12. kolo
28.10.2011 20:15 CET
5 : 0
(1:0)

Reportáž

Viktoria Plzeň - FC Hradec Králové 5:0

Viktoria Plzeň generálku na Barcelonu zvládla a takřka v jejím stylu přejela Hradec Králové 5:0. O osudu utkání rozhodla smrtící devítiminutovka druhého poločasu, během které domácí vstřelili tři branky. Plzeň se tak dostala na druhé místo a bude čekat na zaváhání nejbližších konkurentů.

Domácí se na první branku zápasu moc nenačekali, už v 11. minutě došlo v pokutovém území Hradce k závaru, kterého využil nejlépe zorientovaný Marián Číšovský - 1:0 pro Plzeň. Vrbovi svěřenci se po rychlé brance uklidnili a za dalších devět minut mohl zvýšit Ďuriš, svoji hlavičku ale namířil do tyče! Bohužel hra následně ztratila šmrc, hradečtí dobře bránili a Viktorka měla problémy Votroky nějakou nápaditou akcí překvapit. Vyrovnaná partie trvala až do šedesáté minuty, pak se totiž utkání definitivně zlomilo ve prospěch domácích.

Po hodině hry hosté zachybovali, Chleboun se srazil se spoluhráčem, čehož využil Bakoš a nekompromisním zakončením zvýšil na 2:0 pro Plzeň. O čtyři minuty předvedl nevídanou fotbalovou akci Milan Petřela. Prakticky od svého vápna vzal míč a přes celé hřiště prokličkoval tři protihráče a zakončil - 3:0 pro Plzeň. Zkrátka fotbalová nádhera! Tím ale gólová smršť neskončila. V 69.minutě už to bylo 4:0 a branku si tentokrát vstřelili sami hosté, jmenovitě Fukal, který se snažil zabránit brance před dotírajícím Fillem.

V této fázi zápasu už bylo pochopitelně po všem. Hradec se sesypal a deset minut před koncem ještě jednou a naposledy inkasoval. Kolář šikovně prostrčil míč na Bakoše a ten přeloboval nešťastného Koubka - 5:0 pro Plzeň. Viktoriáni už další branku nepřidali a jelikož se netrefil ani Hradec, skončila utkání popůlárním bůrem v síti Votroků.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (27)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0-Bakoš,Fillo,Bakoš,Duris

Reagovat
smazaný uživatel

Zase 4:1 jako s Žižkovem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec je v nejake krizi a Plzen si as opet zastrili...tip 1...3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen je jasny favorit...v nedeli sem byl pod lizatky a jestli Hradec nemakne,musim souhlasit s vyse uvedenymi tipy kolegu...obrana nefunguje tak zle...ale ten utok ..po prvnich kolech sem si rikal ze by tahle sezona mohla byt v klidu,ale nyni je jasny ze jsme v tom pekne namoceny a potvrzuje se ze 2 sezona je tezsi...

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka 2:3 Hradec

Reagovat
twl

když se podíváme na tabulku Plzeň zase stoupá vzhůru,když spočítáme kolik zápasu za sebou plzeň má...každý přes 20 základní 11...tak si myslím že by jse přes zimu mohl lámat chleba.....jestliže plzeň postoupí do evropské ligy tak spíš je to výhoda...bude mít hodně zkušené mužstvo.....myslím si že hráči by ty anglické týdny jako má plzeň mněli zvládat.....No nic chtěl jsem jen napsat že viktorce ty zápasy očividně pomáhají a dere se tabulkou zatím je na 3.místě a dostala se na druhé místo za jablonec v produktivitě....myslím si že viktorka smázne 4:1 nebo 5:1..Hradec!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pavlík(Cecha nechat jeste odpocivat po zraneni)

Rajtoral Cisovsky Bystron Limbersky

Trapp(jracek odpocivat mel toho ted moc) Horwath

Petrzela Kolar Pilar

Bakoš

5:0-Kolar,Pilar,Bakos,Pilar,Rajtoral

Reagovat
jn38

pilar tezko

Reagovat
smazaný uživatel

Pilar hrat nebude...jinac na takovej debakl pro Hk bych to tam nevidel...tolik inkasovanjech golu nemaji a lip se jim hraje proti ofenzivnim tymum...coz se potvrdilo loni,ale ted je ted a vubec nevim co tam mam popravde cekat...

Reagovat
smazaný uživatel

proč by neměl hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli dohodě týmů. Nemůže nastoupit proti bývalému klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti současnému týmu... je furt hráčem Hradce, akorát na hostování v Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

neumíš číst?

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1 3:1

Reagovat
Tomtaf

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 popř. 1:2 - ne, nevěřím tomu, ale přeju si to.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem se z toho snu ještě neprobudil.... ale musíme věřit no...uvidíme co se tam bude dít.Hradeček do toho......

Reagovat
smazaný uživatel

bude to pěknej mač s dobrým koncem pro zpč. 2-1

Reagovat
Veselac

mělo by to být jasné...tip 1 , 5:0

Reagovat
Veselac

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej tip

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Plzeň se potřebuje před Barcelonou dostat do pohody a zároveň ušetřit nějaké síly můj tip 4:1 s tím, že první 3 branky Plzně padnou během 30 minuty....střelci: Kolár, Petržela, Jiráček, Fillo - Černý

Reagovat
smazaný uživatel

Můj tip :

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Hóši my vás nikdy neopoustíme, hóši my vás nikdy neopustíme, hóši my vás nikdy neopustíme, ale chceme VÍTěZSTVÍ! Paradoxně se mi dneska výkon Hradce směrem dopředu líbil, protože 2-3 tutovky mohli proměnit ve fíky - střelný prach ovšem zvlhnul dá se říci. Ovšem den otevřených dvěří naší obrané trojice (čtveřice) byl dnes k smíchu a pětku by nám dali i Budějovice - chudák Koubas v brance. No nic v pátek porazíme Jablonec no.

Reagovat
naheCZ

Kdyby si takovou výkonnost dokázal Petržela udržet alespoň půlku sezóny....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele