Previews

Real potřebuje uspět proti Juventusu

Okolnostmi sužovaný Real Madrid čeká v dalším kole skupiny Ligy mistrů obtížný soupeř. Bílý balet se střetne se svou noční můrou, italským Juventusem. Střetnutí obou velikánů je magnetem středečního programu prestižní pohárové soutěže.

Fiorentina se chystá na odvetu s Bayernem

Stejné celky jako v minulém kole, jen s tím rozdílem, že si mužstva prohodí domácí prostředí, takový je scénář Ligy mistrů pro čtvrtý hrací den. Ve skupině F tak na Stadio Artemio Franchi přivítá Fiorentina Bayern Mnichov.

Celtic hraje proti Manchesteru o naději

Druhé pokračování "bitvy o Británii" se přesouvá do skotského Celtic Parku. Jestli chce domácí Celtic pomýšlet na postup ze skupiny, musí proti Manchesteru United uspět. Naopak úřadující šampioni by si v případě vítězství zajistili postup mezi šestnáctku nejlepších.

Liverpool přivítá Atletiko Madrid

Ve skupině D přivítá Liverpool na Anfield Road černého koně letošního ročníku Ligy mistrů, Atlético Madrid. Oba týmy si tak zopakují 14 dní starý souboj, který viděli fanoušci na stadiónu Vicenteho Calderóna v Madridu.

Chelsea se v Římě chystá potvrdit postup

Chelsea Londýn si pokusí zajistit postup ze skupiny v Římě. V případě výhry si totiž Blues mohou, jako jeden z prvních týmů, zařídit postup do další fáze Ligy mistrů. Pro fotbalisty Říma se bude jednat o jeden z existenčních utkání v rámci milionářské soutěže.

Gambrinus liga - preview 12. kola

Pátý Baník přivítá na Bazalech třetí Spartu. Vyjma derby obou pražských S není v české lize slavnější zápas. Diváci pondělní dohrávky se mají na co těšit...

Anglická Premier League - preview 11. kola

Jedenácté kolo Premier League zakončí souboj dvou tradičních účastníků Premier League. Zatímco Aston Villa zaížvá pod O'Neillem renesanci zašlé slávy, Newcastle se teprve pomalu hrabe z nejhoršího.

Ruská Premer liga - preview 27. kola

Poslední Šinnik Jaroslavl potřebuje nutně bodovat, na půdě Samary to však nebude mít jednoduché. Derby Lokomotivu s Dinamem uzavře odpoledne program sedmadvacátého kola.

Hrvatska nogometna liga preview – 13. kolo

Komu přinese třináctka štěstí? Podaří se Zadarským bodově dotáhnout alespoň na barážové místo nebo Slaven Belupo převezme pozici lídra ligy? Vsaďte si s naším preview chorvatskou ligu, třeba ta třináctka bude zrovna šťastná pro Vás.

Primera Division - preview 9. kola

Díky zaváhání Valencie se může do čela ligy dostat Real Madrid. Aby bodově dotáhl Barcelonu, potřebuje uspět v Almeríi. Na nejvyšší příčky pomýšlí i Sevilla, který hraje ve Valladolidu. Rozjetý Gijón hostí Numancii, Huelva přivítá Getafe. La Coruňa hraje na Betisu, z utkání Espanyol - Osasuna se jeden z týmů může odrazit k lepším výsledkům.

Nizozemská Eredivisie - preview 9. kola

Situace na čele nizozemské ligy se v sobotu ještě více zdramatizovala, šest prvních týmů se vejde do dvoubodového rozdílu. V neděli se bude bojovat o střed tabulky a udržení. Nutně zabrat potřebuje trápící se Feyenoord, hraje v Kerkrade. Sparta hostí Nijmegen a Vitesse Haag. Utrecht přivítá Heracles, De Graafschap jede do Volendamu.

Bundesliga - preview 11. kola

Dortmund se po dnešku touží bodově dotáhnout na čtvrté Schalke, k tomu potřebuje zdolat jiného nenáviděného rivala - Bochum. Té se zatím moc nedaří a bojuje o sestup. To platí i o Mönchengladbachu. Nováček je zatím předposlední, dnes hostí Frankfurt, který na tom není o mnoho lépe.

Ligue 1 - preview 12. kola

Pronásledovatelé Lyonu včera opět stoprocentní nebyli, takže úřadující mistr může po dnešku vést o čtyři body. Stačí, když porazí Le Mans. Rennes hostí Sochaux, Monako se pokusí uspět v Le Havre.

Serie A - preview 10. kola

Včera se dostal do čela tabulky Inter, dnes může být mistr sesazen. Ohrožují ho tři kluby. Udine, které hraje s Janovem, a Neapol a AC Milán, které hrají proti sobě. O přední příčky se bude hrát také v Římě, kde Lazio přivítá Catanii. Fiorentina jede k derby do Sieny, Sampdoria hostí Turín.

Skotská Premier League - preview 11. kola

V jediném nedělním zápasu skotské nejvyšší soutěže přivítají Hearts Celtic. Hosté se tradičně rvou o první příčku s Rangers a neradi by ztratili jediný bod. Hearts patří průběžná osmá příčka, ovšem výhra je může katapultovat až na třetí pozici.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele