FORTUNA:LIGA - preview 4. kola: Poskočí Klokani zpět do čela?

20.08.2022, 08:40, aktualizováno 22.08.2022, 08:53
Previews
Netradiční pondělní dohrávku nakonec servíruje čtvrté kolo české nejvyšší soutěže. Bohemians 1905 hostí v dohrávce Hradec Králové a budou mít velkou motivaci, v případě výhry se vrátí do čela tabulky...
Bohemians Praha 1905 - FC Hradec Králové  (pondělí 19:00)
Famózní formou se v úvodu FORTUNA:LIGY pyšní Bohemians, jimž nyní stojí v cestě další soupeř, který není z kategorie nepřemožitelných. Do Ďolíčku zamíří Hradec Králové, jenž po nadějném úvodu strádá.

Utkání původně bylo na programu v sobotu a z důvodu deště a nezpůsobilého terénu bylo odloženo na pondělní večer.

Klokani byli pasováni spíše na jedny z těch, pro něž by elitní desítka byla úspěchem. Zatím však očekávání předčili a ze tří utkání vytěžili sedm bodů. Po úspěchu v Jablonci však doma přišli o nadějný náskok s Baníkem a jen remizovali, nyní by tak konečně zvítězili na svém hřišti. Minulý víkend se jim zadařilo v Teplicích, a to i přes vyloučení Květa. Později totiž červenou kartu uviděl i Mareček a při hře deset na deset rozhodl Křapka.

Hosté prozatím měli velmi náročný los, přičemž s prvním kolem se popasovali se Slavií na jedničku a získali tři body. V dalších dvou duelech se cítili poškozeni výroky sudího. Se Slováckem totiž jedinou branku obdrželi až po Gabrielově vyloučení, proti Plzni zase v předchozím kole šli do deseti poté, co se chvíli před zákrokem dožadovali penalty. Na Chorého trefu našel odpověď Kubala, Pilařův zásah v závěru už ale zůstal bez odezvy.

V minulé sezoně se tyto celky střetly celkem třikrát, přičemž po devadesáti minutách byl pokaždé stav 1:1. V ligových zápasech vždy Hradec vedl a Klokani srovnali, v pohárovém čtvrtfinále naopak po brzké Puškáčově trefě srovnal až v samotném nastavení Prekop, aby v prodloužení rozhodl Vašulín.

Domácím bude pochopitelně chybět minule vyloučený Květ, k němuž se přidají zranění Hála, Necid a Vala. Otazník navíc visí nad Puškáčem. Na druhé straně nepustí do hry disciplinární trest Smrže a zdravotní potíže Leibla s Urmou.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Köstl, Křapka, Hůlka - Dostál, Jindřišek, Petrák, Kovařík - Hronek, Beran - Bartek
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Reichl - Klíma, Čech, Kodeš - Gabriel, Kučera, Rada, Ryneš - Kubala, Vašulín, Vlkanova
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.35 - 3.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC TRINITY Zlín - FK Jablonec  (neděle 16:00)
Jsou jen surovci, nebo umí nabídnout i vlídnou tvář? Zlín za úvodní ligová kola moc dobrou image nezískal, ba co hůř, ani mnoho bodů neposbíral. Něco nového by "Ševci" rádi vymysleli proti Jablonci, což ovšem není oblíbený protivník Moravanů.

Pravda, v uplynulém ročníku skončila všechna tři vzájemná střetnutí plichtou, stále ovšem platí, že Zlín čeká na ligovou výhru nad Jabloncem od roku 2008. Nejvyšší čas hrůzostrašný půst ukončit. "Ševci" potřebují body jako sůl, za tři dosavadní zápasy v sezoně získali jediný po nudné remíze s Mladou Boleslaví. Poté očekávaně nestačili na pražskou Slavii, před týdnem v Ostravě zase doplatili na nedisciplinovanost.

Severočeši na tom o moc lépe nejsou. Před Moravany sídlí jen díky přívětivějšímu skóre, avšak stejně jako Zlínští urvali ve třech duelech jediný bod, rovněž proti Mladé Boleslavi. Předvedený výkon proti Slavii z minulého kola nicméně dává fanouškům Jablonce naději, že se mužstvo pod koučem Davidem Horejšem pomalu sehrává. No a kde jinde to potvrdit, když ne v milovaném Baťově městě? S prázdnou odtamtud zeleno-bílí jeli naposledy před téměř sedmnácti lety.

Oba celky budou kvůli disciplinárním trestům postrádat některé hráče. Jablonec nepřijede reprezentovat obránce Michal Surzyn, jenž proti Slavii viděl červenou kartu. Ze stejného důvodu pyká domácí útočník Jan Silný, který si kvůli zbytečnému faulu na gólmana ostravského Baníku Jana Laštůvku nezahraje rovnou tři zápasy. Pět utkání má na základě verdiktu ligové disciplinární komise odpočívat zlínský zadák Martin Cedidla, proti rozhodnutí komise se však ještě může odvolat.
FC TRINITY Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Simerský, Procházka, Čanturišvili - Didiba, Kolář - Fillo, Hrubý, Dramé - Vukadinović
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Štěpánek, Hübschman, Heidenreich, Polidar - Považanec - Šulc, Kratochvíl, Houska, Jovović - Sejk
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.39 - 3.39 - 3.03
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - Dynamo České Budějovice  (neděle 16:00)
Přišel první náraz. Dva zápasy zvládl Liberec na výbornou, v tom třetím už ale klopýtl. Proti Českým Budějovicím tak bude mít Slovan jasný úkol: vrátit se zpět na zem, zapomenout na nevydařený duel s Pardubicemi a po týdenní pauze urvat tři body.

Po úvodních dvou kolech se Severočeši vyhřívali na čele tabulky, po třetím ovšem spadli na čtvrté místo. Důvod? Porážka ve vršovickém Ďolíčku, azylu Pardubic. Slovan se zpět k Nise vracel s prázdnou zcela zaslouženě. Zkušenost ze třetího kola ovšem může nakonec využít ve svůj prospěch, pokud si uvědomí, že koláče nepřijdou bez poctivé každodenní píle.

Budějovické Dynamo na startu ročníku proti Pardubicím uspělo, poté ovšem nestačilo na pražskou Spartu. Zatím poslední zápas sehráli Jihočeši doma proti Slovácku. Pohledná seance nabídla po dvou gólech na obou stranách, po nichž se obě družiny rozešly smírně. Budějovice tak po třech utkáních nasbíraly čtyři body, díky nimž sídlí ve středu tabulky.

V Liberci se Dynamo bude muset obejít bez záložníka Nicolase Pennera. Ten proti Slovácku viděl červenou kartu, kvůli níž tak musí nejbližší ligový duel vynechat. Zranění nepustí do hry dalšího středopolaře Mateje Mršiće, start útočníka Tomáše Zajíce zůstává nejistý. Na marodce Slovanu figuruje křídelník Ahmad Ghali, o nasazení obránce Jana Mikuly se teprve rozhodne.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.81 - 3.75 - 4.53
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko  (neděle 16:00)
Slovácko ve čtvrtek nakročilo do skupinové fáze Evropské konferenční ligy. Před dokončením díla ve Švédsku sehrají Uherskohradišťští ligový duel na olomouckém Andrově stadionu, kde je přivítá poněkud utrápená Sigma.

Ódy rychle odezněly. Po prvním kole se na adresu Hanáků rozezněly chvalozpěvy, avšak uplynuly jen dva týdny a už se nad okolím svatováclavského dómu stahují mračna. Po excelentním výkonu na hřišti Baníku Ostrava se Sigmě hrubě nepovedla domácí ligová premiéra proti brněnské Zbrojovce. Další porážku si družina kouče Václava Jílka připsala také na půdě pražské Sparty, kde navíc přišla o gólmanskou jedničku Matúše Macíka.

Až na útočnou vozbu tak Olomouc náhle řeší trable hned ve třech řadách. V reakci na Macíkovo zranění sice na Andrův stadion rychle dorazil Vilém Fendrich, avšak je otázkou, zda někdejší brankář Opavy či Hradce Králové zvládne kvalitního kolegu plnohodnotně nahradit. Těžko se lepí také defenziva po odchodu stopera Václava Jemelky do Viktorie Plzeň. A asi největší vrásky dělá příznivcům Sigmy pohled na střed pole, kde při zranění Denise Ventúry chybí "kalvachovský tmel" mezi obranou a forvardy.

Slovácko má zase vystaráno téměř všude, snad s výjimkou — na rozdíl od Hanáků — v útoku. Libor Kozák stále nemá potřebnou důvěru od trenérů, Ondřej Mihálik se po svém nedávném příchodu teprve sehrává se spoluhráči, Ondřej Šašinka s Filipem Vechetou pak zpravidla plní roli střídajících hráčů. I bez spolehlivého kanonýra si však mužstvo z Uherského Hradiště umí poradit.

Svou sílu demonstrovali Moravané ve čtvrtek v předkole Evropské konferenční ligy. Svěřenci lodivoda Martina Svědíka jasně ovládli zápas proti švédskému AIK a po výhře 3:0 jsou blízko historickému postupu do skupinové fáze některé z evropských soutěží. V domácí lize pak Slovácko ve třech kolech neprohrálo a po jednom vítězství a dvou remízách zůstává na dostřel špici tabulky.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.39 - 3.34 - 3.08
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - FK Pardubice  (neděle 19:00)
Dosud čtyřikrát na sebe v nejvyšší soutěži narazily Slavia a Pardubice. Ani v jednom vzájemném středu se Východočeši neradovali z vítězství. Překvapí však Pražany nyní, v době, kdy sešívaní hledají vlastní tvář?

Hledání ideální jedenáctky, rozsáhlá marodka, rozčarování nad některými letními posilami, podivné trenérské tahy, bídná hra na hřišti, nelichotivé výsledky. Start do ročníku 2022/23 v podání Slavie rozhodně nelze označit za povedený a dost možná překonává ten loňský, během něhož Pražané propadli sítem hned dvou evropských soutěží. Teď se na mezinárodním poli zatím nikam nepropadli, ale zato na rozdíl od uplynulé sezony dost možná přijdou o skupinovou fázi Evropské konferenční ligy.

Její závěrečné předkolo totiž rozehráli mizerně. Na půdě polského Rakówu nic kloudného nevymysleli, gól, který vstřelili, byl spíše náhodným. Porážka 1:2 v Čenstochové je pro sešívané ještě přívětivým výsledkem. Přesto v domácím Edenu budou mít slávisté co dělat. Podzim bez evropských pohárů by pro ambiciózní klub představoval velký průšvih. A kdoví, co by se dělo s trenérským štábem pod vedením Jindřicha Trpišovského. Také dlouho nedotknutelný kouč se v poslední době stává čím dál častěji terčem kritiky.

Ani českou nejvyšší soutěž nezahájili Trpišovský a spol. ideálně, po porážce od Hradce Králové se však alespoň výsledkově oklepali. Sešívaným pomáhá i přívětivý los pro domácí utkání. Po Zlínu, který v Edenu obdržel čtyři góly, totiž do Vršovic dorazí Pardubice. Rovněž v roli outsidera. Ovšem dost možná vzdorujícího outsidera.

Východočeši působí v první lize třetím rokem a až na úvodní plichtu s nimi Slavia obvykle nemá větší potíže. Pro novou sezonu se ovšem kádr Pardubic značně obměnil a již ukázal, že dokáže favorita potrápit. V Plzni tak družina trenérů Jiřího Krejčího a Jaroslava Novotného dlouho sahala po bodu. Ze západu Čech odjížděli fotbalisté vyznávající červenou a bílou barvu s prázdnou, na povedený výkon ovšem navázali o týden později, kdy již přehráli Liberec a připsali si první výhru do tabulky.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Douděra, Ousou, Kačaraba, D. Jurásek - Hromada, Traoré - Lingr, Icha, M. Jurásek - Tecl
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Budinský - Kostka, Hranáč, Toml, Helešic - Janošek - Sychra, Solil, Hlavatý, Vacek - Černý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.14 - 8.82 - 22.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - FK Teplice  (sobota 16:00)
Ani jeden ze sobotních soupeřů zatím neprožívá optimální sezonu, jasným favoritem utkání je však Baník. Ten má v tabulce již alespoň čtyři body a k tomu výhodu domácího prostředí, kdežto Teplice se krčí na zadních příčkách s bodem jediným.

Slezané navíc své výsledky postupně zlepšují. Po úvodním výbuchu s Olomoucí a nepovedené první půli proti Bohemians v Ďolíčku ve druhé půli ubojovali alespoň remízu, minulý víkend pak doma porazili Zlín 3:1. Situaci měli ulehčenou tím, že po Frydrychově trefě se nechal vyloučit Silný a ještě před pauzou tak Jaroň s Buchtou navýšili. Kolářova branka ve druhé tak znamenala už jen kosmetickou úpravu skóre.

Skláři se loni zachránili až v baráži a úvod této sezony vůbec nenapovídá tomu, že by to letos mělo být výrazně lepší. Nadějně rozehraný duel s Plzní nedotáhli do vítězného konce, bod proti takto těžkému soupeři je i tak úspěchem. Ovšem následný debakl v Liberci už se tak nazvat nedá, stejně jako domácí porážka od Bohemians, a to ještě vzhledem k okolnostem. Teplice totiž po Květově vyloučení hrály přesilovku, jenže pak se nechal vyloučit i Mareček a ve hře deseti proti deseti jediným gólem rozhodl Křapka.

V minulé sezoně se tyto celky střetly dvakrát, přičemž pokaždé slavil hostující tým. V Teplicích Baník předvedl velký obrat v závěrečné půlhodině, v odvetě ve Vítkovicích se naopak dostali do vedení Slezané, nakonec však prohráli 2:4.

Oběma týmům chybí potrestaní hráči, na domácí straně je to Ndefe, v případě Severočechů Mareček. Ostravanům krom toho nemohou zranění Almási, Juroška, Lischka a Svozil, Teplice přijedou bez Shejbala.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Sanneh, Frydrych, Pojezný, Fleišman - P. Jaroň, Kaloč, Pokorný, Kuzmanovič, Buchta - Klíma
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Knapík, Hybš - Hyčka, Jukl, Mareček, Urbanec - Trubač - Žák, Gning
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.52 - 4.37 - 6.56
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Sparta Praha  (sobota 19:00)
Ve čtvrtém kole už je pro Mladou Boleslav nejvyšší čas připsat si první vítězství v sezoně, čeká na něj ovšem těžká překážka. Tou je pražská Sparta, která se po nevýrazném začátku rozjela a v uplynulých dvou týdnech vyhrála.

Středočeši zatím neměli zrovna nejsložitější los, přesto z něj vytěžili pouhé dva body. Ve Zlíně remizovali stejně jako doma s Jabloncem, naposledy padli na hřišti nováčka z Brna. Díky Škodovi se sice dostali do vedení, po přestávce ovšem domácí otočili na 3:1 zásluhou tref Součka, Ševčíka a Matejova.

"Sparta má hodně šikovných hráčů a my musíme najít cestu, jak se s ní porvat o body. Sparta má všude hodně příznivců, ale my budeme doma a pevně věřím, že naši fanoušci vytvoří na tribunách atmosféru v náš prospěch," doufá domácí trenér Pavel Hoftych

Letenští si na úvod soutěžních duelů pod novým koučem Brianem Priskem připsali šokující vypadnutí z Konferenční ligy na úkor Vikingu. Dobře nevkročili ani do ligové soutěže, když padli s Libercem, poté však zabrali a shodnými výsledky 2:0 uspěli jak v Českých Budějovicích, tak na Letné proti Sigmě. Brankami se o týden starý úspěch postarali Karabec a Höjer.

"Boleslav se hodně točí kolem Matějovského. Klíč tedy je, aby se nedostal do hry. Když není Mára na balonu, zjednoduší to přes Škodu dlouhým balonem a sbírají druhé míče. Nebudeme slevovat z toho, co chceme hrát od začátku sezony. Bude to určitě snaha o vysoký a intenzivní presink plus pokrytí Matějovského v prostředku pole," přibližuje Luboš Loučka, asistent kouče Priskeho.

Dlouhá léta se Spartě ve městě automobilky příliš nedařilo, aktuálně však se svým soupeřem drží sérii pěti po sobě jdoucích vítězství. V minulé sezoně doma uspěla Hložkovým gólem v samotném závěru, jarní venkovní odvetu zvládli podstatně jasněji a slavili tři body poměrem 0:3, tentokrát skórovali Čvančara, Vitík a Krejčí mladší.

Zatímco domácí by mohli nastoupit v kompletním složení, hosté vedle disciplinárně potrestaného Kuchty postrádají i zraněné Čelůstku, Krejčího mladšího, Suchomela a Vindheima. Do toho je ještě nejistý start Čvančary, Haraslína a Peška.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Polaček - Mareček, Šimek, Suchý, Karafiát - Pech, Matějovský, Dancák, Fulnek - Ladra - Škoda
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Holec - Mejdr, Sörensen, Zelený, Höjer - Pavelka, Sadílek - Daněk, Karabec, Minčev - Juliš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.37 - 3.71 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Bohemians Praha 190532107:37
 Zbrojovka Brno32107:37
3.Viktoria Plzeň32106:47
4.Slovan Liberec32018:46
5.Slavia Praha32017:46
6.Sparta Praha32015:26
7.1. FC Slovácko31205:45
8.Dynamo České Budějovice31114:44
9.Baník Ostrava31116:74
10.Sigma Olomouc31023:43
11.FC Hradec Králové31022:33
12.FK Pardubice31023:53
13.FK Mladá Boleslav30213:52
14.FK Jablonec30124:81
15.FK Teplice30123:81
16.FC TRINITY Zlín30122:71
Zbývající zápasy
20.08. 16:00Viktoria Plzeň - Zbrojovka Brno (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (624)

Přidat komentář
fabec1222

OT: Tak jak jsem už před časem avizoval, tak jsem i učinil.

Na youtube jsem nahrál několik fotbalových ročenek z let 1996 - 1999

https://www.youtube.com/channel/UChNvk6qcw5daQJ3cDg65WPw/videos

Je možné, že tam bude problém se synchronem zvuku s obrazem, ale minimalizoval jsem ho tím, že jsem některé ročenky nahrál po částech. První část ročenky 98/99 je bohužel značně poničená.

Tak kdo si chce zavzpomínat na staré dobré časy bažinatých trávníků či nadvlády Sparty, tak můžete

Youtube mi bohužel nedovolil nahrát sestřihy z turnajů ME 1996 - MS 2006, ale kdybyste někdo věděl, jak to obejít, tak to tam klidně dám

Reagovat
Coutinho10

super, super práce jdu hned stahovat, ať to mám zálohovaný

ohledně mezinárodních turnajů, tak to nutně asi nemusíš, toho je dle mě všude dost čas od času, ale starý ročníky naší ligy těžko člověk sežene....podobný i z PL, kdy jeden borec nahrává highlighty z jednotlivých kol z jednotlivých sezon v 90s: https://www.youtube.com/channel/UCxuA5pBXE-tGPF-EDcLYlgQ/videos , takže to jsem si na začátku korony dost sjížděl a super vidět to porovnání toho fotbalu, to samí se těšim pak u naší ligy díky tobě

Reagovat
fabec1222

Některé ještě starší už někdo na youtube nahrál dříve. Bohužel, ta 98/99 je poslední, co takhle vyšla. Pak ještě docela dlouho vycházeli v knížní podobě, ty mám doma ročníky 2001/2002 až asi tak 2008/2009. Pak už docela logicky, s masivním nástupem internetu ty tištěné verze neměli moc smysl, tak taky přestali vycházet.

Reagovat
Coutinho10

jj, dost se toho objevovalo u tech starsich rocniku prave i behem korony, dost jsem si toho stahnul a prave hodne i jednotlivy kluby zverejnovaly jednotlivy zaznamy i treba evropskych zapasu...pamatuju napr. Teplice, ale tech tymu bylo vic....hodne me mrzi, ze treba nemam stazenou NHL, kdyz v 90s ji davala CT, videl jsem nejaky studia, highlighty z playoff a fakt super, tam jsem to provahal

Reagovat
monty25

Starší jsou hodně na kanále Dynamaxcze.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Bechy1893

Krásný starý časy..doba kdy jsem začal žrát fotbal a Sparta byla ještě válec Díky za ten flashback

Reagovat
ACSeRw!n

dobre ty

Reagovat
Uwe háže buly

98-99 mám na vhs

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Coutinho10

jinak k těm, co ti YT blokuje, tak jediná možnost to nahrát jinam no...např. ten týpek, co nahrával tu PL a i další věci, tak třeba tady MS 94 mu taky bloknuli viz https://www.youtube.com/watch?v=LEUlldoKl-w , tak to nahrál na: https://odysee.com/" target="_blank">https://odysee.com/@TJSSports:4/Brazil-v-Russia-World-Cup-Group-B-20-06-1994:4?&sunset=lbrytv

takže jedině by ses musel na ten: https://odysee.com zaregistrovat a nahrát teda tam

Reagovat
ondrasch77

Tak to je bomba. Někde doma mám ještě dvě vhs s dvěma sezónama, akorát to už asi nemám na čem přehrát. Díky, až bude čas tak to zkouknu.

Reagovat
fabec1222

Taky jsem to už roky neměl na čem přehrát. Konečně jsem se právě dokopal k digitalizaci všech starých kazet s nějakou historickou hodnotou. Sehnal jsem si zadarmo VHS a propojil to s PC

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
inferno08

Paráda

Reagovat
Kepy_FCB

Super díky

Reagovat
fabec1222

No a rovnou můžou dnešním slečinkám pustit sestřih tohoto zápasu: https://youtu.be/NR1RIjACmJ8?t=1367 aby viděli, na čem se dá hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Stěžovala si tenkrát Slavia po zápase?

Já vím, zbytečná otázka...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
ondrasch77

Prej "Kdo je u nás králem bažin?" Tak už má Liberec staronovou přezdívku...

Reagovat
Pablos

Reagovat
Imos

Reagovat
OTASi

Reagovat
Salfovic

To je na pochvalu před nastoupenou jednotkou.

Reagovat
lampas

Jsi bůh, díky moc Tyhle kazety se mi snad pořád válí doma, ale bohužel už je nemám na čem pustit

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Dneska tři body. Herně se zlepšujem, ale je potřeba hrát stabilně 90 minut. Jak to vypadá se Sannehem? Nastoupí?

Reagovat
Pospovič

To by mě taky zajimalo, vůbec nic jsem nenašel a tak věřím, ze ano.

Reagovat
ACSeRw!n

banicku, my sme s tebou.. (kdyz te mame na tiketu)

Reagovat
Pospovič

Já mám zas Spartu

Reagovat
ratusek

Sparta s kurzem 2 je tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proti Hoftychovi je vsechno tutovka

Reagovat
Greny

Ja jen dodám že letos jsem měl na tiketu Slavii dvakrát .. v Polsku a když hráli s Hradcem ...

Reagovat
smazaný uživatel

Může to být náhoda, ale dej jí pro jistotu i na odvetu.

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Tak už ji tam nedávej.

Reagovat
Greny

Neboj neboj hned další kolo jak přijedete k nám do Brna ji tam peru

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
bobis21

Tys neviděl naše zápasy s Teplicemi v posledních letech? Máš teda odvahu

Reagovat
Pablos

Reagovat
Pablos

dobře si udělal zatím

Reagovat
ACSeRw!n

uz mi to posralo stejne neco jinyho

Reagovat
smazaný uživatel

Počasí nic moc, ale věřím v další kvalitní výjezd jak na hřišti tak i v hledišti.

Reagovat
adalbertus

Bohemka? 1-3

Reagovat
ACSMan

Bude se hrát?

Reagovat
Greny

Proč by se nehralo?

Reagovat
ACSeRw!n

na Slovacku se kvuli desti odkladalo

Reagovat
kecipep

Dest je slabe slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Není důvod aby se nehrálo.

Reagovat
Kepy_FCB

FCB-TEP 0-1-2 3:6 to je naše tristní bilance v posledních třech domácích zápasech

Takže dnes srovnat skóre

Reagovat
ratusek

Škoda, že Almasi opět "zraněn"

Reagovat
HorajzmAmmann

vždyť by byl už dávno pryč, navíc už začal trénovat.... beztak je jenom zraněný a dělá se kolem něj zbytečné halo... však měl 2 měsíce na přestup.

Reagovat
ratusek

Tak jasně. Ale nikdo nic neví a čeká se na to, až si Laco řekne, že může. To je jak Jarda Kužel a deprese

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
HorajzmAmmann

a třeba taky ne... to že je dobrý a třeba chce jít i pryč nemusí automaticky znamenat, že bude zraněný půl roku než přestoupí...

Reagovat
HorajzmAmmann

sám by podle mého chtěl hlavně hrát... vždyt to je píčovina, co by mu dalo, kdyby 2 měsíce nehrál pořádně fotbal?

Reagovat
chavi.27
Reagovat
Rustin Spencer Cohle
Reagovat
smazaný uživatel

To zas tak zvláštní není, Bayern v BL podobným skóre vyhrává pravidelně.

Reagovat
chavi.27

Tak ze jeden tym da 7 golu neni uplne zvlastni (i viz Liecester tech 9-0) ale ze to skonci takhle to jsem nikdy v zivote nevidel asi

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

U jedné sázkovky v Singapuru na ten zápas byl prý podezřelý objem sázek na +13,5 gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bohemka uz je odlozena

Reagovat
Greny

Jako fakt? To je to tam u vás tak hrozný?

Reagovat
smazaný uživatel

nevim ja jsem na jihu ale na livesportu uz tam je napsano ze je to odlozeny kvuli desti

Reagovat
aither

Jo, prší tu fest

Reagovat
Greny

Aha u nás pár kapek včera a to je vše tak mě to bylo divný

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
bobis21

Večer se na některých silnicích dalo jezdit na raftech no

Reagovat
Witcher

V Teplicích byla i kaluž

Reagovat
smazaný uživatel

V lednu se nějaký volný termín najde.

Reagovat
Greny

OT: hovada z Rangers zase prasi

Reagovat
Firkraag

Srabi. Tak je trochu vody no...

Reagovat
Greny

Stejně je to prdel Bohemka odložena a liga žen Sparta - Baník se normálně hraje...

Reagovat
Firkraag

Nechápu, dnešní doba je přecitlivělá.

Reagovat
Firkraag

Ale asi kolem Botiče to problém bude no.

Reagovat
wwwx

Terén je tam nasycen od slz domácích fanoušků a další vodu už nepobere.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou to slečinky.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Salfovic

Asi tam rozházely pár tampónů a šly na to.

Reagovat
Ahoj1

Jak to vypadá v Ostravě? Bude se hrát?

Reagovat
Greny

Když je odloženo a neví se na kdy co to znamená pro fantasy dík...

Reagovat
bobis21

Znamená to, že tam nemáš dávat hráče Bohemky

Reagovat
Greny

Přemýšlím že tam najebu jen hráče Baníku

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Cotton

Naštěstí jsem stihl vyměnit

Reagovat
djiros

Jednoduše se tomu vyhnout.

Reagovat
PavlíčeQ

Já měl komplet obranu z Bohemky a v 15.56 jsem zjistil, že to je odložený. Takže jsem měl celý 3 minuty na to složit zcela novou obranu

Reagovat
Puskas

A dals hradeckou.

Reagovat
PavlíčeQ

Ne, plzeňskou.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
DieFohlenBMG

muselo by se to dohrát v týdnu, jinak bez bodů. Já dal mix SS, tam je největší šance, že se bude hrát

Reagovat
DieFohlenBMG
Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
smazaný uživatel

Mucha zatim skvely

Reagovat
Greny

Vondrášek by měl spíš přemýšlet místo té zvedle ruky že to byl ofsajd, proč ho tam Klima tak jednoduše vykoupal

Reagovat
3M

Ale ofsajd to asi byl

Reagovat
bobis21

Vždyť obránce byl ve vápně a Klíma v době přihrávky někde na hranici vápna

Reagovat
3M

Hm tak asi nebyl

Reagovat
Greny

Bohemka - Hradec v pondělí ...19:00

Reagovat
bobis21

Se mohli aspoň podívat na předpověď

https://i.postimg.cc/3wcy25WL/V-st-i-ek.png

Reagovat
Firkraag

ježiš

Reagovat
ratusek

Pondělní dohrávka

Reagovat
Greny

No to vypadalo jako penalta

Reagovat
bobis21

"jak jinak tam má golman jít" byl asi argument, který tady vyhrál. Osobně bych taky každý kontakt nepískal ...

Reagovat
bobis21

OK, ve vápně ještě nebyl, podíval jsem se znovu. Ale i tak je teda hodně odvážné tohle nazvat ofsajdem. Obránce má nohu těsně před vápnem a Klíma evidentně taky na lajně ještě není.

https://i.postimg.cc/Ng0TNYmC/FCBTEB.png

Reagovat
Salfovic

OT: Dortmund To jsem snad ještě neviděl.

Reagovat
Pablos

Dobrej konec zápasu

Reagovat
ondrasch77

To už jsem si říkal, že tady už se nic nestane a tiket krásně pojede dál, měl jsem 1/1,5g

Reagovat
ondrasch77

Včera podobný střípek z Bulharska, vyšperkovaný vlastencem

https://www.livesport.cz/zapas/r1Xxw3Va/#/prehled-zapasu/prehled-zapasu

Reagovat
ratusek

Výborně chlapci

Reagovat
Salfovic

Taková rozebíračka

Reagovat
guzman

Dobře to rozebrali

Reagovat
Pablos

Teplice

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Třeba otočíme jak Brémy v Dortmundu

Reagovat
bobis21

Teď už si ale fakt dělá ta černá svině prdel ne?

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
3M

Hlavne nebrec, vzdyt pripiskaval domacim. Minimalne Bucha nemel dohrat

Reagovat
bobis21

"nebrec" - "Minimalne Bucha nemel dohrat" ... OK

No otočit roh v nastavení když je zápas o gól je prostě chyba, to snad musíš uznat ne?

Reagovat
3M

Vylouceni a jeden roh? To srovnavas? Aha tak nic… jinak ano, roh to mel byt

Reagovat
bobis21

Tak když jsme u toho, byly 2 loky v hlavičkových soubojích během minuty. Na jedné straně to rozhodčí neposoudil ani jako faul, na druhé dal žlutou. Hybš tam taky pak měl ještě fauly a několikrát se hádal už se žlutou s rozhodčím, takže by se taky nemohl divit, kdyby nedohrál. To že si ze všeho vybereš jen jednu situaci moc jako objektivní hodnocení nevypadá, nemyslíš?

Reagovat
3M

Pockej, ty ses dostal uz moc daleko. Vypadalo to realne piskani 60/40 a ty nadavas na sudiho za jeden roh. Ano, byla to chyba, tech chyb tam bylo dost, ale asi ani ty si nemyslis, ze by nekdo v lize piskal pro nas

Reagovat
bobis21

Rozhodně nesouhlasím, že to bylo nějakých 60/40, ani že by nám jakkoliv pomohl. To je teda hodně extrémní zhodnocení, které fakt nechápu, kde by se ani vzalo. Mohl klidně vyhodit Buchtu i Hybše a nikdo by se nedivil. Kdyby někomu chtěl pomoct, vyhodil by jen jednoho z nich. Nevyhodil ani jednoho, takže za mě bez problému.

Kritizuji ho za chybu, protože to prostě jasná chyba byla, nic víc v tom hledat nemusíš.

Reagovat
3M

Nehledam, jen mam jiny nazor na objektivitu piskani a roh jsem uznal

Reagovat
Bakary3

Tak to je skandalni teda, ted si predstav, kdyby si stezovala za tohle slavie, to by bylo keců

Reagovat
John Obi Mikel

Tak otočený roh už jsme tu řešili v zápase s náma.

Reagovat
bobis21

Tak vy si stěžujete když rozhodčí něco pískne správně, to nemůžeš srovnávat

Reagovat
Bakary3

Tak to vyvolalo docela vlnu nepochopeni i u neslavistu, ale uz se k tomu nebudu vracet ...

Ale bulet kvůli otocenymu rohu, dost dobry

Reagovat
Puskas

Myslíš tehdy, jak hráči se šli do vápna připravit na ten roh a brankář zatím vykopl míč dopředu a skončilo to gólem?

Reagovat
Bakary3

Ne, tak ted bobis řeší nejaky roh z dnesniho zapasu, ne?

Ikdyz tamto bylo taky vtipný, ackoliv od stanciua jakkoliv neferovy

Reagovat
Puskas

Vytržené z kontextu to vtipně možná vypadá, ale takto se až na jednoho všichni vysunuli dopředu s tím, že jdou do vápna, tudíž ten otočený roh měl rozhodující vliv na další akci.

Reagovat
smazaný uživatel

Vrbu poženete sviňským krokem. Ten borec už svoje štěstí vyplejtval.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Vrba za to nemůže...

Reagovat
bobis21

Měl si stoupnout do vápna a prostě tu střelu kdy je hráč sám před golmanem proměnit sám

Reagovat
veikko

Ale zase Vrba si opravdu nezaslouží žádné hájení. Trenér, který ani po čtyřech zápasech nepozná, že Frydrych nemá momentálně ani na MSFL a že střed zálohy je teď jen výplň hřiště bez jakékoliv nadstavby, musí asi fetovat.

Reagovat
bobis21

Pořád máme zraněné 2 stopery (celá stoperská dvojice z minulé sezony) a další možný stoper je zatím jen na pár minut (Takacs). On tam nemá koho místo Frydrycha postavit, jedině stáhnout Pokorného, ale pak máš stejný problém v záloze.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
veikko

Jenže základní problém je, že kdyby byl Vrba co k čemu, tak si tenhle problém se středem zálohy uvědomí rovnou a ne v průběhu sezóny. Ten kádr je nejen při současných absencích dost slabý v záloze. Až se uzdraví stopeři, kdo v té záloze bude hrát? No ti stejní borci, kteří ti dominantní střed hřiště nemají šanci vytvořit. Ale hlavně nepřivádět žádné posily, vedení se určitě uklidní tím, že je to jen smůla a stejně by nás ostatní kluby chtěly finančně natáhnout...

Reagovat
bobis21

Teď úplně nevím co se tu snažíš říct, protože takové hráče Baník chtěl přivést od začátku a pořád chce, tak jaké že si to neuvědomili

Reagovat
mistr129

Nevím, já z vás měl v předchozích sezonách pocit nějakého drivu a ambicí a pořád vás tipoval na poháry a i když se nedařilo, tak jsem si říkal, že se to zlomí.

Tentokrát jsem sice věřil, že Vrba s tím něco udělá, ale z toho kádru a koncepce mi z mého vnějšího pohledu připadá, jako by se Brabec spokojil s tím, že má stabilní prvoligový tým a to je vše - kdybych to měl k něčemu přirovnat, tak třeba k Boleslavi.

Reagovat
bobis21

Jak to chápu já je spíše to, že se nechceme tlačit za nějakými krátkodobými úspěchy nákupem pokemonů, ale chceme prostě jít postupně dlouhodobým plánem zapracovávání odchovanců, i za cenu toho, že třeba poháry přijdou později než při první možnosti. Problém v tomto plánu jsou ale každoroční změny trenéra, které prostě jakoukoliv dlouhodobou koncepci zahodí do koše, takže stagnujeme. Když reálně nějaký trenér dostane několik let, i když třeba neskončí první rok v top5, věřím že to může být dobrá cesta. Jen si nejsem jistý, jestli reálně nějaký trenér těch několik let dostane (a kdo kurva jiný než Vrba teď ...)

Reagovat
veikko

Ale je třeba si uvědomit, že pokud to má opravdu fungovat, je třeba mít nastolenou pevně danou koncepci, které se věří. Ideálním studijním materiálem je Uruguay a "Proceso". Mládežnické výběry jsou připravovány na styl, jakým hraje seniorský výběr, čímž usnadníš zvyky na taktiku a věnuješ se hodně technické vybavenosti. Díky tomu je malinká Uruguay světová špička ve fotbale.

Reagovat
bobis21

Přesně v to jsem doufal, když přišel Kozel, ale tuhle diskuzi bych už radši nerozjížděl, na to mám doma málo alkoholu

Reagovat
veikko

Tak ono není tak zle, protože investice jsou do mládeže, která by mohla v blízké budoucnosti zásobovat A-tým zajímavými hráči, viz třeba Jaroň. Na nějaký úspěch v blízké době to ale nevidím. Abych nebyl ale jen negativní, tak aspoň z Pojezného jako koupené posily mám radost. Na něm se dá stavět.

Reagovat
ratusek

Reagovat
veikko

Chtít přivést a přivést jsou dvě dost rozdílné věci. Zatím přišel "do středu hřiště" akorát Mišković, který reálně v Istře hrál převážně pod hrotem a Takács, za kterého jsem sice rád, ale s jeho zdravím se na něj nedá dlouhodobě spoléhat bez alternativy.

Reagovat
ratusek

Gratuluji vzhůru do poslední skupiny

Reagovat
Stannis Baratheon

Opět jsi měl pravdu.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Pablos

Vrbovi to nepřeju, tady některým v pohodě fanouškům Baníku taky ne, ale Baníku jako týmu, který mi příjde fakt průměrnej a chtěj se vidět někde v TOP 5, to docela přeju.

Reagovat
ratusek

Kádr na hovno. Koncepce skládání nulová. Grussmanna a hlavně Běláka vyrazit. Dál radši nic psát nebudu. Jen jsem rád, že jsem opět měl pravdu. A nemusíme čekat na páté kolo, po kterém se prý má hodnotit

Reagovat
Salfovic

Coby fans Baníku bys ale neměl být rád, žes měl pravdu.

Reagovat
ratusek

To je pravda. Ale jde mi o to,.aby se tam po letech už konečně někdo probral a nelhal si do kapsy, jak je to vše užasné.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
veikko

Já jsem taky říkal, že to prostě fungovat nebude, ale akorát mě to čím dál tím víc sere, že naše nekompetentní vedení nevidí to, co laici.

Reagovat
ratusek

Reagovat
fabec1222

Mě příjde, že Vrba je takový náš Mourinho. Už prostě jen takový dinosaurus, který těží ze svého jména a úspěchů z minulosti, ale reálně bez nějaké větší sebereflexe a adaptability na fotbalový vývoj.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
pingla

Reagovat
Greny

Takže vyhraje MOL cup?

Reagovat
ratusek

berem

Reagovat
Wyrda

Ano Vrba je Vrba a jiný nebude ale dneska o trenérovi nebylo. Buchta nedal za stavu 0:0 tutovku pak kuzma srovnal a za stavu 1:1 nedal Kuzma tutovku hned dvakrát....a pak tu máš zmatky v obraně. Fryda je úplně mimo (tady jde za Vrbou že ho za včas nesundal). Plus hráči nemají úplně formu a už, se to věže. Kritika Vrby je určitě na místě ale dnes to bylo o individuálních chybách

Reagovat
braveheart

Reagovat
3M

Trevore a stejne jako loni! At ti praskne ta tvoje veprova hlava

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Losinho

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
81Tomas

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Selänne

Reagovat
PBLead

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Civers

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
JarousFCB

Obrana trapná a teplický gólman je pěkně ulhaná kunda i když by to asi prd změnilo.

Reagovat
ratusek

Ono je to dobře. Nedejbože bychom vyrovnali a pak se plácali po ramenou

Reagovat
djiros

Od vystřídání dua Buchta, Jaroň to nestálo za nic. Celý zápas nákopy od stoperu na Klímu potažmo Tijaniho. Kreativita nula, zoufale chybí playmaker.

Reagovat
ondrasch77

Návrat krále... Vrba tam asi moc dlouho nevydrží.

Tepláky, které v Liberci vyfasujou bůra a doma prohrajou s Bohemkou, tak skoro již tradičně vítězí na půdě aspiranta na evrop. poháry.

Dneska jsem Baníku teda taky věřil, což jsem potvrdil i dosazením do tiketu..., už to fakt neudělám.

Reagovat
doocetung

Úplně se ho zastávat nechci , ale když v tom týmu není jediný hráč s předfinální fází kromě tetoura bez formy a odstaveného Budínského , tak by s tím nic nehrál ani Pep

Reagovat
ondrasch77

Tak já bych hlavně čekal, že když je u týmu nový trenér, tak že jim dodá aspoň nějakou šťávu..., ale Teplice byly živější.

Že při rohu s Knapíkem vůbec nikdo nevyskočí, že Kuzma spálí tři tutovky, když to může řešit líp anebo že si je Teplice při gólu na 1:2 třemi hráči rozeberou báčkem jak na tréninku není úplně tím, že by chyběl playmaker.

Reagovat
veikko

Jenže při vší úctě k Teplicím, které mám jinak docela rád, tak to není soupeř, se kterým by dobře fungující tým měl za téměř jakýchkoliv okolností prohrát. Kdybychom je mleli od začátku do konce a prohrálo se, tak v pohodě, to se stane. Ale byl to opět bezradný výkon s pár šancemi, které většinou zařídil Buchta nebo chyba Teplic, které mají kádr tak na druhou ligu. U nás se prostě zkombinovali pár nadstandardních a průměrných hráčů bez koncepce, na čem má ten tým stavět.

Reagovat
ondrasch77

Vždyť já netvrdím opak...

Reagovat
doocetung

K tomu snad ani není co napsat.. vše jen na náhodu, nejkreativnejsi hráč stoper Pojezný.. a Kuzmovi bych normálně napálil.. zazdí tři tutovky a bude tam po každém řvát snad při každé akci že mu to neprihrajou.. jo a vsadím se , že Frydrycha nikdo z vedení neviděl poslední dva roky hrát , to je masakr jak může pořád bránit nikoho i když má kolem sebe 4hráče

Reagovat
doocetung

A to že nějakou náhodou vyjde jeden poločas tah s Pokorným ve středu zálohy fakt neznamená , že tam má hrát.. za celý zápas jsem si ho všiml asi 2x a to při nákupu/odkopu

Reagovat
ratusek

Reagovat
veikko

Pořád je tam nevyužívaný Boula, který sice rozhodně není žádné terno, jako DM by ale umožnil stažení Pokorného na stopera místo Frydrycha.

Reagovat
Nuno čomes

To by ale museli toho Frydrycha posadit.

Reagovat
veikko

Však jo, Boula na DM a Pokorný na stopera. Samozřejmě to může být třeba ještě horší, protože Boula je zatím takový nemastný neslaný, ale pořád je to mladý hráč, který se může o dost zlepšit. Frydrych zatím podává fakt nedůstojné výkony a nemá smysl ho v sestavě držet. Možná by stálo za zkoušku i posadit Fleišmana nebo před něj dát Šehiće, který by ho zajišťoval. Buchta by mohl nastoupit na AM místo Kuzmanoviće, který sice dal gól, ale jinak herně moc nepřesvědčuje.

Reagovat
Wyrda

Frydrych je dobře mimo a k tomu rozehrávka kdy pokud to nedá pojeznemu nebo lastsmu tak to jde do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo z vás, co tady kritizujete Baník, byl dnes na stadionu?

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl home office, takže můžu.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
JarousFCB

Do posraných Vítkovic mě na Baník nikdo nikdy nedostane. Teda pokud tam nebudeme zase hrát s Vítkovicemi

Reagovat
braveheart

Reagovat
$dolar$

Reagovat
ratusek

Reagovat
Losinho

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Selänne

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
Wyrda

Reagovat
racet

Já a byl to hnus..

Reagovat
Infi

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Greny

U Peška to nevypadá vůbec dobře...

Reagovat
ACSeRw!n

takze Pesek klasika koleno v pici

Reagovat
Greny

Pešek tam leží s kolenem v hajzlu a komentátor tam básní o tom jak dávál v repre góly a že po zranění jak se vrátil teď do sestavy je třeba začne dávat i ve Sparte

Reagovat
ACSeRw!n

to bylo videt, hned jak spadnul, ze to bylo nezavineny a ze to vubec nevypada dobre..

Reagovat
Neon

Si v tom koleni něco urval

Reagovat
Neon

Matěják furt stejný prase

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Nuno čomes

Tak hrál vždycky. A lidi z ligy ještě budou říkat, jak vyborny je.

Reagovat
ondrasch77

Tak on výborný je..., ale prase zároveň taky

Reagovat
Greny

Matějovský klasický prasacky zákrok .. to bylo dost nebezpečný pro Danka

Reagovat
spider_8

Matejovsky jeste hraje

Reagovat
guzman

Super kurva... Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Sparty bude bez Hancka pro smich. Mají sice stamiliony z přestupu (které nepotřebují), ale na první trojku díky tomu mohou zapomenout.

Reagovat
John Obi Mikel

Donut

Reagovat
wwwx

Zelený zbytečně ztratil a zbytečně fauloval v nesmyslný pozici.

Reagovat
Igner Farnsworth

Takhle si ho pamatujeme

Reagovat
OTASi

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Miguel19

Už bylo "bojujte za Spartu!!!"?

Reagovat
Salfovic

Donát měl na hlavě druhej gól

Reagovat
ratusek

Jankto

Reagovat
C-M@ster

Ten rozhodčí Hocek je borec namočenej v několika korupčních kauzách, ne? To není shoda jmen.

Reagovat
OTASi

Jakto zapadl do kabiny rychle

Reagovat
Pablos

co udělal ? já už končím v práci tak jsem to vypnul ještě před poločasem

Reagovat
smazaný uživatel

Měl vhazovat, ale rozhodčí ukončil poločas. Tak vztekle nakopl míč. Vocas

Reagovat
Pablos

dík

Reagovat
OTASi

sparta měla aut na úrovni boleslavský šestnáctky, ale už uplynulo nastavení, tak sudí písknul poločas.. no a jankto vzal míč a napálil ho nasraně do prdele rozhodčí mu šel dát žlutou a jankto samozřejmě hnedka spustil keci a nadávky asi, no jakoby tam stál dočkal

Reagovat
Pablos

Reagovat
ratusek

ještě si měl odplivnout

Reagovat
Mass

Reagovat
Rizek

Čvančara je jinde.

Reagovat
PBLead

tyvole, co to je zas za klauny, co sedí za priskem, co žebrají o dres. Doufám, že se tohle žebrání už zakáže.

Reagovat
Igner Farnsworth

Reagovat
Selänne

Reagovat
Greny

Nezakázal to teď někdy Ajax?

Reagovat
Cotton

a zítra je budou prodávat na bazoši

Reagovat
Petr325

Reagovat
Neon

Sorensen super kup zatím. A Hojer ještě lepší, kdyby nebyl loni zraněnej, konečně ukazuje, co v něm je.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Gooooooooooool Sorenseeeeeeen

Reagovat
lada.sp

Dejte jim bůra

Reagovat
Greny

Drchal

Reagovat
guzman

4700 diváků a kde???

Reagovat
ACSeRw!n

hnusny pocasi, takze ne vsichni permanentkari prisli

Reagovat
Imos

to se furt počítá podle všech permanentek? snad ne už, od čeho jsou turnikety

Reagovat
ACSeRw!n

zalezi na tymu.. nekdo to podle nich pocita, nekdo ne..

Reagovat
Imos

Reagovat
spider_8

Ten Cvancara ma vsechno. Skvely hrac.

Reagovat
eder

Bolka vyrovnat! Přeci ty protekční Štrougalovo swině nenecháte vyhrát...

Reagovat
ACSeRw!n

Cvancarada

Reagovat
guzman

Čvančaraaaaaaaaaa

Reagovat
Greny

Jinak jsem zvědav jak to bude s Wiesnerem teď... Já někde zaslechl že Priske by ho chtěl zkraje hřiště dostat spíš do středu zalohy

Reagovat
Neon

Jestli to bude jak teď s tou asistencí, tak proč ne. Ale kdo pak bude hrát ty kraje zálohy?

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Čvančaaaaaa

Reagovat
Neon

Ten rozdíl v úrovni angličtiny je neskutečnej

Reagovat
Neon

Ale zas obsahově ty otázky i teď na Juliše nejsou špatný, abych jen nehejtil

Reagovat
Gelu28

Pavlík Černý se dnes třikrát ukopne v Edenu a ještě mu v Pardubicích postaví sochu

Reagovat
Pesojen

Reagovat
JFT97

nejak Slavce dnes neverim

Reagovat
Greny

OT : Qose prý za béčko trefil rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

Takže teď bude muset hrát jen za áčko, protože v béčku bude mít trest. To udělal chytře.

Reagovat
smazaný uživatel

Cekam dnes velmi vysperkovanu sestavu

Reagovat
Greny

Kolář v brance na hrotu Standa?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo naopak, podle toho, jak dopadne losování.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Potrebujeme poradne rozehrat Plavsice na beku

Reagovat
Coutinho10

koukám, že ve fantě jdeš all in

Reagovat
PavlíčeQ

Teď na tu jeho sestavu koukám. Docela mě překvapilo, že komplet jedenáctka šla složit za tak málo peněz

Reagovat
Coutinho10

j jako ty ceny byly lakavy, ale netroufam si moc odhadovat, kdo bude hrat...jenom Jurasek za me tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Mam za prvni dve kola nahrano, tak si to muzu dovolit Ale bojim se, ze vetsina z toho zacne na lavici

Reagovat
Coutinho10

prave, ja sam tezko odhaduju, kdo bude hrat, tak jsem dal jenom Juraska, kde to je podle me tutovka...jinak jsou tam nejaky zraneny, setreni na EKL, takze tezky, ale jako ceny na nase hrace lakavy no

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba a jeho pláč

Jedna rada pro něj.

1) trenér nejdříve musí poznat mužstvo

2) najít silné a slabé stránky týmu

3) co nejvíce eliminovat slabé stránky, maximální snaha na nich pracovat

4) maximální využití silných stránek týmu

Pane Vrbo, po 4 kolech jste přišel na to, že tým není dostatečně technicky zdatný? Pak nelze chtít hrát kombinačně, když ten tým aktuálně na to nemá. Přesně na tomto hoří X trenérů.

Je na to udělat nějaký plán, vštípit tento styl hráčům a ještě hůře je to naučit, to chce sakra času.

Takze buď říkám od prvního zápasu, že úvod bude náročný a těžký pro hráče, že to chce dostatek času, nebo měl být aplikován takový styl hry, na který aktuálně tým má.

Ale vyhlašovat cíle a pak v médiích znevažovat své hráče, skoro se jim vysmival, jak jsou marni a s jakým materiálem musí pracovat...

Ve mně evokuje jen to, že Vrba neumí dostatečně posoudit schopnosti svého týmu a umí praktikovat pouze jeden osvědčený systém, který měl v Plzni zažitý, měl na to typologicky přesně hráče na krajích , i středu hřiště...

Proto hned letěl z repre, hned letěl z Machačkali, hned letěl z Ludgorets, hned letěl z Plzně, hned letěl že Sparty a teď vyletí rychle z Baníku a skončí v tom svém Přerově....

Naopak Bílek, perfektně zhodnotil sílu Plzně, ač je to někdy málo koukatelny, ale hraje to, na co má. Mnohdy rozhodně na 1:0 nebo 2:1 standartkami, kde má perfektního Horvatha, který má standartky propracované...

Reagovat
smazaný uživatel

Ňákej chytrej ne?

Reagovat
Pablos

Reagovat
Salfovic

Nomen omen.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PavlíčeQ

Cedidla v základu? Já myslel, že má stopku na 5 zápasů

Reagovat
John Obi Mikel

"Pokud se Cedidla do víkendového 4. ligového kola nevzdá práva na odvolání, bude ještě moci do nedělního zápasu s Jabloncem naskočit a mimo hru bude až v příštím týdnu. V případě, že by se vzdal odvolání, chyběl by od 4. do 8. ligového kola a na trávníky by se vrátil v polovině září."

Reagovat
PavlíčeQ

Díky, článek jsem nečetl

Reagovat
FCSL

Vaše sestava celkem slušná ne? I lavička, nemáte absence. Celkem se mi chce zkusit vaše výhra za 3,16. Ještě ráno byly kurzy vyrovnaný, nechápu proč to padlo na Zlín

Reagovat
PavlíčeQ

Jo, sestava docela dobrá. Akorát jsem doufal, že vedle Sejka zkusí dát Chramostu. A taky doufám, že než 451 to bude spíš 352

Hanuš - Kubista, Hübschman, Heidenreich - Šulc, Kratochvíl, Považanec, Houska, Polidar - Sejk, Jovovič

Reagovat
FCSL

Zkusil jsem, sice to smrdí 4. remízou v řadě, ale snad to dáte

Reagovat
ondrasch77

To si moc nemyslím...

Každopádně dneska to musí být pro nás za tři body..., náš oblíbený soupeř, který je dlouhodobě v prdeli, dnes nebo už nikdy!

Reagovat
monty25

Doufám, že dneska ten Zlín načnete a Teplice ho v příštím kole dodělají.

Reagovat
ondrasch77

To by bylo ideální

Reagovat
monty25

Polidar zase gól z trestňáku

Reagovat
Greny

Polidar ty primaky letos brutálně vyucuje

Reagovat
ratusek

Šumulikoski se pěkně zakulatil

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Mass

Ta pravděpodobná sestava Slavie co tu máte je asi nejslabší od doby Bortela, Kovaříka a Juhara.

Kačaraba, Hromada, Tecl a dva junioři, to by byl průser.

Reagovat
Greny

Můžeš být v klidu .. uvažuji že zkusím dvojku na Pardubice.. hrají slušně , favority potrápit umí a Slavia se bude soustředit na odvetu s Rákosem. Čekám jen na sestavy

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Firkraag

Kovařík hrál někdy za Slavii?

Reagovat
John Obi Mikel

Hrál, je to náš odchovanec.

Ale myslí Kolaříka

Reagovat
wwwx

Dvě ztráty ve středu hřiště, jednou Jovovič, podruhé Považanec, a zlínští jdou dvakrát sami na Hanuše. Jinak samozřejmě Zlín je víc na míči a vytváří si nebezpečnější situace před brankou. Sejk je vpředu izolovanej, míč nedostane, a když dostane, neudrží. V souboji o poslední místo zatim nic moc.

Reagovat
ondrasch77

Snad je Horejš v šatně pořádně nakopal...

Reagovat
Salfovic

Jednou to ale nebyla ztráta, nýbrž jasný faul, když zlíňák odstrčil protihráče rucema. Co dělal sudí nechápu.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

Twl..., namlsanej po zápase se Slavií zas přišlo vystřízlivění , hrajeme nezáživnej, pomalej zápas s ambicí na co největší držení míče..., žádný nápad, všude jsme pozdě.

Jediné pozitivum je poliho přímák stejně jako proti Slavii, jinak tam není nic, snad jim Horejš o pauze vyndal hlavy prdelí.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Cotton

Van Buren a Zorvan ve fantě

Reagovat
monty25

Van Buren (kapitán) a Sejk

Reagovat
monty25

Sejk - hráč jako bejk

Reagovat
Salfovic

Kdo ze Zlína tu akci Jablonce tak krásně rozjel?

Reagovat
kilobyte

Aspoň budeme mít na plat Jiráčka.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSMan

On teď nějak zas prodloužil ve spartě že?

Reagovat
kilobyte

Má doživotní smlouvu na 600 mega na rok.

Reagovat
ACSMan

A pak máme končit v plusu

Reagovat
db18

Reagovat
Pablos

Ten Liberec

Reagovat
AjaxFans

Mazec

Reagovat
Imos

Snad to karma budějkám vrátí i s úroky, horší výkon soupeře jsem dlouho neviděl a z ničeho mají bod, fotbal je někdy taková p..ina

Reagovat
monty25

Liberec Jsem se těšil, že budu mít konečně pěkný kolo ve Fantasy...

Reagovat
ondrasch77

Očekávaně, s ČB neumí moc vyhrávat...

Reagovat
monty25

Na doshe to ale v duelu naštěstí stačilo.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
monty25

Koukám teda, že v pořadí kola jsem zatím 16. Kdyby ale Liberec udržel nulu, tak jsem možná na bedně. A taky ještě záleží, co s tím udělá Slavia...

Reagovat
doshcz

zkurvenej Baník

Reagovat
monty25

Ve Zlíně ještě bude pentle.

Reagovat
monty25

Tak nakonec jenom ČK. Aspoň budou na Teplice oslabený...

Reagovat
ondrasch77

Cedidla a černej

Reagovat
monty25

Reagovat
Slovácký trojboj

Slovácko

Reagovat
PISTOLERO

Hezká otočka Slovácka druhý poločas kočka-myš

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
ondrasch77

Hoši běžte do prdele..., ze Zlína všichni pěšky!

Reagovat
Coutinho10

jaktoze je Kacharaba v zakladu

Sestava: Mandous – Douděra, Ousou, Kačaraba, Jurásek D. – Ševčík, Holeš – Masopust, Traoré, Jurásek M. - Tecl

Lavička: Kolář, Tiéhi, Olayinka, Fila, Usor, Hromada, Schranz, Valenta, Lingr, Icha, Kričfaluši

Reagovat
ondrasch77

Co je zač ten Kričfaluši? To si upletl Ujfaluši s Kristelovou nebo co?

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Coutinho10

co koukam, tak by melo jit o odchovance, tak jsem zvedavej, jestli dostane dnes nejaky minuty

Reagovat
shitcool

Reagovat
John Obi Mikel

Santos asi zraněný

Reagovat
Coutinho10

nejdriv jsem si myslel, ze ho setri, ale fakt ze ne...pisou na webu zdravotni problemy

Reagovat
jsemdement

Enom estli... toto už tu bylo s Plavšínem. Začátek season nic moc a pak najednou zranění, z čistého nebe. Možná to je osvědčená takticion tohle akorát, jak nevyvolat zbytečný rošambo.

Reagovat
Coutinho10

i to je mozny

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl

Reagovat
Greny

Filia zas nic? Achjo

Reagovat
smetos

Ten musi byt neskutecne nasrany

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho blbost. Škoda, Musa, Krmenčík... jestli není dement, tak musel vědět, do čeho jde. Trpiš má na útočníka jiné požadavky než ostatní trenéři - nechce góly, ale 14 km za zápas a sprinty do obrany celých 90 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost, to uz ani Tecl nesplňuje

Reagovat
Coutinho10

zatim vylozene nepresvedcil, mozna dnes by mu to sedlo, ale treba pomuze jako zolik

Reagovat
Greny

Tak on je prý hlavně seklej... V létě vás odmítnul pak mu bylo v zimě něco slíbeno a to se nestalo a že by chtěl jinam. Jen říkám jak jsem nakoupil.. to není nic proti Slavii

Reagovat
ratusek

Snad půjde k vám na hostování. Ale to už by asi přišel

Reagovat
Greny

Otázka je má to cenu? Prosadí se teď přes Řeznická a Hladíka? Kteří první ligou ožili? Před pár týdny jsem myslel že je to jasný ale teď... Fakt by měl tak dvacet min

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska tam měl hrát

Reagovat
John Obi Mikel

Tecl Kačaraba

Reagovat
ratusek

už mi vás fanoušků začíná být celkem líto

Reagovat
AjaxFans

Mě váš taky

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Zase v utoku ten krypl ktery propadnul i ve zvlastni fotbalovy skole

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Tecl v základu. To už není normální

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Tecl a Kacharaba v základu Jindro stále tam máš nějaký respekt,ale tohle,už jsou regulérní úlety.Jako s tím Kacharabou si po každém zápase řeknou no tak se to zase nepovedlo,ale příště po 120cáté už to bude určitě lepší.Ten chlap je časovaná bomba a předvádí jednu hrubku za druhou od minulé sezony.To není prostě stoper pro Slávii.Tecla nebudu ani komentovat chudák talent Fila.Akorát mě mrzí,že levého beka nehraje Plavšic.

Reagovat
smazaný uživatel

Co nas tak malo,? My kurvy, co nas tak malo?

Reagovat
ratusek

Být v tom hledišti a vidět sestavu, tak prostě demonstrativně odejdu. Taras a Fernando

Reagovat
Kepy_FCB

Myslíš že by si toho někdo všiml?

Reagovat
ratusek

No když by to tak udělala většina, kterou sere zápas co zápas sestava, tak ano

Reagovat
Kily

dobrá taktika, dostat nás pod tlak už hodinu přes výkopem

Reagovat
Losinho

tentokrát mi naštěstí stačí demonstrativně odejít od televize

Reagovat
ratusek

škoda, čekal jsem, že tam v 60.minutě naběhneš, jak si říkal minule

Reagovat
Losinho

Trpiš to tu asi čte, když ho tam minule neposlal

Reagovat
Nuno čomes

Tecl musí brát strašnou raketu ne? Jinak není možné, že hraje na úkor mladého borce, co stal desítky miliónů Ale tam bere raketu celkově každý ze základu, k tomu zadarmo Jurečka, tam se to muselo projevit na platu a podpisovém bonusu atd. Mazec.

Reagovat
Pablos

Tvl já ani nevěděl, že je ještě nějákej Jurásek

Reagovat
Salfovic

Ve čtvrtek to vypadalo, že už to neví ani Trpiš.

Reagovat
Selänne

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

ale já to spíš myslel, že jsem nevěděl, že jsou dva Juráskové

Reagovat
Salfovic

Já vím, ale to jsem musel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kecipep

Reagovat
Pablos

Kačaraba ke všemu není ani stopro fit ...tak to je úplně úlet

Reagovat
Salfovic

Není tu nějaký pardubičák? Proč nehraje Hlavatý?

Reagovat
Slavia10

Jak jsem Trpiše zbožňoval, tak už kvůli němu mě nebaví letos na Slavii koukat. Poslední dobou ukazuje, že to nemůže být trenér reprezentace, do národního týmu, kde mají hrát ty nejlepší, nemůžou hrát jeho kámoši.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne by nemel v repre Africany

Reagovat
ondrasch77

Ten by z našich tu sestavu ani nepostavil..., hráli bycho třeba v devíti, protože by se mu nehodili do koncepce

Když vidím kolikrát tu černou Slavii v Evropě, tak je mi fakt smutno...

Reagovat
smazaný uživatel

Jindra hraje zase zkusene na nulu vepredu s Teclem?

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt lempl ten Tecl

Reagovat
Selänne

Reagovat
Cotton

Standa zkušeně věděl, že je v ofsajdu, tak se ani nesnažil trefit bránu

Reagovat
ACSMan

on si myslí ale že z ofsajdu ještě nikdy nevylezl ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Tecl by nedal ani z metrového ofsajdu.

Reagovat
Pablos

Tohle Teclík umí sám na golmana

Reagovat
naheCZ

Tecl vole, ani na chvíli mě nenapadlo, že by to mohlo skončit gólem

Reagovat
wikingskrin

Tecl

Reagovat
Losinho

Ten retard by to fakt nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Ale libi se mi, jak Trpisovsky dava souperum sanci, kdyz hraje bez utocnika na Tecla

Je to proste fotbalovy gentleman.

Reagovat
John Obi Mikel

Douděraaaaaaaaaaaa

Reagovat
Selänne

Jurásek má ty centry fakt boží. Už se na něj těším v repre.

Reagovat
John Obi Mikel

Holeš střílej

Reagovat
smazaný uživatel

Holes nebyls sam vubec magore

Reagovat
Selänne

Tecl teď

Reagovat
DieFohlenBMG

Tecl to nedal schválně!

Reagovat
inferno08

OT: Nevíte, kde sehnat češtinu do FM22? Našel jsem jen nějakej eshop, kde to po mně chce registraci a asi 500,-. To je pomalu stejně jako za tu hru...

Reagovat
smazaný uživatel

Nauc se anglicky. Kolik mas roku?

Reagovat
Pablos

já to třeba v angličtině zvládnu, ale v češtině mám z toho daleko lepší požitek ...třeba to má stejně a i kdyby neuměl anglicky, tak co jako. Mladá nadřazená generace v akci koukám

Reagovat
inferno08

Reagovat
Pablos

https://www.fmseries.cz/viewtopic.php?f=356&t=11802&p=134588&hilit=%C4%8De%C5%A1tina#p134588

tady najdeš

co tam tak čtu tak tam jsou občas chyby v překladu sice... ale žádná hrůza to nebude.

Reagovat
inferno08

Funguje! Díky

Reagovat
Pablos

Reagovat
inferno08

33. Já většinu her na PS hraju v angličtině a zvládám to.. Jenže s češtinou je to samozřejmě daleko lepší, jak píše Pablos.

Reagovat
Pablos

jinak já mám FM21 a tam jsem měl češtinu (nebyla hotová, asi ze 70% a je to cajk). Tak něják možná bejt tebou bych to i zkusil stáhnout a třeba by to fachalo na FM22.

Reagovat
inferno08

Ona to je čeština z 21 doplněná o texty pro 22. Takhle to tam píšou.

Reagovat
STR

Zkus fmseries.cz funguje ten web několik let a mají tam i tu češtinu

Reagovat
Selänne

rip losinho

Reagovat
John Obi Mikel

Rip Fila

Reagovat
Losinho

Reagovat
naheCZ

Tecl gól

Reagovat
John Obi Mikel

Teclnaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalovy buh Teclinho

Reagovat
Salfovic

Ve čtvrtek základ

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak lidi, moc jsem si to tady s vámi za ta léta užil, nicméně je vidět, že konec se blíží...

Reagovat
John Obi Mikel

Měl si s tím chvilku počkat. Teď to sedí víc.

Reagovat
DieFohlenBMG

Masíčko - $tanda Jak za starejch

Reagovat
Zephyr

Místečko v kádru zajištěné minimálně do Vánoc

Reagovat
Pablos

2027

Reagovat
Pablos

Teclahimovič

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl 》Hložek

Reagovat
DieFohlenBMG

Jo tohle už byl ten Standa

Reagovat
John Obi Mikel

Tecl

Reagovat
JackBlack

To jsou centry

Reagovat
monty25

Tecl dal góla?

Reagovat
John Obi Mikel

Už mohl mít hattrick

Reagovat
monty25

Možná ho fakt dá...

Reagovat
John Obi Mikel

Dal

Reagovat
Firkraag

Pardubky slaboučkýýýý

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Csaplar a jeste proti 10... to budeme radi za bod... btw co vlastne udelal?

Reagovat
Firkraag

Nic hroznýho, ztratil balon a naremploval ho ze strany. Žlutá ok.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to jako videl.. ale nechapu to

Reagovat
Firkraag

A proč ne, vzdyt tam sel jenom s tim, ze ho zfauluje.

Reagovat
wwwx

Vždyť hrál před kontaktem se Ševčíkem míč. Pak se mu Ševčík převalil po boku. Faul dejme tomu, ale žlutá přísná jak prase.

Reagovat
jsemdement

Tak ta byla příšná vole Milane pocem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoooo skoro bych rekl ze nebyla ani omylem. Ok slapl nasemu pak na ruku nechca... ale jinak?

Reagovat
exse

Tohle snad musí být koupený, absolutně nechápu, že jsou Pardubky takhle slabý.

Reagovat
Martin9719

Druholigový tým kvalitou s pár hráči co můžou hrát první ligu. Stačilo se podívat jak popadali na zem po výhře nad Libercem. Jak kdyby hráli 120 minut.

Reagovat
Greny

Ty krávo ta byla přísná... . Běžte s tímhle doprdele fakt že jo vyhrané zápas. I Standa se trefí a toto

Reagovat
John Obi Mikel

Jasná žlutá. I komentátor to říkal.

Reagovat
$dolar$

Mocnej argument

Reagovat
John Obi Mikel

Nevím o co se snažíš. Být to na druhé straně tak seš první/druhý po Grenym kdo tu volá po žluté.

Reagovat
jackinho10

Reagovat
Realita

nepřijdou vám ty dresy Slavie takový neprodyšný?

Reagovat
$dolar$

Neni tohle zbytecny? Vedou dva nula a stejne se jim musi jeste pomahat cervenou

Reagovat
mistr129

Reagovat
Realita

Tak pardon, že sudí udělil kartu dle pravidel, no..

Reagovat
Kiwi-21

Nevím no

Za mě sotva žlutá natož červená

Reagovat
John Obi Mikel

Však dostal žlutou

Reagovat
mistr129

Dostal žlutou

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Chlape, ty ses tak ubulenej az me to stve. Vzpamatuj se…

Reagovat
Black Jagir

Běž si stoupnout vedle toho psychopata na lavičce Pardubic.

Reagovat
jackinho10

Reagovat
doshcz

proti Slavii se ted bude vylucovat za vse aby si Tvrdik nestezoval

Reagovat
JackBlack

Jurasek dneska luxusní balony posílá

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To klidne muze. Ve ctvrtek sedi.

Reagovat
JackBlack

to je mi jasný... přes Srkiho se neprosadí

Reagovat
John Obi Mikel

David Jurásek parádní první poločas. Tim spíš nechápu toho Plavšiče ve čtvrtek Celkově zatím dobrý výkon, tak hlavně to zkuste poprvé v této ligové sezóně dohrát v klidu a ne jako se Zlínem a Jabloncem.

Reagovat
Coutinho10

aspon nejakej rozhodci, kterej se neboji davat karty, nicmene v tomto pripade nutne zlutou davat nemusel, ale na prubeh zapasu to narozdil od jinych tymu nema vliv

Reagovat
db18

Kartu za hru tělem na půlce no... když to byl jeho druhý faul.

A máte tam Csaplára, tak to vliv mít může.

Reagovat
mistr129

Nevím no, za mě tam šel s jasným cílem zfaulovat, přičemž tím přerušil akci do otevřené obrany - za tyhle fauly po ztrátě se dává žlutá běžně.

Reagovat
John Obi Mikel

Kdyby to nebyla druhá, tak nikdo neřekne ani ň.

Reagovat
mrtvej ofsajd

To vyloučení bylo zbytečně přísný. Zvlášť ta první...

Reagovat
mistr129

Standa si na tohle datum šetřil 68. gól a teď už to může rozjet naplno

Reagovat
Selänne

Ten už se z toho základu nedostane pryč.

Reagovat
naheCZ

Tecl si jde pro hattrick

Reagovat
naheCZ

Už je tam

Reagovat
John Obi Mikel

Tecldowski Ve čtvrtek v základu.

Reagovat
iamnotdave

Hattrick dnes dá hattrick

Reagovat
iamnotdave

*Teclík

Reagovat
Salfovic

Hattrick bude jeho přezdívka.

Reagovat
jsemdement

Fuha ten Tecl, to je zabiják, proč ho nestaví JT častěji, když nemaj útočníka?

Reagovat
mrtvej ofsajd

Střídej -Sevčík, Holeš dolů. Potřebujeme je zdraví. A dej tam Filu kurva.

Reagovat
fabec1222

Tecl jasná jednička v repre

Reagovat
smazaný uživatel

2022/2023

Tecl 2:1 Hložek

Reagovat
Selänne

Reagovat
Cotton

Proč jsou Slávisti Hložkem tak posedlí?

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

Teclík hattrick

Reagovat
Selänne

Slavia právě vypadla z evropských pohárů

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
John Obi Mikel

Tecladona Hattrick Hero

Reagovat
Fakt

Tak teď už jsem viděl všechno.

Reagovat
Losinho

Se ho nezbavíme.

Reagovat
ondrasch77

Standa

Jsem chtěl psát něco o hattricku už před zápasem..., ale smáli byste se mě jak Trevorovi

Reagovat
John Obi Mikel

Teď se ti to píše

Reagovat
ondrasch77

Dyť já vím..., ale já jsem Standův fanoušek, jak víš...

Reagovat
smazaný uživatel

Bude mít na stole novou 5letou smlouvu.

Reagovat
Greny

Tak kdo nastoupí ve čtvrtek je jiste

Reagovat
Spejbl

Reprezentační materiál, ten Tecl.

Reagovat
John Obi Mikel

Dej tam toho Filu a Valentu

Icha

Reagovat
Coutinho10

proc tam cpe Usora

Reagovat
Coutinho10

#ripfanta

Reagovat
ondrasch77

Teď nastane to pravý fotbalový porno, když Černýho vystřídal další zoufalec Červenka

Reagovat
DieFohlenBMG

Legenda Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dejvikker

To další sis mohl odpustit. Červenka je lopata, ale Černý tam udrží tolik balónů jako nikdo. Není jeho chyba, že mu tam nikdo nepomůže.

Reagovat
ondrasch77

Útočník není "pouze" od toho, aby udržel balón, ale především od toho, aby dával góly...

Černý dal v první lize 12 gólů ve 170 zápasech, je to zoufalec. Jeho fotr byl útočník!

Reagovat
dejvikker

Copak já píšu, že je tam není od toho, aby dával góly? Jasně že je, ale i když ty góly nedává, tak je pro tým strašně platnej. Nazývat ho "zoufalcem" je ubohý.

Reagovat
ondrasch77

Jak dlouho ho sleduješ?

Já si ho pamatuju ještě, když hrál u nás...., to sis ještě hrál ve vaně s gumovou kachničkou, vždycky stál za prd..

Reagovat
dejvikker

Sleduju ho pět let, od příchodu do Pardubic. A jak to spolu vůbec souvisí? Nemůžu za to, že si starej zoufalec.

Reagovat
ondrasch77

Takže víš hovno..., cucáku

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
dejvikker

Mě by fakt zajímalo, jak to souvisí s tím, jak hraje teď? Mně je fakt u prdele jak hrál před patnácti lety v Jablonci

Reagovat
ondrasch77

Tobě něco vysvětlovat, je úplně marný..., koukám, že je to mimo tvoji mozkovou soustavu

Reagovat
dejvikker

Vždyť si mi nic nevysvětlil ty šašku

Reagovat
ondrasch77

Právě že hned z první, ale protože máš nasráno v hlavě, tak to vůbec nepobíráš

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Teclé!

Reagovat
OTASi

Reagovat
iamnotdave

Standa dá ještě čtvrtej dneska

Reagovat
Greny

Ať jich dá klidně pět... Když dá další dva v týdnu s Rakowem

Reagovat
mistr129

Řekl bych, že kdyby měl hrát ve čtvrtek v základu, tak už na hřišti není.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

A to tam bude kdo? Sor je ok? Nebo se tam bude zase trápit Lingr?

Reagovat
mistr129

Je možný, že mě JT (opět) překvapí Teclem, ale očekávám, že tedy už počítá se Sorem

Reagovat
naheCZ

Údajně by měl být Sor k dispozici, ale to se snad říká každej zápas od toho zranění a furt nic...docela by mě zajímalo, co s ním je, protože původně se říkalo, že se jen pošetří a už chybí několik zápasů...

Reagovat
guzman

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
iamnotdave

Ale no taaak

Reagovat
DieFohlenBMG

Juras mohl mít už třeba 5 áček

Reagovat
John Obi Mikel

Kričfaluši

Reagovat
Skalda29

Kričkamil

Reagovat
John Obi Mikel

Lingrdinho

Reagovat
John Obi Mikel

Usor

Reagovat
smazaný uživatel

To je demolice

Doufám, že se dnes Poláci dobře dívají, aby věděli, co je ve čtvrtek proti rozjeté Slavii čeká...

Reagovat
Greny

No.. z dnešního zápasu bych nesoudili druhej poločas se jen dohravalo

Reagovat
Banikovec7

Náš fantasy duel se ale jen nedohrával

Reagovat
Greny

No ne no :) a gratuluju

Reagovat
Greny

Ale je teda pravda že pro mě je úspěch už to že jsem si čtyřikrát vzpomel

Reagovat
John Obi Mikel

Vždyť píše stejným stylem jako Kush Baba. Neberte ho vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je to nejhorsi, co se mohlo Slavii stat...

Kvuli tomu hattricku bude hrat Tecl ve ctvrtek zaklad, ale problem je, ze on uz ma letos golove splneno

Reagovat
John Obi Mikel

Usor Snad nás ta vysoká výhra nakopne a ne naopak ukolébá a my usnem na vavřínech.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
ondrasch77

Takže nějak takhle...."ty voe, sme smázli perníky 7:0, tak nějakej kRakow s prstem v prdeli, i přestože 2:1 v půlce tečem..., já bych zkusil toho Kristusujfalušiho do základu...

Reagovat
ratusek

kristusujfaluši

Reagovat
cubinho

křičujfaluši

Reagovat
Stannis Baratheon

Fandils?

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2022-23/418635/banik-v-krizi-pomuze-plzensky-sadek-s-cermakem-a-dalsimi-posilami.html

Příšel jsem se jenom zeptat, co si o tom myslí zdejší odborníci...

Jakože nepochybuji, že by nám Čermák, Cadu nepomohl, ale je to stejné jako u United. Špatný začátek tak najednou začíná panika a snažení se podepsat každého, kdo umí trochu kopnout do míče.

Reagovat
Puskas

A myslíš, že v případě dobrého startu bychom o takového Čermáka zájem nejevili?

Reagovat
HorajzmAmmann

Pokud by fungoval Tetour a Baník měl třeba 9 bodů tak myslím, že ne...

Reagovat
bobis21

Pokud by měl Tetour formu a my měli stejně bodů tak možná taky ne. Takhle ti ale reálně jedna role z týmu úplně vypadla. Já bych Čermáka klidně bral, jen ty jeho skleněné kolena jsou problém ...

Reagovat
HorajzmAmmann

taky bych ho bral, ale pokud měl dojít tak 2 měsíce zpátky... Navíc proč se teda bral Miškovič? Aby seděl na lavičce?

Reagovat
bobis21

Tak ten podle TM hrál i na křídlech, takže může alternovat tam. Navíc je otázka, jak by se ta záloha pak skládala - nahradil by se Kuzma? Nebo by se hrálo bez DM?

Spíš pak můžeme pustit Budinského, protože už nebude potřeba ani na lávku.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak Miškovič nemůže hrát na křídle... příjde mi hrozně pomalý na křídlo. Včera ve středu zálohy mu to celkem šlo, ale nějaký rychlý štírek to rozhodně není. Spíš bych vyndal (aspoň pro teď) Kaloče nebo ho posunul zpátky na DM

Takács/Kaloč - Čermák,Kuzmanovič vedle sebe.

Něco na způsob United, kdy spolu hrajou Eriksen i Bruno (což teda zatím nefunguje, ale ... )

Reagovat
John Obi Mikel

Nechci radit, ale inspirace United podle mne není to nejlepší.

Reagovat
HorajzmAmmann

Počkej až dojde Casemiro

Reagovat
ratusek

dneska zase 4?

Reagovat
HorajzmAmmann

4 kousky si dám před zápasem, abych na to koukal už nalomený, to je jediný, co ti k tomu mohu říct...

Reagovat
ratusek

však mě to nemusíš říkat. Já už poslední roky na United rezignoval

Reagovat
HorajzmAmmann

Aspoň mám 4 důvody zlomit se o víkendech.

Před zápasem Baníku, po zápase Baníku

Před zápasem United, po zápase United

Reagovat
ratusek

Pak dej vědět, co na to tvoje játra a ledviny

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Reagovat
bobis21

Tak to bych radši za příklad dával to, co jsme hráli pod Koubkem 09-10, to narozdíl od United fungovalo Marek DM (Takacs), Lukeš kreativní (Čermák) a Lička doplňující útok (Kuzma).

A podle TM opravdu vloni hrál častěji křídlo než uprostřed, i když v rozhovoru i říkal, že mu víc sedí střed. Každopádně kdyby to bylo takto, tak je záloha Takacs (Kaloč) - Čermák (Tetour) - Kuzma (Miskovic) a je to vlastně ideální.

https://www.transfermarkt.com/robert-miskovic/leistungsdatendetails/spieler/581358/plus/0/verein/999

Reagovat
HorajzmAmmann

na Chorvatskou to třeba stačí, ale ... vždyť když nastoupil proti Zlínu tak tam měl jeden moment, kdy jsem si myslel, že bych ho předběhnul i já po 6 plastikách v koleni

Reagovat
bobis21

Já teda chorvatský fotbal nesleduji, ale vzhledem k tomu jaké hráče produkují bych neřekl, že to bude pomalejší nebo méně technická liga než naše. Asi bych ho teda nehodnotil podle jednoho poločasu v nové zemi a dal bych mu víc šancí ...

Reagovat
HorajzmAmmann

tak zrovna jak je na tom pohybově poznáš asi hned Ale jako jo, uvidíme. Třeba bude dobrý i na křídle. Fakt se mi líbil..

Reagovat
Firkraag

Jestli tam nebude jiný skleněný problém

Reagovat
bobis21

Jakože na Baník lije moc nebo málo?

Reagovat
Firkraag

Tak to už netuším

Reagovat
HorajzmAmmann

to v Ostravě není problém, naopak...

Reagovat
$dolar$

Jako Cermak umi, libil se mi i ted, kdyz nastoupil. Ale zdravi a hlava neni uplne top. Cadua bych k vam pustil, u nas si ted nekopne.

Reagovat
doocetung

Já jsem pro, Kuzma prostě podle mě není hráč do základu pro tým co chce hrát top 5, navíc už mu je 33 nebo kolik. A o tom cermakovi se píše jako na přestup ? Nebo host s opcí ? Jako bez opce by to byla blbost ale to každý hráč .. a on měl ty jeho produktivní sezóny pod vrbou nebo pod kým ?

Reagovat
HorajzmAmmann

Kuzma je možná i do základudo základu, ale určitě ne jako tvůrce. Jak píše nahoře bobis, pokud u něj bude nějaký mozek hry tak by to mohlo fungovat.

Reagovat
doocetung

No to možná jo, ale Čermák by v té dvojce pod ním asi nemoh hrát(?) A budínský se tam sice zkoušel ale když jediné co umí ohledně bránění je stínovat , tak tam může být max když honime výsledek .. nebo ten Miškovic tam někdy hrál ?

Reagovat
veikko

Třeba za Cadua bych byl rád, protože za Jaroně a Buchtu zatím není úplně ideální alternativa, což by Cadu (klidně jen na hostování) splňoval. S tím Čermákem je to risk. Že chybí kreativita je jasná věc, pokud bude zdravý Takács, tak je DM se slušnou rozehrávkou pořešený (což si ale bohužel nemyslím, že by vydržel zdravý) a chyběl by právě někdo jako Čermák, kdo by byl schopný posílat finální přihrávky. O těch problémech s ním už tu psali ostatní, změna prostředí by mu ale třeba prospěla. Rozhodně jsou to oba kvalitní hráči, proti kterým nic nenamítám.

Reagovat
ratusek

Klokani bude se dnes hrát dohrávka? Nebo se to zae kvůli dešti odloží

Reagovat
Firkraag

tyvole nestraš ale zatím tu jen lehce mrholí

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl:

Jsem rád, že jsme dal 3 góly, jen škoda, že jsem neproměnil šance. Jsem mohl dát o polovinu víc gólů...

Takze 4,5g?

Reagovat
Coutinho10

tak po delsi dobe tu je pondelni dohravka

Reagovat
JarousFCB

ideální termín. Nejlépe v Liberci s čekáním na první ranní vlak

Reagovat
Coutinho10

jojo, pamatuju, vy jste tehdy to meli snad kazdy 2.-3. venkovni zapas, bud pondeli nebo patek

Reagovat
db18

...vytáhne šíp z toulce, natáhne luk... a pak naznačí výstřel z pistole.

Jestli se někde dá použít dementní kopačka, tak tady určitě.

Reagovat
Coutinho10

tak a je po hypu Bohemky

Reagovat
Martin9719

D*bil Zelinka se předvádí opět v celé své kráse. Zajímalo by mě jak hlavní pořadatel vyřešil tu díru, podle mě tam je doted. Ďolíček víc než stadion. Ale na divizi.

Reagovat
JarousFCB

Fajny útulný stadionek. na tu naší ligu úplně v pohodě stačí.

Reagovat
monty25

Mě tam z toho sezení vždycky bolej záda...

Reagovat
JarousFCB

Ja toho na fotbale moc nenasedím. Mně tam chybí akorát pořádný sektor hostů. Rád vzpomínám na výjezd, kdy nám tam sešroubovali tribunu z lešenářských trubek a nás se tam nacpalo asi 1200 při chorálu Baník pičo, jsem si v duchu sepisoval kšaft, jak se to celé třepalo.

Reagovat
lichna.

Mě by realne zajímalo, v čem je lepší než Bazaly. Resp. co Bazalum chybělo.

Reagovat
JarousFCB

To samé Srbská... Podle mě za tím byl jen nějaký lobbing, aby byl důvod zrekonstruovat Vítkovice a někdo si na tom mohl namastit kapsu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Coutinho10

tak ted mel jit Hradec do 10

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

co ten Klima dela si vyzouvat kopacku

Reagovat
Coutinho10

nema se nahodou davat redka, kdyz brankar hraje rukama mimo vapno ? nicmene si taky myslim, ze to chytl ve vapne, ale pamatuju, ze nedavno za to snad nekdo v BL dostal redku

Reagovat
veikko

Za úmyslnou hru rukou by měla být červená. Musel by to zkoumat víc, ale podle mě to bylo venku, nohy měl z vápna docela výrazně. Tu červenou dostal brankář Lazia, tam to bylo jasné.

Reagovat
Coutinho10

ze zacatku ty nohy venku mel, ale pak ten mic vzal, kdyz se vratil mam pocit, ale asi si Zelinka nebyl jistej, proto dal teda zlutou, protoze urcite to bral umyslne, ted teda ta otazka, kde presne

Reagovat
veikko

Tak ono je to stejně hrozně těžké, protože poznej u míče ve vzduchu, jestli je nebo není na úrovni čáry. Nijak mu to nezazlívám, i kdyby se o ten kousek seknul.

Reagovat
Coutinho10

jo taky ne, nicmene jako vytahnout zlutou nebo cervenou je rozdil a kdyz se to rozhodnes odpiskat, tak by sis mel bejt jistej, ze hraje rukou za ale asi teda citlivejsi rozhodnuti ta zluta...dat cervenou, tak sezerou

Reagovat
veikko

Zase na druhou stranu žlutá je ve všech případech špatné řešení. Buď venku hrál a je to červená nebo to chytil uvnitř a nemělo se to trestat vůbec. Zápas to ale nakonec neovlivnilo a delegát mu to určitě vytknul.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
monty25

Za tohle dala tenkrát Adámková taky jenom ŽK.

https://twitter.com/WomensSoccerUtd/status/890657432866664448

Reagovat
veikko

To mi připomnělo jeden z mála zápasů žen, který jsem viděl. Hrála Sparta asi Ligu mistrů, protože to bylo proti nějakému cizímu týmu, a útočnice Sparty trefila břevno (nebo snad i dala gól?) po asi 8metrovém ofsajdu, kdy prostě počkala za obranou a nikdo si toho nevšiml včetně rozhodčí.

Reagovat
monty25
Reagovat
veikko

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

to ještě o level jinde

Reagovat
Coutinho10

kdyby to Dostal dal na kratko pri ty posledni standartce, tak tam byl hrac uplne sam

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele