Premier League - souhrn 1. kola: Haaland se uvedl dvěma góly

05.08.2022, 22:54, aktualizováno 07.08.2022, 19:26
Komentáře a souhrny
Erling Håland (© AFP)
Erling Haaland hned při svém debutu v Premier League dvěma zásahy sestřelil West Ham. Manchester United vstoupil do nové éry špatně, na domácím stadionu nestačil na Brighton. Chelsea zásluhou proměněné penalty veze body z Goodison Parku, zaváhal naopak Liverpool, jenž si rozdělil body po remíze 2:2 s Fulhamem. Úlohu favorita naplnily Tottenham nebo Newcastle, Arsenal v předehrávce porazil jiný londýnský klub Crystal Palace...

West Ham United - Manchester City 0:2

07.08.2022 17:30

Góly: 36. Erling Haaland (pen.), 65. Erling Haaland

Vítězně začal obhájce titulu z Manchesteru. Citizens zvítězili na Olympic Stadium v Londýně 2:0 a děkovat mohou své nové posile, útočníkovi Erlingu Haalandovi. Obávaný kanonýr vstřelil oba góly Guardiolovy družiny a City po třech letech vezou z West Hamu všechny body.

Erling Haaland pochopitelně nemohl v sestavě Citizens chybět a v ofenzívě ho doplňovali Phil Foden a Jack Grealish. V očekávané sestavě nastoupil i West Ham, včetně dvojice českých reprezentantů Tomáše Součka a Vladimíra Coufala.

Kladiváři se svého soupeře nezalekli a již ve 3. minutě měl slibnou příležitost Bowen, který ale hradbu těl před sebou nepropálil. Manchester pak typicky držel balón a postupně utahoval smyčku, ovšem dlouho si větší příležitost nevypracoval. Když už se pak Gündoganovi podařilo skórovat, vyletěl do vzduchu praporek pomezního. Manažer domácích David Moyes musel už ve 29. minutě střídat brankáře Fabianského za Areolu a bohužel to byl nový brankář, který se podepsal pod první branku Citizens. Haalanda v pokutovém území fauloval a sám postižený s naprostým přehledem proměnil pokutový kop!

Tím se Kladiváři dostali do velkých potížích, protože museli hru směrem dopředu více otevřít a vystavovat svojí obranu rychlým výpadům Manchesteru. V 53. minutě ale West Ham sahal po vyrovnání a po chybě hostující obrany trestuhodně střílel nad záložník Rice. David Moyes se pak rozhodl oživit ofenzívu a nasadit italského útočníka Gianlucu Scammacu, o kterém na tiskovce prohlásil, že do utkání nezasáhne.

Byli to ale hosté, kteří si vytvořili další gólovku. Haaland v dobré pozici promáchl a Gündogan netrefil zařízení. Vzápětí se hnal do šance West Ham a Ederson se musel proti Benrahmovi rychle přemístit k tyči.

Ústřední postavou zápasu byl nakonec norský kanonýr Haaland. V 65. minutě ho vysunul průnikovou přihrávkou De Bruyne a Haaland chladnokrevně zvýšil na 2:0. Příznivci londýnského celku už tušili, že na body v tomto střetnutí nedosáhnou. Citizens v závěru zápasu výsledek udržovali a stav 2:0 dovedli do zdárného konce. Pep Guardiola se minutu před koncem rozhodl nasadit i další letní akvizici Kalvina Phillipse, nicméně vliv na konečný výsledek to už nemělo.

Více informací k zápasu

Leicester City - Brentford FC 2:2

07.08.2022 15:00

Góly: 33. Timothy Castagne, 46. Kiernan Dewsbury-Hall - 62. Ivan Toney, 86. Josh Dasilva

Hráči Leicesteru a Brentfordu se v úvodním kole Premier League rozešli smírně po remíze 2:2. Domácí Lišky se sice na začátku druhé půle dostaly již do dvoubrankového vedení, to však nevídaným způsobem nakoplo hostující celek, který se prostřednictvím branek Ivana Toneyho a Joshe Dasilvy vrátil do zápasu a nakonec ukořistil cenný bod. Pro odchovance Arsenalu to byl vůbec první zásah v nejvyšší anglické soutěži.

Leicester byl na úvodní kolo soutěže natěšený po tom, co v přípravě vyhrál poslední čtyři utkání. Fanoušci Lišek však měli smíšené pocity z pasivity na přestupovém trhu, když jim nezbývalo než doufat v pozdní finanční injekci z prodeje talentovaného Angličana Wesleyho Fofany do Chelsea. Brentford měl za sebou také celkem vydařenou přípravu, ve které skolil i Arsenal, musel se ovšem již obejít bez Christiana Eriksena, jenž zamířil do Manchesteru United.

Hosté se navzdory relativně ofenzivnímu rozestavení museli po většinu první půle soustředit spíše na bránění. Leicester se pyšnil značnou převahou v držení míče a ve 20. minutě se málem mohl radovat i ze vstřelené branky, kdyby James Maddison mířil hlavičkou z malého vápna o několik desítek centimetrů přesněji. Roli zakončovatele tak domácí záložník zaměnil za úlohu asistenta, když si ve 33. minutě našel jeho centr po rohovém kopu Timothy Castagne a hlavou poslal míč do sítě. Těsně před pauzou to následně domácí zkusili i po zemi a opět byli blízko ke gólovým oslavám, neboť Youri Tielemans pohlednou ránou napálil tyč.

Branková konstrukce hrála roli i 22 vteřin po začátku druhého poločasu, kdy se ke střele odhodlal Kiernan Dewsbury-Hall, po jehož pokusu se míč odrazil za záda gólmana hostů. Pojišťující trefa ovšem domácí mírně ukolébala a Brentford se v 62. minutě dočkal snížení, protože se ve vápně nejlépe zorientoval Toney. Poté se však o slovo znovu přihlásily Lišky, když se k hlavičce probojoval Fofana a King Power Stadium potřetí rozezněla tyčka. Neproměněné šance nakonec hráče v modrém mrzely, neboť pět minut před koncem si navedl balon na levačku Dasilva a krásným způsobem srovnal na 2:2.

Leicester nedokázal plně využít výhody domácího hřiště a s Brentfordem si body rozdělil. Úvodní zaváhání se pokusí napravit 13. srpna proti Arsenalu, Brentford bude mít ve stejný den možnost znovu okrást favorita o body proti Manchesteru United.

Více informací k zápasu

Manchester United - Brighton & Hove Albion 1:2

07.08.2022 15:00

Góly: 68. Alexis Mac Allister (vl.) - 30. Pascal Groß, 39. Pascal Groß

Stejně jako v květnu i tentokrát bere tři body ze vzájemného utkání Brighton, a to rovnou poprvé v historii ze slavného stadionu Old Trafford. Stalo se tak na základě povedeného prvního poločasu, během kterého vstřelili Seagulls dva góly. Manchesteru pak nepomohl ani příchod Cristiana Ronalda, po němž se sice Rudým ďáblům podařilo snížit, ovšem na víc se nezmohli. Erik ten Hag tak začíná na lavičce Manchesteru nepříjemnou porážkou.

Manchester United nastoupil bez Cristiana Ronalda, kterého se nový trenér Erik ten Hag rozhodl nechat pouze na lavičce náhradníků. Naopak od úvodní minuty nastoupil Christian Eriksen. V zaplněném "divadle snů" chtěli Rudí ďáblové začít aktivně a alespoň v úvodu se jim to dařilo.

Brighton přežil zablokovaný pokus McTominaye i nepřesné zakončení Bruna Fernandese, který ve vyložené pozici hodně přestřelil, čímž ale výčet domácích šancí skončil. O žádné drtivé převaze Manchesteru nemohla být řeč a naplno se to projevilo po půlhodině hry, kdy Brighton šokoval Old Trafford vedoucí brankou. Po ztrátě balónu ve středu hřiště dostal přihrávku na hranici ofsajdu Danny Welbeck a po jeho přihrávce Pascal Gross trefoval již zcela odkrytou branku. Pro Manchester to byla tvrdá rána a to ještě trenér Erik ten Hag nevěděl, co přijde. Ve 39. minutě brankář De Gea pouze vyrazil pokus Sollyho Marche a Pascal Gross ani napodruhé odkrytou branku neminul. United byli na kolenou a Cristiano Ronaldo dostal pokyn se rozcvičovat. V závěru prvního poločasu se sice domácí usadili na polovině Brightonu, ale k žádné větší šanci to nevedlo.

O přestávce měl manažer ten Hag co dělat, aby své svěřence alespoň v hlavách připravil na druhý poločas. To Graham Potter mohl být naprosto spokojen, ale ani stav 2:0 nedával Seagulls jistotu. K překvapení všech se ten Hag rozhodl nestřídat, a tak do druhého poločasu nastoupily stejné jedenáctky.

Manchester začal převahou, ale svými individuálními chybami nabízel Brightonu další příležitosti a Welbeck hlavičkoval mimo De Geovu svatyni. Na druhé straně zase Rashford trefil jen boční síť. V 54. minutě už došlo na očekávaný příchod Cristiana Ronalda, který nahradil nevýrazného Freda. Převaha United rostla a v 68. minutě přišla kontaktní branka. Brankář Sánchez neměl centrovaný balón od rohového praporku a následně si ve skrumáži Alexis Mac Allister vstřelil vlastní gól.

Domácí si i poté udržovali převahu, jenomže žádnou větší šanci už si vypracovat nedokázali. Od vlastního Mac Allisterova gólu se jim navíc začal povážlivě krátit čas a Brighton se nakonec probránil k udržení výsledku. Na Old Trafford zvítězili Potterovi svěřenci vůbec poprvé v historii.

Více informací k zápasu

Everton FC - Chelsea FC 0:1

06.08.2022 18:30

Góly: 45+9. Jorginho (pen.)

Everton prohrál v úvodním kole Premier League s Chelsea 0:1. O jediný gól zápasu se v nastaveném čase prvního poločasu postaral z penalty Jorginho.

Domácí Toffees měli jako první větší šanci po rohovém kopu ve 25. minutě. Balon vracel zpět před bránu Mykolenko a našel spoluhráče Tarkowského, který prudkou hlavičkou nechal vyniknout gólmana Mendyho.

Ve 43. minutě James našel na hranici vápna Kantého, který vyslal pěknou střelu k tyči. Tu Pickford vyrazil jen před sebe přesně ke kopačce Raheema Sterlinga, jehož dorážka do prázdné brány však nemohla platit, protože v době střely svého spoluhráče byl v jasném ofsajdu.

První poločas se nakonec hodně protáhl, když v sedmé nastavené minutě fauloval ve vápně Bena Chilwella domácí Abdoulaye Doucouré. Pokutového kopu se ujal specialista Blues na tuto disciplínu Jorginho, který si počkal na Pickfordův pohyb a poslal míč na opačnou stranu k tyči.

Chvíli po začátku druhého poločasu mohlo být vyrovnáno. Demarai Gray předběhl v souboji o dlouhý nákop Thiaga Silvu, pak skrz jeho nohy vypálil křížně na zadní tyč, brazilský stoper ovšem stačil tečí přesměrovat jeho šanci na roh.

Everton pokračoval v tlaku a v 52. minutě vznikl po jeho rohovém kopu pořádný závar v pokutovém území. Mendy navíc vyběhl mezi hráče, takže jej na čáře zastupoval Azpilicueta. Gólman Chelsea se po několika hlavičkách k balonu přeci jen dostal.

Po hodině hry poslal Tarkowski parádní křiznou přihrávku na rozběhnutého Vitalije Mykolenka. Ten se však zřejmě příliš ukvapil a vyslal ránu z velké rány, která mířila nad břevno hostující svatyně.

V nastaveném čase ještě VAR posuzoval ruku ve vápně Chelsea, ale vše bylo v pořádku, a tak Chelsea vstoupila do nové sezony vítězně.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Aston Villa 2:0

06.08.2022 16:00

Góly: 3. Jefferson Lerma, 80. Kieffer Moore

Bournemouth se představil na domácím Vitality Stadium svým fanouškům ve skvělém světle, když porazil Aston Villu. Již ve třetí minutě se po rohu prosadil Jefferson Lerma. Aston Villa byla v průběhu zápasu aktivnější, nicméně v utkání nedokázala vyrovnat. Deset minut před koncem rozhodl o výhře domácích Kieffer Moore.

Domácímu Bournemouthu se podařilo otevřít skóre již ve třetí minutě. Po rohovém kopu se míč odrazil přesně na nohu záložníka Jeffersona Lermy, který tvrdou ránou prostřelil shluk těl a poslal míč za záda brankáře Martíneze.

V desáté minutě se do další velké šance dostal Solanke, toho ale dokázal hostující brankář reflexivním zákrokem vychytat. Za zmínku rozhodně stojí také pokus Jacoba Ramseyho z dvaadvacáté minuty, ale ani on nedokázal vyrovnat, proti byl Mark Travers.

V pětašedesáté minutě zkusil překvapit domácího brankáře debutant Boubacar Kamara, ale jeho tvrdá rána jen těsně minula svůj cíl, a tak následoval pouze odkop od branky. Aktivnější Aston Villa si nedokázala vytvořit další vyložené brankové příležitosti, naopak deset minut před koncem se ze vstřelené branky opět radovali domácí. Po standardní situaci přišel centr do vápna od kapitána Kellyho, který našel přesně velšského útočníka Kieffera Moorea. Ten si dal na hlavičce záležet a usměrnil míč přesně ke vzdálenější tyči.

Bournemouth se jako jediný nováček v letošní sezoně Premier League radoval z výhry v prvním kole a již vyhlíží souboj s Manchesterem City. Aston Villu čeká v následujícím kole Everton.

Více informací k zápasu

Leeds United - Wolverhampton Wanderers 2:1

06.08.2022 16:00

Góly: 24. Rodrigo, 74. Rayan Aït Nouri (vl.) - 6. Daniel Podence

V sobotu odpoledne se na Elland Road střetl Leeds United s Wolverhamptonem Wanderers. Hosty poslal do vedení na začátku utkání Daniel Podence, domácí dokázali zápas otočit brankami Rodriga a vlastní brankou Aïta-Nouriho.

V šesté minutě otevřeli skóre hostující "Vlci". Neto přetlačil Kristensena a poslal míč do vápna soupeře. V něm sklepl Hwang Hee-chan balón Podencovi, který přesně ránou o zem s pomocí břevna dostal míč za záda Mesliera. Aaronsonova tečovaná střela z 13. minuty zamířila těsně mimo branku Josého Sá. Portugalský brankář byl o pár okamžiků později pozdě v souboji s Kristensenem, kterého zasáhl rukou do obličeje. Po ošetření a prošetření situace VAR se však penalta nepískala.

Ve 24. minutě chyboval ve vlastním pokutovém území Rayan Aït-Nouri, jenž ztratil míč, který se odrazil k Rodrigovi. Ten střelou na přední tyč překvapil Josého Sá a srovnal na 1:1.

Ke konci poločasu mohl Leeds stav utkání otočit. Nejprve zmatků v rozehrávce hostujícího týmu nedokázal využít Patrick Bamford a o minutu později jen těsně nedoskočili Rodrigo právě s Bamfordem na centr Jacka Harrisona.

Obrovskou šanci měl na druhé straně také Leander Dendoncker. Sklepnutím Hwanga se dostal belgický středopolař osamoceně před domácího brankáře, nicméně jej nedokázal prostřelit.

Dendoncker neměl daleko od skórování ani v 56. minutě po rohu Morgana Gibbse-Whitea. Jeho prudkou hlavičku však reflexivně vyrazil nad brankář Mesllier. V 73. minutě připravili hráči Leedsu svým fanouškům dárek v podobě vstřeleného gólů. Aït-Nouri nedokázal ubránit Aaronsona a při pokusu o sražení centru Bamforda si nešťastně doklepl míč do vlastní branky.

V 80. minutě mohl zápas nadobro rozhodnout útočník Bamford. Jeho prudkou hlavičku však dokázal Sá vyrazit, a dal tak svému týmu ještě naději na bodový zisk. Pevná obrana Leedsu však vyrovnání nepovolila, a tak se z plného bodového zisku radovali domácí.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Nottingham Forest 2:0

06.08.2022 16:00

Góly: 58. Fabian Schär, 78. Callum Wilson

Newcastle United potvrdil roli favorita a v prvním kole Premier League porazil Nottingham Forest 2:0. Zápas rozhodli ve druhém poločase Fabian Schär a Callum Wilson, čisté konto si v novém působišti připsal gólman Nick Pope.

Ve 25. minutě Joelinton prověřil pozornost gólmana Deana Hendersona, když vypálil z pětadvaceti metrů nepříjemnou ránu. Ta sice mířila do míst, kde se hostující brankář nacházel, jenže před ním skočila, a tak mu museli pomoci obránci, aby odklidili balon do bezpečí.

O šest minut později už byl opět v akci Joelinton, který převzal uprostřed hřiště míč od Bruna Guimarãese, nádherně v plné rychlosti proběhl polovinou nottinghamské sestavy a přízemní střelou na stojnou nohu brankáře jen o nějakého půl metru minul pravou tyč. Pokud by mířil přesněji, radoval by se z úvodního gólu.

Domácí fandové se vedení dočkali v 58. minutě, když Magpies uspěli po rohovém kopu. Ten samotný sice ještě ke vstřelení gólu nevedl, jenže Newcastle i nadále držel balon, Fabian Schär jej vedl za pokutové území, odkud vyslal nádhernou střelu do horního růžku Hendersonovy brány.

V 77. minutě sice Almirón ještě z velkého úhlu neuspěl, když jeho pokus vyrazil Henderson. Nemuselo ho to však dlouho mrzet, protože minutu nato už se domácí do dvoubrankového vedení dostali. Balon se od Guimarãese dostal přes Willocka a Saint-Maximina až k Joelintonovi, který si jej převzal do běhu a poslal centr před malé vápno, kde míč neskutečně šajtlí trefil Callum Wilson. Jeho pokus se obloučkem snesl přes Hendersona k zadní tyči.

Domácí si v závěru dvoubrankové vedení zkušeně pohlídali a úspěšně vstoupili do nového ročníku.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Southampton FC 4:1

06.08.2022 16:00

Góly: 21. Ryan Sessegnon, 31. Eric Dier, 61. Mohammed Salisu (vl.), 63. Dejan Kulusevski - 12. James Ward-Prowse

Tottenham Hotspur zvítězil v prvním kole Premier League na domácí půdě se Southamptonem 4:1. Na kanonádě se za domácí podíleli Sessegon, Dier a Kulusevski, vlastní branku si vstřelil Salisu. Za hosty se trefil Ward-Prowse.

Vedení se překvapivě ujali ve dvanácté minutě hosté. Nalevo dostal trochu místa Moussa Djenepo, čehož využil, přesně našel vzduchem Jamese Warda-Prowseho, který vypálil z první přesně k levé tyči. Kapitán Spurs Hugo Lloris nemohl s touhle střelou dělat vůbec nic.

Saints se však z vedení moc dlouho neradovali, za devět minut o něj totiž přišli. Dejan Kulusevski si na pravém křídle míč navedl na levačku, kterou poté poslal centr do pokutového území. Tam přesně našel Ryana Sessegnona, jenž balon dokázal hlavou umístit mimo dosah padajícího gólmana Bazuna.

Ani na v pořadí třetí branku duelu nemuseli přítomní fanoušci moc dlouho čekat, Spurs si vedení na svou stranu vzali ve 31. minutě. Centr Son Heung-mina letěl z levé strany na malé vápno, kde přistál na hlavě Erica Diera, který už si se situací jako zkušený hlavičkář poradil. Míč usměrnil na vzdálenější tyč, Bazunu byl opět bez šance zasáhnout.

V nastaveném čase prvního poločasu se ještě po centru Emersona Royala dostal do obrovské šance Harry Kane. Domácí kanonýr však vedení svého týmu nenavýšil, jelikož z bezprostřední blízkosti střílel jen do gólmana Saints. Po přestávce Sessegnon sice dokázal balon dostat do sítě, ale nacházel se v poměrně zřetelném ofsajdu, a tak gól nemohl platit.

Tottenham přidal třetí gól po hodině hry. Emerson si v pokutovém území sběhl na levé straně pro balon, odkud chtěl hledat před bránou své spoluhráče. Trefil jen obránce soupeře Mohammeda Salisua, který však už byl v pádu, a tak si míč nešťastně nasměroval do vlastní sítě.

Dvě minuty nato už byl Southampton zralý na ručník. Prsty v tom opět měl Emerson, který z pravé strany našel na malém vápně číhajícího Dejana Kulusevskiho. Ten si balon převzal a když zjistil, že jej nikdo neatakuje, tak se otočil a levačkou obstřelil všechny obránce i gólmana krásně k zadní tyči.

Spurs tak v prvním kole splnili roli favorita a před vyprodaným stadionem došli pro tři body.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Liverpool FC 2:2

06.08.2022 13:30

Góly: 32. Aleksandar Mitrović, 72. Aleksandar Mitrović (pen.) - 64. Darwin Núñez, 80. Mohamed Salah

V úvodním kole nejvyšší anglické soutěže se na Craven Cottage střetl domácí Fulham s Liverpoolem. Domácí šli dvakrát do vedení zásluhou Aleksandara Mitroviće. Hosté nicméně dokázali dvakrát srovnat. Nejprve se prosadil ligový debutant Darwin Núñez a deset minut před koncem dal na konečných 2:2 Mohamed Salah. Celé utkání odchytal v brance Fulhamu slovenský brankář Marek Rodák.

Fulham nastoupil do prvního zápasu v Premier League po ročním návratu sympaticky aktivně, v úvodu si však žádnou vyloženou brankovou příležitost nevytvořil. Ve čtrnácté minutě se hned z první příležitosti radovali z vedení hosté, nicméně branka Luise Díaze nebyla pro ofsajd jeho spoluhráče Robertsona uznána.

Střelecky aktivnější domácí se za svůj výkon dočkali odměny v 32. minutě. Centr Kennyho Teteho našel přesně Mitroviće, který přehlavičkoval Trenta Alexandera-Arnolda a otevřel skóre. Liverpool byl dvakrát do konce poločasu kousek od vyrovnání. Nejdříve Díaz jen těsně nedosáhl na střílený centr Robertsona a o chvíli později nastřelil Kolumbijec tyč Rodákovy brány.

V 57. minutě to už mohlo být o dvě branky. Z okraje pokutového území vystřelil Neeskends Kebano, nicméně jeho rána orazítkovala pravou tyč liverpoolské svatyně. Srovnat mohl střídající ligový debutant Núñez, ale jeho patička z bezprostřední blízkosti neprošla přes slovenského brankáře.

Nová uruguayská akvizice The Reds se přeci jen svého premiérového gólu v Premier League dočkala. V 64. minutě efektní patičkou poprvé rozvlnil síť branky Fulhamu a srovnal na 1:1. V 71. minutě odpískal rozhodčí Madley po souboji Virgila van Dijka s Mitrovićem pokutový kop pro domácí. Penaltu sám faulovaný srbský ostrostřelec proměnil a potvrdil svou famózní formu z předchozí sezóny, kdy byl s 43 brankami nejlepším střelcem League Championship.

Deset minut před koncem utkání bylo opět vyrovnáno. Nedorozumění domácí stoperské dvojice Ream-Adarabioyo využilo útočné liverpoolské duo. Debutant Núñez sklepl míč Salahovi, který bez problému dorazil míč do sítě.

V nastavení mohl dokončit obrat hostující kapitán Jordan Henderson. Jeho rána zpoza pokutového území však skončila pouze na břevně.

Nováček Fulham za svůj bojovný výkon získal zasloužený bod, naopak favorit ze Severozápadní Anglie své fanoušky zklamal a ztratil první body hned na úvod. Příští týden vyrazí Fulham do West Midlans, kde se na Molineux utká s Wolverhamptonem; Reds by si rádi zlepšili reputaci na Anfieldu, kde přivítají Crystal Palace.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Arsenal FC 0:2

05.08.2022 21:00

Góly: 20. Gabriel Martinelli, 85. Marc Guehi (vl.)

Drtivý nástup, postupem času změna obrazu hry a starost o tři body. Arsenal to na hřišti Crystal Palace neměl jednoduché, přesto se mu povedlo zvítězit poměrem 0:2. Skóre otevřel Martinelli, v závěru se Guehi trefil do vlastní sítě.

Gunners od samého začátku hýřili aktivitou, která mohla vyústit v odměnu už po třech minutách. Jesus se bravurně prosmýkl mezi několika protihráči, načež se balón odrazil ke Gabrielu Martinellimu. Ten ovšem trestuhodně selhal a z jednoduché pozice zamířil poměrně výrazně mimo bránu.

Brazilský šikula ale vše napravil ve dvacáté minutě. Rohový kop na vzdálenější tyč našel zcela osamoceného Zinchenka, jenž vrátil míč do malého vápna a tam právě nepříliš vysoký Martinelli snadno překonal Guaitu. Vzápětí začal tlak Kanonýrů polevovat a i díky nepřesnostem Ramsdalea se Eagles dostali do menších příležitostí.

Obrovskou šanci pak měli krátce před přestávkou, kdy Andersenova hlavička našla před brankou ve skvělé pozice Édouarda. Ten však stejnou částí těla nedokázal vyzrát na Ramsdalea. Další tutovku si Crystal Palace vypracoval po přestávce. Famózní průnikovku Zahy ale Ede k velkému překvapení nedokázal zužitkovat a i on ztroskotal na brankáři.

Gunners se dostávali pod stále větší tlak soupeře, po skvělém presinku Jesuse pohrdnul šancí na zklidnění Odegaard. K pojišťovací trefě se dostali až díky štěstěně v pětaosmdesáté minutě. Po pravé straně se do nebezpečného prostoru dostal Bukayo Saka, jehož centr si do vlastní svatyně srazil Marc Guehi.

Arsenal tak napravil loňské selhání v Selhurst Parku a do nového ročníku vkročil tou správnou nohou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Tottenham Hotspur11004:13
2.Arsenal FC11002:03
 AFC Bournemouth11002:03
 Manchester City11002:03
 Newcastle United11002:03
6.Leeds United11002:13
 Brighton & Hove Albion11002:13
8.Chelsea FC11001:03
9.Leicester City10102:21
 Brentford FC10102:21
 Fulham FC10102:21
 Liverpool FC10102:21
13.Manchester United10011:20
 Wolverhampton Wanderers10011:20
15.Everton FC10010:10
16.Aston Villa10010:20
 Crystal Palace10010:20
 Nottingham Forest10010:20
 West Ham United10010:20
20.Southampton FC10011:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1201)

Přidat komentář
Miguel19

Remízový zápas.

Za Arsenal topovej výkon Saliba.

Za Palace Zaha. Ten už by si zasloužil jít výš. Hned bych ho bral místo Pulisica...

Konečně je PL zpět

Reagovat
Gunner14

Za Zahu ať zůstane v Palace do konce kariéry, už to stejnak propásl, tak tam aspoň bude s přehledem nejlepší hráč jejich historie na delší dobu. ( To už je i teď )

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
formic81

Palace strasne neprijemnej souper venku

Reagovat
TaLy___

Palace je nepříjemný celkově

Reagovat
Mastný Chobot

Ramsdale podržal v 2 dôležitých momentoch a Saliba vo všetkých ostatných. Pred sezónou som tipoval, že ak Saliba začne sezónu v základe, tak už naspäť nikoho nepustí. Otázka je, či mu miesto prenechá White alebo Gabriel. Gabriel je najslabší článok pri rozohrávke, ale White aj Saliba sú obaja RCB, takže som zvedavý, kto z nich to bude.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Ondiis

Tohle bychom loni nevyhráli. Saliba, Zinchenko a Partey skvělé výkony. pískej konec

Reagovat
jk

Může bejt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jackmaker1989

No, Arsenal bude pre mňa osobne najväčším favoritom na 3.-4. miesto.

Reagovat
J0EL

Odvazne

Reagovat
Jackmaker1989

Reálne, Chelsea bude bojovať a bude rada za TOP4, United proste neverím, Tottenham by mohol byť v TOP4 ak Conte nerozosere šatnu ako vždy. Nikto iný tam nebude. Samozrejme prví dvaja sú jasní.

Reagovat
J0EL

Myslel som to ironicky samozrejme

Reagovat
Edgewalker

Tož už máme o tři body víc než loni ve stejné době

Reagovat
DieFohlenBMG

Než loni po 5 zápasech

Reagovat
Remt

To byl ten nepovedenej neslavnej start?:D

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

To bylo tehdá, když nám přes C19 odpálili útok a pár zápasů se to s námi vezlo. Letos snad podobná maškaráda nehrozí.

Reagovat
Remt

C19?

Reagovat
Remt

Jo Covid, co jsi myslel tím odpálili? Tam byly nějaký prusery tehdy i s tím že někomu se nakazila třetina týmu a nemusel hrat a jiné týmy ve stejné situaci ano ne?

Reagovat
celeb

to by sa museli výrazne zlepšiť, najma v obrane, ale hlavne hrať konzistentne celý zápas. Prvých 30 minút hral Arsenal výborne, druhú polhodinu ok, 3. zle. Domáci neboli schopní premeniť ani jednu zo 4 veľkých šanci.

Ale aspoň posily sa ukazujú vo veľmi dobrom svetle.

Reagovat
Eichel

Reagovat
Trand

25 minut skvělých, pak už to bylo horší. Měli jsme i celkem štěstí, Palace měli dvě tutovky a několik dalších nebezpečných náznaků, naopak druhý gól čistě náhodnej. MOTM za mě asi Saliba a nebo Ramsdale za to, že nás dvakrát podržel, i když nevypadal zrovna jistě. Fotbal v druhém poločase nic moc, ale 3 body ze Selhurstu se počítají a budu to připisovat tomu, že je začátek sezóny a hráči se sehrávají. Každopádně to vypadalo stejně jako loni, když jsme se dostali do vedení.

Btw co ta ruka v prvním poločase? Někdo vysvětlení proč se nepískala penalta? Moc tomu nerozumím.

Reagovat
J0EL

Vraveli to na to mojom streame, ze nezvacsil plochu tela a ruka naopak stahoval, takze sa piskat nemala.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Výborná výhra, tady se budou body sbírat sakra těžko

A je Saliba ihned náš nejlepší stoper?

Reagovat
Seydou Doumbia
Reagovat
Gunner14

Top of the league

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

William Saliba’s Premier League debut for Arsenal: 100% take-ons completed 100% aerial duels won 94% pass accuracy 49 passes 7 ball recoveries 6 passes into final third 6 clearances 3 duels won 0x dribbled past 0 goals conceded 0 fouls committed Worth the wait.

Reagovat
Edgewalker

King

Reagovat
J0EL

Neskutocny vykon

Reagovat
Seydou Doumbia

normální výkon, nic jného se od něj neočekaválo v Ligue 1 máme vysoký standart, nevím jak v PL

Reagovat
xjert02

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Front hell

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
havrys99

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Azza

Reagovat
Malresi

Je to frajer. Preco vlastne za Arsenal nehral uz minulu sezonu?

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Pokud vím, zemřela mu matka a klub se rozhodl, že pro něj bude lepší se s tím srovnat ve Francii, kde má přeci jen rodinu blízko. Jsem rád, že ho to nesemlelo a že je zpátky ve velkém stylu.

Reagovat
wesleyborland

Super 3 body. Těžký zápas na Palace se body získávali minulou sezónu těžko a letos to nebude jinak. Arteta měl střídat dřív. Eddie a Tierney byli krásně fresh a začali jsme být zase nebezpečný.

Pozitiva Jesus, Saliba, Martinelli, Negativa Gabriel, Saka a Ode taky nebyli úplně top, ale to přijde.

Reagovat
wesleyborland

A Ramsdale, přes slabší začátek pak výborně podržel

Reagovat
PH8

Martinelli měl dávat na 1:0 ve 4. minutě.

Reagovat
J0EL

a Ode ho mal dat tiez a nie prihravat este v patke

Reagovat
Hurrikane

Strašný fotbal, ale dva měsíce bez PL udělají svoje.

Reagovat
Ranoth

Ak neda Arsenal tu top 4 tuto sezonu, tak uz asi nikdy

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Gunner14

That's what she said

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Jkb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Trand

Reagovat
Witcher

Tohle už nepustíme

Reagovat
Svatej

Busby, sleduj toho kluka

Reagovat
J0EL

Reagovat
O.Giroud

Maguire zamlada

Reagovat
Čenda

...chtěl hrát jednou jako Saliba, až vyroste

Reagovat
Taiger

Odegaard celej zápas nulový, když to jde, tak je jeden z nejlepších na hřišti, dneska od nás ale šílenej, hot and cold hráč. Saliba je jinde, Zinch taky top.

Já jsem hrozně rád za 3 body, ale tak nadsenej z výkonu nejsem, hráli jsme suprově do prvního gólu a pak hrozná bída. Žádný držení míče, nezmohli jsme se na nic, ale pressing byl stále vynikající. Nebejt Ramsdala, kdo ví, jak to mohlo dopadnout.

Reagovat
Nikikrew

Odegard ue away zápasy docela o ničom. Musí sa zlepšiť určite

Reagovat
Taiger

Hrozně hot and cold

Reagovat
Čenda

Reagovat
j_mrazik

Fanoušek Katy Perry?

Reagovat
Nikikrew

Videl som iba prvý polčas a 25min sme hrali parádne. Potom už Palace ožil ale pohoda. Saliba vyzerá veľmi dobre. Kľud na lopte, dobré čítanie hry. Teším sa na jeho vývin a hru. Nemôžem si pomôcť ale už mal byť u nás minulú sezónu.

3 body veľmi cenné. CP sú kvalitný tím

Reagovat
smazaný uživatel

Ví někdo, proč vždy zahajuje sezónu Arsenal prvním zápasem? Tuším že to tak je snad potřetí a celkově velmi často. Je to tradice ligy?

Reagovat
DieFohlenBMG

Asi jim dávají jistý náznak naděje, že můžou být na prvním místě

Reagovat
Citrus41

Erik ten Hag has concerns about the mufc's squad depth. He expected 5-6 new faces before the start of the season but he has just three and there is a big worry he won't get his main target Frenkie de Jong that seems to prefer move to Chelsea. [@hirstclass]

Reagovat
Citrus41

A tady si nemohu odpustit něco pro Busbyho. Strašně se těším na jeho reakci. Určitě to jsou všechno fejk reporty

If Chelsea pulls the triger, Frenkie de Jong will move to the Stamford Bridge. Chelsea strongly believe Frenkie De Jong would join them over Manchester United. @Matt_Law_DT

It now looks likely that Frenkie de Jong will stay at Barcelona or join Chelsea. [@hirstclass]

“Frenkie De Jong wants to go to Chelsea. I know that for a fact.” Harry Redknapp

Thomas Tuchel made it clear he wants a new creative midfielder this summer. He also asked the board to bring him Frenkie de Jong which he sees as the perfect target for his philosophy.

“We got new quality in with Raheem Sterling which helps us a lot. We get our wingbacks going. Then we need to improve on the inner positions, to be fluid, clinical & create a little bit more support from behind," Tuchel said.

Barcelona have already told #MCFC to expect a bid for Bernardo Silva as they are preparing to let Frenkie de Jong go to Chelsea @JacobsBen

Chelsea going strong this summer. They want more than just Cucurella, they also want Fofana and exploring a possible move for Frenkie de Jong @David_Ornstein

Reagovat
Svatej

Tam bude největší prdel to, ze ten prestup nasere všechny

Reagovat
AlevsakNevadi

Ak by ktokolvek z nas bol FDJ fakt by si niekto vybral manchester ?

Reagovat
Svatej

Asi ne, mozna za měsíc az se ukáže, zenTennHag ten tym konečně fakt zvedne..

Reagovat
r.mrazik

a pritom stacilo sledovat vcerejsi tiskovku,co tam rikal o kadru a nepreposilat tweety od nejakyho noname zdroje...

Reagovat
VTID94
Reagovat
dextroza_m

To je PL zase mimo O2?

Reagovat
John Obi Mikel

O2 jedná

Reagovat
Infernoqt

Protože zdražili své služby, tak jsem si myslel, že tu anglickou ligu zajistí. Ale protože mám u O2 všechno a opravdu zjištuju, že to je nejdražší služba u nás, tak zvážím přechod k T-Mobilu.

Reagovat
drussbarb

Zase uplynuly 2 roky a zase měním poskytovatele TV, ach jo

Reagovat
Kaspar

Sniff sniff LM

Reagovat
smazaný uživatel

inak jesus zacal skvele, ale potom dost upadol, prislo mi ze si az tak este nerozumie so spoluhracmi a obcas sa stahoval strasne hlboko..stale si myslim eddie bude nakoniec vacsie delo

Reagovat
teenz

Reagovat
J0EL

kludne sa stavim, ze nebude. Eddie by take solo nikdy nespravil ako Jesus ked mal dat gol Martinelli.

Reagovat
smazaný uživatel

v pohode ved ja nehovorim ze je lepsi vo vsetkom

Reagovat
J0EL

Reagovat
Petr Keš

Reagovat
Unai

Reagovat
Nikikrew

Je skvelý

Reagovat
Gunner14

Větší dělo asi ne, ale určitě bude hrát dost velkou roli tuhle sezonu.

Reagovat
Čenda

Wat, vsak je to dělo jak prase. Eddie se fakt hodně zlepšil, a to říkám jako jeho někdejší hater, ale na Jesuse mít asi nikdy nebude, hele.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
PH8

Co?

Reagovat
EZ

Arsenal letos 2. Miesto za liverpoolom

Reagovat
O.Giroud

A co na to najvacsi fanusik Arsenalu owny?

Reagovat
Taiger

Analyzuje výkon Parteyho

Reagovat
Petr Keš

Reagovat
Čenda

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Gunner14

Nestíhá být na EF, protože si pouští dokola ten dokument co teď vyšel

Reagovat
Zdechlina

Downy si určitě vymýšlí nový nick čekal že bouchneme, tak mu ruply zas nervy

Reagovat
Nikikrew

Niektorí fans AFC ( globálne) by mali držať hubu. Po výhre ideme na titul, mame súper tím a Saliba je rovnako dobrý ako VVD.

Nepoučiteľní

Reagovat
iamek

Tak hlavně, kdo viděl Salibu ve Francii, tak dobrým výkonem překvapený není.

Reagovat
J0EL

ale Busby by ti povedal, ze je to velka neznama

Reagovat
iamek

Tak z jednoho zápasu posuzovat blbost je, ale ve Francii byl snad nejlepší CB, ciz na jeho vek je slusna vizitka. OM jsem viděl minuly rok dost krát ( 1x i live ) a spolu s guendouzim je byla radost sledovat.

Reagovat
fenixLFC

v com mal ale pravda

Reagovat
Baronne

Busby no..

Reagovat
Gunner14

Má už 5 startů za repre Francie, to samo o sobě něco svědčí v takovém věku a v takové konkurenci.

Reagovat
Nikikrew

O tom ja nerozprávam

Reagovat
Čenda

ale ze zahvězdí na MotM hned první macik, jsem teda nečekal. Gabriel vedle něj vypadal jako ten, kdo nastupuje poprvé.

Reagovat
Svatej

ja uz tohle beru jako takovou vlastnost ty vaší fanbase, především teda v Anglii, kde fakt staci malo a fandive se naprosto zblázní

Reagovat
Gazdo

Tak pridi niekedy do sekcie LaLigy a uvidis aki dokazu byt fans prelietavi v nazoroch

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
VasAFC

A co te konkretne sere, ze to musis tak verejne ventilovat? Ja takove vyjadrovani taky nemusim, ale je to fanousek tak doufa v nejlepsi a vykrikuje ptakoviny. Ale nejak se me to teda nedotyka abych nadaval na foru.

Reagovat
Nikikrew

Clovek po vyhre si zapne twitter a radio a tam uz ze ako sme jasny kandidat na titul, Saliba je najlepsi stoper na svete atd...preco a naco? Vlastne preto tito ludia dostavaju priestor sa vyjadrit ked sa tomu nerozumie

Reagovat
Nizzie

Protože jedou na to, že to co nejvíc lidí bude číst a tím dosáhnout, když to i spoutu lidí, jako Tebe, nasere a fanoušci soupeře s tomu třeba příjdou zasmát. Kkdyby tam byl rozumný soudný názor, tak to má tak poloviční odezvu, ani možná to ne. Proto mě tato masová média a co je na nich napsáno/řečeno nechávají naprosto chladným.

Reagovat
J0EL

Ved vacsina si z toho robi akurat p*cu

Reagovat
Nikikrew

Nebol by som si tak istý. Zapni Twitter

Reagovat
Gunner14

sorry, ale tohle najdeš u všech fans TOP6

Reagovat
Nikikrew

Nájdeme ale fans AFC sú tomto špecificki

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Petr Keš

Jasně a Eddie je lepší jak Haaland. Neboj i ty největší z nás to přejde, až nás porazí zase Nothingham.

Reagovat
Mastný Chobot

To je na twitteri klasika

Reagovat
Side

Reagovat
Golasso

Mě ale spíš štve ten opačnej extrém, který se projeví, až prohrajeme . To zase bude všechno úplně na hovno, AFTV pojede stonks na uřvaných retardech, Arteta bude na vyhazov a ještě určitě někdo z týmu dostane peška, aby byl scapegoat pro letošní sezonu.

Ono to spolu nejspíš i souvisí, když se někteří fans nechají vyhajpovat a pak jsou frustrovaní z nenaplnění svojí vlastní nereálné představy.

Co jsem viděl ohledně tohoto v All or Nothing, mě optimismem taky úplně nenaplňuje ...

Reagovat
merlick

anti-scape goat kult je tu uz po prvom zapase? Rychlovka

Reagovat
smazaný uživatel

zápas jsem viděl Arsenal strašně slabý ve druhé půli mohl dostat tři fíky a nedivil bych se :( letos to na to top 4 zase nevidim

Reagovat
VasAFC

Soudit po jednom zapase Jen aby jsi si udelal obrazek - dokonce loňský mistr tam v březnu nevyhrál. Tak asi tolik k tomu zapasu na CP

Reagovat
lofin9

To iste mozes napisat aj opacne - keby Martinelli premenil tu tutovicu a Ode nevymyslal picoviny na 5ke tiez mohlo byt po zapase uz davno

Reagovat
ManUnited

Mitrovic > Nunez

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Diskostu

Liverpool potvrdil že v boji o titul sa známi rátať nemusí...

Reagovat
John Obi Mikel

Zasloužená plichta. Oba týmy trefili brankovou konstrukci. Fulham dal jeden gól z kontroverzní penalty, Liverpool zase u obou dvou měl hodně štěstí na odraz balónu. Ztráta konkurenta potěší.

Reagovat
LokoLFC

2:2 s Fulhamem je ztrata... takove zapasy musi zkusene muzstvo zvladnout a ne bojovat o remizu... Nunez skvelej

Reagovat
LokoLFC

Zapas nam kazdopadne posrala obrana.

Reagovat
Mastný Chobot

Mitrović na rozdiel od 99,98% Srbov sympaťák a skvelý hráč, snáď mu konečne tento ročník PL sadne

Reagovat
Luc-Luc

sympatak?

Reagovat
Mastný Chobot

Nie je to prototyp likeable chlapa, ale ja ho mám rád

Reagovat
SIRBRANIKE

Pred 1.gólom sa sympťák rukami zaprel o plecia TAA o prekvapujúco sympaticky vyhral osobný súboj. Mrdka skurvená. Jak ten gól mohol platiť?

Reagovat
danielfc

To sa nepiska ani v nasej srandalige

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Taiger

Djokovič je mega sympatak

Reagovat
Mastný Chobot

to ma pri tvojom vkuse a názoroch naozaj neprekvapuje

Reagovat
Taiger

Vedeme ligu, dont be toxic

Reagovat
Trand

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
The Krupy

Reagovat
vodka

Reagovat
spider_8

Reagovat
Pospovič

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
QooBo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
pospec7

Reagovat
Glonden2

Reagovat
icka

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
drussbarb

Jak pro koho

Reagovat
Golasso

Reagovat
Igner Farnsworth

Trošku větší simulant ale jinak mu to taky přeji

Reagovat
Rarášek

Reagovat
cristiano.K.

typický champ útočník

Reagovat
Mastný Chobot

už len to, že dal rekordných 43 gólov za ligovú sezónu, z neho automaticky robí niečo viac ako typického champ útočníka

Reagovat
cristiano.K.

nedá víc než deset golů v PL letos.

Reagovat
Luc-Luc

skoda, ze to Hendovi nakonci nepadlo...ale vyhrat jsme si nezaslouzili, mdly vykon, Nunez paradni ovsem ztrata v boji o titul hned v prvnim zapase, ale porad to mame ve svych rukou

Reagovat
avicii

Nunez už musí hrať základ, stále ma veľa roboty pred sebou ale Firmino už bude platný asi len z lavičky

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
stiflerovamama

Bobby na to hrať základ v top klube bohužiaľ už asi nemá. Škoda, že neodišiel on namiesto Maného...Nunez, Jota by boli na hrot lepšie riešenia.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Náš výkon ma slušne nasral dnes, fakt bieda, môžeme byť radi ze sme neprehrali.. A Fulham ak chce zase odpísať Rodáka tak nech spadnú naspäť do Champu radšej

Reagovat
stiflerovamama

Tak najslabší výkon sezóny hádam máme za sebou. Dnes podpriemerné výkony od všetkých hráčov, nikto neukázal, že by bol lepší od hráčov Fulhamu. Aspon Nunez to oživil, oproti Firminovi sto a jedno. Chcel by som vidieť úspešnosť prihrávok od Henda, to bolo niečo hrozné. Virgil dnes snáď ani jeden jeho klasický pas presný.

No a to čoho sme sa obávali a čo všetci okrem Jurgena čakali, že sa stane, sa stalo už v prvom kole a záloha teraz stojí na dvoch hráčoch. Ak nebudeme reagovať, tak sme retardi a vypomstí sa nám to ako vtedy so stopérmi.

Reagovat
stiflerovamama

Diaz, všetko spraví dobre, má zápal pre hru, energiu, je nebezpečný ale tá produktivita, neviem fakt či je to už smola alebo mu v tej finálke chýba kvalita.

Reagovat
vrabejka

Vždyť dal gól, to že to byl ofsajd za to nemůže. U břevna mu chybělo štěstíčko. O jeho produktivitu strach nemám. Možná v tom zakončení bude jalový třeba jako Sterling, ale když bude mít podobné čísla tak se zlobit nebudu.

Reagovat
Taiger

Ten Diaz teda nic moc hráč

Reagovat
Bandita_Harry

Skvele hodnotenie

Reagovat
stiflerovamama

A teda gratulácia City k titulu, presne takéto straty nás zase budú stáť titul.

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

kolikrát tohle ještě v sezóně uslyšíme

Reagovat
Igner Farnsworth

Většinou tak 3x 4x za sezónu a na konci vždy vidíme že to byla pravda

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Euphael

Reagovat
PH8

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
O.Giroud

Slabota, tak snáď to dá Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham mě bavil, hráli odhodlaně. Jelikož LFC hrálo dneska jak po pařbě, tak těžko říct, jestli budou mít vůbec na záchranu.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Taiger

clapped

Reagovat
Zaschrona

Vynikající.

Reagovat
FUnk

Reagovat
RadekVonCZE

To je dobrý

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vrabejka

První poločas děs a hrůza. Velké nepřesnosti, Fulham nás přehrával, nešlo nám absolutně nic.

Po příchodu Darwina a Milnera se to zvedlo. Začali jsme hrát svou hru a přišly i dobré šance. Nunez byl ale dnes při zakončení dost těžkopádnej, nějaký gól ještě určitě mohl přidat. V tom úseku jsme mohli soupeře zlomit a otočit na 2:1, bohužel se nestalo a platilo pořekadlo nedáš dostaneš.

Nuneze bych z naší ztráty ale nevinil, posral to Virgil. V pokutovém území si nemůže takhle počínat, tohle fakt nezvládnul. Ne proti Mitrovičovi, který byl dnes nehratelnej.

Sice jsme dokázali srovnat, ale pak už to byla od nás agónie. Škoda Hendova břevna mohl být gól na Gerrarda, bylo by epický kdyby to trefil a vyhrál nám zápas. Ale nedá se nic dělat, výhru jsme si fakt nezasloužili. Smekám před Fulhamem, výborný výkon, s lepší produktivitou mohli i vyhrát. Pokud nebudou v obraně marní jako Norwich, tak můžou být hodně zajímaví.

Reagovat
Bandita_Harry

Dobra facka hned na zaciatok, ani novacikovia sa neporazia sami, nepresnosti zmiznu a bude to uz len lepsie, snad nieco uhra aspon Westham nech nieje manko na city hned na uvod

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim ze oba kluby, liverpool aj city budu mat slabsiu sezonu ako posledne roky

Reagovat
Taiger

hot take?

Reagovat
PhilipS

City fakt ne. Poolu bude chybět Mane. Allison taky těžko zopakuje tak zázračnou sezónu. Pool skončí třetí imho

Reagovat
smazaný uživatel

city malo relativne dost zmien, hlavne teda ak by odisiel aj bernardo by podla mna citelne oslabili

Reagovat
Eichel

Reagovat
Golasso

O City se tohle říkalo poslední roky často a nenaplnilo se to. Oni mívají hluchá období, kdy tyhle úvahy vyvstanou, ale ta většinou netrvají dlouho, sedne si to a pak pojedou jak pila.

Liverpool může doplatit na zranění, hlavně v záloze.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně překvapivý výsledek. Tohle jsou přesně ty ztráty, které na konci rozhodují a to i když je začátek sezony. Snad se tomu dnes na Evertonu vyhneme a hned využijeme zaváhání. Jinak Mitroviče bych bral hned.

Reagovat
LokoLFC

Bral kam? Prumerny utocnik na PL.

Reagovat
Pospovič

Konec, rozhodnuté. Tak zas za rok

Reagovat
Infernoqt

Jurgen Klopp has blamed the PITCH after Liverpool’s draw against Fulham:

“We tried to react after 15 minutes. The pitch was dry, stuff like this.(It was) really difficult."

Reagovat
Kixi Syhimour

"We got a point from a really bad game from my side. The attitude wasn't right in the beginning. We didn't deserve more. The performance needs massive improvement. We did the opposite of what we wanted to do. The result wasn't about the referee."

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Igner Farnsworth

Už by měli udělat nějaký pravidla, směšný že furt může někdo využívat špatných hřišť v takový soutěži

Reagovat
icka

Reagovat
Neutron

Akoze tieto sproste reci po prvom kole su velmi zabavne gunneri si uz vesaju medaile na krky a scousers uz vzdavaju boj o titul, toto je PL

Reagovat
Mastný Chobot

Alebo len nerozumieš srande, no

Reagovat
Gunner14

Pěkně tady některým lidem ležíme v hlavě

Reagovat
Neutron

Haha

Reagovat
Edgewalker

Abys tady také zítra nevykřikoval že sestoupíte

Reagovat
Neutron

To vobec nie som adam

Reagovat
Bakary3

Vetsi klasika je, kdyz tu nejakej lojza začne psat o fanouscich Arsenalu to, co ty, ikdyz to absolutně neni zalozeny na pravde.

A to se opakuje porad, ikdyz pred minulou sezonou byla skepse, pred letosni diky posilam optimismus, ze se udela TOP 4.

A to i po tom prvním zapase tu byla spis realisticka kritika.

Ale vždy nekdo přijde s tímhle nesmyslem.

Reagovat
J0EL

tieto hovna na zaklade twitteru, resp. srandy tu

Reagovat
Mastný Chobot

Mikel Arteta claimed his 50th league win as Arsenal manager last night after 98 matches in charge, becoming the second-quickest manager to reach that feat for the club, after Arsène Wenger (50 wins in 94 league matches). #afc

heh

Reagovat
Slavia10

Arteta ovádi opravdu skvělou práci. A to je to jeho první angažmá, přišel úplně bez zkušeností, ani snad žádný b tým netrénoval nikdy nic. A vytvořil vám opravdu hodně sympatický mužstvo, kterému nejde nepřát úspěch. Reálně teď snad v týmu nemáte nikoho vyloženě nesympatickýho, fakt hodně zajímavý kádr.

Reagovat
BaggioRoberto

Xhaka?

Reagovat
SixtoRodriguez

Partey?

Reagovat
Golasso

A to zandal během celkové přestavby kádru ve snad historicky nejvíc vyrovnané PL

Reagovat
Slavia10

Reagovat
mimi_united

Gerrard

Reagovat
81Tomas

ETH

Reagovat
Mates_Matesović

Od 30. minuty super, nejvíc teda Kulu. Příště poprosím podobný výkon na SB.

Reagovat
smazaný uživatel

Super výkon. Kulusevski MotM. Páčil sa mi i Emerson a hlavne Romero.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Pozitívne je, že Son a Kane mali zlý deň a potiahli to iný borci ako Emerson, Kulusevski a Sessegnon

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Eichel

Mne sa teda páčil aj Bentancur.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kixi Syhimour

Absolutně vytržené z kontextu, článek si z celé reakci po zápasu vzal jednu větu a ty jim na to skočíš

Ano zmínil i stav hřiště, ale proboha, však takhle naštvaného na nás samotného jsem ho ještě neviděl.

"We were nowhere near good enough. From the first second we didn’t find it in the game,” he said.

“I don’t think I’ve ever said it before, but we had the wrong attitude for this game. That’s how it is.

We had to fight. All the times we had glimpses of football we were in front of their goal, we had bigger chances but they scored the goal and then the second goal we could equalise.

“Actually, the best news about this game is the result, that we get a point for this rubbish game.

“Honestly, we could start analysing but we could stop it here as well. It was just not good enough. Not even not good enough, it was really bad.

“On so many positions we didn’t come close to our potential. That’s how it is, it’s my responsibility.

“I’m not exactly sure where I did it wrong in the last week, but between City and today something happened so we play this kind of game.

“We better not do that again.”

Dokonce ani ty rozhodčí neřešil, což klidně mohl:

"We got a point from a really bad game from my side. The attitude wasn't right in the beginning. We didn't deserve more. The performance needs massive improvement. We did the opposite of what we wanted to do. The result wasn't about the referee."

Reagovat
SCELO

co rozhodca zle urobil ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Na Hendersona tam ten Portugalec došlápl před jejich prvním gólem, co jsem viděl.

Reagovat
SCELO

no tak rozhodca to asi nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

První gól neměl platit, do Arnolda šel loktem. Přišlo mi to hodně na hraně.

Reagovat
SCELO

ak myslis gol mitrovica tak to podla mna bol normalny gol, vyskok hlavicka

Reagovat
Gunner14

Arsenal U21 3-1 United U21

Marquinhos gol a asistence

Edwards a Azeez po golu

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/NUFC_HQ/status/1555962280516456453

Schaer. jak pres kopirak. Doslova.

Reagovat
icemike

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Čenda

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
kissak

ale že to umí

Reagovat
John Obi Mikel

V suchém triku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Jdeme si pro titul.

Reagovat
Busby babes

Chelsea nic moc, Everton jeste horsi. plus se jim to sype tema zranenima. ty fakt spadnou...

Reagovat
smazaný uživatel

Utrápené vítězství je zá námi. Těším se na slepice.

Reagovat
John Obi Mikel

Já ne. To bude ještě horší fotbal než dnes.

Reagovat
jk

To jo. Ale stejně zas budete brát 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

V to právě doufám

Reagovat
jk

Tohle je jedna z mála jistot každé sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Každá série jednou končí. Ale snad ne letos Přál bych vám něco vyhrát, ale ne nad námi

Reagovat
jk

Těžko říct. Na to vyhrát ligu nemáme, Conte mám pocit, že zrovna pohárový kouč není… možná pokud vydrží ještě dva roky můžeme se ještě někam posunout.

Reagovat
J0EL

Ta druha je, ze skoncite bez trofeje

Reagovat
jk

A ta třetí, že to každý pako bude dokola opakovat.

Reagovat
Nizzie

za sebereflexi

Reagovat
jk
Reagovat
Talker

110 minut odporné sračky.

Naši nejlepší šanci vytvořil obránce soupeře, kdy ukopl míč našemu hráči do křídla, protože nikdo od nás nebyl schopný udělat tohle sám za celý zápas. A výhra díky demenci obránce soupeře, že složil Chilwella.

Fakt se musíme zlepšit, protože koukat se na to vůbec nedá. První poločas nudná sračka, druhý poločas zoufalá sračka, kdy jsme to ani neměli pod kontrolou.

Pozitiva se hledají těžko - Sterling aktivní, Cucurella vypadal slušně.

Negativa?

Nedokážeme si vytvořit ani hovno.

Nejsme schopni/ochotni nějak změnit zápas, taktiku. Pořád ta samá sračka i když vidíme, že to nefunguje.

Obránci nemají kondici, Koulibaly nezvládne 60 minut bez křečí, to je šílenost. Bude muset máknout. U Silvy by se mělo počítat s tím, že bude kolem 70. minuty střídat pravidelně, at ho neuvaříme.

Tuchel bude muset zamakat, fakt nevím, jak s tímhle budeme sbírat body.

Reagovat
mesyas

To jde ale všechno za trenérem, ale sorry, když postaví do dvojice Kanté-Jorginho tak je jasné, že si nevytvoříme absolutní hovno. A to, že hráči nemají kondici je na palici...co dělali v USA, asi jen hráli pingpong a natáčeli dementní videa na sítě.

Reagovat
smazaný uživatel

Žrali hamburgery a navštěvovali památky

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný zápas. Everton fakt tragický, jedine Gordon zaujal.

Reagovat
masly008

vlasama

Reagovat
spider_8

V Goodisonu vyhravame jen v mistrovskych sezonach ne?

Ale seriously, tohle byla fakt hruza a to to byl asi nejslabsi Everton co pamatuju. Nevim, jestli tuhle hru vydrzim celou dalsi sezonu. Sterling fakt jedine pozitivum.

Reagovat
PanAu

Ok, De Jong za 80 nezní tak špatně najednou. Proč hraje Haverz křídlo? Proč hraje Broja křídlo? Proč hraje Sterling hrot?

Reagovat
Talker

De Jong zní špatně za 80 mega hlavně proto, že bere 17 mega euro čistého - po přičtení daní a převodu na libry je to nějakých 500k/w cca.

Reagovat
Miguel19

A to znamená, ze je bude brát i u nás?

Reagovat
Talker

No vzhledem k tomu, že z Barcelony nechce odcházet kvůli penězům, tak nějak nevidím moc možnost jak ho ukecat ke snížení platu tak, aby to dávalo smysl.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Miguel19

Ok no, já si nemyslím, že když nám přijde, tak bude mít takový plat. Nedostal by ho ani v United.

Reagovat
Talker

Jenže on ten plat má teď, má platnou smlouvu, takže nemusí nikam odcházet, aby ho dostal. Takže pokud chceme, aby přišel, tak mu budeme muset nasypat nesmyslný randál.

Reagovat
Miguel19

Hele já už do toho barcelonského bordelu fakt nevidím. Ale nevěřím tomu, že mu dáme 500K, když nejvíc má Sterling 300K.

Reagovat
Talker

Hele takhle - já si myslím, že nepřijde, protože má takovou raketu a hodně doufám, že nebudeme ochotní mu dát více, než 300k/w. I to mi přijde jako šílená raketa za hráče, který není absolutně rozdílový.

Reagovat
JeséRodriguez

i 300 je moc, natož 500. Taky si myslím, že by Vás, ani United nevytrhl. Přijde mi to úplně stejně případ jako de Ligt, není úplně marnej, drží nejakej standart, ale za ty prachy je to proste málo.

Reagovat
BaggioRoberto

Jen jim ho nechte, ať se poserou ve vlastní šťávě, když nemaji mozek.

Reagovat
drussbarb

Reagovat
dantetomas

A nie je to tak, ze z tych 17 je mozno polovica vlastne doplatok za predosle dva roky, ked isiel s platom dolu a preto ma teraz tak vysoky plat? Aspon tak to tu bolo prezentovane. A vlastne preto nechce z Barcy prec? Lebo ak by teraz odisiel tak vie, ze take prachy mu nikto neda a Barca mu to nedoplati...

Reagovat
Neutron

Ano je to tak ako pises.

Reagovat
Talker

Promin, vypadá to, že je to 16 mega, ne 17, dal jsem si ta 2 čísla dohromady.

https://www.capology.com/player/frenkie-de-jong-35562/profile/

https://sportsbrief.com/football/barcelona/21233-de-jong-lewandowski-barcelonas-top-10-highest-earners-club-spends-ps4m-players-wages-weekly/

Tady je napsané 560k/w v eurech, respektive 470 v librách (s tím, že ve Španělsku jsou nižší daně, takže v Anglii by to bylo více).

https://www.si.com/soccer/manchestercity/transfer-rumours/report-frenkie-de-jong-wont-reduce-barcelona-salary-amid-bernardo-silva-interest

Tady se píše, že chtějí, aby si snížil plat o 40%, aby se jim vešel do jejich struktury - jejich salary cap je 10 mega, takže to odpovídá cca 16-17 mega. čistého.

https://footballtoday.com/2022/08/05/barcelona-issue-frenkie-de-jong-exit-ultimatum-over-deferred-wages/

Tady zas máš, že příští rok by měl vydělávat 22 mega - s tím, že těch 17 mega se mu má rozložit do zbylých 3 roků smlouvy, tj 6 mega ročně, což odpovídá těm 16 milionům.

Reagovat
Neutron

Ale ako pise kolega vyssie, ten plat ma tak napratany lebo pocas covidu ho mal nizsi, cize teraz sa mu iba ma doplatit to co mal zarobit predtym.

Reagovat
Talker

Já ti tu dal 4 linky, které všechny píšou o 16 milionech ročně. Poslední píše, že má dostávat teď 22 mega, protože to je náhrada z toho, co mu snížili předtím.

"ako pise kolega vyssie" není úplně argument, spíš bych očekával nějaký zdroj, který tohle vyvrátí - všechny linky se shodují na těch 16 milionech (+17 mega, které má dostat ve zbytku smlouvy, což z toho udělá 22 mega ročně). Čistého.

Reagovat
Neutron

Asi sa nechapeme, ja netvrdim, ze ten plat taky aktualne nema, iba ti hovorim, ze ten plat ma pretoze pocas covidu ho vedenie ako dalsich hracov v kadri poziadali o znizenie s tym, ze v dalsich rokoch mu to doplatia a tie dalsie roky su teraz. Zmluvu na take prachy, ked prichadzal do barcy nepodpisoval, aj preto nechce z barcy, lebo realne ma na tie prachy pravo a keby odisiel uz ich nedostane. Ci by aj u vas chcel taky plat, to je otazka. Linkov je kopa v diskusiach kde sa to riesi, ak sa mi bude chciet zajtra to pozriem.

Reagovat
Talker

A já ti říkám, že všude se píše, že má smlouvu na 16 mega ročně a ty peníze, které mu snížili, ho dostanou na 22 mega ročně.

Pokud mi najdeš nějaký zdroj, který řekne, že má 10-12 milionů, budu rád. Každopádně všude se píše o tom, že měl smlouvu na 16 mega - třeba ten první odkaz na to ukazuje.

K tomu ti i vysvětluji, že se psalo, že první rok mu snížili plat na 3 mega a druhý rok na 12 mega, což ti dohromady dává 17 milionů jen za předpokladu, že měl brát ty roky 16 milionů.

Opět - "ako pise kolega vyssie" není dostatečný argument, rád bych nějaký odkaz.

Reagovat
Neutron

Okej zajtra to skusim spatne dohladat, dnes sa mi uz tomu venovat nechce. Kazdopadne kludne mat pravdu mozes, on totiz aj bez toho doplatenia bral luxusny plat, ktory barce robi vrasky po tom co zaviedli ten strop.

Reagovat
dantetomas

Popravde, ja som si nebol isty, ale zda sa, ze mas pravdu. On po roku od prestupu z Ajaxu predlzil zmluvu a dostal strasnu palku. To je proste sialenost...

Reagovat
PanAu

No jestli to je pravda, tak je neprodejny, to by nedalo ani United, city, PSG.

Reagovat
Manik...

Reagovat
John Obi Mikel

Jakože on chce zůstat v Barceloně, ale nechce si nechat snížit plat, aby následně odešel a nechal si ho snížit u nás?

Reagovat
PanAu

Nedávno tady někdo psal ze má 10-12 mega za rok ne? A ze musí odejít protože nejlepší hráč barcelony (Lewa) má 9 a ze to je mega rozdíl

Reagovat
smazaný uživatel

ty prachy tento rok ale ma brat proto, ze si snizil plat v predchozich letech a ted mu to maji dorovnat. neni to jeho normalni plat.

Reagovat
Talker

Já měl za to, že mu snížili plat první rok covidu na 3 mega a druhý rok na 12 mega a tím se nakumulovalo těch 17 milionů během 2 let.

Reagovat
smazaný uživatel

no vsak jo, ale ten jeho normalni zaklad ma byt 14 mega euro, coz je 230k liber/w. ja bych cekal, ze se s barcou dohodnou na nejake kompenzaci za ty snizene platby behem covidu, ne ze novy klub prevezme ten naakumulovany megaplat

Reagovat
Talker

Abys ze snížení na 3 miliony a na 12 milionů dostal 17 milionů, tak základ musí být 16 milionů. Ne 14.

Reagovat
Talker

OK, dík - a je to teda čistého, že ano?

Reagovat
Muffi

Kdyz sel z Ajaxu, Barca musela dorovnat PSG, takze dostal 20 hrubeho rocne, v cistem asi 12. Zbytek by mel byt covidove carovani.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten athletic píše Gross, ale nevím, podle mě tam hodně delaji problémy ty loyality bonusy a další bonusy, asi proto se ty čísla v těch tvých odkazech lisily

Reagovat
Talker

Navíc se bavíme o tom, že to je čistý plat, ne hrubý, jak se uvádí v Anglii.

Reagovat
Busby babes

Ale on v normalnim svete bere asi 10 az 12.tech 17 ma jen proto, ze mu doplaci predchozi roky.

Reagovat
Talker

Viz celá ta diskuze...

Reagovat
Svatej

Dopíči už.

De Jong tyhle hře nepomůže, stejně tak Aubameyang. Jestli ma někdo pořád dojem, ze tohle je herni vrchol tymu a zlepšení prijde jen s dalším hráčem, tak je mentálně v prdeli.

Tuchel ma svuj tym, cíl c 1 po příchodu ve zlepšení obrany mu vysel, teď má zlepšit útok, hotovo.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
PanAu

Ja ho taky nechci vole, jen jsem nasrany ale nevěřím tomu, ze když přijde nějaký top záložník a Jorginho půjde do pice, ze to nebude upgrade.

Reagovat
Svatej

Reagovat
mesyas

smiřme se s tím, že útok nezvýší ani ve snu. Každý ofenzivní útočník hraje čím dál větší sračku a Sterling ji bude za 2 měsíce hrát taky a zapadne do toho průměru. Za 2 roky už snad žádný střízlivý fanoušek nemůže myslet, že "Tuchel zlepší ofenzívu".

Reagovat
PanAu

Tak za 2 roky si vezmeme zadarmo Raphinu a Dembeleho, protože vy krachnete

Reagovat
mesyas

Mne je nejaka barcelona u prdele

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
John Obi Mikel

Zní.

Reagovat
Sales

Tomu říkám vlastnak https://streamff.com/v/9299d5

Reagovat
matZz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

jen dodam, desny nemehla v tom muzskem fotbalu...

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
jk

lol

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Salfovic

V podstatě trojitej vlastňák, to se jen tak nevidi.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Nizzie

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

https://youtu.be/4P6lPL1MhkQ Hned jsem si vzpomněl na tohle

Reagovat
Čenda

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Swarley

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
tuny

Ani bych se nedivil, kdyby jim lajnovej odmával ofsajd, všichni tři vypadali, že útočí

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto otřesný výkon. Žádný náznak změny oproti minulé sezóně. Havertz na křídle naprostá šílenost. Jorginho byť dal jediný gól, tak totální otřes, kdy snad v 60. minutě šlapal vodu. Následně Tuchel předvedl dva vrcholy. Prvním byl Broja na křídle. To jsem v životě ještě neviděl, aby čistokrevný útočník hrál na křídle. Tím druhým vrcholem pro mě bylo střídání Gallaghera na dvě minuty. S tím jdi totálně doháje Tomáši. Nemluvím o tom, že takového Koulibalyho chytaly křeče v 65. minutě. Tak takhle ne tedy. Zápas jasně ukázal, že potřebujeme tvůrce a světového zakončovatele. Takže Boehly zaber, protože na tohle se dívat opravdu nedá.

Reagovat
Whitemedia

rozumný názor

Reagovat
smazaný uživatel

Však to byl první soutěžní zápas a navíc proti týmu, který je hrozně nepříjemný.

Reagovat
smazaný uživatel

Doplním jen pozitiva:

- Sterling, hráč, který konečně umí 1v1 a je opravdu nebezpečný

- Cucurella po příchodu naprosto skvělý. Takhle bych si představoval výkon na wingu. I za těch 20. minut. Radost pohledět.

- Cheekův tah dopředu. Kéž by takových hráčů bylo více.

Reagovat
Talker

Hele zakončovatele...

My nejsme rok a půl schopní dostávat útočníky do šancí, ať se jmenují Lukaku, Giroud, Havertz nebo kdokoliv jiný. Jediný, kdo tam vyloženě hořel, byl Werner. Lukaku se dostal na více, než bylo jeho xG.

Prostě systém je postavený na poziční hře, na kontrole míče a hry, na cirkulaci, na nepuštění soupeře do brejků. To je ten problém - ve chvíli, kdy místo abychom zkusili dát nebezpečnou přihrávku, tak radši jdeme na jistotu do strany nebo dozadu. Neříkej mi, že je to problém nějakého jednoho hráče, je úplně jedno, jestli tam je Kovačič, Kante, Saul, Jorginho nebo RLC, nikdo v té záloze není ochotný/schopný ty míče posílat.

Takže problém z mého pohledu je ten připosraný systém (nemyslím teď čistě formaci, ale spíše ten styl hry), kdy nejsme schopní posílat hráče do dobrých pozic.

Reagovat
matZz

proč nehraje Ziyech? přece on je ten typ hráče, kterej vám dnes na hřišti chyběl

Reagovat
Svatej

Zbytečně ofenzivní

Reagovat
Talker

Protože Ziyech by hrál křídlo a jenom z toho křídla centruje, případně střílí z dálky. Na pivota nemá defenzivní disciplínu/zkušenosti v té roli.

Reagovat
matZz

no a on nemůže hrát ve 343 v té ofenzivní trojici? já moc nechápu jeho situaci, u vás hnije na lavici, ale moc spekulací o jeho odchodu jsem zatím neviděl

Reagovat
Talker

Já bohužel taky moc spekulací neviděl.

V té ofenzivní trojici jeho hlavní činnost jsou centry na útočníka, který je mezi 4 obránci a střely skrz několik hráčů.

Reagovat
matZz

no a mě hlavně zajímá proč bohužel? on je přece typologicky kreativní křídlo, tedy přesně někdo, kdo vám v té ofenzivě teď chybí, ne? jako já jsem ho moc hrát neviděl, ale tak čistě teoreticky, raději bych proti Evertonu postavil Hakima, než hráče, kterým spíš vyhovuje balon za obranu

Reagovat
Talker

Hele on do toho systému prostě nesedí - on by potřeboval hrát hlouběji, mít před sebou hráče, pro které by mohl tvořit. Jenže v tomhle systému se křídla pohybují na hraně vápna a hrají na malém prostoru, což pro něho není.

Reagovat
matZz

furt mám pocit, že proti hlubšímu bloku by mohl být Ziyech dost platnej. mně je to divný hlavně z toho důvodu, že tady všichni brečí, jak máte nekreativní zálohu, přitom na lavičce vám sedí kreativní křídelník. Btw Conte (částečně) vyřešil úplně ten stejný problém nákupem kreativního hráče na pravou stranu. možná jsem ovlivněný tím, že asi naposledy jsem viděl Ziyecha dirigovat výhru nad Spurs, ale pokud má problém s PL obecně, tak nevidím důvod, proč ho držet, on nemá nějakou super smlouvu, že by byl neprodejnej, ne?

Reagovat
Talker

Jenže tady jde o to, že my máme nekreativní střed pole, kdy tam operuje 5 hráčů, kdy nikdo nedokáže zrychlit hru, poslat průnikovou přihrávku, diagonálu, cokoliv. Takže ve výsledku pomalu rotujeme míč ze strany na stranu a hledáme skulinku, kde spolupracují 2-3 hráči + nekreativní záložník.

To ti Ziyech na křídle prostě nezlepší, protože v té roli už nemá moc pro koho tvořit - je tam hrot, který je uprostřed zformované obrany. Pak tam je druhý inside winger, který je někde na hraně vápna. Pak krajní bek, který spolupracuje u lajny a jeden defenzivní záložník, jehož nejkreativnějším řešením je posunout to o pár metrů dál.

Nám prostě chybí jeden další člověk do ofenzivy - ideálně hrozba ze zálohy, protože je jistí 3 stopeři, pokud už chceme hrát tenhle systém.

Reagovat
matZz

Nekreativní střed pole bude problém asi pro jakýkoli 3-4-3 a potom je na trenérovi odkud se ta "kreativita" bude suplovat a nemyslím si, že koupit klasickou desítku a přepnout na 3-5-2 je jediná možnost, i proto mi zájem o Raphinu dával smysl a možná, že kdybyste měli kompetentní sportovní vedení, tak byste teď měl zájem o nějakou alternativu. Jinak třeba Potter hrát teď ve 3-4-3 s Trossardem na wingbacku, možnosti jsou různý...

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Proto zmiňuji, že to chce tvůrce hry, který to tam bude posílat. Při té penaltě byla vyslána přihrávka přesně tak, jak by vyslána být měla. Klidně to mohl dát dozadu, ale nedal. Takže stačí někdo, jako byl Fabregas a klidně Mitrovič, který ty goly umí dávat. Dokazuje to dlouhodobě. Ti vyjmenovaní nejsou tvůrci hry. Jorginho jim měl být, ale je to spíše zpomalovač hry. Dnes mi totálně pil krev v některých momentech. Prosím, doveďme někoho, kdo nebude mít strach tvořit i v tomhle systému.

Reagovat
Talker

Hele a posílal by to tam? 3 přihrávky, které zachytí soupeř a dostane šílenou sodu od Tuchela, že zbytečně riskuje a že má hrát na jistotu.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Mi neříkej, když by najednou ty zápasy končily třeba 3-4:1 jen díky těmto přihrávkám, tak by tomu dotyčnému nadával? V tom případě tu Tuchel nemá co dělat, protože to, co se teď hraje, je tak na vypálení očí kyselinou....

Reagovat
Muffi

Ten clovek nehral kvalitni fotbal ani v PSG, kde mel silenou kvalitativni prevahu nad zbytkem ligy a system vypadal tak, ze 9 lidi cekalo, co vymysli Neymar, pripadne AdM. Zodpovednost Paredese nebo Verratiho za hru neexistovala.

Tuchel vylepsi obranu, uhraje solidni vysledky ale hra bude stat za hovno, rozhada se kvuli posilam, protoze ma nerealne pozadavky a odejde.

Neni to spatny kouc, vysledky ma ale taky to neni pepek nebo klopp.

Reagovat
Trand

Wenger jednu dobu dával na křídlo Bendtnera,

Reagovat
JeséRodriguez

Schick tam hrával v AS i repre taky občas

Reagovat
Sales

Tenhle Everton je na sestup

Reagovat
Talker

Tak na druhou stranu nebýt stupidní penalty, tak mohli mít bod proti týmu, který je favoritem na TOP4.

Ono se uvidí za pár zápasů a podle toho, jak se jim podaří zbytek přestupáku a kdy se jim vrátí zranění hráči.

Reagovat
O.Giroud

tak aj Fulham uhral remizu a to neznamena, ze teraz budu hrat klidny stred

Reagovat
Talker

Proto říkám, že se uvidí za pár zápasů... Hodnotit na základě dneška, kdy prohráli kvůli stupidnímu faulu jednoho obránce je nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Vítězství, čisté konto a žádné zranění. Za mě ideální zápas Nervy a oči v hazlu řešit nebudu

Reagovat
Leon7

Liverpool teda nic moc a Chelsea katastrofa sice vyhráli, ale boleli z toho oči. Broja na křídle a Gallagher 2 minuty

Reagovat
Zaschrona

Nebylo to špatný. Tarkowski, Iwobi, Patterson, Mykolenko, Holgate solidní. Nebýt té úplně zbytečné penalty, tak měl jedinou větší šanci zápasu až v závěru Sterling. Vypadáme mnohem víc jako tým než parta jednotlivců hozená dohromady, defenzivní struktura je nadějná. Standardky taky lepší, Chelsea měla hromadu rohů a nic z toho.

Co dle očekávání bylo problémem - hra dopředu, Ale jestli zvládneme fungovat směrem dozadu, tak jsme se proti minulé sezoně posunuli naprosto zásadně. Potřebujeme nutně útočníka.

Reagovat
blade115

Vzadu jste byli daleko organizovanější, než bych čekal. Jen je trochu průser, že jediný hráč nebezpečný dopředu je Doucouré, zbytek byl absolutně impotentní.

Reagovat
Taiger

Asi máš pravdu

Reagovat
blade115

Určitě. Je to dar i prokletí.

Reagovat
Zaschrona

Když hrál většinu zápasu útočníka Gordon, který se na to absolutně nehodí, tak to moc velké zázraky čekat nešlo. Máme hru založenou na tom, že vpředu bude velký útočník, takhle nešlo hrát to, co se snažíme hrát s DCL nebo i Rondonem. A i tak tam náznaky byly.

Reagovat
Busby babes

Jako branili jste hezky, jen teda klasicky paknprijde zkrat a nesmyslna penalta. Jinak to od vas bylo teda hodne slabe.

Reagovat
Zaschrona

Hele, viděl jsem desítky horších výkonů v minulé sezoně, takže zatím čerta na zeď nemaluju.

Reagovat
Busby babes

ok, chapu. Iwobi byl celkem fajn v tom stredu mi prislo.

Reagovat
Zaschrona

Pod Lampardem je náš nejlepší hráč. Nakonec u nás udělá pěknou kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

Svět je stále v pořádku.

https://imgur.com/a/HzWsgqi

Reagovat
Gunner14

Aha, tak proto si tady včera nebyl, když hrál Arsenal. Si celý den vymýšlel tenhle nick, pěkně RIP paprika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Ten nick je ale parádní

Reagovat
Kaspar

Proc smazal i papriku?

Reagovat
Edgewalker

Konečně jsi zpátky!! Místo tebe tu byl nějaký Plněný paprika, to byl strašný kokot

Reagovat
masly008

Reagovat
J0EL

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Svatej

Reagovat
tweek

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

Jakoze je taky znasilni?

Reagovat
Taiger

Screenshotuju a posílám, že tam ani nenapíšeš *údajně*

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on má boner i z Ronalda, takže asi tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Keep your pants up!

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Nizzie

a takový klid tu byl.

Reagovat
Salfovic

Zvažovala Chelsea třeba Eriksena? Někoho takového by ta její impotentní záloha potřebovala jako sůl. De Jong ji v tomhle fakt nespasí.

Reagovat
Maximm9

Tuchel vcera po zapase rekl, ze nepotrebujeme nutne dalsiho zaloznika

Reagovat
Talker

Přesně, chce to ještě 3 stopery a překopat ofenzivu

Reagovat
PanAu

Místo toho prodlouží Azpiho o dva roky a přivede se Koulibaliho a pak řekne ze má starou obranu

Reagovat
Maximm9

Azpi me nekdy sere, ale on ten klub miluje a muze byt prinos uz jenom pro kabinu.

Kouli byl fantasticky ale souhlasim s Tuchelem, on proste odehral myslim polocas proti Udine a pak skocil v zakladu proti Evertonu.

Jsem mel dneska mokry sen, Rudiger a KOuli vedle sebe

Reagovat
dantetomas

A ty pod nimi?

Reagovat
Maximm9

Po vcerejsku by se to mohlo libit Sterlingovi

Reagovat
iamek

Kalidou Koulibaly pomohl Chelsea k výhře na půdě Evertonu, zápas však nedohrál vinou zranění. Senegalský obránce musel odstoupit čtvrthodiny před koncem.

Šlo rychle

Reagovat
icka

Nevím kdo píše ty expresky, sám TT dnes řekl, že měl jen křeče a zraněný není.

Reagovat
Zaschrona

https://twitter.com/iamanmark/status/1555965700145029121

Tohle by nemělo zapadnout: neuvěřitelné, že tohle nebylo odpískané jako penalta. Aneb rozhodčí i VAR v nejlepší formě...

Reagovat
Gareth Bale 11

Uplne jasna, ale tohle je pokazdy snady, co tam golman vleti a jen nekoho sejme.

U nas byla taky jasna ruka a VAR nic.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Golasso

Tvl . Nejlepší liga světa ...

Reagovat
Gareth Bale 11

Jo, to jsem taky moc nepochopil.

Reagovat
Trand

Reagovat
r.mrazik

VAR je klasicky k hovnu..

Reagovat
smazaný uživatel

Oba stejně.

Reagovat
pingla

Reagovat
icemike

Nepiskl bych

Reagovat
Taiger

Fanoušci United čekali magii, ale trenér kterej kouzlil, byl Potter

Reagovat
mikelinos

hezky

Reagovat
John Obi Mikel

Leicester Csaplárova past

Reagovat
John Obi Mikel

Aha tak ne, jsem debil.

Reagovat
smazaný uživatel

Udělali to zodpovědně a nechali si 2. gól na 1. minutu 2. poločasu, za tohle si výsměch nezaslouží.

Reagovat
Taiger

Nejhorší fotbalovej termín ever

Reagovat
Salfovic

Strašná kokotina.

Reagovat
O.Giroud

Brighton ju mal

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak alespoň něco , Potter

Reagovat
smazaný uživatel

brighton prva vyhra na old trafford

eth history maker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ACSMan

Čumím, že mu tam ty předchozí trenéři nějaké možnosti na tyhle rekordy nechali

Reagovat
Taiger

Kdyby hrál Ronaldo od začátku, vypadalo by to jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Reagovat
Ligter

Ligter07.08.2022 14:57#

docela se těším. očekávám začátek jako pod van Gaalem tehdy proti Swans

[reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck úžasný zápas

Reagovat
vodka

Reagovat
Whitemedia

Mám rád Manchester United, je na ně spoleh. Kdykoliv hrajeme sračku(což je od prosince skoro furt), tak oni přijdou a zahrají ještě větší sračku a zlepší náladu.

Reagovat
avicii

tento víkend nás podržali

Reagovat
Beči

Reagovat
Baronne

Reagovat
iamek

Sice prohra, ale i tak pro ETH pozitivní zapas. Snad viděl jaké dělo byl Eriksen ve středu zálohy ve druhem poločase. Pokud by za nim byl nějaký top hráč a ne sraci jako Mctominay nebo Fred, tak by to bylo super. Shaw úplně h hovnu jak směrem dopředu, tak dozadu. Malacia měl lepší přípravu o parník a měl dneska hrát v základu. Martinez delicko . Harry taky v pohodě. Kolíky mcfred nemá smysl komentovat. Útok úplně k hovno. V přípravě presuji, nabíhání do volných prostoru, chodí 1 on 1 a v zápase to neudelaji. Nechápu. Brighton do 60 minuty fajn výkon. Potter je frajer. Ronaldo od vystridani jednou běžel? Ale o vlasy se staral pečlivě

Reagovat
Svatej

By docela davalo smysl vyzkoušet tam dvojku Martinez Eriksen ne?

Reagovat
iamek

Nemuselo by to být zle, protože rozehravka, klid a přehled má na slušné úrovni. V druhem poločase navíc začal i brousit. Horší by to asi nebylo.

Reagovat
Svatej

Mi prijde v soucasnosti jako zdaleka nejlepší řešení. Využije se plně situace na stoperech a nikdo nemusi sedet, zaroven se schová ta dvojka tragedu co tam hrala dnes

Reagovat
Busby babes

na zkalda ceho? Martinez nehral DM rok.

Reagovat
Busby babes

Martinez byl prvni polocas docela marnej. druhej se zvedl. Bude ok. Scott marnej, momentalne nema v zakladu co delat. Fred byl ok, proste prumer.

Ad Ronaldo... plnil to, co po nem budem chtit. aby byl na hrotu, nelezl nikam dolu a proste hral klasickeho hrotoveho hrace do vapna. v tomhle ohledu dneska daleko lepsi nez proti Rayu, kdy porad lezl nekam do zalohy a boural celou vystavbu utoku.

Reagovat
vodka

Fred posral první gol, propadal tam vickrat nez McTom mi přišlo, druhá věc je, že McTomovi se nedařila ani rozehra, přestože tolikrát nepropadl...

Reagovat
Busby babes

cim Fred posral prvni gol? Welbeck nebyl jeho hrac, Gross nebyl jeho hrac, prihravka na Welbecka sla z kridla, takze ani to nebylo jeho... MArtinez tam pustil Welbecka, DDG necha centr projit pres male vapno, a pak si Maguire a Shaw blbe rozebrali hrace ve vapne... nevim, jestli to je chyba Freda?

Reagovat
vodka

Welbeck jeho hráč nebyl, ale kvůli tomu, že Fred neměl MacAlistera, tak musel Maguire kontrolovat i jeho a začal ho přebírat. toho využil Welbz tak, že nabíhal okamžitě za něj, protože Maguire nemohl couvat, Martinez musel za Welbzem a Shawovi tam zůstali 2 hráči.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
icka

Reagovat
icka

Tak chyba Freda to urcite byla. Z toho vyplynul gol.

Reagovat
Steven666

dokedy ešte budú spolu nastupovať v základe Fred a McTominay? Veď z toho bolia oči.

Reagovat
Infernoqt

No nějak nevím, ty řeči o top 4 letos nemůžeme myslet vážně. Cokoliv v horní půlce tabulky se současným kádrem bude úspěch... Já jen doufám, že se konečně kousneme a dáme trenérovi čas. Aby pak v polovině sezony nepřišel nějaký interim a zase nám překopal celý styl.

Reagovat
iamek

Musí dostat prostor i kdyby se hrálo o 12 místo

Reagovat
Infernoqt

V to doufám, ale jistotu nemám.

Reagovat
celeb

ze sa bude hrat o 12. miesto?

Reagovat
pobody's nerfect

Upřímně si myslím, že největší šance na LM je přes výhru EL. V lize to spíš bude boj o 6. místo nejspíš s Newcastlem.

Reagovat
Likan7

Tak špatný to není. Ale bude megaúspěch, když skončíme 5. Reálně je to na 6. flek...

Reagovat
Infernoqt

Máme strašně úzký kádr, abychom z toho dokázali vymačkat něco víc. I když si třeba stěžujeme na McTominaye s Fredem, tak tam nikoho jiného nemůžeme dát.

Mně stačí záruka, že ten Hag dostane čas. Žádná očekávání od této sezony nemám.

Reagovat
RKBoy

ale Busby hovoril....

Reagovat
Infernoqt

Néé, tahle sezona je čistě přestavbová, všichni to věděli. Těch pádů tam bude ještě spousta.

Reagovat
dantetomas

Tak ak pre vas bude s tym kadrom uspech umiestnenie v hornej polovici tabulky, tak to potom taky Arsenal bude rad, ak sa nezapoji do boja o zachranu. Teda aspon na zaklade nazorov, ktore tu zazneli

Reagovat
EZ

Reagovat
Infernoqt

Neblázni. Ten kádr není tak kvalitní. Dva až tři hráče maximálně bys využil v týmech, se kterými se regulérně počítá v boji o top čtyřku.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
r.mrazik

jestli neprijde nekdo zalohy,tak to bude velky spatny...

po pozitivni priprade hned prvni zapas skok do sracek...

Reagovat
REPLIKATOR

United

Reagovat
Tuard.MUTD

Máš 5 střídání a 3 hráče střídáš v 90 minutě. Ve středu zálohy hrají hráči, kteří jsou prostě.. však víme. Od začátku přestupového období chceš jednoho hráče, který k nám nechce ale stejně ho chceš. Snad ví, co Erik dělá

Reagovat
r.mrazik

za to posledni stridani by potreboval po plešce...v 90 minute je to akorat k natahovani casu a ne k otoceni zapasu...

Reagovat
Swarley

A hlavne kdyz uz, mel prijit Malacia a driv... Mladym muze dat cas jindy...

Reagovat
r.mrazik

at to klidne zkusi,preci jen s temi,co tam byli do 90 to nevypadalo dobre...ale tyvoe...v 90 minute nemuze preci cekat,ze ti hraci neco ukazou? to je vzdy nakop a nejaky nahodny odraz maximalne...

rikam...po plešce

Reagovat
Tuard.MUTD

Měli přijít dřív. Tohle nechápu prostě. Mohli postupně a ne najednou, samozřejmě.. Ale co chceš v 90 minutě a ještě když 3 minuty jsme na vlastní polovině

Reagovat
r.mrazik

tohle fakt nedokazu pochopit...

Reagovat
iamek

Moises Caicedo for Brighton vs. Man Utd:

Most possession won (9)

Most tackles (4)

Most interceptions (3)

Most chances created (3)

Most fouls won (2)

And he also won eight of this 10 duels.

Snad po sezóně do nějakého top klubu. Když na tu PL teda nemá, protože hrál pralesni ligu

Reagovat
avicii

Snáď ho mame pod drobnohľadom

Reagovat
iamek

Určitě jo. Pro nás se za 5 mega nehodil, tak ať září jinde. To stejne snad Alvarez v City.

Reagovat
Swarley

Prvni zapas, tezko z toho delat velke zavery, ale ten stred je proste pruser... Snad po tomhle zapase uz nerekne, ze pokud neprijde De Jong, tak bude v pohode s tim, co ma... Dneska se mu nabidla moznost, ze Eriksen by ten stred mohl zvladat vyborne, ale bohuzel zase nema druheho poradneho k nemu, kdo by to za nej jistil...kazdopadne to v druhe puli bylo super a uz nevim, kdo mi tu to psal, ale ze v Interu to takhle zezadu hraval a fungovalo to... Vypada to, ze by to mohlo jit... Kazdopadne dva hraci hrajici CM/DM musi prijit, jinak se v tom budeme placat dal...

Bruno dneska taky hruza, zazdil to hned tou tutovkou a pak milion stupidnich ztrat, kdy muze balon lehce odehrat a misto toho to drzi hodinu a dementne to ztrati... To i vzhledem k tomu, co hraje za nim, si proste nemuze dovolit...

Sancho se nedostal poradne do hry, Rash alespon pohybem mnohem lepsi, ale taky totalne zazdil tutovku... Obrana misty dobre, misty totalni chaos, ale tam si to proste bude sedat, s tim se musi pocitat... Krajni obranci strasna slabota, Dalotovi se o Trossardovi bude jeste vecer zdat a Shaw mi zase prisel cely zapas na pul plynu...

Utok bude problem, to se taky vedelo... Bud Ronaldo zustane nebo musi prijit utocnik... Tam jina varianta neni...

Reagovat
misinho7

Povie mi niekto z United ako je na tom u vas Varane a preco bol teraz na lavke?

Borec odisiel z Realu ako jedna z legiend, vyhral LM 4x a dalsich x titulov a patril k TOP 3 obrancom sveta a neodmyslitelnemu zakladu. Chcel novu vyzvu a siel do United(predpokladam ze nechcel az taku vyzvu ale tak... ) A teraz z toho co som videl vyzera ze paberkuje v United.

Reagovat
cr7sux

Tak nic zázračné nehrál, příšel nový kůň (martinéz) a El Capitano holt minimálně první zápas startovat musel Nevím, jestli nebyl během přípravy i zraněný...

Reagovat
iamek

V přípravě měl lehké zranění. Dneska Martinez a Harry slušný výkon, tak i tak bude mít těžké.

Reagovat
Swarley

Pokud budou McFred pokracovat, tak je za chvilku Eriksen s Lisandrem v zaloze a hned bude v zakladu...

Reagovat
Wazza228

Úplně jiný výkon, jak v přípravě, který dal vzpomenout na minulou sezónu. McFred prosím už nikdy víc, maximálně v Carabao cupu. Eriksen ukázal, jak by měl hrát střední záložník. Ronaldo se do hry prakticky nedostal, Bruno spoustu zbytečných ztrát a nic navíc, Rash zahodil dvě dobrý šance, Sancho byl zase prakticky celou dobu mimo hru. Shaw byl taky hroznej, snad bude hrát příště Malacia. Zapomenutí hodný výkon, snad už brzo přijdou posily.

Reagovat
EZ

Pekny navrat do reality

Reagovat
Miguel19

News Timo #Werner: It will be a permanent deal confirmed. Transfer fee should be around €30–35m plus bonus payments. Final talks about the contract duration. Top return will happen as exclusively revealed today. #CFC @philipphinze24@SkyS­portDE

Reagovat
EZ

Kam?

Reagovat
iamek

Lipsko

Reagovat
Talker

To je úplně jedno, hlavně at to dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

tak snad, cenovka vypadá líp, než bych čekal a hlavně se zbavíme toho obřího platu

Reagovat
Salfovic

Za tolik ho tam musí Boehly poslat v dárkovém balení.

Reagovat
Mastný Chobot

heh, Edu by ho predal za 4m + 1,5m bonus, ak Lipsko vyhrá LM... pekne, Chelsea

Reagovat
fenixLFC

pekne?za dve sezony na nom prerobili 20 mega

Reagovat
Mastný Chobot

Tak spravili prestup, nevyslo, predaju za relativne dost a ide sa dalej. Zly biznis ale take riziko je vzdy. Keby sme my prerobili 20m na Pepem tak budeme radi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

Stejne skoncime nad Arsenalem

Reagovat
Busby babes

Ale vazne. Ukazalo se ze priprava nic neznamena. Mrzi me, ze jsme nehrali to, co jsme zkouseli v priprave pul zapasu. Zacatek a konec byl ok. Ronaldo chybel v te prvni puli, tam jsme se dostavali k vapnu a pak nemeli na koho centrovat. Lisandro spatny debut, hlavme prvni polocas. Pak se lepsil. Scott spatnej, radsi bych stridal jeho nez Scotta.

Druha pule lepsi, principy hry tam jsou, skoda ze Rash nepromenil ale do sanci se dostal. Vysledek na picu, ale do budoucna optimistictejsi nez loni. Ta hra byla imho lepsi.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nikikrew

Ty máš nejaký komplex z nás?

Reagovat
Busby babes

ach jo. jen reakce na tu debatu pred prvnim kolem.

Reagovat
cristiano.K.

je důležité si věřit v boji o šesté místo

Reagovat
Busby babes

Reagovat
El Cid z City

United se s tím nesmí srát, Rice-de Jong a těch možností,jak to hrát ... To že nešli po Phillipsovi mi hlava nebere.

Reagovat
Busby babes

Philips je hard core leeds fan, ten by k nam nesel

Reagovat
Miguel19

Marcus Rashford vs Brighton:

• 90 minutes played

• 0 goals

• 0 assists

• 0 shots on target

• 0/2 dribbles completed

• 0 crosses

• 0 long balls

• 0 aerial duels won

• 0 interceptions

• 1 tackle won

• 1 big chance missed

• 10× possession lost

A já proč ve fantě stojí 6,5 mega...zadarmo drahej.

Reagovat
iamek

Slusny

Reagovat
Busby babes

Mel dve velky sance. Skoda no. Bude lepsi

Reagovat
iamek

Tak pokud nám bude stačit, ze jen měl šanci, tak nás asi dobra sezóna nečeká. Ale byl o něco lepší, než Sancho

Reagovat
Busby babes

tak ja nevim, jen rikam ze se do sanci dostal a mel trochu smuli. u prvni to Sanchez vytahl zazracne rukou, druha byla tezsi situace, netrefil to. priste to trefi. Ale jinak jasne, muzes i ty pozitivni veci shazovat stylem ze pokud nam staci jen ze se dostal do sanci... proc ne no.

Reagovat
iamek

První šance byl mavany ofsajd

Reagovat
pobody's nerfect

Ve třech ukazatelích není na nule. Já bych ho nezatracoval

Reagovat
Kundus

Hlavně těch minut odehrál fakt hodně, ono to půjde

Reagovat
Salfovic

Slušný, ale na Lukakua má ještě pořád co dohánět.

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Kokesh

A Cris by měl chodit prý z lávky ke konci zápasu

"Alespoň pohybem mnohem lepší"....jak se vůbec s touhle žebrotou mohl jako hlavní viník dělat právě z něho, to mi hlava fakt nebere...

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem komu to dat za vinu vlastne, za kym to ide, ale zalohu trebalo posilnit uz po skonceni sezony a este odidu aj Pogba a Matic a my stale na prve kolo nastupujeme so zalohou McFred, lebo sme tam nic nekupili, to je na kriminal normalne, druhy polcas to nebolo ze uplne najhoršie, ale neda sa hrať bez zalohy poriadnej a bez poriadneho hrota, to proste nejde..

Reagovat
Beči

Pokud se chtějí United z těch sraček vyhrabat, musejí dát Ten Hagovi čas a ne zase čekat TOP 4, na což prostě ten tým letošní sezónu absolutně nemá. Ale jak čekám, zase ho na jaře vyhodíte a cirkus bude pokračovat.

Byl bych rád kdyby ne, jelikož jsem fanoušek Liverpoolu a je mi líto vidět našeho tradičního rivala v takovémto stavu. My jsme byly v podobném sajrajtu, ale rozhodly jsem se dát Kloppovi čas a kde jsme teď? Ten Hag je podle mě ten pravý, jen musí dostat dostatek času, financí a volnou ruku na přebudování týmu.

Reagovat
iamek

Pokud ho vyhodí, tak nemá smysl už ten klub sledovat.

Reagovat
John Obi Mikel

Pokud nebude třeba desátý a hůř, tak ho určitě podrží.

Reagovat
Beči

6-10 místo je podle mě objektivní očekávání, vzhledem k tomu, v jakém stavu se ten tým nachází.

Reagovat
Infernoqt

Jo, s tím souhlasím. Já nemám žádná očekávání od této sezony. Chci vidět koncepční práci, občas se pobavit fotbalem. Na druhou stranu bych příčkám o Evropu začal věřit, kdyby přišly ještě aspon 2 dobré posily. Jakože fakt posily zaručeně do základu, jelikož je ten kádr teď strašně ostříhaný. Úzký a s nízkou kvalitou.

Reagovat
Beči

Určitě by měl do konce přestupáku přijít ještě minimálně jeden top střední záložník, jestli chcete být alespoň trochu konkurenceschopní. Hrát tam s dvojicí McFred je sebevražda.

Reagovat
Infernoqt

Jo, tady je vidět změna, že asi už nepůjdeme po hráčích, co nám nemusí sedět do systému. Ale zase čekáme tři měsíce na de Jonga. A teď je bohužel i ten problém, že kdokoliv k nám půjde, ten musí na dobré dva roky oželit účast v LM, což nám taky na atraktivitě nepřidává.

Reagovat
Beči

Souhlasím, na stranu druhou s LM má problém i Arsenal a přesto dokázal přovést velmi zajímavé hráči, nemluvě o zbytku PL. Týmy v Anglii to v tomhle mají jednodušší čistě v tom, že hráči z jiných lig prostě PL hrát chtějí.

Reagovat
Beči

Případně přesunout Lisandra do zálohy vedle Eriksena a přivést ještě stopera.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Swarley

Mas Varaneho

Reagovat
Beči

A k němu koho? Snad ne Harryho?

Reagovat
Swarley

Pokud bude fungovat stred, i ta obrana bude fungovat jinak

Reagovat
Beči

Sorry, ale i s nejlepší zálohou na světě je sebevražda stavět Maguiera do základu. ten hráč regulérně asbolutně nemá na to, aby hrál v jakémkoliv TOP týmu. A jeden nebo dva povedné zápasy ze sta na tom nic nezmění.

Reagovat
Swarley

A pritom hraje v repre a predloni byl jeden z nejlepsich stoperu ligy... Nerikam, ze ted hraje dobre, ale pod Hagem si sanci jeste zaslouzi..

Reagovat
Beči

Tak jeden z nejlepších stoperů ligy předloni určitě nebyl. Měl slušnou sezónu, nebyl špatný, ale rozhodně ne jeden z nejlepších. A loňskou měl naprosto katastrofickou, na úrovni našich krajských soutěží a to je možná ještě podceňuji. V repre hraje čistě proto, že je to jeden ze Southgateových koní, na které nedá dosputit, takových hráčů je víc (Pickford apod.), i když nehrají dobře. Ale objektivně v repre nepodává tak hrozivé výkony, jako za klub.

Reagovat
Swarley

Vsak to je pointa, v repre hraje dobre a pred lonskou sezonou proste patril mezi nejlepsi stopery v lize, resili jsme tu stokrat, potvrzovali to i statistiky... Jo, loni hral totalni hovno a jestli v tom bude pokracovat, tak at si sedne a muze jit... Ted tu sanci ale musi dostat...

Stoperu je dost, tam si to ten Hag musi poladit a vybrat spravnou dvojku...

Reagovat
Beči

Pokud by letos hrál opravdu dobře, tak ok, to samozřejmě ať hraje. Ale fakt tomu nevěřím. Každopádně problém je hlavně v záloze, nikoliv na stoperu.

Reagovat
vodka

Reagovat
Busby babes

to uz je klasika, to tu ted pojede porad.

Reagovat
Mato178178

mne prisiel victor celkom solidny v priprave

Reagovat
Infernoqt

Tohle je právě věc, které se obávám.

Logicky, všichni mluvili o tom, že vstupujeme do přestavby. Mluvilo se také o tom, že ta přestavba zabere tři roky. Dalo se předpokládat, že první sezona bude spíše seznamovací, kdy se rozjedou jisté základy. Pokud by se do toho všeho nezapočítaly špatné výsledky a měnil by se trenér po pár měsících, tak prostě jakákoliv koncepce ani plány neměly cenu.

Já si třeba osobně myslím, že letos to možná bude blíž k tomu desátému jak čtvrtému místu, ale celý tým prostě neobměníme během jednoho přestupáku. Konečně máme skutečného trenéra, tak snad mu dáme čas.

Reagovat
Busby babes

a na zaklade ceho se toho bojis? i nejmarnejsi Moyes dostal celou sezonu. Oleho vedeni podrzelo xkrat, LVG a Mourinho to same. Jako muzu na nase vedeni nadavat jak chci, ale jednu vec delaj, davaj managerum duveru a prostor.

Takze nejak nechapu, proc tu pises, ze se bojis, ze ho na jare vyhodi...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale musí tam být vidět zlepšení a nějaký mírný posun. Ne že budeš prohrávat s Brightonem a přivádět Arnautoviče apod. "posily".

Reagovat
Busby babes

i dneska to bylo herne lepsi nez to, co jsme loni predvadeli pod RR nebo na konci s Olem.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se zvednou i výsledkově. Ikdyž ta záloha je prostě slaboučká.

Reagovat
Busby babes

zaloha je problem no. Ja nevim, tady vsichni hejti Freda, ale me prijde ze problem byl McTominay. Eriksen a Donny pak hrali lepe na tom CM.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj vidim to stejně. McTominay dnes špatný

Reagovat
Beči

Jistě, ale to nemůžeš přeci porovnávat po doslova prvním zápase v sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

To sice ne, ale tomu týmu nevěřím. V tý obrovský konkurenci. První zápas naznačil, kde bude největší slabina týmu - záloha.

Reagovat
Salfovic

Ale co když není ten pravý.

Reagovat
fenixLFC

nech sa v tom sajrajte plahocia co najdlhsie, davat rivalovi 5:0 je tiez super. co by nam prinieslo ze by bol v lige dalsi silny tim, ktory jenavyse silnejsi financne...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Beči

Každý to má jinak. Já jsem naopak rád, když je boj o nejvyšší příčky co nejvíc vyrovnaný a když hrajeme s vyrovnanými soupeři, ne s jedním vyrovnaným soupeřem (MC) a "s tím zbytkem, který nám soupeřem vůbec není" ...

Reagovat
Salfovic

Dejte mi prosím někdo odkaz na web se sestřihy, dík.

Reagovat
lajka30
Reagovat
Pride

Tak co, spadne letos už konečně ten Soton? Strašně nezajímavý tým

Reagovat
Jkb

Mě naopak přijdou celkem zajímavý. Hráči jako Lavia, Livramento, Tella, Mara, Salisu, Bazunu, Valery, všechno mladí kluci, k tomu Ward-Prowse. Jsem hodně zvědavej jak si povedou s takto mladým týmem.

Reagovat
Zaschrona

Coady do EFC na hostování s opcí. Defenzivní část týmu začíná vypadat velmi dobře, teď ještě nějak znovu vytvořit tu část směrem dopředu.

Reagovat
Jkb

Coady není moc výhra, ale jsem dost zvědavej na toho Onanu, to může být skvělej hráč pro Everton.

Reagovat
Zaschrona

Horší než obrana, kde je lídr Michael Keane, to může být jen těžko. Docela pěkně se rýsuje obrana Holgate - Coady - Tarkowski. Mina s Keanem na prodej, Godfrey se snad vrátí do formy, pro Gbamina asi poslední šance na to, že ještě u nás má nějakou budoucnost. Coleman a Mykolenko by to možná taky mohli hrát.

Před tímhle snad Gana, Onana a Iwobi, i když od Onany nemám hned velký očekávání, bude potřebovat čas - k tomu tam je ale Doucouré a Allan. Chce to ale každopádně nějakého dalšího střelce dopředu k DCL, ideálně taky schopného hrát kromě útoku i křídlo. Martin Terrier, který s námi je spojovaný, by nemusel být špatné zakončení léta.

Reagovat
Jkb

Ten Terrier by byl super zakončení léta pro vás. Tarkowski je z mého úhlu pohledu super posila pro vás, Holgate není špatnej, je fakt, že Coady je celkem lídr ale fotbalovou kvalitu nemá až tak velkou, Godfrey má zlomenou nohu ne? Gbamin a jeho zranění, to je až šílený, při tom kolik jste za něj dali peněz, jako hráč je to v pohodě, ale tam není šance, že by vydržel zdravej.

Já tomu Onanovi hodně věřím, to je typ hráče kterej fanoušci milují.

Jsem celkem rád, že se chytá Iwobi, není to špatnej hráč, jen ta cena kterou jste za něj dali byla nesmyslná.

Reagovat
jk

Takže Kilman padá, sux

Reagovat
Zaschrona

Wolves za dobré peníze pustí každého.

Reagovat
kolouch

Taky zvazujete ve fante panic transfer Haalanda za Kanea?

Reagovat
Mastný Chobot

nie, lebo som si tam Kanea ani nedal a Haaland mám s Cčkom

Reagovat
kulych

Haha vždyť jsi odpoledne tvrdil ještě opak

Reagovat
kolouch

To jsem ještě nevěděl, jak si tam Haaland bude bez problémů vodit

Reagovat
tuny

Na Chelsea si samozřejmě nechávám Harryho jako kapitána.

Možná mu dám patriotsky triple

Reagovat
iamek

Barça president Laporta on Frenkie de Jong: “Frenkie’s our player and we want him to stay at Barcelona, he wants to stay too”. #FCB

“With him and his teammates, we have a very powerful midfield. He has offers, but we want him to stay”.

Kdy hodláme řešit někoho jiného?

Reagovat
Maximm9

To je jenom Laportova finta, aby mu Chelsea dala 100mega

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak prodejte CR7 jinam. Nereste nikoho jineho.

At Vam CR7 nekurvi hra jako v prvnim polocase proti Brightonu.

Reagovat
iamek
Reagovat
Salfovic

Oni by rádi, ale není komu.

Reagovat
smazaný uživatel

ze sme doteraz nikoho nedoniesli do zalohy, to je na kriminal normalne, sialenstvo od nas

Reagovat
iamek

Reagovat
celeb

ja som cakal, ze budete mat rozum a ako 1. kupite ryzu od kladivarov. Sice draha, ale kvalitna.

Reagovat
Miguel19

Tak tahle šaškárna tento týden snad skončí. Předpokládám, že to musí být vyřešeno do začátku ligy..

Reagovat
iamek

Doufam, ze ho koupíte co nejrychleji až máme čas reagovat. Naše vedení je schopne čekat do konce prestupaku a jako vždy nedostanou, co chceme

Reagovat
Miguel19

Těžko říct po tom vyhlášení TT. Navíc pokud se do toho fakt zapojilo PSG, tak půjde tam..

Reagovat
smazaný uživatel

PSG už do zálohy pořídilo Renata Sanchese, Vitinhu a teď jednají o přestupu Fabiána Ruize z Neapole, nemyslím si, že by měli zájem ještě o zisk Frenkieho.

Reagovat
Miguel19

Ok. O tom Ruizovi jsem četl i v souvislosti s United, že by měl být alternativa za Jonga

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je celkem jedno, kam přestoupí, ale hlavně ať přestoupí. 5% z prodeje v kombinaci s končící smlouvou sice nevypadá na nějaký extra velký zisk pro Betis, ale počítá se každé euro.

Reagovat
smazaný uživatel

no a hlavne, ze chceme Arnautovica

Reagovat
Busby babes

uz resime.

Reagovat
smazaný uživatel

koho hm?

Reagovat
Busby babes

nevim, posledni dny se objevilo par veci okolo Ruize a tak. A Andy Mitten rika, ze proste mame alternativy na kterych pracujem. u FDJ bude klicovy pristi vikend, kdy zacina La Liga

Reagovat
Grahf

pride Arnautovič do utoku + McCarthy a Huddlestone ako hrajúci kouči, však sme ich nebrali na parádu

Reagovat
Busby babes

McCarthy je dobrej prichod.

Reagovat
iamek

Ruiz jde do PSG ne?

Reagovat
Busby babes

mozny ot je.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs top of the league.

Conte si jde zkušeně pro titul už od prvního kola. Veškerý odpor je marný, rovnou můžou poslat trofej na White Hart Lane.

Reagovat
Assassin

Niekto sa nám tu zjebal včera ako rešeto a ešte stále je pod parou a má bubaky v hlave

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tu zkousis

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tu zkousis

Reagovat
Whitemedia

@FCBarcelona

The player Andreas Christensen will not play in today's match due to cervical discomfort.

nenééé..

Reagovat
iamek

Co to je?

Reagovat
Whitemedia

Krk, sračka, zuby, záda, sračka.. u něj je před zápasem možný všechno

Reagovat
Miguel19

Na jeho odchodu je jen jediná kaňka a to, že šel zdarma...

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda jak to CFC x let skrývala, pak ho stejně prodala zadarmo a nový klub ho pojebe hned na prvním zápase.

Reagovat
Whitemedia

Chelsea nic neskrývala a nebo možná i ano, ale Sarri to v pár tiskovkách propálil jak nic.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
icka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
icka

Reagovat
ACSMan

Nevíte zda budou na canal+ nějaký pravidelný sestřihy celého kola?

Reagovat
Mimalu

podle programu by měl být souhrn kola zítra v 19:00

Reagovat
smazaný uživatel

Totálně nezvládnutý přestupák od United.

Reagovat
misinho7

S Haalandom budu podla mna City nezastavitelny v lige.

A teoreticky to moze byt aj posledny diel do skladacky k tomu aby konecne vyhrali LM.

Reagovat
SCELO

ono neda sa takto napisat po jednom zapase, ale je WC to je jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Aby to nezkurvil Pep, letošní taktika se mi vůbec nelíbí hrát 2-3-0-5, s tím, že krajní obránci hrají def záložníka a zbytek je vepředu a nikdo ve středu pole

Reagovat
SCELO

toho by som sa nebal, pep je puntickar chce vyhrat kazdy zapas/trofej a ma team ktory je toho schopny, ze nie kazdy zapas sa podari ako by chcel je jasne

Reagovat
O.Giroud

nech jebe na ligu a sustredi sa na LM

Reagovat
El Cid z City

Vůbec, 3x PL za sebou je neskutečný, LM klidně za rok.

Reagovat
celeb

praveze vcera to bol snad 1. zapas, kedy to vyzeralo brutalne odladene.

Ale mozno to bolo Rodrim, ktory bol napriek Haalandovym 2 golom pre mna jasny MOTM.

V takej forme, s takym sebavedomim, ako nastupil do tejto sezny

Reagovat
Ladas321

LM je soutěž o štěstí a o pár zápasech. Prioritou je domácí titul a LM by byl jen takový bonus, který dříve nebo později přijde.

Reagovat
Ligter

aha, to s tím Arnautovićem není prdel

Reagovat
El Cid z City

Håland >Nunez. Neskutečnej sympaťák.

Reagovat
O.Giroud

ta to si objavil Ameriku

Reagovat
El Cid z City

Musíš fans poolu trochu pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co? Udělá Haaland z ligy opět nuda ligu o jednom týmu? Nebo se zraní a dá tak ostatním týmům šanci

Reagovat
iamek

Personal terms have been discussed between #mufc and Arnautovic, with the player wanting a three year deal to return to the Premier League

Nekdo koupil Nuneze, Haalanda, Jesuse, Sterlinga nebo Richarlisona a my jdeme po tomhle

Reagovat
Swarley

to jako vazne?

Reagovat
iamek

33 let a chce smlouvu na 3 .

Reagovat
Swarley

To je blbost

Reagovat
cr7sux

rakousky ibra

Reagovat
John Obi Mikel

Haag chce svého Zlatana

Reagovat
cr7sux

Arnautovic je frajer

Reagovat
vodka

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

akoze Erik cely cas hovori, ze prestup urobime iba vtedy ak je to spravny hrač inak tu nema co robit a toto plati pre tohto idiota? to je sand uz vtip toto..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Grahf

majú tam chybu, chce ho fc united of manchester

Reagovat
wesleyborland

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
r.mrazik

tyvoe...a nekdo mi tu minule prskal na Belottiho

Reagovat
Hlahart

Belottiho zadarmo mimochodem

Reagovat
r.mrazik

Asi tak

Reagovat
avicii

Toto musí byt vtip

Reagovat
J0EL

nech to vyjde prosim

Reagovat
nani92

Arnautovic having a history with Ten Hag and McLaren. The forward was at FC Twente when McLaren took charge of the Eredivisie side in the summer of 2008.

Skauting konečne presiahol Ajax a ideme ešte viac do historie

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam na ten Dekiho gol. Zase takovy uklid placirkou na zadni. Trademark.

Reagovat
RKBoy

N'Golo Kanté proti Evertonu:

◎ 89 doteků s míčem

◎ 87% úspěšnost přihrávek

◎ 12 získaných míčů

◎ 8 vyhraných soubojů

◎ 4 úspěšné driblingy

◎ 4 skluzy

◎ 2 vytvořené šance

◎ 2 zachycené přihrávky

◎ 1 střela na bránu

◎ 0 způsobených faulů

"Kantého treba predať".

Reagovat
RKBoy

resp. "si novú zmluvu nezaslúži".

Reagovat
mikelinos

to nikdo na EF netvrdí ne? minimálně jsem to nezaznamenal

Reagovat
John Obi Mikel

Ale na Facebooku se to docela rozmohlo, že ho chtěj nahradit Rýží.

Reagovat
Kixi Syhimour

Na Fecebooku je Kepa jednička

Reagovat
John Obi Mikel

To je pravda. A Mendyho tam fakt nemaj rádi.

Reagovat
icka

Tak o tom žádná, ale že by Mendy předváděl nějaký nadstandart poslední dobou se taky říct nedá.

Reagovat
RKBoy

pár jedincov by som vedel vymenovať, ale nechcem mútiť vody.

Reagovat
John Obi Mikel

Mútiť jsem si musel vyhledat, co znamená

Reagovat
RKBoy

tak si o niečo múdrejší hned.

Reagovat
RKBoy

pár jedincov by som vedel vymenovať, ale nechcem mútiť vody.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Whitemedia

Kantého treba predať, protože jinak za rok odejde zadarmo. A nebo se zase během sezony stokrát zraní? A vůbec, netahej tu tyhle sračky z chelsea-fc přece, sám si mi to povídal.

Reagovat
RKBoy

je milé, že priznávaš odkiaľ tieto srance pochádzajú.

Reagovat
Whitemedia

Já se za to nestydím, nemám rypáček nahoru jako někdo. Ale řekl si jasně, že sem nemám z toho webu tahat sračky a o dva dny později uděláš to, že to sem přitáhneš sám.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
RKBoy

nedávate mi spávať, prepáč.

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
Maximm9

Ono se to mozna zmeni s Boehlym. U Romana to bylo tak, ze se mu nechtelo hrace nad 30let moc drzet a max dsotali smlouvu na 1 rok.

A tento vikend podepsal Azpi na dalsi 2 roky. Klidne bych je dal i Kantemu. On si porad odjede to svoje, chyb dela kazdy, ale on je dokaze i napravit. To Jorginho je jiny priklad, toho bych zkusil hned zpenezit

Reagovat
Talker

Hele nikdo snad nepopírá, že je to špičkový hráč a když má den, tak je neskutečnou bestií.

Na druhou stranu, je mu 31, má rok do konce smlouvy, je často zraněný, pokud bychom za něj dostali dobrou nabídku, tak proč ne. Za mě je to podobné jako s Hazardem, pokud chce odejít a někdo je ochotný zaplatit, tak to udělejme, než se rozbije úplně. Za poslední 3 sezony byl zraněný 20x podle TM.

Každopádně z mého pohledu je to na něm, on si zaslouží si říct, co chce.

Reagovat
iamek

mufc are in talks to sign Benjamin Sesko and Marko Arnautovic, the two moves are considered separate.

Reagovat
Swarley

Sesko uz teda mnohem lepsi varianta

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Maximm9

Ten letos rozhodne nikam nepujde, Beohly se uz ptal

Reagovat
mimi_united

Haland GOAT

Ak sa nezraní v lige dá 30+ gólov.

Reagovat
Zaschrona

Nottingham Forest are edging closer to meeting Wolves' £40m valuation of Morgan Gibbs-White, reports @TeleFootball

No, zlatej McNeil za 15.

Reagovat
johnnie_boy

Jezis, to snad za nej nedaji

Reagovat
RadekVonCZE

40 mega

Reagovat
Kapřík

To je hrozný hausnumero.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže za tohle kopyto nabízejí 40m, ale za Morena velkoryse zvýšili nabídku z 6m na 9m, to jsou fakt žebráci. A my to ještě přijmeme...

Reagovat
johnnie_boy

Vy by jste zase mohli tech 9-10M obratem poslat za Bellerina a vsichni budou spokojeni

Reagovat
smazaný uživatel

Bellerín přijde zadarmo, peníze za Morena půjdou na vyrovnání účtů, což umožní zaregistrování nových posil. Takže si nech zajít chuť...

Reagovat
Mastný Chobot

A že kto je tu žebrák

Reagovat
Frony

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec by to mělo být 10,5m+3m bonusy v eurech za 50% práv hráče, což už nezní jako úplná krádež, ale i tak jsem si představoval větší částku.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde vůbec berou pořád tolik peněz? Je mi jasné, že nováčci jsou v PL vždy v balíku, díky TV právům apod., ale tolik ještě nikdo snad neutratil, ne? Už teď minuli nějakých 100m a jsou ochotní dát dalších 40m, hrozná nenažranost... Navíc si už pořídili Richardse a Toffola na levou stranu obrany, k čemu jim bude další bek, nechápu.

Reagovat
johnnie_boy

Bohatej reckej majitel (vlastni Olympiakos), kterej je ochotnej do klubu pumpovat penize no. Akorat si zacinam myslet, ze uz se to nakupovani zacina trochu vymykat kontrole.

Richards se zranil (zrejme to bude vaznejsi), takze proto asi dalsi LWB

Reagovat
Trand

Gibbs-White za 40 je naprostá šílenost, snad to neprojde. Aby hned nespadli a pak je tyhle nákupy a platy nových hráčů nepoložily na delší dobu. Teď proti Newcastlu to byl špatný výkon, ale netřeba podle mě panikařit. V St. James Parku nebude vyhrávat skoro nikdo, hráči získali zkušenosti, postupně se zapojí posily a bude to jen lepší. Cooperovi věřím, ale hlavně nepanikařit a nedávat takové rakety za hráče, kterému se povedla jedna sezóna v Champu.

Reagovat
johnnie_boy

Vykon proti Newcastlu by nestacil ani na champ no . Byla tam videt ta nesehranost, protoze tech novych hracu je fakt moc. Ale jak rikas, snad si to vcas sedne

Reagovat
formic81

tak to at mi pak nikdo nerika ze 10 za Maitlanda Nilese je nesmysl

Reagovat
Manik...

Halland je jinde .. Letos City nedají titul maximálně pokud budou mít velkou marodku. Ten kádr není tak široký jako byl minulé sezóny, ale celkem špička.

Reagovat
Kluivert9

Kde se furt bere ten názor, že City mají užší kádr, než minulé sezóny? Stačí náhrada za Zinchenka, která určitě přijde a jsou na tom přesně, jak loni...

Reagovat
smazaný uživatel

no, takže teď je užší.

Reagovat
Kluivert9

Na 2 týdny, to ani nestojí za řeč.

Reagovat
Manik...

Sterling? A já nevím, mně ten kádr přijde méně zajímavý když se člověk podívá na lavičku

Reagovat
celeb

chvalabohu, ze je prec. Vela ludom pil krv a tesia sa, ze uz smrdi v CFC.

Ako na ligu je to fajn hrac, ale on automaticky zlyhava v dolezitych zapasoch. Psychicky stale nie je tam, kde by mal byt.

Reagovat
Kinky7

za strelinga je haaland, za jesuse alvarez nebo obracene

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Manik...

Pravda

Reagovat
Kluivert9

Haaland ti přijde jako slabá náplast?

Reagovat
Manik...

Jeho beru za Jesuse .. Alvareze jsem zapomněl

Reagovat
j_mrazik

Začínám se obávat, že Tielemanse přitáhne někdo jiný než Arsenal. Ty zálohy u velkoklubů nevypadaly moc dobře tohle kolo. Hlavně teda u ManUtd.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Mastný Chobot

Nechapem, ze ho nikto este nezobral. Pre nas aj pre MU to mal byt prvy nakup leta (po Jesusovi teda)

Reagovat
Trand

Jako já ho k nám taky hodně chci, na druhou stranu si říkám, jestli to o něčem nevypovídá, že je pořád v Leicesteru a nevypadá to, že by se o něj kluby praly.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Manchestersky Krocan

lebo nehral holandskú ligu ja som ho chcel už z Anderlechtu, nechápem prečo ho nedotiahli už na začiatku prestupáku

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Vždyť už s nim má arsenal bejt dohodnutej na podmínkách smlouvy ne? Mělo se jenom čekat na nějaký odchody, aby bylo možný registrovat nový hráče, takže teď by tomu snad nemělo nic bránit..mimochodem naše záloha jako dobrě vypadala jo krom Parteye klasicky skvělýho?

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa divim ze ho nechce liverpool

Reagovat
Swarley

Nam se bohuzel nehodi a cele leto nahanime radsi jine hrace, pak nasadime tradicne McFreda, posereme zapas a koupime Arnautovice... Jdeme na to od lesa...

Reagovat
smazaný uživatel

Proste McFred nefunguje uz rok, hrame strasne, nemaju na to takto spolu, odide nam Matic a Pogba, nekupime za 2 mesiace nic do zalohy, pride Brighton, posere sa to a sme velmi prekvapeni vsetci, ako je to mozne

Reagovat
Swarley

Na tohle fakt nemusis byt jaderny fyzik, to musi byt jasne snad kazdemu

Reagovat
andkoo

vazne bol niekto prekvapeny?

Reagovat
tuny

Mě pořád nedává smysl, že nikdo jinej nešel po tom Bissoumovi, vždyť toho měl chtít snad každý kromě City...

Reagovat
Miguel19

Xavi: "I don't know what will happen to Frenkie de Jong. Until August 31st anything can happen, but he knows what I think and what the club want and need. Of course I'm counting on him, he's a great player."

Frenkie se asi rozloučil fíkem a pěkným sólem..

Reagovat
Visca el barca

Nevypadal, že by se loučil

Reagovat
Svatej

Reagovat
Infernoqt

Danijel Arnautović [Marko’s brother & agent]: “It's true that there is an offer from a well-known club. I'm in contact with Bologna to see if that can be realized.” #MUFC [@KURIERat]

Reagovat
Infernoqt

Špatně se mi hledají slova. Když se nad tím ale snažím zamyslet, tak docházím k závěru, že v této zoufalé situaci, kdy prakticky není koho střídat, to může být dobrá volba z lavičky. Jen prostě je to ten typ přestupu, ze kterého necítím perspektivu. Chápu, letos ještě s trofejemi nemůžeme počítat, ale spíš mi přijde, že se kvalitou kádru propadáme čím dál víc k tomu středu tabulky, podle kterého poslední rok hrajeme.

Reagovat
Infernoqt

A ta kvalita kádru mě opravdu trápí. Jediná perspektiva v ofenzivě je Sancho a u toho ještě nevíme, zdali se chytne. Fernandes je poslední rok, možná rok a půl napřesdržku, a navíc mi nesedí do Hagova stylu s tím, jak žalostnou má kontrolu míče. V záloze není co řešit, tam není kvalita vůbec. Směrem dopředu bude fungovat asi jen Eriksen. Obrana je paradoxně pestrá, ale Varane odehraje sotva třetinu zápasů bez zranění, Maguire a Lindelof kikseři, Martinez snad překvapí. Slabinu vidím na krajích, tam to z defenzivního hlediska je velká bída. Snad Malacia překvapí...

Reagovat
supporter

Ty vole kam az klesne tento klub? Vedelo se uz od ledna, ze nastane masivni exodus hracu a ti nekompetentni prasata tam nahani cely prestupak Frenkieho, ktery k nam nechce. Sestup je jedina vec, ktera pomuze restartovat tento klub a zbavit se tech zidovskych pijavic. McFred Nejvetsi klub v Anglii, nejvetsi stadion (ktery pod vedenim Glazeru jen chatra), nejvetsi fanouskovska zakladna a hraji tam McTominnay a Fred. Cely fotbalovy svet vidi ty problemy uz nejakou dobu a ono stale nic. O manazerovi se nema smysl bavit. A nebo jo. Udelali mu super PR to se musi nechat, ale vyhrat titul s Ajaxem?? To je jako uspech? V Holandsku? A jeste ten klub naplni hraci typu Arnautovic? Nevydrzi dele nez Moyes a zase budeme k smichu a zase se bude mluvit o restartu.

Reagovat
Čenda

Bratr a agent ví hovno, nám Busby rikal něco jiného

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

Jako jestli tohle mysli vazne, tak udelejme z OT muzeum a pojdme delat neco jineho...

Reagovat
Dawon

David Amoyal

@DavidAmoyal

Arnutovic to United is probably dead in the water after just a few hours of his multiple racist incidents being brought up, a year ago I was one of the very few with a platform outraged he would be welcome in Serie A- this is one of massive differences between the two leagues

David Amoyal

@DavidAmoyal

·

10h

trust me, Man United already know this looks terrible from just today- in Italy, vast majority wouldn’t care

David Amoyal

@DavidAmoyal

·

10h

i know for a fact they are aware how poor this is looking today

Netusim kdo to je, ale ma checkmark a 125k sledujicich a retweetuje to docela hodne mufanu

Reagovat
Swarley

To jsem cetl hned, ze tam ma i tuhle historii, ale ocividne jsme ho dlouhodobe sledovali a tohle nam samozrejme neuniklo...

Ne ty vole, tohle je jak s vrazdou, i pokus se tresta... Je jedno jestli prijde, ale uz jen to, ze jsme se o nej zajimali...

Reagovat
Dawon

Jako predstava, ze dlouhodobe sledujeme nekoho jako Arnautovic v jeho veku... jde klesnout jeste hloubeji?

Reagovat
Swarley

Jako fakt se mi tomu nechce verit, to je normalne prece po fotbalove strance uplna ale uplna blbost... To vubec nedava zadny smysl kurva uz do prdele...

Navic das ho do googlu a druhy odkaz je Arnautovic racist a to jim jako prislo v pohode, ze v tehle dobe i z tohoto pohledu ho privedeme? To je bliti v jakem bordelu v tom klubu vsechno je, ta predstava, ze se plati nejaky scout, ktery si lita do Italie sledovat Arnautovice... Neuveritelny...

Reagovat
Dawon

Tak ja doufam, ze alespon potom, co to ted vyplavalo na povrch, od toho daji hone rychle ruce pryc...to co pise ten typek je bohuzel dost pravda, v Italii je tohle asi vetsine lidi u prdele, ale v Anglii by ho (a nas) sezrali

Reagovat
Swarley

Ja zas uplne presne nevim, ceho se ta jeho kauza tykala, ale na tom jim uplne seru, protoze primarne kupovat Arnautovice ve 33 letech a udajne jeste smlouvu na tri roky, po prohlasenich, ze budeme brat jen ty, co se opravdu hodi a co maji kvalitu... Navic i bez te kauzy byl snad Arnautovic hrac s tim spravnym charakterem? Leda tak uplne hovno, jako takhle me nenasrali uz hodne dlouho, to je pro me naprosto neuveritelny... Kdo tohle vymyslel by mel okamzite letet a jestli s tim Hag souhlasil, tak ty vole to mame problem...

Reagovat
Dawon

To je na tom nejvtipnejsi no...cele leto kecy o tom, ze nemuze prijit jen tak nekdo, ze je happy s tim tymem a ze prichod by musel byt jen ten pravy hrac...a pak tohle Vic do huby si fakt jako clovek nasrat nemuze

To zas proste smrdi totalni neschopnosti na trhu a naprostou panikou v zaveru prestupaku, kdyz jim najednou zacne dochazet, ze sou tak trochu v prdeli - takze vlastne naprosta klasika pro ten tym, absolutne zadna zmena oproti predchozi dekade.

Reagovat
Swarley

totalni bordel

Reagovat
fff

Nemam uplne prehlad o vas az tak, ale nie je to ciastocne dane aj tym, ze skratka tych zmien sa u vas vyzaduje tak vela (prichody a z velkej casti aj odchody), ze sa to mozno neda vsetko poriesit za jeden prestupak?

Reagovat
Swarley

Tak pokud ted prestupy dela uklizecka, mohlo by to davat smysl...

Reagovat
Dawon

Vetsina tech odchodu byli hraci zdarma, takze pro nas bez prace...co se prodeju tyce, tak zatim odesel 1 hrac (Pereira) a to uz skoro 2 mesice zpatky...k tomu teda Telles pryc na hostovacku a snad odejde i Bailly, ale to mi fakt neprijde jako nejaky neuveritelny objem transferu, ktery by klub tehle velikosti nemel zvladat

Asi nikdo neceka, ze se ten rebuild zvladne za jedno leto, ale my aktualne jdem do sezony rekl bych celkem bez debat se slabsim (a kdyz uz ne slabsim, tak urcite uzsim) kadrem nez loni a to mi hlava fakt absolutne nebere, to je proste na kriminal. Sagu okolo Ronalda radsi ani nekomentuju, to je taky zvladnute s velkou bravurou.

Vcera se asi 60 minut prohravalo a trener 3 z 5 stridani vyuzije v 90. minute. A tohle ani Ten Hagovi nemuzu vycitat, on tam zkratka nemel koho poslat, protoze na te lavicce neni absolutne zadna kvalita. A obavam se ze s tema 5 stridanima se tenhle nedostatek projevi jeste vyrazneji nez jine roky.

Reagovat
r.mrazik

Možná.

Ale,pak tam jsou kreteni, když se soustředí na stopera než na středního záložníka...

Reagovat
Dawon

Jestli nejsou schopni udelat dostatek obchodu za prestupak, tak si fakt zoufale spatne nastavili priority

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

ale ze o nem vubec uvazujem... ty vole.

Reagovat
Dawon

Tak jasne, to je naprosto desive...ale snad by nas alespon tohle mohlo zachranit pred vlastni demenci. A nebo proste jen prejdem z Arnautovice na nejakeho jineho prumeraka za zenitem no, to bych v tuhle chvili asi vubec nevylucoval

Treba Falcaa by urcite Vallecano za spravnou nabidku pustilo, ne?

Reagovat
Busby babes

this club. chvili to vypada nadejne a pak prijde takovej vikend. bozi.

Reagovat
vodka

je to neco jako prestup Cavaniho

Reagovat
Swarley

Falcaa a podobne, cili uplne k hovnu

Reagovat
vodka

Já jsem Arnautoviče v Bologni teda neviděl, ale pokud by nedostal smlouvu na 3 roky, tak mi to dává smysl. Typologicky takového nikoho nemáme, je silný v držení balonu. Jako alternativa za Martiala by byl supr a Ronaldo může jít do piče.

Reagovat
Dawon

Jestli vymenis Ronalda za Arnautovice, tak jedine v cem si pomuzes bude, ze tady nebudes mit ocasa, ktery chce odejit (coz samozrejme neni malo, to uznavam)... ale kvalitativne ten tym pujde jeste niz a sirce kadru to taky nijak nepomuze.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Dawon

Jako nejsem odbornik na Italskou ligu, ale Cavani je u me osobne tak o dve tridy lepsi fotbalista A teda budiz, i ja sem ochotny uznat, ze by to asi bylo lepsi nez nic a ze takovy typ hrace nemame a mohl by se obcas hodit.

Ale porad dokola mi vrta hlavou ta primarni otazka - ze je ten kadr zoufale uzky sme zjistili ted? At mi nikdo nerika, ze Arnautovic byl nejaky primarni plan na rozisreni kadru a ze to neni jen totalni panika v zaveru prestupaku.

Reagovat
vodka

Pro styl ten Haga mi přijde Arnautovič mnohem vhodnější než Ronaldo, ale to je fuk, on Ronaldo stejně bohužel zůstane. Kvalitativně půjde tým níž tak jedině v zakončení. Na rozšíření kádru to asi primární plán nebyl, to byl asi Antony, ale uznej, že za těch 70 mega v eurech to je úplný nesmysl.

Reagovat
Dawon

Tak jasne ze 70 mega za Antonyho je nesmysl...ale ze ho Ajax nechce prodat taky vime uz mesice, to je proste porad dokola. To je Antony opravdu tak unikatni hrac, ze nikdo jiny jako on na trhu neexistuje? Mam proste problemu tomuhle verit...Navic Antony neni hrot a neni to podle vseho ani moc golovy hrac, takze ten problem, ze ten tym v sobe nema dostatek golu, by to asi moc nevyresilo. A uprimne by to tezko vyresil i ten Arnautovic, ktery jeste ve svych nejlepsich letech daval +- 10 golu max a to z pozice, kdy to byl klicovy hrac a hral prakticky kazdy zapas.

Reagovat
Svatej

Proc vlastně Cavani nezustal?

Reagovat
Busby babes

protoze jsme ho nechteli dal mit v kadru. vsak hral kdyz se mu chtelo, vecne se na neco vymlouval, ze nemuze hrat a tak. lonska sezona byla od nej uplne zbytecna u nas. To nedavalo smysl ho prodluzovat.

Reagovat
Dawon

Sam chtel odejit...a uprimne po tom co predvadel tu minulou sezonu to asi nikdo neobreci - vetsinu sezony zraneny a uzdravit se dokazal skoro vzdycky zazracne jen na repre zapasy bohuzel uz to mel asi trochu na parku no...kdyby hral tak jako ten prvni rok a hlavne byl ochotny prijmout tu roli nahradnika, tak by to v tuhle chvili byl asi naprosto perfektni hrac, ale to je bohuzel az moc "kdyby" najednou

Reagovat
r.mrazik

protoze se po prichodu Ronalda urazil a nedalo se na nej spolehnout

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo před pár lety zapomněl odkliknout, že už ho nechcete scoutovat, a tak tam lítá dodnes.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vodka

jestli to je furt to z eura, tak je to hrozna sracka. Za me by byl Arnautovic OK moznost na rozsireni kadru. Podrzi ve rpedu strasne moc balonu, technicky top.

Reagovat
Trand

Podle vašeho redditu tier 4 z 5.

Reagovat
Zaschrona

DIvný, dlouhodobě to je kolega Di Marzia.

Reagovat
Trand
Reagovat
Zaschrona

Ale asi to může sedět, konkrétně v tomhle případě to asi není žádný zdroj informací, ale jen osobního názoru. United by za něj vůbec nenabízeli, pokud by to měl být zásadní problém. Zas takoví tragédi to nejsou.

Reagovat
Trand

Právě jsem koukal na jejich subreddit a víceméně všichni novináři kdo psali o zájmu ManUnited Arnautoviće byli tier 2/3, tadyten jediný byl níž. Ale asi bych to nebral úplně jako stoprocentní, třeba Barca má Romera jako tier 1 a poslední dobou mi přijde že plácá docela blbosti, i když samozřejmě kontakty a zdroje v klubu má.

Reagovat
Zaschrona

Psali o tom The Athletic, z toho pohledu bych to chápal tak, že se nabídka stala. Nic víc se asi nedá brát v tuhle chvíli jako stoprocentní.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
acko_bez_naflusu

https://youtu.be/LA5TwWBf8EQ?t=382

Mi přijde nějakej zabržděnej, jak se tady směje. Celej ten rozhovor na mě působí hrozně teda. United jsou v dobrých rukou

Jako zajímat se o Arnautoviče je fakt dno a EtH se Vám směje jako na videu heee ee-eh he-he hmm eh

Reagovat
EZ

ETH nakupuje ako Conte, vyzera ako Guardiola, už len tie vysledky to chce

Reagovat
fff

No to coho som sa obaval prislo skor, nez som si myslel . Ta zaloha bola na hrane pruseru a zial sa to ukazuje v nas neprospech uz takto od zaciatku. Realne si myslim, ze pokial do tej zalohy nikto nepride a so zraneniami na tom budeme takto (Thiago, ze to ma celkom vazne, tak dajme tomu 2 mesiace, Ox mimo, Keita sa zrani coskoro uz zo zvyku a spolupatricnosti) tak titul bude v nedohladne a na druhej strane to tretie miesto sa priblizi.

Naúr. Elliota mam rad a osobne nepochybujem, ze casom budem hravat v zaklade a bude to super hrac, tak stale ma 19, minulu sezonu odohral minimum a tvarit sa, ze moze hrat v zaklade timu, ktory chce titul je asi naivne, Jones detto. Milner super hrac a odohra si svoje, ale tiez moze byt uzitocny, ked nastupi obcas.

Podla mna sme potrebovali zaloznika toto leto + Belllinghama napr. buduce leto. Snad toto Kloppa a spol rozhybe.

Reagovat
fff

Ale zas aspon na druhej strane si myslim, ze ten utok bude zabavny tuto sezonu, Nunez obcas sice vyzera, ze nevie co a ako ale do sanci sa dostava, robi tam vietor v tej obrane a podla mna tie cisla bude mat super, so Salahom im to ide a ten vyzera tiez dobre zatial. Diaz podobne ako v minulej sezone aktivny a vsetko fajn, ale musi sa zlepsit v produktivite. Firmino uz zial asi platny iba z lavicky.

Reagovat
cristiano.K.

Nikdo podle mě nepřijde a s Firminem se počítá na pozici AM, což teda není ideální, ale co se dá dělat. Těch ztrát má Bobby v hloubi pole dost no.

Reagovat
Malresi

Jednoznačne

Reagovat
avicii

strašne moc dúfam a zvlášť ak je Thiago zranený na dlhšie ze sa rozhýbeme a kúpime záložníka inak nás môže čakať fakt sezóna ako 2 roky dozadu len teraz to bude v zálohe..

Reagovat
Trand

Marseille včera doma porazila Stade de Reims 4:1 a za domácí tým v základní ligové sestavě debutoval Nuno Tavares. Za hostující celek pak v druhém poločase na hřiště přišel Folarin Balogun. Oba hráči Arsenalu se v zápase gólově prosadili.

Nunův gól pravačkou v 1:00, Balogunův v čase 2:08.

https://www.youtube.com/watch?v=tfzdomhB5pk

Reagovat
formic81

uz jsem vyzvidal ve francouzske sekci

Reagovat
Mastný Chobot

veľmi pekný štart pre oboch

Reagovat
Mates_Matesović

EXCL: Man Utd United working on deal to sign Adrien Rabiot from Juventus. #MUFC must decide if they proceed irrespective of ongoing De Jong pursuit or await outcome of that before deciding. 27yo France midfielder has 1yr on #Juve contract @TheAthleticUK

Reagovat
Busby babes

hmm. zajimave. To nevim, co si o tom myslet. Je to dobrej napad, spatnej napad nebo jakej je to napad?

Reagovat
Trand

No co se týče charakteru, tak je údajně Rabiot naprostý hovado a ke všemu má do všeho kecat jeho máma. Takže bych se mu spíš vyhnul.

Reagovat
Busby babes

jooo, jasne, to je ten co mu dela agenta mama. a ty jo. to bude zas zabava.

Reagovat
PP

stačí se poptat v italské sekci..

Reagovat
vodka

to je hrozný nápad. už jen kvůli Rabiotově matce, se konečně zbavíme keců Raioly a teď přivedem kecy Rabiotovy matky...

Reagovat
Busby babes

jasne, jsem zapomnel, ze to je on, komu dela mama agenta nebo jak to napsat.

Reagovat
Busby babes

I for one am looking forward to mummy Rabiot’s punditry on Manchester United.

Reagovat
vodka

hlavně to teda beru jako bullshit, přestože to teda píše atheltic. Ani typově mi moc nepřijde jako hráč, který se k nám hodí. Já ho mám teda nasledovaného teda jen primárně z repre a LM. Ale přijde mi jako další pozičně nedisciplinovaný hráč se sklonem k propadání.

Reagovat
Busby babes

me to i s tim Arnautovicem prijde divny. Vubec to pusobi jako panika po jedne prohre. Doted nas spojovali vesmes s rozumnyma jmenama a najednou par hodin po prvni prohre prijdou takove zpravy, ktere vubec nesedi do toho, co se o nas cele leto psalo... no, uvidime, snad se tohle prezene a nic z toho nebude.

Nahanime 19 leteho Seska a najednou bum, Arnaoutovic?

Obecne, zaloznika potrebujeme. Upgrade na Freda a Scotta to chce, jakkoliv si myslim, ze oba pujdou pod ETH vykonnostne nahoru (vic verim Fredovi). Vcera ta hra taky nebyla uplne blba, spatne jsme vyresili asi 3 situace smerem dozadu a dostali z toho 2 goly, na druhe strane jsme si ty sance taky vytvorili. v prvni puli chybel hrotak, na ktereho by slo centrovat, protoze k vapnu jsme se dostavali a i do nadejnych pozic ale pak tam ten Ronaldo proste chybel. Po jeho prichodu uz to vypadalo lip.

Je tam hodne co zlepsovat, ale zas bych po blbym vysledku nehazel uplne vsechno do kose, proste se jen ukazalo, ze musime jeste na tom systemu pracovat...

Reagovat
Dawon

Tak o Arnautovicovi se psalo uz dopoledne pred zapasem ne? Takze to asi nebude uplne reakce na prohru

Ja samozrejme taky nehazim sezonu a Ten Haga do kose po prvnim zapase, Fredovi osobne taky verim na zlepseni (ale musi to byt ve spravne roli - tzn nesmi na nem stat rozehravka tak jako ted, to uz se v jeho veku zkratka nenauci), ale u Scotta je proste asi treba si priznat, ze je to prumerak, ktery na MU nema ani nahodou a kdovi, jestli nakonec neskonci nekde na pomezi PL a Champu. Kdyz se na jeho hru clovek zameri, tak je fakt neuveritelne, jak zbytecny je pri te rozehravce - on se fakt snad aktivne snazi vyhybat tomu, aby mu slo nahrat, protoze jinak si to vysvetlit nedokazu.

A kdyz se k tomu prictou ty hrubky jako vcera, kdy ztrati mic v otresne pozici a souper jde do obrovske sance, tak ma ten hrac vylozene negativni prinos tomu tymu.

Reagovat
Busby babes

jo, pravda, Di Marzio to psal uz pred zapasem. no i tak, je to divny. Ale tak zas United no

Jo, souhlasim, u Scotta to ted vypada blede no. priprava na houby a i vcera se mi nelibil. ale ETH ho tam nechal. On dobre dokazal zavirat nektere prostory, proto pry zustal, ale stejne se mi letos vubec nelibi jak hraje... ta zaloha chce vylepsit, ten De Jong by byl super, tak uvidime tenhle tyden. Barca vypada, ze ma problem s tou registraci, takze pokud to nezvladnou nejak vyresit, tak by to mohlo pro nas klapnout. Pak by ta zaloha De Jong - Fred mohla byt ok.

Reagovat
Dawon

Divné je to extrémně no...fakt tomu vůbec nerozumím. Uvidíme no, máme ještě 3 týdny prestupaku, ale fakt už mě opustil veškerý optimismus.

Reagovat
Busby babes

ohledne prestupu taky moc optimistickej nejsem. ohledne nasi hry jo, bylo tam videt zlepseni oproti lonsku, imho jdem spravnym smerem. bude to lepsi.

Reagovat
Trand

Arnautovic se řešil už před zápasem.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/hashim0307/status/1556565501781876738

vyskocilo na me tohle. O Rabiotovi vim defakto hovno, jen ty vtipny historky o jeho matce, po tom, co jste to pripomneli. ale je fakt, ze se to vzdycky tykalo repre, ne? Ale chtelo by to od fand Juve no. Tady teda v odkazu jeden Juve fans pise, ze u nich problemy nedelal.

Reagovat
avicii

Busby a jeho ružové okuliare už si chystáš pôdu na obhajobu United

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

proc? vsak pisu, ze o nem vim hovno, jen tady davam nazor nekoho, kdo asi Juve sleduje a zajimal by me naroz mistnich fans Juve.

Reagovat
Busby babes

jo a ad obhajoba... nevim, pisu to vejs, ze mi ty zpravy prijdou divny, tak uvidime. obecne na nej nemam nejakej silnej nazor, ty mimofotbalove veci jsou odrazujici a mohlo by se nam to vymstit. Vidim, ze v Juve byl v zakladu porad, ale zas pisete, ze hral blbe... pokud bude lepsi nez McFred, tak to za 15 mega nemusi byt uplne picovina, ale zadnej zazrak to asi taky nebude. Byl bych radeji, kdyby prisel nekdo lepsi.

Reagovat
avicii

Skôr to tak myslím ze ty v každom vašom kroku vždy nájdeš aspoň niečo pozitívne za každú cenu, že chápeš prečo ste sa tak rozhodli a podobne, je to trosku smiešne no

Reagovat
Busby babes

co mi zbyva. clovek musi byt optimista

Reagovat
avicii

Reagovat
vodka

v juve monžá ne, protože hrál, i když podle všechn neměl ale v PSG teda taky měla dementní kecy.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Adz77/status/1556587649095405569

ted jeste tohle. novinar, co se zameruje na Juve

Reagovat
The Krupy

Problémy nerobil, pretože mal predplatené miesto v základnej zostave, hoci bol výkonmi zrelý na tribúnu. Allegrimu totálne ušiel vlak a z nejakého neznámeho dôvodu to bol jeho obľúbenec, hoci horších hráčov v Juventuse fakt spočítam na jednej ruke.

Ja by som o ňom fakt rád povedal niečo pozitívne, ale nedá sa. V United sa museli zblázniť, lebo ten hráč vás absolútne nikam neposunie, väčšinu zápasov hral ako ten váš McTominay proti Brightonu

Ale palec hore pre United za to, že nás ho zbavia ešte Arthur.

Reagovat
VasAFC

Tak pak ještě varianta přivést Piqueho aby zaměstnal Rabiotovu matku

Reagovat
Trand

Reagovat
Svatej

Prisernej napad ze vsech stran

Reagovat
Kixi Syhimour

Rabiot je pravděpodobně 2. nejnenáviděnější fotbalista v historii celého Juventusu, první je Ramsey.

Reagovat
Busby babes

ok

Reagovat
Trand

Reagovat
Manik...

Reagovat
cristiano.K.

opačně

Reagovat
Manik...

Nápad zoufalství

Reagovat
Hlahart

lol. Z taktiky FdJ nebo nic, kdy nehledáme žádnou náhradu, ostatní přestoupěj atd., tak nakonec vezmeme Rabiota. Což je vlastně to nic z tý původní taktiky, takže v pohodě

Reagovat
Swarley

Dalsi charakter, je videt, ze na to jsme se letos zamerili

Reagovat
Mastný Chobot

Rabiot, Arnautovic a Ronaldo v jednej kabíne? To nemôže zle dopadnúť. Škoda, že tam už nie je Pogba

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale hnus toto, tak my cele leto cakame na spravneho hraca, lebo iba taky ma zmysel a ked zistujeme, ze nepride, tak podpiseme Rabiota, to mi aj ako vtip pride uz zle

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
avicii

Zúfalost

Reagovat
Manik...

Reagovat
r.mrazik

Alvareze nee. Caiceda nee.

Arnautovice a teď se píše o Rabbiotovi...panic buy jak prase

Reagovat
John Obi Mikel

Rabiota kupte, fandové Juventusu budou mít radost.

Reagovat
Busby babes

nemaj ho radi? ja koukam na statistiky a loni u nich odehral 3. nejvic minut, takze v zakladu porad. Hral blbe?

Reagovat
Grahf

však je to chuj

Reagovat
John Obi Mikel

Úplně ho nesnášej.

Reagovat
Miguel19

Naprostej zoufalec..

Reagovat
Busby babes

jo, viz vejs, uz mi to vysvetlili.

Reagovat
r.mrazik

Jj. Zadarmo dráhy..

Reagovat
r.mrazik

A teď koukam, že Caicedo stal 4,5 Mega liber? Ti naši jsou extrémní kreteni

Reagovat
iamek

Jojo. Caicedo mohl být za 5 a Alvarez za nějakých 15-20?

Reagovat
r.mrazik

tak nejak...

tyhle nase nakupy za kazdou hrac za dardu jsou uzasny....a nakonec bude nejlepsi nakup Malacia za suchy z nosu

Reagovat
Grahf

we will buy only the right players...BUM - arnautovič a rabiot

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

Incredible. Spanish radio claim Barcelona jointly set-up a holdings company to which it paid €150m of its own money to buy its own assets (to inflate value of sale). La Liga rejected it as not "new" money. Barça must now pay €37.5m tax on this payment.

ale porad je tu Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

to je neuveritelne co oni robia..

Reagovat
DonAndres

Ty jsi jak malý dítě

Reagovat
Busby babes

ne, to je vase vedeni.

Reagovat
DonAndres

Co se raději zajímat o váš víkendový výkon ty šmoulo?

Reagovat
Busby babes

jj, o tom jsem tu nic zatim nenapsal, mas pravdu.

a pockej az doctu tohle: https://www.amazon.com/Bar%C3%A7a-inside-worlds-greatest-football/dp/1780724748

Reagovat
DonAndres

jistě, zapiš si to do čtenářského deníku a pak sem hoď tvoje dojmy a poznatky

Reagovat
Busby babes

uz ted ti to muzu doporucit. jen si sezen posledni verzi, trochu to prepsal po tom, co Messi odesel do PSG.

Reagovat
Euphael

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Pospovič

bože

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Mastný Chobot

To musí byť fake, nie? Však to je ukážkovž trestný čin zavádzania veriteľov

Reagovat
Arbiter

tak pokud nezaplatí tu daň, tak to bude asi čisté...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou klauni

Reagovat
Visca el barca

Ty si tak naivní blbeček, že to není ani možný. Jak si tu hraješ na nestraného, hodnottíš stále Barcu, která by vás na hřišti tak nemožně zesměšnila. Ikdyž to dokáže i Bringhton no

Reagovat
Busby babes

ja si na nestranneho nehraju. Jsem fanousek United. A sorry, vase vedeni se vlastni blbosti pripravilo o 40 mega eur.

Reagovat
Visca el barca

Ten článek je napsanej tak jakoby si ho psal ty, takže důveryhodnost opět nula

Reagovat
r.mrazik

co sem porad lezes? mazej do svy vivisekce

Reagovat
Wazza228

Kontroluje každý den, jestli náhodou Busby nekomentuje Barcu

Reagovat
Busby babes

nemuzu sve fanousky zklamat...

Reagovat
Ligter

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Manik...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
TopinB

Reagovat
Euphael

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Svatej

Hele sorry, ale vysvetlis mi rozdil mezi tim, co tady predvadis smerem k Busbymu a tim, co podle tebe Busby dělá špatně? Vždyť jseš jim úplně posedlej

Reagovat
Busby babes

ja tu nekolikrat napsal, ze je to pro me jedno z nejzajimavejsich temat za posledni roky, co se okolo Barcelony deje.

Reagovat
Svatej

Hlavně když se tu děje dlouhodobě saskarna okolo klubu, tak se to prostě tyvole řeší. V Breznu se dva mesice řešil Abramovic a Mbappe, kde doslo k tunam vysmechu a zadny takovyhle.ublizenecky srajdy tu nikdo neplival v takový míře.

Fakt přesnější obdobu kopání okolo sebe tu nepamatuju

Reagovat
bbbauch

Tak zkus napsat neco nelichotivyho o Arsenalu a pockej na Nizzieho

Reagovat
Svatej

To jsem zrovna napsal asi dva články zpátky a soudu jsem se vyhl, asi mám štěstí

Reagovat
Nizzie

Ne, jenom nejsi úplný deb*l. Bbbauch, jk a downy už to štěstí nemají.

Reagovat
Nizzie

Pořád fňukáš?

Reagovat
Busby babes

nebo J0ela

Reagovat
Salfovic

Bez debat

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/sroyspeaks/status/1556519320372461573/photo/1

tady je to detailne vysvetleny. to je bozi oni neprodali ta TV prava primo tomu Sixth street, ale spolecne zalozili treti firmu, do ktere Barca dala 150 mega, Sixth street tech zbylych 500 aby mohla Barca vykazat prijem 650 mega. A La Liga jim to pak neuznala, vzala v potaz jen tech 500 mega. Plus z tech 150 ted musi zaplatit dan Spanelskemu statu + neni jisty, jestli to je nebo neni legalni.

Reagovat
Visca el barca

Jasně a proto normálně zaregistrujeme tento týden. Proste věříš každý sračce

Reagovat
Busby babes

pise o tom COPE, coz je dle vas dobrej zdroj informaci. a zatim se vsude, i ve spanelsku pise, ze ani 4 lever vam nemusi stacit.

Ja vim, ze to nakonec date a ty hrace zaregistrujete, otazkou je, co pro to jeste budete muset udelat.

Reagovat
Dawon

Roy

@sroyspeaks

·

3h

To the Barca fans who will attack me, I'm not saying this, COPE is, so tell me if COPE has gone from the gold medal tier to bs tier overnight

chlapec uz to dobre anticipoval

Reagovat
Busby babes

jj, proto to taky pisu. proste vsechno je v pohode, jen mame 3 mesice podepsane hrace a z nejakeho duvodu bude idealni cas na jejich registraci tesne pred prvnim zapasem. Asi budou hvezdy v te spravne konstelaci na obloze.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Prodat Frenkieho, což asi bylo v plánu už od začátku léta. Ale k tomu bude potřeba, abyste začali ještě víc panikařit, což se už snad děje, když jste tak spojováni s Rabiotem a Arnautovićem.

Reagovat
Busby babes

jo no. vam nakonec poslem za Frenkieho 120.

Reagovat
Gazdo

Tak to uz som za predaj aj ja

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jako mrzí mě to, radši bych ho viděl u vás než v Chelsea, ale už jste se fakt dostali do pozice, že na tak kvalitní hráče nestačí ani nasypat pytel peněz. Jsem fakt zvědavý, jak dlouho to bude ten Hag dávat dohromady a mám obavu, že to psychicky nezvládne, protože to je fakt hodně těžký job .

Reagovat
Busby babes

tak co ctu, tak s vama jsme domluveni no, ted jen musime ukecat toho Frenkieho. a jako je to mozny no, ze si vybere Chelsea a Londyn. Ale to za nej teda musi nejdriv poslat nabidku.

Reagovat
Salfovic

Leda že by se Lewa zaregistroval s Raphinou a Koundé s Christensenem.

Reagovat
Busby babes

btw kdyz uz mesic pises jak je u vas vsechno ruzove a anglicka media vsude lzou, tak na co s tou registraci cekate?

Reagovat
Arbiter
Reagovat
smazaný uživatel

vsak uz mesiac tu na Busbyho reagujes tak, ze vsetko je sračka a nic nie je pravda, nechapem preco potom teda normalne tych hracov nezaregistrujete?

Reagovat
Visca el barca

Však zaregistrujeme tento týden. Busby je prostě brouk pytlík co by se spíš měl zajímat o to jak zoufalý kádr máte.

Reagovat
TopinB

Hele, seriózní otázka: Proč jste je nezaregistrovali už třeba minulý týden? 3. ekonomickou páku jste aktivovali tehdy, dejme tomu, že byla opravdu potřeba, tak proč čekat další celý týden?

Reagovat
fenixLFC

preco by sa o to mal zaujimat? nijak to neovplyvni. plus teda venuje sa aj tomu, sleduje aj to. co je to zas za logiku ze clovek moze sledovat a vyjadrovat sa k jedinej veci a nezdielat nic ine??? pretoze na rozdiel od teba a tej tvojej particky on tu aspon hadze normalne zdroje, nazory atd a snazi sa normalne komunikovat, diskutovat o problematike a nieco dalej sa dozvediet. mozno nie od teba a spol, ale z rady roznych zdrojov. na druhu strnau ty prides a zacnes vzdy len kopat okolo seba v style ze to je kampan, ucelovka, ze sa nic nedeje a dalsie blbosti a ze vsetci vas chcu poskodit

Reagovat
wesleyborland

Rabiot

Reagovat
r.mrazik

jinak tedy Haaland je strasny zvire...ty nabehy ma uplne bozi a pritom to vypada tak jednoduse, proste se tyvoe rozebehnu...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Trand

On i tu rychlost má větší než bych čekal. Včera jsem si říkal, že to Areola určitě stihne a najednou si to Haaland postrčil a penalta.

Reagovat
r.mrazik

jojo,presne...je to takovy buvol

trochu mi pripomina Vieriho

Reagovat
Swarley

To je na nem asi to nejneuveritelnejsi, ze na tu vysku ma brutalni rychlost... Sice beha dost divne, ale rychle...

Reagovat
Wazza228

Straší stylem běhu protivníky

Reagovat
Swarley

Divne cumi, divne beha

Ale pisu to uz dlouho, ten to za City bude neskutecne drtit... On ma uplne vsechno, pokud mu tedy bude drzet zdravi...

Reagovat
r.mrazik

je naprosto bozi

Reagovat
Swarley

Bohuzel no, nam staci Arnautovic

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
FCSL
Reagovat
bbbauch

Reagovat
Swarley

Jeste kdyz mu to tam bude sazet KdB, to bude silenost

Reagovat
r.mrazik

tojo...do toho gundo,plus grealish a foden...servis bude mit neskutecny

Reagovat
Swarley

Reagovat
avicii

neskutočne som cumel na ten nábeh

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Trand

"Now it's almost 30 minutes since I scored the last goal so I have to keep going"

Ale je vidět jak on to vlastně vše očekával a brutálně si věří a nic to pro něj neznamená. Prostě je hlavou úplně jinde a tohle je pro něj samozřejmost. Neskutečnej mindset. Ale sympatickej mi není teda vůbec.

Reagovat
Swarley

oboje souhlas a oboje mu pomuze v tom, ze ten tlak bude podle vseho s naprostym klidem zvladat

Reagovat
Ligter

Reagovat
r.mrazik

sympatak to fakt neni,ale to spis kvuli ksichtu nez kvuli chovani ne?

Reagovat
bbbauch

ten ksicht je hroznej

Reagovat
Ligter

takhle mi naposledy lezl na nervy Oscar

Reagovat
bbbauch

Ten mi tolik nevadil, ale Jesus, to je drzka k pohledani..

Reagovat
Kluivert9

A Sterling

Reagovat
Cobra

Reagovat
Trand

Jo, já ten obličej v kombinaci s tím účesem nemůžu vystát. Ale i to vyjadřování v tom rozhovoru mi přišlo trochu na styl Ibrahimoviće. I když jak píše Swarley, to je jeden z důvodů proč bude tak dobrej a tlak ustojí, on si prostě extrémně věří a je nastavený úplně jinak, má fakt vítěznou mentalitu a nespokojí se jen tak s něčím. A charismatický mi nepřijde vůbec.

Reagovat
Swarley

Ibra ma šmrnc, charisma a i kdyz ho nemusis mit rad, tak to na tebe nejak zapusobi...

Haaland je proste jen divnej

Reagovat
Trand

Asi jo no

Reagovat
Mastný Chobot

Ibra má čokoľvek ale šmrnc teda naozaj nie. Však je to sedlák.

Reagovat
Swarley

Asi to na kazdyho pusobi jinak, ja ho extra rad nemam, vetsina z toho jsou jen komedie, ale neco z nej alespon vyzaruje... Kdyz vidim Haalanda treba na tiskovce, tak je proste divnej...

Reagovat
Mastný Chobot

Akože súhlasím, ale zas je to stále len decko. Divné decko.

Reagovat
Swarley

Pravda, treba casem bude jiny

Reagovat
mistr129

Viz můj předchozí koment, nevšiml jsem si že se tu rozjela tahle debata. Haaland mi přijde jako Ibra bez rádoby vtipných a debilních hlášek a zároveň (zatím) nedělá ani bordel v kabině, takže za mě ok. Určitě ho mám radši než třeba Mbappého.

Reagovat
Swarley

Jako ja proti nemu nic nemam, jako nemyslim to spatne, jen je takovej zvlastni... Rozhodne bych ho taky radsi bral nez Mbappeho...

Reagovat
mistr129

Reagovat
j_mrazik

Ibra má šmrnc, protože jsi na něj zvyklej koukat 20 let a všechno fotbalový mu přičítáš k dobru. Na tohohle cápka koukáme teprve třetím rokem.

Reagovat
Swarley

Je to klidne mozny a kdo vi, jak se rozjede a co jeste prida

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
mistr129

Mně je teda sympatický dost, možná je lehce arogantní, ale pokud vím tak nikde nešly zprávy že by se choval povýšenecký vůči spoluhráčům apod., jako třeba Ibra, ne?

Reagovat
Trand

Vůbec jsem ho v Německu nesledoval, nechci tady o něm šířit žádný špatný zvěsti Moc jsem nevěděl ke komu ho přirovnat, možná Ibra nebylo to nejšťastnější přirovnání. Ale když si pustíš ten rozhovor, tak to je úplně jiný než od jakýchkoliv dalších fotbalistů. Žádný ohraný fráze, dal dva góly v prvním zápase za City a vůbec nijak to neprožívá. Odpovídá co nejúsporněji, občas to až vypadá jako kdyby se otázkám reportéra divil, jak se někdo může na něco takového zeptat. Prostě hrozně zvláštní pro mě, jak kdyby byl z jiného světa.

Reagovat
mistr129

To souhlasím, ale spíš mi teda ze sportovců připomíná Raikkonena, kterého nakonec měli všichni rádi.

Jinak když jsem odpovídal, tak jsem ještě tvé srovnání s Ibrou neviděl, takže mě ta asociace taky napadla, i když tam rozdíly vidím

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
EZ

Je to freak of nature

Reagovat
vodka

to sice jo, ale jsem zvědavý, jak dlouho mu bude držet zdraví, protože těch problémů už měl taky loni dost a všechno svalové...

Reagovat
r.mrazik

pravda...uvidime,jak hodne ho budou v city "ždímat"

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

Alexis vraj ako free agent do Marseille. Chudák Tavares tam bude mať jeho aj Guendouziho, ten sa vráti zmenený.

Reagovat
Trand

Ale má tam bodyguarda Kolašinace, ten ho snad bude chránit před špatnými vlivy jako chránil Mesuta před zloději

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Inak preco ten Coady vlastne ide do Evertonu, stalo sa tam nieco? Pri absolutne nulovej ucte k Evertonu preco by tam preboha chodil (este z pozicie kapitana)?

Reagovat
smazaný uživatel

tiez nechapem

Reagovat
martin.b

taky jsem hleděl, ale podle sestavy Wolves chce hrát nejspíš Lage na 4 vzadu, což je pro Coadyho smrt, takže asi spadl v hierarchii na stopera č.3. což vyústí v jeho odchod. Ale teda jako Scouser jít do Evertonu

Reagovat
Zaschrona

Když mohl Carragher nebo Owen hrát u vás, proč by nemohl hrát Coady u nás.

Reagovat
avicii

Nepochopiteľné

Reagovat
Zaschrona

Bude hrát základ, když ho ve Wolves ztratil?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

@David_Ornstein

EXCLUSIVE: Barcelona told Frenkie de Jong on July 15 they have evidence of criminality around contract given by old board + cause for legal action vs all involved. #FCBarcelona asked him to annul deal & revert to previous terms

Zoufalci.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Trand

Reagovat
Miguel19

Ach jo, další brouk pytlík, co o tom ví hovno

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Trand

Reagovat
Busby babes

ty tomu nerozumis, Barca si vyhrozovanim kriminalem naklonuje hrace na svoji stranu

Reagovat
Visca el barca

A až zůstane tak se konečně odhlásíš?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Euphael

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
vodka

Reagovat
KoryVCF

sem zvědavej s čím přijde Whiskas el Barca tentokrát

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

dajme Frenkieho do basy a bude po probleme

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

to je bozi. cim dal tim lepsi. Jinak se opet ukazuje, ze kazdy dobry skutek bude po zasluze potrestan. Pomuzes klubu behem pandemie a tohle je odmena.

Reagovat
Svatej

Oni jsou jak to nejhorší plemeno nevěrných zhrzených zoufalých exmanželek, který jsou zvyklý na určitej zivotni standard a teď bojují za kazdej kus nábytku, včetně vidliček a ramínek do skříně

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej
Reagovat
Salfovic

Počítal jsem s únosem manželky, ale tohle je taky dobrý.

Reagovat
Swarley

To uz zavani jinym hrnickem

Reagovat
Arbiter

Jaké jsou ty "previous terms"? Jako že bude volný hráč?

Reagovat
EZ

Ostre lakte

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
LAM

To jsou hov..

Reagovat
Svatej

No lepší novinář víceméně neexistuje, je to takovej tier 0, takže blábol to úplně být nemůže

Reagovat
John Obi Mikel

Třeba psal, že jsou to hovada a myslel vedení.

Reagovat
Svatej

Napadlo me to az po odeslání

Reagovat
fenixLFC

nechaj ich, pre cules su vsetky "anglicke" zdroje spiknutim proti barcelone

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Trand

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
EZ

Inak je to sranda že keď som pred 12 rokmi začal sledovať futbal tak MU a FCB boli azda najrešpektovanejšie značky vo futbale, tak teraz su z nich dobri klauni

Reagovat
Mastný Chobot

Tomu už chýba len, aby našli de Jongovho agenta niekde s nohami zaliatymi do betónu na dne jazera.

Reagovat
avicii

Reagovat
Kokesh

Tak to už je hardcore

Reagovat
herbage

jen nechápu, co by si tím pomohli. V té nové smlouvě se dohodli, že se mu dočasně sníží plat a následně mu to doplatí. Pokud by vešel v platnost starý kontrakt, tak by mu automaticky dlužili ty prachy, které mu během covidu nevyplatili, ne? A to s okamžitou splatností a úrokem z prodlení splátky? Nebo se v něčem mýlím?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
iamek

Sources indicate that Chelsea are prepared to fund Frenkie de Jong's transfer fee and cover the salary debt should he pick a switch to them

To bude tak 75+19 mega v eurech ne?

Reagovat
Arbiter

to snad ne

Reagovat
Deywid

podľa mńa by o to menej Chelsea zaplatila Barce...fakt nevidím dôvod prečo mu uhrádzať ušlý plat...

Reagovat
iamek

Protože to brzdi přestup. U United to bylo formulováno jako 75 mega za hráče + doplatit plat.

Reagovat
Svatej

Snad ještě přibalime tašku s 70mio za Depaye, 30 za Aubu a 10 jako naklady pro účetní oddělení.

Reagovat
Deywid

potom ťa už možno načisto porazí a bude to aspoň pokoj od teba

Reagovat
Svatej

snad mi na pohřeb na nošení rakve přijde sám Thomas, aby mě mohl složit ještě jednou naposledy

Reagovat
Deywid

jasan, ten to zacvaká, budeš mať pohreb ako král

Reagovat
John Obi Mikel

Thomas pronese smuteční proslov, rakev ti ponese Pulišič, Sterling, Richarlison a Christensen a jako kapela ti zahrajou vybranní angličtí rozhodčí.

Reagovat
Deywid

Christensena na poslednú chvílu nahradí Rudiger, lebo Andreasovi zasa príde zle....Rudi si dá fet a budeš v hrobe čo nevidieť

Reagovat
Trand
Reagovat
Salfovic

A pohřbí ho s Gilmourem.

Reagovat
John Obi Mikel

Gilmour má tak metr šedesát, takže se vejdou.

Reagovat
fenixLFC

ked budu rakvu nosit ofenzivni hraci chelsea tak sa dostanu maximalne po hranice cintorina ale urnu do jamy nedokazu dat

Reagovat
blade115

a hlavně ještě nějakého stopera, těch je prý taky málo.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

tie kluby by sa regulerne mali na Barcelonu vysrat a nechat ich vyžrať si to vsetko a miesto toho tu niekde este chce platit plat ktory mu dlzia? ach jaj

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Cobra

Reagovat
icemike

Reagovat
J0EL

Toto ked nebude na Amozone, tak je to premarnena prilezitost

Reagovat
Euphael

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
FUnk

Reagovat
Trand

Já to moc nechápu, proč by to v Chelsea dělali? To by byl epický fuck up dle mě.

Reagovat
vitasrp

Jediný možný důvod je, že o něj Tuchel a Boehly tolik stojí. Amíkům jsou v první přestupovém období zdá se prachy úplně jedno, Frenkie má fakt strašně zajímavej herní profil (jaký výkony ale podává, to já nevím, protože na Barcu nekoukám) a lidi v klubu musí cítit, že by tým posunul o kus dál.

Pak by to malinko smysl mělo, protože ten přestup upečeš rychle, dostaneš potřebnýho hráče a nic se nevleče.

Já si pamatuju přestupáky pod Marinou, kdy se kvůli pár miliónům nakonec nepřivedli áčkoví hráči a kádr se zajebal Zappacostama atd., takže tohle je zajímavá změna. Respektive u takovýho Cucurelly jsem to schvaloval, ten byl podle mě potřebnej a řešil problém, u De Jonga tomu moc nerozumím, protože já bych radši šel po jiném profilu záložníka.

Reagovat
Mimalu

Hráč to úplně špatný asi nebude, ale tento přestup ze všech koutů křičí jako potenciální průser. Drahý hráč s gigantickou smlouvou neprověřený ligou, který ani není přesvědčený, že chce přestoupit v kombinaci s naší historií drahých přestupu... Co by se mohlo pokazit?

Jestli se chce Boehly ukázat, ať raději postaví stadion, tam je aspoň ta návratnost téměř jistá

Reagovat
Miguel19

Ten postaví tak jako tak..

Bohužel vše co píšeš je pravda a nahrává to dalšímu průseru. Ale nějak případně de Jongovi věřím že nás posune.

Reagovat
Mimalu

Já už jsem v tomto opatrný, nedovedu si představit, že by za podobných podmínek po takovém hráči šel Liverpool nebo City. Fakt mám v tomto případě obavy, že i kdyby si herně sednul, tak to rozbije minimálně platovou politiku, za mě to nesplňuje politiku chytrých nákupů bez které se na vrchol nevyškrábeme

Stadion snad bude, ale dřívějším oznámením by mě potěšil víc než touto střelou do neznáma

Reagovat
Miguel19

Upřímně si nemyslím, že pokud to dopadne, tak u nás nedostane 500K, ale bude tak na úrovni Sterlinga 300K..

Reagovat
Mimalu

No to já spíš počítám s 300k jako spodní hranicí, asi ne 500k, ale už 300k+ je dost. Mount před podpisem nové smlouvy, někteří další také a přijít do toho Frenkie ještě s výslužkou z Barcelony zavání komplikacemi do budoucna, zas taková světová hvězda to podle mě není

Reagovat
Miguel19

Boehly má asi malé pelé, tak se začíná nějak vytahovat. Učí se to a všichni toho začínají dokonale využívat.

Reagovat
TopinB

Tak peněz má, že si může koupit továrnu na hummery, ne jenom jeden, tak se musí vytahovat jinak

Reagovat
Swarley

Jako od zacatku pochybuji, ze za tu cenu stoji... Celkem bych jeste pochopil, ze to udelame my, protoze ho Hag chce, zna ho a tak je to pro nej cil cislo jedna... Ale ze do toho pujde Chelsea, no nevim...

Reagovat
Whitemedia

Já si od začátku myslím, že za tu sumu absolutně nestojí, ale kdyby mělo následovat to, že se začneme zajímat o Rabiota, tak najednou s touhle sumou a de Jongem žádný problém nemám.

Reagovat
Swarley

To chapu

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
J0EL

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
RKBoy

Reagovat
icemike

Reagovat
Kovi81

tu uz nekomu kvalitne jebe ale.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
jenage

To je nějaký joke s tim Rabiotem, že jo? ŽE JO???

Reagovat
lofin9

*Anakin & Padme meme*

Reagovat
bbbauch

Klub narvanej prachama, ze si z toho Glazerove vysosnou co chtej a stejne je na to utracet jak zbesily a skauting stejne stoji za uplnou picu. Budeme 2 mesice nahanet FdJ abysme skoncili klasicky u nejakyho panic buye.

Jako sorry, ale ty kecy o vhodnym hraci - i kdyby, tak ten stred fakt FdJ nespasi sam. Tam neni proste nikdo a tech hracu se do stredu melo resit vic. Fakt mam letos asi nejhorsi pocit z toho kadru co jsem mel snad od konce SAFa. A to i pres to, ze verim, ze ETH dokaze tomu tymu dat nejakej smysluplnej rezim. Ale muzes mit system jakej chces, kdyz tam proste neni kvalita, tak z hovna bic neupletes. Porad ty samy chyby dokola, 10 let neexistuje funkcni stred zalohy, to je proste konec. Misto sehravani se budeme ted plasit co s tou situaci delat..

Reagovat
iamek

Reagovat
Whitemedia

Rabiot není panic buy, to je něco daleko horšího.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
martin.b

business level Coyotes, co přebíraj smlouvy invalidů, aby splnili salary cap

Reagovat
TopinB

Ti z toho maj aspoň ale draft capital, United z toho maj jenom vyšší mzdy a nervy

Reagovat
Kundus

Na panic buy ještě brzo, tohle vypadá jako dobře promyšlený nesmysl

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Aldeano

Reagovat
wesleyborland

Ještě Vám ho vyfoukne Chelsea, protože Boehly očividně nemá žádnej plán a jen kupuje to o co se zajímají ostatní tak že nabídnou 10-20% víc než je hodnota ceny hráče

Reagovat
spider_8

Takovy horsi, ale zaroven stejne naladovy Pogba mne uz United fakt zacina byt lito.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Rozum

Reagovat
J0EL

Inak je fakt zaujimave sledovat ako vidi kvalitu vasho kadra vacsina vasich fans a potom je tu Busby

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

a on hovori nejaky opak? nemam ten pocit

Reagovat
J0EL

Tak si pozri tu diskusiu o kadroch a aku "sodu" tam dostal od viacerych ked tvrdil ze na top 4 to musi stacit. Mallkto od vas (ak vobec niekto) si mysli, ze vas aktualny kader na top4 staci. Takze?

Reagovat
Whitemedia

Rabiot do MU? Nepřekvapí

Reagovat
avicii

A ktomu Arnautovic prosím

Reagovat
iamek

Arnautovic by byl aspoň sem tam k užitku. Rabiot ne

Reagovat
avicii

Ale hlavne sú to idioti

Reagovat
iamek

Což k našemu vedení pasuje

Reagovat
avicii

Niekedy je fakt lepšie nikoho nekupovat.. Ale tváriť sa ako čakáš na správnych hráčov a potom by prišlo toto, tam sa musia upalovat ľudia na hranici za toto

Reagovat
Sandstorm

Arnautovic, Rabiot...hm k zajímavým jménům se to dostáváme.

Spíš bych to viděl tak, že bychom měli přepnout na tři vzadu nebo zkusit Martíneze v záloze jako defenzivní štít.

Reagovat
Whitemedia

The total agreement between #Chelsea and RB Leipzig for Timo Werner is cheaper than expected - around €20M and add-ons.

[via @Plettigoal]

Charita?

Reagovat
vodka

Reagovat
Arbiter

Moje teorie je taková, že jelikož jsme klub bez jakéhokoliv dluhu, tak je vedení vuřt, kolik na přestupáku trhneme. Protože v konečném důsledku budeme v plusu. Pokud by se daná situace opakovala příští rok, pak by to byl do nebe volající a neomluvitelný amaterismus...

Reagovat
Mimalu

Boehly snad zastupuje nějakou investiční skupinu, tam bych odpočátku očekával nějakou zodpovědnost. Teď to ale vypadá, že je frajer v terminálním stádiu nemoci a zbývá mu tak půl roku života

Reagovat
Gazdo

Reagovat
TopinB

Reagovat
j_mrazik

* a myslí si, že je vedoucí skladu v Jysku.

Reagovat
Miguel19

20 + 10. Nic moc no...

Reagovat
supporter

Breaking: Manchester United have agreed a deal to sign Juventus midfielder Adrien Rabiot.

However, personal terms still need to be negotiated with his mother Veronique, who is also his agent.

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal and Liverpool have offered 40m euros for Yeremy Pino. Villarreal ask for 60m euros.

Hmm, zaujímavé meno, nedbal by som, ale prečo kurva radšej neriešime niekoho na CM???

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm, můžeme říct úplně totéž

Nicméně od nás to nikdo nepíše

Reagovat
Swarley

Vemte Rabiota... Prosím...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

existuje realne moznost, ze je horsi ako McTominay?

Reagovat
iamek

Ne

Reagovat
Whitemedia

Samozřejmě.

Reagovat
J0EL

to zas nie.

Reagovat
Manchestersky Krocan

aj s Arnautovičom

Reagovat
avicii

Reagovat
Maximm9

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

naco nam? podla mna sa chystame na sakov odchod

Reagovat
lofin9

zachovajte paniku

Reagovat
Trand

Tak to bych zase brzdil. Včera jsem si pustil první díl All or Nothing a Saka tam básnil jak je to dream come true hrát za Arsenal a jak úžasné by bylo skórovat v NLD. Jestli nám uteče, tak to bude největší katastrofa za několik posledních let.

Reagovat
Whitemedia

Lukaku taky kolikrát básnil o Chelsea.

Reagovat
wesleyborland

už je to od tebe ohraný, ty trolí slepice.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
J0EL

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

edu o tom tak divne hovoril:

If we sell Bukayo Saka - that's not going to happen but it's just an example – we as a club have to prepare his replacement straight away. Someone has to be in the squad or we have to manage the market well.'

That scenario is not entirely unthinkable, given Saka has yet to agree a new deal amid interest from clubs including Manchester City. 'It's normal,' Edu insists. 'He's happy, we're happy, so it's just: sit down and find a solution.'

Reagovat
Thab

Aha, já si skoro myslel, že by se takovej borec hodil, když už loni jsme Saku ke konci skoro utavili a letos je k tomu navíc Evropa. Ale co je kalkulace tváří v tvář panice

Reagovat
smazaný uživatel

preco by chcel ist takyto vyhajpovany hrac do klubu kde nema sanca sa x rokov dostat do zakladu. proste mam pocit ze je problem s nim predlzit (co ocividne trochu je) pripadne dava najavo pri jednaniach ze ak sa o dva tri roky nebude bojovat na najvyssich frontoch bude chciet odist

Reagovat
Thab

Tak že bude chtít odejít, pokud se nebudeme posouvat, je jasný. Ale:

- těch zápasů je fakt kotel

- potřebujeme konkurenci

- Pépé na to evidentně nemá (ať už kvalitou, nebo stylem)

- Saka se v půlce sezóny vrátí vyflusnutej z WC

- Saka navíc může hrát i jinde než RW

Fakt se nebojím, že by se někdo z nich cítil nevyužitej a dává perfektní smysl, že se na týhle pozici klub snaží posílit.

Reagovat
Trand

Já to taky nechápu. Zavřou Parteyho, Xhaka dostane trest za sázení na zápasy a budeme se zálohou Elneny, Sambi, Odegaard. To je samozřejmě ten nejčernější a přehnaný scénář, ale nevím jak můžou bejt v klubu tak v pohodě. Případně je tam teda ještě ten Vieira na kterýho vždy zapomenu, ale ten je spíš AM ne?

Reagovat
mistr129

Já doufám že se Vieira chytne a dostane se do základu, ne že bych měl něco proti Odemu, ale že by mě uchvátil, to taky ne.

Jinak jsem toho názoru, že Partey s Xhakou jsou kvalitní střed a nepotřebujeme za střeďáka dávat 60 mega, ale určitě by to chtělo někoho jako náhradu do rotace. I když třeba se tam počítá s Whitem a Zinchenkem.

Reagovat
Trand

Tak Tielemansovi zbývá myslím rok do konce smlouvy a mluvilo se o cca 25-30 mega, úplně v pohodě částka. Ale v červenci šly zprávy, že si Arsenal věří, že budou schopní ho získat bez problémů na konci přestupáku.

Reagovat
mistr129

Jo Tielemans by byl ideál, ten by si třeba vybojoval i místo v základu. Jinak teda trochu nechápu, že jsou ve vedení spokojeni s trojicí Tomiyasu, White, Cedric na RB, dle mě by měl přijít klidně i za větší peníze nějaký bek do základu a Tomi jako backup, ale tak věřím že ví, co dělají.

Reagovat
Trand

Asi mu chtějí dát šanci, loni dost zápasů vynechal kvůli zranění a navíc první sezóna v PL. Letos se uvidí, jak na tom doopravdy je, já bych ho úplně neodepisoval.

Reagovat
Thab

Ty jo, prej úplně neodepisoval, vždyť loni byl top Jako kdyby měly ty jeho zdravotní trable nějak pokračovat, tak se o tom můžem bavit, ale snad to nebude ten případ, když je konečně dostatečně hlubokej kádr na to ho nechat doléčit.

Reagovat
Trand

Tak top bych neřekl. Měl tam rozhodně i slabší momenty, za mě taková docela v pohodě první sezóna v klubu, ale jestli má být u nás dlouhodobě jednička na RB, tak musí ustálit výkony a zlepšovat se.

Reagovat
Trand

Jinak kádr možná hlubokej je, ale všichni co jsou alternativa na RB jsou k ničemu. Cedrica a Chamberse by bylo asi nejlepší se co nejdřív zbavit a Whitea bych raději viděl na CB.

Reagovat
Thab

Teď se posaď, ale musím ti říct, že Chambers už je půl roku pryč

A co se Tomiho týče, tak věc názoru, ale jsi podle mě spíš v menšině, v tý první půlce se mi fakt hodně líbil - jasně, není dopředu tak flashy, ale furt slušnej + výbornej dozadu a v rozehrávce.

Jinak bych si tipnul, že od příští sezóny by mohl dostávat minuty Norton-Cuffy, případně by to upgrade za Cedrica chtělo. Ale s tím, jak se uvedl Saliba, možná ještě budeme rádi, když White dostane na tom RB nějaký minuty navíc

Reagovat
Trand

Ajo vlastně, jsem blbec Je tam ještě Hector, ale toho jsem už ani nepočítal. Případně AMN no, ale ten je na RB absolutně nespolehlivý. Může odehrát skvělý zápas a najednou zakiksuje a už se to s ním veze.

Reagovat
Mastný Chobot

Vieira má tak 40kg a v Porte hrával hlavne na krídle, ak sa nemýlim. Toho by som ako CM v PL naozaj nechcel vidieť.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to nakonec vyjde alespoň za 50m, tak to bude ze strany Villarrealu výhra. Za ty peníze budou moct pořídit Lo Celsa a Umara Sadiqa, přičemž nijak výrazně neoslabí, Yeremy zatím rozhodně nebyl rozdílový hráč a chyběla mu výraznější konzistence.

Reagovat
Kixi Syhimour

[Gerard Romero] BREAKING: Bernardo Silva is looking for a house in Barcelona.

Reagovat
Mastný Chobot

tohto klauna niekto berie vážne?

Reagovat
Miguel19

Příchodem Laporty je to top zdroj ohledně Barcelony.

Reagovat
Kixi Syhimour

Co já vím, bylo na r/soccer, pobavilo mě to, tak to přeposílám

Reagovat
patas92

Však se trefil snad ve všem tenhle přestupák

Reagovat
Busby babes

tak investice do nemovitosti je popularni vec, Bernardo dela dobre, Barca je hezky mesto...

Reagovat
hornito

Reagovat
Visca el barca

Letos trefil všechny přestupy.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
misinho7

akoze naco je toto Barce potrebne? su finacne v prdeli a kupuju viacmenej zbytocneho hraca, nemyslim si zeby ich Bernadov post nejak trapil.

Reagovat
Banikovec7

Pokud odejde Frenkie, tak rozhodně zbytečný není.

Reagovat
technecium

Neeee, Gavi neprodlouzi, kdyz prijde Bernardo

Reagovat
Hristo Stoichkov

To mi přijde jako úplný nesmysl.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Zaschrona

Adrien Rabiot would be a statement signing from Man Utd, if that statement is ‘we have no idea what we’re doing’

Reagovat
smazaný uživatel

Jaro som rad, ze sa bavis

Reagovat
Kowe

Reagovat
Busby babes

we can do things on transfer market other can only dream about.

Reagovat
Grahf

dream or nightmare? :)

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kapřík

Reagovat
TopinB

Reagovat
iamek

Takže Rabiot vypadá jako tutovka. V PSG jsem ho měl dost rad, protože to byl takový správný zmrdecek, ale u nás ho proboha nechci

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Trand
Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Trand

Ještě k tomu mám takovej zeměpisnej bonus z F1. Lando docela kraluje.

https://youtu.be/b-E9XuAIIUU?t=235

Reagovat
Zaschrona

Jojo, to znám, i ta další videa z téhle série jsou fajn.

Jediný Russell zachránil mladé a Brity.

Reagovat
Trand

Tak jako já to asi chápu u toho Landa, syn bohatých rodičů, od mala nedělá nic jiného než formule a motokáry, kvůli závodění má maximálně nějakou soukromou výuku a do školy asi moc nechodí. Ok, stejně mi to přijde trapný, ale dá se to asi trochu pochopit, když člověk zváží ty okolnosti. Za to u Jacka vůbec netuším, to musí být reálně jeden z nejhloupějších fotbalistů v PL.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
FUnk

ten zdeseny vyraz

Reagovat
Whitemedia

Sportbibli nesnáším, Grealishe nesnáším. Tohle je krásný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manchestersky Krocan

Celé leto sa rieši hráč, ktorý k nám ani nechce s klubom, ktorý do dvoch rokov zbankrotuje a nakoniec sa ako náhrada kúpi Rabiot žiadna alternatíva, nehovoriac o tom, že súbežne s de Jongom sa mal riešiť ďalší záložník lebo ich potrebujeme minimálne dvoch...Tielemans mal byť už na turné a teraz sa mohol riešiť napríklad Neves, dvaja top hráči preverení ligou

Reagovat
Kixi Syhimour

Já tomu nějak stále odmítám uvěřit, takový level diletantství bych nečekal asi od nikoho, vezmeme-li v potaz, jak čekáte pouze na správné hráče

Reagovat
Maximm9

Tolik paniky tady hned v pondeli rano a to mame za sebou teprve prvni kolo

Reagovat
Miguel19

Teďka jsme vyhráli. Počkej na příští týden, až nás po tragickém výkonu vyklepnou Spurs...

Reagovat
Maximm9

Toho naseho 2kola se bojim od chvile, co udelali los pro dalsi sezonu

Reagovat
TopinB

I love the smell of panic in the morning

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Infernoqt

As of now Manchester United have given up of hopes of signing Frenkie de Jong who was identified by manager Erik ten Hag as his number one target three months ago. @JBurtTelegraph

Manchester United switched their focus on Adrien Rabiot. There is an admiration for him from Erik ten Hag who believes he has the potential to improve his central midfield. @JBurtTelegraph

Reagovat
Infernoqt

#mufc have reached an agreement with Juventus for Adrien Rabiot for an initial £15m. @JamieJackson

Reagovat
Neutron

do pici...Arnautovic, Rabiot...to su mena pre Birmingham City...

Reagovat
Kapřík

V Juve bouchaj šampaňský. Ostatní jen sledujou a nechápou.

Reagovat
iamek

Tak Rabiot prý nemá s FDJ nic společného. Sure

Reagovat
Infernoqt

Tak to je jasné. Oba mají jinou matku a navzájem se vůbec neznají.

Reagovat
Kixi Syhimour

Na čase otočit list, už i United kupují záložníka, co my?

Reagovat
fff

Dnes som cital, ze Keita by mal byt k dispozicii na najblizsi zapas, Thiaga zachytili vcas a mozno bue mimo couple weeks miesto more, Jones by mal byt naspat o 3-4 tyzdne a summa summarum nekupime nikoho .

Reagovat
Kowe

Reagovat
martin.b

couple weeks v jeho i jiných případech obvykle v Liverpoolu znamená couple months

Reagovat
LFC182

radši nic než rabiota

Reagovat
O.Giroud

nic, Arnold bude zaskok do zalohy

Reagovat
smazaný uživatel

[Fabrizio Romano] Excl: RB Leipzig are closing on deal to sign Benjamin Šeško for summer 2023! RB Salzburg have rejected the proposal for this summer, Šeško is happy to stay for one more year. Leipzig are now closing on deal for Šeško to join in 2023, could be done this week.

https://media.giphy.com/media/BcI7vVYdc1futK0OFQ/giphy.gif

Reagovat
iamek

Tohle jsem čekal

Reagovat
Busby babes

Reagovat
m.sali

jj, zase ideál nechat si ho utéct jinam... s haalandem se to taky strašně vyplatilo. kua to mam zase náladu. že já se na ten fotbal taky nevyseru

Reagovat
r.mrazik

koukam teda znova na sestrih a proc u toho prvniho golu po tom de gea neskocil,kdyz to slo pres male vapno? to byl teda extra divny zakrok,vzdyt by to normalne mel,kdyby po tom sel rukama

Reagovat
iamek

Snad jeho poslední sezóna

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mr.Silver

[Xavi Sidro] Yeremi Pino's entourage has confirmed to @RadioCastellon the interest of Arsenal and Liverpool in the player. The clubs could have submitted offers. Pino has an €80m release clause

Edu je ve Španělsku.

Reagovat
O.Giroud

xavi kto?

Reagovat
Trand

Vůbec ho neznám, jenom koukám že má 4 starty za repre španělska. Někdo ho má nasledovaného? Přijde mi šílenost dávat za něj takové peníze.

Reagovat
Miguel19

Chelsea have verbal agreement with Monaco for Malang Sarr loan. Sorting final details. Obligation to buy at ~€15m if conditions met (high appearances). If deal turned permanent, 5yr contract. 23yo defender in Monaco for medical @TheAthleticUK #CFC #ASM

Tohle jde.

Reagovat
Mastný Chobot

Dalsi do zbierky "Edu by ho predal za 3m"

Reagovat
O.Giroud

ved ho este nepredali

Reagovat
Mimalu

v klidu, toto bude klasika, jestli se bude blížit aktivace klauzule, tak začne trávit Sarr zápasy na tribuně

Reagovat
martin.b

Nevím teda jestli není někdo na odchodu, ale AS nemá zrovna nazdárky v obraně, pokud nebudou mít v sezoně marodku co mají teď, kdo ví jestli se tam Sarr vůbec prosadí natož triggeroval klauzuli :D

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Error

za rok je zpatky

Reagovat
spider_8

To vypada, ze Cucu je fakt primarne ba LCB, kdyz se hned po jeho prichodu zbavime Sarra.

Reagovat
m.sali

to už snad neni možný, co máme ve vedení za kokoty. absolutní neschopnost. teď zase přivedou hráče, kterých se budem 4 roky zbavovat, až tam teda holt zůstanou do vypršení smlouvy, protože je nikdo nebude chtít. a jinak teda Rabiot s Arnautovičem daj tu kabinu určitě dopucu 1 kolo sezóny a člověk už by radši chtěl konec.

Reagovat
Ligter

už vyhlížejme Moratu, poslední dílek do skládačky

Reagovat
mojmira

včera hattrick, to bude aspoň za 80

Reagovat
m.sali

Balotteli měl slušnou sezónu, ne? to hádam bude záložní plán

Reagovat
martin.b

@tancredipalmeri

What is most incredible about Manchester United signing Rabiot for 18m€, it’s that aside his poor performances, his contract is expiring next season. Having second highest Serie A wages at 9m€, Juventus would have pay to get rid of him.

And they are getting 18m€…

Reagovat
r.mrazik

ve vedeni jsou extremni amateri

Reagovat
iamek

Reagovat
vodka

Je to Tancredi Palmeri

Reagovat
r.mrazik

to na tom nic nemeni

Reagovat
Dawon

Fully anticipating Man Utd’s next manager in 18months time explaining how his hands are tied in market as the clubs needs to move on Arnautovic and Rabiot first. But no-one will take them because they’re on 5 year deals worth £175k a week….

na tohle se moc tesim

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

Nepochopim, proc radsi nekoupime nejake mladsi hrace... Chapu, ze na Haga bude tlak a pujde se radsi cestou nejake jistoty, ale my vyhazeme deadwood a hned ho znova nakoupime...

Reagovat
iamek

Scoutujeme vůbec francouzskou ligu?

Reagovat
m.sali

my máme scouting? sem myslel, že doteď nám skauting dělala babka na záchodkach a jakmile se někde v bulváru objevilo, že nejakýho hráče chce city, tak sme se o něj hned začali zajímat taky (některý takhle identifikovaný se povedlo i přivést)... proč taky ETH jde po svejch hráčích, který blíž zná. tam ten zbytek vytipovanejch musí bejt katastrofa

Reagovat
Busby babes

Those #mufc players who didn't feature/got few minutes yesterday are currently playing in a behind closed doors game at Carrington v Halifax.

Amongst those starting are Heaton, Bailly, Lindelof, AWB, Ronaldo, Garnacho, Elanga, Garner, Malacia.

ale aspon makaj.

Reagovat
Dawon

Tomu uz jen chybi, aby se tam Bailly na 2 mesice zranil a byl opet neprodejny

Reagovat
smazaný uživatel

Píše se V Anglii něco seriózního ohledně zájmu United o Guida? Teď jsem zaregistroval ve španělských médiích, že ho zvažujete jako alternativu za Rabiota.

Ani jsem se nestačil radovat z toho, že dal Moreno košem Nottinghamu, a abych se zase stresoval...

Reagovat
r.mrazik

O tom jsem vůbec nic neviděl

Reagovat
Euphael

Ten Minha je nesympaticky patolizal, neni to nekdo z EF?

Reagovat
BaggioRoberto

United bavi. Kdyz si jejich fanousci mysli, ze uz nemuze byt hur, po domaci porazce s Brightonem, tak se objevi zpravy, ze maji zajem o Arnautovice a Rabiota.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele