Další články

Haaland je salámista. Nevadí mu kritika, nejdůležitější jsou pro něho góly, vypráví bývalý spoluhráč

Erling Haaland (23). Pravděpodobně nejlepší útočník současnosti, na kterého se v posledních dnech pečlivě chystá i česká reprezentace. Na trávníku je neústupná bestie bažící po gólech, ale v kabině? Podle Antonína Svobody (22), někdejšího hráče Salcburku, kde se s Haalandem setkal, velký srandista a pohodář.

Že jsem nedokončil úterní trénink? Není to pravda, na Česko jsem připravený, vyhlásil Haaland

Největší hvězdě norské reprezentace Erlingu Haalandovi (23) nic nebrání v tom, aby nastoupila v pátečním přípravném duelu proti české reprezentaci. Haaland na dnešní tiskové konferenci potvrdil, že je fit. A kouč Staale Solbakken už na začátku týdne předeslal, že když budou jeho esa Haaland a Martin Ödegaard v pořádku, do zápasu je pošle.

Ekonomika ve fotbale upozaďuje zdraví hráčů: Je potřeba s tím něco udělat, varuje Solbakken

Norská reprezentace má před sebou přátelské zápasy s Českem a Slovenskem, to jsou další dvě utkání pro nejvytíženější hráče okolo Erlinga Haalanda a Martina Ødegaarda. Kanonýr Manchesteru City si přitom na tréninku přivodil menší zdravotní problém, v důsledku čehož se trenér národního týmu Ståle Solbakken pozastavil nad neustále rostoucí zátěží hráčů.

Haaland se znovu zranil, jeho start proti Česku je nejistý

Erlinga Haalanda letos trápí zdravotní problémy a jeden si přivodil i během dnešního tréninku. Norský útočník nedokončil jednotku národního týmu, podle prvních zpráv by se nemělo jednat o nic vážného.

Man City před šlágrem: Guardiola odmítl možný odchod, Haaland si neodpustil narážku

Anglická Premier League se může těšit na svůj víkendový program. V rámci osmadvacátého kola proti sobě los postavil hlavní aspiranty letošního boje o mistrovský titul. Liverpool přivítá na Anfieldu v neděli odpoledne Manchester City a emoce by se daly krájet již před úvodním hvizdem.

Fantasy Boost: Vytrhlík pokořil stovku, Solanke před DGW netrénoval naplno

Pomyslnou korunu pro krále 27. kola v minilize na našem webu si po víkendu nasadil Petr Vytrhlík, jehož tým Meistarar FC zapsal 101 bodů. Všech 772 soupeřů proto nechal za sebou a děkovat mohl zejména dvougólovému kapitánovi Olliemu Watkinsovi, kterému více než zdatně sekundoval hrdina manchesterského derby Phil Foden. Pro nadcházející "double gameweek" se ale pravděpodobně i jeho pozornost upře na hráče Bournemouthu a Lutonu.

Honba za Zlatou kopačkou. Mezi největšími favority jsou Kane nebo Martínez

Zlatá kopačka je jedním z nejprestižnějších ocenění v evropském fotbale. Evropská fotbalová unie (UEFA) jejím prostřednictvím na konci každého ročníku oceňuje nejlepšího střelce. V sezoně 2023/24 o ni usiluje rovnou čtveřice horkých kandidátů. Jsou jimi Harry Kane z Bayernu Mnichov, Lautaro Martínez z Interu Milán, Kylian Mbappé z Paris Saint-Germain a své slovo bude zajisté chtít říct i držitel ocenění Erling Haaland z Manchesteru City.

Vracím se do formy, liboval si Haaland po pětigólovém utkání s Lutonem

Hvězdný Erling Haaland si po pětigólovém představení v osmifinále Anglického poháru na hřišti Lutonu (6:2) pochvaloval, že se vrací do nejlepší formy. Třiadvacetiletý norský kanonýr v úterý těžil ze spolupráce se záložníkem Kevinem De Bruynem, jenž mu připravil čtyři branky.

Guardiola bránil frustrovaného Haalanda: Je to fotbal, hráči jsou také jen lidé

Útočník Erling Haaland (23) v sobotu po závěrečném hvizdu utkání proti Chelsea odstrčil televizní kameru a dal najevo svou frustraci poté, co poprvé v Manchesteru City vystřelil devětkrát, ale do střelecké listiny se nezapsal.

Fantasy Boost: Double gameweek je za rohem! Nastal čas použít žolíka?

Pro více než 11 milionů Fantasy manažerů nadešel ze strategického hlediska jeden z nejdůležitějších víkendů v sezoně Premier League. Před důkladným monitoringem tzv. double gameweeku se ale krátce vraťme k předchozímu kolu, které v minilize na našem webu suverénně opanoval Martin Mlýnek. Jeho tým Gunners v čele s trojicí Declan Rice, Bukayo Saka, Gabriel Magalhães získal 108 bodů i proto, že kapitán Erling Haaland opět ukázal svou výjimečnost.

Zostuzení West Hamu a Haaland zpět v ráži: 24. kolo Premier League v kostce

Nejvyšší ligovou porážku od roku 1959, navíc na vlastním trávníku před zaplněnými tribunami olympijského stadionu, museli o víkendu skousnout fotbalisté West Hamu. Arsenal si totiž v chrámu Hammers otevřel střelnici a po galapředstavení, které režírovala bývalá opora domácích Declan Rice, zvítězil 6:0.

Fantasy Boost: Jankovský v minilize dominoval, nastal čas koupit zpět Haalanda?

Po krátkých pauzách vyplněných FA Cupem se kolotoč Premier League opět roztáčí naplno. Únorovou porci pěti kol odstartoval ve Fantasy minilize na našem webu suverénním vítězstvím Václav Jankovský, jehož tým Red Card Rebels zapsal 98 bodů. Zejména proto, že deset z jedenácti fotbalistů splatilo jeho důvěru. Na Erlinga Haalanda sice nevsadil, ale v nadcházejícím 23. kole může být vše jinak. Přivedli jste stejně jako více než půl milionu FPL stratégů uzdraveného Nora zpět?

Fantasy Boost: Haaland už bude v nominaci Citizens, o "céčko" se hlásí De Bruyne

Po krátké pauze vyplněné FA Cupem je Premier League zpět. Před boostem pro 22. kolo se ale krátce vraťme o kolo zpět, které v minilize na našem webu opanoval Tomáš Klézl, jehož tým Promopro zapsal 95 bodů.

Haaland se proti Burnley vrátí do sestavy Manchesteru City

Hvězdný útočník Erling Haaland se ve středu po takřka dvou měsících vrátí do sestavy Manchesteru City. Na tiskové konferenci před domácím ligovým duelem s Burnley to řekl kouč anglických šampionů Pep Guardiola.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele