Další články

Pogba jako Onana nebo Maradona. Dopingové případy, které vzbudily pozornost

Francouzský záložník Paul Pogba byl ve čtvrtek suspendován na čtyři roky poté, co měl pozitivní test na testosteron při antidopingovém šetření, které podstoupil 20. srpna 2023. Livesport Zprávy v této souvislosti připomínají další případy užití zakázaných látek, které otřásly fotbalovým světem.

Zostuzení West Hamu a Haaland zpět v ráži: 24. kolo Premier League v kostce

Nejvyšší ligovou porážku od roku 1959, navíc na vlastním trávníku před zaplněnými tribunami olympijského stadionu, museli o víkendu skousnout fotbalisté West Hamu. Arsenal si totiž v chrámu Hammers otevřel střelnici a po galapředstavení, které režírovala bývalá opora domácích Declan Rice, zvítězil 6:0.

Onana dorazí na APN se zpožděním, Kamerun vyšel vstříc Manchesteru United

Brankář André Onana vynechá pondělní úvodní zápas Kamerunu na mistrovství Afriky, aby mohl ještě v neděli nastoupit za Manchester United proti Tottenhamu v anglické lize. Informovala o tom agentura Reuters.

Případ Onana: Kupící se chyby i hrůzná čísla. Každý gól má svůj příběh, hájí brankáře Ten Hag

Zatímco od manažera Erika ten Haga (53) zazněla směrem k hráčům Manchesteru United pochvala za aktivní hru, fanoušci kroutí hlavou. Poslední zápas v Istanbulu totiž opět ukázal velké slabiny Red Devils, které ještě výrazněji vykreslují hrůzné statistiky. Terčem kritiků je hlavně brankář André Onana (27), za kterého anglický velkoklub v létě zaplatil 50 milionů eur.

Garnacho nechal vzpomenout na Rooneyho: 13. kolo Premier League v kostce

Šlágr mezi Manchesterem City a Liverpoolem sice příznivce nejen na Etihad Stadium bavil, ale po víkendu se ve všech pádech skloňovalo jméno Alejandra Garnacha. Devatenáctiletý talent Manchesteru United totiž ohromil svět exkluzivním gólem "nůžkami", kterým nechal vzpomenout na legendární trefu Waynea Rooneyho. A aby toho nebylo málo, rozsáhlou diskusi napříč fotbalovým spektrem vzbudila i jeho oslava ve stylu Cristiana Ronalda.

Onana se zastal Garnacha

Brankář Manchesteru United André Onana se zastal svého spoluhráče Alejandra Garnacha, který k příspěvku o něm na sociálních sítích přidal emoji gorily. Devatenáctiletý Argentinec později příspěvek smazal, případem se ale už začala zabývat anglická Fotbalová asociace (FA).

Za porážku s Bayernem můžu já, srazil jsem celý tým, kál se Onana

Brankář André Onana vzal na sebe porážku Manchesteru United 3:4 ve šlágru úvodního kola fotbalové Ligy mistrů na hřišti Bayernu Mnichov. Kamerunský reprezentant chyboval při úvodní brance Leroye Saného v 28. minutě. Středeční duel tak potvrdil defenzivní i výsledkové trápení United v úvodu sezony.

Manchester United získal brankáře Onanu

Kamerunský brankář André Onana je novou posilou Manchesteru United. Do klubu přestupuje z italského Interu Milán. Smlouvu v novém působišti podepsal do roku 2028 s opcí na další sezónu. Přestupová částka by měla přesáhnout 52 milionů eur.

Onana po hádce s trenérem a vyřazení z týmu na MS už nebude chytat za Kamerun

Po hádce s trenérem a vyřazení z týmu na mistrovství světa v Kataru se kamerunský brankář André Onana rozhodl ukončit reprezentační kariéru. Během šesti let za ni odchytal 34 zápasů, ten poslední proti Švýcarsku. Poté se podle médií nepohodl s koučem Rigobertem Songem a odletěl z dějiště turnaje domů.

Kamerunský brankář Onana po vyřazení z týmu odletěl z MS

Kamerunský brankář André Onana po vyřazení z reprezentace odletěl z mistrovství světa v Kataru. Informovala o tom agentura AP. Šestadvacetiletý Onana nečekaně nenastoupil do pondělního utkání se Srbskem (3:3). Podle médií se gólman Interu Milán pohádal s trenérem Rigobertem Songem kvůli stylu chytání.

Onana se pohádal se Songem a požádal o vyřazení z týmu Kamerunu

V brance Kamerunu v utkání mistrovství světa se Srbskem (3:3) překvapivě chyběl brankář André Onana. Trenér Rigobert Song absenci jedničky vysvětlil tím, že gólman Interu Milán požádal o vyřazení z nominace na druhý zápas skupiny G. Podle médií za vším stojí Onanova hádka se Songem kvůli stylu chytání.

Je to úžasný pocit, řekl Onana po příchodu do Interu

André Onana byl hodně dlouho terčem přestupových spekulací a nakonec došlo na jeho odchod z Ajaxu. Kamerunskému brankáři v Amsterdamu skončila smlouva a jeho příchod tento týden oficiálně potvrdil Inter Milán, italský klub s gólmanem podepsal pětiletý kontrakt...

Inter získal záložníka Mchitarjana, další posilou je Onana

Italský vicemistr Inter Milán posílil zkušený arménský záložník Henrich Mchitarjan, který v květnu slavil titul s AS Řím v Evropské konferenční lize. Do milánského klubu přišel po vypršení smlouvy, předtím v Římě strávil třiatřicetiletý fotbalista tři sezony. Hrával také v Doněcku, Dortmundu, Manchesteru United a Arsenalu.

Jsem zpět, hlásí Onana po návratu k týmovému tréninku

André Onana byl vzat na milost a od pondělí se znovu připravuje s prvním týmem amsterdamského Ajaxu. Kamerunský brankář si stále odpykává trest za pozitivní dopingový nález a v létě okolo něho bylo hodně živo, když se spekulovalo o odchodu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele