základní část, 8. kolo
16.09.2018 15:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

FK Jablonec - FK Mladá Boleslav 0:3

Boleslav si odvezla z Jablonce všechny tři body, když domácím uštědřila lekci z produktivity. Hosté šli do vedení po trefách Přikryla a Komličenka. Ve druhé půli zvyšoval na konečných 3:0 Takács.

Jablonec do zápasu vstoupil aktivněji, ale Jovovičův pokus i Holešova hlavička byly zablokovány. V 11. minutě z první vážnější šance Doležal minul boleslavskou branku. Do hry se pak dostal i brankář Šeda, ten si poradil se střelou Trávníka i s pumelicí Masopusta. Ve 27. minutě přišel šok pro jinak lepší Jablonec, Marešovo zakončení obrana domácích srazila do pokutového území, kde se nejlépe zorientoval Přikryl a pohotový zakončením otevřel skóre zápasu.

Zhruba po pěti minutách Přikryl přetaženým centrem našel Konatého, který vrátil míč před prázdnou bránu na úplně volného Komličenka, jenž měl velmi snadnou úlohu - 2:0 pro hosty. Ten samý hráč mohl přidat i třetí branku, jenže ve vyložené pozici přestřelil. Pár minut před koncem prvního poločasu mohl prudkou ranou korigovat Hübschman, proti byl ale gólman Šeda.

V úvodu druhé půle nejdříve nepřesně pálil hostující Mareš, pak ale přišla obrovská šance pro střídajícího Chramostu, ten však z bezprostřední blízkosti nechal pouze vyniknout Šedu. V 66. minutě přišel třetí hřebíček do jablonecké rakve. Přikrylův centr si zpracoval Takács a krásnou střelou nedal Hrubému šanci. Vzápětí mohl vykřesat jiskru naděje Doležal, jenže boleslavský strážce svatyně byl znovu bezchybný. V 75. minutě střelou zpoza šestnáctky přestřelil domácí Holeš. Jablonec se i přes blížící se závěr stále snažil s výsledkem něco udělat, nicméně Chramostův únik zlikvidoval opět Šeda. Ten se zaskvěl i proti Považancově střele a dokázal tak udržet čisté konto.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mějme stále v paměti, že soutěž nese název FORTUNA:LIGA. Klidně se muže opakovat situace z 5. a 7. kola, kdy nejdřív vyhráli na Slávii a posléze rupli v Opavě . Nepřekvapila by mě prohra s M. B. , následně výhra nad Plzní.

Reagovat
smazaný uživatel

1.část splněna .

Reagovat
vanGomm

Je to tak!! V příštím,nebo hhed v tom dalším kole bude překvápko někde jinde.Takže se všechny týmy tak nějak během 30.kol v tom vystřídají a ta konečná tabulka po 30.kolech bude + - v normě.Podle hesla vlk se nažere a koza zůstane celá Stejně je zajímavé,jak někdo může brát sázky na fotbalovou soutěž a její výsledky,kterou zároveň sponzoruje.Neříká se tomu náhodou střet zájmů?

Reagovat
smazaný uživatel

To překvápko tuším právě v zápase Jablonec -Plzen .Na další zápasy jsem se ještě nedíval.Jestli jde o střed zájmu at posoudí jiní. Svět sportu je jedno velké divadlo. A učinkující, tedy čutálisti a zejména pak pinkálisti dokazují, že jsou lepší než herci z Národního. Za slušný peníz jsem i já ochoten přidat něco navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

,,,střet

Reagovat
vanGomm

Tak já si naopak myslím,že je to nápsáno pravopisně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
ondrasch77

2:1

Reagovat
ondrasch77

Co to máte za sestavu? Kubista na pravém kraji , to fakt asi ne...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele