květ, Hronek, Ljovin, Vondra - Pulkrab, Puškáč
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.91 - 4.16 - 3.61
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - Sigma Olomouc  (sobota 17:00)
Liberec závěrem sezony kulhá a není schopen využít obdobného vrávorání Plzně. Přesto Slovan přivítá doma Olomouc se stále planoucí nadějí na kvalifikaci do evropských pohárů. V prvé řadě musí domácí u Nisy zvítězit a následně doufat v selhání Západočechů.

Když se Plzeň zostudila na Slavii, Liberec neudržel dvougólové vedení proti Spartě. Když Viktoria ztratila body s Příbramí, dostali Severočeši naloženo v Ďolíčku. A když Západočechům vyprášili kožich Pardubice, nebyl Slovan schopen dotáhnout do zdárného konce utkání s Brnem. Družina kouče Pavla Hoftycha měla již několik příležitostí probojovat se v tabulce na páté místo, jenže nabídnutou šanci vždy odmítla.

Před týdnem Liberec zase jen remizoval ve Zlíně, a jelikož si Plzeň doma poradila s Baníkem, vznikla mezi oběma celky tříbodová propast. Tu mohou Hoftych a spol. v posledním kole smazat pouze za předpokladu nečekaného kolapsu Viktorie v Opavě.

Naděje nicméně umírá poslední. "Olomouc má velmi zkušené mužstvo v čele s Hubníkem, Breitem, Benešem nebo Vepřekem, ale určitě nenaplnila cíle a nedosáhla na mety, které si v klubu vytyčili. Teď už sice nemají kvůli marodce ideální sestavu a v tabulce už v podstatě o nic nehrají, ale když je to poslední zápas v sezoně, neprodají kůži lacino. My naopak pořád ještě máme šanci na páté místo, i když malou. Takže půjdeme jednoznačně za vítězstvím a uvidíme, co z toho bude," řekl před sobotním rozhodnutím Hoftychův asistent Pavel Medynský.

Hanáci skutečně zůstali za očekáváním a ani v posledních kolech se jim nedaří. Obzvlášť porážka před týdnem doma s Mladou Boleslaví mrzí, neboť s dresem Sigmy se zrovna loučil odchovanec David Houska. Před závěrečným střetnutím se Olomouc nachází na desáté pozici, avšak může ještě o jednu příčku poskočit dopředu na úkor Bohemians.

To by však Sigma musela u Nisy minimálně remizovat. "Přestože máme hodně zraněných hráčů, nejdeme do Liberce prohrát. Já jsem domluven s trenérem, že bych mohl naskočit na poslední tři minuty a rozloučit se tak s kariérou v místě, kde jsem toho hodně odehrál," prozradil asistent hlavního kouče Milan Kerbr, jenž v aktuálním ročníku ukončil hráčské působení kvůli zdravotním potížím.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Fukala, Chaluš, Karafiát, Mikula - Mara, Sadílek - Pešek, Faško, Mosquera - Rondić
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Radek Látal, Poulolo, Beneš, Zmrzlý - Zahradníček, Breite, Chytil, Daněk, Hála - Zifčák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.34 - 6.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Slovácko - Fastav Zlín  (sobota 17:00)
Přestože se Slovácko již může těšit na boje v Evropské konferenční lize pro příští sezonu, jedna důležitá bitva jej v aktuálním ročníku ještě čeká. Celek z Uherského Hradiště totiž na svém hřišti přivítá nedaleký Zlín, s nímž se porve o pomyslnou korunu pro vládce v regionu.

O čtvrté místo už Slovácko přijít nemůže, porážka v posledním kole by nicméně úspěšné mužstvo jistě mrzela. "Motivace je pořád velká, jde o derby a my mu přikládáme velkou důležitost. Cítím i na hráčích, že chtějí uspět. Výkonnost máme, bude to jen otázka koncentrace a přístupu," prohlásil kouč domácích Martin Svědík.

Zlín má za sebou velmi nepovedené jaro, v němž se poměrně dlouho bál možného sestupu. Nakonec "Ševci" utekli hrobníkovi z lopaty, během letní přestávky však budou mít o čem přemýšlet. V první řadě o pozici trenéra, kterou po odvolaném Bohumilu Páníkovi převzal alespoň dočasně Jan Jelínek.

Na vítězství čeká Zlín již jedenáct zápasů. Jelínek doufá, že právě v derby trápení Ševců skončí. "Slovácko je ve velké pohodě, vybojovalo si poháry, bude favoritem derby. Tohle všechno si uvědomujeme, ale rádi bychom se v posledním zápase pokusili ukončit dlouhou sérii bez vítězství. Cesta k tomu povede přes nasazení a bojovnost jako v minulém utkání, ale musíme přidat více fotbalovosti a agresivity," uvedl mladý lodivod.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Bajza - Tomič, Hofmann, Kadlec, Divíšek - Havlík, Daníček - Petržela, Sadílek, Navrátil - Cicilia
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Kolář, Simerský, Procházka - Fantiš, Hlinka, Martínez, Janošek, Matejov - Poznar, Potočný
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.57 - 4.22 - 6.09
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SFC Opava - Viktoria Plzeň  (sobota 17:00)
Plzeň před týdnem zvládla důležité utkání proti ostravskému Baníku, jistotu účasti v pohárové Evropě ale ještě nemá. Na hřišti poslední Opavy však Západočechům stačí jakýkoli bodový zisk k tomu, aby si na podzim zahráli Evropskou konferenční ligu.

Čekala se velká řežba, místo toho odjel Baník ze Štrucových sadů zesměšněn. Viktoria nasázela Ostravanům čtyři branky a v tabulce se vzdálila šestému Liberci. I tak ale mají Severočeši podobně jako Pardubice stále naději na to, že Plzeň o evropské poháry oškubou. Pokud by Západočeši v Opavě nečekaně prohráli a kterýkoli s jejich dvou souputníků by naopak zvítězil, zůstaly by družině trenéra Michala Bílka oči pro pláč.

Viktoriáni si však možnost zaváhání vůbec nepřipouští. "Opava je pro nás trošku nečitelná, protože teď dává hodně šanci hráčům, kteří úplně tolik nehráli. Musíme ten bod udělat stůj co stůj a já věřím, že vyhrajeme," prohlásil Bílkův asistent Pavel Horváth.

Opava už v posledním kole skutečně může přenechat prostor například talentovaným mladíkům, neboť kromě cti již nemá o co hrát. Slezany již jistojistě nemine sestup ani poslední místo a pomalu tak mohou zahájit přípravu na boje v druhé nejvyšší soutěži.

Kouč Opavy Radoslav Kováč chce nicméně v závěrečném utkání udělat radost skalním příznivcům. "Pro Plzeň je to jediná šance, jak se může dostat do pohárů. Chybí jim bod, takže do toho půjdou naplno, ale my bychom se s diváky moc rádi rozloučili výhrou. Kdyby to bylo proti Plzni, byla by to pro nás i pro diváky svým způsobem satisfakce po tom složitém roce. Uděláme vše pro to, abychom uspěli," řekl někdejší reprezentační obránce.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Lasák - Hrabina, Rychlý, Didiba - Mondek, Nešický, Večerka, Darmovzal, Helešic - Holík, Kramář
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Havel, Hejda, Brabec, Falta - Bucha, Kalvach, Čermák - Šulc, Beauguel, Kayamba
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.96 - 5.57 - 1.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha33258083:1983
2.Sparta Praha33225676:4271
3.FK Jablonec33206758:3366
4.1. FC Slovácko33186956:3360
5.Viktoria Plzeň331671057:4455
6.Slovan Liberec331410943:3052
7.FK Pardubice331571141:4152
8.Baník Ostrava331391147:3748
9.Bohemians Praha 19053310131039:3443
10.Sigma Olomouc3310121138:3942
11.MFK Karviná339111336:4838
12.Dynamo České Budějovice339111332:4538
13.FK Mladá Boleslav33991546:5336
14.Fastav Zlín33881730:4832
15.FK Teplice33781832:6429
16.Zbrojovka Brno335111732:5126
17.1. FK Příbram33591924:6324
18.SFC Opava33382222:6817

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (291)

Přidat komentář
smazaný uživatel

DERBY!!! Musíme ty mrdky zlínské porazit!

Reagovat
Kepy_FCB

taky máme derby a nemusíme vůbec nic

Reagovat
eleven11

derby

Reagovat
oli9

To bude dnes bordel, jestli většina zůstane v parku a po městě

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
dtaire

Opavo, pojďme! Jak jinak se rozloučit s ligou než vítězstvím

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Kaspar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fakt

BAN

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Rothbard

Celkem sedí na fanouška Baníku.

Reagovat
bobis21

On není fanoušek Baníku, vždyť na Baník jen nadává

Reagovat
John Obi Mikel

Na repre taky všichni nadávají, přestože jsou její fanoušci.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

touhle logikou by měl Babiš fanoušků celou republiku

Reagovat
Baronne

A nemá?

Reagovat
smazaný uživatel

Senilní ostuda

Reagovat
Losinho

Reagovat
exse

Wow, analogie level 9000

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Freedo

Reagovat
ZB 07

Doufám, že nám dá Sparta nejmíň sedmičku. Třeba to Bartoňka přesvědčí, že je nejvyšší čas to zabalit.

Reagovat
John Obi Mikel

To se může stát

Reagovat
ZB 07

Ale ne v prvním poločase sakra

Reagovat
fenixLFC

nakrocene ma dobre

Reagovat
bobis21

Jen pro zajímavost - v předchozích dvou sezónách jsme měli po základní části průměr přesně 1,5 bodu na zápas. Pokud dnes vyhrajeme, bude to opět 1,5 na zápas. Jednalo by se tedy o třetí bodově úplně stejnou sezónu v řadě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

OT: Kozák končí ve Spartě

Reagovat
bobis21

Zpátky do Liberce?

Reagovat
Imos

to spíš k vám

Reagovat
bobis21

Odchovanec Opavy který naposledy hrál ve Spartě, no asi by to bylo zajímavé Dokážu si představit že by u nás mohl dávat góly, ale nevidím to reálně.

Reagovat
Imos

ale zrovna v útoku máte problém a dva roky by u vás byl ještě top

Reagovat
meno

Do Karviné. K vám Papadopulos

Reagovat
Kaspar

poslali ho domu?

Reagovat
ratusek

Reagovat
$$CaptainKokotko

Poslední dobou je to nějáké vyhrocené

Reagovat
andrew96

Jen ale čistě mezi kotli. Pole jejich působnosti to zatím nepřesáhlo.

Reagovat
dave30

Vypadá to na zápasy o suchý hajzl.

Reagovat
dave30

OT: Pánové, sledujete hokej? Já moc ne, ale dnes to mám puštěné. Proč ten komentátor hlásí všechny hráče příjmením a našeho gólmana vždy celým jménem. To tam máme více Willů? Já jsem původně myslel, že se ten brankář jmenuje Romanvil.

Reagovat
fsada

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je to krátký jméno

Reagovat
dave30

Normální jednoslabičné jako Klok, Flek, Lenc... a ty oslovil jménem zcela výjimečně.

Reagovat
Coutinho10

Kuchta se aspoň nemusí šetřit

Sestava: Kolář – Bah, Kúdela, Deli, Oscar – Samek, Traoré – van Buren, Lingr, Olayinka – Kuchta

Lavička: Kovář, Zima, Tecl, Beran, Júsuf, Kačaraba, Rigo

Reagovat
Kaspar

proc chyta Kolar? Silhavka bude mit radost

Reagovat
Coutinho10

tak když nemusí na Euro, tak pak si odpočine dost

Reagovat
dave30

Pouze potvrzuje že je to truc kvůli tomu, že mu Jarda negarantoval místo jedničky.

Reagovat
John Obi Mikel

Kolář Samek Kuchta

Reagovat
Coutinho10

ja v tom teda nevidim problem, ze Kolar chyta...minule mel volno a na Euro nejede, takze casu na odpocinek bude dost

Reagovat
John Obi Mikel

Já bych chtěl vidět další brankáře. Vágnera/Stejskala

Reagovat
Coutinho10

Stejskal chytal v Jablonci a Vagnera jsme nekolikrat uz videli....za me v pohode a naopak to ukazuje, ze nic nepodcenujeme, ikdyz je rozhodnuto, ale porad hrajeme o rekordy a titul chces slavit po super vysledku, takze za me v pohode

Reagovat
Kaspar

Ale tak Kolar se omluvi z Eura, ze se chce dat fyzicky dohromady a pak jde chytat zbytecny zapas

Reagovat
Coutinho10

kdyby chytal nejaky zapas v dobe konani Eura tak jo, ale sezona jeste neskocila a Euro jeste nezacalo, takze problem v tom nevidim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když měl být jednička a zlodědek z něj dělal trojku?

Reagovat
ratusek

Šmiga, Budinský a do hry na druhou půli Drozd, Sanneh a Sor

Reagovat
lichna.

Reagovat
monty25

Sparta Tak jarní turnaj ve Fantasy můžu zabalit.

Reagovat
monty25

Ale zase mám Hložka jako kapitána...

Reagovat
Coutinho10

taky jsem ho mel dat...to jsem trosku podelal tak snad Kuchta se ve 2. polocase taky rozstrili

Reagovat
monty25

Ljevu si tam dal, protože se loučí, nebo protože byl levnej?

Reagovat
Coutinho10

druha moznost mel jsem 6.1 mil. v banku na posledniho zaloznika, tak jsem dal jeho...z tech za 6.1 mil. jsem tam nevidel nikoho, kdo by hral, tak dostal Ljeva prostor...doufal jsem treba i v nejakou penaltu, ze by mu nechali...skoda

Reagovat
smazaný uživatel

gol roku Fortuna ligy

Reagovat
ZB 07

Hancko

Reagovat
smazaný uživatel

Nalaďte si Radiožurnál Sport jestli chcete mít info ze všech stadionů

Reagovat
John Obi Mikel

Lingr

Reagovat
John Obi Mikel

Traoré

Reagovat
Coutinho10

Lingr nadherne na zadni

Reagovat
John Obi Mikel

Poborský není u našich ultras moc oblíbený.

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek ještě bude král střelců

Reagovat
John Obi Mikel

Docela se divim, že nehraje Juliš, který měl před tímto kolem víc gólů než Hložek.

Reagovat
bobis21

Když mají stejně tak by to dostal Hložek s více asistencemi ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Posledně to dostali Škoda s Lafatou napůl.

Reagovat
Salfovic

U krále střelců asistence opravdu o ničem nerozhodují.

Reagovat
Infi

tak třeba v evropské lize ano

Reagovat
Salfovic

Tak to je naštěstí rarita.

Reagovat
bobis21

V některých soutěžích to tak je - např. na mistrovství světa

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem si říkal, že to ještě asi chce hitnout a jak to vypadá teď

Reagovat
John Obi Mikel

Micku

Reagovat
John Obi Mikel

Brno Nenápadně to pustí svému odchovanci.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
exse

Reagovat
Salfovic

Křetínskému ?

Reagovat
smazaný uživatel

To zas bude keců, že je to "jen proti Brnu" a že to by přefce dal každej

Reagovat
REPLIKATOR

Proti Brnu a Opavě to by mu šlo

Reagovat
smazaný uživatel

No ale ...

Reagovat
ZB 07

Hložek Snad toho krále střelců dá.

Reagovat
exse

Hložan Poď ještě jeden, ať je to čistý.

Reagovat
smazaný uživatel

To zas bude všude samí Hložek už aby vypadl ven a tam shořel jak papír

Reagovat
ZB 07

Tyvole, aspoň trochu důstojně to odehrejte

Reagovat
smazaný uživatel

to už dneska nepůjde

Reagovat
Salfovic

Reagovat
John Obi Mikel

ZB 07 29.05.2021 11:56#

Doufám, že nám dá Sparta nejmíň sedmičku. Třeba to Bartoňka přesvědčí, že je nejvyšší čas to zabalit

Reagovat
ZB 07

Jo, ale dvanáct gólů by zas dostat nemuseli

Reagovat
lada.sp

Reagovat
smazaný uživatel

A oni to stihnou ještě do poločasu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kbtk23

Hložek . Snad bude krále střelců on. Kuchta by byl ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl

Reagovat
John Obi Mikel

Jablonecký bůh dá v druhé půli hattrick.

Reagovat
Salfovic

Kéž by.

Reagovat
Salfovic

Bucha hraje s náramkem

Reagovat
HorajzmAmmann

Hložek

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek, takovej ubožák. Proč nikdy nehraje proti silným soupeřům?

Reagovat
ACSeRw!n

zvolit Provoda nejlepsim hrace byl fakt vysmech.., Hlozek je hrac pro velkoklub

Reagovat
Baronne

Vysvětli to kundám jako Nebabiš a adam2005

Reagovat
smazaný uživatel

videl jsem v repre a proti Slavii no.

Reagovat
Selänne

Reagovat
John Obi Mikel

Je to hráč pro velkoklub . Potřebuje nějaké ty slabší týmy, kde si bude nahánět góly

Reagovat
Losinho

Takovej Bayern ideální.. myslím že ani Hložek si stěžovat nebude

Reagovat
John Obi Mikel

PSG

Reagovat
Losinho

Nebo, ale v Bayernu by si aspoň užil titul

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek koště co dobře mete proti horším, ale proti týmům na úrovni neukázal nikdy nic.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dal slušný gól Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

A ta je lepší?

Reagovat
Kixi Syhimour

No, přijde mi to jako tým na úrovni.

Reagovat
Salfovic

Jako je Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Tam shoří jak papír, zatímco co Provod bude top

Reagovat
ACSeRw!n

Provod bude rad, kdyz se dostane aspon na uroven, na ktery byl pred zranenim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

To není zrovna nereálné

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší hráč ligy, o tom si může chcípák Hložek nechat zdát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať je to jak chce, 4 góly za 30 minut je prostě skvělý výkon, klobouk dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo Hložek všichni zas budou honit

Reagovat
Mass

Jako by to na transfermarktu tušili a cenu mu zvedli o 5M € na celkem 17M.

Reagovat
smazaný uživatel

když vsadíte na Brno barák, tak můžete vyhrát celou vesnici

Reagovat
smazaný uživatel

*Brno

Reagovat
$$CaptainKokotko

To aby šel Kuchta kopat penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

stejně by ji nedal

Reagovat
$$CaptainKokotko

proto ten

Reagovat
Fernando_Torres

Ten Samek vypada skvele

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kixi Syhimour

Hložek

Reagovat
RadekVonCZE

Ten borec odehraje jen 19 zápasů, chybí ranec zápasů a on ještě vyhraje krále střelců

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál ani jedno derby v životě. Chcípák.

Reagovat
John Obi Mikel

A polovinu z nich ve 2 zápasech.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Registrujisejenproto

Nevadi, treba vyhrajete druhy set

Reagovat
PaYaB

Reagovat
John Obi Mikel

WTF Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl to raději nechat alespoň propadnout na Hložka.

Reagovat
Neon

Reagovat
ZB 07

snad ho za trest Dostálek nechá na hřišti až do konce.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Kuchtic

Reagovat
smazaný uživatel

Kuchta srovnává ve star wars :)

Reagovat
smazaný uživatel

Kuchta si maže chcípáka na chleba.

Reagovat
John Obi Mikel

Kuchta

Reagovat
smazaný uživatel

I Hložek, to je největší talent, co pamatuji... Snad jej využije

Reagovat
John Obi Mikel

Teď je na řadě Doležal

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Beauguel by mohl dát hattrick Opavě

Reagovat
John Obi Mikel

Pravda.

Reagovat
Salfovic

Tak co, padne poprvé v lize desítka ?

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Komentátor: tak první set je šest jedna

Reagovat
smazaný uživatel

To Brno je trapné! Zrušit ten klub

Reagovat
John Obi Mikel

A teď si představ, že si s Příbramí dojednají záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná ne, od sezóny 2009/10 platí, že kdo v lize dostane desítku, tak jako klub automaticky zaniká.

Reagovat
smazaný uživatel

To se snad(věřím!) nestane!

V Brně za něco stojí jen Hladík a Pachlopnik, Hladíka by bral k nám

Reagovat
16Dave

Brno = Ještě na chvíli prvoligový tým s druholigovým kádrem

Reagovat
Banikovec7

Dnes kdyz o nic nejde, tak snad nejlepsi vykon v sezone, tolik sanci...

Reagovat
bobis21

Ale přesnost zakončení si držíme na našem standardu Ale jsem rád že se zase snažíme hrát po zemi, tak hlavně se toho držet a ne při prvním problému začít nakopávat na 50 metrů

Reagovat
Banikovec7

To jo, hlavne skoda toho Buchty, mohl mit dalsi gol a Smiga asistenci.

Reagovat
John Obi Mikel

Kuchta teď o půli dostane infarkt, až mu to řeknou.

Reagovat
smazaný uživatel

" "

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Teď musí být Juliš naštvaný, že musel zůstat na lávce a proti Zbrojovce dostal šanci na krále střelců jen Hložek.

Reagovat
Losinho

Samek je skvělej

Reagovat
John Obi Mikel

Doufám, že v příští sezóně začne dostávat více příležitostí.

Reagovat
monty25

Na ČT mají nové studio?

Reagovat
smazaný uživatel

To hlavní teď používají na hokej, tohle bude nějaké druhé

Reagovat
monty25

Aha

Reagovat
hefy

Hložek je boží.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak co Švanci, co říkáš na Zbrojovku?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten teď na tribuně z trucu žere sám chlebíčky co měl původně připravený pro hráče.

Reagovat
John Obi Mikel

Je ve studiu.

Reagovat
Radek Voltr

Kuchta

Reagovat
Djibril6

Kolik je nejvíc vstřelených gólů jedním hráčem? Našel jsem 7 Pepi Bicanem, v novodobý éře 4 Robert Vágner ze Slavie proti Zlínu (9:1)

Věřím, že by Hložek ještě 1-2 mohl přidat

Reagovat
John Obi Mikel

Lafata proti Jihlavě. Poslední kolo, boj o krále střelců.

Reagovat
John Obi Mikel

Historie se opakuje.

Reagovat
Djibril6

Už jsem našel, no tak ať Hložek překoná

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že dá celkem 10.

Reagovat
smazaný uživatel

To je bozi, jak se Sparta zase uspokoji vyhrama nad Brnem, Opavou apod... Hlozek nejlepsi na svete, vsechno funguje.. a po 10 kolech pristi sezony "Vrba ven".

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal jsem, že s tím vyhlašováním individuálních cen měli počkat na poslední kolo. Po dnešku to, že Hložek nevyhrál hráče sezóny, působí ještě víc komicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Kašpar sezony, to jedině. Chcípáčel se zase zranil.

Reagovat
Mass

Je to hlasování trenérů a kapitánů , ty komiku. Navíc 2 góly v EL od zataženýho záložníka sou určitě víc než 10 gólů od útočníka nějakejm tragédům v naší lize.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
clinger

Reagovat
Kiwi-21

Ani ne

Reagovat
PhilipS

Dal někdo v lize v jednom zápase 5 gólů? Jinak Hložka bych možná upřednostnil před Schickem. Ten nemá zrovna skvělou formu

Reagovat
OTASi

tyvole hrajou s Brnem na euro super alternativa, ale do základu

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou uletaci tady ti borci

Reagovat
John Obi Mikel

Hlavně Hložek není na hrotu tak dobrý jako když má nad sebou někoho, kdo hraje dobře zády k brance.

Reagovat
PhilipS

přepočteno na minuty je to nejproduktivnější hráč v lize a to bylo před tímhle zápasem. Takže fakt nechápu, proč ne.

Reagovat
OTASi

pořád je to jen česká liga

Reagovat
PhilipS

Tenhle argument nefunguje, když Coufal se okamžitě zařadil mezi nejlepší beky v Premier League. Vyčníváš tady, budeš vyčnívat všude

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek ale nevyčnívá ani tady. Jen proti slabým soupeřům...

Reagovat
smazaný uživatel

To je vzdycky "Hlozek je jinde"... Ano, proti Sedlakovi z Brna urcite.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Nejproduktivnější hráč v lize s poloviční minutáží v 18 letech. Nevím jak víc vyčnívat má. Takovej talent tu nebyl od Rosickýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Talent proč nikdy neukázal nic proti Slavii? Jen brzo dospěl, to je vše.

Reagovat
PhilipS

aha troll.

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek? To zase ne. Určitě je na ligu pro naprůměrný klub dostačující.

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co ukázal v derby? Nic. Nada, niente.

Reagovat
Baronne

Takže neni talent ty vemeno?

Reagovat
smazaný uživatel

od Bicana

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze hral v repre vzdycky jak uplna pica

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

On ho sundal

Reagovat
ACSeRw!n

narozdil od Kuchty jede na Euro, je logicky, ze nic nechteji riskovat.. je to otazka velkyho zvyseni ceny hrace, pokud dostane solidni sanci.. treba uz maji naznaky, ze bude hrat zaklad

Reagovat
iamek

Proč ho střídal omg?

Reagovat
oli9

Slovácko

Reagovat
PhilipS

Tvle já zapnul Spartu kvůli Hložkovi a on ho sundá tak to zas vypínám

Reagovat
John Obi Mikel

Vrba

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
oli9

Kuchtic 70. minuta, proměna penalta a král střelců a hlozan si to přečte na livesportu

Reagovat
John Obi Mikel

Kuchta a penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba se nechal podplatit Tvrdíkem

Reagovat
John Obi Mikel

Juliš teď musí dát hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba ho sundal

Reagovat
doshcz

nechceme ho prodat

Reagovat
ACSMan

Jako mohl stáhnout třeba krejčího

Reagovat
OTASi

Vrba si podle mě vsadil na Kuchtu

Reagovat
Radek Voltr

od Vrby a Hložka parádní gesto - riskovat zranění kvůli honění se vo jeden gól s nějakym kopytem by bylo těžce pod úroveň

Reagovat
Greny

Je to zajímavý... Každopádně . Kolář není v repre že se chce dát do kupy a není zdravotně ok a pak jde chytat bezvýznamné zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, jen jestli to není tím, že měl být jednička a zlodědek z něj chtěl udělat trojku...

Reagovat
Greny

A z jakého důvodu by měl být jednička?

Reagovat
smazaný uživatel

No protože mu to někdo slíbil...

Reagovat
doshcz

Tvrdík

Reagovat
smazaný uživatel

Taky je to jeho poslední zápas za Slavii, tak si ho asi chtěl zachytat

Reagovat
JohnKoul

Bezvýznamný zápas za klub > jakýkoliv zápas za repre. Dát se do kupy může běhěm Eura.

Reagovat
KingMaster13

Tvrdík říkal že vysloveně nechce jet, že se cítí po sezoně unavený

Reagovat
Losinho

On je furt kondičně úplně v prdeli, volno v létě se mu hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Sám sebe honí.

Reagovat
Šukézní Dušan

ruku na koule, copak jsme byl v jeho věku jiní?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dest1l

Reagovat
John Obi Mikel

Kuchta teď předvede sympatické gesto, zahodí v 88.penaltu a s Hložkem se o korunu rozdělí

Reagovat
16Dave

A nebo by mohl vyrovnat rekord Argentince Martina Palerma, který v jednom zápase nedal 3 penalty, a to hrál za Bocu Juniors :D

Reagovat
John Obi Mikel

Nebylo to za repre?

Reagovat
16Dave

Je to možný, ale nejsem si jistej. Spíš to byla ta Boca

Reagovat
osobnostx

Byla to Copa América....

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

Horejs

Reagovat
John Obi Mikel

Doležal

Reagovat
PaYaB

EURO >>> Král střelců v nějaké české lize

Reagovat
monty25

To je teda rozlučka pro Ljevu.

Reagovat
Šukézní Dušan

tyvoe, málokdo z vás pochopil, že tady vůbec Paskovi nešlo vo nějakou špinavou korunu krále střelců, která má tak akokrát hodnotu smradlavýho semene, ale vo iniciační hranici patnácti kousků.

Reagovat
dextroza_m

Vrba ho sundal, at mu ho neprodaji uz dnes?

Reagovat
smazaný uživatel

Doležalovi už chybí jen jeden

Reagovat
John Obi Mikel

A budou 3 králové.

Reagovat
Coutinho10

Kuchta proc si to neda na pravou

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
osobnostx

Kuchta koukám bude střílet ze všech nesmyslných pozic...

Reagovat
John Obi Mikel

Beran

Reagovat
John Obi Mikel

Jinak Lingr super sezóna. Vůbec nic jsem od něj nečekal a jsem hodně překvapený.

Reagovat
John Obi Mikel

Necid

Reagovat
ZB 07

Koukám, že na Flodera šlo 5 střel a dostal 6 gólů

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
John Obi Mikel

Pošli tam Přému.

Reagovat
Pablos

Teď jsem koukl teprve na výsledky průběžný.... Hložek

Reagovat
Coutinho10

hodne pasivni posledni minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Minchev je top. Tecl balkanu. Horsi.

Reagovat
oli9

Jebat Zlín Slovácko válec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda-Lafata, Musa-Kozák a teď Kuchta-Hložek

Reagovat
John Obi Mikel

MISTŘI

Reagovat
Greny

Hložek v suchým tričku a ještě si odpocinul

Reagovat
John Obi Mikel

Zhoršil si zranění a na EURO nepojede.

Reagovat
Greny

To je druhá varianta... Ale konečně se prosadil proti kvalitnímu týmu který v sezoně neprohrál se Slavii

Reagovat
John Obi Mikel

Tak to jo.

Reagovat
Salfovic

Místo něj pojede Kuchta.

Reagovat
John Obi Mikel

Kde najdu zabery z oslav?. Studio me nezajima.

Reagovat
ACSeRw!n

pred Edenem ?

Reagovat
REPLIKATOR

Kerbr, ty svině

Reagovat
smazaný uživatel

To stridal Hlozek kvuli zraneni nebo si v polocase rekli, ze na korunu krale strelcu nema a zkusi to dotahnout Julis?

Reagovat
John Obi Mikel

Vrba ho seřval, že zesměšňuje soupeře a okamžitě ho střídal. Příští sezónu skončí na tribuně. V druhém poločase už Brno ohleduplně nechali být.

Reagovat
KingMaster13

Paráda jsme neporaženi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele