Další články

Coman si poranil koleno. Jak dlouho bude chybět? Je to vážné, zní z Bayernu

Bayern měl po sobotním bundesligovém programu určitě radost, že zvládl derby v Augsburgu. A byl také rád, že stále vedoucí Leverkusen ztratil něco ze svého náskoku na čele po plichtě s Mönchengladbachem. Jenže dobré zprávy vystřídaly následně ty špatné. Pravděpodobně totiž nebude delší dobu k dispozici křídelník Kingsley Coman, který si poranil v zápase koleno.

Bayernu se zranil další hráč, Coman si poranil v Augsburgu koleno

Bayernu Mnichov se zranil další hráč. Z dnešního utkání německé fotbalové ligy v Augsburgu odstoupil už ve 26. minutě francouzský záložník Kingsley Coman s poraněným kolenem. Stadion opustil sedmadvacetiletý vicemistr světa z Kataru o berlích.

Coman bude Bayernu v nejbližších zápasech chybět kvůli svalovému zranění

Francouzský reprezentant Kingsley Coman v nejbližších zápasech nepomůže Bayernu Mnichov. Šestadvacetiletý křídelní hráč bude soupeři Plzně ve skupině Ligy mistrů chybět kvůli svalovému zranění.

Coman změnil názor a prodloužil smlouvu s Bayernem Mnichov

Kingsley Coman měl před několika měsíci zaječí úmysly a plánoval odchod z Bayernu Mnichov, bavorský klub se ale ještě jednou vrátil k jednáním o prodloužení spolupráce a nakonec slaví úspěch. S hráčem se dohodl na novém kontraktu, ten je platný až do června 2027...

Bayern má v izolaci čtyři hráče a posunul začátek přípravy

Také německého mistra Bayern Mnichov zasáhl koronavirus, kvůli němuž odložil začátek přípravy na druhou polovinu sezony. Po návratu z dovolené měli pozitivní test čtyři hráči včetně kapitána Manuela Neuera a asistenta trenéra Dina Toppmöllera. Podle klubového webu jsou všichni v domácí izolaci.

Soustředím se na sezonu, potom uvidím, co se stane, řekl Coman

Bayern Mnichov je spojovaný s odchodem Kingsleyho Comana, jenž má smlouvu na posledních 18 měsíců. Francouzský křídelník potvrdil, že obě strany spolu průběžně jednají, další budoucnost ale nechává otevřenou...

Coman absolvoval menší operaci srdce a nepomůže Bayernu dva týdny

Kingsley Coman z Bayernu Mnichov absolvoval v minulých dnech menší operaci srdce a bude německému šampionovi v nejbližších dvou týdnech chybět. Pětadvacetiletý autor vítězné branky z loňského finále Ligy mistrů si dříve stěžoval na problémy s dýcháním a při kontrole se u něj zjistila drobná srdeční arytmie.

O prohře PSG ve finále Ligy mistrů rozhodl jeho odchovanec Coman

O prohře Paris St. Germain v nedělním finále Ligy mistrů rozhodl odchovanec týmu Kingsley Coman, který v 59. minutě zařídil Bayernu Mnichov vítězství 1:0. Coman měl po utkání ze zisku "ušatého" poháru obrovskou radost, francouzského celku mu však bylo trochu líto.

V Bayernu si oddechli, Comanovo zranění není vážné

Zranění francouzského reprezentanta Kingsleyho Comana z Ligy mistrů není tak vážné, jak se v Bayernu Mnichov obávali. Reprezentační záložník má za sebou ve 23 letech už řadu vážných zranění, problémy s kolenem ho tentokrát vyřadí jen do ledna.

Kovać se obává o Comana, křídelník Bayernu nedohrál kvůli kotníku

Trenér Bayernu Mnichov Niko Kovać má po pátečním zápase v Augsburgu znovu starosti. Jeho tým sice vyhrál 3:2, ale autor dvou branek Kingsley Coman zápas nedohrál a Kovać se obává, že si znovu vážně poranil kotník.

Bayernu se na úvod bundesligy zranil záložník Coman

Hráči Bayernu Mnichov přišli při úspěšném vstupu do nového ročníku německé ligy o francouzského záložníka Kingsleyho Comana. Vicemistr Evropy z roku 2016 si přetrhl vaz v kotníku a musí na operaci. Obhájcům titulu bude chybět delší dobu.

Na mistrovství světa budu připravený, vzkazuje Coman

Kingsley Coman od konce února laboruje se zraněným kotníkem, ještě do konce sezóny by se však chtěl vrátit na trávník a pomoci Bayernu Mnichov. Kromě toho se chce 21letý křídelník podívat na MS...

Coman byl s kotníkem na operaci, sezona pro něho možná skončila

Kingsley Coman v uplynulých týdnech seděl na lavičce náhradníků a v následujících měsících nebude pobývat ani na ní. Křídelník Bayernu Mnichov si ze sobotního souboje s Herthou (0:0) odnesl zraněný kotník a jedná se o vážný problém, který si vyžádal operaci...

Coman dostal nový kontrakt, v Bayernu může zůstat do léta 2023

Bayern Mnichov dnes koupil z Hoffenheimu útočníka Sandra Wagnera, vedle toho pak investoval finanční prostředky i do pojištění služeb jednoho hráče stávajícího kádru. V Bavorsku bude pokračovat křídelník Kingsley Coman, s vedením prodloužil smlouvu až do června 2023...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele