Hušbauer se blýskl volejem a pak byl kousek od prvního hattricku

Slávista Josef Hušbauer možná už nikdy nebude tak blízko jako včera k tomu, aby dal premiérový hattrick. Osmadvacetiletý středopolař se ve 20. minutě předehrávky 3. ligového kola s Opavou blýskl krásným volejem, jímž zaznamenal svou jubilejní 50. trefu v nejvyšší soutěži, po pauze zvýšil z penalty, ale třetí branky se ani tentokrát nedočkal.

Nakopne nás na září, řekl Hušbauer o výhře nad Nigérií

Reprezentant Josef Hušbauer označil dnešní výhru 1:0 nad Nigérií za velmi důležitou. Zvláště po minulém debaklu od Austrálie 0:4. Věří, že na ni dokáže se spoluhráči navázat i v podzimní Lize národů.

Slavia pod Trpišovským změnila kurz. Nesmíme ale uhnout, ví před jarem kouč

Pražská Slavia prošla přes zimu výrazným "poliberečtěním" a pomalu vstřebává náročný způsob hry, který vyžaduje kouč Jindřich Trpišovský. Ten zkouší s týmem vícero rozestavení a chce se přiblížit totálnímu fotbalu. Na co to bude na jaře sešívaným stačit?

K dokonalosti nám schází asi 40 procent, řekl slávista Hušbauer

Slavie Praha si po zimním příchodu nového trenéra Jindřicha Trpišovského v přestávce zvykala na nový herní styl a podle záložníka Josefa Hušbauera jí ještě chybí 40 procent k ideálu. Sedmadvacetiletý středopolař nicméně věří, že červenobílí budou silnější než na podzim.

Slavia má potřetí zástupce v ideální sestavě kola Evropské ligy

Slavista Josef Hušbauer se dostal do ideální sestavy 5. kola Evropské ligy. Pražský celek tak má zástupce mezi jedenácti nejlepšími hráči ve třetím z dosavadních pěti kol. V prvním to byl Eduard Sobol a ve druhém ho následoval Michael Ngadeu.

Hušbauer hrál ve skupině poprvé od začátku a hned dal dva góly

V předchozích čtyřech kolech skupiny Evropské ligy odehrál záložník Josef Hušbauer za fotbalisty Slavie jen 26 minut úvodního utkání, v zápase 5. kola na hřišti Maccabi Tel Aviv ale poprvé dostal šanci v základní sestavě a hned jako kapitán zařídil dvěma brankami po krásných střelách z dálky Pražanům výhru 2:0.

Podle Hušbauera Slavii škodí příliš častá rotace sestavy

Záložník Slavie Josef Hušbauer byl hodně zklamaný po porážce 0:1 na hřišti vedoucí Plzně. Podle sedmadvacetiletého fotbalisty Pražanům v této sezoně škodí příliš častá rotace sestavy v domácí soutěži a Evropské lize, kvůli níž je mužstvo trenéra Jaroslava Šilhavého nesehrané.

Neuznaný gól slávisty podle Hušbauera spíše nabudil

Podle záložníka Josefa Hušbauera Slavisty v ligovém derby se Spartou nabudilo, že jim rozhodčí neuznal branku Milana Škody z 29. minuty, přestože balon vykopl bránící Costa zřejmě už za čárou. Domácí středopolař dal v derby svůj první gól od předloňského přestupu ze soupeřova týmu do Edenu, zvýšené emoce ale kvůli tomu nepociťoval. Cenil si hlavně toho, že červenobílí zvítězili 2:0.

Měli jsme přes APOEL postoupit, řekl slávista Hušbauer

Záložník Josef Hušbauer cítil, že fotbalisté Slavie měli přes APOEL Nikósie ve 4. předkole Ligy mistrů přejít a postoupit do základní skupiny. Červenobílí podle něj rozhodně nebyli horší, měli více šancí, ale doplatili na prospaný začátek úvodního zápasu na Kypru, kde inkasovali oba góly. Doma v odvetě jen remizovali bez branek a ztrátu 0:2 nedohnali.

Hušbauer: Budeme hrát ofenzivně a vysoko, abychom dali rychlý gól

Hráči pražské Slavie budou ve středeční odvetě 4. předkola Ligy mistrů s APOELem Nikósie dohánět manko 0:2 z prvního duelu na Kypru a záložník Josef Hušbauer slibuje velkou ofenzivu. Ideální by podle něj byl rychlý vstřelený gól.

Nedotkl jsem se balonu a už jsme prohrávali, litoval Hušbauer

Záložník Josef Hušbauer se ještě nedotkl míče a fotbalisté Slavie už po minutě a půl úvodního zápasu 4. předkola Ligy mistrů na půdě APOELu Nikósie prohrávali 0:1. Zkušený středopolař litoval, že Pražané poté v desáté minutě nabídli kyperskému šampionovi další chybou druhý gól a prospaný začátek dvojutkání je nakonec může stát postup.

Druhá půle je podle Hušbauera varováním před duelem na Kypru

Záložník Josef Hušbauer nasměroval proměněnou penaltou v šesté minutě fotbalisty Slavie k vítězství 2:0 v ligové předehrávce nad Jihlavou a byl rád, že se Pražané dobře naladili na úterní úvodní zápas 4. předkola Ligy mistrů na půdě APOELu Nikósie. Zároveň ale varoval, že horší výkon z druhého poločasu by se mohl červenobílým na Kypru vymstít.

Jsme silnější než vloni proti Anderlechtu, řekl slávista Hušbauer

Záložník Josef Hušbauer je přesvědčený, že fotbalisté Slavie dnes vstoupí do dvojzápasu 3. předkola Ligy mistrů proti Borisovu silnější než před rokem, kdy ve 4. předkole Evropské ligy vypadli po dvou prohrách 0:3 s Anderlechtem Brusel. Sedmadvacetiletý hráč odstartuje svůj třetí pokus o vysněný postup do nejprestižnější klubové soutěže...

Je to skoro na jedenáctku středních záložníků, usmál se Hušbauer

Záložník Josef Hušbaeur na jaře táhl Slavii za titulem a patřil neodmyslitelně do zahajovací jedenáctky, po letním posilování však ani on nemusí mít místo v sestavě jisté. Sedmadvacetiletý hráč zvýšenou konkurenci vítá a věří, že se zahraniční akvizice co nejdříve naučí aspoň základní české fráze.

Slavit titul přímo na hřišti přineslo podle Hušbauera víc emocí

Záložník Josef Hušbauer nechtěl během dnešních oslav ligového primátu se Slavií srovnávat jeho hodnotu s titulem, který vybojoval před třemi lety se Spartou. Po vítězství nad Brnem 4:0, které "sešívaným" definitivně zajistilo vítězství v domácí soutěži, však zažívá větší emoce. Když před rokem a půl přicházel do Slavie, nikdo by podle něho nečekal, že se může podobná věc podařit.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele