FORTUNA:LIGA - souhrn 2. kola: Slavia, Sparta i Slovácko vítězně

06.08.2022, 17:56, aktualizováno 07.08.2022, 20:57
Komentáře a souhrny
První výhru v sezoně si připsala v Českých Budějovicích Sparta. Poprvé uspělo i Slovácko s Hradcem Králové, stejně tak Slavia se Zlínem. Mladá Boleslav se rozešla s Jabloncem smírně. Plzeň přetlačila Pardubice, Liberec navázal na výhru ze hřiště Sparty a roznesl Teplice. Slaví také Brno, které si odváží body z olomouckého Androva stadionu. Baník Ostrava remizoval s Bohemkou a připisuje si první bod.

Slavia Praha - FC Trinity Zlín 4:1

07.08.2022 19:00

Góly: 10. Marek Icha, 31. David Jurásek, 85. Ivan Schranz, 90+2. David Jurásek - 49. Lamin Jawo

První tři body získala do ligové tabulky také Slavia. Utkání se Zlínem měla po prvním poločase dobře rozehrané, ale Ševci se nevzdávali a nakonec byli ve hře o body až do samotného závěru. Snahu o vyrovnání jim ale pokazilo vyloučení stopera Procházky, načež domácí v závěru pojistili výsledek dalšími dvěma brankami, aby zvítězili vysoko 4:1. Slavia se tak v poklidu může připravovat na odvetné utkání s Panathinaikosem.

Slavia oproti čtvrtečnímu zápasu s Panathinaikosem udělala hned několik změn a trenér Jindřich Trpišovský dal například šanci debutantovi Markovi Ichovi. Na druhé straně Zlín vyběhl na edenský trávník v totožné sestavě jako před týdnem proti Mladé Boleslavi.

Sešívaní poprvé udeřili v 10. minutě, když se po rohovém kopu Ševčíka prosadil hlavou debutant Marek Icha. Domácí pak několik minut kontrolovali hru a druhou branku si schovali na 31. minutu, kdy se Lingr řítil z úhlu na Dostála a přihrávkou připravil první gól za Slávii pro Davida Juráska. Zlín žádnou výraznější šanci v prvním poločase neměl. Měl sice několik náznaků a snažil se hrozit především z brejků, nicméně kapitán Mandous držel nulu.

Hostující trenér Jan Jelínek zareagoval na nepříznivý vývoj dvojím střídáním a mělo to úspěch. Ve 49. minutě Zlín snížil a vrátil se do utkání. Zavrávorání domácí obrany potrestal Lamin Jawo a Mandous mohl jen hlasitě své defenzívě vyčinit. A to nebylo všechno. O chvíli později dokonce sahal po vyrovnání Čanturišvili, nicméně po teči jednoho z domácích balón Mandous lapil.

Hodně vzruchu také přinesla 60. minuta a zákrok Cedidly na Ewertona, po kterém se Jindřich Trpišovský hlasitě dožadoval červené karty, aby si sám vykoledoval žlutou. Sudí byl v pozoru i o deset minut později, kdy hostující obránce Procházka naprostou zbytečně bodyčekem fauloval Jurečku a po druhé žluté kartě svůj tým oslabil. Byl to zásadní moment, protože Ševci byli ve hře o body a takto v početní nevýhodě dovolili Slavii výsledek udržet. Ba co víc, Slavia nakonec odskočila na rozdíl dvou branek. Pět minut před koncem zápasu poslal na zadní tyč přesný centr Jurečka a Ivan Schranz měl jednoduchou úlohu - 3:1. Slavia měla ještě další šance, ale například střela Holeše se mezi tři tyče nevešla. Až v nastaveném čase přidal čtvrtou branku David Jurásek, který zužitkoval centru na zadní tyč v podání Ichy. Slavia nakonec porazila Trinity Zlín vysoko 4:1.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Sparta Praha 0:2

07.08.2022 16:00

Góly: 2. Casper Höjer, 27. Tomáš Čvančara

Na hráče pražské Sparty se poprvé v letošní sezoně usmálo štěstí a z jihu Čech si po výhře 2:0 odvezli premiérové tři body do tabulky. Celku z Letné se již v první půlhodině podařilo odskočit na rozdíl dvou branek, přičemž tu úvodní a zároveň vítěznou si připsal ve druhé minutě Dán Casper Höjer. Svým prvním ligovým gólem si tak řekl o pravidelnou místenku v základní sestavě Pražanů.

Angažmá Briana Priskeho na lavičce Sparty zatím rozhodně neprobíhalo podle plánu. Vypadnutí z evropských pohárů a mizerné domácí vystoupení proti Liberci, které navíc zakončila ostudná červená karta Jana Kuchty s následným pětizápasovým distancem, nebyly tím, co fanoušci Pražanů před sezonou očekávali. Naopak Jihočeši se v úvodním kole dočkali vítězství a sebevědomí jim zvyšovala i vzájemná bilance, když s týmem z Letné dokázali na svém stadionu třikrát v řadě remizovat.

Už ve druhé minutě šli hosté na Střeleckém ostrově do vedení. Centrovaný míč Höjera se otřel o záda jednoho z bránících hráčů a zapadl přesně k pravé tyči, kam už se Dávid Šípoš přemístit nestihl. Vyrovnáno mohlo být ve 12. minutě, když si za obranu Sparty naběhl Lukáš Čmelík, proti kterému vyběhl Dominik Holec. Slovenský záložník jej sice dokázal obstřelit, míč ale skončil pouze na tyči. Na rozdíl dvou branek se pak hostům podařilo zvýšit ve 27. minutě. Skvělou práci Kryštofa Daňka zužitkoval Tomáš Čvančara, jenž z bezprostřední blízkosti nezaváhal a nedal gólmanovi šanci.

Na začátku druhé půle se oba celky trochu hledaly a s míčem se hrálo převážně kolem středu hřiště. Až po hodině hry se o vzrušení na stadionu postaral Jan Mejdr. Jeho pohotový pokus z hranice šestnáctky však prolétl jen kolem levého horního rohu brankové konstrukce. Dynamo si za celé utkání nedokázalo vytvořit pořádný tlak a ve druhém poločasu vyslalo jedinou střelu mezi tři tyče.

Na čtvrtý pokus si tak Sparta konečně připsala první soutěžní výhru v nové sezoně. V příštím kole 14. srpna přivítá Olomouc. Doma budou tentýž den hrát také České Budějovice, na jejichž stadion zavítá Slovácko.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FC Hradec Králové 1:0

07.08.2022 16:00

Góly: 58. Vlastimil Daníček

První vítězství v sezoně zaznamenalo Slovácko. Tým z Uherského Hradiště využil ve druhém poločase početní výhodu a Hradec Králové udolal 1:0. Rozhodující branku měl na svědomí Vlastimil Daníček.

V lepším rozpoložení vstupovali do utkání fotbalisté Hradce Králové, kteří v minulém kole porazili Slavii, zatímco Slovácko ze dvou soutěžních zápasů nebylo schopno vyhrát, navíc ve čtvrtek prohrálo na Fenerbahce 0:3.

Byli to ale domácí, kteří přispěchali s první možností po deseti minutách, avšak Šašinkova rána byla zablokována. Na druhé straně zase rozehrál rohový kop Vlkanova a Gabriel hlavičkoval mimo branku.

V 16. minutě bylo v hradecké šestnáctce opět živo a po perfektním sklepnutí Kozáka střílel do tyče Kohút! "Votroky" pak zachránila branková konstrukce ještě jednou, to když si Trávníkovu přihrávku srazil na břevno Čech. Slovácko mohly neproměněné šance jenom mrzet a ve 37. minutě v tom směle pokračoval Šašinka, jenž z úhlu přestřelil.

Důležitý moment celého zápasu se uskutečnil až krátce po změně stran. Hned ve 46. minutě uviděl za úder loktem druhou žlutou kartu Adam Gabriel a musel předčasně do sprch. To byla pochopitelně pro Hradec velká komplikace, ale ani to nezabránilo hostům, aby po centru Vlkanovy hlavičkoval do tyče Vašulín! Slovácko mělo velké štěstí, šance přežilo a pak se chopilo iniciativy.

Nejprve Tomić zaměstnal Reichla a po něm Trávník zamířil vedle. V 58. minutě už to Slovácku klaplo. Rohový kop ještě Šašinka poslal do břevna, ale dorážející Vlastimil Daníček měl jednoduchou úlohu - 1:0.

Oslabený Hradec to měl už hodně těžké, navíc dál čelil šancím Slovácka. Po ráně Trávníka se reflexivně zaskvěl Reichl. Svěřenci Martina Svědíka už žádný další gól přidat nedokázali a protože se neprosadili ani "Votroci" skončilo utkání těsnou výhrou Slovácka.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FK Jablonec 2:2

07.08.2022 16:00

Góly: 21. Marek Matějovský (pen.), 78. Daniel Mareček - 5. Václav Sejk, 34. Vladimir Jovović

Jablonec si po výprasku od Bohemians mírně napravil pošramocenou reputaci, když v rámci druhého kola Fortuna ligy remizoval v Mladé Boleslavi 2:2. Pro Severočechy mohlo být ještě veseleji, jelikož se v utkání hned dvakrát dostali do vedení. Domácí však pokaždé našli odpověď, přičemž v závěrečné čtvrthodině to byla zásluha Daniela Marečka, díky jehož gólu si Bolka připsala alespoň druhý nerozhodný zápas v sezoně.

Oba týmy mířily v letošní sezoně vysoko, vstup se jim ale nepodařil. Mladá Boleslav remizovala ve Zlíně, Jablonec po debaklu podlehl Bohemians. Především Severočeši si od nového trenéra Davida Horejše slibovali návrat do vrchních pater tabulky. Po prohře s Klokany se tak nový kouč potřeboval rychle dostat na vítěznou vlnu.

Blíže k vytoužené výhře měli Jablonečtí už od páté minuty, kdy se po střele Pavla Šulce zpoza vápna dostal k dorážce Václav Sejk, který využil skvělého postavení ve vápně a bez váhání uklidil míč do sítě. Boleslav následně přidala na obrátkách a po několika šancích si Milan Škoda vykoledoval penaltu. O její úspěšnou exekuci se postaral kapitán Marek Matějovský. Tím ale dobrá pasáž domácích nekončila, otočit skóre mohl ze střední vzdálenosti Mareček, zásluhou teče ale zamířil jeho projektil těsně vedle. Jablonec přežil infarktový moment a krátce poté překlopil misky vah opět na svou stranu. Poněkud krkolomnou akci zakončil překvapivým gólem z velmi ostrého úhlu Vladimir Jovovič.

Jablonec držel po změně stran vedení, přesto byl směrem dopředu paradoxně aktivnějším celkem. Jedinečnou příležitost na navýšení měl Sejk, kterému naservíroval pod sebe Miloš Kratochvíl, jenže střelec první branky si ve vápně ještě zpracovával balon, čímž dal prostor pro zásah obránce. To bylo z ukázky zajímavých situací na nějakou dobu vše. Hra se následně přesunula do zahuštěného středu, odkud se nedařilo ani jednomu z celků dostat na dostřel. V závěrečné čtvrthodině se Severočeši přece jen zatáhli, a domácí srovnali. Střelecký apetit si spravil Mareček, kterému míč do strany posunul Škoda a z hranice penaltového puntíku srovnal. V nastavení ještě mohli Boleslavští rozhodnout, obrana hostů však nápor přežila.

Druhé kolo a druhá mladoboleslavská remíza, Středočeši tak doma neprohráli s Jabloncem potřetí v řadě. V příštím kole se svěřenci Pavla Hoftycha představí na hřišti Brna, Severočeši se sérii bez vítězství pokusí zlomit doma proti Slavii.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Baník Ostrava 3:3

06.08.2022 19:00

Góly: 6. Petr Hronek, 18. Roman Květ, 22. Antonín Křapka - 5. Nemanja Kuzmanović, 49. Jiří Klíma, 79. Muhamed Tijani

Po první čtvrtině utkání to vypadalo, že Bohemka díky dalšímu skvělému výkonu zůstane i po druhém kole stoprocentní. Jenže ve druhé půli Baník poprvé v sezoně ukázal své kvality a dokázal vydřít konečnou remízu 3:3.

Skóre otevřel již v páté minutě hostující Kuzmanović, jenže poté přišla smršť domácích. Hronek totiž bleskově srovnal, dvěma slepenými góly dokonali obrat Květ s Křapkou. Slezané se po půli oklepali a rychlý kontaktní zásah si připsal Klíma, hrdinou týmu a tím, kdo vystřelil první body v sezoně, se stal čtvrt hodiny před koncem Tijani.

Už po čtyřech minutách se Vrbova družina poprvé v sezoně radovala, a to hned z první střely na bránu. Nemanja Kuzmanović z poměrně velké vzdálenosti využil ne úplně ideálního postavení Valeše a přesnou střelou k tyči otevřel gólový účet utkání. Avšak vyrovnáno bylo už po necelých dvou minutách. Z pravé strany odcentroval Dostál, balón našel přesně hlavu Petra Hronka a ten nedal Laštůvkovi nárok.

Další desetiminutovka se nesla v klidnějším duchu, a to až do té doby, kdy Tetour nepřesně nahrál a Květ pelášil sám na brankáře. Laštůvka si ovšem s jeho akcí zkušeně poradil a zachránil tým. Nedlouho poté se už Roman Květ dočkal. Po sporném zákroku se balón odrazil právě k tomuto záložníkovi, jenž dokázal dopravit míč do sítě.

Jen o několik minut později se Klokani radovali potřetí. Dlouhé autové vhazování prodloužil za sebe Köstl, balón si našel Antonín Křapka, který snadno zakončil. I další minuty patřily domácím, tutovku opět spálil Květ, o chvíli později Baník na poslední chvíli zhatil šanci Kovaříka. Köstlovu střelu vychytal Laštůvka, na opačném konci hřiště Valeš zneškodnil Jaroňovu střelu.

Pavel Vrba zřejmě měl o poločase svým svěřencům co říci a brzy to přineslo ovoce. Jiří Klíma si počkal na přihrávku Buchty a dokázal dopravit balón za brankovou čáru. Pro Buchtu šlo o druhou asistenci v utkání. Zanedlouho se znovu musel činit Laštůvka, a to proti Kovaříkově dělovce. Vystrašil ho i Hronek, ten ale po centru Dostála pálil nepřesně. Stejně si počínal na druhé straně Pokorný.

Slezané se vyrovnávací trefy dočkali v devětasedmdesáté minutě. To si Sannehův vysoký míč našel Muhamed Tijani, jehož hlavička zapadla mimo dosah Valeše. Více už toho k vidění v závěru nebylo, a tak si Baník připsal premiérový bod pod trenérem Vrbou. Bohemians se po dalším solidním představení dostali na dočasnou druhou příčku.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FK Teplice 5:1

06.08.2022 16:00

Góly: 9. Mohamed Doumbia, 22. Maksym Talovjerov, 45+1. Mick van Buren, 53. Mick van Buren, 69. Mick van Buren - 43. Jakub Urbanec

Ve skvělé formě pokračuje na začátku sezony Liberec, který po vítězství nad Spartou přivítal Teplice. S těmi neměl nikterak složitou práci a prakticky celou dobu měl utkání pod kontrolou, což vyústilo ve výsledek 5:1.

Tento gólostroj nastartoval už v deváté minutě Doumbia, na něhož zanedlouho navázal Talověrov. Chvíli před koncem dokázal sice snížit svým třetím zásahem v sezoně Urbanec, jenže ještě v nastavení první půle se prosadil van Buren. Ten se tímto nastartoval a ve druhém poločase završil svůj hattrick.

Přitom jako první zahrozili skláři. Marečkův centr od rohového praporku si našel Vondrášek, ten ale do sítě hlavičkoval jen z boku. Ani první šance Liberce nebyla úspěšná, proti Rondićovi se fantastickým zákrokem vytáhl Grigar. Jenže nedlouho po něm rozehráli domácí rohový kop nakrátko, načež Frýdek posunul balón k Mohamedu Doumbiovi a jeho střela zpoza vápna na bližší tyč slavila úspěch.

Po necelé čtvrtině utkání Slovan své vedení zdvojnásobil. Opět v tom měla prsty standardní situaci, tentokráte po faulu na Maksyma Talověrova. Preisler z přímého kopu posadil balón právě na hlavu faulovaného Ukrajince, od něhož se míč odrazil do tyče a za záda gólmana. O dvacet minut později mohl Talověrov skórovat podruhé. Opět prozvonil brankovou konstrukci, tentokráte mu ale štěstěna nepřála.

Namísto toho se zadařilo Teplicím. Ty vyrazily do protiútoku, v němž předvedl skvělý průnik Gningue. Ten předložil míč Jakubu Urbancovi, pro kterého nebylo skórování ničím složitým. Jenže ještě před pauzou se rozdíl ve skóre vrátil na hodnotu dva. Opět se tak stalo díky centru Frýdka, ten tentokráte našel Micka van Burena a nizozemský útočník si hlavou už věděl rady.

Van Buren se velmi aktivním dojmem jevil i po přestávce. Nejprve trknul balón těsně vedle, už ve třiapadesáté minutě se však radoval podruhé. Rondićovu zpětnou přihrávku za sebe pustil Frýdek, načež míč doputoval k nizozemskému střelci a pro toho nebylo nic složitého trefit poloodkrytou klec.

Žluto-modří se mohli po chvíli přiblížit, Křišťan ale Hyčkův centr nasměroval jen do břevna. Namísto toho se tak v sedmdesáté minutě Mick van Buren dočkal hattricku. Po Doumbiově pasu se zjevil sám před Grigarem, se kterým si poradil obloučkem a zasadil tak definitivní hřebíček do rakve Teplic. Za ty vzápětí skóroval Čerepkai, avšak z ofsajdu.

Liberec tak i ve druhém zápase překonal očekávání a jako jediný tým zůstává stoprocentní, pochopitelně se tak nachází na čele tabulky.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Pardubice 2:1

06.08.2022 16:00

Góly: 21. Jan Kliment, 75. Milan Havel - 56. Tomáš Solil

Na druhý pokus už se Plzni povedlo v nejvyšší soutěži zvítězit. Avšak neměla to vůbec jednoduché, ačkoliv ji proti Pardubicím poslal do vedení už po dvaceti minutách Kliment. Na startu druhé půle totiž srovnal Solil, konečné vítězství 2:1 domácím vystřelil Havel.

V úvodu se ukázali oba útočníci viktoriánů. Chorému při hlavičce po rohovém kopu ještě chybělo pár centimetrů, Kliment stejnou částí těla už dokázal zužitkovat centr bývalého pardubického hráče Cadua a otevřel gólový účet utkání. Bleskově mohlo být srovnáno. Po Tischlerově přihrávce zakončoval Janošek, vyšvihnout se musel Staněk. Když byla odehrána půlhodina, dopravil balón do sítě Vacek, jenže trefa nemohla platit kvůli ofsajdu.

Tentýž hráč zahrozil během první půle znovu, tentokráte musel Staněk vytáhnout další bravurní zákrok, se zabráněním gólu mu pomohlo ještě břevno. A v samotném nastavení první půle přišla další šance Východočechů. Tischler to zkoušel zajímavě, bohužel pro něj i jeho spoluhráče neseřídil mířidla.

Po pauze už se hosté dočkali. Hlavatého centr nedokázal využít Černý, míč se ale odrazil k Tomáši Solilovi, jehož prudká střela našla cíl a znamenala vyrovnání. Poté už se zase ujali iniciativy Bílkovi svěřenci, Kopicova dělovka však úspěch neslavila. Lépe se nevedlo ani Kalvachovi po Sýkorově pasu, také totiž netrefil bránu.

Vedoucí a nakonec i vítězný gól vsítili v pětasedmdesáté minutě. To se Sýkora dokázal prosmýknout mezi několika obránci, vše rezultovalo Holíkovým centrem na Milana Havla, jenž zavdal obecenstvu důvod k radosti. Pojišťovací branku mohla přidat letní posila René Dedič, Kopicův pas ovšem poslal jen mimo prostor tří tyčí. Stejně tak si počínal vzápětí i Bucha.

Viktoria každopádně soupeře do žádné větší příležitosti nepustila a udržela tak těsné vedení, vítězstvím navázala na úspěchy v předkolech Ligy mistrů a zároveň napravila počáteční zaváhání v Teplicích.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Zbrojovka Brno 0:2

06.08.2022 16:00

Góly: 19. Jakub Řezníček, 70. Michal Ševčík

Překvapivého vítěze měl střet dvou největších moravských měst. Sigma po skvělém prvním kole na Baníku hostila Zbrojovku, duel však vůbec nezvládla a prohrála 0:2. Brankami se o to postarali Řezníček a Ševčík.

Úvodní desetiminutovka se přitom nesla jasně ve znamení Hanáků. Chvátalův centr srazil Berkovec těsně vedle své svatyně, zanedlouho to z hranice vápna zkoušel z první Breite, jemuž nechybělo mnoho. Po dalším Chvátalově centru se dostal k balónu Zmrzlý, tomu zblokovala ránu defenziva.

Ve dvacáté minutě se namísto toho překvapivě ujalo vedení Brno. Míč se dostal k Jakubu Řezníčkovi, jenž si jej šikovně posunul a zakončil k tyči mimo dosah Macíka. Olomoucký gólman se zanedlouho musel předvést, protáhla jej totiž Přichystalova hlavička.

Sigma znovu zahrozila v úvodu druhé půle. Nejprve Berkovec nadvakrát zneškodnil zajímavý Breiteho centr, vzápětí po Vodhánělově posunutí napálil Zorvan bránící hráče. Zajímavá pasáž přišla po hodině hry, kdy Berkovec podržel tým po Růskově hlavičce, následný protiútok hosté nevyřešili zrovna nejlépe. Růskovi v další příležitosti zabránil Texl, Řezníčkovi zase Jemelka.

A tak se další trefy dočkala Zbrojovka. Alli počkal na Michala Ševčíka, jehož tvrdá rána skončila za brankovou čarou. Brněnští následně hru kontrolovali a další šance měli právě Ševčík s Allim, ovšem neuspěli. To ale nic nezměnilo na tom, ze se díky svému úspěchu vyšvihli na třetí místo tabulky.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slovan Liberec22007:26
2.Bohemians Praha 190521106:34
3.Zbrojovka Brno21104:24
4.Viktoria Plzeň21104:34
5.1. FC Slovácko21103:24
6.Slavia Praha21014:23
7.Sigma Olomouc21013:23
 Sparta Praha21013:23
9.Dynamo České Budějovice21012:23
10.FC Hradec Králové21011:13
11.FK Mladá Boleslav20202:22
12.Baník Ostrava20113:61
13.FK Jablonec20112:51
14.FC TRINITY Zlín20111:41
15.FK Teplice20113:71
16.FK Pardubice20021:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (350)

Přidat komentář
Kaspar

Se nestacim divit co Zbrojovka prvni dve kola dela

Reagovat
Greny

Ševčík dnes geniální ten roste v top hráče ... Kam se hrabe Karabec ..

Jinak dneska Musa ukázal svůj potenciál ten si dělal po příchodu na plac co chtěl, ten zas roste pro Slavii..

Reagovat
Pablos

Neboj Slavia mu ,,ukončí" kariéru

Reagovat
Kaspar

Koupime, sezonu da ve Vlasimi, pak 2-3 v Liberci a mate ho zpatky

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Podobnou cestou už vlastně jde Fila, ten nejspíš půjde do Brna už teď na konci přestupáku.

Reagovat
Kaspar

Dokud Trpis neuzna svy chyby, tak to tak bude chodit dal

Reagovat
John Obi Mikel

Liberec Zbrojovka Sigma

Reagovat
Pablos

ten Baník je pěkně v prdeli teda

Reagovat
Greny

Tak jedeme z Olomouce, tři body super, bohužel Ševčíka dlouho neudrzimes tímhle stylem jak vlitl do ligy. Po dvou zápasech 4 body jsem nečekal. Snad aspoň za týden další bod přidáme

Reagovat
ondrasch77

Jsem zvědavej, jestli ho při těch jeho výkonech udržíte aspoň do konce přestupáku...

Reagovat
soukup

To zas asi jo, ono není nějaký tajemství, že je to fakt talent a větší kluby ho chtějí už dýl, ty dvě kola v tomto kontextu moc neznamenají.

Já očekávám odchod v zimě s dohodou, že jaro ještě dohostuje v Brně. Kdyby měl jít teď pryč, tak asi taky s hostováním zde.

Reagovat
ondrasch77

Vím o zájmu Sparty..., třeba ho koupí už teď (než si zvýší ještě cenu) a hostovat bude v Brně do zimy (konce sezóny).

Reagovat
soukup

jojo, jen nevím, co z toho bude po nákupu Daňka a mají i vlastního Karabce. Kdyby koupili i Ševčíka, tak určitě pro všechny místo nemají a byl by to jen nákup alá pokémoni. Samozřejmě Sparta i Slavia bezhlavě nakupují všechno, co v lize kope do míče aniž by pak pro ty borce měli využití a ty přestupy pro pro klub i hráče k hovnu, takže stát se to pořád může.

Reagovat
Kaspar

Karabec beztak nejpozdeji po sezone odejde, tam ten vztah evidentne nefunguje

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka, kam by šel. Kdyby neprodloužil smlouvu, tak bych ho čekal jako volného hráče v Plzni, která bude potřebovat doplnit stavy odložených sparťanů. Ale s tím, co Karabec dlouhodobě předvádí + s tím, že nebude vidět v pohárech, tak asi nepřijde taková nabídka, která by pro Spartu byla zajímavá.

Reagovat
kslaww1

Karabec má smlouvu do roku 2025

Reagovat
ondrasch77

vidím to podobně..., u Karabce jsem docela skeptický, talent jo, ale podle mě na to nemá hlavu.

Reagovat
Greny

Uz na něj jezdí i z ciziny

Reagovat
ondrasch77

Odkud?

Reagovat
Greny

Itálie, Nenecko

Reagovat
ondrasch77

Já myslel spíš týmy...

Reagovat
Greny

To nevím vím jen země. Každopádně v Česku má smysl jen pro Spartu a ta tam má Karabce a Danka. Do Slavie se nehodí. Navíc Paska se i něj postará. Jen vím že se Slováckem tam byl právě Kuka s někým z ciziny

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
kslaww1

Prodloužit a poslat na hostovačku

Reagovat
kslaww1

EDIT: Karabec má smlouvu do roku 2025

Reagovat
ondrasch77

Pochybuju, že ji dodrží,... a pokud ano tak jí většinu stráví po hostovačkách.

Reagovat
soukup

že se do Slavie nehodí neznamená, že ho nekoupí. Mrknou na tabuli, zjistí že mají pod smlouvou už jen 40 hráčů a hned je začnou svrbět prsty, že musí doplnit stavy

Reagovat
ondrasch77

Ale je třeba objektině říct, že oni vlastně tak široký kádr potřebují, protože taková fluktuace zraněných se hned tak nevidí...

Reagovat
FCSL

FC SLOVAN LIBEREC

Vliegen 8 - Gebre 8, Plechatý 7, Talovierov 9, Mikula 8 - Červ 8, Doumbia 10 - van Buren 10, Frýdek 9, Preisler 8 - Rondič 8

Pan trenér Kozel

Reagovat
John Obi Mikel

Co s těma hráčema děláte? Mick van Buren za vás dá hattrick

Reagovat
Axelrose

Měli by tam udělat přípravu a pak se vrátit na sezonu do Slavie

Ještě je tam třeba poslat Standu, třeba by ho tam taky rozstříleli

Reagovat
iamek

Vliegen Odchytal jeden zapas za Spartu B? Tam byl na zkoušku? Hostovani?

Reagovat
FCSL

Netušim, ale vypadá to na zkoušku a že jsme ho pak podepsali my

Reagovat
skat

Byl tam na zkoušku a pak ho podepsal Slovan. Naprosto stejný případ, jako Coufal. Ten taky neuspěl na testech na Spartě a pak se upichnul v Liberci.

Reagovat
Pyroman

Doumbia Skvělej hráč, Dukla může litovat, jak ho odpálila.

Reagovat
kardous

Reagovat
Igli

Reagovat
Martin9719

Se stačí podívat s jakými hráči co dokázal v Dukle. Většina z nich už si pak jinde neškrtla. A taky jaký hráče dokázal objevit. Romera, Nestor, JDB, Lietava, Pospěch, Borek. Vrzal s Haškem taky už nikde neprorazili. Dále udělal skvělý hráče z Hanouska, Tetoura, Malého, Bergera a dalších. V Baníku mu na*rali, tady se mu opět dobře pracuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
veikko

Tehdejší Dukla měla velmi dobré zázemí a stabilní rozpočet. Kozel s ní nikdy vlastně super úspěch neměl, spíš s nimi hrál pouze nad očekávání. Že v Baníku neumíme složit tým je fakt, faktem ale taky je, že Kozel v Baníku předvedl dost špatnou práci. Času dostal dost.

Reagovat
Martin9719

Kozlovi jste tam dali na kádr co měl, nemožný cíle. Měl snad Kozel s Duklou vyhrát titul? Pouze nad očekávání docela dlouhou dobu hráli dobrý fotbal. Dokázali několikrát zastavit Spartu a s hráči kteří tam hráli ještě od nižších soutěží hráli lepší ligový průměr. Plus skauting. Kozel je vynikající trenér.

Reagovat
veikko

Není to špatný trenér, ale do vynikajícího má podle opravdu hodně daleko. Má svůj styl, který není schopen kádru přizpůsobit. S Baníkem to byla oboustranná tragédie. Uvidíme, jak mu to půjde teď s Libercem. Má tam přesně ty hráče, které potřebuje. Liberec má opravdu hodně dobrý tým a neudělat alespoň 5. místo by byl neúspěch.

Reagovat
Pablos

Nikomu to tam u Vás nesedlo 5let

Reagovat
veikko

Smetana byl v pohodě, ten jen neměl zkušenosti. Samozřejmě práce se skládáním kádru je ale bídná. Kozel k tomu ale hodně přispěl, protože on si asi vůbec nepřipouštěl, že ten tým na kreativní kombinační fotbal fakt neměl a neuměl si říct o správnou posilu. Ta spolupráce byla vážně zapomenutíhodná.

Reagovat
skat

U Liberce mluvit o výsledku na konci ligy je předčasný. Pokud budeme po podzimu třeba do pátého místa, tak nám půlku kádru vykoupí silná trojka a jaro budeme hrát s úplně jiným týmem. Navíc ještě je měsíc do konce přestupáku a třeba nám Sparta ještě odkoupí Frýdka... I když doufám, že ne, protože bude mít co dělat, aby udala na hostovačky a přestupy ten širší kádr, který měla připravený na účast v pohárech. Prostě v Liberci je brzo mluvit o ambicích dřív než v koncem března...

Reagovat
kardous

taky se bojim,že v zimě bude výprodej a budeme opět začínat od píky. Při tom my bychom mohli hrát každý rok o poháry a možná i ten titul zas urvat.

Reagovat
Imos

Reagovat
žrout

Tak u vás není třeba ani nikoho vykupovat, stačí jim stornovat hostovačky a jste v pytli

Ale popravdě bych vám přál, abyste udělali poháry, protože jediný Liberec dokázal po silné trojce fakt něco v té Evropě uhrát a bylo to ve vašem podání dost sympatické

Reagovat
smazaný uživatel

Je až k neuvěření, že Liberec vždy vytáhne někoho z druhé ligy, ze Slovenska, nějakou hostovačku, někoho mladého, či nějakou exotiku a ten borec se většinou chytí. Současný kádr vypadá velice dobře. Otázka co se bude dít, když příjdou karty a zranění.

Reagovat
ratusek

vynikající

Reagovat
John Obi Mikel

Prostě mu to u vás nesedlo, to se může stát.

Reagovat
meno

Nesehnal do Ligy i Olího?

Reagovat
John Obi Mikel

To už tam nebyl.

Reagovat
skat

Ten už tu je snad 4 roky. První rok v béčku v ČFL. Pak rok v tuším v Senici a předtím ve Vlašimi.

Reagovat
John Obi Mikel

Já to pochopil tak, že myslí Olayinku

Reagovat
meno

Reagovat
Mönchengladbach

Kozelball

Reagovat
Pablos

Král střelců vedou Urbanec a Buren tedy ?

Reagovat
REPLIKATOR

Liberec titul

Reagovat
John Obi Mikel

Bohemka Takhle ztratit slušně rozjetý zápas.

A Baník má teda po dvou kolech o pět bodů míň než se čekalo.

Reagovat
lichna.

Pojezny musí do zakladu. Neskutečný rozdíl mezi ním a jakýmkoliv stoperem, kterého aktualne máme.

Reagovat
iamek

Az na to cislo dresu

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

A Sanneha bych taky zkusil.

Reagovat
Pride

Reagovat
andrew96

Ale je teda děsivé, že toto zjištění vyvolala znouzectnost.

Reagovat
Banikovec7

Hrál by už v prvním kole v základu, ale v přípravě se zranil.

Reagovat
ratusek

Po 2 kolech -5. doufám, že Vrbu ani nenapadne stavět stoperskou dvojici bez Pojezného. Jestli to následující zápasy nebude +6 bodů, tak je to na personální změny v kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý poločas ukázal aspoň nějaký směr, kam by se to mělo ubírat. Ale ten tým potřebuje posílit. Potřebuje rychlostní typy fotbalistů. Minimálně 2 posily jsou úplně nezbytné.

Reagovat
ratusek

jenže už je pozdě a tak přivedeme někoho zvenčí a budeme se modlit, aby to vyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

a už to tu je tak kdo z vedení byl na dovolené v Jugoslávii?

Reagovat
ratusek

Bělák nebo někdo další radši nic nepíšu, třeba se prosadí. Ale čekám spíše Koncevoje

Reagovat
smazaný uživatel

MÁME BOD! Paráda, teď už bude jen dobře.

Reagovat
bobis21

Tohle měla být výhra. Úplně zbytečně dáváme soupeřům šance. Pojezny nahrál soupeři jen jednou za poločas, což je o parník nejlepší bilance, takže příště základ!

Reagovat
kardous

Slovan letos titul

Reagovat
smazaný uživatel

sice se ta jejich serie natahuje ale dávalo by to smysl

Reagovat
db18

Jestli to tak pujde dál, tak do Vánoc Vrbovi snad ze stresu vypadají vlasy... ale pěkný vyrovnání - i když poslední gól jim Köstl vyloženě daroval

Reagovat
Martin9719

Ten se z toho posere. Já myslím že jediný co by ho mohlo zachránit je pan Šádek.

Reagovat
smazaný uživatel

Kliment letos vystřílí LM i titul a všem zavře hubu.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně já od začátku nechápal ten nedůvěru k němu. Když bude zdráv 10-15 branek dá v pohodě.Bylo překvapivé, že po něm nešla Sparta nebo Slavie.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně. je v nejlepším fotbalovim věku, životní sezona ho teprve čeká a ja doufam že je to ta letošní

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
db18

Reagovat
kecipep

už při přestupu do Plzně jsem říkal, že bude nej střelec ligy U nás hrál opravdu dobře

Reagovat
lampas

No letos nebude na místě Slovan jakkoliv ignorovat, ať si klidně zakomplexovaný Novotný a Vacek a puknou.

Reagovat
Imos

už se těším jak Novotný prohlásí jen nooooo Teplice venku to bylo jasné a šel dál

Reagovat
Witcher

Tady se už vynasej soudy a rozdávají tituly po nekompletním druhým kole?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, 1 titul už má Liberec a 1 Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

klasika

Reagovat
iamek

Jak jsou na tom marodi? Třeba Almási?

„Almási je záhada. To je na doktora Strossmayera, nikdo jiný to není schopný řešit. Je to škoda, v útočné fázi může hodně pomoct. Jen čekáme, kdy řekne, že je fit, aby se s námi mohl zapojit.“

Zajímavé

Reagovat
Greny

Jen čekáme kdy řekne že je fit... To je jak kdyby se léčil fakt sám... A nechce se mu hrát.. že by se viděl už v cizině?

Reagovat
ratusek

ten už je asi hlavou jinde. nedá se nic dělat. Klíma to zvládne s TJ

Reagovat
ondrasch77

To vypadá na zazděný přestup , to už se stalo vícero hráčům...

Reagovat
smazaný uživatel

To je časté fotbalové zranění.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
giannicheda

Špínám co Cajzlova nic prodávat nebudeme,když už,tak rovnou ven..

Reagovat
Pablos

Jj ty si tak něco určuj za klub

Reagovat
Kepy_FCB

Rovnou na Slovensko

Reagovat
ZB 07

Fantastickej vstup do sezony

Reagovat
ratusek

jen to neposrat a přes zimu nerozprodat, co umí kopnout do míče

Reagovat
smazaný uživatel

To stihnou ještě teď přes léto.

Reagovat
božský John

Liberec stika ligy a my jsme v prdeli. Takovyhle navraty do detstvi se mi nelibej

Ale vsechna cest, jak to v Liberci letos postavili, ten tym vypada hodne nadejne

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
žrout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Nechápu, že dostane sanci Qose a Modou ne. To samé Mihalik, proč nedostal aspoň pár minut?

Reagovat
db18

Reagovat
Martin9719

Mihálik na odchodu, a kdyby tam dal Modoua tak by měl 2x DM což asi nechtěl. Ale jako souhlas že horší než Qose být nemohl. Potřebujeme středního záložníka, takový Hora vypadá zajímavě.

Reagovat
$dolar$

Nechápu, že dostane sanci Qose a Modou ne. To samé Mihalik, proč nedostal aspoň pár minut?

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba včera ukázal, že je to opravdu pan trenér. Ta změna Baníku ve druhé půli nemůže být náhoda. Takhle kdysi zvedal během poločasu Spartu V.Ježek.

Vlastně jsem se ani moc koukat nechtěl, ale ta proměna mě bavila

Reagovat
smazaný uživatel

třeba už napotřetí trefí tu správnou sestavu i taktiku a ušetří nás od nervů a ponížení, a poločasových proměn

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako nezávislý divák to vnímám jinak. Já zase kvetu u Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu rozumím Jsem zvědav na Daňka proti "své" Olomouci

Reagovat
jsemdement

Skauťi #ACSTITUL jedou po Doski a Alli, teda měli by.

Reagovat
John Obi Mikel

Dele Alli?

Reagovat
jsemdement

To už nemohu potvrdit.

Reagovat
jsemdement

Reagovat
RadekVonCZE

Kozelball

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
jsemdement

Objektivně nutno zhodnotit, že #ACSTITUL s vlažným tempem přejelo Budějic, sezóna je dlouhá a ošimetná, je třeba sílit šetři už na začátku, ať na konci nechybí. #ZKUŠENOSTIHODNÉMISTRA

Reagovat
El Cid z City

Jsi.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
John Obi Mikel

Jako Budějovice hodně špatný výkon. Za Spartu skvělí stopeři a Daněk.

Reagovat
Beči

Výhra se počítá, ale oslnivý výkon to rozhodně nebyl.

Priskemu věřím, to je podle mě kvalitní trenér, ale tomu kádru už tolik ne.

Reagovat
Salfovic

Dán trapně opisuje od Bílka a hned taky přešel na 4-4-2

Reagovat
Martin9719

To asi těžko, on hrál diamant, a občas to vypadalo jako 4-1-3-2, Zelený tam byl v první půli kolikrát dost na pospas. Bílek hraje jednoznačně na křídla, tak jak by ho mohl kopírovat?

Reagovat
kilobyte

Nasadil taky 11 hráčů.

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Remt

Reagovat
db18

Reagovat
adoxx

Reagovat
wwwx

Hojer je schopnej dát 0,5 normálního centru do vápna na zápas a jeho zprasek tenktokrát skončil v bráně. Po třech západech v řadě, kdy si Sparta vyžrala kýbl smůly až do dna, se konečně ke klukům přiklonilo štěstí. Daňkovi jsem nevěřil po prvních dvou zápasech, ale teď dva zápasy po sobě je nejlepší v týmu. Snad mu to vydrží. Čvančara se, doufám, chytí a Kuchta bude muset oprášit učebnici ruštiny. Svůj k svému. Karabec se snad bojí míče, s tímhle ať jde do háje. Pavelka přišel a Budějice na 20 minut úplně vyklidily střed hřiště. Takže další tři jeho zápasy asi budou stát za pendrek .Drchal předved za 20 minut víc, než Minčev od loňského zápasu s Pardubicemi. Nechápu, co dělá na hřišti. Při příštím výjezdu na Moravu bych doporučoval uřiznout mu hlavu, naplnit hubu česnekm a poslat po Moravě domů, aby se už nemohl nikdy vrátit.

Reagovat
SIRBRANIKE

Minčev

Reagovat
Kepy_FCB

https://youtu.be/IxslIhgsYXE

Olomouc - Brno report z kotlů, u brněnského se divím že se i jádro nechalo natáčet z blízka

Reagovat
ZB 07

Kdyby se prohrávalo, tak to asi vadit bude. Ale chvilkama tam byla taková euforie, že to ani nikdo neřešil

Reagovat
STR

Už se těším na asistenci za bránu. S kolegou chodíme 4. rokem, no někdy jsme se i báli o sanitku za bránou ale letos to vypadá moc dobře, i těch fanoušků je vice, když nejezdí Chrudim nebo Varnsdorf.

Reagovat
Hasan Šáš

Protože sou strašně hnusný, to je o nich známo

Reagovat
Greny

Není nad to když si jako fanoušek Brna sednes ve třech těsně nad a vedle kotle Sigmy

Reagovat
John Obi Mikel

Super první poločas, tři pěkné góly, Jurásek super výkon a 2 branky, Icha 1+1, Lingr se mi líbil.

Negativem bude začátek druhého poločasu (tam jsme to hodně podcenili), hloupý obdržený gól po chybě Santose a zranění Ewertona a Usora. Teď nás čeká těžký zápas s Aténami.

Reagovat
John Obi Mikel

Rozhovor se sudím/VAREM už se nedělá? Dneska bych byl hodně zvědav.

Za to tvl udělaj rozhovor s tím jejich řezníkem.

Reagovat
Coutinho10

ti by meli dostat nejvetsi trest a mozna i Prihoda, ze nekoho takovyho vubec nominuje do VARu

Reagovat
John Obi Mikel

Aha, tak rozhovor O2 chtělo, ale rozhodčí odmítne

Reagovat
Coutinho10

ani me to neprekvapuje, toto by nemel sanci okecat

Reagovat
Freedo

Teď to říkají, že rozhovor odmítl. Zvali ho.

Reagovat
John Obi Mikel

Ale aspoň se Cedidla omluvil

Reagovat
Axelrose

Jo a ten blbec komentátor řekne, že je to chlap, že se omluvil

Leda tak ho..o.

Když ho tam přejel, tak se ještě usmíval jak debil.

Ten by měl dostat dodatečný trest, magor.

A nejen on, za takový zákrok trestat, i když ho rozhodčí nevyloučí, jako v hokeji. A pěkně ho i zkrouhnout o prachy. A je jedno, jestli je to hráč ze Zlína, Slavie, nebo Baníku.

Omluvil se až po zápase, 100% až když mu to řekli lidi z týmu, aby nebyl za úplného debila. To je jako když někomu ukradneš peníze a pak se mu omluvíš, abys nedostal trest.

Plus, těžko řekne do televize, že ho přejet chtěl a přeje mu to.

A samozřejmě rozhodčí a videorozhodčí to samé - ty se ani nepůjdou pro jistotu o své dojmy podělit do televize.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Nejvíc nepochopitelný na Sla-Zlín je nevyloučení Cedily po kriminálním zákroku na Ewertona, kterýho tím i zranil. U VARU si pouštěli péčko, nebo nevim, co tam jako dělali...Naprostý selhání. Komická vložka Procházky (se žlutou kartou) z rohovým praporkem a po minutě s Jurečkou dovršila pachuť..

Jurásek je dobrej...

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný výjezd. solidní počet a 3 body, jen tak dál. Daněk v lize zatím top, Karabec se má učit.

Reagovat
gazza62

Tak ten Cedidlův zákrok to byl brutál!Na to snad není potřeba ani VAR! No a s VARem ,tak to je výsměch.To samé potom na Usora úplně zbytečné.Tohle jestlí uvidí zahraniční hráči ,tak se potom nedivím ,že k nám nikdo pořádný nechce jít.Proč?Nechat se zrakvit?!Ewerton může být rád, že ji nemá zlomenou.U Usora to budou žebra.Jsem zvědavý ,jak dlouho budou mimo.

Reagovat
Pan.Antonin

První poločas se nám povedl, Ichič krásně zavěsil z přímáku a Jurásek po luxusní příhře Lingra. O poločas Trpiš pochválil Santose, ten pak několikrát hloupě ztratil balón a Zlín se vrátil do zápasu. Pak přišel červený zákrok přemotivovaného Cedidly a naštěstí hloupé vyloučení Procházky. Pak další dva hezké centry zprava a pojišťovací góly. Hrozná škoda zranění 3 hráčů. MOTM dnes David Jurásek.

Reagovat
Urbis__

Moment, Hojer dal gól? Vždyť to byl pokažený centr a vlastňák Hory.

Reagovat
kilobyte

Střílený centr, který šel na bránu.

Reagovat
REPLIKATOR

Jediný 100% tým po dvou kolech

Reagovat
ondrasch77

Tak to by měl Škorpil radost... , tak schválně kdy mu to poserete...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Cerny coby novy rozhodci podaval slusny vykony, ale asi mu to stouplo do hlavy. Minulou sezonu nevyhodil Dockala za toho jeho kung fu, ze pry to videl dobre, dneska tohle a uplne tim rozesral cely zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
žrout

Slavie investuje desítky mega do technických hráčů, pak přijedou do města vidláci a potřebujou si dokázat, že těm Pražákům pořád ještě umí rozkopat držky, když neumí fotbal. To samé v opačném gardu, když je někde výjezd na přemotivovaný venkov. A rozhodčí na to už několik let jenom čumí a nic nedělají. Tak do prdele kam se má ten českej fotbal posunout, když místo zdraví hráčů se chrání dementní řezníci? To je fakt pocit zmaru.

Ve čtvrtek hraje Slavie o postup a český koeficient, ale klidně to může být bez důležitých 3 hráčů, protože je o víkendu zrakvili dementi z vidlákova. Fakt super, gratuluju

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
CzechLukas

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Strojmír

Reagovat
Greny

Tohle fakt nepochopím... A klidně pojďte do mě.. borec t šel ostré jak prasé jasná cervena ale děláte jako kdyby se to jindy nestalo? .. je to sport to se stane. Pochybil maximálně video rozhodčí a rozhodčí. Rozhodně Cedidla není debil co ho šel zranit( to bylo i dopadem a nohou pod sebou prostě shoda okolností)...

Reagovat
mistr129

Ano, stalo se to už dřív, třeba když jsme hrávali na Slovácku. Nebo Sparta v Liberci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma tu ligu vůbec cenu hrát, když na chudaky Pražáky jso všichni tak zlí?

Reagovat
Blasphemer

No, příště Jablonec, tam ještě před půl rokem sněžilo, takže hřiště určitě špatný. A zkurvený vidlákov jim zas bude kurvit fotbal.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Imos

neuvěřitelný, v únoru v Jablonci sněžilo, překvapení Svoboda je dement a i tenhle ročník dá do Liberce a Jablonce zápasy v lednu a únoru a pak se diví že je u nás podělanej trávník hlavně že teďka Slovan bude mít dva venkovní zápasy za sebou

Reagovat
lampas

Papaláši z Prahy nám rozjebají trávník kvůli tomu, že nám nalosují domácí zápasy v lednu, a pak ti samí lidé budou brečet, že se u nás nedá v březnu hrát. Už se na to velice těším

Reagovat
Martin9719

Nemá. Tady jsou v republice lidi, co ti řeknou že trest pro Kuchtu je ještě mírný. Pak Cedidla s použitím nepřiměřené síly podsekne Ewertonovi nohu a měl by pomalu dostat zákaz do konce sezony. Tahleta nadřazenost tady vůbec není cítit na míle daleko. To je jako když se postaví po Feyenoordu Lingr před kamery, že jsou jediní kdo tady dělá koeficient. Chování lavičky jak by smet. Tam si taky myslí, že mají právo vlítnout na hřiště a hrát taky.

Reagovat
mistr129

To nemyslíš vážně, trest pro Kuchtu adekvátní, Cedidlův zákrok byl o něco mírnější, na druhou stranu při (pro mě nechopitelném) přihlížení k tomu, zda byl soupeř zraněn, bych tady očekával podobný.

A to s tím Lingrem, v čem neměl pravdu? Do Slavie přišel v létě 2020, od té doby až do vypadnutí Feyenoordu: Slavia 26 bodů, Sparta 9 bodů, Jablonec 6,5 bodů, Plzeň 5 bodů, Liberec 5 bodů, Slovácko 1,5 bodů. Tzn Slavia za Lingrova působení udělala třikrát tolik co druhý nejlepší o téměř stejně, co všichni ostatní dohromady.

A k chování lavičky, jestli se nepletu, je jen jeden realizák, na který si soupeř po zápase stěžoval v oficiálním vyjádření, a ten slávistický to není

Reagovat
Martin9719

To myslíš vážně? Já se tomu teda vlastně ani nedivím, protože to vaše "my jsme slavie, vy nejste nic" tímhle sloganem se řídíte uplně ve všem. Teď jsi to znovu ukázal s tím oficiálním prohlášením. Oficiálně dostal ten váš ocásek Köstl červenou za to, že si spletl funkci v týmu a chtěl na hřiště. Oficiálně dostal druhej d*bil Řehák trest za urážky. A neoficiálně bylo v přímým přenosu i v médiích na vaší lavičku stížnost několikrát a to uznal snad dokonce i Šmicer.

My jsme byli v LM za posledních 10 let 3x a taky jsme se dostali do play-off.

Lingr že neměl pravdu? Měl pravdu, akorát teda nevím jaký hráč si po takovým zklamání z vyřazení vzpomene při rozhovoru těsně po zápase na úspěchy ostatních klubů v Evropě. To si myslím že se ještě nikomu nepovedlo.

Zákrok Cedidly jinak červená bezpochyby je. Mě jen udivuje, jak se z podseknutí stojný nohy, což mimochodem schytal třeba Dan Kolář od Greguše a nehrál 3 měsíce stává zákrok za který by měl jít Cedidla sedět. V tý době se Vrba s celou lavičkou rozhodně takhle nevztekali. Tohle je prostě fotbal. Zvykněte si, nebo se přihlašte jen na pohár afrických národů kde se hraje bez faulů na parádičky a na výsledky 0:0.

Reagovat
ratusek

ty jsi kouzelnej

tvůj styl kritizovat všechny kromě Plzně svou ubrečeností schovaný za jakousi falešnou líbivou objektivitu je super

Reagovat
jackinho10

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Martin9719

To jsi mi toho hodně vyvrátil. Ale od někoho, koho by fans Baníku vykopli že svýho kotle a radši diky tomu sedí doma na onlajnech mě to vážně baví.

Reagovat
ratusek

jen pokračuj dostáváš se na úroveň pána na T a C

Reagovat
žrout

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Remt

To se opravdu při karetním potažmo pak zapasovem trestu přihlíží k tomu zda zranil nebo nezranil soupeře? Co to je za prehistorický pohled na vec? Tak pak dokola neopakujme asi 3 roky "Chranme zdraví hráčů" když pak prasacke zákroky kdy tam hráč jde jak hovado neposoudime adekvátním tvrdým trestem jen proto že zrovna protentokrát hráč stihl nadskocit a nepřelomil mu ten druhej nohu. To je fakt nesmysl.

Buď jak buď, cedidla měl jít ven s červenou. To jak někdo ve studiu (nebo při zápase komentator?) Říkali že rozhodl to rozhodčí a vlastně to nebylo úplně špatné rozhodnuti a var do toho tím pádem nemá vstupovat, to si dělají srandu ne? To tam ti tři jelimani nevidí že to byl zákrok na červenou a neřeknou mu nic? Tak to jsou buď pravidla používání varu nastavena špatně nebo ti kteří seděli za obrazovkou jsou k hovnu.

Reagovat
John Obi Mikel

Ty máš hrozný mindrák z nás tvl Ani titul nepomohl.

Reagovat
jackinho10

Reagovat
clinger

Reagovat
žrout

Reagovat
Martin9719

Jo jo to si povíme kdo má z koho mindrák až tady zase budete psát o nás a o Evropě a ještě taky o tom jak už jsme měli být ve druhý lize před 10ti lety. Tak hodně štěstí v Řecku ať nemusíme dělat koeficient my sami kdo přece v Evropě nemá šanci.

Reagovat
žrout

Hele, fandím vám v Evropě a doufám, že postoupíte klidně i do LM, bylo by to super. Ale po té loňské skoro blamáži s poloamatéry z Walesu a blamáži se Sofií vám nějak rychle otrnulo. Kdybyste nebyli loni za úplné debily, měli bychom dávno koeficient v pohodě a tuto sezonu by se zase hrálo o 5 míst v Evropě. Takže zase klídek frajere Poslední sezony jste byli v Evropě pro smích.

Reagovat
Martin9719

Nám rychle otrnulo z těch slávistických celosezónních keců. Ať už od vás, Vízka, Trpišovského a dalších. Pořád se mluví o blamáži s Walesem ve spojistosti s loňskem a námi. Já si myslím že jediná blamáž s Walesem proběhla v kvalifikaci na MS. My jsme postoupili a to jediný se v pohárech počítá. Sofie byla jiná liga, ač si myslím nebýt zranění tak jsme tam 3 góly nemohli dostat, ale to není omluva zvlášť po domácím výsledku. To že můžeme za koeficient díky loňsku, je ale stejná de*ilita jako když řekneme že ho Slavie nedělala když jste se s panem Platilem plácali v insolvenci. To už jsme ho mohli mít taky dávno. Takže zase klídek, správně. A vzhledem k loňským případům Slavie a jejich asi 3x vyššímu rozpočtu oproti nám, bych tady blamáže za loňský rok moc nezmiňoval. Ferencváros a Legie pro ně byla stejná povinnost jako Sofie pro nás.

Reagovat
John Obi Mikel

Plácáš tady pátý přes devátý. Dávat na roveň neuspět v pohárech a neúčastnit se pohárů . Ano, plácali jsme se v insolvenci, ale tvl vyčítat nám za to koeficient. V pohárech byli přece jiné týmy.

Vy jste tři roky nepřelezli předkola a děláte uražené, když vám to někdo vyčítá.

Reagovat
Martin9719

"To že můžeme za koeficient díky loňsku, je ale stejná de*ilita jako když řekneme že ho Slavie nedělala když jste se s panem Platilem plácali v insolvenci."

Nauč se číst bobečku, jasně tam udávám že to je hovadina, ale je to stejný jako když náš někdo obviňuje za loňský rok. A jak správně podotýkáš, tak máme jiné týmy které nejsou schopni ty předkola přelézt kdoví jak dlouho a předvádějí daleko větší blamáže než my. Mě to přijde, že ty seš jeden z těch co vůbec nemůže naše tažení v LM a EL pamatovat, možná to poslední, jinak bys tady nemlel sračky typu jak za všechno můžeme my kvůli posledním 3 sezonám jako ostatní slávisti a nejlíp ještě baníkovci. Pro český fotbal jsme toho za posledních 10 let udělali možná pořád víc než vy. A dost možná uděláme i letos, přestože je tady už od května hromada blitek jak vyletíme už v druhým předkole LM.

Reagovat
John Obi Mikel

Je to hovadina, ale dáváš to na roveň menší hovadině.

Máš pravdu, že předtím jste toho uhráli fakt hodně. Byli jste několikrát v lize mistrů a možná bychom to měli více zdůraznit, ale zase je pravda, že v posledních 3 letech nic. A to není krátká doba. A Spartě se třeba smějem mnohem víc.

Reagovat
žrout

Reagovat
ratusek

vždyt ten trouba tu psal, že fanoušek, který fandí týmu, který nehraje poháry, se nemůže vyjadřovat k pohárům.

To myslím, že hovoří za vše

Reagovat
žrout

Slavie s Platilem v insolvenci nehrála čelo ligy a nepostupovala do pohárů, aby mohla pohárový koeficient jakkoli ovlivnit. To ti nějak nedošlo, že?

Zatímco vy poslední roky hrajete stále špičku ligy a následně poháry a pak jste hned letěli a ten koeficient podělali. Takže nejdříve trošku mysli, než napíšeš další kravinu

Když zmiňuješ loňský rok Slavie a blamáž, tak jsem teda zvědavý, jestli se aspoň přiblížíte koeficientu, který nahrála, když to pro tebe byla taková blamáž těším se a fandím vám, třeba překvapíte. Kéž by.

Kraviny o předkolech, kde měli extrémní smůlu, že si dali kvůli drnu vlastňák, nebo dostali smolnou ČK a stejně byli v obou dvouzápasech jasně lepší a prostě pálili šance, si nechej na doma. Jedna věc je momentální smůla v předkolech. Ale to nic nemění na tom, že v pohárech nakonec prokázali velkou kvalitu, postoupili z nejtěžší skupiny ve své soutěži a dostali se až do ČF EKL.

Jak říkám, jsem zvědavý na vás a fandím vám. Snad to vezmete letos taky konečně za správný konec

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
ondrasch77

Tak tenhle kokot Černý dal třeba jenom žlutou Dočkalovi, když loni Housku nakouřil kung-fu kopem do hlavy... Tenhle čurák nemá v lize vůbec co pískat!

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Přesně tak, Ewerton si to zavinil sám.

Reagovat
Greny

To jsem někde řekl ? Ne!! Jen jsem napsal že to k fotbalu patří a stát se to může komukoli. Ewerton si paradoxně přisedl druhou nohu a odsral to. Před rokem Holeš zákrok taky jak prase a dopadlo to líp pro hráče (pokud si dobře pamatuju) jen tam to rozhodčí vyřešil správně. Ale fakt nechápu ty kecy kolem. Že hrají tak jak hrají.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak srovnávat neúmyslný zákrok Holeše s takovýmhle skluzem. Ty máš taky dost

Reagovat
žrout

Reagovat
clinger

zdejší fanoušci Plzně jsou fakt dno. když ani při zranění hráče soupeře nedokáží potlačit svou nenávist nebo aspoň držet hu.u

Reagovat
jackinho10

Reagovat
jackinho10

Reagovat
žrout

Píšeš:

"děláte jako kdyby se to jindy nestalo"

A já přitom píšu:

"A rozhodčí na to už několik let jenom čumí a nic nedělají. Tak do prdele kam se má ten českej fotbal posunout, když místo zdraví hráčů se chrání dementní řezníci? To je fakt pocit zmaru."

Takže abych ti to vysvětlil, nebo spíš zopakoval: není to o tom, že se to jindy neděje, jak mi připomínáš. Je to o tom, že se to právě děje POŘÁD a PRAVIDELNĚ každou sezonu a ti dementi rozhodčí jsou pořád KURVA neschopní to trestat, natož tak tomu předcházet a chránit zdraví hráčů. A k tomu si pro jistotu nějaký dement u VARu sedí na očích nebo co, když už to hlavní nevidí/nechce vidět. To je prostě furt dokola a proto ten pocit zmaru. Na jeden takový likvidační zákrok, který ani není potrestán ČK, je minimálně 10 šlapáků po odehrání míče na nárt/kotník atd., za které není vůbec nic a kolikrát ti hráči jsou pak několik týdnů mimo hru. Jak u debilů na dvorečku. Jako by snad rozhodčí museli mít odpískáno 10 let na vrcholové úrovni, aby pak konečně byli schopní trestat zákeřné nebo brutální fauly. Příhoda mi už taky začíná lézt krkem tím svým alibismem

Když se dívám na PL, tak jo, někdy tam mají rozhodčí taky nesmyslný rozhodnutí (až přecitlivělé viz tehdy Souček třeba), ale ten trend hlavně chránit hráče je tam jasný a každý pokus někoho přejet, dohrát došlápnutím atd. je okamžitě za žlutou. A taky tam ten fotbal jinak vypadá. Tady furt hrajem nejvyšší soutěž jak někde na vesnici. A jde to vše za Příhodou a KR. Jestli nejsou schopní jasně nastavit ten trend mezi rozhodčími, pak ať táhnou a nechají to někomu jinému.

Reagovat
jackinho10

naprosty souhlas a to srovnani s PL je naprosto presne. Hraje se tam daleko tvrdsi fotbal nez u nas, ale takovehle zakroky jsou trestany cervenou a nebo jak pises ty, pri kterych se dojede na kotnik/nart je taky okamzite karta. Ale tak je jasne, ze fanousci Plzne tomu nerozumi, Plzen proti Slavii hraje totiz stejne, tak oni prece nemuzou chtit, aby za to byly karty..

Reagovat
ratusek

Reagovat
Fernando_Torres

Sorry, ale ten frajer se regulérně smál, když viděl, že za to dostal jen žlutou kartu, podivej se na nějaké opakovačky... To prostě není reakce hráče, kterej tam takhle šel neúmyslně

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Já bych to nezveličoval, podobně chybují rozhodčí po celém světě.

Na druhou stranu Zlín si tuhle šitšou zaslouží. Hráli jak č*áci a místní antisks je ještě omlouvaj

Reagovat
žrout

Tyhle prasácký zákroky jsou jenom špička ledovce. Ale pod hladinou je x zákroků (dohrání/šlapáky atd.) v každém kole, kdy se buď vůbec nedává ŽK, nebo se to ani nepískne. Běžně se to toleruje a pak to jednou za čas vede k těmhle likvidacím. V ČR je jasný trend nepískat to, nechat to, ať ten fotbal bolí, ať se hráči rakví, ať mají navrch kopyta před technickou vyspělostí. Ne náhodou jsme jedna z nejsoubojovějších lig v Evropě a nakonec i na světě. Je to sice úplně k hovnu a fotbal to ničí, ale my to přece měnit nebudeme! Máme přece svoje specifické české prostředí!

Reagovat
Igner Farnsworth

To dohravani soupeřů a následných 30 faulu na zápas je fakt lahůdka, z toho taky kolikrát vznika vyhroceni zápasu a těžší fauly, jestli u něčeho začít tak rozhodně tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Reagovat
Coutinho10

věděli, že v 1. poločase na to fotbalově neměli, tak začali aspoň prasit

Reagovat
žrout

A jenom doplním, že to jde taky za tím zlínským Jelínkem. Po poločease je evidentně nasraný, že na to nemají, tak jim očividně vyřval v šatně do hlavy díru, ať jim jdou aspoň rozkopat xichty a čeho se jako bojí. Nakonec to naznačil i ten Cedidla. A pak je kokot trenérem přemotivovaný a jde úplně zbytečně kosit protihráče. Bez jakéhokoli respektu profesionálního sportovce. Sice jim to je k hovnu, bod jim to nepřinese, ale aspoň si borci vybili vztek, že na soupeře v béčkové sestavě neměli. Super.

Proč ten český fotbal furt musí být mentalitou někde v pravěku

Reagovat
Cotton

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Wambasen

Reagovat
ratusek

píšu to taky pořád, že naše "soubojová liga" je super, když většina týmů na to nemá fotbalově, tak to těm druhým co nejvíc znechutíme, zabetonujeme a ještě navíc pokopeme a nazveme to moderně "organizovaný blok"

Reagovat
clinger

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
žrout

Reagovat
Melda

Musím souhlasit, pak se všichni diví, že mladí technický hráči co jsou v 19 letech talenti se neprosadí.

Reagovat
Bakary3

Sice mas pravdu, ale vzhledem k tomu, ze to pises po tom, co byl poskozen tvuj tym - coz je logicky, kazdyho nejvic pali a sere poskozeni jeho tymu... Tak tu schytas jen snusku dementnich komentaru od dementu typu " "

Nase liga je odpad v tomhle, a jak pises, ikdyz nejde treba o likvidacni zakroky, tak prichazi faul za faulem, kouskovani hry... Rozhodčí kdyby umeli aspon do 4 a za ty drobny a cetny fauly dávali karty taky... To je marny.

A je to hodne o trenerech, tohle udelat nejakej můj hrac, tak ho zjebu a ikdyby nebyl vyloucenej, hned ho sundám ze hriste.

A nakonec, podil nese i S a S a Plzen, tihle 3 by meli nastavovat standardy, jak by nase liga mela vypadat. Ale kdo se kouka na vzájemný zapasy tyhle trojicky, pro toho to asi nemusim vic rozvadet...

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
ratusek

Reagovat
clinger

snažíš se být až moc objektivní a dávat vinu i svému týmu což je sice pěkné,ale zase to nepřeháněj. když si vzpomenu na loňské zápasy Slavie s Plzní tak tam prasila Plzeň. derby se Spartou a snaha dokopat co nejvíce Plavšiče nebo podzimní derby kdy kupodivu dohrál Dočkal či Pavelka. zrovna Dočkal kupodivu loni nedostal červenou ani jednu, přitom měl být minimálně třikrát jasně venku....nemusíš se za každou cenu se zalíbit sparťanům i plzeňákům

Reagovat
Bakary3

O to se nesnazim, neboj

Jo, mas pravdu, obecne mam pocit, ze tyhle prasarny přichází hlavne od spartanu, protoze ted delsi dobu tahaj za kratsi konec, je tam nejaka frustrace.

Ale Slavia se pak taky necha tak nějak strhnout, ikdyz porad mam pocit, ze od trenéra jsou vedeny jinak, prasarnam se vyhybaji. Ale takovych tech deobnych faulu se taky ve větším množství nevyvaruji.

Reagovat
žrout

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
martin1

Samozřejmě za to měla být okamžitá červená karta. Ty reakce jsou na ten jeho konkrétní stupidní komentář.

Reagovat
Blasphemer

"naše liga je v tomhle odpad"

Viděl si Coufala včera? A to dokonce nepískl ani jako faul, přitom úplně jasná červená. Tohle blití na naší ligu je fakt kouzelný, protože úplně stejný věci se dějou běžně i jinde, ale pojďme z toho udělat jen "náš" problém.

Reagovat
Bakary3

Ne, nevidel jsem coufala včera.

A nedelam z toho JEN nas problem, ale je to nas problem.

Ze v nasi lize se hraje fyzicky vic nez jinde je fakt, byla o tom i nejaka statistika, kde jsme byli na druhym miste. V nasi lize je zakoreneny, kdyz jdu do souboje, tak ho dohrat, i nesmyslnym a nicneresicim faulem.

Rozhodci netrestaji dementy, ktery pokazdy, kdyz jsou v souboji druhy, alespon udelaj faul. Klidne 3x za 10 minut.

Jo, nase liga je v tomhle odpad, to se tlem jak chces.

Reagovat
Blasphemer

Jo, tu statistiku jsem kdysi viděl. Nutno ale říct, že taková Slavia v Evropě úspěšná taky díky svojí fyzický připravenosti a fyzický hře, což částečně vychází i z toho, jakou hraje ligu. Kritizuješ tady něco, z čeho naopak ty týmy dál i těží. Já pochybuju, že kdyby tady ta liga míň soubojová a řekněme víc kombinační, že by pak v Evropě byla tak dobře připravená.

Já si teda navíc nemyslím, že v český lize jsou hráči zákeřnější než jinde. Těch soubojů je tady určitě víc, ale to je podle mě dáno hlavně nevyrovnaností ligy, myslim že ten kvalitativní rozdíl mezi čelem a spodkem tabulky je větší než jinde. Všude hrajou slabší týmy proti favoritům stejně - beton, nákopy, souboje. V PL to může na City zkusit víc fotbalově většina ligy až na nějaký Burnley, protože tam tu hráčskou kvalitu mají. Kdo si tohle může dovolit u nás na Spartu, Slavii, Plzeň? Skoro nikdo.

Reagovat
žrout

Ano, Slavia těží z toho, že je dobře fyzicky připravená. To si ale, prosím, neplteť s tím, že tady týmy hrajou jak hovada a prasí protihráčům kotníky. Mícháš dvě věci dohromady. Ať jsou klidně všichni fyzicky nadupaní, na tom není nic špatně. Ale ať přestanou hrát jak prasata. S tímhle by SLavie nikdy v Evropě neprorazila, však dostali karty za věci, které jsou oproti např. včerejšku naprosto směšné. Takže zkusmě rozlišovat

Reagovat
jackinho10

Viz Holeš na Legii, v nasi lize by to nekteri rozhodci nepiskli ani jako faul

Reagovat
Blasphemer

No, jenže já píšu, že si nemyslím, že se tady hraje zákeřněji než jinde nebo jak větší prasata, to sis asi špatně přečetl.

To co včera předvedl Cedidla není nějakej standard, ale ojedinělej případ. Vy se tady z toho snažíte dělat normu, jako kdyby tady takové zákroky procházely každé kolo a to není pravda.

Reagovat
žrout

Standard není to, co předvedl Cedidla, to jsi zase nepochopil ty mě. Standard je to, co tomu zákroku předcházelo na kotník Ševčíka. A přesně v duchu toho standardu to sudí vůbec neposoudil na ŽK. A o tom mluvil i Trpiš. Jelikož se tohle toleruje jako normální faul, pak se hráči odváží dělat větší prasárny a nakonec z toho sem tam vyplynou zákroky na krimminál jako ten Cedidly. A stejně ho nevyhodili. A po tom všem soupeř v oslabení a s dvougólovým mankem stejně ještě zajede pro jistotu do Usora, aby ho to taky bolelo a aby ho vyřadili. Přece aby mu nebylo líto a aby si příště nedovoloval hrát fotbal.

Takže ono to není jenom o Ewertonovi, včerejšek kvůli zákrokům soupeře nedohráli 3 hráči a na to upozorňuju. Za nějvětší prasárnu na jasnou redku jenom žlutá a za zákroky na žlutou vůbec nic. A tak si tady žijem

Reagovat
Bakary3

Jak napsal zrout, pletes dohromady fyzickou pripravenost a jakousi houzevnatost, my ale odsuzujem zakerny zakroky a kupu dementnich faulu, kdy si ti hraci neumi pomoct jinak, tak kupi jeden faul za druhým.

Druhy odstavec - nejde tak o kvalitu, ale o pristup k zapasu a co ti hraci maji naučený. I v podobnych ligách, budu se domnivat... Se hraji lepsi fotbaly, hraci jsou k sobe celkově ohleduplnejsi, nekouskuji hru jak debilove, a nakonec se tam vic dari i techničtějším hracum. Holandani, chorvati, nevim...

Proste i vzhleme k ty statistice neverim, ze v tomhle dost nevybocujeme.

Urcite bych nerek, ze je to vsude jinde podobny.

Reagovat
Blasphemer

Zákeřnost odsuzuju taky, ale norma to v naší lize fakt není. Opravdu tady každé kolo pod souhrnem neřešíme podobné zákroky jako teď.

Co se týče toho srovnání, tak fotbal se hraje v Polsku, na Slovensku, všude na Balkáně daleko horší. Možná že tam nemají takovej počet faulů a soubojů na zápas, ale to neznamená, že se na to dá dívat. To ty naše dvoumetrový lopaty občas alespoň něco fotbalovýho předvedou. Takže bych zdaleka nedělal ze statistiky faulů a soubojů takovej fetiš, kterej by o té kvalitě vypovídal úplně všechno, i když to na první pohled nezní dvakrát lichotivě.

Reagovat
doshcz

Reagovat
andrew96

Reagovat
Wambasen

Reagovat
žrout

Přesně, není to primárně o kvalitě ligy, ale o mindsetu hráčů, trenérů (kteří je vedou) a rozhodčích. Že neumím dobře technicky řešit fotbalové situace, to je věc jedna, ale že jdu dohrát a zrakvit protihráče po odehrání balonu, aby ho to pořádně bolelo, to je věc druhá. A někdo to pořád nechce pochopit nejen mezi fanoušky a tady na diskuzích, ale i v TV, v LFA a na FAČR. A stejně tak v klubech.

Reagovat
žrout

Reagovat
žrout

Hele taky mi vadí, že se dělá z derby a zápasů s Plzní bramboračka. Někdy mě štve, že se tomu v derby přizpůsobuje i Slavie a nominuje do základní sestavy raději bijce než fotbalisty (Hromada např.). Se Spartou se jenom nakopává a jedou se osobní souboje. Ale furt to není o tom, že by Slavie dělala zákeřné zákroky.

Ale když si vezmeš loňské zápasy v téhle kategorii, tak si vzpomeň, kdo pořádal hon na Plavšiče v derby? Jak hrál Dočkal nebo Pavelka? Kdo šel po kotníku Plavšiče v zápase s Plzní a hrál jak hovado, že dostal x ČK? Kdo se chtěl prozdržovat do konce zápasu v nadstavbě atd. Slavie to nebyla

Reagovat
Bakary3

jo, souhlasim.

Casto mi v tom slavie prijde spis nevinne, to mas pravdu, a zakerny zakroky od ni tam taky nebývají

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
db18

Reagovat
icemike

Reagovat
adoxx

Reagovat
Radin

Mohlo se mu to stát i když hrál za Boleslav, tak nebrečte furt. Zlín tak hraje pořád ne?

Reagovat
žrout

I když jsem tam napsal Slavii, tak ten příspěvek neměl být primárně o Slavii, ale o tom, že se tady rakví drazí hráči. A sralo by mě to i u Sparty nebo Plzně, i když ne tolik, když fandím Slavii. Klidně si tam místo Slavie dosaď třeba Plzěň nebo Spartu, to je úplně jedno.

Ale mimochodem za celou dobu, co hrál za MB nebo dříve PCE tak ho nikdo takhle nezrakvil. Ale přestoupil do Slavie a hned se na něho vidláci hecujou, protože je to Slavie. To je přesně ten rozdíl. Bolka nikoho nezajímá, na Slavii se vidlák chce vytáhnout. Přitom v Boleslavi na něm ta hra stála mnohem víc a byl tam mnohem víc středem pozornosti.

Reagovat
Radin

Taky nemusím ty hovadský zákroky týmů, které nestíhají

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Whitemedia

Slavia fans na twitteru dělají solidní tlaky na rozhodčí. Zakázal bych je, ten zákrok nebyl tak hroznej, aby okolo něj dělali takové scény.

Reagovat
mistr129

A sparťani jim v tom pomáhají, se všichni spojili proti Zlínu kvůli obyč zákroku

Reagovat
Whitemedia

Akorát frankie Durčák kňučí, že Zlín ho nebaví. Ten ale kňučí nonstop, víc by k němu asi sedla ta Slavie.

Reagovat
smazaný uživatel

au shit vidím to poprvé a je to teda humus, i když si to koleno nechtěně přilehl, za ty saně ze zadu to měla být redka jasná. Chudák Ewerton, snad bude cajk bez následků

Reagovat
smazaný uživatel

Takových zákroků je v každým kole několik, žlutá je adekvátní trest, že si pak Ewerton přisedl nohu a oddělal křižáky, je jeho smůla, ale ne důvod k tomu, aby Cedidla dostal za žlutý zákrok červenou. Aspoň už Slavia nemusí počítat, aby nepřetáhla limit hráčů mimo EU v lize.

Reagovat
John Obi Mikel

Ty seš taky provokatér, doufám, že ti na to neskočíme a nedostaneš to, co chceš, a to naštvané reakce.

Reagovat
Whitemedia

Já tu českou fotbalovou scénu ani nevyhledávám, tady k vám do diskuze nechodím a přesto mi týden co týden vyskakují fans Slávie, co imrvére kvůli něčemu kňučí. Minulý týden Kuchta, teď tady tohle.. top mančaft ligy a furt nějaký stížnosti..

Reagovat
John Obi Mikel

A ty mě taky neser a pusť si radši nějaký highlighty Jorginha.

Tohle nám podsouváte roky a přitom stejně jste z toho furt děsně překvapení

Reagovat
Whitemedia

Já vám nic nepodsouvám, já vás znám jen z toho twitteru a tam na vás nereaguji, stokrát radši pošlu do prdele Durčáka!

Reagovat
Mass

Nj ale co pak bude po těch dvou minutách dělat, než zase projíždět twitter a hledat nějaký slávisty?

Reagovat
Whitemedia

Tak já nakonec ty slávisty sám vyhledávám..

Reagovat
Slavia10

Že na ně v tomhle reagujete. Já jsem i jako Slávista měl Plzeň dříve hodně rád, fandil jsem ji v LM, první období pod Vrbou byla mega sympatická. Teď jim nedokážu nic přát jen kvůli tomu, že fanoušci Plzně jsou ty největší š*íny ve fotbale. Však Plzeňský fanoušci si určitě myslí, že i Šural si zasloužil co se mu stalo.

Reagovat
Fakt

Reagovat
$dolar$

A fanoušci Plzne s tímhle souvisí jak?

Reagovat
martin1

Tou poslední větou si to korunoval

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

S těmi fanoušky Plzně v podstatě souhlasím, protože u klubu, který 10 let vede rádobymafián Šádek, z kterého jsou rozhodčí zesraní až za ušima, mohli jako fanoušci zůstat jen lidi bez páteře. Pak se dostáváme k tomu, že je tady i další klub, který vlastní čínská komunistická strana a tam ty fanoušky nechápu už vůbec.

Reagovat
Martin9719

Největší špína jsou slávistický supi na eurofotbale. Opravdu jsi se ukázal, zvlášť s tím Šuralem. Zrovna když jsme třeba v klíčové bitvě o titul v sezoně (16/17 myslím) vytáhli transparent R.I.P za jednoho sparťanského fanouška a celá letná zatleskala. Cirkus Eden pokračuje...copak tam ještě máš?

Reagovat
John Obi Mikel

Očividně můj apel nepomohl, akorát jim dáváš munici.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
db18

Reagovat
andrew96

No tak zase, Cedidla měl v ten moment temno před očima, přehnal to a zaslouženě dostal bídu.

Co z toho dělá army sešívaných potentátů na tw, je samozřejmě lol. Ale prostě soc. sítě no.

Reagovat
mistr129

Sorry, je sice hezky že mu po zápase někdo řekl že to vypadalo strašně a at se v rozhovoru omluví, ale když se tam Ewerton svíjel na zemi, tak se tomu Cedidla ještě smál.

Výjimečně doufám, že na tw vydrží brečet ještě dlouho, ne ani tak kvůli Cedidlovi, ale kvůli Černému, který je naprostý traged dlouhodobě a už ho nechci vidět pískat ligový zapas

Reagovat
Bechy1893

Nebudeš zklamanej. pravidelně vydrží pláč po každý vaší křivdě minimálně do příštího mistraku

Reagovat
andrew96

Spíš narážím na debilní iracionální kecy vůči celému Zlínu. A dost teda pochybuju, že má Twitter sílu zahájit nějaký proces změn.

Reagovat
icka

Reagovat
oli9

Sorry ale vždyť tam šel jako čurák. Kdyby mu ukázal červenou hend nemuselo okolo toho být tohle divadlo...

Reagovat
icemike

Reagovat
$dolar$

Slavisti prijali ubrecnost jako soucast historie a kultury toho klubu a uz se za to ani nestydi.

Reagovat
Bakary3

Jo, tak kazdej mame neco.

U Plzne bych to definoval jako jakysi pocit menecennosti a zakomplexovanosti a neustaly hledani nějakýho rivala.

Ikdyz se to ted zase netyka Plzne, zase se tu prisira nejvic plzenaku.

Tak snad nekdo vas zajem jednou opetuje.

Reagovat
$dolar$

Ono by mozna stacilo, aby nas do toho Slavisti nezatahovali, kdyz se tu zadnej plzenak predtim nevyjadroval

Slavia1008.08.2022 06:51#

Že na ně v tomhle reagujete. Já jsem i jako Slávista měl Plzeň dříve hodně rád, fandil jsem ji v LM, první období pod Vrbou byla mega sympatická. Teď jim nedokážu nic přát jen kvůli tomu, že fanoušci Plzně jsou ty největší š*íny ve fotbale. Však Plzeňský fanoušci si určitě myslí, že i Šural si zasloužil co se mu stalo.

Reagovat
Bakary3

Tak ona to byla reakce na predeslou diskuzi a zřejmě z dalsich zkušeností, zadny zatahovani, ale to je jedno.

Jen tak se pousmivam, jak se u kazdyho clanku ohledne slavie snazite co nejvíc kopnout, vysmat se, a nezapomenete vynechat kazdou příležitost

Reagovat
$dolar$

Ne, nebyla. Protoze plzenaci to zacali komentovat az po jeho prispevku. Ale jen si dal pobrec.

Reagovat
John Obi Mikel

Vůbec se tu nikdo nevyjadřoval.

Martin971907.08.2022 23:34#

Nemá. Tady jsou v republice lidi, co ti řeknou že trest pro Kuchtu je ještě mírný. Pak Cedidla s použitím nepřiměřené síly podsekne Ewertonovi nohu a měl by pomalu dostat zákaz do konce sezony. Tahleta nadřazenost tady vůbec není cítit na míle daleko. To je jako když se postaví po Feyenoordu Lingr před kamery, že jsou jediní kdo tady dělá koeficient. Chování lavičky jak by smet. Tam si taky myslí, že mají právo vlítnout na hřiště a hrát taky

Reagovat
jackinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
žrout

Nemáte co relevantního říct, tak se snažíte jenom trollit nějakými kecy a bulení. Směšné figurky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

vám hodně rychle otrnulo. Ještě nedávno vám hrozil krach, tak jste se tady chovali celkem normálně. Vyhrate titul, porazíte pastevce z Finska, postoupíte přes Tiraspol a už je tu s váma zase k nevydržení

Reagovat
$dolar$

Nechces v tom nechat slavisty samotny, jo? Neboj, Banikovci jim slapaji v debilite na paty.

Reagovat
ratusek

Reagovat
martin1

Reagovat
jackinho10

Reagovat
clinger

ty si strašnej ubožák.jak jde o zdraví člověka tak by snad měla jít klubová rivalita stranou ne

Reagovat
$dolar$

A já mu to někde preju? Psal jsem to hned, že je to na červenou. Každopádně už by mohl potok slz ustát a všichni se uklidnit. Ne, tohle opravdu není systémová chyba.

Reagovat
martin1

Oni si myslí, že všichni, kteří tady napsali něco proti, tak ihned to musí znamenat, že mu přejí zranění. Tady jde především o to, co tu vyprodukoval např. žrout

Vážně, jde každý tým do zápasu se Slavií s úmyslem jim zranit několik hráčů Navíc ta forma Ano faul za jasnou ČK, za kterou dostanou všichni dotyční zasloužený trest. Ale jak jsem psal, takhle to vypadá, že v každém zápase přijde x brutálních faulů a x hráčů je na dlouho mimo hru. Ale všichni, kdo napíšou něco proti, tak to znamená, že si nutně museli kopnout do Slavie. Navíc od některých nejenom Slávistů to vzhledem k některým jejich komentářům vyznívá dost vtipně.

žrout07.08.2022 22:19#

Slavie investuje desítky mega do technických hráčů, pak přijedou do města vidláci a potřebujou si dokázat, že těm Pražákům pořád ještě umí rozkopat držky, když neumí fotbal. To samé v opačném gardu, když je někde výjezd na přemotivovaný venkov. A rozhodčí na to už několik let jenom čumí a nic nedělají. Tak do prdele kam se má ten českej fotbal posunout, když místo zdraví hráčů se chrání dementní řezníci? To je fakt pocit zmaru.

Ve čtvrtek hraje Slavie o postup a český koeficient, ale klidně to může být bez důležitých 3 hráčů, protože je o víkendu zrakvili dementi z vidlákova. Fakt super, gratuluju

Reagovat
žrout

"Tady jde především o to, co tu vyprodukoval např. žrout"

Reagovat
adoxx

Reagovat
žrout

Není to systémová chyba, ale každou sezonu je x nepotrestaných brutálních a zákeřných zákroků na jasnou ČK? Tak jak často se tyhle chyby musí dít, abys to pojmenoval jako systémovou chybu?

A ty neudělené jasné ČK jako třeba včera jsou jenom špička ledovce, protože naprosto bez povšimnutí procházejí pravidelně snad každé kolo zákroky na kotníky a nárty za jasnou ŽK. Ale samozřejmě to taky není systémové. Jenom to prostě drtivá většina rozhodčích netrestá a dělají "chyby"

Reagovat
10adam

Člověk by nevěřil, že jeden Cedidlův zákrok tady spustí takové potoky slz

Reagovat
Salfovic

Počítal bych s tím, kdyby Slavie ztratila body, ale takhle mě to taky překvapilo.

Reagovat
10adam

To už si nechci raději ani představit…

Reagovat
Bakary3

Coz je nam slavistum k dobru

Je totiz vidět, ze to neni o nejaky ukrivdenosti vysledkem, ale ze nas sere (ne)sportovni stranka veci.

Reagovat
10adam

Tak chtěl hrát míč, byl tam o chvilku později a bylo to… úmysl zranit protihráče bych v tom nehledal

Reagovat
C.1922

Je to o tom vašem ubrečeném DNA no.

Reagovat
doshcz

Reagovat
adoxx

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Wambasen

Reagovat
db18

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
žrout

To v tom případě ukazuje na to, že jsi pořád nepochopil, co je jádrem toho problému. Vy se tady snad klonujete, co nejste schopni chápat věci v širším kontextu, a pak ze sebe děláte udivené, že přece "jeden Cedidlův zákrok". Furt dokola jak u blbečků na dvorečku

Reagovat
10adam

Tak mi to zkus vysvětlit jak pětiletému dítěti. Jaké je teda jádro problému a širší kontext? Když vynechám teda to vaše věčné brečení…

Reagovat
žrout

Kontext je naprosto zjevný, ale klidně ti to vysvětlím:

Rozhodčí a liga několik let už deklarují, že prioritou je ochrana hráčů, jak se na tom bude pracovat a bla bla bla. Apelujou na to kluby, všichni...

V kontextu těchto keců a slibů začne nová sezona, člověk se těší na fotbal a už ve druhém kole ti zrakví nějaké kopyto tvoji nejdražší posilu a ani za to není vyloučenej a k tomu další žluté zákroky, které zranily další hráče, ale žádná ŽK. A někteří ti hráči teď budou navíc chybět v odvetě naprosto klíčového duelu v Evropě.

Takže místo změny furt rozhodčí chrání řezníky místo zdraví hráčů. A to už je prostě zmar. Jak dlouho ještě budeme muset čekat, než rozhodčí začnou pískat to, co mají, aby ochránili technické hráče?

Pořád nerozumíš, abys furt musel mlít nějaké srance o brečení?

Reagovat
10adam

OK, s určitou částí tvého vysvětlení by se dalo souhlasit, ale zní to poněkud vtipně ze strany Slavie, potažmo jejich fanoušků.

Protože chování slavistického realizáků (a i některých slávistických fanoušků) připomíná občas zvláštní školu a Jindřich to vše tiše toleruje neboť nevidí za sebe a neví co na lavičce děje...

Takže takové moralizování a snaha o zlepšení fotbalové kultury z vaší strany mi přijde trošku mimo dokud si nezamete před vlastním prahem...proto taky narážím na to vaše brečení

Reagovat
jackinho10

Me se libi, jak vy vzdycky dokazete vsechno otocit proti Slavii. I kdyby se tahle situace stala v zapase Sparta-Plzeň, tak z to bude moct realizak Slavie

Reagovat
mistr129

Mně je upřímně docela jedno, jestli Rada, Vrba, Řezník nebo kdokoliv jiný b zápase proti Slavii řve na rozhodčího, hlavně když všichni slavisti odejdou zdraví . Dávat na roveň pořvávání a blbý kecy s likvidačními zákroky je úplně mimo

Reagovat
žrout

Reagovat
10adam

Ale já přece neříkám, že je to stejné. Jen když si si dám na jednu stranu LuftJardu a jeho minulost, chování slavistických fanoušků, realizáku a jejich ubrečenost a na druhou stranu ti samí volají po nějaké fotbalové kultuře, tak mi to přijde vtipné.

Samozřejmě, že zdraví hráčů je na prvním místě, nikomu zranění nepřeju a takové zákroky do sportu nepatří, nicméně v něm jsou a budou pořád. Toto prostě ze sportu nezmizí nikdy. Někdo udělá prasácký faul, protože je prostě dement, někdo v emocích, někdo proto, že je kopyto. Jen je potřeba to tvrdě trestat a nejlépe i zpětně

Reagovat
mistr129

Jinak ano, budu rád pokud někdo Houšteckýmu rekne, at se trochu uklidní, ale hystericky trenér fakt není ani v nejmenším zásadní problém českýho fotbalu.

Reagovat
žrout

Takže to vlastně celé dává smysl, ale protože sem tam se realizák na někoho utrhne (kolikrýt právě kvůli nepotrestanému zákeřnému faulu), tak vlastně to je celé vtipné. Ty se mi fakt zdáš nebo co

Reagovat
10adam

Sem tam? Na někoho utrhne = hysterické záchvaty pacienta Řeháka a Houšteckého doplněné o vaginální opisy atd.?

Kámo, mně je to u prdele, ale když volají po právu a morálce zrovna tato slávistická chodící hnojiva, tak se prostě musím smát

Reagovat
žrout

Ty jsi úžasný mislitel 90% těch jejich výlevů, které mi mj. taky vadí, jsou kvůli tématu, které teď řešíme, protože jim vadí, že jim řezníci rakví bez trestu hráče. A ty to vytáhneš jako nějaký argument, že ať neřvou a pak můžou chtít tresty pro zákeřné fauly? Co to jako do prdele je? Tady se fakt už lidi úplně posrali

Reagovat
10adam

Jo, není to náhodou 94%? Meleš sračky, kdo koho kdy zrakvil bez trestu? Nepodsouvej mi nějaké tvoje konstrukce. To že to byl hnusný faul je fakt a to, že se chováte jak kokoti je taky fakt. Měl by ses naučit trošku sebekontroly

Reagovat
žrout

Kdo koho kdy zrakvil bez trestu? Ty ses probudil teď po pár letech z kómatu nebo jenom trollíš?

Je fakt, že číst tady ty vaše myšlenkové pochody je fakt trenažér sebekontroly. Neuvěřitelný.

Reagovat
10adam

Tak teda kdo koho zrakvil bez trestu? Pořád meleš obecné fráze a nic konkrétního

Reagovat
žrout

Matějovský Housku? Dočkal taky Housku? Laňka a jeho pravidelné prasácké lokty lokty do hlavy a zákroky, které rozhodčí "neviděli"?

https://www.ruik.cz/zakerne-lokty-denise-lanky-mimo-hru-rozhodci-je-vsak-nechal-bez-povsimnuti/

Dalo by se pokračovat dlouho.

Tihle 3 to dokonce stihli v jednom kole:

https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ceska-1-liga-matejovsky-koscelnik-a-novy-meli-dostat-cervenou-kartu-2092021

To jenom pro ilustraci, nebudu ti dohledávat všechny případy. Asi jsi spal. Tak snad ses vyspal dobře

Reagovat
10adam

Jakmile dostali žlutou, tak nebyli bez trestu, nicméně chápu jak to myslíš ale já psal o realizáku slávie, tak by mě zajímali její zrakvení hráči bez trestu. Děkuji, vyspal jsem se dobře

Reagovat
žrout

Tak zrovna ten Laňka jak šel zákeřně po Staciovi, ti unikl? To samé Bucha po Stanciovi? Nebo Ousou loni na podzim v Karviné? To ti tu fakt mám vypisovat všechny, abys pochopil, o co jde?

Reagovat
10adam

Jo, to jsem zrovna přehlédl, moje chyba

Reagovat
mistr129

Reagovat
clinger

Reagovat
Igner Farnsworth

Na twittru to je tak 50/50 Spartani tam ted fnukaj s tím čistym soubojem rameno na rameno Honzíka Borilu a Vašika Kadlecu

Reagovat
rufus

https://tinyurl.com/2sbyf46c

Jak se k sobě mají hráči chovat s respektem a nedělat si vzájemně prasárny, když vidí vzory v podobných buranech, kteří můžou všechno..

Reagovat
Igner Farnsworth

Černý dostal stopku na 2 měsíce

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ho pak nominují na derby. Rozhodčí, který dostal dlouhou stopku kvůli zákulisním tlakům Slavie, by mi do toho zápasu přišel ideální.

Reagovat
Igner Farnsworth

Taky by mi to nevadilo, až na tu červenou piskal v pohodě

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Co myslis, ze se trener rozciluje kvuli vyroku rozhodciho? To jsem fakt nikde jinde nevidel, povez mi o tom vic.

Reagovat
rufus

Taky jsem dlouho neviděl, že by si některé trenérské týmy dovolovali na rozhodčí to, co a jakým způsobem trenéři ve slavii.

Reagovat
adoxx

Tady je zase nabrečeno....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele