Previews

Skotská Premier League - preview 14. kola

Jasná záležitost by měla být k vidění v dohrávce 14. kola skotské nejvyšší soutěže. Celtic zatím vede tabulku o bod před Rangers a v případě výhry může znovu odskočit na rozdíl čtyř bodů. Soupeřem bude poslední Hamilton...

Corgoň liga - preview 16. kola

Na Slovan se včera bodově dotáhla Žilina, fotbalisté z hlavního města nyní mohou svému konkurentovi znovu odskočit. Bratislavští míří do Petržalky a v duelu s Artmedií budou favority...

Bundesliga - preview 13. kola

V Německu se v neděli netradičně hraje jenom jeden prvoligový zápas. Uvidí do fanoušci v Brémách, kam zavítá 1. FC Köln...

Serie A - preview 12. kola

Inter a Juventus vyhrály, na tahu jsou nyní jejich konkurenti. AC Milán doma přivítá Chievo a očekává se jeho jasná výhra. O něco složitější to bude mít Neapol, která cestuje do Bergama. Kolo zakončí šlágr, v tradičním římském derby změří síly AS a Lazio...

Primera Division - preview 11. kola

Valencia i Real Madrid v sobotu prohrály a to jsou ty nejlepší zprávy pro Barcelonu a Villarreal. Katalánci si první příčku mohou pojistit v Huelvě, Žlutá ponorka cestuje do Malagy. Na včera poražené celky se v případě výhry nad Getafe může bodově dotáhnout Sevilla...

Anglická Premier League - preview 13. kola

Dva nedělní zápasy udělají tečku za třináctým kolem anglické Premier League. Everton doma hostí Middlesbrough a očekává se jeho výhra. Nikdo naopak neví, co očekávat od dalšího zápasu - nováček z Hullu doma přivítá Manchester City...

Skotská Premier League - preview 13. kola

Tradiční dvojka Celtic, Rangers se už odtrhla od zbytku ligy a sama bojuje o první místo. Celtic zatím vede o dva body, ve třináctém kole dnes hostí Kilmarnock, Rangers hrají v Motherwellu. Hearts přivítají poslední Hamilton, Dundee se střetne s Hibernians a Inverness poměří síly s Falkirkem.

Gambrinus liga - preview 13. kola

Mladá Boleslav přivítá v atraktivním souboji Baník Ostrava a po zaváhání Slavie v Českých BUdějovicích se bude chtít lídrovi přiblížit na rozdíl dvou bodů. Ostravané se ale v případě vítězství mohou před svého soupeře i pražskou Spartu vyšvihnout na stříbrný stupínek a tak zápas slibuje napínavou podívanou.

Ruská Premier Liga preview - 28. kolo

Derby mezi CSKA a FK Moskva uzavře v pondělí program osmadvacátého ligového kola. Armádní klub si může vítězstvím definitivně zajistit účast v příštím ročníku Ligy mistrů.

Hrvatska nogometna liga – preview 14. kola.

V pohárové Evropě se představilo jen Dinamo, kterému znovuzrozený Tottenham ukázal, jak se hraje fotbal, a tak se Záhřebští mohou soustředit opět na domácí ligu. Na Maksimiru hostí Sesvete, které tam momentálně také nachází azyl. Avšak v tomto kole jsou jiné, daleko zajímavější sázkové příležitosti, tak si je pojďme společně projít.

Primera Division - preview 10. kola

Po sobotní střelbě Realu a Barcelony dnes zasáhnou do akce i další týmy z čela španělské ligy. Sevilla hostí Huelvu a Villarreal Almeríi. Špičce se touží přiblížit i Atlético, které jede na hřiště Osasuny. Numancia hraje s Betisem, Mallorca s Bilbaem a La Coruňa s Espanyolem.

Anglická Premier League - preview 12. kola

Liverpool včera nezaváhal proti West Bromwichi, Chelsea bude mít možnost odpovědět v Blackburnu. Manchesteru City se poslední zápasy nevyvedly, dnes ho navíc čeká rozjetý Tottenham. Aston Villa hostí Middlesbrough a Fulham přivítá Newcastle.

Serie A - preview 11. kola

V Miláně se schyluje k boji druhého s třetím, domácí Inter hostí Udinese. Na první příčce je ovšem konkurenční AC, které jede do Lecce. Neapol hostí Sampdorii a Lazio Sienu. Vzestup formy chce potvrdit Juventus na hřišti Chieva. Janov hostí Regginu a Fiorentina Atalantu.

Bundesliga - preview 12. kola

Schalke ve šlágru kola hostí vzmáhající se Bayern. Bundesligová neděle nabídne ještě další dva zápasy. Frankfurt se odlepil ze dna a chce stoupat vzhůru, proto potřebuje bodovat doma proti Stuttgartu. Fantastickou jízdu dosud prvního Hoffenheimu se na svém hřišti pokusí zastavit Hertha.

Ligue 1 - preview 13. kola

Týmy z čela tabulky odehrály svá utkání většinou v sobotu. Výjimku tvoří Rennes a Lille, které jedou do St. Etienne respektive Paříže. Valenciennes hostí Nancy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele