Premier League - souhrn 1. kola: Newcastle průběžně na čele

11.08.2023, 23:02, aktualizováno 14.08.2023, 22:59
Komentáře a souhrny
Alexander Isak (© AFP)

Šlágr kola mezi Chelsea a Liverpoolem vítěze nepoznal, hrálo se 1:1. Newcastle skolil o čtyři branky Aston Villu a dostal se na čelo tabulky. Manchester City podle očekávání zvítězil na půdě nováčka Burnley a úspěšně vykročil za obhajobou titulu. Nahánět by ho opět měl Arsenal, který si k obligátnímu triumfu nad Nottinghamem pomohl skvělým prvním poločasem. Brighton rozstřílel Luton, zatímco venku zvítězily Fulham a Crystal Palace. Tottenham začal remízou, Manchester United v pondělní dohrávce těsně vyhrál...

Manchester United - Wolverhampton Wanderers 1:0

14.08.2023 21:00

Góly: 76. Raphaël Varane

Rudí ďáblové zvítězili v prvním zápase nového ročníku Premier League proti Wolves těsně 1:0. Hráčů Manchesteru United se nedařilo více než tři čtvrtiny zápasu proměnit ani jednu ze svých několika šancí a sami ustáli řadu příležitostí na straně soupeře. Až v 76. minutě se dokázal hlavičkou prosadit zkušený obránce Raphaël Varane a zajistil svému týmu lepší vstup do nové sezony než do té minulé. Favorit totiž loňský ročník začal prohrou s Brightonem.

První sezona Erika ten Haga na lavičce Rudých ďáblů sice skončila pozitivně, přesto se od nich čekalo v novém ročníku další zlepšení. Nizozemský stratég k tomu dostal k dispozici novou brankářskou jedničku Andrého Onanu či talentovaného útočníka Rasmuse Höjlunda. Naopak z dříve ambiciózních Wolves se stali i kvůli odchodu kouče Julena Lopeteguiho krátce před začátkem Premier League kandidáti na sestup.

Kvalitativní rozdíl mezi oběma soupeři na začátku nebyl vůbec znát. V úvodní půlhodině nejprve zahrozil Marcus Rashford, kterého však vychytal José Sá. Na druhé straně se zase do dobré střelecké pozice dostal Pablo Sarabia, jehož přízemní pokus ale i kvůli teči Varaneho skončil vedle. Rudí ďáblové měli mezery v defenzivě, kterou jako další pronikl Matheus Cunha, jenž však těsně minul levou tyč Onanovy branky. V závěru úvodního dějství se do zakončení ještě tlačil Rashford i Antony, oba ale ztroskotali na skvělém bloku Maxe Kilmana.

Největší šance dosavadního průběhu utkání přišla chvíli po změně stran, kdy osamocený Cunha orazítkoval pouze levou tyč. Stejný hráč vypálil z hranice vápna i v 55. minutě, tentokrát zase předvedl své umění Onana. Kamerunský gólman musel zasahovat i proti pokusu Pedra Neta, který nebezpečně střílel 18 minut před koncem základní hrací doby. Místo vedení Wolves přišla pro hosty studená sprcha. Varane si v 76. minutě našel centrovaný míč a hlavou rozvlnil síť. V závěru ještě Red Devils přežili několik šancí O'Neilových svěřenců a s velkou námahou si došli pro plný bodový zisk.

Negativní prognózy sezony Wolves tak navzdory mnoha zajímavým akcím přiživila úvodní porážka na Old Trafford. V příštím kole 19. srpna přivítají Brighton, Manchester United bude hrát tentýž den na hřišti Tottenhamu.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Liverpool FC 1:1

13.08.2023 17:30

Góly: 37. Axel Disasi - 18. Luis Díaz

Chelsea na startu nové trenérské éry remizovala v prvním kole Premier League na Stamford Bridge s Liverpoolem 1:1. První půle zastihla obrany obou celků v nedbalkách, což vyústilo v gól na každé straně. O ten hostující se postaral Luis Díaz, jenž těžil z úchvatné přihrávky Mohameda Salaha. Ten tak opět potvrdil vynikající formu v úvodních ligových zápasech sezony, když v sedmi takových vsítil osm branek a přidal k nim čtyři asistence. Skóre utkání ovšem ještě do přestávky srovnal, a zároveň tím stanovil konečný výsledek, debutující obránce Blues Axel Disasi.

Z velkého letního zemětřesení se vzpamatovávali v Liverpoolu, odkud postupně odešlo množství opor, ve většině případů přitom vedly jejich kroky do Saúdské Arábie. Na Merseyside však přišly dvě zvučné posily, mistr světa Alexis Mac Allister a Dominik Szoboszlai. Domácí na tom po katastrofálním minulém ročníku byli podobně a čekala je nová éra. Celek ze Stamford Bridge totiž převzal anglickým fotbalem ostřílený trenér Mauricio Pochettino, jehož tým v přípravě ani jednou neprohrál, a těžce zkoušení fanoušci Blues tak mohli doufat v nástup lepších časů.

To se jim mohl pokusit překazit již ve 12. minutě Salah, jenž si za vápnem přebral ne zcela ideální přihrávku Codyho Gakpa, hodil si míč na pravačku a tvrdě vypálil, rozezvonil však jen břevno. Egyptský křídelník si vše vynahradil jen o několik minut později, když z pravé strany poslal skvělou finální přihrávku na nabíhajícího Díaze a ten zakončením ve skluzu poslal Liverpool do vedení. Po půlhodině hry se vstřelené branky dočkal také sám Salah, ale video odhalilo jeho postavení mimo hru. Naopak ve 37. minutě se po rohovém kopu dostal míč k Benu Chilwellovi, ten jej posunul na Disasiho a čerstvá posila z Monaka mírně krkolomným zakončením srovnala. Dvě minuty nato se Blues dostali dokonce do vedení, jenže Chilwell se v době přihrávky nacházel v ofsajdu. Bylo tak srovnáno na uznané i neuznané branky.

Ofenzivní choutky hráčů Liverpoolu zřejmě zůstaly v kabině a šance po změně stran počítali spíše modří. V 55. minutě se opět dostal do dobré pozice velmi aktivní Chilwell a ostře vypálil k levé tyči, kde však skvěle zasáhl připravený Alisson. Druhý poločas byl přece jen mnohem více v režii týmu ze Stamford Bridge, což se znovu projevilo v 72. minutě. Nicolas Jackson využil nezformované obrany soupeře a po levém křídle se protáhl až do šestnáctky, kde však narazil na opět pohotového Alissona. Zcela proti obrazu hry pak mohli Reds rozhodnout ve svůj prospěch, když katastrofální rozehrávku Roberta Sancheze vystihl Mac Allister, jeho pas však nezpracoval Darwin Núňez.

Nové éry obou gigantů tedy začaly pozvolna a zrodila se remíza. Chelsea si ve druhém kole střihne první městské derby, neboť 20. srpna zavítá na hřiště West Hamu. Liverpool o den dříve přivítá Bournemouth.

Více informací k zápasu

Brentford FC - Tottenham Hotspur 2:2

13.08.2023 15:00

Góly: 26. Bryan Mbeumo (pen.), 36. Yoane Wissa - 11. Cristian Romero, 45+4. Emerson Royal

Fotbalisté Brentfordu vyzvali v prvním kole Premier League na svém hřišti Tottenham, z čehož pro fanoušky vzešla pohledná remíza 2:2. Gólové hody prvního dějství nastartoval v 11. minutě obránce Spurs Cristian Romero, na nějž před odchodem do kabin navázal kolega z defenzivy Emerson Royal. Mezitím ale dvakrát stihla udeřit útočná esa Včel, aktéři atraktivního londýnského duelu, v němž se Spurs poprvé představili bez hvězdného Harryho Kanea, si tak body rozdělili.

Ve spojitosti s Tottenhamem se během léta hovořilo především o možném odchodu nejlepšího střelce v klubové historii Kanea. Sám anglický kanonýr o svém úmyslu odejít informoval a těsně před startem nejvyšší anglické soutěže zamířil do Bayernu za 100 milionů eur. Tento fakt mohl potěšit Brentford, jenž přivítal Kohouty v prvním kole. Ve prospěch domácích také hrála vzájemná bilance ze tří posledních utkání, během nichž Včely ani jednou neprohrály.

Spurs se chtěli pod vedením nového manažera Ange Postecogloua prezentovat atraktivnějším herním projevem než v loňské sezoně. Skvěle se hned v 11. minutě hostujícím fanouškům uvedla posila z Leicesteru James Maddison, který prudkým centrem našel v šestnáctce hlavu Romera a argentinský stoper poslal hosty do vedení. Brentford dostal možnost k vyrovnání ve 27. minutě z pokutového kopu, který bezpečně proměnil Bryan Mbeumo. Jeho parťák z útoku Yoane Wissa nechtěl zůstat pozadu a po pohledné kombinaci o 10 minut později díky tečované střele otočil vývoj zápasu. Gólové hody na Brentford Community Stadium pokračovaly i v dlouhém nastavení první půle. Zatímco za domácí skórovali útočníci, hosté se mohli spolehnout na pomoc obránců. Zpoza vápna totiž po další přihrávce Maddisona napřáhl Emerson Royal a přízemní ranou k levé tyči rozvlnil síť.

Včely hrozily z brejků i po změně stran a do vedení je mohl znovu poslat Mikkel Damsgaard, ale odražený míč nasměroval přímo do rukavic Guglielma Vicaria. Na druhé straně zahrozil zase novopečený kapitán Spurs Heung-Min Son, toho však pravou nohou vychytal Mark Flekken. Územní převaha Kohoutů k mnoha šancím nevedla, a po čtyřech gólech před přestávkou se tak diváci branky ve druhé půli nedočkali.

Tottenham tak nevyzrál na Brentford počtvrté v řadě a připsal si pouze bod. V příštím utkání 19. srpna přivítá Manchester United, Včely se ve stejný den představí na hřišti Fulhamu.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Aston Villa 5:1

12.08.2023 18:30

Góly: 6. Sandro Tonali, 16. Alexander Isak, 58. Alexander Isak, 77. Callum Wilson, 90+1. Harvey Barnes - 11. Moussa Diaby

Souboj dvou ambiciózních celků ovládl v úvodním kole Premier League Newcastle, který na vlastním hřišti porazil Aston Villu 5:1. Již v úvodní čtvrthodině se na obou stranách prosadili debutující hráči, když na vedoucí trefu Sandra Tonaliho odpověděla nová akvizice hostů z Bayeru Leverkusen Moussa Diaby. Pak se však ke slovu přihlásil 10gólový střelec domácích z minulého ligového ročníku Alexander Isak, jenž skóroval hned dvakrát. Poslední výhra Villans ze St. James’ Parku se tak nadále datuje do roku 2005.

Závěr sobotního programu anglické ligy sliboval atraktivní střetnutí dvou klubů pomýšlejících minimálně na boj o pohárové příčky. Zatímco Straky přivedly mimo jiné Tonaliho nebo Harveyho Barnese, Villans rovněž investovali nemalé peníze do posil, v jejichž čele stála bývalá hvězda německé Bundesligy Diaby. O tom, že si oba týmy převedly výbornou formu z minulého ročníku do nového, svědčil fakt, že ani jeden nepoznal v předsezonní přípravě pachuť porážky.

Diváci v St. James’ Parku sledovali povedený vstup svých oblíbenců do utkání, když se domácí již po šesti minutách hry ujali vedení. Na centr z levé strany hřiště si naběhl debutující Tonali a střelou z první překonal Emiliana Martíneze. O dvě minuty později si oba aktéři souboj zopakovali, napodruhé byl ale úspěšnější argentinský gólman, který Tonaliho pokus včasným vyběhnutím zneškodnil. Krátce nato se již skóre měnilo, když volného prostoru ve vápně využil hostující Diaby a střelou z první vyrovnal. Na další gól se čekalo jen do 16. minuty, kdy vedení zpět na stranu Strak překlopil přízemní střelou k tyči Isak. Oba celky v nastoleném tempu pokračovaly i po zbytek úvodní půle, v jejím závěru byl blízko druhému zásahu Diaby, z nadějné pozice ale zamířil jen do boční sítě.

Svěřenci Eddieho Howa vstoupili aktivně i do druhé půle a v 58. minutě se mohli radovat z navýšení náskoku. Po minele Ezriho Konsy postupoval ze strany na Martíneze osamocený Isak, jenž zachoval chladnou hlavu a chytrým lobem zaznamenal svou druhou trefu v utkání. O chvíli později byl švédský útočník dokonce blízko hattricku, v samostatném úniku však neuspěl, když zakončil pouze do nohou připraveného gólmana. Manko Villans tak mohl v 64. minutě snížit obránce Matty Cash, v neobvyklé pozici ale zaváhal a zamířil vysoko nad odkrytou branku. V 77. minutě využily Straky otevřené defenzivy a po rychlém protiútoku se na střeleckou listinu zapsal také Callum Wilson. Krátce nato mohli Lvi inkasovat popáté, únik dva na nikoho však domácí zakončili pouze ranou do těla Martíneze. Nakonec se ale Toons přece jen dočkali, když v nastavení upravil na konečných 5:1 Barnes.

Z očekávaného duelu tak odešel vítězně Newcastle, který čeká 19. srpna ještě věhlasnější soupeř Manchester City. Aston Villa o den později přivítá Everton.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - West Ham United 1:1

12.08.2023 16:00

Góly: 82. Dominic Solanke - 51. Jarrod Bowen

West Ham v prvním kole Premier League remizoval na hřišti Bournemouthu 1:1. Skóre duelu se měnilo až po změně stran, kdy po přihrávce Tomáše Součka ukázal svou genialitu Jarrod Bowen, jenž dělovkou zpoza vápna vymetl pavučinu v levé šibenici. Domácí ovšem našli v 83. minutě odpověď, když s kapkou štěstí srovnal Dominic Solanke. Celý duel odehrál i druhý český reprezentant v barvách The Hammers Vladimír Coufal.

Bournemouth neměl v minulém ročníku ideální start, i přes velké trápení se však nakonec dokázal zachránit. West Ham také nemohl brát loňskou ligovou sezonu jako úspěšnou, jelikož po celou dobu totožně bojoval o setrvání. Před startem Premier League navíc přišel o svou ikonu a klíčového hráče Declana Rice, jenž přestoupil za rekordní částku do Arsenalu. Kladiváři ihned začali hledat náhradu ve Scottu McTominayovi, o nějž měli zájem společně s Harrym Maguirem. Na první kolo však ani jednoho získat nedokázali.

"Kladiváři" praktikovali svůj osvědčený defenzivní styl i v nové sezoně, kdy vyčkávali na chyby domácího celku, který měl jasnou převahu ve statistice držení míče. Cherries však mohli jít do vedení právě po chybě v zadních řadách, jenže střela jednoho z útočníků skončila těsně vedle levé tyče. O chvíli později měl na noze gól Souček, jehož zakončení ve skluzu pouze rozzvonilo pravou tyč. Během první půle byli jednoznačně aktivnější svěřenci Andoniho Iraoly, jenže nebezpečnější byly protiútoky Hammers, které neměly daleko k úvodní brance utkání.

Nejlepší hráč Irons z loňské sezony Bowen byl i prvním střelcem nového ročníku, když po hloupé ztrátě míče v podání Joea Rothwella, svou silnější levačkou v 52. minutě vymetl levou šibenici. Odpovědět mohl krátce poté Solanke, jenže střílel z velmi nepříznivého úhlu, tudíž vybojoval pouze rohový kop. Krátce po uplynutí hodiny hry to zkusil z dálky Rothwell, ovšem orazítkoval břevno. Domácím měl pomoci ke zvrácení situace obrovský útočník Kieffer Moore, na nějž létal jeden centr za druhým. Hrdinou Bournemouthu se ale stal Solanke, ke kterému se míč šťastně odrazil od jednoho z obránců a po kličce na brankáře Alphonse Aréolu balon uklidil do prázdné brány.

Vyrovnaný zápas tak nakonec divákům vítěze nepřinesl. V příštím kole bude oba celky čekat těžký úkol. The Cherries změří 19. srpna síly s Liverpoolem, Kladiváři přivítají o den později Chelsea.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Luton Town 4:1

12.08.2023 16:00

Góly: 36. Solly March, 71. João Pedro (pen.), 85. Simon Adingra, 90+5. Evan Ferguson - 81. Carlton Morris (pen.)

Brighton podle očekávání zvládl zápas prvního kola Premier League proti Lutonu, který na vlastní půdě porazil 4:1. Kolem Albionu se v posledních týdnech neřešilo prakticky nic jiného než nekonečná přestupová sága Moisese Caiceda, to však domácí od povinné výhry neodradilo. Ke třem bodům zavelela po půlhodině hry ikona klubu Solly March. Po změně stran přidala vítěznou trefu z proměněné penalty čerstvá letní posila Joao Pedro.

Celek z Brightonu si na úvod sezony nemohl přát o moc lepší los, neboť na domácí půdě přivítal nováčka Premier League z Lutonu, jenž se mezi anglickou smetánku probojoval po dlouhých 31 letech. Velkým favoritem utkání tak byli Racci, kteří se v minulé sezoně prezentovali atraktivní hrou se čtvrtým nejvyšším počtem vstřelených branek a konečným šestým místem, jež zaručuje účast ve skupinové fázi Evropské ligy.

Už v páté minutě se do obrovské šance dostala nová akvizice The Seagulls Joao Pedro, z malého vápna ale nedokázal míč nasměrovat na branku. Další nebezpečná situace přišla až ve 36. minutě, kdy se do vzduchu zavěsil March a přetavil dominantní výkon Albionu v poločasové vedení. To ale o minutu později ohrozil po rohovém kopu Carlton Morris. Jeho hlavičku však zvládl zneškodnit Jason Steele. Vzápětí se na druhé straně hřiště o slovo přihlásil Danny Welbeck, který hektickou pětiminutovku zakončil střelou do tyče.

Brighton vstoupil do druhého dějství se snahou rychle rozhodnout a v 52. minutě k tomu byl blízko Pascal Gross, jeho střela si ale podobně jako ta Welbeckova našla cestu pouze do tyče. V 63. minutě si po několika naznačeních udělal prostor k zakončení opět March, tentokrát ale Thomase Kaminského nepřekonal. O osm minut později si jméno očistil Joao Pedro. Ten se postavil k pokutovému kopu, a otevřel si tak střelecké konto v novém angažmá. V 73. minutě zápasu se Luton dostal ke zdramatizování po proměněné penaltě Morrise, který tak zaznamenal první gól Lutonu v Premier League. Definitivní rozhodnutí na sebe nenechalo dlouho čekat, když po několika dalších minutách přesně mířil Simon Adingra. V dlouhém nastavení pečetil konečný výsledek Evan Ferguson.

Brighton tak potvrdil papírové předpoklady a na startu nového ročníku nezaváhal. V příštím kole se 19. srpna představí na půdě Wolves, Luton ve stejný den zabojuje o první body proti Burnley.

Více informací k zápasu

Everton FC - Fulham FC 0:1

12.08.2023 16:00

Góly: 73. Bobby De Cordova-Reid

Everton v prvním kole Premier League padl na vlastním hřišti s Fulhamem 0:1. Aktivně hrající "Karamelky" si v průběhu utkání vypracovaly množství příležitostí ke vstřelení úvodní branky, recept na famózního Bernda Lena se jim ovšem najít nepodařil, byť v jednom případě Němce zachránil přísně odpískaný faul. Chalupáři začali hrozit až po změně stran, na čemž se podílel i rebel Aleksandar Mitrovič, který nastoupil v 58. minutě. Autorem vítězné trefy se nicméně stal čtvrthodiny poté jiný střídající hráč Bobby De Cordova-Reid.

Everton v loňské sezoně doslova unikl hrobníkovi z lopaty, když si až v úplně posledním kole zajistil záchranu. Hrdinou se stal Abdoulaye Doucouré, jenž proti Bournemouthu vsítil rozhodující gól. Fulham byl naopak překvapením ligy, když se umístil na skvělém 10. místě. Pomohl mu k tomu velkou měrou i Mitrovič, jenž si ovšem před prvním ligovým duelem chtěl vydupat přestup do Saúdské Arábie, a tak v základní sestavě chyběl. Nahradila jej nová posila z Wolves Raúl Jiménez.

Vstup do utkání se ale Chalupářům nevydařil, když v průběhu úvodních pěti minut nabídli Evertonu po chybách v rozehrávce možnost dvakrát nebezpečně zakončit. Pokus Neala Maupaye však zamířil jen těsně vedle vzdálenější tyče a střelu zcela osamoceného Doucourého vyrazil Leno bravurním zákrokem na roh. Fulham se k přímému ohrožení soupeřovy branky nedostával a v 21. minutě naopak čelil další příležitosti "Karamelek", když po rychlém uvolnění na hranici vápna pálil Alex Iwobi jen centimetry vedle. Krátce po půl hodině hry německý gólman Fulhamu zneškodnil i další zakončení Maupaye z bezprostřední blízkosti. Ve 36. minutě se po nepřesvědčivém vyběhnutí a zaváhání Lena již domácí radovali, rozhodčí ale trefu kvůli útočnému faulu neuznal.

Po změně stran "Karamelky" v útočné aktivitě polevily a ani jeden z týmů si větší příležitosti nevytvářel. To změnil až v 57. minutě Jiménez, jenž střelou z voleje rozezvučel levou tyč branky Jordana Pickforda. Branková konstrukce byla o chvíli později ve hře i na druhé straně, když po zákroku Lena pálil z následné dorážky Nathan Patterson do břevna. V 70. minutě zkusil štěstí ranou ze střední vzdálenosti Harry Wilson, ani on však prostor mezi třemi tyčemi netrefil. O tři minuty později se ale již hosté radovali, když rychlý protiútok přesně zakončil osamocený De Cordova-Reid. Krátce před koncem byl blízko k trefě Iwobi, ale ani Nigerijec skvěle chytajícího Lena nepřekonal. V nastavení měl na hlavě vyrovnání James Tarkowski, z nadějné pozice ale zamířil pouze vedle.

"Chalupáři" tak odstartovali sezonu vítězně a z Goodison Parku si odvezli plný počet bodů. V příštím kole se 19. srpna střetnou s Brentfordem, Karamelky změří o den později síly s Aston Villou.

Více informací k zápasu

Sheffield United - Crystal Palace 0:1

12.08.2023 16:00

Góly: 50. Odsonne Édouard

Sheffield United se po dvouleté odmlce vrátil do Premier League, v jejím prvním kole však na vlastním hřišti prohrál s Crystal Palace 0:1. Londýnští "Orli" působili prakticky po celý zápas nebezpečněji a z jejich tlaku vytěžil krátce po změně stran rozhodující zásah Odsonne Édouard. Hosté se tak na výbornou vypořádali s odchodem Wilfrieda Zahy i s absencí Michaela Oliseho, u nějž se nahlas hovoří o možném přestupu na lepší adresu v anglické nejvyšší soutěži.

Sheffield United ještě před svým návratem do nejvyšší anglické soutěže uvolnil hned několik hráčů prvního týmu a zbavil se spousty opor, které Blades pomohly k postupu. Mezi ně patřil i mladý talent Iliman Ndiaye, jenž se v loňské sezoně přímo podílel na 24 gólech svého týmu. Crystal Palace ovšem také přišlo o jednu z opor a zároveň ikonu klubu. Zaha totiž odešel jako volný hráč do Galatasaraye. I přesto byl tým vedený zkušeným Royem Hodgsonem proti nováčkovi ligy favoritem.

To bylo již od začátku vidět také na hřišti, jiskru do trpělivé rozehrávky Palace zažehával Eberechi Eze. Když pak ve 22. minutě slavil jeho ofenzivně laděný kolega Jordan Ayew gól z dorážky hlavou, byl pomezní sudí nucen překazit radost hostů kvůli ofsajdu. Hráči Sheffieldu ustáli i řadu nadějných rohů z kopačky Ezeho a důstojný výkon jim v první půli stačil k udržení bezbrankového stavu.

Poločasový proslov Hodgsona se ovšem ukázal být velmi efektivním, hned v 50. minutě totiž šel tým z Londýna do vedení. Ayew se dočkal alespoň gólové přihrávky, když přesným centrem našel hlavu Édouarda. Útočník s řadou produktivních sezon za Celtic ve svém životopise mohl o chvíli později skórovat podobným způsobem, do míče z přímého kopu od Ezeho se však nepoložil dost silně. Když v 70. minutě znovu rozvlnil hlavičkou síť, přešel 25letého Francouze úsměv po pohledu na zvedlý praporek. Z jasné převahy hosté vytěžili pouze nejtěsnější možný náskok, místo bránění výsledku ale i v závěru obléhali vápno The Blades.

Sheffield tak svůj první duel po návratu mezi anglickou smetánku nezvládl a neodnesl si ani bod. Další ligový duel sehraje 18. srpna, kdy se střetne s Nottinghamem. Crystal Palace změří o tři dny později síly s Arsenalem.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Nottingham Forest 2:1

12.08.2023 13:30

Góly: 26. Edward Nketiah, 32. Bukayo Saka - 82. Taiwo Awoniyi

Arsenal odstartoval nový ročník Premier League domácí výhrou 2:1 nad Nottinghamem. Vicemistři Anglie byli lepším týmem na hřišti, což přetavili už v úvodním dějství ve dvě nádherné branky. První gól ozdobil vynikající zidanovkou Gabriel Martinelli, po půlhodině hry na něj navázal přesnou pumelicí do levé šibenice Bukayo Saka. Hostující brankář Matt Turner tak v nových barvách okusil sílu svých bývalých spoluhráčů, mezi kterými se těšil velké oblibě.

Rušné léto v kádru Arsenalu přineslo své ovoce hned v prvním soutěžním klání sezony. Kanonýři se třemi nováčky v základní sestavě, mezi nimiž nechyběla rekordní posila Declan Rice, totiž srazili v boji o anglický Superpohár Manchester City. V tu dobu se ještě z trofeje radoval náhradní brankář Turner, ten se však v mezidobí stihl přesunout do Nottinghamu a s novými spoluhráči toužil favoritovi znepříjemnit vstup do ligového ročníku, v němž Londýňanům nescházely titulové ambice.

Již od úvodního výkopu se vybarvil očekávaný vývoj utkání, kdy Kanonýři obléhali obranný blok Forestu. Právě hosté se ovšem v 11. minutě dostali do první velké šance zápasu, vstříc brankáři vyslaný Brennan Johnson ale nezakončil vůbec přesně. Zato Arsenal se své první vypracované příležitosti nezalekl a ve 26. minutě šel skrze tečovanou střelu Eddieho Nketiahy do vedení. Pochvalu zasloužil Martinelli, jenž vykoupal dva obránce parádní přihrávkou patou uprostřed zidanovky. Ve 32. minutě se ozval i mladík na druhém křídle, po učebnicovém obstřelu Saky do vzdálenější šibenice se Turner natahoval marně.

Jasná převaha domácích pokračovala i po změně stran, nekompromisní dominance v poměru držení míče ale dlouho neústila v další gólové příležitosti. V 76. minutě si brousil zuby na premiérovou branku v novém dresu Rice, jeho přízemní ránu z první za hranicí vápna ale pohotový Turner vyškrábl na tyč. Stejně hbitý byl americký gólman proti posile z West Hamu i o pár minut později, což hosty nakoplo. Z ubráněného rohu se totiž o pár vteřin později stal bleskový protiútok, na jehož konci úspěšně zakončoval Taiwo Awoniyi. Vzpouru proti výsledku ale Arsenal byl schopen potlačit. V nastavení ještě běžel sám na brankáře Kai Havertz, ani s pomocí ruky však nedokázal ukočírovat míč a byl o něj obrán.

Natěšení fanoušci Arsenalu tak dohnali své miláčky k očekávanému vítězství. Kanonýři se v příštím kole 21. srpna představí na hřišti Crystal Palace, Nottingham o tři dny dříve přivítá Sheffield United.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Manchester City 0:3

11.08.2023 21:00

Góly: 4. Erling Haaland, 36. Erling Haaland, 75. Rodri

Úvodní zápas nového ročníku Premier League ovládl Manchester City, který porazil Burnley na jeho půdě 3:0. Trvalo to pouhé čtyři minuty, než zaúřadoval nejlepší kanonýr minulé sezony Erling Haaland, který na svou první branku navázal po půlhodině hry další parádní trefou. Pro norského ostrostřelce to byl zároveň jubilejní 100. gól v top pěti soutěžích na světě. Ikona Citizens Vincent Kompany tak s The Clarets na svého trenérského učitele Pepa Guardiolu nevyzrál.

Hosté vstoupili do sezony smolnou porážkou s Arsenalem v Community Shieldu. Guardiola se tak musel sklonit před jedním ze svých žáků Mikelem Artetou, přičemž o necelý týden později ho čekala konfrontace s dalším z nich - Kompanym. Legendární stoper Citizens v minulém ročníku druhé nejvyšší anglické soutěže dovedl Burnley k suverénnímu zisku první příčky a od vedení za to dostal odměnu v podobě několika zajímavých posil. Jednou z nich byl hvězdný útočník Basileje Zeki Amdouni.

Diváci na Turf Moor byli svědky povedeného vstupu úřadujících šampionů do zápasu, když už ve čtvrté minutě poslal tým z Manchesteru do vedení Haaland. Norský kanonýr využil volného prostoru ve vápně a tvrdou přízemní ranou překonal Jamese Trafforda.

V polovině prvního dějství naskočil do premiérového ligového utkání v dresu Citizens Mateo Kovačić, jenž na hrací ploše nahradil zraněného Kevina De Bruyneho. The Clarets poprvé výrazněji zahrozili na konci úvodní půlhodiny, kdy po pohledné individuální akci zakončoval Lyle Foster. Pokus domácího útočníka ale svůj cíl nenašel, když zamířil pouze vedle vzdálenější tyče Edersonovy branky. A tak ve 36. minutě udeřil na druhé straně opět Haaland, jenž technickou střelou o břevno navýšil vedení City.

I po změně stran zahrozili jako první hosté, pokusy Haalanda i Phila Fodena obrana The Clarets dokázala zablokovat. V 56. minutě zakončoval po rohovém kopu neobsazený Rodri, s hlavičkou španělského záložníka mířící k tyči si ale připravený Trafford poradil. Hráči Burnley se s přibývajícími minutami začali na útočné polovině objevovat častěji, k přímému ohrožení branky Citizens se ale přes kompaktní obranu soupeře nedostávali. Sami naopak v 75. minutě potřetí inkasovali, když se po standardní situaci odrazil míč až k nohám Rodriho, který z hranice malého vápna nezaváhal a uklidil míč do odkryté části branky.

Od ještě vyšší prohry ubránil domácí celek Trafford, jenž krátce před koncem zneškodnil nebezpečný projektil Juliána Álvareze. Nepovedený zápas domácích završil v nastaveném čase Anass Zaroury, když po nevybíravém zákroku na Kylea Walkera viděl červenou kartu.

Dle mnohých nejlepší fotbalová liga světa tak odstartovala očekávaným vítězstvím mistrovského Manchesteru City. Ten v příštím kole 19. srpna přivítá Newcastle, Burnley tentýž den vyzve v souboji nováčků Luton.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Newcastle United
1
1
0
0
5 : 1
3
2
Brighton & Hove Albion
1
1
0
0
4 : 1
3
3
Manchester City
1
1
0
0
3 : 0
3
4
Arsenal FC
1
1
0
0
2 : 1
3
5
Crystal Palace
1
1
0
0
1 : 0
3
Fulham FC
1
1
0
0
1 : 0
3
Manchester United
1
1
0
0
1 : 0
3
8
Tottenham Hotspur
1
0
1
0
2 : 2
1
Brentford FC
1
0
1
0
2 : 2
1
10
AFC Bournemouth
1
0
1
0
1 : 1
1
Liverpool FC
1
0
1
0
1 : 1
1
Chelsea FC
1
0
1
0
1 : 1
1
West Ham United
1
0
1
0
1 : 1
1
14
Nottingham Forest
1
0
0
1
1 : 2
0
15
Everton FC
1
0
0
1
0 : 1
0
Sheffield United
1
0
0
1
0 : 1
0
Wolverhampton Wanderers
1
0
0
1
0 : 1
0
18
Luton Town
1
0
0
1
1 : 4
0
19
Burnley FC
1
0
0
1
0 : 3
0
20
Aston Villa
1
0
0
1
1 : 5
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (766)

Přidat komentář
Salfovic

Tipli byste dva týmy s nejvíce odehranými ročníky nejvyšší anglické soutěže? U toho prvního je to celkem známé, ale ten druhý mě překvapil.

Reagovat
Nikikrew

United & Tottenham?

Reagovat
Sigma Olomouc

Manchester United a Aston Villa/Newcastle

Reagovat
Gunner14

Arsenal a Everton

Reagovat
Gunner14

Nebo Aston Villa, ale nevím místo koho. 2 z nich to budou 100%

Reagovat
jk

Everton určitě. Druhý si tipnu United.

Reagovat
Busby babes

My to nejsme, my jsme parkrat spadli. Everton a Arsenal nebo Pool bych tipnul

Reagovat
jk

Tak to bude LFC. Nemohl jsem se rozhoupat komu z té dvojice LFC MU to dát

Reagovat
fenixLFC

my sme treti

Reagovat
jk

Tak to bude LFC. Nemohl jsem se rozhoupat komu z té dvojice LFC MU to dát

Reagovat
Front hell

Arsenal a Aston Villa

Reagovat
Kinky7

ja bych tipl Arsenal s Evertonem

Reagovat
Front hell

Mezi Aston Villou a Evertonem jsem se právě rozhodoval. Vyhrály sympatie

Reagovat
Salfovic

Tak zatím nikdo oba správně netipl. Ale jsem rád, že si to hned někdo nenašel, aby zamachroval

Reagovat
Front hell

a kdy bude vyhlášení správné odpovědi?

Reagovat
Salfovic

Při první správné odpovědi nebo zítra po posledním zápase

Reagovat
Front hell

Ok. Samotného mě to zajímá,ale jsem líný to hledat

Reagovat
Salfovic

Já sem pak hodím top10, aby se tam našli všichni tipující

Reagovat
Front hell

Reagovat
Eichel

Everton a LPool ?

Reagovat
Grahf

everton a west ham?

Reagovat
Edgewalker

Everton stopro. A jelikož druhý není Arsenal, tak zkusím Aston Villa.

Reagovat
Salfovic

Bingo !

1. Everton 121

2. Aston Villa 110

3. Liverpool 109

4. Arsenal 107

5. ManU 99

6. City 95

7. Newcastle 92

8. Chelsea 89

8. Tottáč 89

Reagovat
Edgewalker

Super

Reagovat
VTID94

Reagovat
Zdechlina

Everton, Chelsea

Reagovat
oli9

Reagovat
diastan

Uz to nepustime

Reagovat
Salfovic

Letos to bude start - cíl. Hráli jste vzadu na 3 nebo na 4 ?

Reagovat
Gunner14

Reagovat
vceradnesazitra

Tak kdo bude mít na konci sezony více golu? Haaland nebo Holund nebo jak se ten nor jmenuje?

Reagovat
Salfovic

Sakra, jak vůbec dopadly střelecké dostihy Haalanda s Chelsea? Já to poslední kolo o ničem úplně vypustil.

Reagovat
Sigma Olomouc

Chelsea dala o dva góly víc

Reagovat
Ingimir

z tých dvoch je Nór len Haaland...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Unai

Reagovat
r.mrazik

Losna a nebo Mažňák

Reagovat
fabec1222

Holund je běžkař a ukončil kariéru.

Reagovat
Unai

Reagovat
Witcher

Ten je čím dál ošklivější

Reagovat
Grahf

Mason Greenwood has been added back to Manchester United’s squad in eFootball. Konami is the official gaming partner of Man Utd. Konami had previously removed him from the game back in February 2022.

Už sa to blíži

Reagovat
Maximm9

Ja jsem zase vcera cetl, ze se ceka na vyjadreni zenskeho tymu United, jestli jim Mason nebude vadit.Jestli je to pravda, tak je to total absurdni

Reagovat
vladis271

Reagovat
Ešte

Necudoval by som sa, keby to tak bolo

Reagovat
Salfovic

V dnešní době? Bych ještě čekal, že se zeptají na názor nějakých aktivistických spolků.

Reagovat
iamek

Ženský tým řekne, že ho nechcou a je vyřešeno

Reagovat
Salfovic

Jen aby si to nemusel odpracovat.

Reagovat
Grahf

odkedy majú ženy nejaké slovo?

Reagovat
r.mrazik

nikoho nezajimaji...jeden mason stoji jak vsechny holky dohromady krat 10

Reagovat
fenixLFC

bodaj by to tak bolo

Reagovat
iamek
Reagovat
Busby babes

Uplna demence od klubu

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

Ja si fakt cim dal tim vic preju abychom se ho zbavili. Nestoji za to. Pul roku ho budem davat do nejake pouzitelne formy a ani pak neni zadna jistota, ze bide platnej.

Aokolo nrj bude divadlo, ktery ten tym muze rozhodit.

Takze kdyz pominu to moralni hledisko tak ani sportovni mi moc smysl nedava

Reagovat
Mastný Chobot

Ideálne by bolo pre vás poslať ho hosťovať do zahraničia. Verím, že niekde v Taliansku by ho zobrali. Buď sa tam dostane do hviezdnej formy a za rok sa na všetko zabudne, alebo sa dostane do ako-takej formy a za rok ho aspoň speňažíte, alebo sa nedostane do formy vôbec a potichu mu ukončíte za rok kontrakt.

Reagovat
iamek

Zájem z Itálie má AS Řím. Jose by ho mohl postavit do latě

Reagovat
iamek

Tým musí vědět do čeho jde, když ho chcou zpět. To stejné ETH. Pokud by hrál aspoň ze 75% jako před tou svinarnou, tak na to spousta lidi rychle zapomene. Pokud bude hrát špatně a za dva roky odejde někde jako free player někam do Readingu, tak to bude na nic no.

Reagovat
iamek

Btw jak je možné, že kauza Antony tak vyšuměla?

Reagovat
vladis271

To poziadanie zenskeho timu je len PR divadlo. Rozhodnutie uz bolo urobene a len si to chcu akoze pokryt pred verejnostou, ze aha nasim zenam to nevadi.

Vie si tu niekto predstavit, ze co i len jedna zena z timu by nasla odvahu povedat nie do medii?

Akoze co potom zbavili by sa ho? Ak by to cheli, uz davno v klube nie je. Asi s tym aj pocitali, pockat na sud a nato kym to trochu vysumi a potom ho priviest back.

Reagovat
Salfovic

Bez problému si dokážu představit, že se ten ženský tým dohodne na vypadni. Spíš si nedokážu představit, že by na ten tým nějak tlačili, to by se jim okamžitě vrátilo.

Reagovat
freshboi

Tak s tímto názorem nesouhlasím. Totální blbost.

Reagovat
vladis271

pekny PR fuck up.

Reagovat
O.Giroud

a teraz ženy dostanú naložené od fandov ManUtd

Reagovat
Busby babes

Doslova reagujes na tweet, kterej tohle rika

Reagovat
O.Giroud

a jo, ja som videl len obrazky a tam ich ešte prosili nech to schvália

Reagovat
Busby babes

Reagovat
teenz

Reagovat
vladis271

"#LFC je stále v hre o Caiceda. Všetko bude závisieť od toho, čo urobí Chelsea. V súčasnosti je Liverpool stále jediným klubom, ktorý sa dohodol s Brightonom."

Fabrizio Romano: "Chelsea je teraz v kontakte s Brightonom, aby prediskutovala svoju novú ponuku na Moisésa Caiceda. Liverpool je pripravený od dohody odstúpiť."

Paul Joyce (The Times): "Liverpool sa domnieva, že Chelsea sa nedarí nájsť dohodu s Brightonom o Moisésovi Caicedovi a ešte sa nevzdal možnosti podpísať Ekvádorčana."

Reagovat
vladis271

Aj tak ale pocitam, ze Chelsea tu sumu na stol polozi. Ale urcite by som nestahoval nasu ponuku.

Reagovat
avicii

to by sme im uľahčili... skúsil by som presvedčiť Caiceda, poukázal aký sú to klauni v tej Boehlyho Chelsea..

Reagovat
Neutron

Nie je lepsie poukazat na svoje plusy ako na superove minusy? Toto je take meh.

Reagovat
Ešte

Ja byt fanusikom liverpoolu, tak ho nechcem. Vyzera ako druhy Pogba, ale ako fanusik MU vam ho prajem a pobite sa onho

Reagovat
vladis271

Hej, tiez mi pride taky jednoduchsi. A smrdi problemami. Ti jeho agenti budu pekny odpad. Navyse to tiez bude ten typ co pri prvej ponuke od Realu zacne trucovat a vynucovat si prestup.

K tomu ta suma. Ale ja Laviovi vobec neverim, ze moze nahradit Fabinha.

Reagovat
avicii

K Laviovi sa už snáď nevrátime, na DM by som skúsil Sangareho a kúpil stopéra a možno to vypáli pre nas ešte lepšie

Reagovat
Benzema

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
repkajebuh

Taky ho nechci

Reagovat
elChe

Ty vcerejsi dresy cityzens mi hrozne pripominaji arsenal 2007...

https://i.ebayimg.com/images/g/AUQAAOSwofRglTuo/s-l1200.webp

Reagovat
Sigma Olomouc

Jj

Reagovat
LaVolpe

Ty burgundy červený dresy byly top.

Reagovat
fenixLFC

jeden z mojich najoblubenejsich dresov

Reagovat
Trand

No nakonec nic moc, Nottingham byl dost špatný, my maximálně průměrní. Z velké převahy na míči jsme nevytěžili prakticky nic, dokonce i dostali gól z protiútoku, navíc se zranil Timber. Druhý poločas od nás hodně profesorský výkon, moc velkých šancí jsme ani neměli, nakonec jsme se i strachovali o 3 body. Nevím no, výhra je výhra, ale ideální to zdaleka nebylo. Příště v Selhurstu to bude jiná jízda.

Reagovat
Trand

A samozřejmě tam bylo pár geniálních momentů od našich hráčů, které to rozhodly.

Reagovat
Mastný Chobot

Ale tak, Forest nie sú žiadni mamlasi, prvý polčas síce mali hrozný, ale druhý sa zdvihli. Pred zápasom som čakal ťažký zápas a bral by som akúkoľvek výhru, takže za mňa fajn. Výkon nič moc, ale individuálne Saka, Ode, Martinelli a Rice dobré výkony, to je dobrý prísľub.

Reagovat
Trand

Nejsou a Cooper je dobrý trenér, ale nebylo to moc dobrý za mě. Ale tak připisuju to i tomu, že je začátek sezóny, hráli 3 noví hráči v základu atd, netřeba z toho dělat vědu. Ale mohlo to být prostě klidnější.

Reagovat
gocii

no hlavně to je klasika, kdy je soupěř zralej na ručník, ale místo doražení na 3:0 se přejde na pohodové tempo, doma těch čistých kont také moc nebývá, na čemž by se mělo zapracovat.

Reagovat
PP

ale zase jsme hráli celý zápas v deseti lidech.. Pokud se nám nezraní 4 hráči z útočné trojky naráz, tak byl Havertz úplně zbytečný nákup.

Reagovat
guestikor

Dneska tam byl vyloženě k hovnu. Jsem zvědavý, jak dlouho bude Artetovi trvat, ze Trossard > Havertz

Reagovat
Golasso

Tak to si počkáš, protože pochybuju, že Arteta přímo porovnává dva takto odlišné profily hráčů.

Reagovat
guestikor

Vedle Odegaarda mohl hrát dnes v klidu i Trossard. Toto mě na Artetovi celkem sere, že má někdy klapky na očích a za každou cenu si jede oblíbence. Ale tak to má každý trenér no... Jen někdo víc, někdo míň.

Snad se Havertz chytne a začne mít na hru větší impact. Timber a Rice se chytli podstatně líp

Reagovat
Whitemedia

To teda, hlavně Timber.

Reagovat
mesyas

Hoď mi prosím link na discord, nick Veselá Kočka

Reagovat
Golasso

Ne, že bych chtěl podceňovat fans, ale klapky na očích budou mít spíš někteří z nás, než Arteta. Evidentně Arteta Havertze chtěl a Kai má atributy, které v naší hře chce Arteta mít.

Timber a Rice hrají mnohem blíž tomu, co hráli v posledních letech a nejsou tak psychicky rozložení jako Havertz. Že Havertz bude mít tu adaptaci delší, to se dalo celkem čekat. Když ho teď posadíme na lávku, tak mu moc nepomůžeme.

Reagovat
Talker

Jo, tohle jsme slýchávali 3 roky v kuse. Koukám, že první fáze u vás už funguje tak nějak automaticky a je úplně stejná

Fáze 1 obhajoby Kai boys:

- "potřebuje více času, musí se aklimatizovat". (po třech letech v Anglii v TOP klubu)

- "má atributy, které jsou super".

- "Sice nedokáže přihrát, zakončit nebo vlastně běžet na branku, ale off the ball je skvělej".

Zvládli jste přidat i jednu vlastní:

- "Je skvělej ve vzduchu, to jsme potřebovali" - 0% vyhraných vzdušných soubojů.

Druhá fáze je už zoufalejší:

- "hraje mimo pozici, má hrát jinde". Tato fráze je aplikovatelná, ať hraje kdekoliv v sestavě.

- "nesedí mu hrát s hráčem X Y nebo Z". Tato fráze je aplikovatelná, ať hraje s kýmkoliv.

Následuje fáze, kdy už tyhle argumenty zbytek světa nezajímá, tak se najde další cíl:

- "Je to trenérem, prostě nemá toho, který by z něj dostal maximum". Je úplně jedno, kdo je trenér.

A končí to za 3 roky "On to v sobě má, ale nedokáže to využít, každopádně bude skvělej, až přestoupí".

Reagovat
Trand

Doslova odehrál za Arsenal dva soutěžní zápasy

Reagovat
Talker

Jen říkám, co se dělo v našem kempu, že to bylo podobný.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
repkajebuh

Reagovat
Golasso

Hele, je to možný, že to tak dopadne. Pak je tu ale druhá možnost, že se chytí, nabere zpět sebedůvěru a bude ok. Reálně ani ty, ani já nevíme, která možnost to bude. Arteta v něm něco vidí a já v tomhle Artetovi věřím . Havertze se momentálně zastávám hlavně proto, že někteří naši fans se rozhodli ho odepsat hned zkraje a fans jiných týmů čekají na jakýkoliv špatný moment, co Havertz bude mít, aby nám to dali sežrat.

Reagovat
Talker

Vychrtlej ksicht, relativně hubenej a vysokej hráč, oba z Německa, oba relativně vysocí, oba hrají ofenzivního záložníka, oba za Arsenal.

Reagovat
Golasso

Ozil měl 180 cm, Havertz má 193, to je docela rozdíl . Ozil byl zdechlej, ale Havertz vypadá, že má celkem páru, když zvládal povozit na zádech např. stopery City. Nevím, jak jsou kluci na tom váhově, ale při Havertzově výšce může vypadat hubeně a zdechlej být nemusí. Já mám přes dva metry a ještě okolo 110 kg jsem vypadal hubeně . Teď při 130 už to není úplně ono teda . A teda Havertz hraje CM, ne AM, pokud vím. Výrazem jsou si trošku podobní, ale to je tak vše .

Reagovat
Talker

Já to myslel tak, že jsou si vzhledově podobní - vychrtlí, propadlej ksicht jak z koncentráku, ze stejné země, za stejný klub.

Reagovat
Talker

To mělo být pod to níže.

Hele uvidíme, já jsem hlavně rád, že ho nemusím sledovat čtvrtý rok a hřeje mě na srdci, že si snad přenesl formu do Arsenalu a pevně držím palce, aby mu to co nejdéle vydrželo.

Reagovat
Golasso

No vypadá to tak, že velká část fans Chelsea to má podobně . Přijde mi, že sedíte u těch našich zápasů a radujete se, když se Havertzovi nedaří. Ani se nedivím, jestli se chytí, tak vás to nejspíš bude strašně srát

Reagovat
Salfovic

Nikoliv velká část, ale všichni až na jednoho

Reagovat
Golasso

Koho?

Reagovat
Talker

Já komentuju komentáře, zápas jsem neviděl jedinej od vás.

Co se týče toho, že mě to bude srát - hele, co ti na to říct. Já ho ani nechtěl.

Talker

04.09.2020

16:41

Jsem skepticky. Podle mého zbytečný příchod, tak snad mě překvapí podobně jako Pulisic. Tomu jsem taky nevěřil a po covidu předváděl lepší výkony, než kterékoliv křídlo u nás kromě Hazarda (Mátu neberu jako křídlo) za poslední dekádu.

********************

Vlastně dopadl jako Puli. Měl pár záblesků, ale jinak prakticky k ničemu.

Reagovat
Golasso

Tak z komentářů toho po jednom soutěžním zápase taky moc nevyčteš . To jsem myslel, že se aspoň koukáš

Reagovat
Talker

Vůbec. Pustil jsem si jeden zápas v přípravě, kdy jste hráli asi od 11 a my od 2, tak že mrknu na vás a pak na nás.

Vysral jsem se na to po 10 minutách a šel spát.

Reagovat
PP

já vím.. On neumí nadprůměrně vůbec nic, natožpak nějaké světově.. Už jen drive Odeho, Saky či Gabiho byl o třídu jinde. Ja bych tam zapracovával ESRa..

Reagovat
guestikor

Zatím ho zkoušel v záloze i útoku a neviděl jsem tam od něho vůbec nic. Působí na mě fyzicky a pohybově, jako takový Ozil, ale bez jeho geniality. Ale třeba mi časem zavře hubu.

Proto, že přišel v takovém rozpoložení a za takového peníze, tak by ho měl Arteta zapracovavat postupně. Takhle od něho bude mít vetsina fans hned velké očekávání a může ho to poslat ještě víc do hajzlu

Reagovat
Golasso

Zkus se mrknout třeba na nějaký rozbor jeho hry, tam snad víc rozdílů oproti Ozilovi být nemůže. Fakt nevím, kde tu podobnost vidíš. Možná se u toho fotbalu trochu podobně tváří.

Reagovat
guestikor

Vsak mají dost podobnou postavičku. Jinak, kdyz jde třeba do zakončení, tak to působí, jako by do balonu kopalo znuděné osmileté dítě

Reagovat
Golasso

No ani podobnou postavu moc nemají, protože Havertz je o 13 cm vyšší a mnohem silnější

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Trand

Dal bych tomu čas, na konci byl i docela ve hře a nepočínal si nějak špatně.

Reagovat
Salfovic

Chelsea mu dala tři roky, tak doufám, že vy mu je taky dáte.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Talker

Já bych se nebál, postavíte ho časem na hrot a bude skvělej!

Reagovat
Whitemedia

Už tam hrál a to dnes, posledních plus mínus dvacet minut, kdy už Arsenal jen kontroloval hru a byl fajn.

Reagovat
Nikikrew

Celkovo sa mi ten vykon nepacil, 2 polcas velmi laxny, azda bez ziadnej poriadnej sance co je pre nas utok zla vizitka. Snad to s Timberom vazne nebude. Potesili najma Rice, Thomas, Saka a Martinelli. Pridu na ES tazsi superi...

Reagovat
VTID94

xG

Arsenal (0.79) 2-1 (1.25) Nottm Forest

Reagovat
Gunner14

Saka

Reagovat
Salfovic

To je válec

Reagovat
J0EL

Ved Forest to ma beztak kvoli tej jednej sanci z prveho polcasu

Reagovat
thewall

Kdo kouká na WHU: odpovídá komentář na Livesportu alespoň z 20% tomu, jak to v reálu proběhlo?

"Po parádní fotbalové akci se stav zápasu mění na 0:1! Tomáš Souček poslal geniální přihrávku na vápno, kde se míče zmocnil Jarrod Bowen (West Ham) a zpoza obránce vypustil dělovku do levé šibenice."

Reagovat
Trand
Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Salfovic

Obecně ty komentáře tam jsou úplně k hovnu. Třeba u toho čtvrtečního gólu Buchy psali něco o povedené střele, přitom to byl evidentní centr.

Reagovat
thewall

Mají pár mustrů, do kterých doplní jména a na to, jestli to sedí na skutečnost se moc nehraje. Hlavně to mít co nejrychleji v online komentářích k zápasu.

Reagovat
r.mrazik

kdybychom nemeli v kadru Antonyho,u ktereho to je vlastni klasicky gol,tak bych rekl,ze Saka to trefil extra krasne

Reagovat
Mastný Chobot

Videl som síce len pár minút, ale s takouto hrou hlavne v obrane bude Luton naozaj atakovať tú legendárnu sezónu Derby. Veľká tragédia.

Reagovat
mr.Silver

Koukal jsem na celý zápas, a ano, bude to dobrá tragédie.

Reagovat
iamek

Bude nejslabší tým v historii PL.

Reagovat
PhilipS

Měl jsem laťku nastavenou nízko na výkon WH, takže nakonec celkem Ok. Nechápu, ale proč chce Moyes přivést dalšího stopera. Tam problém není. WH se bude letos hodně plácat pokud se nestane zázrak na přestupáku.

Reagovat
Salfovic

Třeba chce hrát na tři stopery.

Reagovat
Mato178178

skor ked sa nezbavite DM. kader mate dobry

Reagovat
Zaschrona

Everton (2.96) 0-1 (1.54) Fulham

Reagovat
jk

Docela wow

Reagovat
Mastný Chobot

Tell me Maupay plays for your team without telling me Maupay plays for your team

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Salfovic

A to měl Fulham před gólem snad 0

Reagovat
Registrujisejenproto

Letos uz snad

Reagovat
CHONG

Kvůli čemu tam včera Guardiola jebal do Haalanda?

Reagovat
LaVolpe

Neplnil taktický pokyny.

Reagovat
Salfovic

Otvíral si hubu na jeho jižanského bratra.

Reagovat
Hlahart

Haaland předtím něco vyčítal Bernardovi

Reagovat
Kinky7

ca minutu pred pauzou tam Erling serval Bernarda ze mu nedal balon do behu tak mu vysvetloval ze minutu pred polocasem se to ma dohrat a ne neco zkouset

Reagovat
iamek

Kepa to Real Madrid, here we go! Loan deal verbally agreed between Real and Chelsea, no obligation/permanent move for Spanish GK

Hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Asi lepší řešení než de Gea, vzhledem k jeho platovým požadavkům, a Bono, vzhledem k tomu že bude v zimě na měsíc out kvůli reprezentaci, ale moc nadšený z toho nejsem. Plus je, že se zná s naším trenérem brankářů a že tam není nějaká "povinná opce"...

Reagovat
Talker

Na píču, tam to měl být přestup nebo nic. Roční hostovačka nic neřeší, protože za rok bude mít rok do konce smlouvy a nebude mít žádnou motivaci se vracet.

Reagovat
blade115

Bez nějaké obligace jsme fakt kreténi, že jsme na tohle kejvnuli ...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Higi

Caicedo DEAL DONE prý za 115 mega liber do Chelsea teda nakonec, tak možná se to ještě o ty 4 miliony vyšponovalo, aby toho nebylo málo sumička fakt solidní no, brutus.

Reagovat
Maresma

Chelsea se cely leto snazi cenu stahnout pod 90m a pak kvuli nasi neschopnosti musi vysypat 115. Solidne jsme je vytrolili.

Reagovat
fenixLFC

kvoli nasej neschopnosti? to sme mali uniest a popravit toho jeho agenda?

Reagovat
fenixLFC

*t

Reagovat
avicii

Reagovat
Salfovic

Nestačilo by mu jen zvýšit plat ?

Reagovat
Maresma

Nabidnout 110m za hrace, kterej za nas nechce hrat, mi teda prijde jako solidni ulet…

Reagovat
fenixLFC

lenze on nam to odkyval a az potom si to rozmyslel

Reagovat
Nuno čomes

Jsi u toho jednání byl?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Písalo sa o tom..ale väčšie slovo má jeho agent

Reagovat
M0rb1D4S

Tak neschopnost je to hlavně v tom, že nějakou dobu jednáte o Laviovi, kde se taky snažíte snížit cenu z požadovaných 50 mega, abyste potom poslali rovnou nabídku 110 mega za hráče, který k vám úplně nechce. Teď se pravděpodobně budete chtít vrátit zpátky k Romeovi, kde už ale žádnou cenu fakt nedokážete uhádat, vzhledem k tomu, že peníze na utrácení máte.

Reagovat
fenixLFC

to ale neukazuje na neschopnost ako na to ze o laviovi nie sme stopercentne presvedceni. a ked ho nedotiahneme, len dobre

Reagovat
M0rb1D4S

Když o tom hráči nejste přesvědčeni, tak proč teda 4 týdny vyjednáváte o jeho přestupu?

Reagovat
fenixLFC

tu otazku si kladiem tiez, ten hrac pre nas nedava zmysel. ale evidnetne si vravim ze za nizsiu sumu to riskneme

Reagovat
avicii

Aspoň že tak

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Wazza228

Newcastle bude letos zase dobrej, Howe to tam skvěle skládá AV velký překvapení, jsem na ně zvědav, protože mají mnohem vyšší cíle než nějaký střed tabulky. Martinezovi toho bura přeju samozřejmě.

Reagovat
Salfovic

AV takovej nášup

Reagovat
Spikous

Úplne zaslúžene za to bránenie . Casha by som nechal na štadióne spolu s Kamarom a Konsom. Vyzerá to na vážne zranenie Mingsa a tiež to vyzerá že to po jeho zranený a najmä v druhom polčase nemal kto organizovať. Príchod Tielemansa viac uškodil ako pomohol pretože neukázal absolútne nič. Jediný dobrý hráč Villy Diaby.

Reagovat
Mato178178

tak mozno hrat carlosa s toresom a neriest koho posadit

Reagovat
Eichel

Ja napríklad vôbec nechápem ten hype okolo AV a som rád, že sa to začína potvrdzovať. Ich fans sa vidia na top 4 a majú nosy hore, ale reálne ten tím na to nemá. Cash je v skutku priemerný obranca, Konsa a Mings je dvojica pre spodok PL. Plus vôbec netušíme v akej forme sa vráti Diego Carlos po takom vážnom zranení a v jeho veku a teda ja osobne nie som nijak odvarený ani z Pau Torresa. Myslím, že obranu skôr držal Albiol než on. Paua by som bral, keby hrám na trojčlennú obranu a potrebujem niekoho dobrého na lopte. Pre mňa je to taký Christensen s hypom. Aj ten hype okolo podpisu Tielemansa mi príde zvláštny a to, že v tíme majú asi 7 stredných záložníkov tiež. Budú v prvej polovici tabulky ale fakt nechápem, prečo by tento tím mal atakovať top4.

Reagovat
Salfovic

Protože od nástupu Emeryho patřili snad mezi top4 a jejich posily vypadaly celkem slibně. Já to naprosto chápu. Byť jsem je viděl přinejlepším na 6. místě.

Reagovat
O.Giroud

od nástupu Emeryho úžasne tieto tabulky

Reagovat
Eichel

Tak United tiež po nástupe Oleho mal snáď prvý polrok skvelé výsledky. Kopec tímov po príchode nového kouča začne hrať nad svoje možnosti a panuje tam eufória. Keby tam je Emery dva roky a je tam vidieť postupný progres, ktorý vyústil k skvelému koncu minulej sezóny, tak tam to chápem. Takto mi príde, že sa to zbytočne preceňuje. A tie posily sú podľa mňa fajn, ale nie je tam jediné meno z ktorého by som bol nejak zásadne odvarený. Asi najlepším menom je Diaby, ale zas koľko ofenzívnych hráčov vyzeralo v Bayere dobre a následne z nich nič moc nebolo? Diaby môže byť kľudne nový Bailey, ktorého má paradoxne tiež Villa a v zásade nič moc okrem rýchlosti neponúkne. Ja ich vidím na také 8-10 miesto. Určite nebudú zlý, ale rozhodne mi neprídu tak kvalitný tím ako sa z nich cez leto začal robiť.

Reagovat
Salfovic

Ale vždyť třeba u Newcastlu to bylo po nástupu Howa podobné. První půl rok euforie a pohodová záchrana a v další sezoně postup do LM. Byť pochopitelně jeho posily byly o něčem jiném.

Reagovat
Eichel

Uznávam, že Howe tam dokázal udržať tú nastavenú výkonnosť po jeho príchode ale skôr si myslím, že on je výnimka. Vačšinou príde nový tréner, nakopne ten tím a postupne to začne upadať. A príde mi, že Newcastle doplnil ten káder oveľa lepšie. Bruno, Trippier, Botman, Pope či Isak by si zahrali aj v tímoch čo hrajú LM. Koho zo súčasnej AV považuješ za hráča pre top tím? Martínez, Watkins a možno Luiz? prípadne keď sa vyhrá tak J.Ramsey?

Reagovat
Salfovic

No vždyť jsem napsal, že posily Newcastlu byly o něčem jiném.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyplatí se vůbec dávat do fanty defenzivní záložníky?

Reagovat
O.Giroud

ak zbierajú góly/asistencie tak jo, ale inak skôr nie iba tak do UEFA fanty kde sa počítajú aj recovered balls. Mohli by niečo také pridať aj do PL fanty

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno Guimaraes dneska krásný 1 bod.

Reagovat
fenixLFC

za 6 mega tam mas lepsie moznosti na cele s gibbs whiteom, ale ten az za par kol, pripadne par moznosti za 5,5. z defnzivnych zaloznikov ked uz niekoho tak len rodriho

Reagovat
smazaný uživatel

Gibbs whitea mám na lavičce, Bruna asi vyměním pro příští kolo za Diabyho.

Reagovat
fenixLFC

nie

Reagovat
Free_player

leda tak Rodrigo z Man City ... i těch čistých kont bude mít hodně

Reagovat
Salfovic

Tohle dával Busby do diskuse, kde to úpně zapadlo, přitom skvělá věc.

https://public.flourish.studio/visualisation/14701224/

Reagovat
oddy

pěkný

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
freshboi

Reagovat
iamek

Understand the agreement between Moisés Caicedo and Chelsea is for a contract valid until June 2031.

Asi hotovo. Silena cena . Mohl by dopadnout jako Cucurella

Reagovat
Miguel19

Nebo Potter...jo aha

Reagovat
martin.b

Aspoň jsme jim zvedli cenu o 15m, ač bych měl vetší radost kdyby šel k nám no

Reagovat
martin.b

Jinak teda 8 až 9 leta smlouva s garantovanými řekněme 250k, ještě aby tam nechtěl…

Reagovat
smazaný uživatel

Takovýho hráče nechtěj.. přišel z prdele světa za drobný a během roku dvakrát trucuje aby si vynutil přestup. Za dva tři roky bude trucovat jim až bude chtít jinam, pokud nebudou úspěšní. Což s tím v jakým stavu mají kádr a jaká je konkurence v lize je dost možný.

Reagovat
r.mrazik

spis trucuje kvuli platu,coz se da pochopit

Reagovat
martin.b

Řekl bych, že trucují hlavně jeho zástupci, prej je to strašná verbež.

https://x.com/rorysmith/status/1690004013607956480?s=46

Reagovat
Nuno čomes

By mě zajímalo, co budou s tou půlkou hráčů, co mají osmileté kontrakty, dělat za dva roky, až budou na ručník

Reagovat
Miguel19

Koupí je Arsenal...

Reagovat
bandwagoner

Reagovat
Maximm9

Nekdo je koupi a budou drazsi, protoze budou mit dlouhou smlouvu

Reagovat
Nuno čomes

A jo já zapomněl že jde o PL. Tam jsou schopni utratit 50 mega i za toho kdo shoří, jen proto, že má ještě smlouvu na 5 let

Reagovat
Sandstorm

Jj bude to legrace sledovat co budou dělat se všema těma Maduekama, Mudrykama a Ugochukwuama

Reagovat
Nuno čomes

Vůbec nevím, o kom mluvíš

Reagovat
Unai

Reagovat
Miguel19

Tvl ta sestava PSG...slušný kam to šejci dotáhli

Reagovat
oddy

Reagovat
Sandstorm

Něco podobného se bude moct napsat zítra až nastoupí Chelsea. Kam to dotáhli Amíci za jeden jediný rok.

Dnes jsem se díval na soupisku Chelsea a vzhledem k utraceným penězům je to strašidelný. Milion hráčů do obrany, naopak neexistující záloha, v útoku pochybní hráči A po dnešku jeden použitelný brankář.

Reagovat
Talker

Tak z těch, co odešli, mi bude chybět akorát Mount - a pak Kante, ale ten byl věčně zraněnej, takže se nedá brát ani jako hráč z lonské sezony. Tohle je něco, co jsem třeba chtěl už tak 2-3 roky udělat, bohužel se to dotáhlo až letos.

Všechno ostatní buď hráči tak do rotace nebo rovnou trash (Auba).

Takže díky bohu za čistku.

Co se týče toho, jak ten tým vypadá, tak do konce přestupáku bude prostě vypadat minimálně nadějněji.

Reagovat
Sandstorm

Čistka dobrá. To ano. Ale...

Utraceno stovky milionů liber a do zálohy aktuálně Enzo, Gallagher, Nkunku. Pak mladý Brazilec a Francouz. Když přijde Caicedo s Laviou tak je to další 150 mil. liber a výsledek nejistý.

Křídla Sterling, Mudryk, Madueke. To je prašť jak uhoď. To aby ještě taky někdo přišel.

Na hrot Broja a Jackson? Jeden po roční marodce a na druhém to ze začátku asi taky nemůže moc stát.

Jestli dá s tímhle Poche TOP6 tak bude bůh.

Reagovat
Talker

Tak obranu máš vyřešenou a kvalitně zdvojenou.

Střed zálohy Enzo-Caicedo a za nimi Santos-Ugo(Lavia?). Za mě v pohodě pro sezonu bez evropských pohárů, rotovat se moc nebude, pokud to nebude vynucené.

Podhrotová trojice Mudryk-Nkunku-Sterling s tím, že za nimi Noni-Gallagher-Maatsen. Tam ještě jeden hráč přijde, protože se zranil Nkunku. Tipl bych na hostování někdo ve stylu Felixe.

Hrot Jackson-Broja/Nkunku. Hráli tam poslední rok Havertz a Auba. V tomhle to je upgrade, i kdyby tam nastoupila uklizečka.

Jako jo, stále musí přijít 2 hráči (Caicedo a AM/křídlo), ale jinak za mě spokojenost v tuhle chvíli.

Reagovat
M0rb1D4S

Tak na tu pozici AM/křídlo má přijít Olise.

Reagovat
Talker

Který je taky zraněný, ne?

Reagovat
Salfovic

Je to vychytralý plán, jak předejít tomu, aby se zranil po příchodu.

Reagovat
Ahoso Widaho

Zrovna Pochemu bych věřil, že s tím něco udělá. On zas nepotřebuje úplně nadupanej kádr.

Reagovat
Salfovic

Mně to zas tak hrozné. Jako jasně, chybí tam prvotří hvězdy jako to útočné trio, Ramos atd, ale jinak to zas není tak strašný.

Reagovat
Sandstorm

Obrana mají lepší než loni a to nehraje Marquinhos, Nuno Mendes, Kimpembe...

Záloha dost prokoukla. A to se do základu nedostal ani Fabián Ruiz.

Jde hlavně o to, že útok bez Mbappeho a Neymara vypadá strašně no.

Reagovat
Manik...

. Masakr

Reagovat
Free_player

a na lavičce taky totální houno

Reagovat
owny✨

Šel by tady někdo do Canal+ napůl?

Reagovat
Salfovic

Dá se tam přepnout na původní komentář ?

Reagovat
martin.b

Nedá, už jsem se tu dřív ptal

Reagovat
Salfovic

Dík. Tak to nic, owny, nebudu platit, abych poslouchal vymrdanýho Bosáka.

Reagovat
martin.b

Reagovat
TaLy___

Z těch všech co tam komentují mi přijde jediný Matúš Lukáč poslouchatelný

Reagovat
Neutron

To vazne? Vsak Lukac uplne drbnuto pracuje s hlasom, situacie, ked zacne kricat a koniec vety uz hovori takmer septom, to je na bombu.

Reagovat
PanAu

Owny search nevydělal?

Reagovat
Unai

Reagovat
Salfovic

A kdo za to může

Reagovat
bbbauch

Posrat se uz pred sezonou? Pockam aspon par kol, nez zalezu do kanalu..

Reagovat
Hokaido

Nemůžu najít, jak se tady posílá zpráva. Ale šel bych do toho, kdyžtak mě nějak kontaktuj.

Reagovat
owny✨

Ozvi se na email canal@owny.cz. Někde jsem myslím měl na tebe kontakt, ale už to nemůžu najít.

Reagovat
Mastný Chobot

tak tam sa teraz zdrzujes

Reagovat
herbage

Reagovat
Front hell

Reagovat
guestikor

Reagovat
owny✨

Reagovat
Pace to P.M.

Reagovat
Unai

Reagovat
teenz

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Vinci

Reagovat
Neutron

Reagovat
Hyrax

Reagovat
TopinB

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Bowie

Reagovat
tweek

dal jsem si hlasitý

Reagovat
Euphael

Reagovat
Nizzie

Reagovat
icemike

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
mojmira

Reagovat
Cobra

Reagovat
tuny

Reagovat
Manik...

Reagovat
Kucka

Reagovat
iamek

McKenna zatím slušný start

Reagovat
fenixLFC

carrick na to ide tiez od podlahy

Reagovat
smazaný uživatel

A taky dobré výkony Hladkého v bráně, podle toho co říkal ve čtvrtek v Prvním doteku Folprechta na Radiožurnálu tak Ipswich měl loni nadstandardní kádr pro 3 ligu, mají nové majitele a McKennovi nechávají volnou ruku a má tam velké slovo, letos nemají cíl jít do PL, ale nedivil bych se kdyby dali aspoň play off

Reagovat
smazaný uživatel

Zdarec lidi, neví tady někdo kdy bude nalosovane 9.kolo? Chtěl bych se s bratrem vydat na Chelsea - Arsenal a rád bych věděl kdy to bude.

Reagovat
oli9

To se bude hrát 21.10.2023

Jelikož jsem se díval a nabizibuu vstupenky a zájezdy na ten den

Reagovat
Arnar Resmusonn

Newcastle funguje zase baví svým pojetím fotbalu a doufám že to tak půjde dál. Howe dělá super práci s Tindallem.

Reagovat
Salfovic

Tindall je kdo ?

Reagovat
Arnar Resmusonn

Asistent, ten borec co gestikuluje stejně jako Howe, někdy i víc

Reagovat
kissak

moc krásně se na to dívalo, ale z jednoho zápasu bych závěry nedělal

Reagovat
Arnar Resmusonn

Myslím to tak, že navazují na minulý rok. Prostě Howe a Tindall od příchodu dělají dobrou práci a snad to bude pokračovat. Je fajn, že se jim daří, aspoň je tak liga zajímavější a navíc s financemi co Newcastle má, nemusí být jako "přestupní stanice" .

Reagovat
kissak

určitě, s tím souhlasím a zatím se daří jet dle pravidel FFP a nejedou se žádné totální finanční bomby, tak snad se bude dařit i nadále

letošní prověrka boje na 4 polích ukáže pravou sílu klubu a kolektivu

Reagovat
Miguel19

BREAKING: Kylian Mbappé has been reintegrated into Paris Saint-Germain first squad.

PSG statement:

“Following very constructive, positive talks between PSG and Kylian Mbappé before game vs Lorient, the player has been reinstated into first team training squad this morning”.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou nevyhráli a už ho prosí aby hrál

Reagovat
teenz

Reagovat
Manik...

Reagovat
Salfovic

Fakt nechápu, jak si někdo mohl myslet, že ho nechají celou sezonu na tribuně.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Neutron

Reagovat
VTID94

Pekná hanba včera najlepšia vec pod Emerym (obrana) včera úroveň prales. Aspoň sa skrotia veľké reči a plány, a začneme sa sústrediť na každý jeden zápas. Každopádne posilniť určite ešte treba...

Reagovat
Mastný Chobot

Aspoň Diaby a Watkins vyzerali vo forme. Ale ostatok veľká bieda, no.

Reagovat
VTID94

Diaby super. Ollie taká klasika a ostatný škoda komentovať

Reagovat
Benzema

No veľké reči si tu mal hlavne ty, čo ťa tak sledujem

Reagovat
VTID94

Myslím že som to moc neprehánal ale toto dostalo aj mňa. Výkon doslova na úrovni 5 ligy nečakal asi nikto...

Reagovat
blade115

Reagovat
Maximm9

Hanba by to byla, kdyby Newcastle promenil vsechny sance. Takhle jako Villa tam dopadne hodne klubu letos.

Reagovat
kissak

hlavně Martinez měl jít ven

z jednoho našeho zápasu bych závěry nedělal

Reagovat
salami

To jsem fakt nepochopil, že ani po přešetření VARem z toho nebyla červená, ale mám ho ve fantasy a i tak dostali 5, tak vlastně dobrý.

Reagovat
kissak

tak nepovedl se vám úvodní zápas, na to se musí zapomenout případně vyvodit důsledky a připravit se na další

Reagovat
M0rb1D4S
Reagovat
Mimalu

mělo to být taky tou zlatou, vypadalo by to mnohem líp

Reagovat
icemike

však utekla fotka už pár dní zpět

Reagovat
j_mrazik

Včera jsem viděl asi 60 minut našeho Arsenalu a je mi hrozně líto Martinelliho. Dostal k sobě na stranu hráče Havertze, který je kombinací Özil 0.5 a Girouda 0.5. Jakmile se k němu něco dostalo, tak byl nebezpečný. Bohužel se všechno tahalo přes Saku, který tam toho taky moc nevykouzlí, když pořád chodí proti 3 protihráčům. Snad to Arteta poskládá příště líp.

Reagovat
Mastný Chobot

Ja si myslím, že to je zámer. Saka je predovšetkým nosič a distribútor, Martinelli je najnebezpečnejší pred bránou v zakončení. To síce úplne nesedí so včerajškom (Saka gól a Gabi asistencia), ale game plan je taký, aby Saka šance vytváral a Gabi ich zakončoval. To je celkom evidentné práve tým, ako ťaháme každý útok cez Saku a Odegaarda hrajúceho väčšinou na pravej osi ihriska.

Reagovat
j_mrazik

Já ten záměr chápu, ale bylo by fajn to mít trochu vyváženější, protože když eliminuješ tuhle stranu, tak jsme poloviční. Nemůžu se zbavit dojmu, že Havertz tam byl včera do počtu. Radši bych tam ESR než jeho.

Reagovat
VTID94

xG

Brentford (2.24) 2-2 (1.48) Spurs

Reagovat
Amon

Zlatý bod. Konečne chceme hrať futbal a napádame rozohrávku súpera. Je tam stále veľa nedostatkov ale to sa dalo čakať. Som presvedčený, že ak by nemusel Romero dolu, tak by sme dva góly nedostali.

Davinson, Skipp, Richarlison a Son veľmi slabé. Žiadne prekvapenie ale.

Naopak Bissouma, Udogie, Emerson, VDV a Maddison dobrý výkon.

Reagovat
Eichel

Mne ten Davinson neskutočne pije krv. Ja som na neho už neuveriteľne alergický a veľmi si prajem ešte jedného stopéra, lebo to sa fakt nedá hrať s tým, čo na tom poste teraz je. Skipp na to podľa mňa nemá a mal by byť keď tak squad player.

Inak sa mi na to ale pozeralo dobre. Po dlhej dobe mám z toho tímu dobrý pocit a verím, že si to sadne a budeme na tom dobre.

Reagovat
jk

Přitom Davinson byl dneska naprosto super. Měl tam asi dvě blbý ztráty ale pro to co hraje Ange je to ideální typ.

Reagovat
Amon

Davinson jeden gól ide na jeho dres. Nespracoval loptu a fauloval. Potom nasledovala gólova akcia kde zostal v zemi nikoho a nebránil Wissu. Po ďalšom zbytočnom výbehu prehral súboj a nasledovala akcia v nastavení, kde Mbeumo spálil tutovku.

Je mizerný a to dlhodobo. V kritických chvíľach chybuje a jeho chyby nás už stali more bodov.

Reagovat
Eichel

taktiež by som mu pripísal ten druhý gól.

Reagovat
jk

Proboha A co udělal dobře? Těchto bias názorů je plná prdel na twitteru, mrzuté, že to člověk musí číst i na ef.

Reagovat
Amon

Aký bias? Niečo čo som napísal, čo nie je pravda? Samozrejme mal tam i svetlé momenty v zápas, pár blokov a nepokazil všetky prihrávky. Bravo. VDV hral prvý zápas a nemal tam podobné blikance ako Davinson. Ale to je rok čo rok rovnaká pesnička.

Reagovat
jk

Udělá faul na půlce a může za gól?! Úplně stejně mužů říct, že kdyby tam VDV zbytečně nešel, Vicario by to bez problému chytnul. CB’s drželi lajnu a chyběl tam Bissouma, který by měl v prvé řadě krýt ty zpětné nahrávky na nabíhající hráče ale byl tam pozdě.

Těchto gólů. Které plynou z toho jak chce Ange hrát budeme letos určitě dostávat dost a gól by to ani nebyl nebýt nešikovnosti VDV.

Jestli se fans chcou zase chovat jak kreténi a kritizovat naprosté nesmysly tak se mají hráči na co těšit. I když DS si kvůli takovým retardům už bloknul socky, chytrej kluk…

Reagovat
Eichel

Pre mňa je to agresívny a nevyrovnaný hráč, ktorý prílišne zmätkuje. Mne to príde ako Romero pre chudobných. A za mňa ten druhý gól ide za ním. Najskôr nespracuje loptu, potom fauluje a z následnej rozohrávky je gól pri ktorom je pozične absolútne mimo aj keď Emerson to mal určite vyriešiť.

Reagovat
Eichel

*Ale uznávam, že som si možno na neho prílišne zasadol.

Reagovat
Amon

Ja si nemyslím, že potrebujeme ďalšie milióny investovať na lavičku. Európu nehráme a je zbytočný luxus. Vychovajme si svojho VDV alebo Romera. Kupili sme mladeho Phillipse na CB z Blackburnu. Dajme mu šancu. Romero, VDV, Davies a Phillips na CB.

Predajme Davinsona, Diera a Tangangu. A investujme balik na fakt hotoveho utocnika.

Reagovat
Eichel

Mne len príde, že osvedčený kvalitný stopér v tom tíme nie je. Romero má potenciál, ale príde mi docela sklenka, plus je na môj vkus dosť agresívny a permanentne mám pri ňom pocit, že vyrobí nebezpečnú štandardku. Potreboval by sa trochu skludniť, takto mi príde viac do 3 člennej obrany než do dvojice. VDV verím, že bude dobrý, ale stále má za sebou len dve dobré sezóny a skôr sa potrebuje vyhrať. Zbytok považujem za nedostatočnú kvalitu na Spurs. Dokonca mi ani nepríde, že by tam mal niekto potenciál (možno Phillips). Aby sa nám nestalo, že sa na dlhšie zraní Romero a budeme sa musieť spoliehať na to, že VDV sa instantne chytí a že to pri ňom dokáže niekto zalepiť. Ale je by som s kludným svedomím predal hocikoho mimo tých dvoch, možno Daviesa.

Reagovat
Amon

Súhlasím s tým Romerom. Vedel by som si predstavit miesto neho niekoho ineho. Ale tazko ho predame alebo posadime na lavicku. Realne sme investovali 100 milionov do Romera a VDV. Potrebujeme aby hrali a investicia sa vratila.

Reagovat
Jesfey

Souhlas

Za mě ale i prokaučovaný. Béčko prohánělo Barcelonu a většina z těch borců zůstala sedět. GLC, Perišič a Solomon měli jít na hřiště nejpozději už v 60. minutě.

Reagovat
Amon

Na Solomona som sa tešil. Perišić dnes ale mizerné cameo IMHO. GLC bude na odchodu, inak si neviem vysvetlit ze nehral miesto Skippa.

Reagovat
Greny

Jak nás všichni podceňují tak dneska jsme měli vyhrat

Reagovat
icemike

Reagovat
John Obi Mikel

Začátek hrůzostrašnej, ale postupně jsme začli být lepší než Liverpool.

Reagovat
Kixi Syhimour

Směšné nasazení v té druhé půli

Reagovat
Greny

Já viděl jen druhou půlku a na to jak nás všichni podceňují tak za mě mnohem lepsi

Reagovat
John Obi Mikel

Buď hodně rád, žes neviděl první půlhodinku.

Reagovat
Greny

Povolit přitáhnout

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Jako ze uvidim 6 lidi v záloze a jej Enzo podá vybornej vykon, to je zajímavý

Sestava katastrofální, Chukwu tam nema co dělat, Gallagher 50-50, Sterling je zbytečná pica s jednim fajn mimentem a zbytek fajn.

Melo se vyhrát..

Reagovat
icemike

Chukwu byl nervózní, ale nakonec se do toho dostal. Maatsen na druhou stranu

Reagovat
Miguel19

Spokojenost. Mohlo se vyhrát, ale stejně tak mohl vyhrát Liverpool, který měl kopat penaltu (opakovačku jsem neviděl).

Ale na to, že se nám všichni smáli, jak ten tým stojí za hovno, tak výkon se mi líbil.

Hlavně Colwill, Chilwell, James, Enzo, Jackson.

Teďka hlavně dotáhnout toho Caiceda.

Reagovat
Busby babes

to byl dost nudnej zapas teda, hlavne druhej polocas teda. a ani jeden tym nevypadal, ze by mel v klidu dat top 4...

Reagovat
Miguel19

Byli jsme 12. a všichni se nám smějí, jak máme průměrný tým. Tak jak můžeme dat v klidu top4?

Reagovat
Busby babes

to rikej jinde a ne me jedna spatna sezona preci neznamena, ze budete ted takhle spatni porad...

Reagovat
avicii

Reagovat
icemike

oba týmy se první půli tlačili dopředu, běhalo se zleva doprava, náhodu to bylo pěkné. Bohužel pak to Pool zabalil...

Reagovat
PP

první byl zábavný.. Druhý k uzoufání.

Reagovat
fenixLFC

takto to fakt nepojde, ta zaloha proti akemukolvek timu schopnemu hrat kombinacne totalne vybuchne. cela nasa defenzivna taktika beztak znie "v klidu, mame najlepsieho golmana na svete". bez DM nemoze hrat szoboszlai napravo a zaroven obaja jota s gakpom, oni si hrozne prekazaju szoboszlai bol az do presunu nalavo totalne neviditelny a zbytocny, po presune ozil, ale tie jeho prihravky dnes stali za prd...rovnako v tomto systeme bez DM nam budu problemy robit diaz a najma salah, ktori zbytocne stracaju lopty. bez kontroly zalohou to bude brejk za brejkom. asponze tentokrat vysli striedania kloppovi a vratil nas do zapasu. skoda sance nuneza, macallister mu to daval hrozne tazko. napriek tomu predviedol viac jak jota s gakpom....

ked do dalsieho zapasu nebudeme mat normalne DM tak sme v haji. situacia je tak zufala, ze by som fakt povedal "bodaj by sme mali lucasa"

Reagovat
dantetomas

Videl som jednym okom zaciatok do golu na 1:1 a potom radsej zobral psy a zenu von. Ale vzhladom na poslednu vetu som o vela neprisiel

Reagovat
eder

Lucas forever

Reagovat
Mastný Chobot

Leivenda

Reagovat
Luc-Luc

To bude tezka sezona zase

Reagovat
blade115

Chilwell, James, a hlavně Enzo, to byly famózní výkony ... Jackson taky super, Sánchez až na tu jednu chybu v rozehrávce jistý, Disasi upřímně překvapil. Ani ne gólem, ale spíš tou klidnou rozehrávkou i pod tlakem od soupeře. Silva už tradičně no, tam ten věk je naprosto vedlejší.

Naproti tomu Chukwuemeka je fakt tragéd. Místo něj ať hraje výš Enzo a na jeho místo Caicedo pls, protože tohle se nedá.. Gallagher aspoň bojuje, ale výsledku taky spíš hrozný výkon. Sterling je zas fajn, jen vždycky dodrbe tu finální fázi. Mudryk velmi podobně, bohužel. Ugochukwa asi nejde hodnotit...

Není to špatný, až / pokud přidáme Caiceda, o dost se to ještě zvedne. Ale hrozný oslabení je Nkunku, tam na tu pozici nutně ještě někoho potřebujeme, nehledě na jeho zranění. Kuduse, ideálně. Úplně tam chyběla nějaká taková desítka, co by podporovala útok, zvyšovala počty ve vápně a byla tam té dvojici do kombinace. Tak uvidíme na konci přestupáku.

Ale na to, že Liverpool měl být světelný roky před námi, tak to člověka naplňuje dost optimizmem.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
avicii

O tých svetelných rokoch ale pochybujem ze niekto od nas hovoril

Reagovat
blade115

To spíš znělo z našich vlastních řad.

Reagovat
O.Giroud

Možno ešte keď sme mali Henda s Fabsom

Reagovat
Talker

Tak v tuhle chvíli jsou na tom zálohou ještě horší než my. My tam máme alespoň Enza, oni tam nemají nikoho.

Tohle jsem psal před měsícem než pustili všechny záložníky.

Reagovat
mesyas

Chukwuemeka měl jít hostovat protože toho má v dospělem fotbale odehráno strašně málo, zesral se ještě v šatně a ani se mu nedivím, první zápas sezony, asi jeho třetí zápas v základu a hned proti Poolu. Co bys čekal od 19 letého kluka. On je to vleký talent, ale taky si myslet, že hodit ho proti Kloppovi a zkušeným hráčům, aby zahrál dobře je snad hodně naivní.

Reagovat
blade115

No já třeba nechápu, proč nehrál Santos. Parádní příprava, parádní juniorské mistrovství, u něj bych se divil, kdyby se takhle zesral. A i by tam seděl víc profilem.

Reagovat
icemike

Sterling fajn???? Vždyt byl na vystřídání od 5. minuty. Nemít vedle sebe dominatního Jamese, tak má tak známku 3,1 z 10. Každé 1na1 dojebal, protiútoky dojebal, být tam Mudryk nebo Madueke, první poločas by dopadl jinak.

Chuk dost často dostal balon mezi 3, v jeho věku si s tím nakonec poradil jakž takž. Problém je, když je v sestavě spolu Gallagherem, oba byli včera poloviční hráči.

A Sánchez rozhodně jistota nebyl.

Reagovat
blade115

No jasně, za příšerný výkon Chuka může Gallagher..

Co udělal Sanchez špatně mimo té jedné mizerné rozehrávky? I ty střely zpoza vápna, které nakonec letěly nad, solidně kryl a možná by je i měl, kdyby bývaly letěly na bránu. Navenek se to zdá jako samozřejmost, ale po Kepovi, co v tomhle neměl nárok, to člověk cení velmi. K tomu bych asi úplně neignoroval fakt, že Sanchez neměl snad ani týden tréninku s týmem..

Reagovat
Luc-Luc

Taylor famozni vykon hajzl hnusnej

Reagovat
masina_LFC

pískal úplne v pohode

Reagovat
O.Giroud

tiež mi nevadil možno akurát u tej karty Arnolda, za čo dostal Mac to je taká tá situácia, že ok za toto karty ano, ale pochybujem, že to bude nejaké pravidlo a ujde sa to akurát pár nešťastníkom.

Reagovat
blade115

2 zářezy vůči Live - na začátku měl jít ven Chukwuemeka a pak se měla kopat penalta. Ale za druhou situaci může VaR, ne Taylor. Pokud je jde o ty kontroverzní žlutý - to prostě jen dělá v souladu s novými pravidly, to není z jeho hlavy. Takže na něj podle mě velmi solidní výkon, většinou má tendence ty zápasy totálně zabít.

Reagovat
fenixLFC

za tu druhu situaciu moze aj Taylor, pretoze sa ani len nesiel pozriet a vyhodnotit sam. namiesto toho alibisticky nechal rozhodnut inych. beztak verim ze mu to nevyvratili s tym, ze sa nejedna o clear and obvious error

Reagovat
O.Giroud

A načo by to išiel vyhodnotiť sám? Veď na to tam sú tí rozhodci pri VARe, to v takom prípade nemá dôvod aby tam boli a každú blbosť išiel skontrolovať sám.

Reagovat
fenixLFC

lenze on to ma kontrolovat sam, on je ten kto rozhoduje o kazdej situacii a ma finalne slovo. on ma rozhodovat o "kazdej blbosti" oni su tam na to aby mu k tomu poskytli podklady a mozno radu, ale on to musi vyhodnotit, on prebera zodpovednost

Reagovat
O.Giroud

V podstate rozhodol, že ruka nebola. Potom má prísť na radu videorozhodca a povedať mu, že či sa má ísť na situáciu pozrieť a prehodnotiť.

Reagovat
fenixLFC

to je to co pisem, ze mu povedali ze to nie je jasna chyba. realne by sa ale mal ist sam pozriet na KAZDU situaciu. rovnako ako nestaci, ze postranny zdvihne zastavku na to aby to bol ofsajd, tak by nemalo stacit aby mu to len povedali.

plus teda ked hovoris ze v podstate rozhodol ze ruka nebola tak sa vraciame k prvej reakcii- vyhodnotil to debilne on a nie VAR

Reagovat
O.Giroud

No ale to je iná debata a o tom sa nebavíme či teraz miesto každého volania by rozhodci mali ísť automaticky hneď k videu. Ale teraz to je nastavené tak, že tam je rozhodca pri videu a teda tú zodpovednosť preberá on. Zas sa tu nehrajme, že to bola tak jasná ruka, ktorú by videl človek aj keby bol otočený.

Reagovat
icemike

právě že to vyhodnotil správně a var mu dal za pravdu. A Takhle var funguje

Reagovat
Busby babes

no a on presne to udelal. rozhodl sam

Reagovat
blade115

Reagovat
Busby babes

ale on s tim VARem komunikuje, rekne jim jak situaci videl a pokud mu VAR nerekne, ze to videl spatne, tak nema duvod jit k monitoru.

Pokud rekne: videl jsem ze ho to trefilo do ruky, ale mel ji u tela a proste jen nestihl zareagovat... tak tam nema co by mu VAR nejak rozporoval.

Reagovat
Maximm9

Zase neblazni s tim Chukwuemeka, jak s nim byl v kontaktu, tak tu nohu jasne stahoval a kolikama se ho ani nedotknul, za me spravne posouzeno. Penalta za ruku byla jasna za me

Reagovat
blade115

Šel tam jak idiot a za podobný zákroky už v minulosti šlo do sprchy mnoho borců.. Nebylo o čem za mě.

Reagovat
Busby babes

ja jsem celkem rad, ze za takovehle nastrelene ruce penalty nejsou.

Reagovat
blade115

No mi teda nepřišla úplně v přirozené poloze, já bych pískal určitě. Ale pravda je, že s tím, jak se pravidla skoro každý rok mění, tak ztrácím přehled, co vlastně je a není ruka.

Reagovat
Busby babes

tak mel ji nekde pred hrudnikem, ne?

jinak takhle: The ECHO understands that the penalty not awarded due to VAR officials deeming the proximity of Diaz's header making contact with Jackson, whose arms were tucked in, ensured he had no time to react following the effort from the Liverpool forward.

coz proste je subjektivni rozhodnuti a treba pro me to je ok, jini to budou videt jinak no.

Reagovat
Salfovic

Však rozhodčí to budou taky pískat podle subjektivních rozhodnutí. Prostě další šedá zóna.

Reagovat
Busby babes

od toho na tom hristi jsou.

Reagovat
icemike

za co měl jít ven? za šmrcnutí do ruky? Vždyt to byla simulace jako kráva od stopera poolu. A Jackson nerozšířil své tělo, ani nezabranil přímé střele.

Reagovat
blade115

Jojo, naprosto adekvátní souboj a Jackson svoji ruku v podstatě neovládá, takže cajk.

Reagovat
blade115

A každopádně byl teda zastíněnej výkonem Bosáka, protože horší komentatorský představení jsem už teda dlouho neslyšel.

Reagovat
avicii

Pomýliť sa môže každý ale on ma totálne nedostatky a konštatuje ich tam s prehľadom

Reagovat
icemike

Bosáka limituje, že sleduje EPL teprve 2 roky

Reagovat
Jesfey

Fans Liverpoolu si stěžují na rozhodčí, to je fakt komedie

Reagovat
avicii

Hrali sme ako tak dobre do toho druhého neuznaneho gólu.. druhý polčas des.. vyzdvihnem Alissona, asi 2 alebo 3 vyborne zákroky... Szobo a Maca sa snažili ale bez DMka to neutahaju... zlatý bod pre nas

Dúfam ze Henry a Klopp majú po zápase sedenie kde sa budu rozdávať peniaze na nových hráčov

Reagovat
SCELO

Reagovat
fenixLFC

evidentne po caicedovi nejde o problem penazi, ale ze nemame moc moznosti koho vlastne zobrat

Reagovat
dantetomas

A to nie je vo francuzku nejaky silny, lacny african, sice bez inteligencie, techniky a discipliny, ale pripraveny bojovat?

Reagovat
avicii

Reagovat
Benzema

Reagovat
Salfovic

Nebo by mohl rovnou Klopp vyrazit na lov do Středozemního moře.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
martin.b

Tak to celkem zjevný, stačí si na tm vyfiltrovat dmka a hned vidíš, že Caicedo je poslední co splňuje určitý parametry, ok pro nás by byl teď zlatej i ten amrabat, ale zbytek nás krátkodobě nikam neposune, což je problém a proto se i nejspíš zbláznili s těmi 110m + sell-on clause.

Reagovat
fenixLFC

pokojne nech mi poslu steam ucet liverpoolu, kupim im posledne FM za 650 korun aj s navodom ako si vyfiltrovat DM s klauzulou

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
icemike

už je za 650? hmmm

Reagovat
fenixLFC

musis vediet kde kupovat na steame furt stoji 60 eur

Reagovat
icemike

Ale od příštího roku má být prý revoluce. Tak nevím, zda nepočkat

Reagovat
avicii

Je dobre ze peniaze sú, na vhodné posili by mohli ukázať scauti

Reagovat
cr7sux

Poprosím kód na ef fantu?

Reagovat
Whitemedia

Taylor odpískal dobrý zápas. Poprvé jsem neměl chuť vrazit mu rybičku přímo do krku.

Reagovat
Csaplárova past

Arsenal jedna dobra sezona a uz sis je pridal do oblibeneho tymu?

Reagovat
Maximm9

On je fanda Havertze

Reagovat
jk

Reagovat
Whitemedia

Nemůžu za to, že tuhle funkci EF nemá.

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
PP

ty vole.. Možná to udělal ze škodolibosti..

Reagovat
mesyas

Rekni Karfiolovi at me odbanuje

Reagovat
icemike

mnoooooo, pár kokotin tam bylo.

Reagovat
VTID94

Nicolo Schira:

A club from #PremierLeague have shown interest in #Juventus’ winger Filip #Kostic and they are preparing an official bid to submit to #Juve in the next days. If arrives an offer around €15-20M, the serbian player could leave.

Reagovat
Talker

Souboj 2 týmu bez zálohy. Respektive se zálohou na úrovni sestupu, kdy nas taha výše Enzo.

Prvních 20 minut to smrdelo pruserem. Pak jsme to dokázali vyrovnat herně a druhý poločas dominantní.

Takže na první zápas rozhodně fajn, je škoda, že z toho nejsou 3 body. Je potřeba dotáhnout jednoho záložníka do základu.

Caicedo je v tuhle chvíli must pro oba týmy.

Reagovat
Maximm9

Ty penize za Caiceda jsou uplny nesmysl, ale kdyz jsem videl toho Conora dneska, tak at to tam Beohly posle.

To bude uplne o necem jinem, navic se Enzo bude moct posunout trosku vice a bude platny do ofenzivy.

Ten Enzo je proste fantasticky, neskutecny prehled, porad se ohlizi za sebe a pak to chudak musi davat na Sterlinga, ktery do zadrbe.

Reagovat
Whitemedia

A to zrovna dnes Conor jeden z jeho lepších výkonů.

Reagovat
icemike

od 40. minuty, do té doby klasický "na zabítí, ale aspon běhá" conor

Reagovat
Talker

Za mě Gallagher slušný výkon dneska. Po tom nervozním začátku se rozjel a byl za mě dobrý. Každopádně on není DM (což na začátku hrál), takže to nebylo úplně ono .

Reagovat
TopinB

Reagovat
teenz

Enzo je totalni hrot.

Reagovat
Miguel19

Enzo Fernández's game by numbers vs. Liverpool:

117 touches

100% take-ons completed (2/2)

90% pass accuracy (83/92)

17 passes into final ⅓ (most)

10 passes into opp. box (most)

7 crosses

6 duels won

2x possession won

2 chances created

2 through balls

2 fouls won

Možná nejlepší zápas od něj u nás. Jako pokud mu přivedeme top CDM, tak prostě v tomhle ohledu máme vystaráno.

Reagovat
Kixi Syhimour

skvělý výkon

Reagovat
Benzema

Dnes bol skvely

Reagovat
Svatej

Reagovat
Salfovic

Nejvíc v Chelsea nebo v zápase ?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Hlahart

Pokud tenhle zápas byl k ničemu dobrý, tak k tomu, že i posledním pochybovačům dokázal, že oba týmy potřebují Caiceida.

Reagovat
Miguel19

Simon Phillips

@siphillipssport

·

1m

Tottenham are in talks to sign Romelu Lukaku!!

Ano ano, pojďme.

Reagovat
Whitemedia

POMEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Amon

Ja by som teda nebol proti. Ale hosťovanie a polovica platu.

Reagovat
Maximm9

Zadna hostovacka. My vime, ze mate 100mega

Reagovat
Amon

Pochybujem zeby Levy poslal peniaze z Kanea do Chelsea. Fans by ho zjedli. To nejde.

Reagovat
blade115

<3 Poprvé za svou existenci by ten klub udělal něco prospěšnýho.

Reagovat
jk

Alfredo Pedullà? Tenké nějaký Romano z wishe ne?

Reagovat
Miguel19

Asi jo

Reagovat
Whitemedia

Pedulla je legenda, ten při Sarriho a Jorginhově příchodu do Chelsea každý den čaroval, to není žádný debílek z wishe.

Reagovat
jk

ok

Reagovat
Phillipinho

Pedulla tu byl driv nez Romano.

Reagovat
Salfovic

Nastavení (oznámené) zápasů prvního kola.

Burnley 5+6, Arsenal 3+7, Bournemouth 1+6, Brighton 1+7, Everton 1+6, Sheffield 1+5, Newcastle 10+5, Brentford 11+4, Chelsea 6+5.

Takže se po těch proklamovaných dlouhých nastaveních slehla zem.

Reagovat
fenixLFC

nepovedal by som, v kazdom tom zapase sa nastavovalo aspon jeden polcas pomerne dost (s vynimkou sheffieldu).

Reagovat
Salfovic

Až na extrémní první poločasy v Brentford a Newcastlu, kde se sešlo několik ošetřování a varů je to takovej standard, viz nastavení druhých poločasů v rozptylu 4-7.

Reagovat
John Obi Mikel

Jak dlouhý bys je chtěl?

Reagovat
Salfovic

Klasicky 1+3.

Reagovat
Likan7

Tak se po nich asi zem neslehla ne? Nebo ti přijde, že to jsou malý nastavení?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Až na ty dva extrémní případy nevidím rozdíl s loňskou sezonou.

Reagovat
Likan7

Jo takhle, to myslíš. To asi ne...uvidíme co dál, každopádně to beru v porovnání s klasickou 1+3

Reagovat
fff

Inak neviem, ci napr aj Caicedo je dost na to, aby zachránil tu nasu defenzivu.

Ked tam bol Mane, Firmino, Salah, Hendo, Wijnaldum, Fabinho a napr aj Ox, tak ked sme isli pressovat, tak to malo system, hraci o sebe vedeli a mimo výnimiek nepressovali izolovane ale systematicky, spolocne a v tom bola nasa sila.

Ten aktuálny kadet je od tohto neskutocne vzdialeny a dnes (a aj minulu sezonu) sa to neskutočne ukazovalo. Diaz, Szoboszlai alebo Gakpo idu akoze pressovat, ide tam ten hrac sam, jednou narazackou sa cez to super dostane, potom uz nam tam chyba hrac a v rýchlosti idu na nasu obranu, zas jedna narazacka a uz je super na hranici sestanstky. Iba dnes toto Chelsea robila snad kazdych 5 minut, to bolo absolutne utrpenie nas dnes sledovat.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Benzema

Reagovat
PP

ale MacAllister se mi hrozně líbil. Na MS úplně a i včera byl jeden z mála, co dělal věci správně.

Reagovat
SCELO

Reagovat
cristiano.K.

Pohlídat si Salah postavení u neuznaného golu, tak bychom vyhráli rozdílem třídy. Ten moment nás paradoxně položil a pak je potřeba si přiznat, že CFC byla o něco lepší.

Ta ruka byla uplně jasná, tohle je prostě smutný, když se člověk zamyslí kolik VAR stojí a jak moc v nepřirozené poloze ta ruka byla.

Reagovat
Busby babes

mas to vys, ale prej to vyhodnotili jako ze to bylo z bezprostredni blizkosti a nemel cas reagovat.

Reagovat
PP

toto vyhodnocení o blízkosti se podle mě rozhoduje na základě hození mince..

Reagovat
Busby babes

tak tohle je proste subjektivni a kazdej to bude hodnotit jinak.

Reagovat
salami

Tak týmy, co aspirujou na top 4, by podle mě Chelsea rozdílem třídy porážet měly.

Reagovat
Miguel19

Sources have said a £115m move for Caicedo is now being finalised. The deal will be £100m+£15m in add ons, with Brighton getting a sell on clause. Chelsea want a medical in next 48 hours. (@JacobsBen)

Sell on clause? Ty s námi slušně vyjebali.

Reagovat
Swarley

Spis tusi, ze Caicedo v budoucnu vyjebe s vama, jak ted vyjebava s nima

Reagovat
avicii

Reagovat
icemike

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Miguel19

Reagovat
blade115

Po 2 promaroděných sezónách ho pošleme zadarmo Saudúm ...

Reagovat
Salfovic

Tím jim to natřete

Reagovat
herbage

Smlouva na 8+1 roku, ten pak leda odejde zadarmo do Arábie

Reagovat
Mastný Chobot

zachvilu tych hracov budu podpisovat na 20 jak hypoteky. Som celkom zvedavy, co to spravi so schopnostou Chelsea nakupovat za 5+ rokov, ked budu mat v uctovnictve este stale desiatky milionov v nakladoch za kadejakych Mudrykov, Nkunkuov a Fofanov, ktori uz davno nebudu v klube.

Reagovat
Whitemedia

Náklady na pět let.

Reagovat
blade115

Tak pokud z klubu odejdou, tak se přece jednorázově odepíše celá jejich zbývající hodnota..

Reagovat
Mastný Chobot

Funguje to tak? Ja som mal za to, ze to je ten dovod preco davate tak dlhe kontrakty, aby ste cez to ojebali FFP

Reagovat
Busby babes

no vsak jo, ale kdyz pak toho hrace prodas, tak jde jednorazove jako zisk.

https://www.youtube.com/watch?v=JjQUDC3wgjo&t=1s

tady to mas ukazany na prikladu Maguire.

Reagovat
blade115

A jak bys chtěl amortizovat aktivum, který už nemáš?

Dlouhý kontrakty se samozřejmě dávaly mj. proto, aby se náklady rozložily do více let. Ale pokud hráč odejde dřív, tak se jednorázově odepíše a původní amortizační plán jde do háje spolu s hráčem.

Reagovat
vitasrp

Samozřejmě, že to tak funguje, je to klasická amortizace.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Salfovic

Počkat. Chelse koupí Caiseda za 100, za rok ho prodá za 20 a v rámci FFP bude na 0 ?

Reagovat
blade115

No to jsou mi ale počty..

100 mega rozloží na maximum 5 povolených let. Za rok teda odepíšou 20 mega, zbývá 80. Prodají ho za 20, což znamená +20 cash a -80 zbývající hodnota. Takže -60 do P/L.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Salfovic

Tak to jo, mě zmátlo to odepsání a přimotal jsem do toho FFP.

Reagovat
Busby babes

kdyz nebudou v klubu, tak nebudou mit jejich naklad v ucetnictvi.

Reagovat
avicii

Nepozerate zápas Getafe Barca? to je tam teda slušná cigancina v tej la lige, tam keby majú tie prísne pravidlá co zaviedla PL o zdrzovani a protestoch tak to tam už museli ukončiť

Reagovat
Miguel19

To je naprosto příšerný

Getafe je strašně odporný tým. Ti snad nemůžou mít žádné fanoušky.

Ale Raphinha je idiot. Nechal se dobře vyprovokovat...

Reagovat
Visca el barca

Mají. Chonga

Reagovat
Manik...

Reagovat
avicii

Tam bolo toľko wtf momentov a to som videl zatiaľ posledných 20 minút prvého polčasu ten Araujo jak dostal za protest ten hráč Getafe zltu a potom tam tahahal rozhodcu za ruku tam mala byt hneď druha jak tam behala celá lavička Getafe aj po ihrisku po tom lakti Rafinhu

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Salfovic

Nejvtipnější byl ten Araujo, jak chytil míč oběma rukama nad hlavou, bez karty

Reagovat
Jordi Alba

Ještě celkem slabej odvar, holt první kolo. Doporučuju sledovat častěji.

Reagovat
avicii

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Miguel19

BREAKING: Moisés Caicedo to Chelsea, here we go! Agreement reached and sealed right now — it’s gonna British record transfer fee

£115m fee plus sell-on clause included for Brighton.

Medical tests, booked.

Caicedo will sign until June 2031 with option until 2032.

Boehly uvařil

Reagovat
Salfovic

115m včetně/bez bonusů?

Reagovat
Miguel19

100+15

Reagovat
iamek

Moisés Caicedo přestoupí z Brightonu do Chelsea, která zaplatí rekordních 115 milionů liber bez bonusů. Jednadvacetiletý záložník se Blues upíše do roku 2031 s opcí na další sezonu.

Reagovat
Salfovic

Šílenost

Reagovat
Miguel19

The add-ons in the £115m deal taking Moises Caicedo to Chelsea will be in three parts.

One third based on European qualification

Two thirds based in appearances

Ornstein.

Reagovat
iamek

Zapomněl jsi na poslední větu - #CFC offered more guaranteed up front than £111m agreed with Liverpool

Reagovat
M0rb1D4S

A co to má jakože společného s tím, že ta částka není bez bonusů, ale s bonusy?

Reagovat
Hlahart

Tak pokud nejsou tyhle dvě věty v rozporu, tak jsou minimálně nešťastně napsaný: #CFC offered more guaranteed up front than £111m agreed with Liverpool, bych si teda takhle bez dalšího vyložil tak, že up front zaplatí CFC více než 111m. Ale samozřejěm je možný, že těch 111m tam slouží jako jen označení toho balíčku nabídku Liverpoolu

Reagovat
M0rb1D4S

Takové částky se nikdy neplatí celé v jednu chvíli. Enzo se taky kupoval za 106 mega, ale v 6 splátkách, kde ta první tzv. guaranteed up front byla 30 mega. Takže jsme Brightonu v naší nabídce ve výši 100 mega + 15 mega bonusy nabídli vyšší tu první splatnou částku.

Reagovat
Hlahart

Já vím, ani to nerozporuju. Jen říkám, že souhlasím s iamkem, že ta věta, kterou sem dal, je podle mě teda minimálně zavádějící

Reagovat
Hlahart

Ale jinak ze zbytku textu mně taky vyplývá, že těch 115m v librách je finální částka

Reagovat
blade115

Je to hnus, naprosto skandálně přemrštěná částka. Ale bůh ví, že my Caiceda prostě potřebujeme a svět potřebuje, aby ta otravná sága už skončila.

Reagovat
PanAu

No lepší být za blbce s Caiceidem, než být za blbce s Caiceidem v Liverpoolu, ale ta cena je k smíchu každopádně se na nej hrozne těším, bude dělo.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Whitemedia

Romeo Lavia is set to join Chelsea from Southampton. (@SamiMokbel81_DM)

taky teda vítej

Reagovat
Miguel19

Snad hrajeme ještě na nervi Liverpoolu. Tohle je píčovina a vyhozených 50 mega. Radši ať se koupí ofenzivní hráč...

Reagovat
M0rb1D4S

Koukám, že ty už jsi z toho taky na nervy

Reagovat
Miguel19

Mám je měkký no.

Reagovat
M0rb1D4S

Neboj se, on se stejně koupí i ten ofenzivní hráč

Reagovat
Miguel19

To už jsem v pohodě. Ten defenzivní záložník byl nejdůležitější pozice, co se musela vyřešit.

A Olise stejně bude ready až tak za měsíc minimálně...

Reagovat
M0rb1D4S

To ano. Ta pozice se měla řešit už po odchodu Matiće, akorát vždycky vedení začalo řešit všechno ostatní

Reagovat
PanAu

A teď za 50 střelíme Conora.

Reagovat
Salfovic

Liverpoolu.

Reagovat
PanAu

Tam za 70

Reagovat
fenixLFC

ufff

Reagovat
RKBoy

Caicedo/Lavia - Enzo/Santos/Gallagher?

ešte zohnať niekoho na podhrot kým je Nkunku zranený, Chuk ak aj ostane na to ešte nemá a základ proste hrať nemôže.

Reagovat
Error

bych dal na hriste vsechny, Enza na 10, za nej Caicedo-Lavia.. neprustrelne, titul do Vanoc

Reagovat
BenB

Reagovat
Mastný Chobot

Gotta catch 'em all

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Error

Slonina zacal v Eupenu luxusne, 0-5

Reagovat
VTID94

Tak na Harrisona sme sa vybodli. Vraj zranený ešte na 5 týždňov Zaniolo by mal prísť na hosťovanie plus opciana nákup

Reagovat
salami

Zaniolo je typologicky docela slušná náhrada za Buendiu, ne?

Reagovat
VTID94

Hej ten je fajn len mu musí vydržať zdravie. Co bohužiaľ moc nedáva

Reagovat
fff

Tak do Chelsea zrejme aj Lavia .

U nas bol problem s nim najma to, ze sme skratka nechceli dat 50m, Chelsea vraj tusim ponukla 55, takze tam to u nas asi konci.

Som velmi zvedavy co bude dalej. Spominalo sa viacero mien, Florentino Luis z Benficy, Doucoure z Crystal Palace, Fofana z Monaca, Sangare z Eindhovenu, Palhinha z Fulham, Thuram z Nice.

Reagovat
fff

Podla mna, ak toto nevyriesime dobre, tak budeme mat velky problem bojovat o LM.

Reagovat
fff

Plus teda este stoper by sa hodil.

Reagovat
Hlahart

To mně přijde jako docela velkej rozptyl v kvalitě i ceně. Třeba Palhinha by šel podle mě za strašný prachy

Reagovat
fff

Jop, plus ma myslim uz 28 rokov, takze ten by mi daval zmysel asi najmenej. Ale spominal sa aj on.

Reagovat
stiflerovamama

Ja očakávam, že vysolíme nakoniec veľké prachy za niekoho z PL, Doucoure, Palhinha, mne by sa celkom páčil aj Kamara z AV.

Reagovat
fff

Mne sa osobne z tych mien paci najviac asi Doucoure.

Druha vec je ta, ze realne by sme potrebovali dvoch.

Reagovat
vodka

být váma, tak beru Palhinhu, u něho nerozumím, proč se do tolika let zajebaval v portugalsku, hraje s obrovskou intenzitou...

Reagovat
salami

28 let, momentálně na marodce a Fulham za něj chtěl už od West Hamu asi 60M liber, pochybuju, že půjdou výrazně níž, takže s tim bych moc nepočítal, hráč je to ale skvělej a Liverpoolu by mohl vyřešit velkej problém.

Reagovat
Hlahart

Pro Doucoureho by to byl imho hroznej skok... Já osobně bych bral asi Sangareho teda. Zkušeností už má taky dost, velkej, silnej, loni jsme ho myslím taky dost chtěli (?)

Reagovat
fff

Mne pride chalan dost tazkopadny a malo dynamicky, co podla mna pre nas bude dost podstatne.

Reagovat
Mato178178

a fabinho taky nebol?

Reagovat
SCELO

Reagovat
Mastný Chobot

Heh, Kamara? Ten mi vždy prišiel, že nemá poriadne ani na AV

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Greny

Pěkně je sudí na konci řízl a podržel united

Reagovat
Mastný Chobot

Tak to je brutálny výsledok pre Wolves. Výborný výkon, to malo byť za 3 body, ale to by Cunha, Neto alebo Silva museli vedieť poriadne zakončiť. Penalta na konci asi mala byť, ale bola by dosť prísna.

Reagovat
Greny

Co by na ni bylo prisneho??

Reagovat
Mastný Chobot

Bol to nefér zákrok, ale popravde si nepamätám, kedy naposledy také niečo rozhodca pískol. A takých situácií býva za zápas dosť.

Reagovat
Greny

Polsko - Argentina a ještě menší kontakt... Jde o to že nehrál balon

Reagovat
Mastný Chobot

Môže byť, to si nevybavujem. Ako vravím, asi to penalta podľa pravidiel je, ale rozhodne sa to vždy nepíska a povedal by som, že sa to v drvivej väčšine prípadov nepíska.

Reagovat
John Obi Mikel

Viz odkaz (youtube) dolejš.

Reagovat
Busby babes

tak oni ty zakonceni meli vzdycky docela tezky, malej prostor, z otocek a tak...

Reagovat
Mastný Chobot

Každý z tých troch mal šancu, ktorú mal zakončiť lepšie. U Neta a Silvu to zakončenie pravidelne zlyháva, Cunha tam pri tej tyčke sklamal (ale inak hral fenomenálny zápas).

Reagovat
Busby babes

ja nechci rict, ze nemohli zakoncit lip, jen ze to proste meli pokazde docela tezke a ne zrovna idealni pozici/situaci no.

Reagovat
PP

na druhou stranu, bylo to pokaždé docela blízko, takže ten prostor tam byl.. Onana výborně pozičně.

Reagovat
vodka

penalta by byla asi picovina, kdyby piskl, ale jinak hrali wolves skvele. na to, ze jsem je cekal vicemene v rozkladu po odchodu lupeteguiho, tak super. Ait Nouri do budoucna pujde za 50 micu

Reagovat
Infernoqt

Wolves nikdy nezakončili, neměli z čeho brát tři body.

Reagovat
Frony

Reagovat
Mastný Chobot

wtf

Reagovat
Tomanatura

No maji pres sebou jeste hodne prace, s timto by neuhrali ani pohary

Reagovat
Registrujisejenproto

Totalni zarez vlku, united zase ve starych kolejich

Reagovat
Busby babes

Dobre rozhodci, jak udelal drama jako ze se jde kouknout.

No jak jsem vcera psal, ze Pool ani Chelsea nevypadaji jako tym na top 4, tak my teda dnesak taky ne. AWB fajn, Sancho to docela ozivil ale zbytek teda bida. rekl bych, ze ETH bude hodne nasranej z te organizace. Zaloha totalni pruchodak, Casemiro nestihal, navic mu nikdo moc nepomohl...

zlaty 3 body. Jo a penlatu bych nepiskl, takovych srazek je docela dost v zapasech a malokdy to golmanum pisknou no.

Reagovat
Greny

Jenže v těch srážkách většinou ten brankář boxuje balón nebo se ho dotkne zde šel úplně do lesa a regulérně ho smetl

Reagovat
Registrujisejenproto

pry srazka

Reagovat
Busby babes

akorat ze vubec. v sobotu jsem se smal tomu, ze Vicario sestreli frajera co akorat vystrelil. v cem je to jiny nez tohle, kde Dawson hlavickuje a pak dostane.

Reagovat
iamek

Reagovat
Greny

Dobře tak to pojďme nepiskat ani na druhou stranu v čem to bude jiný když to brankář vybočuje a pak dostane

Reagovat
Busby babes

viz niz. Golmanum se z nejakeho duvodu tyhle zakroky casto nepiskaj.

Reagovat
Greny

Takže vlastně obhájení zákroku je jen že to je brankář a i když je to faul a nedovolené tak se to nepíská tak to není penalta

Reagovat
Busby babes

uprimne, bez s timhle nekam, nebavi me to. jen popisuju jak se tyhle zakroky golmanum casto piskaj, respektive nepiskaj.

Rozhodci to tak delaj dlouhodobe, tak proc bych mel povazovat za nejakou krivdu, ze to tak udelali zas?

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/DaleJohnsonESPN/status/1691193340438429698

viz tohle. je to celkem casty. golmanum projde proste i vrazda u takovych situaci. Nechapu proc, ale je to tak. v tomhle ohledu ten Onanuv zakrok a jeho nepisknuti neni nejak vyjimecny.

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
Busby babes

za a) nerikam, ze se to NIKDY nepiska.

za b) jak je to stare?

za c) jina soutez.

za d) kdyby to pisknul, nereknu ani slovo

Reagovat
John Obi Mikel

a) Neříkám, že říkáš, že se to nikdy nepíská

b) MS2022

c) jiná soutěž, stejná pravidla

d) Radku Příhodo, jsi to ty?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Svatej

Reagovat
vodka

Reagovat
Čenda

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/DaleJohnsonESPN/status/1691195786065846272/photo/1

a tady je i vysvetleni VARu v tom lonskem pripade, stejna logika se da aplikovat tady

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
stiflerovamama

zrážok

Reagovat
Mihi

zrazka jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

pokud to chceš brát dle prvního zápasu pak Magpies jsou aspirantem na titul

Reagovat
Busby babes

ten jsem nevidel, Villa prej dost marna dozadu?

Reagovat
kissak

celkově to byl krásnej ofenzivní fotbal pro diváky velmi atraktivní

i přes nějaké menší nedostatky si to naše obrana pohlídala a v tom byl rozdíl od Villy

neskutečné představení Tonaliho, který jakoby s týmem hrál již "x" let byl prostě všude

ale byl to první zápas, kdy se vše dolaďuje a tak bych Villu neodsuzoval ani nás nepasoval do role nějakých favoritů

Reagovat
Čenda

Reagovat
vceradnesazitra

Penalta jasná ne?

Reagovat
bbbauch

Jak bylo to zaklinadlo co zafungovalo u Arsenalu? EtH out?

Reagovat
iamek

Suché triko

Onana mě dneska docela překvapil. Tři parádní zákroky na čáře, centry sbíral v pohodě . Jen má takový zvláštní styl chytání. Vypadá jak na koksu.

MOTM AWB a druhý poločas směrem dozadu fajn Shaw. Od ETH střídání docela dobra. Sancho a Eriksen slušný nástup a kapanek se to rozpohybovalo. Rash potřebuje na křídlo a celkově mi přišel dost těžkopádný. Snad nenabral svalu přes léto až moc.

Otresny výkon od Garnacha, Mounta a vůbec se mi nelíbil Bruno, ale ten aspoň rozjel gólovou akci.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

cely ten stred totalne pruchodak, ti si tam z nich delali prdel a prochazeli jak chteli, hrozny

Onana na prvni zapas super, z toho jsem mel nejvetsi obavy

Reagovat
mr.Silver

Šílenost od United, velká škoda pro Wolves, toto měli vyhrát.

Reagovat
Infernoqt

měli jednu dobrou šanci. Kromě posledních 10 minut neměli souvislý tlak. Tři body zůstaly, kde měly.

Reagovat
Salfovic

Tak to musela být 200% šance, když měli xG přes 2.

Reagovat
PP

vždyt jen ve 2. poločase to tam asi 3x trefilo dobře postaveného Onanu..

Reagovat
sound la

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, Wolves si minimálně bod zasloužili. Čekal jsem, že pískne penaltu, Onana ho tam zboural bez odehrání míče. Mount v prvním kole navázal na loňské výkony od nás, snad bude v tomto duchu pokračovat

Reagovat
bbbauch

Az na toho Mounta, ten by se mohl probrat.. ale zatim vsechny jeho vykony velka bida

Reagovat
Mates_Matesović

Rozhodčí jsou skvost nejenom v český lize, fakt že jo Jo a ty nový pravidla pro udělování karet za “nesportovní chování” jsou taky směšný, akorát liga egocentrický kašpary typu Taylor vybavila novou municí

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Nizzie

Vůbec, s rozhodčím má mluvit jen kapitán. Tanečky a řvaní ať si na něj zkouší ve španělsku.

Reagovat
Manchestersky Krocan

Keby nemali Vlci v útoku tragedov, tak to skončí debaklom a môžme byt radi že neodpiskal na konci penaltu celá záloha na facku, Garnacho premotivovany, Antony klasicky zadrbal každý protiútok a Rashford úplne mimo

Reagovat
iamek

Mi zítra hrajeme pratelak z Evertonem? Why?

Reagovat
iamek

*My

Reagovat
iamek

* s Evertonem

Reagovat
John Obi Mikel

Tebe to nějak rozhodilo ten zápas

Reagovat
vceradnesazitra

* přátelák

Reagovat
Busby babes

*zitra?

Reagovat
Swarley

*hrajeme?

Reagovat
icemike

*!

Reagovat
ACSMan

Why not?

Reagovat
smazaný uživatel

*proč?

Reagovat
stiflerovamama

United by z tohto zápasu boli radi aj za bod, nakoniec majú 3, škoda.

FA by sa namiesto nezmyselných pravidiel, napr. dnes hráč Wolves v prvom polčase žltá karta za dlho hádzaný aut , mohla venovať dôležitejším veciam a rozhodnutiam sudích. Penalta v pohode odpískateľná, Onana vôbec netrafil loptu, podľa tejto logiky (zrejme teda brali do úvahy, že netrafil hráča čo odohral loptu), hráč môže skosiť hocijakého hráča na ihrisku keď nemá loptu a je to v pohode.

Reagovat
vceradnesazitra

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/dipsMUFC/status/1691192681634951168

jinak to je takova nase klasika s Wolves. s nima jsme snad 10 let nezahrali dobre a je to vzdycky totalni sracka zapas.

Reagovat
Swarley

Reagovat
noustres

Z Benficy bude Slavia

Reagovat
r.mrazik

Naprostá hrůza.

Navíc měla být penalta za psycho onanu, který byl jinak skvělý.

Letní příprava o ničem. Mount k hovnu a Garnacho totálně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem chtěl pochválit rozhodčího za dobrý výkon pencle jasná a o žádnou srážku nešlo, gólman sundal hráče a balón nikde

Reagovat
TaLy___

Doufám že si dnes všichni vybrali špatný den. Ano vyhráli jsme ale rozhodně jsme si vyhrát nezasloužili. Remíza by tomu slušela daleko víc ale na to se historie naštěstí neptá.

Teď ale k výkonu jednotlivců. Onana bude OK a přestože v rozhodující chvíli udělal hrubku která nás málem stála body tak předvedl pár skvělých zákroků.

Bohužel jsem měl občas pocit že za nás dnes hrálo asi 8 Fredů v nejhorším rozpoložení. Tolik nepřesností jsem u nás dlouho neviděl. Obrana prostupná, záloha rozdávala míče hlavně soupeři a Rashford si taky vybral slabší den. Garnacho jasně dokazuje že na základ stále nemá a vyplácí se když jde na unaveného soupeře. Sancho by měl hrát základ.

Jsem hodně zvědavý na Tottenham v sobotu, protože jestli tam budeme hrát jako dnes tak nás slepice roznesou.

Nechci být přehnaně negativní. Stále to je začátek sezony a tým se sžívá a světlé zítřky budou.

Reagovat
Miguel19

https://twitter.com/FutbolCheIsea/status/1691193697138806784?t=vBZUgnrYzCnnYa-XIZqgxw&s=19

Neřeším, zda to byla penalta, ale tady vypadá Onana fakt komicky a jak někdo napsal, jak na "koksu"..

Reagovat
O.Giroud

no hlavne, že Busby písal že sa to nepíska brankárom keď hráč odohrá loptu a loptu hral Dawson a on zbúral Kalajdžiča či?

Reagovat
Busby babes

hele tak si precti, jak to vysvetlil VAR v obdobne situaci loni. v nedeli Vicario hezky sestrelil utocnika po tom, co vystrelil. vubec se to neresilo. a takovych situaci je x kazde koho a penalta z toho neni. ale jasne, problem je to jen u united.

Reagovat
O.Giroud

Ale Vicario zramoval hráča, ktorý hral loptu. Tu hral loptu Dawson a zramovany bol Kalajdzic. Keby zramoval Dawsona nič nepoviem

Reagovat
ACSMan

No vidíš dokonce byl Onana tak ohleduplný, že ani nešel po hráči s loptou, aby neovlivnil hru

Reagovat
TopinB

Reagovat
Busby babes

a to ma byt jako polehcujici okolnost?

Reagovat
O.Giroud

To má byť faul, neviem či je niekde písané že môžeš faulovať hráča, ktorý je blízko lopty ale v podstate bez lopty.

Reagovat
Bakary3

Wtf, to nemyslíš vážně, že ne?

Reagovat
O.Giroud

A môžeš? Veď mi daj nejaký príklad a nie tie úplne odveci, kde hráč zakončuje a niekto ho dohraje. Ja sa rád poučím a to nemyslím nejak sarkasticky. Tu borec pri výbehu netrafí loptu a dokonca ani hráča, ktorý hlavičkoval a prirovnáva sa to k niečomu ako keď hráč ide s loptou prelobuje brankára a ten ho prebrúsi a nepískne sa to.

Reagovat
Bakary3

No, mně je jedno, k čemu to kdo přirovnává, ale každý na hřišti je odpovědný za svůj pohyb a za svoje počínání, takže když někoho naberes, natres, cokoliv... Je jedno, jestli po odehrání, nebo jestli měl míč.

Když někdo někoho napadne v nepřerušený hře, je to stejný (jen tady s úmyslem), píská se faul a nikdo se nad tím nepozastavuje.

Tak nevím, o čem je tady řeč.

Reagovat
O.Giroud

Veď podľa mňa to faul bol lebo okrem toho, že netrafil loptu a ani Dawsona, ktorý hlavičkoval tak nechápem prečo sa to nepískalo. Ale každý tu spomína, že takéto veci sa nepískajú brankárom a pritom neviem koľkokrát sa podarí brankárovi pri výbehu netrafiť loptu resp. najebať hráčovi čo sa ani lopty nedotkol.

Reagovat
Bakary3

Ok, tak promiň, asi jsem se trošku ztratil v reakcích

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/DaleJohnsonESPN/status/1691193340438429698

stejne jako tady a ve spouste dalsich pripadu no. Golmanum projde milion veci, je to divny.

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
avicii

Reagovat
Busby babes

Reagovat
bbbauch

Reagovat
vodka

Reagovat
Čenda

Reagovat
Čenda

*

Reagovat
avicii

Ako, toto musí byť penalta ved tam ide jak opilec co sa hádže do bazénu lopta metera a pol mimo dosah

Reagovat
Greny

Každopádně by mě zajímalo zda se to bude dál nepiskat pokud ne tak bych vybíhal v PL na každý centr a boural bych co by slo

Reagovat
Busby babes

tvl, vy fakt sledujete fotbal tyden ne, ze ted jako predstirate, ze golman zbourajici protihrace je neco strasne noveho, co se doted nikdy nestalo.

Reagovat
Swarley

Tohle se resilo milionkrat a presne tyhle situace, kdy ho sestreli po zakonceni.. Jestli je to nastaveno dobre nebo spatne, neni otazkou dnesniho zapasu, takovych nepenaltovych zakroku bylo spoustu...

Reagovat
O.Giroud

A prečo sa to prirovnáva k tomu, že hráč zakončí a brankár ho sfauluje? Veď loptu hral Dawson a on narazil do Kalajdzica

Reagovat
Swarley

Nebyl cas lamat si hlavu, kdo je kdo

Reagovat
O.Giroud

To vidím, len sa čudujem že skoro každý pracuje s touto teóriou ešte by bolo zaujímavé zistiť či si väčšina myslí, že Ona fauloval Dawsona alebo Kalajdzic hral loptu

Reagovat
Busby babes

coz je ve vysledku fuk, ne? princip je stejnej. srolovanej hrac po odehrani balonu, kdy balon uz je nekde jinde, v malem vapne... to se golmanovi piskne jednou z 10 pripadu.

Reagovat
Nizzie

No ve výsledku to asi fuk úplně není, protože sroloval hráče, který prostě nehrál balon. Takže brankář neměl šanci hrát míč. Kdyby sroloval hráče, který hrál balon, tak se dá aspoň tvrdit, že šel po míči. Asi takhle to kluci myslí.

Reagovat
Busby babes

jako byli tam oba dva vedle sebe, neni to tak, ze by sroloval nekoho dva metry vedle proboha. 3 hraci tam skakali na balon na metru ctverecnim prostoru.

Reagovat
Nizzie

Jasný, já ti rozumím. Jsem zvědavý především, jestli to tak budou posuzovat i nadále. Ale Gary O'Neil says PGMOL's Jon Moss spoke to him after the game and has admitted @Wolves should have had a penalty and it was a clear and obvious error.

Já v tom jen ten rozdíl cítím, že když jde golman takhle do centru a vezme hlavičkujícího hráče, tak to proto nepískají, teď ale ho bohužel minul, byť to nebylo o x metrů. Nevím, především jak říkám pro mě bude důležité, jak to budou posuzovat dále no.

Reagovat
O.Giroud

No není to fuk lebo to je teda úplne niečo iné na čo poukazuješ napr. pri Vicariovi.

Reagovat
Busby babes

dobre, myslis, ze pokud by Vicario sestrelil uplne jineho hrace, kterej by nejak bezel vedle strelce, ze by se piskala penalta? ja si to teda nemyslim ani omylem. to, ze ten hrac nemel balon je spis polehcujici okolnost, zvlast u tech golmanu

Reagovat
O.Giroud

Síce sa taká situácia ťažko predstavuje ale áno proste mi nepríde na mieste toto prirovnávať k situáciám ako u Vicaria

Reagovat
Papra

loni nám za to pískli pencli po faulu na Nketiaha ne ?

Reagovat
Busby babes

jo no, fakt jeden z mala pripadu, kdy to piskly.

Reagovat
Swarley

Chteli jsme golmana, co vybiha, spokojenost

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Nizzie

Ten je hezkej

Reagovat
Trand

Reagovat
MystycMac

Nebuďte smiešny stou penaltou také niečo sa píska iba Messimu...

Reagovat
juninho8

Len pre tú srandu som sa prišiel pozrieť na názory ohľadom penalty/ nepenalty a zhruba to korešponduje s tým čo som čakal. Aj väčšina fanúšikov UTD uznáva že to proste pencla mala byť.....za mňa tých 80/20 že ju mal pisknut.....také sú tu asi aj pomery názorov. Jeden je tu síce za jasných 0/100 ale to bude asi trošku zaujatý

Reagovat
avicii

Tak busby to je klasika to sa iné čakať nedalo

Reagovat
r.mrazik

Jenže busby má pravdu v tom, že se tohle dlouhodobě nepiska.

Mělo by se, ale neděje se tak.

Reagovat
Nizzie

No ono se to nepíská pokud brankář dojede zakončujícího hráče, ale teda nemám dostatečný vzorek, abych toto mohl tvrdit i o tom, když brankář zrámuje hráče, který se k míči ani nepřiblíží. To je za mě dost podstatný rozdíl. Samozřejmě v tom, co popisuješ ty to tak je a byl dost fail, když nám proti City pískli tu penaltu za faul na Eddieho. To je přesně ta situace, kdy se to nepíská nikdy a toto byl ten jedinečný fail případ, kdy to rozhodčí pískl.

Reagovat
r.mrazik

ja si fakt nepamatuju,ze by tohle nekdy piskli, kdy jde brankar do vzduchu a skoci do nekoho po odehrani hlavicky

jinak souhlasim,ze tohle penalta samozrejme je

Reagovat
O.Giroud

Lebo brankári väčšinou trafia aspoň loptu resp. hráča čo hlavičkoval.

Reagovat
Nizzie

No pískl to právě loni když jsme hráli se City, Ederson nějak takhle skočil do zakončujícího Eddieho, ten teda zakončil a tím jak Ederson vyběhl a vyskočil, tak do něj naletěl. A byl to přesně ten okamžik, kdy se říkalo, že je to jeden případ z milionu, kdy to rozhodčí odpískal a je to pravda. Jinak to nepískají vůbec a ani od té doby jsem to snad neviděl, že by to pískl někdo.

Ale to je právě ten podstatný rozdíl mezi těmito případy, kdy se řeší, že ten gólman naskočil do zakončujícího/hlavičkujícího hráče. To se tady o Onanovi říct nedá. Za mě to je asi taky penalta, ale chápu, že to rozhodčí nepískl, protože se to nepíská. A ten problém je tedy někde úplně jinde, než v tomto konkrétním zákroku. Tak buď to teda začněme pískat a pokud gólman nemá míč a má hráče automaticky pecka a nebo to nechme tak, jak to teď tímto bylo nastaveno a nepískejme to. Vadit mi nebude ani jedna varianta, pokud ji budou dodržovat ve všech případech.

Reagovat
r.mrazik

aha,tak to si nepamatuju

jinak jo,v idealnich pripadech by to chtelo se drzet jedne roviny a hotovo

bohuzel ty pripady jsou mnohdy dost rozdilny i treba intenzitou,takze rozdily v posuzovani tam budou vzdycky

ja treba nechapu,proc by golmani mohli mit tohle privilegium a skakat do hracu. stejne jako kterykoli jiny hrac,tak musi vedet,jakou intenzitou a jaky ten zakrok si muzou dovolit

.

chtel jsem napsat,ze takhle zranili Virgila a on to byl offside,tam kdo vi,jestli by to piskl jako faul

Reagovat
Busby babes

jj, vzdycky tam bude subjektivita, protoze se bude posuzovat intenzita. coz by asi mela, ale stejne jako u faulu nekde jinde na hristi. pokud tam budou mit porad jen to excesive force, tak se stejne vetsina tech zakroku imho trestat nebude.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Busby babes

to je presne to, co rikam. ze chapu, proc to nepiskl a za me ok, protoze tohle nepiskaji skoro nikdy.

A pokud se to zacne trestat, tak cajk. ale at to pak trestaji dusledne no.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Busby babes

Reagovat
O.Giroud

Bola to naivná predstava, že keď toto zapiskali Arsenalu, že v tom budú pokračovať.

Reagovat
r.mrazik

chudak arsenal

Reagovat
Papra

viz víše, loni faul na Nketiaha byla víceméně stejná situace, faul po tom co utocnik odehral balon.

Reagovat
janinho

tam uz zdravy rozum davno zamaval na zbohom...

mozem cely zivot niekomu fandit ale takyto zakrok nebudem predsa obhajovat lebo tomu a tomu pred rokom nejaky pomatenec neodpiskal nieco podobne... to uz potom nie je o fandeni, to je clovek totalne mimo reality. zakrok onanu bola 100% penalta. lopta pre onanu v nedohladne, hraci wolves ho nijako neobmedzovali a zramoval ich jak niekde v oktagone.

Reagovat
1joni

Já bych pencli písknul kdyby ho zbourat před odehrání míče.

On odehrál, akce pokračovala a tak asi proto.

Reagovat
Greny

Vždyť ten hráč kterýho trefil míč nehrál to byl myslím ten za ním az

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Nizzie

Reagovat
janinho

takze aj hrac odohra loptu niekde v poli tak ho mozes dohrat? lebo ved ho zbouras az po odohrati lopty?

Reagovat
Bakary3

Jo, to jsou tu perly.

A nebo ještě líp, dohraje někoho vedle, kdo nehrál s míčem, to prý není už vůbec faul.

Reagovat
janinho

jj som to 3 krat musel precitat ci som to dobre pochopil. ze ved trafil toho ktory ani nehlavickoval

ale potom sa pozries kto to povedal a povies si ze to nema zmysel riesit.

Reagovat
Busby babes

Ten Hag on Andre Onana: "He had very good saves, was very calm, very good debut. After the opponent touched the ball he dived in so it was the judgement of the officials and lucky for us no penalty. I think you can debate it but I think no penalty." [bbc]

Bald is best.

Reagovat
avicii

Je jasne ze keby to bolo na opačnej strane tak povie ze podla neho je ten zákrok penalta, ako každý tréner

Reagovat
Čenda

To samý udělat Sá třeba Brunovi, tak se ten tvůj Bestie Bald může posrat, jak jasná penalta.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/EriksButcher/status/1691431900005437440

ale to vis ze jo. Sa sestreli Antonyho ve vapne po tom, co odehral balon a nikdo to ani neresil.

Reagovat
Čenda

to ti přijde stejný? Pokud by se z lepšího záběru ukázalo, že ho fakt sestřelil, tak ok, ale..ale řešit s busbym něco okolo united, proč já to dělám

Reagovat
Busby babes

lo, takze na jedne strane je to penalta, obdobny zakrok (golman sestreli hrace po odehrani balonu/bez balonu), tak je to ok. klasika

o den driv, obdobny: https://twitter.com/RealMattLeggett/status/1691383256535457792

Ale nejsou to United, tak to nikdo neresi. pritom tohle udelat hrac na pulce tak dostane cervenou. Golmanum prochazi milion veci, to jen jak to udela hrac United, tak tu zacnete predstirat opak. Jste smesni. A ty to ani nedokazes priznat i kdyz dostanes videa

Reagovat
Čenda

Ano, obdobný, nikoli totožný. A možná právě proto to nikdo neřeší(myslím Antonyho), protože to prostě není to stejný, víme?

Dal si mi sem jedno video, ne videa, k Antonymu, který ale fakt nemůžeš vydávat za prukazny, ty šašo směšný. Nemluvě o tom, ze jsem ještě napsal, že pokud se z jinyho záběru ukáže, že ho sestrelil, tak ok. Kdo je tu směšný? A ty generalizace..nezapomeň si zas stěžovat, až tu někdo použije mufany. Boha, ty si jelito.

Reagovat
Busby babes

ne, jelito ses ty pokud tu po celym dnu prijdes do debaty a znovu ji rozjedes navic picovinama. Jediny, co ja rikam je to, ze golmanum takovy zakroky prochazi casto, zvlast v malem vapne a penalty se za to nepiskaj.

Pokud chces predstirat opak, tak beze vseho, ale ukazuje to jen na tvoji zaujatost.

Reagovat
Čenda

...

Vyndej si hlavu z prdele, už konečně. Já nic nepredstiram, zkus si to celý přečíst ještě jednou. Jestli jsem se do něčeho chtěl opřít a opřel, tak do tvý posedlosti ETH a možná trochu do něj. O jinejch golmanech a zakrocich to tu furt rozjizdis ty, a vcelku s tou problematikou souhlasím. Ale to se tak úplně netýká tohoto případu, že ano. Navíc bych mohl použít argument s tím, co řekla komise, ale nejsem kokot jako někdo, vím, že celá komise je často k smíchu a nebudu toho pokrytecky zneužívat ani teď. Zkus si vzít příklad. Jmenuje se to objektivita a jak dojde na United, tak si mimo.

Celej ten tvůj postoj, ze jsiu všichni proti united..jsi sladkej. Smesnej, ale sladkej.

Reagovat
Busby babes

aa, vase slavna objektivita. to mi chybelo.

Reagovat
Čenda

Když se vyká, píše se velké V. Jinak nevím, kdo tím vy myslíš. Jinak opět dobrá debata s tebou ohledně united. Mi připomínáš jistou osobu z jistý pohádky, co plela len. Taky ti něco říkám, a ty si jen jedeš to svoje. Směšný, jak říkáš.

Reagovat
Switchback

Gary O'Neil says PGMOL's Jon Moss spoke to him after the game and has admitted

@Wolves

should have had a penalty and it was a clear and obvious error.

Reagovat
VTID94

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Čenda

Reagovat
Salfovic

Kde jsou ty časy, kdy si gólmani chodili pro centry kolenem napřed a nikdo to neřešil

Reagovat
tweek

Pokud by ten golman ten míč stáhnul, tak by to nikdo neřešil.

Reagovat
ACSMan

Jako on tam byl prostě pozdě u toho míče, ale to je tím jak se na něj tlačí že musí vybíhat oproti DDG

Reagovat
Busby babes

to delaj porad a porad to nikdo neresi.

Reagovat
Golasso

Kde jsou ty časy, kdy si gólmani chodili pro balon a ne pro hráče.

Reagovat
SunFells

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Nizzie

Reagovat
krisa

Reagovat
Čenda

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Jollae

Sunkokotík

Reagovat
1Reds1

Prvé kolo za nami a uz sa vo veľkom nadáva na VAR to nám pekne začína sezóna

Reagovat
VTID94

Mason Mount vs Wolves

0 goals

0 assists

0 chances created

0 crosses

0 tackles won

0 accurate crosses

0 aerial duels won

Reagovat
Golasso

Co to je sakra za čísla? Tady každýho zajímá jen xG a netspend

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
krisa

Reagovat
Svatej

fakt?

Reagovat
Dawon

Jako pocitove mi prijde, ze nejake souboje urcite vyhral, ale co ja vim, jak se tohle meri Kazdopadne marny a ztraceny byl bez debat, na tom asi nejaka jednicka misto nuly nic moc nezmeni.

Reagovat
Svatej

to je fakt šílený. Furt mu preju, at to zvrátí, ale nejsem nasranej ani, kdyz tohle vidim

Reagovat
Dawon

Jako ona je otazka do jake miry je to jeho vina a do jake miry skripe cely ten system, ktery se s nim snazime hrat. Zatim to totiz fakt pusobi, ze je to zase nakup hrace, ktery prakticky nema v tom tymu nejake idealni misto.

Reagovat
PP

něco jako u nás Havertz.. Chelsea má na toto trademark..

Reagovat
r.mrazik

Byl marnej. Úplně v lese. Takový Donny výkon

Reagovat
SunFells

do Casemiro

Reagovat
Mato178178

mne sa zdal v pohode

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Čenda

Reagovat
kissak

tak ten je jasnej, vypadá jako Čejka když dělal slepici jen mundúr mu chybí

Reagovat
SunFells

Ten Butcher mě vždycky dostane

Reagovat
Csaplárova past

Co ti United včera? Zápas jsem neviděl, ale soudě podle statistik vyrovnaný zápas. Wolves jasný adept na sestup, takže byli tak dobří nebo United tak otřesní?

Reagovat
O.Giroud

skôr United otresni, aj Cunha niektorých oklamal, že hral dobre a pritom sa len rozbehol a všetci odstupovali. Ale nemá tam kto dávať góly

Reagovat
Csaplárova past

Mount trapný výkon podle čísel

Reagovat
O.Giroud

Chelsea ho zničila, tak sa v ManUtd znovu učí hrať futbal, asi to chce čas.

Reagovat
Likan7

Nefungoval vůbec, ale fakt vůbec střed. Casemiro ozřalej a pomalej, Mount běhal jak slepice bez hlavy. Doslova stačilo, aby se kterýkoliv hráč Wolves rozeběhnul středem a byl z toho průser jak vrata... Onana podržel, v poslední sekundě nejspíš fauloval na penaltu, ale VAR nic

Reagovat
PP

Reagovat
Busby babes

bida od nas.

Reagovat
Csaplárova past

Co tomu chybělo? Kromě gólů samozřejmě

Reagovat
Busby babes

zaloha moc nefungovala, kridla hrala zbrkle...

Reagovat
smazaný uživatel

Aby se jen nekritizovalo tak musím pochválit progres Wan Bissaky který udělal při hře dopředu, řekl bych že je momentálně pro Erika první volba přes Dalotem

Reagovat
Mato178178

to je uz pol roka

Reagovat
Wazza228

Tempo přáteláku z naší strany, kterého naštěstí Wolves nedokázali využít. Přitom nám tam jejich hráči nechávali při úročení spoustu prostoru, se kterým by si Antony, Bruno a Rash měli poradit. Garnacho hodně špatný, přitom jeden z nejlepších v přípravě, příště snad Sancho, kterej vypadal za těch pár minut fajn. Onana v ty bráně vypadá celkem jistě, tak snad mu to vydrží. Každopádně s Wolves jsou ty zápasy vždycky strašně o hodně, tak zlatý 3 body. Příště už snad přidáme i nějakou fotbalovou krásu.

Reagovat
smazaný uživatel

S Wolves je to všeobecně vždycky těžké a zápasy jsou většinou o jednom gólu https://twitter.com/bethTmufc/status/1691332261000470528?t=2jMYB5UfSZFY4CI0RaE0gQ&s=19

Reagovat
Wazza228

Jojo, viděl jsem autokorekce mi tam dala hodně místo hovně

Reagovat
Dawon

Strasidelny vykon, nebal bych se rict jeden z nejhorsich pod Ten Hagem vubec, jen Wolves narozdil treba od Liverpoolu ty svoje sance proste nepromenili...naprosty zazrak, ze tohle skoncilo s 0 na jejich konte.

Co ma byt Mountova role stale nechapu a uz to zacina byt hodne znepokojive. On se proste mota v uplne stejnych prostorech jako Bruno a tim padem pak prakticky vubec neexistuje stred zalohy.

Pri napadani jakmile nevyjde pressing, tak tam je Casemiro sam a ten to opravdu sam neobeha, to nebyla jeho prednost ani kdyz byl fyzicky na vrcholu, natoz ted.

No a pri rozehravce uplne to same. Mount s Brunem stoji nekde u vapna soupere a zase je tam Casemiro uplne sam. Nevim jestli takhle Ten Hag chce opravdu hrat nebo jen Mount zkratka neni schopen hrat tu Eriksenovskou pozici, ale obe tyhle varianty jsou asi hodne znepokojive. V podstate kdyby tam vcera hral misto nej Fred nebo McTom, tak si nemyslim, ze by to bylo jakkoliv horsi. Nechci hazet flintu do zita po jednom ostrem zapase, ale zatim to teda vypada jako hodne velka prestupova minela.

A teda jakym zpusobem nas po tom golu dokazali prakticky na cely zbytek zapasu primacknout do vapna, to je uplna silenost. Tohle je tym, co dost mozna bude hrat o zachranu a my proti nim dohravame, jakobysme meli 2 cervene a jen se modlime za zaverecny hvizd.

Reagovat
PP

Wolves ztratili přinejmenším 1 bod. A ta penalta za mě taky spíš jo. Zbourat ho takto hráč, tak není o čem - jasný faul, brankář je přeci jen podvědomě tak trochu chráněný, ale byl tam pozdě prostě. Měli jste kliku včera..

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Dawon

Jo, penalta asi mela byt, takze aspon nejake pozitivum ze vcerejska - rozhodci jsou zase s nama Akorat teda cekam, ze nam zase tak pul roku nepisknou zadnou penaltu, ikdyby tam nekomu zlomili nohy, jako loni

Reagovat
Busby babes

presne, ted taky cekam, ze vsechny 50:50 rozhodnuti pujdou proti nam.

Reagovat
PP

vlastně to je fakt. Po tom nechaném offsidu Rashe proti City se vám nepísklo tak 5 docela ložených penalt. Tak snad tomu bude tak i letos..

Reagovat
Busby babes

to tady nerikej

Reagovat
Dawon

Cenim, ze tu jeste nekdo dokaze byt docela objektivni a neco takoveho priznat

Reagovat
Kinky7

karma holt

Reagovat
pingla

s mnoha větami musím souhlasit

Mount se snad chytí, ale vedle Casemira je podle mě blbost ho stavit, tam patří McTom, Fred, Eriksen, Mount je daleko ofenzivnější a včera to taky tak vypadalo, když byl strašně vysoko s Brunem a na Caseho zbýval obrovský prostor mezi útoku a obranou... Za Mountem ještě někdo musí být, on není klasické CMko, alespoň teď ne...

nebylo to dobrý včera, hlavně druhý poločas byli Wolves lepší a měli kopu dobrých šancí

Reagovat
Hlahart

Tak ono se nejspíš počítalo s tím, že na balonu budou tu díru ve středu lepit AWB/Shaw, ale ani jeden z nich na to není podle mě správným typem

Reagovat
Dawon

Shaw dejme tomu, ten by to podle me i jaks taks zvladat mohl, ale jestli tohle Ten Hag cekal od AWB, tak by ho asi meli odvezt do blazince Kazdopadne mi to porad prijde daleko od idealu no. Ikdyby tam ti beci hrali fakt hodne dobre, tak mi tam prijde porad silena dira mezi tema liniema.

Jako verim, ze Ten Hag neni debil a vidi to same, co vidi vsichni ostatni a bude to nejak resit, tak nezbyva nez doufat, ze to nejak vymysli a hlavne ze sme zase nekoupili za pomerne hodne penez hrace, pro ktereho defacto nemame vhodne misto.

Reagovat
Busby babes

takova nase kazdorocni klasika s Wolves. snad letos spadnou. a to je budem mit jeste dvakrat v poharu.

Reagovat
Dawon

Jako bylo by hezke, kdyb to byl jen nejaky bizarni Wolves syndrom a za tyden by to bylo zase dobry, ale minimalni ten Mount takhle proste hral i celou pripravu a to me prave dost trapi.

Reagovat
Busby babes

ETH ho po zapase chvalil, ale tak to on dela skoro vzdycky a nic moc to nemusi znamenat.

Reagovat
Dawon

Prave, v tomhle smeru mu neverim ani slovo

Reagovat
avicii

Reagovat
Sigma Olomouc

Počítá se v Man Utd s Amadem Diallem?

Reagovat
Busby babes

mel jit hostovat ale zas se zrakvil.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
r.mrazik

Doufám, že ta taktika s míčem v útoku 316 Eth vyjde. Co tam v létě trénovali? Protože včera to byla komedie, jak směrem dopředu, tak dozadu.

Zlepšilo se to až příchodem Eriksena a prehozenim do klasiky.

Ale že nás wolves na konci tak zmáčknou, jsem fakt nečekal.

Reagovat
andkoo

no Mount bude musiet cuvnut dozadu ku Casemirovi, tam to bolo derave cely zapas a Casemiro si tiez nemal moc s kym tuknut kratku prihravku

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
M0rb1D4S

Teď se dívám na sestřih United. A tam fakt totálně neexistuje střed hřiště. Cunhovi stačilo se pokaždé dostat jenom za vlastní půlku a pak měl volnou cestu až k šestnáctce.

Reagovat
kissak

Wolves každým expertem pasováni do role aspiranta na sestup, ale jak čtu pak to asi tak nebude tedy dle jednoho zápasu soudě a nebo mufani byli tak tristní?

Reagovat
Dawon

Mozna kombinace obojiho Nicmene jestli tam nikdo nebude schopny davat goly, tak asi moc nezalezi, jak dobre budou hrat. A obri problem s golama meli i loni, takze to neni jen o jednom blbem zapase.

Reagovat
kissak

bylo by pro ně fajn kdyby se chytl po zranění Kalajdžič a měli by to bez investic

Reagovat
avicii

Skor to druhe, boli veľmi zlý...

Reagovat
Manchestersky Krocan

Inak zaujímavé že sa rieši iba Onana, ale o tej ruke po Rashovej hlavičke ani zmienka za mňa obidve situácie penalta, aj keď je pravda, že tí idioti pravidlo o ruke stále menia, tak možno sa to zase píska ináč, ale v minulej sezóne by to bola jasná penalta

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/united_online/status/1691350386060185601

pripadne tohle. ja bych nepiskal jako penalty ani jednu z tech veci no. U toho Rashe ji mel docela u tela a strela z velke blizkosti. tam s tim ten obrance nic neudela.

Reagovat
Dawon

Tohle mi prijde urcite horsi no, ale mam pocit ze se tohle netresta prakticky nikdy...jestli je to dobre nebo spatne, to tezko rict, ale aspon je to konsistentni

Reagovat
Busby babes

jo no, to je jedine co rikam, ze tyhle zakroky golmanum proste prochazi porad. pokud to zacnou piskat, tak super, ale ze by to v tomhle kontextu byl nejakej zarez se rict neda.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Dawon

Ta ruka teda za me penalta v zadnem pripade, vsak ji mel prakticky uplne u tela a bylo to z bezprostredni blizkosti.

Reagovat
Manchestersky Krocan

Ako bola u tela, ale zväčšil ňou svoj objem a zabránil tak gólu pamätám si, že v minulej sezóne sa nebralo ohlad na to ze je pri tele ak lopta jasne smerovala do brány a nebyť tej ruky, tak je to gól

Reagovat
Bakary3

S tím tedy nesouhlasím, zápasy jiných týmů než Arsenalu příliš nesleduju, ale u Arsenalu bylo takových sporných rukou vyhodnoceno jako nepenaltovych, že jsem bral jako trend spíš nepiskat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele