Záložník Hušbauer přestoupil z Baníku do Sparty

Český reprezentant do 21 let Josef Hušbauer přestoupil z Baníku Ostrava do Sparty. V pražském klubu podepsal smlouvu na čtyři roky. Dnes o transferu jednadvacetiletého tvořivého záložníka informoval personální ředitel Sparty Jakub Otava.

Baník podepíše pět nových hráčů, šestý je na cestě

Ostrava dokončila příchod pěti nových posil. Obránce Zdeněk Šmejkal, záložníci Tomáš Frejlach s Josefem Hušbauerem a útočníci Tomáš Pilík a Zdeněk Koukal na Bazalech úspěšně prošli zdravotními testy a všichni podepíší tříleté smlouvy.

Teplice proti Olomouci bez tria hráčů

Teplicím se před sobotním duelem 29. kola proti Olomouci rozpadla obvyklá základní sestava, v níž budou kvůli trestům chybět tři důležití hráči. Čtvrtou žlutou kartu v sezoně, která znamená zastavení činnosti na jedno utkání, inkasovali v uplynulém kole v Jablonci útočník Aidin Mahmutovič a zkušený Pavel Verbíř. Nastoupit nebude moci ani bek Vlastimil Vidlička, jenž byl vyloučen po druhé žluté kartě.

Hušbauer dostal cenu

Český klub fair play (ČKFP) ocenil gesto příbramského Josefa Hušbauera, který v prvoligovém utkání v Českých Budějovicích přiznal teč a domácí tým poté vstřelil rozhodující gól na 2:1. Hušbauerovi už udělil cenu fair play výkonný výbor fotbalového svazu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele