Další články

PSG tvrdě osekalo kádr: odešli Draxler či Gueye, přišli však i Carlos Soler a Fabián Ruiz

Pořádné rošády se na závěr přestupového období konaly v Paříži. Trenér Christophe Galtier, který má načít novou éru v hlavní francouzské metropoli, už předem avizoval, že míní kádr především zúžit, a k takové skutečnosti nakonec opravdu došlo. Na druhou stranu se vedení klubu rovněž rozhodlo angažovat Carlose Solera z Valencie nebo Fabiána Ruize z Neapole.

Gueye z PSG čelí podezření, že odmítl nastoupit kvůli duhovému číslu

Idrissa Gueye z Paris Saint-Germain čelí podezření, že vynechal ligový duel v Montpellieru kvůli duhovému číslu na dresu, kterým pařížský velkoklub projevil podporu LGBTQ komunitě. Senegalský záložník přitom s týmem k utkání odcestoval, podle kouče Mauricia Pochettina ale nakonec nehrál z osobních důvodů.

PSG získal záložníka Gueyeho z Evertonu

Záložník Idrissa Gueye přestoupil z Evertonu do Paris St. Germain. Francouzský celek za devětadvacetiletého senegalského fotbalistu podle médií zaplatil třicet milionů eur (asi 840 milionů korun) a podepsal s ním čtyřletou smlouvu.

Jsem rád, že zůstávám hráčem Evertonu, prohlásil Gueye

Idrissa Gueye poslední dva roky patří k oporám Evertonu a na tomto faktu by se nemělo nic měnit ani do dalších let. Obě strany se dohodly na prodloužení spolupráce do roku 2022...

Záložní řadu Evertonu má zpevnit Idrissa Gueye z Aston Villy

Idrissa Gueye ani po sestupu Aston Villy do druhé ligy nebude působit o patro níž a místo toho naváže pod křídly Evertonu. Ten byl podle všeho jako jediný ochoten aktivovat jeho výkupní klauzuli ve výši 7,1 milionů liber, a tak s ním šestadvacetiletý Senegalec čerstvě podepsal čtyřletý kontrakt...

Malá francouzská revoluce v Birminghamu

Ještě nedávno bylo hlavní přestupovou stanicí kvalitních hráčů z Ligue 1 zejména severoanglické Newcastle, letos se ale poměry změnily - primát ve 'výlovu' talentovaných "Francouzů" tentokrát drží jiný tradiční klub Premier League, Aston Villa, jejíž barvy budou od nové sezony oblékat Jordan Ayew, Idrissa Guéyé a Jordan Amavi. Na co se mohou její fanoušci připravit?

Aston Villa koupila Gueyeho, tým naopak opustí Delph

Ke změnám v záložní řadě dojde v Aston Ville. Birminghamský celek koupil z Lille Idrissu Gueyeho, jemuž místo v kabině uvolní Fabian Delph. Anglický reprezentant má namířeno do Manchesteru City...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele