Forbes: Nejlépe placeným fotbalistou je Ronaldo, vydělá více než šest miliard

Nejlépe placeným fotbalistou je podle magazínu Forbes hvězdný Portugalec Cristiano Ronaldo. Osmatřicetiletý útočník saúdskoarabského týmu Al-Nasr si podle odhadů přijde ročně na 247 milionů eur (6,09 miliardy korun). Druhý je jeho věčný rival Argentinec Lionel Messi z Interu Miami, který vydělává 128 milionů eur.

Fantasy Boost: Misfits se blýskli ziskem 109 bodů, bude Morris "differentialem"?

I bez osmnáctibodového Kierana Trippiera v sestavě se králem 6. kola v minilize Fantasy Premier League stal Adrián Biskup, jehož tým Misfits pokořil magickou stovku a díky 109 bodům nechal 716 soupeřů na našem webu za sebou.

Fantasy Boost: Bernardo se Salahem potěšili YagoLFC, zlomí Álvarez sérii zklamání?

V 5. kole Premier League hrála prim symfonie Brightonu na Old Trafford, odkud si hosté z jižního pobřeží Anglie odvezli vítězství 3:1. Mezi střelce se mimo jiné zapsal i odchovanec domácích Danny Welbeck, z čehož měl bezesporu radost Vlado Chudej - nejlepší manažer uplynulého kola ve Fantasy Premier League minilize.

Fantasy Boost: Ralispool pokořil magickou stovku, budou Spurs opět nadělovat?

Hattrick trojice snajprů Erling Haaland, Evan Ferguson, Son Heung-min zastínil před reprezentační přestávkou vše. Jak dechberoucí závěr očekávaného šlágru Arsenal - Manchester United, tak liverpoolskou dominanci proti Aston Ville.

16.09.2023 Názory a komentáře 1 komentář
Zaujalo nás

Ferguson, Haaland a Son Hung-min nade všemi: 4. kolo Premier League v kostce

Gólová exploze hvězdných opor velkoklubů i talentovaného irského klenotu byla k vidění o uplynulém víkendu v Anglii. Hattrickem totiž zazářili Erling Haaland z Manchesteru City, Son Hung-min z Tottenhamu i osmnáctiletý Evan Ferguson z Brightonu. Všichni pomohli svým klubům k jednoznačnému vítězství a zarezervovali si místo na titulních stranách ostrovních deníků. V očekávaném nedělním šlágru skolil Arsenal brankami v nastaveném čase Manchester United.

Další ocenění pro Haalanda: UEFA ho zvolila nejlepším hráčem Evropy

Nejlepším hráčem Evropy za minulou sezonu se v anketě UEFA stal norský útočník Erling Haaland. Třiadvacetiletý kanonýr Manchesteru City proměnil ve vítězství hned svou první nominaci do finálové trojice. Dominanci anglického šampiona podtrhl úspěchem v trenérské kategorii Pep Guardiola, jenž dovedl klub i k vytouženému triumfu v Lize mistrů. Výsledky ankety byly zveřejněny během dnešního galavečera v Monaku.

Haalanda vyhlásili Hráčem roku v Anglii i sami hráči

Útočník Manchesteru City Erling Haaland obdržel další ocenění za vydařenou uplynulou sezonu. Třiadvacetiletý norský forvard ovládl anketu hráčské asociace o Hráče roku v Anglii.

Fantasy Boost: TheReds97 ukázal sílu v záloze, v laufu je trojice MMM i Foden

Druhý prodloužený víkend s Premier League je minulostí. V konkurenci 661 trenérů ve Fantasy Premier League (FPL) minilize na našem webu byl tentokrát nejlepší Dominik Cibulka, jehož TheReds97 v čele s hvězdami Brightonu a Brentfordu zapsal 93 bodů. V rubrice Fantasy Boost rozebereme jak top sestavu kola, tak i několik možností pro upgrade vašeho týmu.

Nejlepším hráčem v anketě UEFA bude De Bruyne, Haaland, nebo Messi

V nominaci na nejlepšího fotbalistu sezony v anketě UEFA jsou spoluhráči z Manchesteru City Kevin de Bruyne a Erling Haaland a její dvojnásobný vítěz Lionel Messi. Argentinský mistr světa po uplynulém ročníku přestoupil z Paris St. Germain do Interu Miami.

Fantasy Boost: Triple kapitán Haaland se Kostelanům vyplatil, v kurzu je Díaz

První prodloužený víkend s Premier League je minulostí. Fanoušci na vyprodaných stadionech tleskali fotbalistům, kteří se radovali z úvodních gólů a bodů v sezoně, což platí i pro 571 trenérů ve Fantasy Premier League (FPL) minilize na našem webu. Nejlepším koučem byl Pavel Jelínek, jehož tým Kostelani v čele s triple kapitánem Erlingem Haalandem zapsal 95 bodů. V nové rubrice Fantasy Boost rozebereme jak top sestavu kola, tak i několik možností pro upgrade vašeho týmu.

Stoprocentní Haaland a škola hrou v Newcastlu: 1. kolo Premier League v kostce

Nová sezona anglické nejvyšší soutěže začala přesně tak, jak skončila předchozí - triumfem Manchesteru City. Srdnatě vzdorujícího nováčka z Burnley skolil v předehrávce na Turf Moor fenomenální snajpr Erling Haaland, který ze dvou střel na branku dvakrát skóroval. Alexander Isak z Newcastlu sice stoprocentní v zakončení nebyl, ale i on zapsal "brace" a pomohl týmu k jednoznačnému vítězství 5:1 nad Aston Villou.

Haaland byl vyhlášen nejlepším hráčem sezony v anglické lize

Útočník Manchesteru City Erling Haaland byl vyhlášen nejlepším hráčem sezony v anglické lize. Dvaadvacetiletý kanonýr nastřílel v tomto ročníku Premier League, který skončí v neděli, rekordních 36 gólů. Díky tomu ovládl hlasování fanoušků, kapitánů dvaceti ligových týmů a odborné komise. Před týdnem Haaland vyhrál také novinářskou anketu.

Haaland ovládl anketu novinářů o nejlepšího hráče roku v Anglii

Kanonýr Manchesteru City Erling Haaland ovládl anketu Asociace fotbalových novinářů (FWA) o nejlepšího hráče roku v Anglii. Dvaadvacetiletý Nor získal 82 procent hlasů, což se před ním v historii Premier League nikomu nepovedlo.

Haaland po překonání střeleckých legend Premier League na rekordy nemyslí

Na Etihad Stadium, hřišti Manchesteru City, se středeční večer nesl v duchu oslav. Nejenže se domácí fotbalisté po vítězství 3:0 nad West Hamem vrátili na první místo anglické ligy, navíc útočník Erling Haaland 35. ligovým gólem překonal rekord Alana Shearera a Andyho Colea v počtu vstřelených branek v sezoně Premier League.

Haaland útočí na rekord anglické ligy, podle Guardioly má na čem pracovat

Podle manažera Manchesteru City Pepa Guardioly má norský kanonýr Erling Haaland stále spoustu prostoru pro zlepšení. Nejlepší střelec anglické ligy překonal v sezoně řadu rekordů a další může přidat dnes večer. Pokud skóruje v duelu s West Hamem, zaznamená rekordní 35. trefu v jednom ročníku Premier League.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele