základní část, 30. kolo
20.04.2022 18:00 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Hradec ubránil Bohemians a zahraje si nadstavbu s těmi nejlepšími

Bohemians si proti Hradci Králové vytvořili více příležitostí než soupeř, přesto jejich čekání na výhru dál trvá. Hostujícím "Votrokům" pak i bod za remízu stačil k uhájení šestého místa a tím pádem i kvalifikaci do nadstavbové skupiny o titul.

Jako první se mohli prosadit Východočeši, neboť Rybičkův centr srazil bránící Křapka nešťastně směrem k vlastní bráně, míč však nakonec skončil na tyči. Poté měl obrovskou šanci domácí Chramosta, jehož do úniku vysunul Květ. Útočník "Klokanů" však nejprve nechal vyniknout gólmana Hradce Vízka, načež z dorážky vůbec netrefil prostor mezi třemi tyčemi. V první půli se ještě ukázal Květ, jeho tečovaná rána ovšem rovněž skončila v zámezí.

První gól tak nakonec padl až šest minut po změně stran. Na centr Harazima si naskočil Kučera a zimní posila Votroků otevřela skóre svým vůbec prvním ligovým gólem. Radost z vedení nicméně vydržela v táboře hostů jen něco málo přes deset minut. Po hodině hry totiž Hronek přešel přes několik spoluhráčů, načež samostatnou akci zakončil pohlednou střelou ke vzdálenější tyči mimo Vízkův dosah.

Bohemka chtěla v závěru dokonat obrat, gólu už se však nedočkala. Vynutila si "pouze" vyloučení hradeckého obránce Čecha. Pražané se v tabulce bodově dotáhli na Jablonec, dál ovšem nervózně přešlapují u sestupových vod.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (3)

Přidat komentář
Elmas

1:2

Reagovat
tlaci

1:2

Reagovat
Alan

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele