Podle soudu Baník dluží Žižkovu peníze, Ostravané to zpochybňují

Městský soud v Praze přiřkl Viktorii Žižkov nárok na šest milionů korun odstupného za přestupy Josefa Hušbauera a Zdeňka Koukala do Baníku Ostrava. O verdiktu v dlouhodobém sporu informovala MfDnes v regionální mutaci Praha. Vedení slezského klubu nález soudu zpochybnilo.

Hušbauer: Nejdůležitější gól kariéry

Z nejdůležitější branky v kariéře se dnes radoval Josef Hušbauer, který rozhodl o domácí remíze 1:1 Sparty s Lyonem a postupu pražského celku ze skupiny Evropské ligy. Účast ve vyřazovací části považuje za velký úspěch i proto, že před začátkem soutěže s Letenskými nikdo nepočítal.

Hušbauer s Limberským spornou penaltu z ligy neprobírali

Sparťan Josef Hušbauer v reprezentaci s plzeňským Davidem Limberským jeho přifilmovaný pád z nedávného duelu neprobíral. Oba spolu podle něj komunikují normálně a klubové záležitosti do národního týmu před zápasy světové kvalifikace s Maltou a Bulharskem nepřenášejí.

Hušbauer: Derby chceme zvládnout, čtvrtá prohra by byla kritická

Ani nechce přemýšlet nad tím, v jak svízelné pozici by byla Sparta, kdyby prohrála i sobotní ligové derby se Slavií a připsala si čtvrtou prohru v soutěžních zápasech za sebou. "Nebereme to tak, že jsme třikrát prohráli. Ale pořád někde v hlavě máte, co kdyby se to stalo i počtvrté. To by bylo už hodně kritické," prohlásil Josef Hušbauer.

Hušbauer: Penalta v žádném případě

Velkou křivdu cítil po šlágru první ligy s Plzní Josef Hušbauer. Sparťanský záložník odmítl, že by nedovoleným zákrokem zavinil penaltu, z níž rozhodl Pavel Horváth o nejtěsnější výhře Západočechů 1:0. Verdikty rozhodčího Radka Matějka podle něj hodně ovlivnily konečný výsledek.

Hušbauer: Když jsem v reprezentaci, roste i moje odpovědnost

Josef Hušbauer ví, že se premiérovým povoláním do reprezentace v jeho kariéře může mnohé změnit. Tím, že se dostal do nominace před středečním přípravným zápasem na Ukrajině, si splnil jeden z životních snů. A také tuší, že na něj můžou jinou optikou nahlížet parťáci ve Spartě i protihráči.

Nováček Hušbauer zastoupí v reprezentaci zraněného Plašila

Sparťanský záložník Josef Hušbauer byl poprvé nominován do seniorské reprezentace. Před přípravným zápasem na Ukrajině nahradí zraněného Jaroslav Plašila z Bordeaux. Češi se ve Lvově v generálce před startem kvalifikace o mistrovství světa představí ve středu.

Hušbauer: Matějovský hodně chybí, snad ho pomůžu nahradit

Česká reprezentace v červnu během mistrovství Evropy řešila, jak zacelit mezeru v záloze místo zraněného kapitána Tomáše Rosického, a podobný problém má na prahu pohárové sezony i pražská Sparta. Té také chybí klíčový středopolař a lídr s kapitánskou páskou Marek Matějovský.

Hušbauer prodloužil se Spartou smlouvu do roku 2016

Záložník a reprezentant do jednadvaceti let Josef Hušbauer podepsal s pražskou Spartou novou smlouvu. Ve službách českého vicemistra bude do roku 2016.

Sezona podle Hušbauera končí pro Spartu nejhorším scénářem

Frustrace, zklamání a bezmoc se mísí v záložníkovi Sparty Josefu Hušbauerovi poté, co jeho tým přišel o šanci bojovat v posledním kole o ligový titul. Sparta podle něj při dnešní remíze na hřišti pražské Dukly doplatila na to, že zopakovala staré chyby.

Hušbauer si po gólu oddychl a pevně věří, že Liberec klopýtne

Záložník Josef Hušbauer jediným gólem utkání zachránil Spartu ve včerejším malém pražském derby s Bohemians 1905. Letenští díky jeho střele z 71. minuty pokořili obranný val "klokanů" a před posledními dvěma koly této sezony snížili náskok vedoucího Liberce na dva body.

Hušbauer byl šťastný, jak dvěma trefami znovu odrovnal Jablonec

Pro záložníka Sparty Josefa Hušbauera je jablonecký stadion územím zaslíbeným. A Severočeši se musejí bát toho, až se Hušbauer bude chystat na svoji další jabloneckou misi. Hušbauer totiž dnes dvěma trefami rozhodl o postupu Sparty do finále Poháru České pošty.

Hušbauer: Diváci mají právo na pískot, nehrajeme dobře

Sparta sice ve čtvrtfinále Poháru České pošty vyřadila obhájce z Mladé Boleslavi, ale i autorovi dnešní vítězné branky Josefu Hušbauerovi zněl v uších pískot, kterým letenský tým v odvetě několikrát počastovali vlastní fanoušci. Hušbauer se projevům jejich nevole nediví.

Hušbauer vyhrál anketu o nejhezčí gól roku

Záložník Sparty Josef Hušbauer triumfoval ve čtvrtém ročníku obnovené ankety České televize Gól roku. V hlasování fanoušků vyhrál díky své trefě v prosincovém utkání 16. ligového kola v Jablonci, kdy se blýskl brankou po sólovém úniku od poloviny hřiště přes několik protihráčů. Výsledky byly vyhlášeny dnes v Praze.

Hušbauer byl v Jablonci hrdý na nejhezčí góly kariéry

Dvěma nejkrásnějšími góly v kariéře zakončil ligový podzim sparťanský záložník Josef Hušbauer, hlavní strůjce sobotní výhry lídra tabulky na hřišti Jablonce. Před čtyřmi měsíci začínal soutěž v Ostravě, ale po příchodu do Sparty se její odchovanec rychle chytil.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele