FORTUNA:LIGA - souhrn 11. kola

11.12.2020, 20:34, aktualizováno 13.12.2020, 20:25
Komentáře a souhrny
Slavia si poradila s Libercem a na čele tabulky si drží pětibodový odstup na Spartu, která vydřela výhru na hřišti Slovácka. Plzeň na jablonecké Střelnici neudržela dvoubrankové vedení a nakonec po porážce 2:3 odjíždí bez bodu. Olomouc remizovala v Teplicích, zatímco Pardubice v souboji nováčků zdolaly Brno. Opava remizovala s Mladou Boleslaví a propadla se na dno tabulky, neboť Příbram nejtěsnějším poměrem zdolala Zlín. České Budějovice remizovaly s Karvinou. Ostrava v páteční předehrávce vyhrála nad Bohemians...

Slavia Praha - Slovan Liberec 3:0

13.12.2020 18:30

Góly: 23. Abdallah Sima, 45+1. Peter Olayinka, 75. Abdallah Sima

Zcela v režii afrických křídelníků Slavie se nesl zápas Pražanů proti Liberci. Ti zvítězili v souboji dvou účastníků Evropské ligy 3:0, přičemž dvěma brankami se blýskl Sima, tu třetí přidal Olayinka.

Slavia tentokráte nastoupila v poměrně útočně laděné sestavě. Před Kolářem a obrannou čtveřicí ve složení Masopust, Kúdela, Zima a Bořil s představili Provod s Oscarem a Stanciem, na křídlech operovali Sima s Olayinkou a v útoku naskočil Kuchta. Hosté přijeli i se třemi slávisty v základní sestavě, kterými byli Tijani, Matoušek a Yusuf.

Liberečtí se očividně chtěli o úspěch v Edenu porvat. V osmé minutě to z dálky zkoušel Pešek, jeho pokusu chybělo pár centimetrů. Na opačném konci hřiště zazvonila branková konstrukce, kterou po Simově pobídce trefil Kuchta. Hra se přelévala ze strany na stranu a dalším na řadě byl se svou šancí Matoušek, proti němuž se výtečným zákrokem vytáhl Kolář.

Úvodní branka přišla po čtvrtině utkání. K rohovému kopu se postavil Provod, který našel hlavu Abdallaha Simy a ten už dokázal zatlouci balón mezi tři tyče. Dlouho se pak situace zkoumala na videu kvůli souboji Kuchty s Koscelníkem, nakonec rozhodčí došel k závěru, že vše proběhlo naprosto v pořádku.

Dlouho to pak vypadalo, že by Slovan mohl ještě během první půle srovnat. Mosquera ale nůžkami nezamířil přesně, stejně tak nevyšla reklamace ruky po velkém závaru. Namísto toho v nastavení zdvojnásobili své vedení slávisté. Z pravé strany odcentroval Masopust, na pas si naskočil Peter Olayinka, který hlavičkoval přesně. Nigerijský křídelník pak ještě pobídl do velké šance Simu, ten ovšem nedokázal zakončit tak, jak by se patřilo.

Ve druhé půli se na ohrožení jedné či druhé svatyně čekalo delší čas, až po hodině po Mosquerově centru prověřil brankáře Mara. Následně pelášil sám na bránu Mosquera, jenž ale neuspěl tváří v tvář Kolářovi. A tak přišel další moment Abdallaha Simy. Tentokrát se prosadil nohou, když se ve vápně uvolnil a dostal skvělou přihrávku od Masopusta, kterou uklidil do poloodkryté branky.

V závěru to ještě ze střední vzdálenosti zkoušeli Rondić a Nešický, ani jedna z ran se ale nedala hodnotit jako kvalitní. Slavia tak udržela na čele pětibodový náskok na druhou Spartu, navíc se pyšní skvostným skóre 33:3. Slovan má sice zápas k dobru, přesto jedenácté místo není tím, v co před sezónou doufal.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Sparta Praha 1:2

13.12.2020 16:00

Góly: 14. Václav Jurečka - 16. Lukáš Juliš, 84. David Pavelka

Sparta zvládla těžký duel na Slovácku a odčinila zklamání z derby. Hosté sice kapitulovali jako první, ovšem zakrátko vyrovnali skóre a těsně před koncem si zajistili tříbodový zisk.

Domácím kvůli trestu za červenou kartu scházel kapitán Daníček, jehož po přeskupení řad v sestavě nahradil Kohút. Na úkor Petržely dostal šanci také Jurečka. Hosté se po utkání v Evropské lize, kdy trenér Kotal šetřil většinu opor, představili v téměř nejsilnějším složení.

Přesto vstup do zápasu vyšel lépe Slovácku. V páté minutě ještě hostující brankář Niţă kryl střelu Kalabišky, devět minut poté už ale kapituloval. Kohút poslal balón vzduchem na levou stranu, kde Kadlec vrátil míč před bránu a Jurečka již neměl problém zblízka skórovat. Pražané ale téměř okamžitě vyrovnali po podobné akci. Krejčí "mladší" vyslal dopředu staršího jmenovce, který předložil merunu Julišovi, jenž ji dorazil do odkrytého koutu brány. Původně odpískaný ofsajd anuloval videorozhodčí.

Ve 29. minutě se několika kličkami blýsknul Karlsson, načež z dálky zkusil štěstí Krejčí "mladší", gólmana Bajzu však neohrozil. Sám Karlsson byl blízko gólu za další tři minuty, kdy po přihrávce od Součka udělal Bajzovi kličku, avšak poté jej o balón obral bránící Kadlec. Čtyři minuty před přestávkou se po delší době osmělilo Slovácko, jenže Kohút pálil nepřesně.

Čtyři minuty po změně stran mohl domácím vrátit vedení Kliment, jeho střele z otočky ale pár centimetrů chybělo. Šest minut nato Sparta napadala rozehrávku soupeře, Souček obral o míč Havlíka a celou akci zakončil přesnou střelou k tyči Karlsson. Gól hostů ale z důvodu Součkova faulu nakonec neplatil. V 66. minutě pálil Karlsson znovu, avšak Bajza jeho pokus doprostřed brány tentokrát vyrazil.

O tři minuty později vyhledal domácí Kohút na levé straně nabíhajícího Kalabišku, jehož nebezpečnou hlavičku zlikvidoval Niţă. V 84. minutě tak mohli Pražané zasadit rozhodující úder. Pavelka si míč několikrát vyměnil s Vindheimem, ve vápně se uvolnil ke střele a levou nohou překonal Bajzu na přední tyči.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Viktoria Plzeň 3:2

12.12.2020 18:30

Góly: 58. Martin Doležal, 66. Jaroslav Zelený, 77. Tomáš Ladra - 12. Pavel Bucha, 45+1. Jean-David Beauguel

Jablonec je ve formě a v sobotu večer vyhrál čtvrtý zápas v řadě. Tříbodový zisk je o to cennější, že přišel proti konkurentovi v boji o poháry a navíc po famózním obratu. Plzeň na severu Čech vedla o dvě branky, přesto jede domů s nepořízenou.

Hned od úvodní minuty se hrál aktivní fotbal a šance byly k vidění na obou stranách. Viktoria v posledních třech zápasech nedala ani jeden gól a nelichotivou sérii utnula už ve dvanácté minutě. Beauguel po centru z pravé strany ještě nezakončil, odražený míč se ovšem dostal k Buchovi a ten neměl problémy - 0:1.

Hruška se poprvé zapotil v sedmnácté minutě, to z dálky pálil Schranz a hostující gólman musel vyrážet. Práci neměl o několik desítek vteřin později, Zeleného pokus totiž postrádal přesnost. V dalších minutách byl vidět Beauguel, ve 20. minutě jenom vyzkoušel pozornost Hanuše, o osm minut později pak táhl brejk, Ba Loua našel na zadní tyči Buchu a ten si posadil na zem Podaného, radost mu ovšem svým blokem nakonec udělal vracející se Zelený.

Ve 31. minutě se Bucha dostal do dalšího zakončení, Hanuš a jeho obránci byli krátcí, zachránila je ovšem tyč. Plzeň v těchto momentech zvyšovala obrátky a patřily jí i další minuty. Ve 36. minutě opět střílel Bucha a míč tentokráte skončil v síti, největší měrou se na tom ale podílel v ofsajdu stojící Beauguel a branka tak neplatila. A skóre se neměnilo ani o několik desítek vteřin později, Beauguel po standardní situaci selhal a v tutovce zakončil pouze do rukavic připraveného Hanuše.

Přesto se Západočeši pojistky dočkali. Do prvního poločasu se vešla ještě akce z první minuty nastavení, Bucha se tentokráte proměnil v nahrávače, jeho centr si našel Beauguel a svou nekompromisní hlavičkou nedal Hanušovi šanci - 0:2.

Kouč Petr Rada udělal o pauze hned tři změny, v kabině si neodpustil několik hodně peprných slov a vše mělo pro domácí vítaný efekt. V 53. minutě sice Kubista mířil nepřesně, o pět minut později ovšem centroval Podaný a své střelecké trápení následně ukončil Doležal - 1:2.

Plzeň znervózněla a výsledkem byla branka na 2:2. Po rohovém kopu zakončoval Libor Holík a nastřelil jen Doležala, ten ovšem připravil míč pro Zeleného a výsledkem byla střela přesně k tyči.

V 74. minutě se do role jabloneckého hrdiny pasoval Martinec, Ondrášek po práci Alvira překonal brankáře a balonu v cestě do sítě zabránil právě Martinec. A na opačném konci hřiště přišla další rána do plzeňského sebevědomí. V 77. minutě přišel centr z pravé strany, Kubista sklepl míč na Ladru, který nasadil jesličky jednomu z bránících hráčů a přesně zakončil - 3:2.

V závěru byl hodně vidět Ondrášek a hned dvakrát sahal po vyrovnání. Jeho první hlavičku skvělým reflexivním zákrokem vyrazil Hanuš, v nastavení si pak oba svůj vzájemný souboj zopakovali a úspěšnější byl opět jablonecký brankář.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - Zbrojovka Brno 2:1

12.12.2020 16:00

Góly: 52. Emil Tischler, 54. David Huf - 90+2. Ondřej Pachlopník

Pardubice nejsou zvyklé doma prohrávat, body nerozdávaly na východočeském stadionu Pod Vinicí a soupeři na ně nenacházejí recept ani v pražském azylu v Ďolíčku. Jako další nepochodilo Brno, domů odjelo s porážkou 1:2.

Jako první z obou brankářů měl práci hostující Floder, jehož prověřil Solil, mnohem větší šance následně byla k vidění na druhé straně. V osmé minutě ztratil míč Solil a Zbrojovka se dostala do přečíslení, které zakončil Pachlopník a za Boháčem zazvonilo břevno.

Pardubice odpověděly velkou šancí a nepřesným zakončením Tischlera. Přesnější byl až Ewerthon a Floder tentokráte musel na zem. Ve 33. minutě brněnská obrana pozapomněla na Čelůstku a ten se ocitl sám před gólmanem, jenomže selhal a minul bránu. Před Flodera se v závěru poločasu dostal i Hlavatý, v tomto případě ovšem sehrál hlavní roli zdvižený praporek v ruce pomezního rozhodčího.

První poločas přinesl zajímavou podívanou a druhý byl v tomto ohledu ještě lepší, navíc začaly padat branky. Tu první měl na kopačce hostující Růsek, v 51. minutě ovšem před Boháčem selhal a tento moment se nakonec ukázal být klíčový. Jen o chvíli později udeřilo na opačném konci hřiště. Po levé straně prošel až do vápna Huf a přihrávkou oslovil Tischlera, ten nezaváhal a domácí vedli.

Stav 1:0 vydržel jen dvě minuty a po nich se opět radovaly Pardubice. Klíčovou roli tentokráte sehrál Ewerton, efektní a efektivní patičkou našel ještě lépe postaveného Hufa a ten k asistenci přidal rovněž branku - 2:0.

Brno rázem muselo dotahovat dvoubrankové manko a polovinu z něho mohl umazat Šural, kdyby svou hlavičku vměstnal mezi tyče, v podobných místech skončila i rána Šumbery. Zbrojovka se v závěru nastěhovala na polovinu soupeře a Boháč musel zasahovat proti skákavé střele Čermáka, přesto nakonec kapituloval. Ve druhé minutě nastavení došlo v domácím pokutovém území ke zmatečné situaci, vše začal svým průnikem Hladík a zakončil úspěšný Pachlopník - 2:1.

Na více už Brnu nezbyl čas a z Prahy odjíždí s nepořízenou. Pardubice naopak neprohrály v hlavním městě ani v šestém zápase a senzačně atakují evropské poháry, na sestupové pozice mají k dobru příjemný devítibodový polštářek.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Sigma Olomouc 1:1

12.12.2020 16:00

Góly: 57. Jakub Mareš - 3. Jakub Yunis

Olomouckou Sigmu pravděpodobně někdo zaklel. Jak jinak si totiž vysvětlit bilanci Hanáků, kteří v posledních třech utkáních vždy ztratili jednobrankové vedení. I na hřišti Teplic se zrodila remíza, která má však pro hosty nakonec cenu zlata.

První poločas sice vyšel výsledkově lépe pro Olomouc, která šla do vedení dost kuriózně. Ve zbytku zápasu ale domácí bušili do protivníkovi obrany a po vyrovnání jim nescházelo mnoho, aby výsledek otočili. Nakonec se však body dělily rovným dílem.

Dost bizarním způsobem se hosté ve třetí minutě ujali vedení. Teplický brankář Němeček nejprve ukryl do rukavic standardní situaci Hanáků, pak se ale při výkopu zřejmě lekl za ním stojícího Yunise, míč upustil a právě Yunis uklidil kulatý nesmysl do sítě. Další souboj stejných mužů o šest minut později již vyšel lépe Němečkovi, který krátce nato vychytal i Faltu. První vlaštovku domácích vyslal ve 14. minutě Mareš, jehož hlavičku po centru od Moulise lapil gólman Mandous.

Po dvaceti minutách hry se do příležitosti zadarmo dostal Hála, k němuž se balón odrazil po nepřesvědčivém odkopu bránícího Kučery, avšak situaci z pohledu Teplic znovu vyřešil Mareček. Také Olomouc ale nechávala v obraně otevřená vrátka, do nichž ve 27. minutě vběhl Moulis, jenže v zakončení selhal a Mandousovi míč v podstatě předal. Mnohem víc se strážce hostující svatyně zapotil o osm minut později, kdy zlikvidoval dělovku Mareše.

Dvanáct minut po změně stran již domácí vyrovnali. Po rozehrávce rohového kopu dorazil míč zblízka Mareš. Radost Severočechům původně zkazil asistent rozhodčího, ovšem sudí Zelinka jej poté opravil, neboť o postavení mimo hru se nejednalo.

Blíže vítězství nakonec byly Teplice. V 82. minutě totiž Fortelný nastřelil břevno a sedm minut nato zase mnoho nescházelo Řezníčkovi. Mandous už každopádně nekapituloval a uhájil pro svůj tým alespoň bod.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - MFK Karviná 1:1

12.12.2020 14:00

Góly: 64. Patrik Brandner - 7. Kristi Qose

České Budějovice jistě myslely na víc než na pouhý bod. Jenže od úvodu dotahovaly manko a po vyrovnání se již výsledek nezměnil. Domácí Dynamo i hostující Karviná tak zůstávají ve středu tabulky.

První branka se zrodila v sedmé minutě. Hostující Qose se postavil k exekuci přímého kopu a vyvedenou střelou poslal MFK do vedení. Dalšímu gólu byla Karviná blízko o osm minut později. Bartošák našel centrem Herce, který na zadní tyče orazítkoval břevno. Budějovice se poprvé osmělily ve 22. minutě. Čolić poslal míč ze standardní situace na hlavu Talovierova, jenž ovšem zakončil nad břevno.

Blíže vyrovnání bylo Dynamo ve 40. minutě. Čolićův pas z pravé strany vyrazil gólman Bolek volejbalovým bagram jen před sebe, následně ale své zaváhání napravil, když vychytal střílejícího Javorka. První půli nakonec uzavřel nepovedený přímý kop Čoliće.

Domácí po změně stran přešli na vyšší obrátky a Čavoš nebyl daleko od gólu, jenže v 58. minutě ve dvou šancích netrefil bránu. Za dalších šest minut se už ale Jihočeši dočkali. Skovajsa hledal před bránou Van Burena, Bolek tento pas vyrazil jen k Brandnerovi, který se zblízka nemýlil.

Obrat ve skóre málem dokonal Čolić, avšak jeho hlavičce ze 79. minuty přece jen pár centimetrů chybělo. A když v samotném závěru chytil Bolek pokus střídajícího Basseyho, rozešly se oba celky smírně.

Více informací k zápasu

SFC Opava - FK Mladá Boleslav 2:2

12.12.2020 14:00

Góly: 24. Štěpán Harazim, 35. Tomáš Rataj - 5. Jiří Klíma, 50. Jiří Klíma

Opava utnula svou sérii čtyř porážek v řadě, doma uhrála aspoň bod s Mladou Boleslaví, ani tak se však z poslední příčky výše nevymanila. Středočeši taktéž v tabulce zůstali na svém, tedy jen těsně nad sestupovým pásmem. Za domácí se na střeleckou listinu zapsali Štěpán Harazim a Tomáš Rataj v první půli, za hosty skóroval dvakrát v obou poločasech Jiří Klíma.

Do utkání daleko lépe vstoupili hosté. Obránce Hrabina chyboval už v 5. minutě, a to snad v nejnevhodnější chvíli, upadl před dotírajícím Jiřím Klímou, který tak vlétl do šestnáctky a sám před gólmanem Šromem nezaváhal v koncovce. Vedení každopádně Mladé Boleslavi nevydrželo příliš dlouho, moravskoslezský celek také vlastně jen využil zaváhání soupeře.

Kulhánek ve snaze odkopnout míč do bezpečí namazal na nohu pouze dobře napadajícímu Harazimovi, jenž pak z vyložené pozice pravačkou propálil brankáře Mikulce. A ve 35. minutě se Opavě podařilo rozvlnit brankovou síť také podruhé, to když Dordić svou kolmicí uvolnil naběhnuvšího Rataje, který pak z vyložené pozice před Mikulcem pohotově zacílil.

Stejně dobře, jako Mladé Boleslavi vyšel začátek dějství prvního, jí vyšly i úvodní chvíle toho druhého. Ve 47. minutě ještě zasmutnil Janošek, který překonal Šroma, protože jeho přesný zásah nemohl být uznaný kvůli ofsajdu, v 50. minutě se již však opětovně prosadil jeho spoluhráč Jiří Klíma, jehož parádní dlouhou přihrávkou vyslal do šance právě Janošek.

Ve zbývajících pasážích zápasu již další branka nepadla. V 77. minutě odmítl dovršit hattrick Jiří Klíma, kterého tentokráte Šrom vychytal, a v nastavení poté Opava zahodila velkou příležitost k urvání tří bodů na svou stranu. Poté, co VAR odhalil ruku Mazáňe ve vápně, byla nařízena penalta, k ní se postavil Tiéhi, avšak Mikulec jeho střelu z pokutové značky polapil.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Fastav Zlín 1:0

12.12.2020 14:00

Góly: 72. Jaroslav Tregler

Příbram potvrdila stoupající formu, počtvrté v řadě neprohrála a spěchá od posledního místa co nejdál pryč. Tentokrát Středočeši vybojovali tři body proti Zlínu, který porazil gól Jaroslava Treglera.

Zpočátku se ani jeden z týmů dopředu moc nehnal, ovšem v 18. minutě mohl veškerou nudu utnout domácí Tomáš Pilík, který se zcela osamocen zjevil za obranou Zlína, jenže nechal pouze vyniknout brankáře hostů Dostála. Za další čtyři minuty se zaměstnání dočkal také příbramský gólman Kočí, jehož skákavou ránou z dálky prověřil Čanturišvili. Z následného rohového kopu hlavičkoval těsně nad břevno Buchta.

Další šanci si "Ševci" na své konto připsali ve 35. minutě. Čanturišvili centrem vyhledal Jawa, jehož hlavička letěla kolem tyče do autu. Za Středočechy odpověděl o šest minut později Vávra, avšak jeho obstřel se mezi tři tyče taktéž nevešel. Po přestávce přišly chvíle domácího Folprechta, avšak v 52. i 60. minutě nevyzrál svými střelami na Dostála.

V 72. minutě se již ale skóre měnilo. Pilíkova standardní situace z levé strany propadla k Treglerovi, od něhož se pumlíč odrazil za brankovou čáru - 1:0. Moravané si do závěrečného hvizdu vypracovali jedinou možnost na srovnání, avšak střídající Cedidla zakončil v 88. minutě nepřesně.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Bohemians Praha 1905 1:0

11.12.2020 18:30

Góly: 23. Adam Jánoš

Těžký, ale vítězný zápas za sebou mají fotbalisté Baníku. Ti se v důležitém utkání proti Bohemians prosadili díky Jánošovi hned v úvodu, avšak i přes dlouhou přesilovku se nakonec o tři body strachovali.

Od začátku utkání se jako velmi aktivní jevil domácí Jánoš. Ve třinácté minutě musel Le Giang vychytat jeho prudkou střelu ze střední vzdálenosti. Na druhé straně nedokázali procpat balón za brankovou čáru ani Necid, ani Schumacher. Následně to znovu zkoušel Jánoš, i tentokrát však ztroskotal na Le Giangovi.

Do třetice už se Adam Jánoš dočkal. Po čtvrtině utkání zakončil výtečnou akci Baníku a po přihrávce Zajíce uklidil míč na zadní tyč. Branka sice nejprve neplatila, avšak videoasistent změnil rozhodnutí hlavního sudího. Bleskově mohl skóre navýšit Zajíce, do cesty jeho střele se však postavil Necid.

Důležitý moment přišel krátce po návratu ze šaten. Necid trefil Tetoura nešikovně loktem a uviděl žlutou kartu, a jelikož byla jeho druhou, musel odejít do šaten. V dalších minutách se znovu ozval Jánoš, tentokrát napálil míč příliš vysoko. Vzápětí Zajíc namísto střely přihrával Azevedovi, jenž už zakončit nedokázal.

Následně se opět musel činit Le Giang, který bravurně zlikvidoval Azevedovu zajímavou ránu. Zbytek utkání už další zajímavé momenty nepřinesl a Ostravští tak získali cenné vítězství, díky němuž se i se zápasem k dobru už vyšvihli do první desítky. Naproti tomu Klokani jsou stále na třinácté příčce.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha1192033:329
2.Sparta Praha1180326:1724
3.FK Jablonec1171319:1122
4.Sigma Olomouc1155117:1020
5.FK Pardubice1153313:1318
6.Viktoria Plzeň1152421:1617
7.MFK Karviná1144311:1416
8.1. FC Slovácko1043315:1115
9.Fastav Zlín1150613:1415
10.Baník Ostrava942313:814
11.Slovan Liberec1042414:1414
12.Dynamo České Budějovice1135315:1914
13.Bohemians Praha 19051132613:1511
14.FK Teplice1131712:1910
15.FK Mladá Boleslav1123613:199
16.1. FK Příbram112369:259
17.Zbrojovka Brno1113710:246
18.SFC Opava1113710:256

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (647)

Přidat komentář
HorajzmAmmann

1. poločas super, 2. radši bez komentáře.

Klusáčku, jsi v Ostravě. Tak nebreč

Reagovat
bobis21

Posledních 20 minut jsme byli zbytečně pasivní a sami jsme si z toho udělali drama. ale těch prvních 60 minut vypadalo dobře a šance na další góly taky byly, takže zasloužené 3 body. Potočný ale zase k ničemu... Střed Jánoš - Tetour si sedl, to je dobrý základ

Reagovat
ratusek

Neviděl.jsem. jak hrál Pepe? A Potok zase k ničemu? To byl totální fail

Reagovat
braveheart

moc se neukázal.. prý nervozní

Reagovat
braveheart

Potok fajn, zase žlutá

Reagovat
HorajzmAmmann

Potok zase bohužel nic, Azevedo 10/10, Fillo 9/10. Mena nervozní, ale musím říct, že si několikrát říkal o příhrávku, ale nedostal jí. Moc se do hry díky tomu nedostal...

Reagovat
Han střelil první

Dyjan byl úplně všude, klíčový hráč momentálně.

Reagovat
bobis21

První dotek super, pak mi ale přišlo že moc kreativity neukázal a spíše to brzdil. Na první zápas ale určitě slušné a dal bych ho ta znovu. Ten střed Jánoš, Tetour, Mena má na to hrát ten styl který Kozel chce.

Reagovat
Han střelil první

Trošku škoda, že z té trojice měl největší tah na branku defenzivní Jánoš. Jako tahle trojka je v pořádku, ale buď bude Mena odvážnější dopředu nebo musí hrát dobře obě křídla.

Reagovat
ratusek

tak snad dobrý do budoucna, akorát je potřeba vyřešit ty křídla

Reagovat
ACSeRw!n

pro spanela musel bejt vcerejsi zapas primo ocistec

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
lichna.

Ja teda nevim, ale první poločas se mi Potok libil, až se divím te vlně hejtu.

Reagovat
bobis21

Mě ničím dnes nezaujal, a to ho většinou spíše obhajuji.

Reagovat
Nuno čomes

A co jste od Potočného čekali? Baník mu dal úplně nesmyslnou smlouvu na průměrného hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím asi souhlas. 350 tis měsíčně není zrovna málo

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
ACSeRw!n

dneska staci parkrat dat hezkej gol z primaku a udelas na tom karieru..

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Tvl ten druhej byl ještě lepší .....a mimochodem, co je novýho okolo Viktorky, myslím tím jednání Loudy s městem?

Reagovat
monty25

Nic, ticho po pěšině. Obávám se, že to s Viktorkou špatně dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice 1:0, ale herní projev = 0. Ven!

Reagovat
Riviera Kid

Ta první žlutá pro Necida byla jako za co?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Firkraag

Za faul na něj.

Reagovat
Coutinho10

i ta druhá

Reagovat
Puskas

Za to, že přinutil Svozila zařvat.

Reagovat
raduinho

Suchej hajzl.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Svozil hned ze startu prošlápne Necidovi nohu a nic a Necid nekompromisně hned karty. Minule to bylo zase naopak. Takové chyby

Reagovat
smazaný uživatel

Hodinu sme si dali parádní Kozelball a zbytek zápasu odpočinek na Boleslav kam si jedeme pro další tři body.

Reagovat
HorajzmAmmann

Kozelball doufám, že se to nechytne...

Reagovat
smazaný uživatel

To sem tu už psal několikrát. ©

Reagovat
John Obi Mikel

Kozelball To je dobrý

Reagovat
FCB1922

Ta branka byla laskomina.

Ještě, aby se Pepinho více sehrál s mužstvem a jazda.

Btw., v Bolce se naposled vyhrálo, když jsem měl ještě vlasy, to byl Švejk na frontě, tudíž není kam uhnout, vyhrajeme!

Nicméně, bavilo mne, jak hrajeme po zemi, to dříve nebyvalo

Az bude tym dle oka Kozla, o to více se těším na výsledný produkt :-)

Reagovat
smazaný uživatel

V době kdy jsi měl ještě vlasy to byla Stará Boleslav Teď hrajeme s Mladou

Reagovat
FCB1922

Jasne! A tykal si s liskou rysavou, když jsme v té oblasti

A potěšil mne rozhovor s panem trenérem Kozlem, když se ho Kvasnica zas ptal na to omlazení kádru.

Muhehe, vážně z toho mám radost, jak vlastně uzemnil jeho další neznabohy, co na internetu již neví, co mu vyčíst.

A Míša se ještě cítí dotčeny

Nicméně, stále jsme v tom kruhu, kdy někteří nechápou, čím klub prochází. Proto mám vazne radost, že i trener to řekl nahlas.

Reagovat
FCB1922

Radost mám vážně velkou

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je klasický Kvasnica. Chtěl ostatní ohromit nějakou senzací, jak "setře" trenéra... a ve výsledku je zase za blbce.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, neskutečný humor

Reagovat
ratusek

Boleslav totálně marná, takžš si na nás smlsnou. Stejně jako Teplice. Jsme takoví jánošíci

Reagovat
lichna.

Reagovat
Banger

Kozelball > Sarriball

Reagovat
Blasphemer

Kozelball

Reagovat
KingMaster13

Za Kozelball

Reagovat
Kepy_FCB

Až pochopímě že zápas trvá 90.+ minut tak to se současným trenérem na 6.-8. příčku snad bude

Hrát závěrečnou půlhodinu na brejky (ještě blbě řešené) doma proti Bohemce je ostuda. Takže zase s velkými rozpaky poražen další suteréní soupeř, ani dnes Kozel nepřesvědčil, je mi líto!

Reagovat
smazaný uživatel

Pozavírat celý svaz má doživotí. Takto se to hraje pořád a bez trestu, ale hlavně, že poctivé týmy jako nás řežou v médiích

Reagovat
Han střelil první

Falešná výhra jako loni nebo teď bylo všechno v pořádku?

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Losinho

Reagovat
Selänne

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Červená pre Klokana v poriadku?

Reagovat
braveheart

přísná..

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Liquid

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
bobis21

Druhá žlutá jasná, první přísná - souboj tvrdý, ale on se tam přimotal docela omylem.

Reagovat
Riviera Kid

První přísná? Já nechápu jak to vůbec mohlo být odpískáno jako Neciduv faul. Vždyť stál a zezadu do něj narazil hráč. Co je na tom jako faul?

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
Banger

pro nás lepší, kdyby nebyla, protože od té redky jsme začali hrát strašnou sračku

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

u Baníku má vyloučení většinou opačný efekt...

Reagovat
Banger

nepochopitelné jak rozdílné poločasy jsme schopni odehrát, obzvlášť když je v tom to vyloučení soupeře. Jánoš to po zápase říkal, že se podělali a nechápe proč. Hráči tam jsou zkušení, z tribun na ně nikdo neřve, tak kde je problém? no je tam ještě strašně moc práce před námi

Reagovat
HorajzmAmmann

spíš zahrála jinak Bohemka, tlačila se více do útoku. Problém byl v tom, že Baník nedokázal podržet balon. Tady bych totiž od Tijanyho čekal větší pomoc.

Reagovat
Liquid

tu hrajete pod Kozlem celou sezonu

Reagovat
raduinho

Suchej hajzl.

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Pablos

Hraje někdo vůbec momentálně v lize hezkej fotbal? Asi Slavia a trošičku Český Budějovice a tím to asi končí ne?

Reagovat
Slavia10

Budějky bych chtěl v EL, hodně sympatický tým i styl hry.

Reagovat
Pablos

Na tohle já moc nedávám, dokud nevidím jak ten tým vážně v Evropě hraje, což nemusí být prostě stejné jak v lize.

Reagovat
BaggioRoberto

Bylo by to hezký, ale to mas tezky, po sezone zase odejdou Šulc, Van Buren, Havelka, kdyby se uhráli poháry tak nekdo koupi Brandnera, Talovierova, Čavoše a muzes to stavet znova.

Reagovat
stas87

Toto celkom dlho trapilo rakuske kluby, ze tam ofenzivne hral len Salzburg, sem tam sa pridal Rapid, niekedy Austria a Sturm. Lenze oni pochopili, ze hrat na vysledky nema v ich lige velky zmysel, pretoze destrukciou hry ziskas len bod ale lepsie je 2x vyhrat ako 4x remizovat. Skratka zmenili sposob hry na viac ofenzivny, za svoje to zobral LASK a motivacia hracov zo St. Poltenu, Tirolu ci Altachu je jasna, upozornit na seba a dostat sa do Salzburgu, LASKu ci Rapidu a hrat v europe. Vyskocil im aj Wolfsberger a Weissman za nich loni dal 30 golov. Jasne, ta dolna sestka na tie vysledky hrat bude v snahe zachranit si holy zivot, ta horna sestka ale chce hrat futbal,

Reagovat
Pablos

Tak ono to zase není tak úplně že tu hrajou dva kluby ofenzivně. Tohle bych řekl, že se u nás taky dost změnilo... Jen to teď nikomu moc úplně oslnivě nejde.

Reagovat
stas87

Nesledujem Česku ligu, zapol som si ale zápas Ostrava-budejovice a tam práve hostia prišli hrať futbal a vyhrať. Nehrali zozadu a nečakali na jeden brejk, ktorý si tím raz za zápas vypracuje. A právd tento spôsob hry či rozmýšľanie nad herným prejavom sa mi páči u Horejša. Tým sa odlišuje od trénerov v lige a človek si ku neni ľahko nájde sympatie. Oproti takému buranovi ako je Rada je to veľký rozdiel. A to myslím Rada hra asi najviac pragmaticky futbal v lige.

Reagovat
Pablos

No zase bych nebyl až takovej, on Jablonec hrál často ofenzivní fotbal pod Radou, když měl hráče jaké měl, v EL si to šel rozdat na férovku s Rennes s Dynamem.. Vůbec žádnej alibistickej zanďák, docela v pohodě oproti třeba Zlínu rok před ním, kterej byl prostě do počtu. No ale pak už mu to samozřejmě párkrát Pelta rozprodal a začal se čím dál tím víc uchylovat k těm účelovým zápasům hlavně na body. No to je prostě u nás taky trošku v hajzlu tohle, tady se dá klidně úplně v pohodě jakékoliv mužstvo mimo TOP3 krásně vykoupit a rozložit úplně že svého pojetí hry, když už na to prostě nejsou hráči pak a není kde pořádně brát.

Reagovat
KingMaster13

Nejvíc pragmatickej fotbal v lize bych řekl že hraje Bob ve Zlíně Pak bych asi řekl že Rada, Příbram a Opava hrají hodně na obranu ale ti nemají kvalitu aby to ubránili A dost defenzivní je taky celkem Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Ale samozřejmě v tom oproti Rakousku pokulháváme, to zase jako jo. A líbí se mi jak se toho chopili, místo toho, aby se donekonečna jen vytrubovalo, že je Salzburg jinde tak se do toho taky opřeli i další a sklízí tím úspěch, určitě sympatický.

Reagovat
ratusek

Jablonec začal hrát když posadil TH

Reagovat
KingMaster13

Slavia, Budějovice, letos celkem Sparta (ačkoli teď jim to začalo drhnout), baví mě Slovácko, Pardubice ale tam je to spíš tou euforií, Karviná hraje super a musím říci že se nekouká špatně ani na Brno

Reagovat
Pablos

tak myslel jsem opravdu momentálně a vypadla mi ta Karviná tu bych tam ještě dodal. Ale když to vemu z širšího nějakého úseku, tak ano... souhlasím s těma co si vypsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Vydřená výhra - v první půlce slušné náznaky, ale Bohemka to Baníku hodně usnadnila. Druhý poločas už taková klasika.

Reagovat
EAG le grand amour

V životě jsem neměl takovou radost z mlhy. Druhej poločas to fakt bolelo, hlavně teda Baník, hrůza. První poločas ale relativně kvalitní.

Reagovat
HorajzmAmmann

Průměrný věk hráče z dnešní základní sestavy s jediným odchovancem byl 29 let. Kdy přijde to plánované omlazování?

„Myslím, že důležitá je výkonnost. Pokud bude hrát Jirka Fleišman, Martin Fillo nebo Honza Laštůvka takhle, tak do sestavy patří. Nemůžete chtít všechno. Když budeme omlazovat a budeme dvanáctí v tabulce, tak budete psát, že nemáme výsledky. Když budeme mít výsledky, budete psát, že nemáme mladou sestavu. V kádru mám šest odchovanců Baníku, je jen na nich, aby ukázali, že jsou lepší než ti, kteří jsou momentálně v základu. Rozhodující je výkonnost.“

To platilo pod Pánikem i pod Kozlem. Juroška, Holzer, Budínský musí ukázat, že mají na to, vytlačit tyhle kluky ze základu. Zatím to neukázal ani jeden. Fillo, Fleišman pořád nejlepší v Baníku.

Až ti dva krajní obránci odejdou budeme mít mladší sestavu, ale máme momentálně do budoucna připravenou náhradu? Je vůbec v lize někdo kdo je dokáže nahradit a budou podávat podobné výkony?(Schumacher, Ndefe, Koscelník, Čolič,Havel?) Každopádně nahradit F+F bude celkem oříšek. Uvdíme zda na to mají Holzer a Juroška...

Reagovat
smazaný uživatel

Holzer na to úplně v pohodě má. Pod Kozlem šel hodně nahoru...

Reagovat
HorajzmAmmann

raději ho uvidím v záloze...

Reagovat
smazaný uživatel

Před Flaškou místo Potoka určitě taky.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
ratusek

Reagovat
lichna.

Treba se vrátí Granec a bude takové zjevení jako kdyz se z Anglie vrátil Gregus

Ja bych ho osobně radši taky viděl v záloze, ale kdo ví.

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla paráda

Reagovat
bobis21

Hlavně vyčítat nasazení Filla s Fleismanem když není k dispozici ani Holzer ani Juroška je fakt nesmysl. Vždyť tam byli jediné možnosti na své pozice v kádru

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to vyčítá komu?

Reagovat
bobis21

No tak vyčítal Kozlovi průměrný věk kádru a tohle byli jediní 2 třicátníci v poli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle tam podle mě není. Jen otázka k prohlášením z ledna ohledně omlazování.

Reagovat
bobis21

Tak když srovnáš průměrný věk těch sestav co nastupují tak tam omlazení je oproti minulému roku (samozřejmě i díky odchodům Procházky, Baryho, Smoly atd.). Dneska ten průměr nahoru táhli právě zmínění, kteří taky dnes byli jediné možnosti na své pozice v kádru. Hráči jako Kaloč, Šašinka, Tijani nebo Buchta dostávají neporovnatelně více času než vloni. Taky bych si přál aby třeba Buchta hrál víc, ale zase nedělejme že je ten věk stejný jako byl.

Reagovat
smazaný uživatel

To nepopírám, reálně by to ani moc nešlo. Ale Kvasnica má pravdu, že dříve dostával jiné odpovědi a najednou se to bez vysvětlení obrací. Tak se jen zeptal.

Reagovat
RadekVonCZE

Koscelníka vám nedáme ani za hovno

Reagovat
Stannis Baratheon

Však proč by chodil do horšího?

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Stannis Baratheon

?

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
Stannis Baratheon

Teď když si Liberec slušně vydělal za EL...

Reagovat
HorajzmAmmann

jako kdyby Liberec nikdy nikoho neprodal za pár korun, že?

Reagovat
Stannis Baratheon

No Koscelníka do Baníku fakt za pár kaček neprodají. O to se Jarda Tvrdík postará.

Reagovat
HorajzmAmmann

To už je ale druhá věc. Rozhodně bych z toho přestupu nebyl překvapený... Viz Potočný... Taky do toho Baníku z Liberce šel...

Reagovat
Stannis Baratheon

Potočný je ale úplně jiný případ. Ten už pravděpodobně rezignoval na větší sportovní ambic. Ještě pár let zpět hrál za Brozany a věděl že na větší kariéru už to asi nebude a Baník pro něj bude fajn. Pro Koscelníka by to byl jen zbytečný mezikrok.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
meliooo

Juroška, Holzer ani Budínský nejsou mladí hráči.

Reagovat
HorajzmAmmann

To jsem někde napsal? Ale když dás ty 3 místo Filla, Fleismana a Lastyho spadne ten věk neskutečně dolů.

Budinský je o 9 let mladší než Lasty

Holzer o 11let mladší než Fleisman

Juroska o 7 než Fillo

Reagovat
Bakary3

Ja myslim, ze tohle tvrzeni Kozla nemůže nikdo rozporovat, ma 100% pravdu.

Jen - to fakt nerejpu, podotykam - je zvlastni, ze Panikovi to bylo hodne vytykano.

Jinak koukam, ze treba Kaloc byl vcera v absencich, zacal hrat Tijani, divim se, za Sasinka vcera nesel ani na hriste, ale jo, nedostane se na kazdyho. Co Drozd?

A nejvíc me prekvapuje Buchta, ten jeho gol proti Slavii byl top, prijde mi zvlastni, ze se neprosadi pres Potocnyho, kterej pusobi jak uplna lopata.

Posun tam je, Panik by je nasazoval mnohem min, to je jasny. Ale jako nejakou velkou revoluci to zase nevidim, ti mladici jsou porad spis v sirsim kadru a zakladni 11 se moc nemeni.

Reagovat
icemike

Potočný je protěžovaný

Reagovat
smazaný uživatel

je hlavně přeplacenej, jestli fakt bere těch 350k, tak je jasný, že ho neodstaví.

Reagovat
ratusek

Tijani je hráč spíš na konec zápasu, do kombinace marnej, ale třeb a se ještě zlepší. Šašinka je asi uplně v prdeli. a Drozd musí zesílit, Buchta byl asi ještě marodnej. Na ukor Potočnýho by nehrál ani Messi, protože je to Kozlův kůň bohužel.

a s tím posledním souhlas, ale je to dáno tím, že je dle mě pod obrovským tlakem a nechce tam dávat mladý, protože jak sám říkal, kdybysme hráli o záchranu, jakože to tak mohlo ještě před pár týdny vypadat, tak by se mu vyčítalo, že hrajou sice mladí, ale je to k ničemu. ale uznávám, že by tam ten Drozd, Buchta, Kaloč a další mohli hrát víc

Reagovat
Bakary3

Reagovat
FCB1922

Odstavec o zapracování mladých :

"FCB192211.12.2020 09:51#

Zapomněl jsi zmínit, že tým prochází přestavbou, která bude trvat minimálně do léta 2021.

Co se týče příchozích, Zajíc marodil, Juroška nepotkal formu a na jeho místě dobře zahrál Flaška s Holzerem, jediný Potočný se hledá. Teď čerstvě Pepinho, jenž musí nejdříve natrénovat. Nehledě na to, že prodělal C19, za to může Kozel?

Tudíž Kozel de facto měl jen jedno přestupové období, kdy mu přišli vytipovaní hráči, ne dvě. A skladbu kádru momentálně doplněju k obrazu svému, to není jak ve FIFĚ, kdy to zvládneš během pár kliknutí. Trvá to nějakou dobu.

Mladé zapracovává, avšak on nemůže za to, že VW, Barkovovi a dalším přejebalo v palici. Nebo si snad myslíš, že on je dotáhl skoro na šikmou plochu?

Drozd musí ještě hodně zesílit, aby mohl pravidelně hrát ligu s muži.

Azevedo prodloužil. Nemám ho rád, ale dokážu přijmout, že je momentálně náš nejlepší hráč (bodejť by ne, začal makat, když mu končila smlouva). Snad ho v průběhu jara dobře zpeněžníme, pokud bude pokračovat v nastoleném trendu.

Duch Vrby obchází Vítkovice, s tím jediným souhlasím.

Avšak je taky liché ani ne po roce a po tiom všem vyhazovat Kozla, zvláště, když nedostal ani pořádné penzum času na práci. Nakonec bychom byli sami proti sobě, když jsme o něj tolik stáli."

Reagovat
Bakary3

Promin, ale citovat sam sebe jako zdroj nebo jasnou pravdu je trosku divny ale kdyz uz, nejdriv to bylo, ze o nic nejde minulou, ted najednou i tuhle.

Pritom to vyjádření Kozla je jasny - na vysledky se hraje, proto ti mladi nemuzou hrat hned.

Ja Kozla nijak nekritizuju ani nevyhazuju, myslim si, ze v ramci nasi ligy je to urcite z těch lepsich treneru a Banik ho spravne podrzel.

Ani mu nevycitam, ze nenasazuje tech mladych o tolik vic, asi taky nejsou kdovíjaky, Drozd asi bude super, ale je mladouckej.

Sasinka a Kaloc mi pripadaji jakp prumerni ligpvi hraci.

Slibnej mi prijde Buchta, uvidíme.

Jen mi to prislo, ze nekdy se Kozlovi dela velky alibi ohledne tech mladych, kdyz realne fakt spis naskakuji z lavičky- prestoze tam samozřejmě posun je, ale na vysledky to nema tak velky vliv, jak velky alibi se mu v tomhle smeru dela. S covidem to samy, taky se s nim perou vsichni.

Hraci - tak to v nasi lize je, a6 na prvni 3 kazdy pracuje s tim, co ma.

Realna omluva je pro me to, ze s nima chce hrat jinak. To beru.

Reagovat
FCB1922

Tam máš jen vypsané, proč mladí nehrají. Drozd slabý, co se týče muskulatury, musí v tomto ohledu nabrat sílu, jinak ho zabijou protihráči.

Ideální pro jeho rozvoj by bylo angažmá někde na rok ve druhé lize.

Barkov, VW a další v laickym slova smyslu nedávají fotbalu vše. Proto nedostávají šanci, aby si uvědomili, co chtějí. Jinak není problém, oba už byly na lavičce v zápasech Áčka.

Nechtělo se mi to psát, tak sem to zkopíroval.

Reagovat
Bakary3

Jo, ok

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli by Vrba byl ochotný převzít Baník, nečekal bych ani minutu a Kozovi sbohem a šáteček

Reagovat
Bakary3

Jo, s tim Vrbou to myslis jak? Ze se o nem uvazuje, nebo co?

Reagovat
Uwe háže buly

Kolik může ten Azevedo po prodloužení tak brát?

Reagovat
smazaný uživatel

Pánik ✔️

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak Drozd je pořád 2003 a na svých postech má Jánose a Tetoura. Máš pravdu, Buchta (nebo i kdokoliv jiný by místo Potoka hrát), ale asi se snaží Potoka rozehrát než ho prodají nebo se s ním snaží Kozel pracovat. Zase je dobré, že nikoho neodstřelil. Já osobně nevytýkal Panikovi nic, nevytýkam to ani Kozlovi. Rozhodující je kvalita a ne věk. A Sasinka by měl odejít na hostování...

Reagovat
HorajzmAmmann

A Kaloč se mi moc nelíbí. Vyloženě defenzivní hráč. Popravdě jsem čekal víc od Barkova, ale ten si to prý musí srovnat v hlavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Kaloče bych zapracoval na stopera až půjde Zio pryč.

Reagovat
HorajzmAmmann

To není špatný nápad.

A z Potoka udělat Filla 2.0 na beku

Reagovat
smazaný uživatel

Jen to ne!

Reagovat
HorajzmAmmann

fotbalově mi příjde úplně stejný jako Fillo. Třeba by mu to tam sedlo.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně souhlas. Pravda, která je často a nesmyslně rádoby odborníky prehlizena. Důležitá je kvalita, ne věk

Reagovat
bobis21

Ten kádr co hraje je ale i s těmito hráči o dost mladší než co hrálo pod Pánikem, to je to co si neuvědomuješ

Reagovat
Bakary3

To si uvedomuju a napsal jsem, ze to omlazeni je zretelny v sirsim kadru , ale ne tolik v zakladni 11. Priste cti lip, nez zacnes rozdavat citrony.

Reagovat
bobis21

Ale ono je i v té základní sestavě, takže citron zasloužený. Když se podíváš na základní sestavu proti Bohemce vloni na podzim, tak bylo v poli 5 třicátníků - letos tam z nich zůstali 2 (a mylím že zrovna Fleišmana Pánikovi fakt nikdo nevyčítal).Tohle jsou rozdíly v těch sestavách před rokem a včera:

Procházka -> Stronati -10 let

Kuzmanovic -> Mena -9 let

Smola -> Zajíc -7 let

Šindelář -> Svozil -2 roky

Hrubý -> Tetour stejný věk

Reiter -> Potočný +3 roky

Zio by hrál i před rokem kdyby mohl, ale i tak je rozdíl v tom že pro Boba byl první náhradou za něj 36 letý hráč, letos má náš nejstarší stoper v kádru o 9 let méně.

Reagovat
Bakary3

Podle me neni, protože jsi účelově vybral sestavu, aby ti to vyslo.

Stronati patril do zakladu, takze zadnych -10.

Kuzmanovic dlouho taky, Mena odehral par zapasu a uz ho beres jako jasnou vec, aby ti sly cisla zas dolu. Sindelar byl taky spíš hrac na lavici.

Zajic jo.

Reagovat
bobis21

Srovnal jsem zápas se stejným soupeřem před rokem a i za celou sezónu je ten věkový průměr nižší než byl minulý podzim. Já za to nemůžu že ty neumíš matiku

Reagovat
smazaný uživatel

S ním je to ztráta času. A to tady v týdnu sliboval, že dá pokoj. Zase lež.

Reagovat
Bakary3

... v tom smyslu, ze vas nebudu provokovat, tak si nevymyslej.

Reaguju normálně, i na trevora, muzem si vymenit nazory, nesouhlasit, ok, jede se dal.

Zkus to taky... jsi jak malej urazenej kluk.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi akorát ty. Zase ses chytil do vlastního nesmyslu a teď kopeš kolem sebe, viz reakce na bobise že si něco účelové upravuje.

Reagovat
Bakary3

No nemyslím si.

Hale, tak na mě nereaguj, když nejsi schopnej přijmout rozdílnej názor.

Diskutuj jen s těma, se kterýma souhlasíš, a rozdávejte si tu palce, protože to je zřejmě tvůj vysněnej stav.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysněný stav je abys tu nepsal ty svoje pičoviny a lži. Ale to ty asi nejsi schopný zvládnout.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Bakary3

Ok, ale to nedava smysl, protože to je vicemene nahoda, realne asi vis, kdo do ty sestavy patril a kdo ne...

Reagovat
bobis21

Tak Stronatiho jsem tam přímo zmínil že by hrál, tak fakt nevím co se mi snažíš vyčítat. Navíc jak říkám - celý podzim je ten věkový průměr nižší, tak nevím proč se snažíš tvrdit že k žádnému omlazení základní sestavy nedošlo. Je ten proces generační výměny u konce? Samozřejmě že ne, zatím nemáme za ty hráče jako Lašty nebo Fleišman náhradu (u druhého navíc čekám že se ještě posune na stopera a prodlouží kariéru). Ale tvrdit opačný extrém je taky nesmysl.

Reagovat
Bakary3

"ti mladici jsou porad spis v sirsim kadru a zakladni 11 se moc nemeni"

kde tvrdím, že k žádnýmu omlazení základní sestavy nedošlo?

Jen jsem to napsal s ohledem na to, že nějaký velký omlazování jako alibi pro Kozla mi nepřijde úplně na místě, nic víc.

Reagovat
bobis21

"ti mladici jsou porad spis v sirsim kadru a zakladni 11 se moc nemění"

Reagovat
Bakary3

Ano. Spíš. ... Se moc nemění.

Což se nerovná tvrzení, že v základní sestavě k žádnýmu omlazení nedošlo.

A nebo koho považuješ za toho mladíka? Ty, cos vypsal, jsou v podstatě stálý ligový hráči.

Jen Mena je z nich ještě na naší ligu neokoukanej.

Reagovat
bobis21

Omlazení nemusí nutně znamenat že hraje dorost. Ale když místo hráče kterému je 36 nastoupí někdo kdo má 26, jedná se o omlazení. Stejně tak když místo třicátníků Smoly/Baroše hraje na hrotu Zajíc (24)/Šašinka(22). Nikde neříkám že tam hrají mladíci, ale že je sestava mladší než byla, což je něco úplně jiného. Před rokem jsme byli 1.-2. nejstarší tým v lize, teď někde kolem 10., což je na tak krátké období docela posun. Ale je to jen začátek cesty a pořád jsme v přestavbě.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se priklonim na stranu ostatních. Většina tvých komentářů nemá hlavu ani patu. Je vidět, že o fotbale víš tužku

Reagovat
smazaný uživatel

A co měl Pánik dělat, když se příchod Svozila neudělal v létě? Tak prostě pracoval s Procházkou a Šindelářem. A za práci s mladýma byl tady kritizován snad po každém zápase, jestli si dobře pamatuji. Takže změna je u Mena, ale to zatím není žádný dlouhobý jev, že by nastupoval na úkor Kuzmy a Zajíc.

Naopak když tam neustále Bob cpal Holzera, tak byl kritizovaný, proč tam Jidáše pořád cpe.

Reagovat
bobis21

Holzera tam právě skoro vůbec nedával, po jeho odchodu hraje mnohem více a to že třeba Šašinka musel jít hostovat protože ho Pánik nechtěl a radši hrál Smola, za tu může kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Sezóna 2018/2019 naprosto regulerní člen základní sestavy. Sezóna 2019/2020 sice chodil z lavičky často, ale hrál. Ovšem na jaře už zasáhl jen do 6. zápasů. Až v letošní sezoně začal hrát pravidelně.

Šašinka v sezóně 2018/2019 měl 27 startů. Ale statisticky se mu nedařilo a tak ho Pánik poslal na Slovácko, kde hrál zatím nejlepší fotbal a na základě toho ho vzali v zimě zpět do Baníku, což by se nejspíš stalo, i kdyby Pánik zůstal.

Reagovat
bobis21

Co to meleš? Vždyť za když vezmeme jen základní část tak za 10 jarních kol odehrál více minut než za 20 podzimních a i s nadstavbou odehrál na jaře více než dvojnásobek minut oproti podzimu

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál 90 minut na Slovácku, Budějovice, Olomouc, Liberec a Slavie plus 17 v Plzni, v nadstavbě si ani nekopl pokud sem správně našel informace. Nehledě na to, že když hrál tak většinou nemohl Fleišman.

Reagovat
bobis21

Jo, v nadstavbě se zranil, spletl jsem si sezónu. Ale i tak odehrál za těch 10 zápasů na jaře více minut než za 20 na podzim, takže je jasné že jej od začátku využíval Kozel více.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slovácku by hrál i pod Bobek jelikož Fleišman nemohl, ostatní zápasy aem už nedohledával, ale myslím, že to bylo vždy obdobné. Tudíž se už můžeme jen dohadovat, zda by hrál méně nebo více.

Nicméně Bob byl za tuhle práci kritizován, ale pod Kozlem je to dost podobné. A argumentuje se tu správně, že Flaška a Fillo jsou lepší, jen by to chtělo stejný metr.

Reagovat
bobis21

Nemusíme se dohadovat jestli to bylo méně nebo více. Počet minut je jasný a měl jich více na jaře než na podzim, přestože na jaře bylo méně zápasů a navíc byl část zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečná diskuze, otáčíš to tak jak potřebuješ. Ano na počet minut to bylo víc.

Reagovat
bobis21

A co teda otáčím? Bylo to víc, proto říkám že to bylo víc. Nevím jak jinak interpretovat že je jedno číslo vyšší než druhé.

Reagovat
smazaný uživatel

Kozel ho využíval, když nebyl k dispozici Fleišman. V ten moment by ho musel asi využít i Pánik ne? Na Slovácku hrál výborně, ale hned další zápas nehrál. Budějovice hrál, vyhrálo se, opět bez inkaosvané branky a další zápas s Boleslaví opět nehrál. Proč tedy?

Reagovat
Han střelil první

Vůbec s ním nediskutuj.

Reagovat
bobis21

Ve všech dalších zápasech kdy nastoupil byl k dispozici i Fleišman. Takže se bavíme o přesně jednom zápase?

Reagovat
smazaný uživatel

Vykasli se už na něj na blbce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bob poznal dříve, že Sasinka je dřevák. Kozlovi to trvalo déle, ale už ho taky uklidil na lávku. Takže body pro Boba

Reagovat
Losinho

Reagovat
HorajzmAmmann

To bych fakt neřešil. Prostě to dělá ten Fillo a Fleisman.

To stejně Limberský - zatím ho nikdo nedokázal vyhodit že základu. Bez nich ten věk spadne o hodně a ukáže se to i na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Holzer ne. Mně se na levym beku nelíbíl nikdy. Před obráncem budiž, pokud by hrál podobně, jako po návratu první zápasy.....

Reagovat
Jolly Roger

Z toho fotbalu bolely oči, nedalo se na to dívat. První půlku jedním okem trochu ano.

Reagovat
Jolly Roger

Škoda, že ta mlha nepřišla v 50té minutě.

Reagovat
BaggioRoberto

8.11. Karviná - BOHEMKA 2:1

25.11.Dynamo - BOHEMKA 2:1

8.12. Jablonec - BOHEMKA 2:1

11.12.Baník - BOHEMKA 1:0

Ty ani nemusí nikam jezdit. Napíšou 2:1 a je klid.

Reagovat
mickey mouse

Já už nevím co víc chcou, nejslabší soupeř co k nám přijel a nedají penaltu v nastavení. Tady je bohužel padák úplně jasný

Reagovat
ratusek

Reagovat
AjaxFans

Druhá penalta v řadě, či?

Reagovat
mickey mouse

Jop, trapně ztracené body

Reagovat
REPLIKATOR

Zlín Takhle ty svině zase nespadnou

Reagovat
Zdechlina

Musí. Nikdo je v lize nechce

Reagovat
Salfovic

Já jo

Reagovat
Zdechlina

Proč?

Reagovat
Salfovic

Těžko říct, asi nějaká perverzní slabost.

Reagovat
Zdechlina

Tož každý máme něco

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, po Vánocích začne "zlínské jaro"

Reagovat
Salfovic

Horváth si namazal podzimního Páníka

Reagovat
John Obi Mikel

Na Pánika už je zima. I v Baníku už to v prosinci nebylo ono.

Reagovat
braveheart

Kdy Pardubkám dojde dech?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad brzo

Reagovat
Salfovic

Až budou místo tréninků hákovat na stavbě stadionu.

Reagovat
braveheart

A nebo udělají za další dvě kola 4 body.

Reagovat
pingla

nikdo neví, podle zdejších expertů se měli sotva udržet

Reagovat
Liquid

jj EF kavárna perlila

Reagovat
Losinho

Ten frajer z fotbal focus podcastu, co trénuje ČFL tipoval, že budou mít po podzimu 7 bodů.

Reagovat
braveheart

Docela bych se nedivil, kdyby Pardubky do vánoc v každém zápase bodovali a to i na Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Se prober zase. Letos elán, příští rok sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Negři v útoku a Plzeň šlape. To už netrenuje rasista Gula ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevšiml sem si, že by Plzeň slapala

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec pomůže, když je třeba

Reagovat
PavlíčeQ

Jojo, rádo se stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

No.......Myslel jsem to asi jinak Ale tohle je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě bych Necidovi nedával ani jednu z těch žlutých. První - nemá smysl mluvit a druhá - tam nešel podle mě s cílem loktem udeřit. Jdeš do výskoku, chceš to trknout hlavou, rukama si pomáháš vyšroubovat se víc nahoru ..... To by si musel hráč strčit při výskoku ruce do (_._) a skákat tam jak nějaký gumídek. Že jsme nedominovali v početní převaze ještě beru, často se to stává, soupeř se semkne, bojuje, chodí do soubojů ..... Ale že nás budou takhle v deseti přehrávat .... A odpískat ten kontakt Azackého na pentli - už jsem to viděl nejednou pískat. Asi klika, že byla mlha..... 3 body jsou, ale druhá půle opět o ničem. První sice slušná, ale po šestnáctku ... Divím se, že prvního z útoku dá dolů Zajíce, přičemž má teď asi nejlepší předpoklad dát gól. Potočný naopak - a jde dolů poslední ....

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
braveheart

Jak hrál R. Hrubý? chtěl jsem kouknout na druhou půlku, ale o poločase byl střídan.

Reagovat
puji

asi na hovno

Reagovat
Mass

V Jablonci sklapla Csaplárova past

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ondrasch77

dokonale...

Reagovat
smazaný uživatel

Petr Rada je ten nejlepší trenér na světě kurva

Reagovat
John Obi Mikel

Viděl jsem jenom druhou půlku a Jablonec výborný. To by mě teda zajímalo, co se dělo v prvním poločase.

Reagovat
ondrasch77

To nechceš vědět , hráči pak asi nechtěli být účastní poločasové pauzy...

Nicméně to své ovoce asi přineslo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Rada udělal v poločase ceres.

Reagovat
montaigne33

Domnívám se, že Guľomet na 99% končí... Klasická Csaplárova past Gratulace Jabkám Odehráli parádní 2.pol.

Reagovat
dinss

Neskutečný co si dokážeme při vedení v poločase 2:0 dovolit. Když ti dá gól frajer, co neumí pravou kopnout do balónu a Doležal s jeho tristní formou, tak se na to může půlka kádru fakt vysrat. Havel zase u gólů, kdy na metru nedokáže vystát hráče. Ten ať táhne za klokanem. Tohle Gula nemůže ustát ... teď už ne. Tohle je totální provar. Jablonec, Olomouc.. Sparta včetně sešívek před námi v tabulce a Pardubice pár bodů za námi. To je na pokutu pro celej tým ...

Reagovat
Rothbard

Pár bodů za námi? Mají o bod více. Nováček bez vlastního stadionu.

Reagovat
monty25

Pardubice už mají o bod víc.

Reagovat
dinss

Dokonce. To je strašný...

Reagovat
ondrasch77

To není strašný, to je realita bez Taťky

Reagovat
dinss

Zase mimo.q

Reagovat
db18

Havel patří na křídlo...

Reagovat
dinss

Havel patří do Bohemky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně se ukazuje, že bez Berbra jste v prdeli. Dobře vám tak

Reagovat
dinss

Tojo a rozhodčí na pohár byl v pohodě?

Reagovat
Coutinho10

famozni obrat Jablonce

Reagovat
PavlíčeQ

Bylo to trochu se štěstím, ale jinak nádherně otočený, všechny 3 branky krásný csaplárova past a radův céres, to je prostě smrtící koktejl, díky za fajn zábavu

Reagovat
ondrasch77

Ladra , v lednu uplatnit opci... Ta vítězná branka byla top

Reagovat
PavlíčeQ

Jo udělal to hezky, nicméně já bych se spíš pokusil získat Zelíčka na přestup. Na stoperu začal hrát z nouze a upřímně se mi tam fakt líbí. Navíc zahraje na beku, křídle i střední záloze takže já bych ho prostě bral zpět všema deseti.

Reagovat
Coutinho10

no uprimne, jak daval ty jeslicky, tak jsem si rikal, ze to je vul, ze to mu nevyjde , ale nastesti teda jo...hezky

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PavlíčeQ

Bylo to trochu se štěstím, ale jinak nádherně otočený, všechny 3 branky krásný csaplárova past a radův céres, to je prostě smrtící koktejl, díky za fajn zábavu

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
REPLIKATOR

Pardubice > Plzeň

Reagovat
Jackmaker1989

Ak tento rok Sparta nedá to 2. miesto, tak už nikdy. Konečne pomaly Plzeň poputuje tam, kam patrí. I keď je pravda, že ten jej futbal na začiatku ten éry bol skvelý, hlavne v Európe.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Plzeň to už pouští, jjen aby Gulu vyprali ven

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte kde na Slovensku ten telocvikar bydlí? Osobně ho odvezu.

Reagovat
AjaxFans

Jen si jej nechte

Reagovat
dinss

Cestou vyzvednem Svědíka

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
OTASi

přidám na benál

Reagovat
andrew96

Kolo by spíš přivítalo olej.

Reagovat
Jan Horáček

Těmhle "senzačním" obratům věřím asi jako reklamě Horsta Fuchse na děravý hrnec, abych citoval klasika.

Reagovat
John Obi Mikel

Já nevím co se ti nezdá, takovéto obraty jsou ve fotbale naprosto normální. Vedeš 2:0 v poločase, po pauze soupeř sníží a najednou jsou na koni a vy sebevědomím dole. A pak někdy vyrovná a občas i otočí. Děje se to v okrese i mládežnických soutěžích. Vsadím se, že to každý fotbalista aspoň jednou zažil, ať už v týmu, který to zkazí, nebo v týmu, který to otočí.

Reagovat
Salfovic

Ne, nejsou normální. Pokud tým vede 2:0 tak asi v tak cca 95 % vyhraje.

Reagovat
dinss

Přesně tak. Byla by zajímavá statistika, kolikrát to tým co vede 2:0 pustil...

Reagovat
John Obi Mikel

Takhle jsem to nemyslel. Jen říkám, že to není nic, co by si říkalo o konspiraci.

Reagovat
Berbatov9

Je to tak... dokonce i na urovni dorostenecke divize jsem ja osobne zazil obrat z 6:2 poločasu na 6:8 a nikomu to zazracny neprislo, jen jsme se z toho neposrali a hned z rozehry jsme dali gol a za 3 minuty dalsi a jak pises byli jsme na koni a souper frustrovanej coz vyustilo v cervenou kartu za dalsich 5 minut a v ten moment uz jakoby nikdo od nas nepochyboval ze to aspon na tu remizu dotahneme a nakonec z toho byly jeste 4 dalsi goly

Reagovat
braveheart

taky jsme kdysi v dorostu otočili dokonce z 0:7 na 9:7. Pravda, soupeř byl z přibyvajicím snížováním tak frustrovaný, že dostal 3 červené.

Reagovat
braveheart

s

Reagovat
mayday

Já jsem zažil jako hráč obrat na obou stranách, v dorostu jsem vedli venku v poločase 4-1 a nakonec jsme 4-5 prohráli, v chlapech poločas 0-3 doma a nakonec jsme 4-3 vyhráli, vyšší obrat asi už ne.

Reagovat
Pablos

Ukázková past... a ty napíšeš senzační

Reagovat
smazaný uživatel

Co tím chtěl básník říci?

Reagovat
John Obi Mikel

Doležal pěkný gól.

Reagovat
Berbatov9

Bude někde tiskovka nebo nějaký rozhovor s plukovníkem ? Po dnešku by to mohla být zas perla něco ve stylu ,, Táta by mě zbil, kdybych si dnes na nás proti Plzni nevsadil 500''

Reagovat
John Obi Mikel

Teď na O2 po zápase měl docela dobrou náladu

Reagovat
smazaný uživatel

A co telocvikar?

Reagovat
John Obi Mikel

Ten byl úplně zdrcený.

Reagovat
ACSeRw!n

Bucha pri rozhovoru

Reagovat
AjaxFans

Co říkal?

Reagovat
Pablos

Co říkal?

Reagovat
Salfovic

Tak to řekl dobře.

Reagovat
ondrasch77

Vypadal jak po mozkové obrně

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ratusek

Co říkal?

Reagovat
Mönchengladbach

Co říkal?

Reagovat
HorajzmAmmann

Co říkal?

Reagovat
raduinho

Řekl něco?

Reagovat
smazaný uživatel

Co říkal?

Reagovat
smazaný uživatel

Co říkal?

Reagovat
mickey mouse

Co říkal?

Reagovat
smazaný uživatel

Co neříkal?

Reagovat
Zdechlina

Co říkal?

Reagovat
C-M@ster

Co říkal?

Reagovat
John Obi Mikel

Co říkal?

Reagovat
Stannis Baratheon

Ahoj. Rád bych věděl co říkal. Děkuji.

Reagovat
Euphael

Co rikal?

Reagovat
Losinho

Co si myslel?

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký měl pocity?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mass

Reagovat
havrys99

Reagovat
db18

Naopak skvělý.

Reagovat
db18

Píči, jsem naletěl - přes to pustili zvukovou stopu Sňozíka.

Reagovat
smazaný uživatel

Co říkal ten Bucha?

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram MISTR LIGY kurva!!!!!

Reagovat
Pablos

Ále... takže Csaplárek

Reagovat
smazaný uživatel

Plukovník

Reagovat
ondrasch77

Naprosto nechápu, proč jsme tak připosraně odehráli první půlku...

Když v druhý půlce jsme si s něma doslova vytřeli prdel., Kdybychom hráli od začátku tak, jak od poločasu, tak by jsme jim museli dát bůra...

Každopádně druhý poločas neskutečný fičák

Vypadá to, že vsazení Taťky Berbra do báně nebude úplně výsledková náhoda, Plzeň od té doby porazila akorát Spartu...

Reagovat
smazaný uživatel

která je v tom suchým hajzlu namočená taky

Reagovat
dinss

Taťka Berbr co byl kámoš s taťkou Peltou. To sedí...

Reagovat
ondrasch77

Pokud já vím, tak Pelta, dokud měl ještě nějakej vliv, tak se snažil tlak zmrda Berbra docela krotit, mj. i rozhodcovskou komisí vedenou Liestkiwitsem (nebo jak se ten Polák jmenuje)

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně Pelta vs Berbr, tam si asi nevybereš.

Reagovat
smazaný uživatel

to bych zase neřekl...Peltič má ten fotbal rád, zajímal se o zkvalitnění klubu, resp. repre...že to nedělal úplně čistě...to už bylo špatně...ale v podstatě jsem z něj vždycky cejtil, že je velkej fanda fotbalu...

zato Berbr tomu šlo čistě jen o moc, prachy a potřebu ovládat lidi...a je mu úplně jedno jestli bude řídit fotbalovej svaz a nebo dělat ministra dopravy

Reagovat
smazaný uživatel

o půlce to burácelo v kabině Jablonce, pak si všichni udělali 3 žongly a vlítli na ně...a heleme se...tělocvikář bude zase hledat chyby v mikrosituacích

Rada Gula

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodla mikrosituace s Kobrou.

Reagovat
berliner

Jedinou Kobru kterou uznavam je HC Kobra Praha

Reagovat
berliner

Kobra Ondrasek se v mych ocich sama zdiskreditovala prestupem do Plzne

Reagovat
dinss

Tohle ho taky děsně mrzí!

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ACSeRw!n

hrajes za ne ? ja bydlim v podstate vedle zimaku

Reagovat
berliner

Nehraju,to by dopadlo spatne ale fandim jim od roku 2009 co jsem je poprve zaregistroval,ale nejsem z Prahy a kdyz hrali v mem rodnem meste tak jsem byl vzdycky jedinej na zimaku, kterej jim fandil,takze se da rict ze jsem byl vzdycky na jejich venkovnich zapasech kdyz k nam prijeli zatimco ostatni nadavali na Prazsky Ku.vy

Reagovat
smazaný uživatel

Kobra 11

Reagovat
rufus

Mám kámoše, který za ně hraje, takže občas jsme zašli mrknout a je to celkem zábava. Škoda, že za poslední roky trochu oslabili a už nehrají tak dobře, jak pár let zpátky..

Reagovat
berliner

Jojo taky mne mrzi ze nepoustoupili aspon do I.ligy ty derby se Slavii by byly zajimave, myslim ze kdyz Slavia sestoupila z extraligy tak zrovna tu sezonu mohla HC Kobra Praha postoupit o patro vys ale nedotahli to

Reagovat
rufus

Hlavně v Kobře hraje a hrávalo i dost kluků, co prošlo mládežnickýma týmama Slavie a někteří ze Slavie v Kobře ještě přímo hostovali, takže by to zajímavé rozhodně bylo. Jasně, ten kámoš hraje za hlavní A tým, dokonce tam dělá minimálně druhou sezonu asistenta kapitána.

Reagovat
berliner

Reagovat
berliner

Jo a hraje za seniorskej A-tym?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Mezitím Šádek v šatně https://youtu.be/QAlGgLol7Y8

Reagovat
smazaný uživatel

To byl Rada v poločase

Reagovat
F.Torres

Vypadá to, že jediný soupeř o titul je Sparta, tak začínám otvírat šampáňo

Reagovat
vanGomm

Od sezony 1993/94 až 2019/20 měl mistr naší ligy v průměru v konečné tabulce pouze 3,5 prohry.Plzeň už má 4,takže je s velkou pravděpodobností po odehrané 1/3 ze hry o tittul venku.Za těch 27 sezón pouze Sparta 2004/05 Slavia 1995/96 jako mistři ligy měli bilanci 20 4 6 rsp. 23 1 6.Jinak měl většinou mistr ligy 3-4 prohry.

Reagovat
F.Torres

tak je třeba zohlednit i nadstavbu, kdyby to bylo na 30 zápasů, tak už vážně slavím titul, takto to chce ještě pár zápasů uhrát no...

Reagovat
dinss

Nadstavba není..ale v lize je víc týmu..

Reagovat
Neon

Nadstavba letos myslím není, spíš je potřeba zohlednit, že je o dva týmy více.

Reagovat
F.Torres

no tak v tom případě to vypadá o to nadějněji. Nějak mi ta informace ušla...

Reagovat
dinss

Víceméně už můžete slavit. Sparta je stále neschopná... My jsme s Gumuou na střídačce totálně v piči a nikdo jinej tady není

Reagovat
smazaný uživatel

To není trenérem. Chudák Gula si to vyžere za náčelníka

Reagovat
vanGomm

Ano nadstavba není.Místo 30 je o 4 kola víc,ale to je spíše nevýhoda pro Plzeň.

Reagovat
jackinho10

Trochu pokory dokazeme remizovat s Pardubicemi nebo s Brnem (oba tymy si remizu zaslouzily)

Reagovat
smazaný uživatel

OT: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/stav-se-za-ardym-rekl-berbr-rediteli-slavie-starka-mu-za-baraz-podekoval-133278

Za Humpolcem podle Berbra končí dálnice a začíná Asie. Proto Brno a Jihlava neuspěli v baráži. Ardeleanu si za odměnu zapískal EL a LN

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Stannis Baratheon

Ovšem Rogoz taky solidní kanón.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně jen díky němu se Vyšehrad dostal do 2. ligy a loni se tam zachránil. Letos už jim to tolik nejde, náhoda?

Reagovat
John Obi Mikel

Tak s Nádvorníkem...

Reagovat
smazaný uživatel

Už tam dávno netrenuje

Reagovat
iamek

Reagovat
stas87

Za normálních okolností zasedá ve výkonném výboru 12 osob. Usnášeníschopný je při účasti nadpolovičního počtu členů, tedy 7 osob. Jak známo, Roman Berbr a jeho manželka Dagmar Damková před nedávnem v souvislosti s trestním stíháním prvně jmenovaného ze svých pozic odstoupili. Zbývá tedy 10 osob, ale usnášeníschopná je „fotbalová vláda“ i nadále pouze za účasti 7 svých členů. Kdyby na Strahov dorazili, stačily by k protlačení nové komise jen 4 hlasy, tedy nadpoloviční počet přítomných.

V zasedačce se ale sešli jen pánové Martin Malík, Miroslav Liba, Michal Blaschke, Karel Kula a Pavel Brímus.

Scházeli Moraváci Zdeněk Zlámal s Pavlem Nezvalem, dále pak Dušan Svoboda, Tomáš Paclík a Rostislav Votík. Omluvenky uváděly dlouhodobější či akutní zdravotní problém, jeden absentér údajně vzkázal, že na toto zasedání zapomněl.

Toto bude este o dost väcsia komedia ako Ivanek. A taka ceresnicka na torte je, ze Kralovec mal ukoncit karieru a mal byt predseda komisie rozhodcov. To uz si z toho futbalu fakt vsetci robi totalnu picu a co sa zda nemozne, je nakoniec realne a stane sa to.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako tam je těch zmrdů tolik, že se toho ani zbavit nedá

Reagovat
andrew96

Pro současné vedení sakra štěstí, že se nakonec nesešli. To by se zdiskreditovali úplně.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se nestaras o vaší Corgoň lig

Reagovat
Mass

Proč nevyvážíš septiky? Pracoval bys s tím, čemu jedinýmu rozumíš..

Reagovat
smazaný uživatel

Pobavil si

Reagovat
Aldeano

Reagovat
stas87

Druhy ucet toho trolla? To by vsetko vysvetlilo.

Reagovat
Mass

Reagovat
meliooo

Reagovat
stas87

Slyšte příběh z loňského září, kdy rozhodčí Rejžek souhlasí s tím, že přijede za Berbrem na Strahov, kde sídlí fotbalový svaz. Důvod? Měl pískat zápas Plzně proti Jablonci. Plzeň vítězí 3:2 a Berbr sudího chválí: „Bylo to dobrý.“ Rejžek je pár dní nato zapsán na mezinárodní listinu FIFA, což pro rozhodčího bývá vrchol kariéry. Zvládl to po devíti (!) zápasech v lize.

Rusko hadr, fakt sa tu vsetko da dohodnut ked clovek vie komu ma zavolat alebo komu dvihnut telefon. Ked ani na toto nezareauju ludia, ktori do ceskeho futbalu davaju svoje peniaze, tak tento marast a bahno bude nadalej pokracovat. Stopnut zo dna na den financnu podporu, rozprasit vsetky komisie plne pochybnych ludi a byvalych rozhodcov, vyhodit z listiny rozhodcov problemovych jedincov...oh wait, to by potom nemal kto piskat ten futbal. Aj cez vsetky tieto veci dokazu ceske kluby hrat dostojnu rolu v europe. To je skvela robota na to, co sa v tomto state odohrava.

Reagovat
berliner

Taky bych byl rad kdyby ti mafiani z Ceska hrali v Evrope vetsi sracku

Reagovat
RadekVonCZE

Ty jsi Sudeťák nebo co?

Reagovat
berliner

Ano,pochazim z byvalych Sudet a mam Nemecko- Svycarske prapredky

Reagovat
smazaný uživatel

Fíha, těžký deficit, tak to ti fandím

Reagovat
berliner

Dobrej Nick v hokeji fandim prave Nemecku, Svycarsku a USA ve fotbale jsou pro me tyto 2 reprezentace nestravitelne kvuli vysokemu poctu Muslimskych pristehovalcu v reprezentaci

Reagovat
dinss

Smutný příběh přijít o takovýho fandu!

Reagovat
dinss

A kam vás ve 45 vystěhovali?

Reagovat
berliner

Mne nikam protoze jsem se narodil 1993

Reagovat
smazaný uživatel

A pak se divíme, že to v Plzni teď v Evropě nejde, když i v lize jí musí pomáhat sudí

Reagovat
smazaný uživatel

Rejžek je prostě talent. Srovnávají ho s Cakirem. Proto ta raketova kariéra

Reagovat
ACSeRw!n

ma pravdu hosi

Reagovat
smazaný uživatel

Němec a haníš Muslimi Nějaká provokace, viď ?

Reagovat
berliner

Ani ne, behem uprchlicke krize to bylo poprve a naposled co jsem byl hrdy na Cesko a zaroven jsem nadaval na Nemecko

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, někdo potřebuje fakt velkou ránu, aby se probral .

Reagovat
berliner

Reagovat
smazaný uživatel

Však se netvař, že do té doby Němci politicky nějak " perlili ". Dlouho

předtím bylo jasné, že jim hrabe.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
dinss

Reagovat
LH171186

Ja si říkal jak to naše olomoucký kopyto Yunis mohl dát gól, už je mi to jasný :D a to se divím že tu bránu trefil :D

Reagovat
Losinho

Tak je to jasný. Plzeň se konečně vrací, kam patří.

Reagovat
dinss

Už aby to bylo!

Reagovat
db18

V prvním poločase pěkný Guľaball Druhý poločas je na výměnu snad všech zúčastněných... to byl snad podobný pokles, jaký nastal tehdy s Horváthem/Bečkou - možná i horší...

Reagovat
db18

hmm, tehdy z toho byl koukam aspoň bod...

Reagovat
John Obi Mikel

Taky Doležal

Reagovat
John Obi Mikel

Vrba bude v pondělí v Tikitaka

Reagovat
db18

To zas bude chytrej, co je v Plzni špatně, ale sám s tím nic nedělal... (snad teda aspoň řekne proč...)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

budou kotouly ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude, nejpozději v průběhu zítřka se vrací trénovat do Plzně a účast v Tikitaka zruší.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Poslal bych tam i Sobiška.

Reagovat
smazaný uživatel

Ohlásí návrat do Baníku

Reagovat
Kepy_FCB

a Kozel by tam mohl zůstat a sbírat kužele

Reagovat
Azazelo RD

Spíš zahradníka.

Reagovat
ACSeRw!n

hlavne tam bude Miki Kabrhel ! to si nesmim nechat ujit

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Dohráno+ se asi snaží konkurovat Tikitaka

Reagovat
Coutinho10

minule v EL studiu meli dokonce Ujfalusiho, takze neco na tom bude

Reagovat
kilobyte

Jde tam vyžehlit Nezmara?

Reagovat
Coutinho10

otazka na nej urcite padne, jsem na to zvedavej

Reagovat
kilobyte

Řekne plus minus to co Nezmar a přidá, že Slavia jako jediná proti tomu bojuje.

Reagovat
Greny

Poresit Capouna

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Pekhart v lize 13z, 12g..to nemluvím o asistencích a jak platný je ve vzduchu

Reagovat
Kepy_FCB

jo ale je to jen polská liga

Reagovat
Losinho

Tak podle livesportu asistenci žádnou nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

A proto o nich nemluví

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Infi

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Selänne

Reagovat
8lampard8

Reagovat
JackDaniels.

Nick

Reagovat
TheMally11

po tobě jsem se jednou zeblil

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
lichna.

Reagovat
havrys99

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Slavia vs Slavia B

Tipy na výsledek?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že bude hodně záležet na výsledku Sparty

Reagovat
Losinho

2:0

Reagovat
db18

6:2. Střelce z Bčka si Slavia A v zimě stáhne a na sever pošlou Hovorku s Teclem...

Reagovat
ACSeRw!n

podle me jim Libere dva goly da, Jusufem nebo nekym, kdo tam je na hostovani, aby to vypadalo, ze to neni dohodnuty.. tip 5:2

Reagovat
Liquid

tvl po 11.kole a Pardubice jsou před Plzní a to tu bylo keců, že Pardubice budou do počtu, nejvíc teda od Brňáků, kteří teď dostali i od nich a krčí se na naprostém dně

Reagovat
John Obi Mikel

Pardubice dost překvapují a to jim hraje na hrotu Pavel Černý, který už by teoreticky neměl na ligu mít.

Reagovat
dinss

Když jsem viděl ten pupek, co má tak jsem si říkal to samý ale on tam to svoje furt odmaká. Navíc tam pak pustí Hufa a frajer dává góly. Čekal jsem, že Pardubice prostě minimálně první sezónu budou trápit.

Reagovat
Kostomlat

Pardubky velký překvapení, na druhou stranu tam to mužstvo budují koncepcne už několik let a sklízí ovoce. Co ke pro me největší překvapení je to ze vyjma zápasu v bolce hrají prakticky ve stejné sestavě, vyhýbají se jim zranění i karty a fyzicky zvládají ligu v pohodě. Mají ale úzké kádr, porad čekám, kdy jim dojde šťáva. Ale budou asi jako budejky loni. Takže az za rok

Reagovat
Kiwi-21

Pardubice jsem před sezónou hádal jako možné překvapení ligy, čemuž většina nevěřila

Dle mého začnou propadat níže až v poslední třetině ligy

Reagovat
ratusek

OT: kdo sledujete F1. myslíte, že budou ve Ferrari nějaké změny po té letošní až trapné sezoně?

Reagovat
HorajzmAmmann

Ne... Doporučuju sledovat Eisking. Král tomu dost rozumí (jeden z mála komentátorů expertů který netrhá uši, ale naopak se hodně dobře poslouchá)

Podle Krále to jejich vzestup asi potrvá... Naopak McLaren by si mohl upevnit tu 3 pozici nejlepšího týmu, možná se i s trochou štěstí dotáhnout na Red Bull. Ale nějaké větší zázraky a změny čekejme od 2022, kdy začíná nová éra F1, tam je těžké odhadovat kdo na to jak bude...

Reagovat
HorajzmAmmann

Btw neexistuje nějaká diskuze k F1? Možná by bylo fajn ji na příští sezonu udělat... Stejně jako to je u zimních sportů

Reagovat
HorajzmAmmann

https://www.eurofotbal.cz/clanky/schumacher-bude-trenovat-s-barcelonou-28821/

Co třeba tohle? Zvlášť když od příští sezony bude Mick jezdit za Haas. S Mazepinem to bude sranda

Reagovat
fabec1222

Jsem pro, ale asi to nemá smysl zakládat teď Nechal bych to na březen.

Reagovat
HorajzmAmmann

To uteče. Návic kdy jsou ty testy mladých jezdců? Jsem zvědavý na ty mladíky jako Alonso, Schumacher a spol...

Reagovat
KingMaster13

Klidně můžeme hned, těch témat o F1 je hrozně moc na diskutování

Reagovat
HorajzmAmmann

ok, pár lidí už tam napsalo.

Reagovat
KingMaster13

Hned tam jdu

Reagovat
smazaný uživatel

a zimní sporty jsou kde, prosím tě? Chci se vyblít z dnešního výkonu Charvátové...

Reagovat
HorajzmAmmann

To je ta co zastřelila 3 srnky v lese dneska?

Napíše ti to asi Fabec, nemám to na telefonu uložené takže teď ti to nenajdu...něco s Xavierem a bezkama

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou, Charvátová bojuje proti rasismu a odmítá se trefovat do černých

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
fabec1222

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Král je suprovej a docela mě baví i ten Slovák Števo zato Richter nic moc

Reagovat
HorajzmAmmann

Přesně. Díky dvojici Števo plus Král dokážu sledovat i všechny tréninky a uteče to jako voda... Bez nich by to tak dobrý nebylo.

Reagovat
KingMaster13

Ono stačí při závodech Richter, neříkám že je špatnej úplně ale Král má mnohem větší přehled i to umí lépe podat

Reagovat
smazaný uživatel

Richter je dobrý, má určitý přehled, ale když jde do tuhého, tak mele nesmysly. Nezapomenu na "Vettel předjel Vettela"

Reagovat
KingMaster13

Přesně když je toho na něj moc tak mele blbosti

Reagovat
Trand

Dneska to stejný, když si už nevzpomenu kdo (myslím že to byl Norris?) chtěl předjet Albona a vypadalo to, že se mu to povede, ale Albon v pohodě ubránil a Richter ještě asi 10 vteřin tvrdil, jak se to Norrisovi skvěle povedlo a že Albon to nezvládl. Plus mě teda rozčiluje jeho výslovnost, ta je občas otřesná.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ano Norris...

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý je i Fabry který komentuje hlavně F2 a F3 ale občas i F1

Reagovat
KingMaster13

Fabry taky není špatnej, špatnej není ani Gonda ale ten má takovej uspávací hlas, ačkoli jako závodník tomu taky dost rozumí

Reagovat
HorajzmAmmann

přesně.

Reagovat
srandamač

Fabry je top

Reagovat
smazaný uživatel

Fabry je skvlej, cely to jejich pojmuti studia, komentaratoru, expertu je top. Nejlip profi studio a tym co to dela na ceskejch sportovnich TV

Reagovat
HorajzmAmmann

Souhlasim

Reagovat
fabec1222

Mě teda příjde dvojka Richter + Král úplně nejhorší napříč sporty, dokonce horší než Rejman Nejlepší je Fabry.

Reagovat
Trand

Tyhle dva mám fakt rád, za to Richtera opravdu nemusím.

Reagovat
ratusek

Když pominu monoposty, tak co jezdci? Vettel šel tak hodně do hajzlu? Leclerc aspon chvílema tu čest zachraňoval

Reagovat
bobis21

Já myslím že bylo auto přizpůsobeno Leclercovi, takže to Vettelovu stylu nesedělo. Což v kambinaci se slabým motorem znamenalo, že neměl šanci se dostat nahoru... Ale asi se uvidí až příští rok jak na tom je.

Reagovat
HorajzmAmmann

Když týmy vědí, že ten jezdec za ně už nebude jezdit tak stopne vývoj toho auta a nějak to jenom odkrouží s tím, že zlepšují auto pouze Leclerca... Možná to na to mělo taky vliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel ne, sezóna 2021 bude stejné trápení jako letošní vzhledem k mrazení vývoje aut, změny a snad možné zlepšení by mohlo přijít s novými vozy v roce 2022, mělo to být už příští sezonu ale covid, což nechápu proč, to posunul

Reagovat
smazaný uživatel

Příští rok určitě ne. Pravidla budou stejné. Vývoj bude zmražený. Velké věci můžem sledovat až od roku 2022, kdy dojde ke změnám v pravidlech.

Reagovat
fabec1222

Jsem pro, ale nezakládal bych teĎ, to už asi nemá moc smysl Nechal bych to na březen...

Jinak mám obavu, že příští rok to bude v podstatě identické jako letos, oni ty velké změny mají snad přijít až 2022, takže do novinek na příští rok se týmy asi moc nepohrnou. Hamilton si příští rok dojede pro rekordní titul, a pak bych se i nedivil, kdyby skončil.

Reagovat
fabec1222

A ještě teda, příští rok snad 23 závodů To je prostě šíleně moc, ještě ke všemu, když je to teď už teda v podstatě celoroční sport, a vysílá se to odpoledne (ten posun na 15.10 našeho času tomu zas podle mě moc nepomáhá, ideál by byl spíš 16.10) Jako v létě fakt nemám zájem čumět každý víkend na F1 někde ve Francii nebo Rusku, kde máš chut si při sledování podřezat žíly. Bohužel no, kvantita (peníze) vítězí nad kvalitou, takže tu budou hovna jako již zmíněné, plus Singapur, nebo dříve Valencie. Ta Saudská Arábie má být zas ve městě (to je další moderní neduh), takže záruka nudy.

Reagovat
KingMaster13

Jako ta Saudská Arábie, Spojené arabské Emiráty nebo i Indie, Rusko cpát to do takových zemí kde to nemá vůbec tradici Ono i USA mě třeba děsně nebaví naopak třeba Mexiko, Silverstone, A1 Ring, Spa, Monza tam jsou boží závody

Reagovat
smazaný uživatel

Okruh USA v Indianapolis byl super. Austin je sračka

Reagovat
KingMaster13

Indianopolis se mi taky líbil víc ale mluvím o těch lidech kolem Američani ten vztah k F1 prostě nemají, třeba v Indianopolis tam vždy půlka sedaček byla prázdná a to mě na tý F1 v USA sere, nemá to atmosféru. To třeba Mexiko jak se najede na ten stadion a bouří to tam, hluk jak prase to prostě je úplně něco jiného

Reagovat
fabec1222

No když to vezmu teda podle toho kalendáře, tak:

Austrálie - OK; Bahrajn - OK, a ta druhá varianta naprostý žrádlo, jen víc takhle krátkých okruhů ; Čina - OK; Neohlášená destinace - Snad to bude něco z letoška, Itálie nebo Turecko, ale určitě to bude někdo, kdo si to koupí, takže další Arábie...; Španělsko - Tradiční trať, ale poslední roky nuda; Monako - To samé co Španělsko; Ázerbajdžán - Městský okruh, sračka; Kanada - Paráda; Francie - sračka; Rakousko - Paráda; VB - pohoda; Maďarsko - každoroční tradiční nuda; Belgie - Paráda; Nizozemsko - ???; ale má to být nějaký tradiční okruh, tkaže snad ne Tilkeho sračky; Itálie - Paráda, Rusko - sračka; Singapur - nekoukatelná sračka, každý rok vynechávám; Japonsko - pohoda; USA - pohoda; Mexiko - pohoda; Brazílie - Paráda, Saudská Arábie - městský okruh, sračka; SAE - sračka.

Reagovat
fabec1222

Mě třeba hodně chybí Malajsie, tak byli parádní závody, a pak Numburgring

Reagovat
smazaný uživatel

Malajsie by mohla klidně být ten okruh co mají oznámit

Reagovat
KingMaster13

To by bylo top

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Malajsie a Indie, na tu se sice nadávalo, ale ten okruh je super

Reagovat
KingMaster13

Mám na to docela podobnej názor. Docela mě tam sere ten Vietnam to bude podle mě bordel, kéž by se vrátil Kuala Lumpur Krásně jsi vystihl to Španělsko to mě fakt extrémně nebaví. Monako mám rád, tam je šance že se někdo vyseká nebo se tam něco stane. Já jsem jedinej kdo snad má rád Paul Richard, chápu naprosto ty názory proč ho lidi nemají rádi ale mě baví prostě. 2 Dlouhé krásné rovinky na předjetí a rychlé zatáčky Se zbytkem s tebou naprosto souhlasím.

Reagovat
Greny

Ty jo vidíš .. Magny Cours bych si klidně dál po dlouho době než PR

Reagovat
KingMaster13

To spíš třeba ten Nurburgring mi tam chybí A Španělsko by mohli zkusit dát do Jerezu, ten okruh Catalunya mě fakt nebaví

Reagovat
Greny

VC České Republiky... Po D1

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Ale samotnej okruh mi přijde o kus lepší v Austinu než v Mexiku, v tom Mexiku stojí za něco snad jen ta esíčka, kteá jsou ale i v Austinu

Reagovat
KingMaster13

Mě se tam hrozně líbí ta sekce na stadionu, v Austinu je super ten první sektor jinak se mi ta trať moc nelíbí

Reagovat
HorajzmAmmann

Byl jsi někdy na F1? Celkově se mi zdá, že si ten sport vychutnáš víc v TV.

Pokud si nekoupíš vstupenku na všechny dny na hlavní tribunu. Tam máš obrazovky a hlavně si můžeš zajít k boxum, projít se po cílové rovince a koukneš na monoposty.

Reagovat
mistr129

My byli loni v Rakousku a tam to je naprosto super, trať je krátká a projedou před tebou dvojnásob víc než ve Spa, navíc je z tý General Admission louky vidět půlka trati.

Reagovat
KingMaster13

Tam bych se chtěl taky někdy podívat

Reagovat
KingMaster13

Nebyl bohužel ale jak říkáš buď celý ten servis a nebo je to z domova fakt lepší. Rozhodně ale raději bych jel na Red Bull ring než na Hungaroring a nebo v Monze musí být neskutečná atmosféra

Reagovat
HorajzmAmmann

asi se v tom vyznáš a sleduješ to déle než já. Asi hodně zvláští dotaz - byla někdy nějaká šance, že se pojede F1 na okruhu v Brně? Ještě když se tam jezdila moto GP? Nebo je při F1 potřeba daleko modernější okruh a to co stačí motorkám se na F1 nechytá...

Reagovat
fabec1222

Já si myslim, že šance nikdy nebyla. Ať už kvůli technickým parametrům v Brně, nebo kvůli finanční stránce, což se teď projevuje i u motorek.

Reagovat
Greny

Hej co vím... Tak ty technické parametry nejsou takovej problém jako finance...

Ale třeba pokud se už jelo v Portugalsku tak třeba SlovakRing na Slovensku nebo jak se jmenuje ten okruh by šanci měl taky mít ten cash

Reagovat
bobis21

V současnosti jsou tam i ty technické nedostatky. F1 se může jet jen na grade 1 okruhu, Brno i Most jsou jen Grade 2, stejně jako ten Slovenský. V Potrugalsku jsou třeba 2 grade 1 okruhy - Algarve (kde se jelo letos) a Estoril, takže tam to technicky bylo možné hned jet. Právě proto se narychlo do letošního kalendáře dostali a teď jsou prý hlavním adeptem na ten volný termín příští rok.

Reagovat
HorajzmAmmann

to je celkem škoda, protože představa že pojedou z VC Bahranu do Mostu nebo Brna je fakt vtipná...

Reagovat
bobis21

No ten okruh v Mostě mi přijde pro závody F1 zajímavější než ten v Brně, ale je fakt že vidět Hamiltona a další na procházce městem by asi byl dobrý bizár

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

V Mostě by jim na startu ukradli pneumatiky z formule

Reagovat
KingMaster13

V Brně nechtějí ani MOTOGP natož F1 ale myslím si že technický stav není problém ale nikdo to nechce financovat a zvlášť teď kvůli koroně že by to bylo bez diváků, ostatně i na to dojelo Brno

Reagovat
Mirek na tenisu

Auto moto revue a Luboš Ke Pecháček

Reagovat
smazaný uživatel

To vážně u gólu Juliše komentátor nevěděl, že když je za balónem, tak nemůže být ofsajd?

Reagovat
kilobyte

Odborník.

Reagovat
smazaný uživatel

oni vůbec neznají pravidla, to je vidět každou chvíli

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Uwe háže buly

Teď jsem na to koukal že záznamu a nevěřím vlastním uším

Reagovat
Berbatov9

No co k tomu... Pul roku jsem tu po kazdym zapase brecel,ze nechyta Nița , tak aspon diky bohu tohle mi odpadlo a byt mi dnes nepripadl uplne koncentrovanej, dvakrat kdyz bylo treba podrzel,kdyz vyskrabl ten roh a Kalabiskovi hlavicku. Zbytek bych nejak i snad pochvalil za tri body, ale Borku ruku na srdce dnes to byl od tebe az trapnej vykon bych rek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jde dnes za Svedikem, Sparta byla dnes k poražení, v 55-60 minutě tam měl poslat Heloše a Kubalu a mohli jsme jít na výhru, velká škoda

Reagovat
John Obi Mikel

Proč hraje Hellebrandt tak málo?

Reagovat
smazaný uživatel

To taky nechápu, proti Příbrami a Opavě hrál v základu a pokaždé jsme hráli výborně dopředu vám dali 3+ gólů, snad bude hrát v Brně

Reagovat
smazaný uživatel

Prý má hvězdné manýry

Reagovat
r.mrazik

Plat Slavie ho zkazil

Reagovat
meliooo

Můžeš to nějak rozvést? Zrovna Hellebrand mi z rozhovorů nepřijde jako nějaká primadona.

Reagovat
smazaný uživatel

Sima is the black Ronaldo

Reagovat
Rolf

Ještě víc,dokonce fialovej!

Reagovat
smazaný uživatel

Nicmene to hledani prostoru v sestnatce, odraz a zakonceni hlavou ma opravdu jako Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Why you say negro?

Reagovat
TheMally11

Rasisto!

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
John Obi Mikel

Sima je borec. Výsledek je lepší než výkon. Teď ještě 3 těžké mače krátce za sebou.

Reagovat
KingMaster13

Je to tam, čekal jsem že Liberec po EL bude v pohodě, potvrdilo se to Nebylo to nic lehkého ale zvládli jsme to, teď pojedeme na návštěvu k Bobovi a to už nebude taková prdel

Reagovat
meno

Ale bude, však je sundal Horvi

Reagovat
Freedo

Trpišův "časoprostorový tlak" je epický výtvor. Dal se na teoretickou fyziku?

Reagovat
Neri04

Ne, jen se dobre ucil od pana Hrebika.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Simu jsem tipoval, že vyletí strašně nahoru... Fakt věřím, že ten půjde za ranec.. Prosazuje se jak v Evropě, tak v lize...

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Oslava gólu Sparty na 1:2 bylo, jak kdyby vyhráli titul

Reagovat
TheMally11

tak musí si to zkusit jaké to je, titul ještě nějakou dobu nevyhrají

Reagovat
kilobyte

V čem je to OT?

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Obdržet Titul

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Liquid

připomnělo to když Sparta vyhrála v Příbrami pod Radou, už na tom je vidět, jak má Sparta malé sebevědomí

Reagovat
ACSeRw!n

je to ligovej zapas, ve kterym jde jako v kazdym jinym o super dulezity tri body.. oslavy v poradku, takhle to mas vsude

Reagovat
meno

Sima je hrozně podobnej Součkovi. Jeho timing, čtení hry a fyzický atributy jsou úplně jinde. Rozdíl je, že je ještě fotbalovější a o několik let mladší. Suk v Simově věku ještě nebyl ani na tý hostovačce v Žižkově, kde se poprvé setkal s Trpišem

Reagovat
smazaný uživatel

A společný jmenovatel je právě ten Trpiš, kterej s hráčema umí dělat neskutečný věci.

Reagovat
r.mrazik

Půlka Liberce souhlasí

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
meno

Bartošáka dostal do repre I kdyby vyhrál Ligu Mistrů, tak větší husarskej kousek se mu nepovede

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
mistr129

Reagovat
REPLIKATOR

Sima druhý nejlepší střelec ligy a to odehrál jenom půlku zápasů

Reagovat
DieFohlenBMG

hype

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud zůstane i na jaře, tak bude nejlepší střelec, nejlepší útočník, objev roku a ještě nejlepší cizinec.

Reagovat
DieFohlenBMG

podle mě vysere i nejlepší hovno

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Mass

Tuhle poctu získá nějakej sparťan

Reagovat
DieFohlenBMG

sparťan je sám hovno

Reagovat
REPLIKATOR

suchý záchod

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Mass

Hložek byl objev roku minulej rok?

Reagovat
Mass

Hložek má v 6ti zápasech 4+4, Sima 6+0.

Reagovat
smazaný uživatel

a Hložek to dokázal v daleko horším týmu, navíc je o rok mladší

Reagovat
meno

Jeden gól mu sebrali a kdyby Kuchta nebyl kopyto, tak má dneska 2+1. Suma sumárum 7+1 Sima a to je víc než 4+4

Reagovat
doshcz

co to meleš

Reagovat
meno

Umíš číst?

Reagovat
doshcz

to můžu napsat o každým útočníkovi v lize, že by měl mít o nějaký kanadský body navíc ale nemá je protože on a jeho spoluhráči jsou kopyta

Reagovat
meno

A měl bys pravdu!

Reagovat
doshcz

samozřejmě

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek, takovej mentál, v hlavě zelenina.

Reagovat
Losinho

Na druhou stranu derby odehrál snad 5 nebo 6 a má 0+0, Sima dal dva góly hned v prvním a dává góly v EL.

Reagovat
Kiwi-21

Z toho 2+2 proti Karviné

Hložek v těžších zápasech neviditelný

Zatímco Sima skóroval v EL a rozhodl derbx

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný příběh

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
smazaný uživatel

OT: Vydra právě nastoupil proti Arsenalu, což je jeho 250. ligový start v Anglii

Reagovat
Greny

A Burnley v záchranářském souboji o šest bodů vede 1:0

Reagovat
REPLIKATOR

Důležité 3 body pro Burnley v přímém souboji s konkurentem o záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pardubice Ještě votroci do ligy a konečně to tu na východě trochu ožije . Ješte ten stadion kdyby tu někdo měl

Reagovat
berliner

Votroci v lize ? diky to fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně, tady je svět ještě v pořádku . Nám otroci nevadí

Reagovat
berliner

Reagovat
berliner

Hradec Kralove v lize fakt nechci,mesto sice pekny,ale fotbalovej klub na ho.no

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Týmy bez stadionu v lize nechceme!

Reagovat
Mirek na tenisu

Ligové derby Hradec Pardubice v Ďolíčku? Liga by měla být pro 12 max 14 klubů. Aby se v nejvyšší soutěži nemohla vyskytnout kopyta jaké má Opava, Příbram, Teplice, Brno...stadiony jsou další problém. Ve 2. lize má stadion jenom Dukla (navíc prázdný), Žižkov, Jihlava...a pak už jen hrůzy.

Reagovat
John Obi Mikel

Není Žižkov teď bez stadionu?

Reagovat
smazaný uživatel

Krajový patriotismus mě krapet oslepil , ale kdo z druhý ligy ? Zbytek je taky hroznej, co jsem letos viděl .

Reagovat
smazaný uživatel

Netrefim ani reakci, jdu raději spát.

Reagovat
berliner

Ja bych to pral Dukle anebo Zizkovu P.S. taky jsem puvodne z KH kraje,ale Hradec bych tam fakt nechtel

Reagovat
smazaný uživatel

HK tam chci jen kvůli derby , já jsem totiž z toho druhého kraje....Žižkov a Dukla proč ne. Mám rád menší pražské kluby. Až na Vyšehrad teda

Reagovat
berliner

I ja mam rad mensi prazske kluby stejne jako v hokeji treba HC Kobru Prahu

Reagovat
smazaný uživatel

Na Kobře jsem bohužel nebyl i když jsem kdysi bydlel na " čtyřce ". Vím jen, že jsou otloukánkem v dorostu

Reagovat
berliner

Ja jsem byl vzdycky od prosince 2009 v mem domovskem meste na vetsine zapasu meho rodneho mesta s A- tymem Kobry Prahy a samozrejme jsem fandil Kobre Mysleno v II. lize ledniho hokeje

Reagovat
ronaldik

Blansko by byla krásná pohádka, ale po podzimních výkonech to fakt nehrozí

Reagovat
Kepy_FCB

a hrálo by kde? v Drnovicích?

Reagovat
smazaný uživatel

To je ruina už ne ? Můžou do Boskovic, do toho Western City. Stačí trávník, tribuny už mají a na tu holomajznu.....

Reagovat
Greny

Směješ se...ale..nechybelo moc a bylo to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Přát jde jedině Žižkovu, ale postoupí Hradec. Líšeň a Prostějov těžko můžou do ligy, co?

A Dukla a Jihlava, který by mohly, jsou na tom bídně.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi nemohli. To je fakt ostuda ty stadiony Žižkovu taky přeji, tam to má své kouzlo .

Reagovat
Greny

Líšeň může hrát na Srbské

Reagovat
Greny

Líšeň vyměníme si hráče a v létě se kluby přejmenují easy zachrana

Reagovat
smazaný uživatel

Sima opět ukázal, že je o třídu lepší než to jelito Hložek.

Reagovat
smazaný uživatel

To je nesmysl. Hložek má střední školu a sima jen základku.

Reagovat
vanGomm

Stejně ta naše liga to je tedy něco.Minule nesestoupil nikdo a ted bude padat jen jeden.Dva tam jsou totiž navíc A pokud jde o Simu,tak ho zatím nejvíc prodávají novináři.V naši lize mu to jde to je fakt,ale na nějaký velký fotbal má min.rok čas.V Leverkusenu to od něj nebylo nic moc.Spíše nic.Bundesligový tým je přece jen jiná káva.

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra se hrají dva zápasy od 14:00? To je pěkný nesmysl, vždyť jsou lidé v práci a nemůžou to v tv sledovat. Tady je vidět, jak klubům na divácích záleží. To by si třeba v PL nedovolili.

Reagovat
vanGomm

Na divácích jim samozřejmě nezáleží a to už hodně dlouhocož je všeobecně známo.Proto jim také vůbec nevadí,že se hraje bez diváků.Oni totiž ty peníze od těch co pracují dostanou tak jako tak. Pokud by byli naopak závislý pouze na vstupném a na příjmu od sledovanosti v TV,tak to by pak byla jiná.Jenže to by muselo chodit na ligu v průměru 20 000 platících diváků na zápas.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Kepy_FCB

kovidová normalizace

Reagovat
anonym

OT: NBA Fantasy eurofotbal league - hledá se jeden hráč. Neměl by někdo zájem?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

skloňuje se jméno katalánského Gul'y Pepa Guardioly

Reagovat
db18

Prý Holoubek.

Reagovat
Coutinho10

nerikal nahodou nedavno nekde ve studiu, ze by tam nesel kvuli Sparte ?

Reagovat
PavlíčeQ

GUĽA PO FIASKU DRŽÍ, musí ale v úterý porazit Teplice. Jinak... je prý v záloze Rada. Co na to jablonecký šéf Pelta?

Reagovat
smazaný uživatel

Adoptovat ŠÍMU do repre!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám zájem, díky

Reagovat
Coutinho10

od 13:00 los EL...koho si prejeme pro Slavii ?

Anglie: Arsenal, Leicester City, Manchester United, Tottenham Hotspur

Itálie: AS Řím, Neapol, AC Milán

Nizozemí: PSV, Ajax

Skotsko: Glasgow Rangers

Chorvatsko: Dinamo Záhřeb

Belgie: Club Bruggy

Německo: Hoffenheim

Španělsko: Villarreal

Ukrajina: Šachtar Doněck

ja samozrejme nekoho z Anglie, pripadne Rangers, Deliho Bruggy nebo klidne AC Milan

Reagovat
db18

Buď Bruggy, aby vás sundal Krmenčík a nebo Tottenham.

Reagovat
Coutinho10

ten bude hostovat nekde v Lokerenu

Reagovat
db18

Po losu si ho nechají.

Reagovat
frankiefcb

Trpišák proti Mourkovi. To by bylo hodně zajímavé.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju si Leicester, ten je atraktivní a hratelnej.

Kvůli koeficientu by bylo nejlepší Dynamo, Rangers a samozřejmě Bruggy, tam je Deli a Krmelec, tak to by byl pořádnej souboj

Reagovat
Coutinho10

Leicester by byl taky hezkej, ale kdyz uz asi z Anglie, tak zvucnejsiho soupere

Reagovat
Coutinho10

tak je tam

Reagovat
Witcher

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, když jsem se na ty možný soupeře díval minulej týden, tak jsem přehlídl ty z LM

Bruggy by byly fakt super, ti další 3 asi nehratelní

Reagovat
Coutinho10

jako vyber je celkem luxusni

Reagovat
Losinho

PSV

Reagovat
Coutinho10

ty radeji ne, ikdyz obecne na ty holandske tymy obcas umime zahrat, zajimava by byla konfrontace s Gotzem, ale kdyz vidim ty moznosti, tak chci nekoho zvucnejsiho

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Rangers, Neapol, Arsenal

Reagovat
Coutinho10

to by byly hezke zapasy i s Neapoli

Reagovat
Kepy_FCB

přejeme si aby Berbr zazpíval a UEFA vás vyřadila

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kepy_FCB

přát byste si měli Záhřeb abyste potěšili spřátelenej Hajduk

Reagovat
Coutinho10

ty nechci urcite , ale z tohoto pohledu by to urcite vyvolalo dost emoci

Reagovat
smazaný uživatel

Když to bude znamenat trest smrti pro Berbra, tak klidně ať jsou český týmy rok bez pohárů

Reagovat
KingMaster13

Já chci PSV

Reagovat
Coutinho10

to by byl tezky test, za me radsi ne viz odpoved vyse

Reagovat
KingMaster13

přes PSV ale ta šance postoupit je daleko větší než přes Tottenham

Reagovat
Coutinho10

to asi o trochu jo, ale pokud bude Tottenham vic uprednostnovat PL, tak treba to nemusi bejt az tolik ve prospech PSV....ti maji stabilni formu celkem, za Ajaxem jsou o 3 body

Reagovat
Kepy_FCB

OT: Hospody mají dostávat 100% kompenzace přesto mnohé chtějí dál "neposlouchat"

Nejsou to ty co nevykazují zisk a tedy neplatí daně a nyní by na svou vychcanost doplatili???

Reagovat
smazaný uživatel

Známej má restauraci a na kompenzacích a otevřeným okýnku si vydělá stejně (ne-li víc) než za normálních okoloností, protože nemusí topit, tolik svítit atd.

Reagovat
Kepy_FCB

tak doteď byli stejné bez ohledu na zisky a odvedené daně né? Narážím na to že ti křiklouni by si teď vyječeli právo které by se otočilo proti nim...

Reagovat
Witcher

Reagovat
smazaný uživatel

To těžko.

Reagovat
rufus

Vidíš a moji známí mají restauraci a při otevřeném okénku nejsou ani na 5% tržby, jako by bylo otevřeno. A samozřejmě žádnou kompenzaci zatím nedostali ani za jarní zavření, natož za podzimní.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

No.. Strach ze přijdeš o lidi..je to prezentovano tak ze za vse muzou restaurace a hospody... Covid zde bude dlouho ..az se otevře bude strach tam chodit = mene tržeb v budoucnu...

Uz teď jsem neviděl narvané hospody

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele