Další články

"Jednoduché rozhodování." Sparta si pojistila jednu z opor Haraslína

Ve čtvrtek večer pomohl slovenský křídelník Lukáš Haraslín gólem vyřadit turecký Galatasaray. Hned v pátek pražská Sparta oznámila, že s 27letým klíčovým hráčem podepsala novou víceletou smlouvu.

Španělský tisk chválí Haraslína, prohru Betisu na Spartě považuje za komplikaci

Španělská média po čtvrtečním utkání předposledního 5. kola skupiny C Evropské ligy mezi Spartou a Betisem Sevilla ocenila domácího křídelníka Lukáše Haraslína. Slovenský reprezentant rozhodl o výhře Pražanů 1:0. Podle španělského tisku působila Sparta ve druhé půli energičtěji. Prohru "Zelenobílých" považují v boji o postup do další fáze soutěže za komplikaci.

Haraslín ihned věděl, kam vystřelí, ocenil Kuchtovu přihrávku

Křídelník Lukáš Haraslín ihned věděl, jak vyřeší situaci z 54. minuty, z níž nakonec vystřelil fotbalistům Sparty vítězství 1:0 v předposledním 5. kole skupiny C Evropské ligy nad Betisem.

Gomezovi nebudeme nic vyčítat, prohráli jsme jako mužstvo, prohlásil Haraslín

Podle křídelníka Lukáše Haraslína nebudou fotbalisté Sparty po čtvrteční prohře 1:2 na hřišti Glasgow Rangers ve skupině Evropské ligy vyčítat stoperovi Jamesi Gomezovi chyby. Slovenský reprezentant v rozhovoru s novináři uvedl, že Pražané prohráli na Ibrox Stadium jako tým. Litoval, že kromě gólu, jímž utkání zdramatizoval, neproměnil další dvě šance.

Je na trenérovi, jestli mě postaví, nebo ne, řekl uzdravený Haraslín

Lukáše Haraslína ze Sparty navzdory zranění, kvůli němuž nehrál téměř měsíc, těší, že prožívá dobré období stejně jako jeho tým. Po návratu z marodky se cítí dobře. Na tiskové konferenci před čtvrtečním utkáním 4. kola skupiny C Evropské ligy na hřišti Rangers uvedl, že je pouze na trenérovi Brianu Priskemu, jestli ho pošle do hry od začátku...

Haraslín si znovu poranil lýtko. Věřím, že pauza bude krátká, uvedl

Sparťanský křídelník Lukáš Haraslín chyběl slovenské reprezentaci v zápasech evropské kvalifikace v Portugalsku a Lucembursku kvůli natrženému lýtkovému svalu. Sedmadvacetiletý hráč to řekl deníku Šport.sk. Doufá, že se brzy do hry vrátí.

Haraslín kvůli zranění nepomůže slovenské reprezentaci v kvalifikaci o ME

Sparťanský útočník Lukáš Haraslín kvůli svalovému zranění nepomůže slovenské reprezentaci v nadcházejících kvalifikačních utkáních v Portugalsku a Lucembursku o postup na mistrovství Evropy. Informovala o tom slovenská média. Sedmadvacetiletý křídelník se zranil v nedělním ligovém utkání v Hradci Králové.

Věříme, že postoupíme, 1:3 není špatný výsledek, řekl sparťan Haraslín

Křídelník Lukáš Haraslín věří, že se fotbalistům Sparty podaří ve čtvrteční domácí odvetě závěrečného 4. předkola Evropské ligy s Dinamem Záhřeb smazat dvougólovou ztrátu a postoupit do skupiny. Na tiskové konferenci řekl, že výsledek 1:3 z úvodního duelu nepovažuje za špatný.

Haraslín litoval zahozené tutovky. Takové šance musím proměňovat, uvědomuje si

Křídelník Sparty Lukáš Haraslín litoval své neproměněné šance v úvodním utkání 3. předkola Ligy mistrů na hřišti FC Kodaň. V rozhovoru s novináři řekl, že podobné příležitosti musí využívat. Věří ale, že gólu se dočká příští úterý v domácí odvetě. Bezbrankovou remízu považuje za dobrý výsledek.

Haraslín po dvou gólech myslel na první hattrick, kvůli střídání naštvaný nebyl

Sparťan Lukáš Haraslín připustil, že po dvou brankách v utkání úvodního kola prvoligové sezony proti Olomouci myslel na premiérový hattrick mezi dospělými.

Haraslín: Nebyl to excelentní výkon, ale naháníme Slavii

Slovenský křídelník Lukáš Haraslín přiznal, že výkon fotbalistů Sparty ve 24. ligovém kole na hřišti Hradci Králové v jeho azylu v Mladé Boleslavi nebyl excelentní. Hlavní však podle něj byly tři body za vítězství 2:0, jelikož Pražané nahánějí městského rivala Slavii. Na sedmé ligové výhře Letenských v řadě se Haraslín podílel gólem.

Je vidět, že jsme mentálně silnější, řekl Haraslín po Bohemians

Sparťanský křídelník Lukáš Haraslín v 19. kole první ligy přispěl gólem k vysokému vítězství 6:2 v malém pražském derby na hřišti Bohemians 1905 a potvrdil střeleckou formu z posledních utkání. Slovenský reprezentant měl radost nejen z vysokého skóre, ale i z reakce Letenských na vyrovnávací trefu "Klokanů".

Ligovým hráčem za listopad se stal Haraslín, mezi trenéry vyhrál Priske

Listopadovou anketu v první lize ovládli sparťané. Hráčem měsíce se stal záložník či křídelník Lukáš Haraslín, mezi trenéry uspěl Brian Priske. Výsledky zveřejnila Ligová fotbalová asociace, která v Česku řídí profesionální soutěže.

Neviděl jsem vůbec nic, řekl Haraslín po utkání s Českými Budějovicemi

Křídelník Lukáš Haraslín druhým gólem v nejvyšší soutěži po sobě zařídil Spartě ve výročním utkání vítězství 1:0 nad Českými Budějovicemi. Potěšilo ho, že Letenští vyhráli třetí ligový duel po sobě, a navíc opět s nulou. Přiznal však, že kvůli mlze nic neviděl.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele