Nepovedený víkend pro Bolka i Bolku aneb Události 17. kola FORTUNA:LIGY

06.12.2021, 22:11
Názory a komentáře
Už jen dvě kola nejvyšší fotbalové soutěže a budou tu Vánoce. Nyní však nastal čas na rekapitulaci toho prvního prosincového, které přineslo elitní čtyřce dramatické bitvy. V hitu kola si Plzeň odvezla ze Slovácka tři body.

Totéž se povedlo i Spartě a Slavii, na hřištích outsiderů se ale obě mužstva trápila. Opačný byl případ Baníku, který jednoznačně přejel České Budějovice. Dlouho to vypadalo i na pohodlnou výhru Jablonce, ten ale nakonec dohrával v Ďolíčku v devíti a vítězství horko těžko ubránil.

Cenný úspěch si připsal i jeden z konkurentů Severočechů Pardubice, jimž se zadařilo v Mladé Boleslavi. Naopak Zlín prohrál v Teplicích, které už nejsou poslední, a Liberec zdolal jediným gólem Hradec Králové.

Zápas kola


Mladá Boleslav - Pardubice

Pardubice předvedly mocný nástup do utkání a díky trefě Cadua a dvěma Chytilovým brankám brzy měly třígólový náskok. Domácí byli po zbytek utkání lepším týmem, nicméně dokázali jen zásluhou Ewertona a Fily snížit na konečných 2:3.



Gól kola


1. David Buchta (Baník Ostrava)

Baníku se v první půli proti Dynamu nadmíru dařilo a vrcholem jejich fotbalovosti byl třetí gól. Kaloč skvělým dloubáčkem našel za obranou Buchtu, rovněž ten se jal lobovat a tím překonal brankáře Vorla.



2. Daniel Trubač (Teplice)

3. Tomáš Čvančara (Jablonec)





Jedenáctka kola





Brankář - Jindřich Staněk (Viktoria Plzeň)

Při plzeňském gólmanovi stálo i štěstí, neboť hned dvakrát jej od inkasovaného gólu zachránil VAR. I Tak ale šesti zákroky výrazně pomohl týmu k cennému vítězství. Zaskvěl se před pauzou, kdy zneškodnil Kohútovu hlavičku, stejného hráče vychytal i ve druhé půli.

Pravý obránce - Tomáš Vondrášek (Teplice)

Zlepšená teplická defenziva přinesla sklářům velmi cenné tři body. Pravý bek Vondrášek navíc kromě jistoty vzadu přidal i nadstavbu dopředu v podobě několika vyvezení či zajímavých centrů. V závěru se dočkal i asistence, když přihrál skórujícímu Trubačovi.

Střední obránce - Aiham Ousou (Slavia Praha)

S naprostou jistotou vynuloval ofenzivní hrozby Sigmy, díky čemuž se záloha s útokem mohli celý zápas soustředit na dobývání soupeřovy svatyně. Několikrát uhasil nebezpečnou situaci, navíc si věděl rady i ve chvílích, kdy byl pod tlakem.

Levý obránce - Jiří Fleišman (Baník Ostrava)

Zkušený křídelní obránce ukázal, že ještě nepatří do starého železa. V sedmé minutě chytře z přímého kopu z ostrého úhlu pálil a dokonale tím zaskočil brankáře Vorla. Během první půle pak zabránil ve skórování van Burenovi, po pauze ještě výtečně centroval na Klímu.

Pravý záložník - Mojmír Chytil (Pardubice)

Velký zápas pardubického hosta z Hané. V desáté minutě navázal na Cadua a přesnou střelou z hranice vápna překonal Šedu, zanedlouho si poradil s několika boleslavskými obránci a ranou k tyči zvýšil už na rozdíl tří branek.

Střední záložník - Jan Fortelný (Teplice)

Teplice vedl k úspěchu gólem a asistencí. Po hodině hry si naběhl na Trubačův pas a srovnal skóre, zanedlouho předal míč na hranu ofsajdu Marešovi, jemuž se po pěkné akci povedlo rovněž úspěšně zakončit.

Střední záložník - Miloš Kratochvíl (Jablonec)

Závěr prvního poločasu se nesl v režii jeho výtečných přihrávek. Nejprve elegantní patičkou připravil velkou šanci Malínskému, vzápětí povedeným obloučkem asistoval na Houskovu trefu.

Střední záložník - David Houska (Jablonec)

Šikovný středopolař přihrávky využil ve velkém stylu, když balón ze vzduchu z otočky poslal do brány. I s Kratochvílem pak ve středu zálohy úspěšně zvládali nápor Klokanů, kteří měli na hřišti o dva muže více.

Levý záložník - Cadu (Pardubice)

V úvodu vsítil velmi cenný gól, který dodal Východočechům klid do kopaček. Dostal se k přetaženému Kostkově centru a prostřelil Šedu. I ve zbytku utkání ukazoval svůj um a napomohl tak Pardubicím k výhře po dlouhé době.

Útočník - Jiří Klíma (Baník Ostrava)

Gól sice vstřelil jen jeden hned v samotném úvodu, kdy uklidil míč zkušeně k tyči, avšak hrozbou pro obranu Dynama byl neustále. Například když v rychlém protiútoku nabídnul tutovku Azevedovi, který šancí pohrdnul.

Útočník - Matěj Pulkrab (Sparta Praha)

Na hřiště přišel po padesáti minutách a opět potvrdil roli skvělého žolíka. Nejprve využil Bolkova zaváhání, nevypustil svůj běh za míčem a odměnou mu byl gól do odkryté klece. Prsty měl i ve druhé brance, to šikovně přiťuknul Haraslínovi.

Nemělo by Vám uniknout


Jablonec 2 vyloučení Fleišman gól Hodinu držela Karviná se Spartou nerozhodný stav, až pak předvedl obrovskou hrubku Bolek. Ten místo chytání diskutoval se spoluhráči a umožnil tak Pulkrabovi snadný gól.


Nicolae Stanciu v Olomouci vybojoval penaltu a také ji chtěl sám proměnit. Zkusil to ve stylu Antonína Panenky, avšak jeho pokus skončil na břevně. Čas 2:16.


Velké dohady vyvolal následný gól Slavie. Olomouckým se totiž nelíbilo, že přihrávající Masopust si zpracoval míč takovou částí těla, kterou oni považovali za ruku.


Stejně jako Bolek neměl čisté svědomí ani budějovický Vorel, který pustil do brány Fleišmanův přímý kop z velmi, velmi ostrého úhlu.


V krátkém sledu museli do šaten hned dva hráči Jablonce, oba za druhou žlutou kartu. Nejprve Tomáš Malínský při pokusu o odehrání míč kopnul soupeře do obličeje. Čas 1:55.


Brzy jej následoval Václav Pilař za jeho úder do obličeje Köstla. To se mu vůbec nelíbilo a pořádně svůj nesouhlas rozhodčímu ukázal. Čas 2:03.


Zachyceno na sociálních sítích


Uvidíme, jak se český zvyk "pošéfuju si to mezi lavičkama" bude vyvíjet dále...


Nezbývá než doufat, že se Spartě ve čtvrtek zadaří a bude muset hrát zápasy i na jaře.


Petr Bolek zavádí do českého fotbalu inovace.


Kliďas Pat, nebo kliďas Mat?


A na závěr trochu odbočka - očividně nikdy není v českém fotbale tak špatně, aby nemohlo být hůře.


VAR v akci


Krátce po návratu ze šaten snižoval ztrátu na Jablonec kapitán Bohemians Jindřišek, kvůli předchozí Hronkově ruce ale branka neplatila. Čas 1:19.


Hned dva góly byly odvolány Slovácku v zápolení s Plzní. Ten první ze stejného důvodu jako Jindřiškův zásah, Havlíkově brance totiž předcházela ruka Kohúta. Čas 1:08.


Po návratu ze šaten skóroval Jurečka po Kadlecově průnikové přihrávce, jenže útočník domácích se nacházel v ofsajdovém postavení. Čas 2:27.


Změny v tabulce


Na prvních třech pozicích nedošlo k žádným změnám ani co do rozestupů, Slovácko je však už mimo dostřel třetí Sparty a naopak v dohledné vzdálenosti pátému Baníku, který na Jihomoravany ztrácí už jen jedno vítězství.

Šesté místo se jeví býti rezervováno pro Hradec, při jeho prohře totiž zaváhal i pronásledovatel z Mladé Boleslavi. Na toho se tak dotáhnul Liberec, jenž přeskočil neúspěšné Sigmu a České Budějovice. Na dohled elitní desítce jsou i přes porážku stále Bohemians.

Situace se zkomplikovala Zlínu, před který se vyšplhal Jablonec a už jen těsně za ním číhají Pardubice. Teplice tak i přes tříbodový zisk svou ztrátu nijak výrazně nesnížily, alespoň už za sebou ale nechaly Karvinou.

Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha17142146:1144
2.Viktoria Plzeň17132233:1341
3.Sparta Praha17123240:2139
4.1. FC Slovácko17112434:1935
5.Baník Ostrava1795335:2232
6.FC Hradec Králové1766522:2324
7.FK Mladá Boleslav1772828:2623
8.Slovan Liberec1772817:2323
9.Sigma Olomouc1756629:2521
10.Dynamo České Budějovice1763824:2921
11.Bohemians Praha 19051753925:3718
12.FK Jablonec1737713:3016
13.Fastav Zlín17431020:3515
14.FK Pardubice1735922:3714
15.FK Teplice17221317:368
16.MFK Karviná17051215:335

Autor: Martin Vejdělek

Komentáře (126)

Přidat komentář
kilobyte

Ta Kolumbie To je moc. Jak si ten útočník myslel, že mu brankář uhne a on s tím míčem dojde až do brány.

Možná kdyby tam měli Bolka.

Reagovat
monty25

Nebo Šedu, to je taky expert.

Reagovat
REPLIKATOR

jestli oba týmy nevyloučí ze všech soutěží, tak už nevím

Reagovat
ACSeRw!n

lepsi to takhle zahrat, nez prdet do hliny..

Reagovat
kilobyte

No myslím, že kdyby to brankář chytil, tak by už na něj někde čekala díra. Protože nikdo nemůže být tak blbej, aby podplatil celý tým kromě brankáře.

Reagovat
ttopi

Hrozná komedie. Přitom existuje 10 jiných způsobů, jak si nenápadně pomoci. Ale asi chtěli ušetřit a domluva byla taková, že když je přehrajou, vyplácet se nebude. Dostali na 1:0 a aktivvoali plán B. Za pět minut dvanáct

Reagovat
Puskas

Třeba měli vsazeno na góly po 90. minutě.

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Bolek dostal gol a sel nadavat uplne stejne. Takovy ten ctyricatnik v okresu, ktery te jebe za vsechno a nejradsi bys mu dal po drzce hned pri zapase, ale jako slusne vychovany pockas az na parkoviste po zapase

Reagovat
kilobyte

Myšlení brankářů: "Rychle někoho seřvu, ať to nevypadá, že chybu jsem udělal já."

Reagovat
M0rb1D4S

A stejně bude pořád chytat ten mamlas Já už bych to nejraději dohrál s odchovanci a začal se připravovat na druhou ligu, protože letos už to štěstí s udržením mít nebudou

Reagovat
Y.N.W.A

Kua, to vedení Sigmy by už fakt chtělo nějak vylejt... ale jak?

Reagovat
veikko

S Csaplárem vždycky přichází změna hluboká... Má pravdu, občas málem až na dno.

Reagovat
naheCZ

Ještě větší kokot, než jsme si mysleli

Reagovat
Kepy_FCB

naopak zabodoval

Reagovat
kilobyte

V podstatě říká to samé co slávisti. "Tohle vám v Evropě pískat nebudou. Pak se budete divit."

Reagovat
Pablos

Reagovat
clinger

hroznej komlex.už s tím něco dělej

Reagovat
Pablos

Proč komplex ? Poslední dobou šiju do Slavie jen v pohárech, protože si to zaslouží (i když to občas schválně zveličím, ptž mám na ně nějaké nároky bohužel)... to je jediné taky co mě u Slavie zajímá, jinak mi to je fuk. A přesně pak čumí každej jak puk, že jim na to běhání za rozhodčím v evropě nikdo nežere.

Reagovat
Pablos

jinak je fakt, že se Sigmou jsem je taky sepsul trošku, ale za prvé jsem měl vsazeno, že dají dva góly a koukat na to jak se na to po prvním gólu prakticky vyjebali s nějakou smyslupnou hrou do útoku, mě to přišlo zase tak hrozné ode mě. A např. k tomu gólu jsem neřekl nic, za mě sice na první dobrou ruku, ale bylo to v takovém místě, že se to klidně dá ještě ohodnotit jako rameno no.

Tak přestaň bejt čurák a psát takový píčoviny.Nefandím primárně žádnému klubu, takže mě může být Slavia jen sympatická nebo nesympatická nebo někde mezi a je to někde mezi, ale herně projevem fotbalové hry jste mi nesympatický, hrajete hnusnej fotbal vyloženě zase.

Reagovat
clinger

no ty píšeš taky jak čurák no hrajete hnusnej fotbal vyloženě zase.to je píčovina jak mrak.v českém prostředí stále nejlepší fotbal.to jako myslíš že budou furt vyhrávat 5:0 (jako teď s Jabloncem a Pardubicema)nebo co?v evropě to skřípe,ale na to si myslím mají nárok po těch úspěšných letech.při těch absencích,prakticky žádnýmu oddechu za poslední rok a půl a bez přípravy před seźonou. jak říkal Trpišák, neměli normální přípravu už 3x po sobě.teď od léta teprve sehrávali novou stoperskou dvojku. takže některý kritiky jsou až přehnaný dle mýho, viz ta tvoje

Reagovat
Pablos

Já to kritizuji i u Sparty a Plzně... na to, že je to naše nejsilnější trojka nelíbí se mi jejich fotbal, líbil se mi fotbal Slavie 2 roky, teď se mi nelíbí... tak to je prostě a nasrali jste mě jak hrajete hrozně v evropě. Já nemám nějákou povinnost mít rád Slavii, ty jí máš ty jsi fanoušek ...tak to bohužel chodí, že né každému vždy budete sympatický, někdy jo někdy né... už teď očekávám, že zase nad váma budu otráveně kroutit hlavou ve čtvrtek, je to na Vás (tvým klubu) ať mě z toho vyvede.

Reagovat
John Obi Mikel

Akorát nám v Evropě pískaj úplně to samé.

Reagovat
kilobyte

Po Kyjevu a Midtjyllandu to tak nevypadalo.

Reagovat
John Obi Mikel

U Leverkusenu, Unionu, Feyenoordu atd. nám prý podle zdejších zase pomohli.

Reagovat
kilobyte

No proti Leverkusenu mi ta červená přišla přísná. Docela na ty červené máte štěstí.

Tak to máte docela kliku, že vám připískávají i v Evropě. Jen škoda, že z toho nedokážete vytěžit více.

Reagovat
Mass

Reagovat
Losinho

Myslím, že z toho Slavie vytěžila v posledních sezónách docela dost.

Reagovat
clinger

to jaksi neplatilo v derby nebo v Karviné

Reagovat
naheCZ

A hlavně by mě zajímali ty vyrovnané zápasy, kde soupeře fakt zařízli...Tady se mohla úplně v pohodě kopat penalta na Kuchtu v prvním poločase, ale to samozřejmě nezmíní. Zmíní neudělenou červenou kartu Hromadovi, ale že proti nám těch červenejch karet bylo odpuštěno několik, už samozřejmě nezmíní. On to fakt nesleduje ty naše zápasy, jen si přečte noviny, kde se samozřejmě ve větším píše o kontroverzních situacích v náš prospěch,

Reagovat
mistr129

Podle mě to je na pomoc/poškození 2:2 - Karviná + derby vs. Slovácko (Bořilova ruka) + Hromadovo vyloučení

Reagovat
clinger

tady se spustil povyk po tomto víkendu za ty ruky neruky. jak slávisti můžou hrát rukama, ale že nikdo neřešil ještě dle mýho spornější ruku tuším Kačaraby proti Pardubicím kdy pak Pardubky kopali pecku. ale nedali tak je to v pořádku a zapomene se na to

Reagovat
mistr129

Hele ten Kačaraba byl za mě jasná ruka a moc jsem nepochopil, že se spousta slávistů teda vztekala. Podobná situace jako ten Kohút, teč sice lehká, ale jasná

Reagovat
clinger

těžko soudit.dle mě teč opravdu lehká, v přirozené poloze a nezměnila směr no .každopádně být to naopak tak se ostatní můžou pos.at. spíš jsem chtěl říct že se mluví o tom že slávisti rukama hrát můžou a v Pardubicích si toho asi nikdo nevšiml

Reagovat
John Obi Mikel

Tam jsem taky čekal, že se to pískat nebude. Ale respektuju názor komise.

Reagovat
Blasphemer

založené

Reagovat
kilobyte

S Csaplárem nikdy nepřichází do klubu změna populistická, kosmetická, kamarádská. Ale změna zásadní, fotbalová, hluboká. Ta se zatím v českém fotbale neudála.

Jak si nenápadně říká o místo. Asi už ho nebaví vymýšlet ty kraviny.

Reagovat
Pablos

myslím, že to hodil úplně jasně směr Teplice tenhle vzkaz

Reagovat
kilobyte

Chcete se dostal do druhé ligy fotbalově?. Volte (volejte) mě!!!

Je sranda, že o sobě mluví, jak by dokázal udělat změnu, která tady ještě nikdy nebyla. Přitom už pár klubů trénoval. Tak kde je chyba?

Reagovat
Pablos

asi se lidi bojí změn a nechápou, že musí spadnout, aby vstanuli z popela zase

Reagovat
monty25

Jen to ne. Pamatuju si, jak chtěl z Viktorky Žižkov udělat klub "západního střihu". Dopadlo to samozřejmě jeho odvoláním ještě v průběhu sezony a nakonec sestupem. Pak už Viktorka nakoukla do 1. ligy jenom na jednu sezonu a opravdu to nevypadá, že by se na tom v dohledné době něco změnilo...

Reagovat
Pablos

asi byl nepochopen, i na západě se padá z lig

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
$dolar$

Reagovat
naheCZ

Reagovat
madridcan

Vyzerá ako Landa

Reagovat
Jolly Roger

Svého času běžel v televizi pořad Bolkoviny.

Reagovat
Pablos

tohle byla spíš taková manéž Bolka

Reagovat
Puskas

To by šlo - "zelený klobouček do týla šoupne si na bílou pleš".

Reagovat
Skalda29

Bolek a Lolek na divokém východě

Reagovat
kilobyte

Ta fotka shorturl.at/glwDO

Reagovat
smazaný uživatel

2. liga volá

Reagovat
ondrasch77

Spíš bych řekl, že s katarským investorem si spíš polepší než s čínskejma komoušema... Akorát Tvrdíka to asi bude stát flek...

Reagovat
bobis21

Tvrdík bude klidně dělat děvku i katarským investorům, to bych vůbec neměl strach.

Reagovat
mistr129

A navíc se podívá na MS

Reagovat
ondrasch77

nicméně si myslím, že si dodají vlastního pohůnka

Reagovat
Lemond Laws

To úplně nebude na něm ale, víš

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
bobis21

Ale když budou hledat nějakého podržtašku který se jim o to bude starat, určitě se bude hlásit v první řadě.

Reagovat
Lemond Laws

Oni nikoho nehledají, oni si tam prostě dosadí svoje lidi.

Reagovat
Pablos

Ale zase španělský majitel s katarskými investory zní už tak jako všelijak Majitel čeho ? A katarských investorů kolik ? jeden nebo milión ...to může skončit klidně nějakou hrůzou, zatím to nezní vůbec důvěryhodně

Reagovat
mistr129

Tipnul bych třeba španělská banka, kterou vlastní Katařani

Reagovat
ondrasch77

Tak je to zpráva z blesku, ale jak se říká "na každém šprochu..."

Reagovat
Pablos

ale jo to já i věřím, že na tom něco je.... jen bych krotil optimismus, že by to znamelo zákonitě něco suprového, to je dle mého spekulace.

Reagovat
kilobyte

To nevíš. Do Malagy přišel katarský majitel a vypadalo to dobře a teď hrají druhou ligu.

Ale stejně jsou to jenom spekulace a nejsou ani moc věrohodné. Není to tak dávno, co se psalo, že Křetinský má zájem o Plzeň a on pak koupí West Ham.

Reagovat
Lemond Laws

Nejsou to spekulace.. je to na 99% hotovo. Akorát ten Katar tam je podle mě mimo

Reagovat
ondrasch77

Ani nevím, že se spekulovalo o Křetínského vstupu do Plzně..., snad by to nebylo ani možný, ne?

O WHU se naopak psalo snad půl roku dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

O něco sdílnější byl pak Ondřej Kasík, tiskový mluvčí klubu z Letné. „Tato zpráva kolem mě neprošla. Je to spíše otázka na pana Křetínského a jeho holding EPH," reagoval Kasík na otázku.

O neco sdilnejsi

Reagovat
Pablos

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Tohle mě úplně minulo, ale když s tím přišli ty diletanti ze cnn prima njůs, tak na tom třeba něco bude

Reagovat
smazaný uživatel

Ten klub stojí na Trpišovi. Pokud místo Číňana přijde Arab a dosadí si místo Tvrdíka svou figurku, tak těžko čekat, že nový šéf půjde Trpišovskému na ruku tak jako Tvrdík, takže se na to Trpiš taky může za půl roku vykašlat a pak budou úplně v hajzlu, protože mě nenapadá, kdo z cz trenérů by to mohl po něm smysluplně převzít. Ten kádr je specifický, nějakou nadstandardní techniku tam mají jen Stanciu, Oscar a věčně zraněný Plavšić, ten zbytek má nabušenou fyzičku a jsou naučení dodržovat systém, ale jakmile odejde Trpiš, tak se ta nekvalita (nekreativita) projeví. Jak Sparta, tak Plzeň jsou "fotbalově" (technicky) o dost jinde.

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě ideální scénář by byl, kdyby Arab Třpiše rovnou vyhodil a dosadil si na jeho místo nějakého svého Pastoora/Stramaccioniho.

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
ondrasch77

, ale s tím Trpišákem souhlasím

Reagovat
Bakary3

Ten byl dobrej

A vlastne treba Lingr nebo Sevcik jsou kopyta.

Schranzovi balon taky prekazi.

Holes, Ousou, Kudela technicky na uroven ligy a pozadavkum na jejich post vlastne taky zaostavaji.

A představ si, ze technika je jeden z mnoha atributu, radsi Olayinku nez Karlssona, kdyz mam dat konkrétní priklad.

Diky tomuhle vyberu hracu je slavia tam, kde je - a u Sparty treba to plati obracene z dlouhodobyho hlediska.

Reagovat
Mass

Ty bys do toho blesku mohl psát z fleku taky

Reagovat
Kuchta

"Jak Sparta, tak Plzeň jsou "fotbalově" (technicky) o dost jinde."

Reagovat
Losinho

pohoněno?

Reagovat
dinss

Konečně se vrátí tam kam patříte!

Reagovat
ondrasch77

To zní od fanouška Plzně docela zajímavě...

Nicméně vám z prodeje sešlo úplně, ne? Jak to vypadá z případným prodejem Plzně?

Reagovat
Bex5

Pelta psal motak, ze prej by mel zajem

Reagovat
Puskas

Jako že chce na Bory?

Reagovat
Bex5

Tak

Reagovat
ondrasch77

Však Paclík přelil Plzeň na Šádka především kvůli rozvodu, jinak se začíná proslýchat, že budete v zimě prodávat, abyste zvládli finančně jaro, protože vytoužený trade s Američany neklapne.

Reagovat
Bex5

To se snad neproslycha, to je podle me tutovka, aby bylo ba vyplaty

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
John Obi Mikel

Už zase. Ti už tam podle Blesku nemají být snad 3 roky.

Reagovat
Lemond Laws

Teď už to je jistota no...

Reagovat
ondrasch77

Zas musiš uznat, že informace Blesku se vždy, alespoň částečně zakládají na nějakém skutečném faktu. Druhá věc je, že Číňan už před časem zavřel kohoutky a navíc geopolitická situace ohledně Číny a směřování naší politiky je docela v rozporu (konečně). Takže mohou klidně vyklízet pozice a prodat Slavii ve chvíli, kdy je na vrcholu.

Reagovat
Lemond Laws

Tak pořád jim zůstane 50 %... To úplně nevyklidí pozice hned. Ale je jasné, že časem je to možné.

Reagovat
ondrasch77

Tak já si nemyslím, že by k tomu mělo dojít hned... Nicméně teď vyšlo na povrch tohle

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/sport-fotbal-jina-liga-slavia-jednala-o-prodeji-s-byvalym-reditelem-realu-madrid-cina-rekla-ne-182825

Reagovat
Losinho

to jsou hrozný experti

Reagovat
ACSeRw!n

spanelaci s katarem v zadech.. to je Rakuten ne ?

Reagovat
ondrasch77

To je nějaký výrobce ledniček, ne?

Reagovat
Lemond Laws

Španěláci, kteří nedávno např. vstoupili do Ado Den Haag

Reagovat
Pablos

jinak, teď ještě do toho všeho vyšla expresska (16:08)

Reagovat
John Obi Mikel

Podle Seznamu prý ne

Reagovat
ondrasch77

Už jsem zaregistroval

Ale víš jak? Vždycky se snaží dementovat zprávy, které chtějí ututlat...

Reagovat
Spalovač šancí

A nakonec to bude všechno obráceně

Reagovat
Lemond Laws

Až teď jsem viděl penaltu Slavie.. To taky byl docela úlet ne?

Nebo jsem asi slepej...

Reagovat
clinger

slepej

Reagovat
Lemond Laws

Asi ho přišlápnul, nevím... Ale prostě to není vidět a on tam vyskočí jak jantar, hrozný

Reagovat
Fernando_Torres

Jak není? Vždyť je naprosto zřetelně vidět jak mu došlápne kolíkama na nohu

Reagovat
ttopi

Takhle - šlápl ho, o tom žádná. Ale třeba mně osobně se tyhle penalty po faulu na hráče, který už není v držení míče a kde se tedy nejedná o nějaké zmaření příležitosti, nelíbí. Faul jo, klidně nějaký kop z vápna, ale penalta je moc velký trest podle mě.

Reagovat
mistr129

Naopak, když je někdo blbej a fauluje hráče bez balónu, dával bych kop rovnou z malýho vápna

Reagovat
kilobyte

Blbost a dřeváctví by se mělo trestat. Nepískat ruku, protože si ji hráč trefí sám je taky nepochopitelné.

Reagovat
mistr129

Chápu to pravidlo při odrazu, ale když jde hráč do hlavičky a trefí si ruku, nevidím důvod proč ho chránit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nechapu hlavne jak muzes dat hlavixku a trefis si ruku, to hlavickujes do zeme

Reagovat
Lemond Laws

Tak to zas není tak nepředstavitelný ne? Skáčeš do nějakýho souboje, ruce máš rozevláté a ten míč se ti úplně normálně může odrazit do ruky

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Šlápnu ti na nohu kopačkou s kolíkama a uvídíme, kolik vyskočíš ty

Reagovat
Mass

Šlápl mu na nohu. Jako nic hroznýho, ale faul to je. Na to si musíš dát ve vápně pozor.

Reagovat
inferno08

F1. Ten vtip s Patem a Matem u mě nějak nevylezl. Kde je?

Reagovat
kilobyte

Na začátku sezóny v Blesku, teda Sportu vyšel článek, že momentální stopeři Slavie jsou jako Pat a Mat.

Reagovat
inferno08

Díky

Reagovat
srandamač

Líbí se mi, jak jsi místo smazání Blesku hnedka připsal opravu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele