Hušbauer věří, že Slavia v posledním kole znovu nezaváhá

Záložník Josef Hušbauer věří, že se Slavii podaří v závěrečném ligovém kole udělat poslední krok za titulem, i když bude kvůli naplánovaným koncertům hrát na stadionu na Strahově místo domácího Edenu. Sedmadvacetiletý fotbalista po dnešním utkání v Mladé Boleslavi litoval vlastní neproměněné šance v závěru zápasu, ale těšilo ho, že se jeho týmu i přesto podařilo zvítězit 2:1.

Všichni jsme hráli pod své možnosti, připustil po prohře Hušbauer

Velmi špatný výkon, za který by si slávisté ani nezasloužili postoupit. Tak zhodnotil záložník Josef Hušbauer vyřazení svého týmu v semifinále MOL Cupu po domácí porážce 0:1 se Zlínem. Ačkoli ho promarněná šance na první finále od roku 2002 hodně mrzela, o to více se nyní bude se spoluhráči soustředit na to, aby uhájili dvoubodový náskok v čele ligové tabulky.

Navrátilec Hušbauer připustil, že už s reprezentací nepočítal

Slávistický fotbalista Josef Hušbauer připustil, že už se vnitřně smiřoval s tím, že reprezentace je pro něj uzavřenou kapitolou. O to větší překvapení pro něj bylo, že ho trenér Karel Jarolím v neděli dodatečně povolal k nadcházejícím zápasům s Litvou a v San Marinu. Za reprezentaci může nastoupit poprvé po téměř třech letech.

Reprezentaci doplnili Čelůstka s Hušbauerem

Obránce Ondřej Čelůstka z Antalyasporu a záložník Josef Hušbauer ze Slavie se vracejí do české reprezentace. Trenér Karel Jarolím je doplnil do nominace pro přípravný zápas s Litvou a utkání kvalifikace o postup na mistrovství světa v San Marinu.

Šance na postup je 15 procent, řekl Hušbauer před Anderlechtem

Slávistický středopolař Josef Hušbauer si doma v úvodním utkání 4. předkola Evropské ligy proti Anderlechtu Brusel kvůli jednozápasovému trestu za žluté karty nezahrál a o to víc se těší na čtvrteční odvetu v Belgii. Pražané před týdnem prohráli 0:3 a podle šestadvacetiletého záložníka mají asi jen patnáctiprocentní šanci na postup.

Hušbauer dal první pohárový gól za Slavii, příště ale nebude hrát

Záložník Josef Hušbauer se v odvetě 3. předkole Evropské ligy na půdě Ria Ave dočkal první pohárové branky ve slávistickém dresu, která se nakonec ukázala jako postupová. Pražané hráli v Portugalsku 1:1 a po domácí remíze 0:0 prošli dál díky většímu počtu vstřelených gólů venku. Hušbauer si nenechal radost pokazit ani tím, že kvůli třetí žluté kartě bude chybět v úvodním zápase 4. předkola.

Hušbauer si po dvou letech znovu zahraje proti Levadii Tallinn

Josef Hušbauer si po dvou letech znovu zahraje proti Levadii Tallinn. Předloni nastoupil proti estonskému celku za Spartu doma v úvodním utkání 2. předkola Ligy mistrů, které Letenští vyhráli vysoko 7:0, v odvetě při remíze 1:1 nehrál. Nyní vyrazil do Pobaltí s druhým z pražských "S" Slavií k prvnímu utkání 2. předkola Evropské ligy. Postup bere jako povinnost.

Je to velká úleva, řekl Hušbauer po prvním gólu za Slavii

Záložník Josef Hušbauer tři kola před koncem sezony prolomil své jarní střelecké trápení. Šestadvacetiletý středopolař přispěl pěknou trefou k dnešní výhře slávistických fotbalistů 5:1 nad Slováckem a mohl se radovat z prvního soutěžního gólu v červenobílém dresu od zimního příchodu ze Sparty. Zároveň aspoň částečně odčinil neproměněnou penaltu z minulého domácího utkání s Teplicemi v nastaveném čase.

Hušbauerovi se Slavií derby nevyšlo, prý rozhodlo brzké vyrovnání

Záložníkovi Josefu Hušbauerovi první derby v roli slávisty nevyšlo. Bývalý hráč Sparty musel při svém návratu na Letnou vedle nadávek domácích fanoušků strávit i porážku 1:3. Rozhodující prý bylo, že hosté v utkání 22. ligového kola neudrželi déle vedení a vyrovnávací gól inkasovali už v úvodu druhého poločasu.

Hušbauer tuší, že ho asi na Spartě přivítá nenávistná atmosféra

Josef Hušbauer v zimě přestoupil z pražské Sparty do týmu hlavního rivala Slavie a v neděli ho v rámci 22. ligového kola čeká první derby v červenobílém dresu. Čerstvě šestadvacetiletý záložník je připraven na to, že mu fanoušci na Letné nepřipraví zrovna příjemné přivítání.

Hušbauer od derby cítil, že s ním kouč Sparty už tolik nepočítá

Josefu Hušbauerovi bylo na Spartě řečeno, že by nedostával tolik šancí, jak by chtěl, a tak v zimní pauze přestoupil k hlavnímu rivalovi Slavii. Zlom podle něj nastal paradoxně v zářijovém prohraném derby v Edenu, kde odehrál jen první půli a od té doby cítil, že s ním letenský kouč Zdeněk Ščasný už tolik nepočítá.

Záložník Hušbauer přestoupil ze Sparty do Slavie

Záložník Josef Hušbauer přestoupil ze Sparty do konkurenčního pražského klubu Slavie. Pětadvacetiletý fotbalista v Edenu podepsal smlouvu do června 2019. Sparta o odchodu svého odchovance informovala na internetových stránkách. Hušbauer už slávistické fanoušky pozdravil na videu z New Yorku.

Konaté s Hušbauerem kvůli spekulacím nechyběli, řekl Ščasný

V nominaci Sparty na dnešní odvetu osmifinále MOL Cupu proti Pardubicím chyběli záložníci Josef Hušbauer s Tiémoko Konatém. Trenér Zdeněk Ščasný však po domácí výhře 3:1 a postupu do čtvrtfinále vyloučil, že by to bylo kvůli spekulacím o jejich možném konci na Letné.

Ostrava tvrdí, že Žižkovu za Hušbauera s Koukalem platit nemusí

Vedení Baníku Ostrava tvrdí, že navzdory pátečnímu rozhodnutí soudu nemusí platit Viktorii Žižkov 8,5 milionu korun za přestupy záložníků Josefa Hušbauera a Zdeňka Koukala.

Hušbauer už trénoval se Spartou a věří, že na Letné zůstane

Záložník Josef Hušbauer má za sebou první trénink se Spartou po návratu z Cagliari. Pětadvacetiletý fotbalista doufá, že se kluby dohodnou na předčasném ukončení jeho hostování, aby byl od července opět hráčem letenského celku, se kterým v sezoně 2013/2014 získal double a stal se nejlepším ligovým střelcem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele