Serie A - souhrn 14. kola: Krasojízda Neapole pokračuje

08.11.2022, 20:27, aktualizováno 10.11.2022, 22:43
Komentáře a souhrny
Hirving Lozano (© AFP)
Lazio si poradilo s Monzou a posunulo se na druhé místo o osm bodů za Neapol, která potvrdila skvělou formu výhrou nad Empoli. AC Milán venku opět nevyhrál, tentokrát se bez gólu rozešel s Cremonese. Naopak další vítězství přidal Juventus, tentokrát zdolal Hellas. Lecce doma překvapivě skolilo Atalantu, Inter se naopak vůbec nemazal s Boloňou...

SS Lazio - AC Monza Brianza 1:0

10.11.2022 20:45

Góly: 69. Luka Romero

Dlouho se Monza bránila Laziu a naopak se sama dostávala do zajímavých šancí, jenže Sarrimu vyšlo perfektně střídání. Tři body Laziu vystřelil střídající mladíček Luka Romero.

Na Olympijském stadionu bylo vše (snad s výjimkou tragicky nekvalitního trávníku) připraveno na nabuzené Lazio a jeho střet s Monzou. Biancocelesti měli za sebou skvěle sehrané derby, z něhož díky maximální efektivitě vyšli vítězně a dnes to chtěli potvrdit. Jenže už po třinácti minutách se ocitli v šoku. Colpani po rychlém útoku Monzy servíroval míč na střed vápna a Andrea Petagna efektně patičkou poslal míč ke vzdálenější tyči! Jenže jeho radost netrvala moc dlouho - zasáhl VAR, který posoudil Petagnovo postavení jako ofsajdové. Zřejmě o špičku kopačky.

Další potíže pro Lazio znamenalo zranění beka Lazzariho, kterého musel už ve 27. minutě nahradit Marušić. Z pohledu Lazia to ale pořád nebylo ono, byť míč se pohyboval téměř výhradně na jeho kopačkách. Hrozila naopak Monza, zejména Colpani, který pár minut před koncem pálil jen těsně vedle tyče Provedelovy brány.

V průběhu druhé půle oba celky mohutně střídaly, ani jeden nebyl spokojený. Lazio s hrou, Monza s výsledkem. Na trávník se proto dostali Romero, Cataldi, Marlon nebo Rovella. Immobile ale pořád chyběl. Rozcvičovat se začal až v 68. minutě a to za bouřlivého jásotu domácích fandů.

Jejich hrdinou se ale stal někdo jiný. Mladičký talent Luka Romero, kterému trenér Sarri slíbil postupem času víc prostoru. Dnes si našel ten správný PROSTOR a po ráně Pedra dorazil míč do sítě. Pro mladého útočníka to byla premiérová branka v dresu Lazia.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - Juventus FC 0:1

10.11.2022 18:30

Góly: 60. Moise Kean

Forma Juventusu má vzestupnou tendenci. "Stará dáma" zvítězila i ve Veroně a po pěti výhrách v řadě už poskočila do první čtyřky. Na stadionu Bentegodi padl jediný gól a v 62. minutě se o něj postaral útočník Moise Kean.

Pro příznivce Bianconeri je to určitě dobrá zpráva a po vítězství ve Veroně se Juventus plnohodnotně vrátil nejen do boje o Ligu mistrů. Ztráta na vedoucí Neapol je sice pořád velká, ale pokud se Juventusu vyprázdní marodka, může to být ještě zajímavá stíhací jízda.

Zpátky k utkání. Juventus byl proti poslednímu týmu Serie A favoritem, ovšem v prvním poločase to příliš vidět nebylo. Hellas hrál vyrovnanou partii a Juve vůbec nepustil do šance. Sám ale také nic neměl a poločas skončil nezáživnou remízou 0:0.

Po změně stran už přišly zajímavé okamžiky. Ve 49. minutě rozehrál Hellas standardní situaci a Dawidowicz v pádu na zadní tyči trestuhodně netrefil branku. Jediný gólový moment celého utkání obstaral Moise Kean. Defenziva domácích ho nechala z hranice šestnáctky vystřelit a balón s pomocí teče zapadl do branky.

Hellas měl na odpověď dostatek času a v 84. minutě dokonce sudí odpískal v jeho prospěch pokutový kop. Naděje fanoušků však vzaly rychle za své, protože zásah VARu všechno přehodnotil a nakonec daroval balón "Staré dámě".

Vyrovnat se nepodařilo ani v nastavení. V něm ještě uviděl červenou kartu Alex Sandro, nicméně vliv na výsledek to už žádný nemělo. Juventus po pěti výhrách v řadě poskočil na pozice zaručující Ligu mistrů. Naopak své trápení prohloubil Hellas a i nadále zůstává poslední.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Salernitana Calcio 2:1

09.11.2022 20:45

Góly: 15. Giacomo Bonaventura, 82. Luka Jović - 55. Boulaye Dia

Fiorentina stoupá tabulkou a proti Salernitaně vyhrála už pátý soutěžní zápas v řadě. Znovu se přitom trefil srbský útočník Luka Jović, jenž brousí svojí formu na nadcházející mistrovství světa v Kataru.

Pro českého fanouška byla jen škoda, že Antonín Barák začínal na lavičce náhradníků a do hry se dostal teprve jako střídající hráč v 77. minutě. Fiorentina ale i bez něj začala dobře a na Stadio Artemia Franchiho se ujala vedení již po čtvrthodině hry. Jonathan Ikoné odvedl skvělou práci, když zavedl balón do šestnáctky a zpětnou přihrávkou našel osamoceného Giacoma Bonaventuru, který bez problémů skóroval.

Fiorentina se dostala do laufu, a i když v první půli už žádnou další branku nepřidala, měla utkání plně ve své režii. Salernitana potřebovala leccos změnit a do druhého poločasu nasadila čerstvé síly v podobě Maggioreho s Diou. A právě nový muž na hřišti Boulaye Dia vyrovnal v 55. minutě na 1:1. Dia si výtečně narazil s Piatekem a technicky s klidem zakončil.

Viola remízu nechtěla a znovu začala být aktivnější. Osm minut před koncem dostal na ofsajdové hranici přihrávku Luka Jović a možná i v obavě, že byl přeci jenom vystaven ofsajdu, neomylně zakončil. VAR přinesl Fiorentině dobré zprávy a branku posvětil. Na vyrovnání už neměla Salernitana moc času a Viola si těsný náskok pohlídala.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Bologna FC 6:1

09.11.2022 20:45

Góly: 26. Edin Džeko, 36. Federico Dimarco, 42. Lautaro Martínez, 48. Federico Dimarco, 59. Hakan Çalhanoğlu (pen.), 76. Robin Gosens - 22. Charampolos Lykogiannis

Nerazzurri odčinili víkendovou porážku v Derby d'Italia a Boloni nedali sebemenší šanci. Inter zostudil návštěvníky šesti brankami, čímž zároveň dosáhl nejvyšší výhry v této sezoně. Vidět byl především dvougólový Federico Dimarco.

San Siro se ve středu večer těšilo na souboj Interu s Boloňou, ve kterém byl jasným favoritem domácí celek. Ten také svým fanouškům dlužil omluvu za prohraný šlágr s Juventusem (0:2), po kterém narostla ztráta na vedoucí Neapol do značných výšin.

Inter začal poměrně opatrně, jakoby se chtěl přesvědčit, jak budou Rossoblu hrát. Průzkum hry soupeře ale skončil ve chvíli, kdy hosté vstřelili na San Siru vedoucí gól. A Babis Lykogiannis vstřelil opravdu zajímavý kousek, připomínající "rozstřel" v kulečníku. Boloňa nejprve zakombinovala ve vzduchu hlavou a následná střela po fatálním odrazu skončila v síti. Onana tady neměl žádnou šanci zasáhnout.

Bylo to ale dráždění hada bosou nohou, protože Inter okamžitě přepnul na vyšší obrátky a v následujících minutách doslova Boloňu přejel. Ve 28. minutě se nádherně opřel z voleje do balónu Edin Džeko a z hranice vápna srovnal na 1:1. Byla to podobně povedená branka jako ta Rossoblu. O pár minut později Inter strhl vedení na svojí stranu a pak už ho jenom navyšoval. Federico Dimarco se rozhodl zahrát volný přímý kop a přízemní střelou zaskočil brankáře Skorupského. Ve 42. minutě vedli Nerazzurri 3:1. Rohový kop zahraný na přední tyč zasáhl hlavou Lautaro Martínez a argentinský šutér znovu potvrdil svůj střelecký instinkt. Trenér Simone Inzaghi si musel reakci svých svěřenců na první inkasovaný gól pochvalovat.

Milánští se vůbec s ničím nepárali a hned na začátku druhého poločasu definitivně rozhodli čtvrtou brankou. Federico Dimarco si skvěle zasekl protihráče a střelou ke vzdálenější tyči zajistil Interu už tříbrankový náskok.

Demolice Boloni však nebrala konce a po ruce Sosy v pokutovém území měli Nerazzurri k dispozici pokutový kop. Hakan Çalhanoğlu poslal Skorupského na opačnou stranu, a s hostujícím celkem to nevypadalo ani trochu dobře. Inter nepolevoval a dál lačnil po gólech, přestože o jeho vítězství dávno nebylo pochyb. Čtvrthodinu před koncem rozjeli domácí další povedenou akci a na zadní tyči ji střelou do prázdné uzavíral Robin Gosens - 6:1.

V 84. minutě zachránila Boloňu od sedmé branky branková konstrukce i ofsajdové postavení. Sudí Colombo pak neměl důvod utkání protahovat a i vzhledem k vysokému počtu branek nastavil jen dvě minuty. Inter si s chutí zastřílel a připsal si nejvyšší výhru v této sezoně. V tabulce patří Inzaghiho svěřencům čtvrté místo s jedenáctibodovou ztrátou na vedoucí Neapol.

Více informací k zápasu

Turín FC - UC Sampdoria 2:0

09.11.2022 20:45

Góly: 29. Nemanja Radonjić, 59. Nikola Vlašić

Turínské FC zvládlo před příštím náročným kolem s AS Řím vyhrát a porazilo Sampdorii. Janovský celek se neprosadil ani jednou, zatímco domácí barvy slavily balkánskou spolupráci.

Domácí mužstvo se delší dobu trápí v útoku, chybí mu kanonýr Belottiho formátu. Momentálně ho zastupují spíš ofenzivní záložníci typu Vlašiće s Radonjićem. A právě tohle duo od začátku utkání porádně větralo obranu Dorie. Po pětadvaceti minutách se právě Nemanja Radonjić prosmýkl až k zakončení na zadní tyč a brankář Emil Audero musel rychle na zem, aby jeho pokus vytáhl mimo bránu.

Jen tím ale oddálil nevyhnutelné. Jeho obrana mu dnes moc nepomáhala a Radonjić jí pronikal snadno jako nůž máslem. O pět minut později už slavil. Radonjić si u vápna narazil míč s Vlašićem, ten mu jej do běhu vrátil a Radonjić z otočky propálil brankáře Audera - 1:0 pro Turín.

Na první větší šanci Dorie jsme čekali až do konce první půle. To se míč po centru dostal k volnému Montevagovi, jehož hlavička zamířila pár centimetrů nad bránu Milinkoviće-Saviće. Jinak hrála Doria velmi opatrně. A Turín trestal. V 59. minutě Radonjić rozehrál do strany na Vojvodu, který zpětnou nahrávkou oslovil Nikolu Vlašiće. Zkušený záložník už mířil přesně a Turín vedl o dvě branky.

Od té doby již Býci kontrolovali hru a nedovolovali soupeři nadechnout se k nějaké větší akci. Poslední šanci na snížení zahodil střídající útočník Manolo Gabbiadini, který pálil z voleje příliš vysoko nad bránu.

Více informací k zápasu

US Lecce - Atalanta Bergamo 2:1

09.11.2022 18:30

Góly: 28. Federico Baschirotto, 30. Federico Di Francesco - 40. Duván Zapata

Vložené kolo italské nejvyšší soutěže přineslo další překvapení a po včerejším zaváhání AC Milán ztratila i Atalanta. Hosté dokonce prohráli, když na Via del Mare inkasovali během úvodní půlhodiny dva góly. Na lavičce Bergamaschi se objevil i teprve dvacetiletý český záložník Lukáš Vorlický, do hry se však nedostal.

Je to velké překvapení, protože Atalanta byla v zápase jednoznačným favoritem. Gasperiniho svěřenci ale nezvládli vstup do zápasu a ten je nakonec stál všechny body.

Lecce vyrukovalo na Atalantu s taktickým záměrem vyčkat vhodných příležitostí a pak zasadit smrtící úder. Nikoho nepřekvapí, že hosté častěji drželi balón, ale bylo to Lecce, kdo měl první výraznější šanci po průniku Colomba. Lecce si u první branky pomohlo standardkou, ve 28. minutě hlavičkoval po rohovém kopu González a po něm rovněž hlavou Federico Baschirotto, takže Sportiello ani nestačil zareagovat. Opařená Atalanta vzápětí inkasovala i druhý gól, když Federico Di Francesco prošel vápnem přes Sportiella a střelou do prázdné zakončil.

Atalanta prohrávala o dva góly, ale ještě do šaten stihla korigovat a vrátit se zpět do hry. Duván Zapata dostal milimetrově přesnou přihrávku mezi dva stopery a střelou pod padajícího Falconeho snížil.

Po přestávce se očekával tlak Atalanty, nicméně i Lecce se dostalo do šancí. V 51. minutě vyrazil Sportiello jen tak tak střelu Strefezzy. Na druhé straně srazil Édersonovu ránu Baschirotto a následný propadlý balón z rohového kopu musel pacifikovat Falcone. Lecce se toho nebálo a podnikalo nebezpečné výpady. Po jednom z nich zakončil kousek nad Di Francesco.

Bylo s podivem, že za celé utkání byla vyslána jen jedna branka mezi tři tyče, přestože oba týmy se snažily hrát ofenzivně. Bohužel ale už žádná další branka nepadla, zuby si vylámali jak domácí Ceesay, tak především hostující Koopmeiners. Atalanta se tak vrací z Lecce s nepořízenou.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - AS Řím 1:1

09.11.2022 18:30

Góly: 85. Andrea Pinamonti - 80. Tammy Abraham

Dlouhá nuda skončila až během poslední desetiminutovky, kdy se nejprve prosadil střídající Abraham. Jenže po pěti minutách srovnal na konečných 1:1 Pinamonti, a AS tak opět selhalo.

Římané potřebovali proti Sassuolu zabrat, aby odčinili nešťastné selhání z derby. A je fakt, že proti Sassuolu se jim dlouhodobě daří, navíc venkovní forma je u Giallorossi jednoznačně lepší než ta domácí. Ale dnes AS opakovalo nemastný, neslaný výkon proti Laziu. Do první šance se dostala domácí ekipa, jmenovitě římský rodák a velký romanista Frattesi. Jeho dělovka i s přispěním brankáře Patrícia prosvištěla těsně nad břevnem.

Obranu AS hodně zlobil rychlík Laurienté, který větral levou stranu Celikovu. Jeho náběhy za obranu měly potenciál Římanům uškodit, ale na poslední chvíli si s ním zadáci AS poradili. Vlci z hlavního města se naopak před Consigliho bránou trápili, i když pokusy Šomurodova nebo Zalewského měly oči.

Ke konci první půle se strhla menší strkanice, kterou sudí Ayroldi vyřešil důrazným napomenutím a karetním trestem. Jinak ale obě jedenáctky v ofenzivě prakticky nic nepředváděly, byť Sassuolu v porovnání s AS nechyběl pohyb.

Celkově se věci daly do chodu až v samém závěru. Laurienté přesprintoval Karsdorpa a předložil míč volnému Traorému, jenže proti němu skvěle zasáhl Patrício! A zas platilo otřepané pravidlo. V 80. minutě totiž netradiční asistent Mancini našel krásným pasem Tammyho Abrahama a ten protrhl své střelecké trápení. Jenže to nebylo všechno, protože další náběh Laurientého si našel dobíhající Andrea Pinamonti a pět minut před koncem srovnal!

Více informací k zápasu

US Cremonese - AC Milán 0:0

08.11.2022 20:45

Góly: -

Velkou ztrátu v boji o titul si připisuje obhájce AC Milán. V Cremonese se nedokázal gólově prosadit a protože bezzubí byli i domácí, skončil duel 0:0. Pro Rossoneri se tak znovu navyšuje ztráta na vedoucí Neapol, Cremonese zase prodloužilo čekání na vítězství.

AC Milán už znal výsledek Neapole a dobře věděl, že musí v Cremonese zvítězit. Už o víkendu se ale trápil s jiným celkem ze spodku tabulky, ale zatímco na San Siru v závěru urval výhru, na stadionu Zini se mu to nepodařilo.

Citelně mu scházel vykartovaný Olivier Giroud, jehož na hrotu nahradil Divock Origi. Milánští měli velkou územní převahu a dokázali si vytvořit několik slibných příležitostí. Ve 23. minutě netrefil branku Díaz a Rebiće vychytal Carnesecchi. O deset minut později zahodilo AC další velkou šanci, když Tonali místo zakončení hledal možná zbytečně Origiho. Carnesecchi pak vychytal i Thiawa.

Převaha AC pokračovala i po změně stran a urputnou defenzivu domácích překonal v 56. minutě Origi. Mělo to však háček, protože belgický útočník se v době přihrávky nacházel v ofsajdu. Pioliho svěřenci se trápili a čas pochopitelně ubíhal. Cremonese rovněž držel skvělý Carnesecchi, který vytáhl i nepříjemný centr směřující do branky a možná trochu překvapivě šlo o jeden z posledních zákroků.

Cremonese sice opět nevyhrálo, ale bod proti AC Milán bere. Naopak pro Rossoneri je to velká a nečekaná ztráta, protože na vedoucí Neapol už ztrácí osm bodů.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Empoli FC 2:0

08.11.2022 18:30

Góly: 69. Hirving Lozano (pen.), 88. Piotr Zieliński

Neapol snadno porazila Empoli, ve druhém poločase mu dala dvě branky a navýšila svůj náskok na čele první ligy.

Neapol hájila první místo, respektive usilovala o navýšení náskoku. A doma byla opět horkým favoritem, jak už to tak v jejích utkáních bývá. Empoli se ale velmi dobře a houževnatě bránilo. Jen za prvních deset minut čelilo hlavičce Lobotky, standardce Raspadoriho a následnému zakončení z větší vzdálenosti od Maria Ruie. Postupem času se hosté z Toskánska čím dál častěji uchylovali k faulům a sudí Pairetto pískající dnes své 98. utkání v první lize tahal z kapsy jednu žlutou za druhou.

Prostřelit flexibilně se pohybující blok Empoli se ale domácímu týmu stále nedařilo. Nezvládl to ani Raspadori, který svou ráznou střelou ukončil první poločas. Na začátku toho druhého se k hlavičce cpal Victor Osimhen, jenže úspěšný nebyl a zamířil hodně vysoko nad. Partenopei ale hráli stále aktivněji a stupňovali své úsilí.

Pět minut po změně stran si na Raspadoriho zpětnou nahrávku naběhl záložník Anguissa a jen těsně minul bránu! Klíčový moment v utkání nastal v 67. minutě. Tehdy totiž záložník Marin fauloval ve vápně Victora Osimhena a sudí pískal okamžitě penaltu. K ní se postavil Hirving Lozano a vypálil k pravé tyči. Tam sice doletěl i brankář Vicario, jenže míči v cestě do brány už zamezit nedokázal.

Přemotivovaný Luperto, kmenový a dřív nepříliš využívaný hráč právě Neapole, se krátce poté dopustil dalšího zbytečného faulu a byl sudím vyloučen! V početní výhodě hrající Neapol navíc předvedla dvě minuty před koncem snadný brejk a po přihrávce od Lozana uklidil míč za Vicariova záda sprintující Piotr Zieliński.

Více informací k zápasu

Spezia Calcio - Udinese Calcio 1:1

08.11.2022 18:30

Góly: 33. Arkadiusz Reca - 43. Sandi Lovrić

Udinese znovu nevyhrálo, byť s prázdnou se z La Spezie nevrací. Na úvodní branku Recy totiž odpověděl ještě do šaten Lovrić. V nastavení pak odmítl rozhodnout Walace, když jenom orazítkoval břevno.

Spezia začala zápas proti Udinese aktivně a již v 11. minutě selhal v tutovce Nzola. Od Holma přitom obdržel skvělou přihrávku, jenomže koncovka Nzoly šla přímo do brankáře Silvestriho. "Zebry" podnikly první nebezpečnou akci až ve 20. minutě a Successovi se dokonce podařilo rozvlnit síť. Jeho branka však kvůli ofsajdovému postavení neplatila.

Byli to nakonec domácí, kdo načal střelecký účet utkání. Ve 33. minutě si zaběhl za obranu Arkadiusz Reca a krásným obstřelem ke vzdálenější tyči poslal Spezii do vedení. Odpověď hostí přišla před koncem prvního poločasu. Přitom všechno mohlo být jinak, kdyby Ampadu netrefil z tutové pozice jen břevno. Udinese pak předvedlo akci ve stylu nedáš-dostaneš. Success potáhl balón až do šestnáctky a po jeho přihrávce se trefil Sandi Lovrić.

Vyrovnaná partie pokračovala i po změně stran a bohužel už žádnou další branku nenabídla. Největší šance přišla až v nastaveném čase, když Walace napálil balón do břevna! Konečná remíza je zaslouženým výsledkem na obě strany, nicméně jak pro domácí, tak i pro hosty je to spíše ztráta.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
SSC Neapol
14
12
2
0
34 : 10
38
2
SS Lazio
14
9
3
2
26 : 8
30
3
AC Milán
14
9
3
2
27 : 14
30
4
Juventus FC
14
8
4
2
21 : 7
28
5
Inter Milán
14
9
0
5
31 : 20
27
6
Atalanta Bergamo
14
8
3
3
20 : 12
27
7
AS Řím
14
8
2
4
17 : 13
26
8
Udinese Calcio
14
6
6
2
22 : 14
24
9
Turín FC
14
6
2
6
15 : 16
20
10
ACF Fiorentina
14
5
4
5
17 : 18
19
11
Salernitana Calcio
14
4
5
5
19 : 21
17
12
US Sassuolo
14
4
4
6
15 : 19
16
13
Bologna FC
14
4
4
6
17 : 25
16
14
Empoli FC
14
3
5
6
10 : 19
14
15
AC Monza Brianza
14
4
1
9
13 : 22
13
16
US Lecce
14
2
6
6
12 : 17
12
17
Spezia Calcio
14
2
4
8
12 : 25
10
18
US Cremonese
14
0
7
7
11 : 24
7
19
UC Sampdoria
14
1
3
10
6 : 25
6
20
Hellas Verona
14
1
2
11
11 : 27
5

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (69)

Přidat komentář
mastakillah

Velmi těžkej zápas. Empoli to hrálo na remízu, což se jim vymstilo. Penalta rozhodně pískatelná, bránící hráč tam šel opravdu neohrabaně a vymstilo se jim to. Naštěstí jsme vytrvali a vrátilo se nám to. Chucky to skvěle rozhýbal. Skvěle také Frank a Lobo

Mimochodem ten Vicario je super brankář a to nejen skrze dnešek. Snad po něm někdo brzy sáhne. Takový AS by pro něj bylo top

Teď se soustředit na Udine

Reagovat
Rothbard

Ahoj, dotaz, jak je na tom Osimhen? Mám jeho rookie kartu.

Reagovat
mastakillah

Momentálně skvěle, klíčový hráč

Reagovat
Martin9719

V první půli tam chyběla kreativita v křídlech, celý takový ospalý a obehravani že strany na stranu. Empoli hlavně nebylo líný v první půli na krok a zvladalo na těsno dostupovat, v druhý půli přišla kvalita a bylo vidět že jdou čím dál hloub. Je to paráda.

Reagovat
M.Vaza

Kvara bude až po MS?

Reagovat
Martin9719

To těžko říct se zády.

Reagovat
Lech

Soudis podle toho lacineho golu co vam Rui pustil ze golmany mame ok, ikdyz sel Rui dolu, zbytek squadry je na vymenu, pocinaje mourkem, az pak bych resil golmany

Reagovat
mastakillah

No nevím. Bylo by lepší mít Italskýho golmana ne? Tak nějak jste mě první napadli vy, ani nevím proč

Reagovat
smazaný uživatel

Rui byl loni výborný, ale jeho neschopnost vystoupit z brány když máme míč a tlačit obranu výše nás stojí střed, protože útok a obrana jsou příliš daleko. Navíc letos dostal diskutabilní góly, holt roky nezastavíš. Hodně se řeší, že až příliš předvídá a pak pouští zdánlivě laciné góly.

Vicario je dlouhodobě výborný. Já bych chtěl návrat Lafonta do Itálie a pak nám třeba doroste Mastrantonio.

Reagovat
LesyJePan

Remiza s Cremonese tento rok to neni ono. Ked sa nedari Rafovi tak sme nahraní, chcelo by to v zime nejakú kvalitu na prave krídlo.

Reagovat
LesyJePan

Malo byt samozrejme

Reagovat
Kaka14

No hlavne nehral Theo, Leao až od 60min. a hrali sme bez útočníka (Origi sa nedá počítať)…. Tak hádam si aspoň majitelia uvedomia ako by to vyzeralo, keď predaju najlepších hráčov

Reagovat
AngryPrd

Tu sa netreba vyhovarat na to, ze nehral Theo atd. Lavicka AC by mala dat taky tim dole bez problemov. Vsetko tam funguje v poslednom case zle, az velmi sa trapia so slabsimi. Zle striedania, De Ketelaere je chudak asi najviac mimo, keby dostal viac casu mozno by aj zapadol rychlejsie. Miesto toho ho dava iba na konce zapasu a stiahne Tonaliho (srdce AC) a miesto neho da Krunica, ktory tam nema co robit. Leao podla mna aj tak pojde, treba ho predat za max. co to da. Na jeho nalady a stale vacsie poziadavky sa netreba fixovat. Boli casy ked za AC chcel hrat kazdy aj na ukor penazi. Beckham bol jeden priklad, myslim povedal ze za AC by hral aj zadara. Jeden cas myslim aj nebral plat. Stare dobre casy

Reagovat
Morgue

Máme problémy s opravdu mizernou formou některých hráčů. Když to vezmu od toho nejhoršího, tak Origi by nehrál snad ani ve 3. nejvyšši soutěži. Ten je doslova brzda a kotva útoku. Ten musí okamžitě pryč. V liverpoolu dobře věděli, proč se ho zbavit. Od té doby co je Tatrusanu v bráně, tak se nějak všechno sype a hrajeme na sílu. Třeba to v něm není a pletu se, ale je to divný.. De Kateleare měl být větší zázrak a do teď nic nepřinesl. Možná nezvládá tlak tak vysokého přestupu. Krunič standartně mimo, tam to netřeba zazlívat. Ten měl být už 2 sezóny pryč, jenomže není náhrada. No a Leao má poslední dobou myšlenky asi na nový klub a tak to tam nepadá. Letos to na titul asi nebude

Reagovat
Shevchenko

Zase z toho nedelejte takovou tragédii, byl to 6 zápas během 17 dní, zranění máme taky pořád spoustu. První poločas nebyl zase tak marný, jen tam holt nic nespadlo, už by to chtělo pauzu.

Reagovat
Nuno čomes

Vždyť vám za poslední měsíc a půl kvůli zranění chyběl ze základu jen Calabria a Maignan A když někdo jiný, tak lavičkáři.

Reagovat
Shevchenko

Tak třeba chyběli tři praví beci, že Alexis při té konkurenci taky není zrovna lavičkář.

Jinak jsem to bohužel napsal blbě, protože jsem od těch zraněných "neoddělil" Girouda a Hernandeze, kteří byli vykartováni.

Reagovat
Nuno čomes

Jo, ale ti byli vykartovaní na toto kolo jenom ne? Jasně, Florenziho taky beru, že by hrál místo Calabrii, to je jasné. Dest je jen lepítko. Ten Alexis mi do základuu moc nehraje, ale pokud hrává inak základ, tak OK.

Reagovat
AngryPrd

Tragedia urcite nie ale iba frustracia, pauza by bodla.

Reagovat
AngryPrd

Vlastne so vsetkym suhlasim okrem Origiho. Ano ukazal malo, ale tolko dovery myslim nemal. Urcite jeho zatial neodpisujem, no na zaklad este nema. Ukazal viac ako De Kateleare podla mna. Tatarusanu je strasny, stale ked vybehne z brany mam strach.

Reagovat
Eldarion

Neviem kde si bol začiatok sezóny, ale De Ketelaere hral základ vo väčšine až do zranenia a až na pár momentov neukázal nič. Takže času mal dostatok, možno až moc na novú posilu a nedáva ten tlak.

Prestupy a ich začlenenie je úplny fail, ten tím je úplne uvarený v Novembri. Hrá dokola tá istá zostava. Keby nebol WC22 tak neviem neviem. Zranenia sú jedna vec, nekvalita lavičky druhá a to, že posily Vranckx, Thiaw, Dest, Adli hrali dokopy 1 minútu a Origi nevie hrať futbal tretia a je to bohužiaľ dosť fail pre tím, ktorý má obhajovať Scudetto.

Uvidíme čo s tým spravia počas prestávky, ale nie sme zatiaľ (ak vôbec) lepší od tímov ktoré sú okolo nás. Neapol nerátam, tá funguje a ide zaslúžene minimálne na Scudetto.

Reagovat
GEGE

Na to si přišel jak, že je tým "uvareny v novembri"? vždyť fyzicky tam absolutně není problém i když Tonali a Bennacer hrajou skoro furt, tak unaveně teda nevypadají... Pioli to točí dobře, každý zápas máš 5 střídání tam fakt není problém v nějakém uvaření... problém je, že jsme málo efektivní vždyť Leao už má tak 5 tyček během podzimu a jak proti Torinu, Spezii tak včera tam byly jasné golovky, které prostě nebyly využity a proto tolik ztrácíme...

Reagovat
AngryPrd

Mne sa z tych novych posil najviac pozdava Thiaw, z toho minima co hral ukazal velky potencial. Neapol asi po dlhom case vyhra. Stale lepsie ako Inter alebo Juve.

Reagovat
maras93

Neapol začíná mít hezkou zimní bodovou zásobu.

Reagovat
Nuno čomes

Hrajou nejlepší fotbal a ten náskok je zasloužený. Jestli přežijou i leden/únor, tak není o čem. Zbytek se popere o top 4.

Reagovat
maras93

Jo, určitě souhlas.

Reagovat
Rudy

Neprestavam zirat, snad nejlepsi forma v cele Evrope. Kloboucek

Reagovat
maras93

Reagovat
Ichbin Kobalt

Dimarco pecka ,za 2 tydny mohl řadit na MS .........

Reagovat
Ichbin Kobalt

když si vzpomenu ma Timobila a Jorginha ......

Reagovat
10

Interu stačí, aby v lize trénovalo ještě víc kvalitních trenérů z jejich školy, a budou vyhrávat Scudetta každej rok...pokud teda i je nebude trénovat nějakej Interista

Reagovat
PISTOLERO

Po velmi vlažném a nepřesném začátku, kdy to smrdělo dalším průserem, to nakonec bylo až překvapivě jednoduché vítězství. Dimarco má formu jako čert! Jen je škoda že za takového stavu nedostali příležitost mladíci. Jedeme dál! FORZA INTER!

Reagovat
Dejwa

5 proher za 14 zápasů, 20 inkasovaných gólů a 3 body na druhý místo

Reagovat
Dejwa

ale nejvíc se musí smát Allegri... jestli to dnes neposerou, čemuž bych se vůbec nedivil

Reagovat
Nuno čomes

Ty obdržené branky jsou hrůzostrašné. Kdybychom je v zápasech přestříleli a vyhrávali, tak se zavřenými oči dejme tomu. Ale takto je to bída.

Reagovat
danko10

Vsetko ide podla planu. Jose uz zacina ukazovat prstom na jednotlivcov. Drzte si klobuky, pojdeme z kopca.

Kukal som iba druhy polcas a aj to iba jednym okom na mobile, lebo synovi o tomto case chodi Poziarnik Sam a cez to vlak nejde, ale z toho mala co som videl, musim uznat, ze mladeho volba programu bola o dost lepsia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
stuff

Forza juve!! Ale ten zaver proti poslednemu timu tabulky

Reagovat
Melchior

Už jednou se letos hrálo proti poslednímu a stálo to za to.. buďme rádi za klasickou Allegriho parádu, která tentokrát konečně skončila za 3 body

Reagovat
Furia Ceca

Tvl, Allegri tu sezónu ještě nakonec zachrání... jak říkal: "Bude to krásný příběh".

Ale jako pořád má teda co dělat, v mých očích by musel vyhrát EL, aby odčinil vypadnutí z LM po tak trapných výkonech a výsledcích.

Reagovat
Furia Ceca

No konečně... V SA už dal 5 výher v řadě.

Reagovat
Furia Ceca

Měla být reakce na Melchiora

Reagovat
Nuno čomes

To bylo úplně jasné, navíc podpořené několikatýdenním hejtem tady na EF, což je prostě jak voodoo.

https://1url.cz/WrsoL

Reagovat
Pipo123

Romero

Reagovat
Pipo123

Jo jo to bolo rečí ako nám bude chýbať Acerbi a Ramos, nasrať

Reagovat
Alberto Aquilani

Jop, a 11 inkasovaných gólov v skupine EL je tiež na klobúčik

Reagovat
Pipo123

Mrdať, hlavná je liga

Reagovat
cresposuper

Za Acerbiho dakujeme, velmi slusna posila

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Largo

Co ta ruka Danila? Docela jasna ne?

Reagovat
Largo

Reagovat
cresposuper

Skor ide o to, ze to bola ruka, ktorou padal na zem, ci?

Reagovat
10

ano, zásadní podle všeho bylo to, že padal už při střele Velosa, tu ruku pak trefil odraz Dawidowicze z metru

každopádně kdyby tam byl De Ligt, tak Verona kopala penaltu

Reagovat
Zark

Ještě že jsme se ho zbavili

Reagovat
smazaný uživatel

Ricky nezvládl konkurenci, ale Rick je prostě lepší.

Takže Karsdorp out - Ola Aina s končící smlouvou? Singo á taky do léta, ale s opcí na prodloužení. Smrdí to Dalotem, taky mu končí v létě. nebo dojde Ladik z Ludgeřovic?

Reagovat
Largo

Coufal

Za Ainu bych se nezlobil, Singo je podle mě až moc ofenzivní. Každopádně do základu Celik, ten mi přijde vyrovnanej na obě strany a po tý první fázi adaptování začíná hrát solidně.

Reagovat
smazaný uživatel

Však potřebujeme dva různé typy, Zeki umí dozadu poctivě, někdo víc ofenzivní by se hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Ládík samozřejmě s nadsázkou

Reagovat
Nuno čomes

Tam jsou sympatické jen ty Ludgeřovice z našeho kraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Jo a taky Bellerín bude od června zřejmě volnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nevím, že ještě hraje.. 27 Barca ho vzala jen na roční kontrakt? Stejně nehraje..nevím, no. Mou radši ukáže na Dalota.

Reagovat
Largo

Dalota bych rád, líbil se mi i v AC. Ale podle mě ho United nepustí, hraje prakticky pořád základ.

Reagovat
GEGE

Dalota nezaplatite ani náhodou...

Reagovat
smazaný uživatel

Konci mu smlouva, akorat tam je, myslím, opce.

Reagovat
maras93

To je smutnej propad Verony oproti minulý sezóně. Snad k něčemu bude ta případná změna majitele.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele