Soud rozhodl, že Baník zatím Žižkovu 8,5 milionu platit nemusí

Baník Ostrava zatím nemusí zaplatit téměř 8,5 milionu korun Viktorii Žižkov za údajně dlužné částky a smluvní pokuty za přestupy Josefa Hušbauera a Zdeňka Koukala z roku 2010. Rozhodl o tom Obvodní soud pro Prahu 6 vydáním předběžného opatření k březnovému verdiktu Arbitrážní komise FAČR.

Baník Ostrava musí podle arbitráže zaplatit Žižkovu 8,5 milionu

Arbitrážní komise Fotbalové asociace ČR rozhodla, že Baník Ostrava musí zaplatit téměř 8,5 milionu korun Viktorii Žižkov za přestupy Josefa Hušbauera a Zdeňka Koukala z roku 2010. Případem se zabývaly i soudy.

Hušbauer se těší na trenéra Zemana, řeči o špatné kondici odmítá

Reprezentačního záložníka Josefa Hušbauera potěšilo, že se na lavičku Cagliari vrátil český trenér Zdeněk Zeman, a věří, že dostane víc prostoru než u jeho předchůdce Gianfranca Zoly. Čtyřiadvacetiletý fotbalista, který až o víkendu debutoval v italské lize, také dementoval informace o své údajně špatné kondici.

Hušbauer si zvyká na italský styl a věří, že v Cagliari bude hrát

Reprezentační záložník Josef Hušbauer po lednovém odchodu ze Sparty do Cagliari zatím odehrál jen poločas v Italském poháru s Parmou. Čtyřiadvacetiletý hráč si zvyká na nové prostředí, styl hry i jiné tréninky a věří, že od trenéra Gianfranca Zoly brzo dostane šanci v dalších zápasech.

Hušbauer: Itálie byla vždy jednou z mých vysněných zemí

Reprezentantovi Josefu Hušbauerovi se hostováním v Cagliari splnil sen. Věří, že se v italské lize prosadí a pomůže týmu ze Sardinie k záchraně.

Hušbauer definitivně odchází ze Sparty na hostování do Cagliari

Josef Hušbauer definitivně opouští pražskou Spartu a bude rok hostovat v italském Cagliari, které má i opci na přestup. Sparta na svém webu potvrdila, že nejlepší střelec minulé ligové sezony dnes prošel zdravotní prohlídkou a transfer byl uzavřen.

Sparta potvrdila Hušbauerův odchod, na Letnou míří Picault

Sparta potvrdila, že záložník Josef Hušbauer je blízko odchodu do Cagliari. Podle člena představenstva klubu Jakuba Otavy dělí čtyřiadvacetiletého fotbalistu od přestupu do Itálie jen administrativní detaily. Na Letnou by měl naopak přijít útočník Fabrice Picault z Fort Lauderdale z nižší americké soutěže North American Soccer League.

Hušbauer je blízko odchodu na hostování do Cagliari

Josef Hušbauer je blízko odchodu ze Sparty do Cagliari. Čtyřiadvacetiletý záložník dnes podle serveru iSport.cz odletěl na lékařskou prohlídku do Říma a italský celek by měl za roční hostování zaplatit milion eur. Pokud by posléze uplatnil i opci na přestup, doplatí až další tři miliony.

Hušbauera napadlo, že možná za Spartu nastoupil naposledy

Pokud šlo v Bernu o jeho loučení se Spartou, záložník Josef Hušbauer si ho představoval jinak. Letenský celek totiž ve čtvrtek prohrál v přímém souboji o postup do play off Evropské ligy s Young Boys 0:2 a skončil v základní skupině.

Hušbauer se vrací do formy, Příbrami dal další výstavní gól

Od návratu po zranění kotníku odehrál záložník Josef Hušbauer čtyři zápasy a dal dva góly, oba navíc výstavní. Dnes pomohl Spartě k výhře 3:1 nad Příbramí v odvetě osmifinále Poháru FAČR a letenský celek tak díky němu po remíze 1:1 z prvního zápasu postoupil do čtvrtfinále.

Hušbauer: Remíza s Neapolí je ztráta, byli jsme lepší

Záložník pražské Sparty Josef Hušbauer mohl i ve druhém zápase Evropské ligy s Neapolí vstřelit branku, ale na Letné tentokrát jeho pokus zastavilo břevno. Čtyřiadvacetiletý fotbalista považuje domácí remízu 0:0 s italským favoritem za ztrátu, protože Sparta podle něj byla lepším týmem.

Spartě bude proti Bernu možná chybět zraněný Hušbauer

Sparťany čeká ve čtvrtek večer na Letné druhé vystoupení v základní skupině Evropské ligy a půjde o velmi důležitý zápas. Podle papírových předpokladů by totiž právě Young Boys Bern měli být největším soupeřem českého mistra v boji o druhé postupové místo za favorizovanou Neapolí. Situaci však domácím komplikuje zdravotní stav záložníka Josefa Hušbauera.

Gól to byl pěkný, ale k ničemu, řekl Hušbauer

Proti Neapoli sice vstřelil záložník Sparty Josef Hušbauer první branku zápasu, dlouho se z ní však neradoval. Domácí totiž skóre otočili, úvodní utkání základní skupiny Evropské ligy vyhráli 3:1 a čtyřiadvacetiletému fotbalistovi zkazili představení v Itálii, kde o něj v přestupním období hodně stálo Cagliari.

Záložník Hušbauer by mohl odejít ze Sparty do Cagliari

Záložník Josef Hušbauer by mohl odejít ze Sparty do Cagliari, které za něj údajně nabízí tři miliony eur (asi 84 milionů korun). Letenský celek se však čtyřiadvacetiletého fotbalisty nechce podle člena představenstva Jakuba Otavy vzdát.

Sparta odletěla do Tallinnu bez Hušbauera, Krejčího a Costy

Bez čtyř hráčů základní sestavy odletěli sparťané k úterní odvetě druhého předkola Ligy mistrů na hřišti Levadie Tallinn. Kvůli menším zdravotním problémům chyběli Ladislav Krejčí, Marek Matějovský, Josef Hušbauer a Costa, do Estonska neodcestoval ani náhradník Roman Bednář.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele