Tipy a analýzy

Výsledky tipovačky: Petr Novotný prohrál 2:4

Známý bavič Petr Novotný prohrál v tipérském souboji s vítězem čtenářské tipovačky s přezdívkou mönchengladbach 2:4. Dnes rovněž přinášíme výsledky prvního kola tipovací soutěže.

Tipy Petra Novotného

Je před námi další ligový víkend a s ním i devátý díl rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát tipuje známý bavič Petr Novotný. Proti němu se postaví vítěz čtenářské tipovačky s přezdívkou Mönchengladbach. Pro čtenáře jsme samozřejmě přichystali další tříkolový cyklus tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Honza Homolka prohrál 0:1

Nejnižší výhra v historii naší tipovačky se urodila v letošním osmém dílu, kdy jediný správný tip rozhodl o vítězi. A tím se stal šéfredaktor EuroFotbalu Petr Starý, který porazil komentátora české verze Eurosportu. Pro naše čtenáře máme přichystané výsledky třetího kola tipovací soutěže a konečné pořadí tříkolového cyklu.

Tipy Honzy Homolky

Máme tu další ligový víkend a s ním i osmý díl rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát tipuje sportovní komentátor české verze Eurosportu Honza Homolka. Proti němu se postaví šéfredaktor EuroFotbalu Petr Starý. Pro čtenáře jsme samozřejmě přichystali závěrečné třetí kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Výhra pro Václava Drobného

V sedmém dílu letošní rubriky Tipy osobnosti zvítězil fotbalový expert Václav Drobný, jenž porazil redaktora EuroFotbalu Marka Ustohala 3:1,5. Pro naše čtenáře máme přichystané výsledky druhého kola tipovací soutěže a průběžné pořadí.

Tipy Václava Drobného

Je před námi další ligový víkend a s ním i sedmý díl rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát tipuje sparťanský odchovanec a fotbalový expert Václav Drobný. Proti němu se postaví redaktor EuroFotbalu Marek Ustohal. Pro čtenáře jsme samozřejmě přichystali druhé kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: František Straka remizoval 2:2

V šestém dílu letošní rubriky Tipy osobnosti neznáme vítěze. Fotbalový kouč František Straka totiž remizoval se čtenářem s přezdívkou "mickey mouse". Pro naše čtenáře máme přichystané výsledky prvního kola tříkolového cyklu tipovací soutěže.

Tipy Františka Straky

Máme tu další ligový víkend a s ním i šestý díl rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát tipuje známý fotbalový trenér František Straka, jenž je momentálně bez angažmá. Proti němu se postaví vítěz čtenářské tipovačky s přezdívkou mickey mouse. Pro čtenáře jsme přichystali další tříkolový cyklus tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Libor Bouček prohrál 2:4

Rozhlasový a televizní moderátor Libor Bouček v pátém dílu letošních Tipů osobnosti prohrál s redaktorem EuroFotbalu Ondřejem Pražákem 2:4. Pro naše čtenáře máme přichystané výsledky třetího kola tříkolového cyklu tipovací soutěže a také konečné pořadí čtenářské tipovačky.

Tipy Libora Boučka

Po reprezentační pauze se znovu hlásí ligový víkend a s ním i rubrika Tipy osobnosti. V pátém dílu tipuje a komentuje zápasy moderátor rozhlasové stanice Evropa 2 a nově i moderátor studia Ligy mistrů televizního kanálu Prima Cool Libor Bouček. Proti němu se postaví z naší redakce Ondřej Pražák.

Výsledky tipovačky: Aleš Brichta remizoval 3:3

Až ve čtvrtém díle letošních Tipů osobnosti neznáme vítěze. Rockový zpěvák Aleš Brichta totiž remizoval s redaktorem EuroFotbalu Ondřejem Holzmanem 3:3. Pro naše čtenáře máme přichystané výsledky druhého kola tříkolového cyklu tipovací soutěže a průběžné pořadí.

Tipy Aleše Brichty

Máme před sebou další ligový víkend a s ním i čtvrtý díl rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát tipuje zápasy známý rocker Aleš Brichta. Proti němu se postaví z naší redakce Ondřej Holzman. Pro čtenáře je samozřejmě přichystáno druhé kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Těsná prohra Martina Vozábala

Až ve třetím díle letošní rubriky Tipy osobnosti byla pokořena osobnost. Bývalý fotbalista a nyní asistent trenéra Českých Budějovic Martin Vozábal těsně prohrál s redaktorem EuroFotbalu Jiřím Vojíkem 3:4. Pro naše čtenáře máme přichystané výsledky prvního kola tříkolového cyklu tipovací soutěže.

Tipy Martina Vozábala

Týden utekl jako voda a máme tu třetí díl rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát komentuje a tipuje zápasy asistent trenéra Českých Budějovic Martin Vozábal. Proti němu se postaví z naší redakce Jiří Vojík. Ten musel nahradit vítěze čtenářské tipovačky s přezdívkou jarmilprdell, který na náš mail nereagoval. Pro čtenáře je samozřejmě přichystán další třídílný cyklus tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Horst Siegl vyhrál 2:1

I ve druhém díle letošní rubriky Tipy osobnosti slaví vítězství osobnost a tentokrát to je bývalý fotbalista Horst Siegl, jenž porazil redaktora EuroFotbalu Dominika Zezulu 2:1. Pro čtenáře máme přichystané konečné výsledky tříkolového cyklu tipovačky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele