Lazio podle italského tisku zvažuje angažování Hušbauera

Lazio podle italského tisku zvažuje angažování Josefa Hušbauera. Na sparťanského záložníka se podle listu Corriere dello Sport chce zaměřit v případě, že by nevyšel přestup italského reprezentanta Marca Parola.

Hušbauer potvrdil dominanci a stal se hráčem května

Sparťan Josef Hušbauer byl zvolen nejlepším hráčem první ligy za květen. Reprezentační záložník tak korunoval povedenou sezonu, ve které se stal nejlepším střelcem i celkově nejlepším hráčem soutěže a s letenským týmem získal double. Trenérskou kategorii v anketě Ligové fotbalové asociace (LFA) ovládl ostravský Tomáš Bernady.

Hráčem května se stane Hušbauer, Pavelka, nebo Rada

Na cenu pro nejlepšího fotbalistu první ligy za květen kandidují Josef Hušbauer ze Sparty Praha, liberecký David Pavelka a Jakub Rada z dalšího pražského celku Bohemians 1905. Mezi trenéry se o ocenění Ligové fotbalové asociace (LFA) ucházejí ostravský Tomáš Bernady, Luděk Klusáček z Bohemians 1905 a Václav Kotal z Brna.

Hušbauer vyhrál anketu o nejlepšího hráče Gambrinus ligy

Nejlepším hráčem první ligy za sezonu 2013/14 se stal sparťanský záložník Josef Hušbauer. V hlasování trenérů a kapitánů ligových mužstev a novinářů získal 56 bodů a jednoznačně porazil klubového spoluhráče Bořka Dočkala (4 body) a jihlavského Harise Harbu (3). Trenérem sezony byl zvolen rovněž zástupce Sparty Vítězslav Lavička.

Titul krále střelců Gambrinus Ligy udržel Hušbauer

Záložník pražské Sparty Josef Hušbauer udržel za sebou všechny útočníky a s 18 brankami se stal králem střelců Gambrinus Ligy. Další Sparťan David Lafata, jenž se dnes jednou trefil do sítě Jihlavy, skončil se 16 trefami druhý a ještě se na něj díky dvěma proměněným penaltám proti Znojmu dotáhl Zbyněk Pospěch z Dukly.

Na hráče sezony kandidují Harba, Hušbauer a Dočkal

Nejlepším fotbalistou české ligy za sezonu 2013/14 bude jeden z trojice Bořek Dočkal, Josef Hušbauer, Haris Harba. Dvojice sparťanských záložníků a bosenský útočník z Jihlavy jsou v nominaci na hlavní cenu, která bude vyhlášena 1. června na galavečeru Gambrinus ligy.

Hušbauer potvrdil formu, reprezentační gól je pro něj splněný sen

Záložník Josef Hušbauer si výbornou střeleckou formu z první ligy přenesl i do národního týmu, kterému gólem pomohl k remíze 2:2 ve Finsku. Premiérová branka v reprezentaci je pro fotbalistu pražské Sparty dalším splněným snem.

Je to blízko, řekl o koruně krále střelců Hušbauer

Ještě nikdy v historii samostatné české fotbalové ligy se nestal nejlepším střelcem záložník. Jako první to může dokázat Josef Hušbauer ze Sparty, který po dvou dnešních gólech proti Olomouci má na kontě už 17 branek v sezoně a vede tabulku kanonýrů o dva zásahy před spoluhráčem Davidem Lafatou.

Hráčská asociace zvolila za nejlepšího fotbalistu ligy Hušbauera

Nejlepším fotbalistou Gambrinus ligy je podle České asociace fotbalových hráčů (ČAFH) záložník Sparty Josef Hušbauer. Nejlepší střelec prvního týmu tabulky byl oceněn na středečním slavnostním večeru v Praze, vítěze ankety vyhlásil vicemistr světa z roku 1962 Josef Jelínek.

Sparťané Hušbauer s Lafatou hrají o titul i střeleckou korunu

Mistrovský titul je sice tou hlavní, ale rozhodně ne jedinou trofejí, o kterou budou na jaře hrát fotbalisté Sparty. Na korunu krále střelců totiž pomýšlí záložník Josef Hušbauer, který dal na podzim devět gólů a dělí se o druhé místo v tabulce.

Hušbauer: Postup je sci-fi, ale chceme body pro další kvalifikaci

Měl by být tím, kdo v české reprezentaci v závěrečných zápasech kvalifikace mistrovství světa na Maltě a v Bulharsku nastoupí na místě chybějícího kapitána Tomáše Rosického. Záložník pražské Sparty Josef Hušbauer by se rád ukázal, hlavně ale věří, že národní tým zbylé dva zápasy zvládne.

Na hráče měsíce kandidují Mahmutovič, Bednář a Hušbauer

V nominaci na Hráče měsíce Gambrinus ligy za srpen jsou nejlepší střelec soutěže Aidin Mahmutovič z Teplic, další útočník Roman Bednář a jeho spoluhráč ze Sparty Josef Hušbauer. O cenu mezi trenéry se ucházejí plzeňský Pavel Vrba, teplický Zdeněk Ščasný a Jaroslav Šilhavý z Liberce.

Hušbauera potěšil gól hlavou téměř po čtyřech letech

Sparťanský záložník Josef Hušbauer v utkání s Baníkem Ostrava potvrdil, že momentálně prožívá jedno z nejvydařenějších období kariéry. K výhře 4:1 nad svým bývalým klubem přispěl dvěma góly, když se dokonce trefil hlavou, což se mu naposledy povedlo hned při premiérové trefě v listopadu 2009.

Hušbauer: Snad mi pozvánky do reprezentace budou chodit i dál

Dalšího milníku v kariéře ve středu dosáhl záložník Josef Hušbauer, kterého nadchl premiérový start v základní sestavě reprezentace v přípravném utkání v Maďarsku. Jedinečný zážitek si málem okrášlil i vstřeleným gólem, ale v obou velkých šancích ztroskotal.

Sparťané touží zlomit komplex "Dukla", o Plzeň se starat nechtějí

Nejprve zlomit komplex ze vzájemných zápasů s Duklou a až pak se starat o to, jak v posledním kole dopadla Plzeň, jejich rival v boji o titul. S takovou strategií chtějí vstoupit fotbalisté pražské Sparty do závěrečného zápasu sezony, před nímž stále živí naději na zisk mistrovského primátu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele