Foden a Trossard v Haa La Landu: 9. kolo Premier League v kostce

Galapředstavení hodné ovací vestoje odehrálo po reprezentační přestávce hned několik hvězd anglické nejvyšší soutěže. Do hlavní role se opět obsadil "bořič" rekordů Erling Haaland z Manchesteru City, kterému zdatně sekundovali spoluhráč Phil Foden a Leandro Trossard z Brightonu. Všichni si po závěrečných hvizdech odnesli domů zápasový míč, jenž je spojen s dosažením hattricku. Klobouk dolů, pánové.

Haalandův přestup byl přítěží pro kabinu, přiznával Kehl

Dortmund údajně měl ztíženou letní přípravu na novou sezónu díky transferovým tahanicím okolo Erlinga Haalanda. O několika nepříjemných nesnázích s norským útočníkem, jenž dnes patří Manchesteru City, se rozpovídal v rozhovoru pro časopis Sport Bild sportovní ředitel Sebastian Kehl, který chtěl, aby se jeho přesun konal v co nejrychlejším možném termínu.

Rekordman Haaland a stoprocentní Arsenal: 5. kolo Premier League v kostce

Extrémní očekávání fanoušků a expertů naplňuje Erling Haaland s lehkostí sobě vlastní. Po hattricku do sítě Crystalu Palace skóroval třikrát i ve vloženém kole proti Nottinghamu a na kontě už má devět zásahů. Nikdo v historii Premier League nevstřelil v úvodních pěti zápasech více gólů.

Kanonáda v Liverpoolu a nezastavitelný Haaland: 4. kolo Premier League v kostce

Před týdnem kousali fanoušci Reds zklamání na Old Trafford, v sobotu jásali po vyrovnání nejvyššího vítězství v historii Premier League. Ve formě hrající Roberto Firmino (2+3) a spol. totiž deklasovali Bournemouth 9:0. Vlastní příznivce potěšili i obhájci titulu z Manchesteru, které za famózním obratem proti Crystal Palace táhl autor hattricku Erling Haaland. Stoprocentní je nadále pouze Arsenal, jenž udolal Fulham.

Haaland a Mitrović v plné palbě: 1. kolo Premier League v kostce

Loni řádili v EFL Championship, respektive v Bundeslize. Podmaní si Aleksandar Mitrović s Erlingem Haalandem v letošní sezoně Premier League? V prvním kole ukázali, že se máme v jejich podání rozhodně na co těšit. Nejlepší kanonýr srbské reprezentace pomohl Fulhamu dvěma brankami k cenné remíze s Liverpoolem, norský snajpr z Manchesteru City si debut na Ostrovech osladil dvěma trefami ve šlágru s West Hamem.

Håland si užil povedený debut v Premier League a byl rád, že jej viděl i otec

Útočník Erling Håland si pochvaloval povedený debut v Premier League, v jejímž úvodním kole v neděli zařídil fotbalistům Manchesteru City dvěma góly vítězství 2:0 na hřišti West Hamu. Dvaadvacetiletý norský reprezentant věří, že může být ještě lepší, a už vyhlíží další branky. Potěšilo ho, že jeho premiéru v anglické lize v hledišti sledoval i otec.

Manchester City zkompletoval příchod kanonýra Hålanda

Úřadující anglický mistr Manchester City zkompletoval příchod kanonýra Erlinga Hålanda z Dortmundu. Podle klubového webu uzavřeli "Citizens" s jednadvacetiletým Norem pětiletou smlouvu.

Luxusní hodinky jako vzpomínka na dobré časy. Vyrovná se Dortmund s odchodem Hålanda?

Hodinky za 15 tisíc eur pro 33 spoluhráčů a trenérů jako dar na rozloučenou. Erling Braut Håland dal sbohem "žluté zdi" a po dvou a půl letech, 89 zápasech a 86 gólech přestoupil z Borussie Dortmund do Manchesteru City. Po ramenatém blonďákovi z Norska tak zůstane v kabině BVB obrovská díra. Jak jí věhlasná německá značka zacelí? Pomůže tomu staronový trenér?

Manchester City se dohodl s Dortmundem na příchodu kanonýra Hålanda

Norský fotbalový kanonýr Erling Håland bude od 1. července působit v Manchesteru City. Mistr anglické ligy dnes na webu oznámil, že se na přestupu jednadvacetiletého útočníka dohodl s jeho dosavadním zaměstnavatelem Borussií Dortmund. Podle krátkého klubového prohlášení zbývají ještě doladit detaily smlouvy mezi týmem a hráčem.

Håland je blízko odchodu z Dortmundu do Manchesteru City

Norský fotbalový útočník Erling Håland je blízko přestupu z Dortmundu do Manchesteru City. Podle německé verze televize Sky už jednadvacetiletý kanonýr informoval vedení Borussie o svém odchodu a anglický velkoklub je připraven zaplatit jeho výstupní klauzuli ve výši 75 milionů eur (1,8 miliardy korun).

Håland podle Bildu odejde z Dortmundu do Manchesteru City

Norská hvězda Erling Håland už má podle informací německého listu Bild jasno o své budoucnosti a v létě zamíří do Manchesteru City. Jednadvacetiletý útočník má v Borussii Dortmund smlouvu až do roku 2024, ale v létě může odejít díky výstupní klauzuli ve výši 75 milionů eur (1,83 miliardy korun).

Håland zmešká kvůli svalovým problémům šlágr proti Leverkusenu

Na souboj druhého a třetího nejlepšího střelce německé ligy Patrika Schicka a Erlinga Hålanda v nedělním utkání Leverkusenu v Dortmundu nedojde. Norský reprezentant je podle listu Bild mimo hru kvůli svalovým problémům.

V nominaci na cenu FIFA nechybí obhájce Lewandowski ani Ronaldo s Messsim

Hvězdní Lionel Messi z PSG nebo Cristiano Ronaldo z Manchesteru United nechybí v nominaci na cenu The Best pro nejlepšího hráče roku 2021 podle Mezinárodní fotbalové federace FIFA. V jedenáctičlenné nominaci je také obhájce vítězství, polský útočník Robert Lewandowski z Bayernu Mnichov nebo vítěz Ligy mistrů a evropský šampion Jorginho z Chelsea.

Dortmund na několik týdnů přišel o kanonýra Hålanda

Norský kanonýr Erling Håland z Borussie Dortmund si poranil kyčelní sval a čeká ho několikatýdenní přestávka. Dnes o tom informoval trenér druhého celku německé ligy Marco Rose.

Hráčem sezony 2020/21 podle UEFA bude Jorginho, De Bruyne, nebo Kanté

Evropská fotbalová unie UEFA zveřejnila nominaci na cenu nejlepšího hráče minulé sezony. Získá ji buď jeden z vítězů Ligy mistrů z Chelsea, Jorginho či N'Golo Kanté, nebo hvězda jejich finálového soupeře Manchesteru City Kevin De Bruyne. Vítěz bude vyhlášen 26. srpna.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele