Previews

Další články

Niké liga - preview 6. kola nadstavby: Trnava čeká na výsledky konkurentů

Trnava si na druhém místě vypracovala šestibodový náskok a konkurence má jednu z posledních šancí, jak se ke Spartaku přiblížit. Žilina jede do Podbrezové, Dunajská Streda hostí Ružomberok.

Liga Portugal - preview 30. kola: Braga útočí na Porto

FC Porto se trápí a toho se snaží využít Braga. Ve hře tak je třetí místo zaručující Evropskou ligu.

Bundesliga - preview 30. kola: 1. FC Köln musí vyhrát

Bayern je v semifinále Ligy mistrů, v domácí nejvyšší soutěži hájí druhou příčku a tentokráte se střetne s Unionem. Lipsko cestuje do Heidenheimu, souboj dvou nejhorších týmů bude k vidění v Kolíně nad Rýnem.

Serie A - preview 33. kola: V sobotu jen na dvou stadionech

Sobotní program je chudší než obvykle a nabídne jenom dvě utkání. Neapol bude v Empoli bojovat o poháry, v záchranářském souboji poměří síly Hellas a Udinese.

Ligue 1 - preview 30. kola: Konec čekání pro Rennes a Lens

RC Lens nevyhrál čtyřikrát za sebou a hazarduje s umístěním na pohárových pozicích, proti poslednímu Clermontu dostane ideální příležitost na ukončení série. Po delší době chce vyhrát také Rennes.

FORTUNA:LIGA - preview 29. kola: Sparta hájí vedení

Sparta se vrátila do čela tabulky a po dnešku může Slavii odskočit na rozdíl pěti bodů, potřebuje k tomu zvládnout duel s Ostravou. V dalších třech sobotních zápasech se bude hrát výhradně o záchranu.

Premier League - preview 34. kola: Arsenal zpět na první místo?

Víkendový program anglické ligy "naruší" FA Cup a několik zápasů bude dohráno v náhradním termínu, i tak se už dnes může měnit tým na prvním místě. Na čelo bude útočit Arsenal, který potřebuje vyhrát nad Wolverhamptonem.

V semifinále FA Cupu se Chelsea pokusí překonat Manchester City

Téměř dva měsíce po porážce ve finále EFL Cupu se Chelsea v sobotu večer vrátí na stadion ve Wembley, kde ji čeká semifinále FA Cupu s Manchesterem City. Vítězové tohoto semifinálového střetnutí se utkají s vítězi druhého semifinálového zápasu mezi Coventry City a Manchesterem United.

Konferenční liga - preview odvetných zápasů čtvrtfinále

Plzeň se s Fiorentinou utká o semifinále Konferenční ligy a západočeský klub může zapsat svůj největší úspěch v historii. Souběžně se bude hrát také Lille, kam zavítá Aston Villa. Ta čeká na semifinále v pohárové Evropě od roku 1982. Večer se pak představí dva řecké kluby, do akce půjdou PAOK a Olympiakos.

Evropská liga - preview odvetných zápasů čtvrtfinále

Semifinalisté v Lize mistrů jsou známí a po čtvrtku se rozluští také otázka těch v Evropské lize. Blízko senzačnímu vyřazení Liverpoolu má Atalanta, která bude hájit tříbrankový náskok před vlastními fanoušky. Dobře nakročeno má čerstvý bundesligový mistr z Leverkusenu proti West Hamu. AS Řím po výhře v Miláně přivítá AC tentokráte doma, do akce půjde i Marseille proti Benfice.

Plzeň bude ve Fiorentině bojovat o semifinále Konferenční ligy. Může vyrovnat české maximum

Plzeň ve čtvrtek zabojuje o účast v semifinále Evropské konferenční ligy. Viktoria v odvetě čtvrtfinále nastoupí na stadionu Fiorentiny a po úvodní domácí bezbrankové remíze z minulého týdne má před zápasem ve Florencii stále reálnou naději na postup.

Bayern po nadějné remíze v Londýně zkusí postoupit do semifinále na domácí půdě

Mnichovský gigant byl vzhledem k aktuální formě považován v tomto dvojzápase čtvrtfinálové fáze Ligy mistrů za mírného outsidera, nicméně před týdnem v Londýně předvedl solidní výkon a nechybělo mnoho, aby si z Emirates Stadium odvezl překvapivé vítězství.

Dokáže Manchester City zopakovat loňský úspěch proti Realu Madrid?

Manchester City zvládl náročné venkovní utkání na stadionu Santiago Bernabéu se ctí a domů se vracel s vědomím, že nemusí dotahovat žádné manko. Real Madrid, nejúspěšnější klub historie Ligy mistrů, ovšem ani v Anglii nehodlá propadat skepsi a naopak věří, že na Etihad Stadium sehraje lepší partii se šťastným koncem.

Dortmund mírnil v Madridu konečnou porážku, teď potřebuje nad Atlétikem zvítězit

Možná že před týdnem tento zápas nepřipomínal ta dramata, jaká se konala v dalších třech čtvrtfinálových duelech. Ale teď může být situace diametrálně jiná. Atlétiku prostě daleko lépe vyšla první půle na domácí půdě, Dortmund každopádně aspoň snížil. A právě korigující trefa na 1:2 může mít velký vliv na to, s jakou náladou bude vstupovat německý celek do odvety.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele