Neviděl jsem vůbec nic, řekl Haraslín po utkání s Českými Budějovicemi

Křídelník Lukáš Haraslín druhým gólem v nejvyšší soutěži po sobě zařídil Spartě ve výročním utkání vítězství 1:0 nad Českými Budějovicemi. Potěšilo ho, že Letenští vyhráli třetí ligový duel po sobě, a navíc opět s nulou. Přiznal však, že kvůli mlze nic neviděl.

Slovenský křídelník Haraslín se stal kmenovým hráčem Sparty

Slovenský reprezentant Lukáš Haraslín se stal kmenovým hráčem Sparty. Pětadvacetiletý křídelník na Letné dosud hostoval z italského Sassuola. V průběhu jara se však naplnily podmínky, které podle klubového webu Pražanů automaticky aktivovaly opci na přestup.

Haraslín si na přímý kop, z něhož proti Slavii vstřelil vítězný gól, věřil

Křídelník Lukáš Haraslín ve čtvrtém duelu v české lize pomohl premiérovým gólem Spartě k vítězství 1:0 v pražském derby nad Slavií. Pětadvacetiletý slovenský reprezentant vstřelil jedinou branku ve 42. minutě z přímého kopu, míč ještě do sítě tečí usměrnil slávista Ivan Schranz. Haraslín uvedl, že si na standardní situaci věřil.

Spartu posílil slovenský reprezentant Haraslín

Hráče Sparty posílil záložník Lukáš Haraslín. Pětadvacetiletý slovenský reprezentant přišel na Letnou z italského Sassuola na roční hostování s opcí. Pražané o tom informovali na svých internetových stránkách.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele