Tipy a analýzy

Tipy Václava Drobného

Týden utekl jako voda a máme tu další víkend a s ním i desáté jarní pokračování naší rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát bude tipovat sparťanský odchovanec a fotbalový expert Václav Drobný, jenž během své hráčské kariéry působil například v Aston Ville nebo ve Štrasburku. Jeho protihráčem bude vítěz čtenářské tipovací soutěže s přezdívkou Lorcan.

Výsledky tipovačky: Petr Novotný těsně prohrál 3:4

Vítězem další víkendové tipovačky se stal redaktor EuroFotbalu Michal Hruška, jenž porazil populárního baviče Petra Novotného 4:3. Pro čtenáře máme přichystané nejen pořadí třetího kola tipovací soutěže, ale také její konečné pořadí.

Sázkové tipy na víkend (11)

Před týdnem nám vyšly oba tipy na českou Gambrinus ligu a výrazně jsme si vylepšili celkovou bilanci. I tentokrát přinášíme dvě analýzy a v jedné se zaměříme na českou nejvyšší soutěž, ve druhé se podíváme do Mexika.

Tipy Petra Novotného

Je tu další ligový víkend a s ním i deváté jarní pokračování naší rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát bude tipovat známý bavič Petr Novotný. Jeho soupeřem bude redaktor EuroFotbalu Michal Hruška. Pro čtenáře máme nachystané závěrečné třetí kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Těsné vítězství pro Petra Mikolandu

Bývalý fotbalista Petr Mikolanda porazil šéfredaktora EuroFotbalu Petra Starého 4:3. Dnes rovněž přinášíme i výsledky druhého kola a průběžné pořadí čtenářské tipovací soutěže.

Sázkové tipy na víkend (10)

Minulý víkend se příliš nedařilo, ze tří tipů vyšel jediný a výsledkem je přiblížení se k nule v celkové bilanci. Vylepšit jí se pokusíme dvěma tipy na českou Gambrinus ligu.

Tipy Petra Mikolandy

Týden utekl jako voda a je tu víkend a s ním již osmé jarní pokračování naší rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát tipuje Petr Mikolanda. Jeho soupeřem bude šéfredaktor EuroFotbalu Petr Starý. Pro čtenáře je přichystáno druhé kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Milan Fukal prohrál 2:3

Obránce Hradce Králové Milan Fukal prohrál s vítězem čtenářské tipovačky s přezdívkou MadDeN AFC 2:3. Přinášíme také výsledky prvního kola čtenářské tipovací soutěže.

Sázkové tipy na víkend (9)

Před týdnem se nedařilo, náš tip, že Žižkov nedá gól, vzal za své už po pár minutách utkání s Jabloncem. Dnes přinášíme tři analýzy, a to na zápasy regionální ligy v Německu, nejvyšší soutěže v Chile a naší Gambrinus ligy.

Tipy Milana Fukala

Máme tu další víkend a s ním již sedmé jarní pokračování naší rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát tipuje obránce prvoligového Hradce Králové Milan Fukal. Jeho protivníkem bude vítěz čtenářské tipovačky s přezdívkou MadDeN AFC. Pro čtenáře je samozřejmě přichystán nový tříkolový cyklus tipovací soutěže, který dnes začíná prvním kolem.

Výsledky tipovačky: Honza Homolka prohrál 2:3

Sportovní komentátor české verze Eurosportu Honza Homolka neodčinil svou porážku z podzimní části tipovačky a opět prohrál s redaktorem EuroFotbalu. Tentokrát podlehl Ondřeji Holzmanovi 2:3. Dnes rovněž přinášíme nejen výsledky třetího kola, ale i konečné pořadí čtenářské tipovací soutěže.

Sázkové tipy na víkend (8)

Před týdnem nám jediný tip na Gambrinus ligu vyšel a odvrátili jsme tak hrozbu propadu do červených čísel. Jedním tipem na českou nejvyšší soutěž se pokusíme vylepšit bilanci i tento víkend.

Tipy Honzy Homolky

Máme tu již šestý jarní díl naší rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát se se svými tipy představí sportovní komentátor české verze Eurosportu Honza Homolka. Jeho soupeřem bude redaktor EuroFotbalu Ondřej Holzman. Pro čtenáře je přichystáno závěrečné třetí kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Aleš Brichta prohrál 3:5

Vítězem dalšího dílu tipovačky se stal redaktor EuroFotbalu Josef Gvoždiak, jenž zdolal rockového zpěváka Aleše Brichtu 5:3. Pro čtenáře přinášíme výsledky druhého kola tipovací soutěže a průběžné pořadí.

Sázkové tipy na víkend (7)

Našim tipérům se poslední dobou příliš nedaří, minulý týden jsme měli bilanci 1-1 a celkově jsme se opět trochu přiblížili k nule. I tento víkend se pokusíme klesající trend zvrátit, sázíme tentokrát na jediný tip.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele