Další články

Pilař se po konci v Plzni vrací po 11 letech do Hradce Králové

Bývalý reprezentant Václav Pilař bude po konci smlouvy v Plzni hrát za Hradec Králové, kam se vrací po jedenácti letech. S mateřským klubem podepsal čtyřiatřicetiletý záložník smlouvu na dva roky. Východočeský celek to oznámil na svém webu.

Pilař: Proti Barceloně se dalo vytěžit víc, zápasy v Lize mistrů nás posunou

Václav Pilař byl po porážce 2:4 s Barcelonou na závěr hlavní fáze Ligy mistrů zklamaný, protože cítil, že domácí mohli z utkání proti katalánskému favoritovi vytěžit víc. Přestože Západočeši v mimořádně těžké skupině C nezískali ani bod, podle čtyřiatřicetiletého záložníka duely s giganty Bayernem Mnichov, Interem Milán a "Barcou" západočeský tým posunou.

Pilař v minulosti překonal Neuera. Každý musí podat nadstandardní výkon, uvědomuje si

Plzeňský záložník Václav Pilař se domnívá, že všichni fotbalisté Viktorie musí v úterý na stadionu Bayernu Mnichov podat nadstandardní výkon, pokud chtějí favorita v Lize mistrů překvapit. Podle třiatřicetiletého křídelního hráče chtějí úřadující čeští šampioni podat lepší výkon než při minulé domácí porážce 0:2 s Interem Milán ve skupině C.

Navrátilec Pilař o nabídce Plzně nemusel přemýšlet

Když Václav Pilař dostal nabídku vrátit se po čtyřech letech do Plzně, ani o ní nemusel přemýšlet. Třiatřicetiletý krajní záložník, jehož kariéru ovlivnila častá zranění, má stále velké ambice. Věří, že mu bude držet zdraví a s českými mistry postoupí do skupiny evropských pohárů.

Pilař v Plzni obnoví spolupráci s Bílkem, láká ho vidina pohárů

Bývalý český reprezentant Václav Pilař se po čtyřech letech vrací do Viktorie Plzeň, se kterou v minulosti získal dva mistrovské tituly. Do týmu úřadujících českých šampionů přestoupil z Jablonce, kde mu vypršela smlouva, a na západě Čech podepsal roční kontrakt. Viktoria informovala o dohodě na klubovém webu.

První poločas byl z naší strany výborný, řekl Pilař po vítězství 1:0 nad Kluží

Podle záložníka Václava Pilaře Jablonec při vítězství 1:0 nad Kluží v úvodním kole skupiny Evropské konferenční ligy odehrál výborný první poločas, přestože v něm neproměnil řadu šancí. Bývalý český reprezentant nepochyboval, že domácí budou po ruce Mária Camory zahrávat pokutový kop, ze kterého v 52. minutě rozhodl o triumfu Severočechů.

Pilař: Celtic ukázal kvalitu, ale dalo se s ním hrát, ještě to nezahazujeme

Podle křídelníka Václava Pilaře rozhodl úvodní utkání 3. předkola Evropské ligy proti Celticu Glasgow nepovedený začátek, během něhož Jablonec dvakrát inkasoval. Navzdory porážce 2:4 ještě bývalý český reprezentant dvojzápas před venkovní odvetou nevzdává, neboť cítí, že se se skotským vicemistrem dá hrát.

Kádr Jablonce posílili záložníci Pilař a Hrubý

Jablonečtí fotbalisté získali dvě posily do zálohy. Bývalý reprezentant Václav Pilař do čtvrtého celku uplynulé prvoligové sezony zamířil po vypršení smlouvy v Olomouci, Robert Hrubý přišel z Ostravy na roční hostování s opcí.

Pilař v Olomouci skončil, klub mu neprodloužil smlouvu

Bývalý reprezentační křídelní záložník Václav Pilař skončil v Olomouci. Jednatřicetiletému fotbalistovi k 30. červnu vypršela smlouva a hanácký klub mu prodloužení nenabídl. Naopak další záložníci Tomáš Zahradníček a Ondřej Zmrzlý podepsali se Sigmou nové kontrakty. Olomoučtí o tom informovali na svém webu.

Pilař se v Olomouci vrátil do ligového mužstva

Bývalý český reprezentant Václav Pilař se v Olomouci od pondělí zapojí do přípravy A-mužstva. Jednatřicetiletého záložníka potrestalo na konci listopadu vedení klubu za porušení smlouvy přeřazením do béčka. Podle médií byla důvodem postihu veřejná kritika trenéra Radoslava Látala.

Hráči Olomouce se v "kauze Pilař" zastali trenéra Látala

Hráči Olomouce v kauze kolem Václava Pilaře, který byl kvůli porušení smlouvy vyřazen z prvního týmu Sigmy, stojí za trenérem Radoslavem Látalem. Po dnešní výhře 1:0 nad Libercem to oznámil kapitán Vít Beneš s tím, že bývalý reprezentační záložník porušil jasně stanovená pravidla.

Pilař byl v Olomouci za kritiku trenéra přeřazen do béčka

Bývalého českého reprezentanta Václava Pilaře potrestalo vedení Olomouce za porušení smlouvy. Sigma to bez bližších informací oznámila na svých internetových stránkách. Podle médií byl jednatřicetiletý fotbalista potrestán za veřejnou kritiku trenéra Radoslava Látala pokutou a přeřazením do rezervního týmu.

Pilař přestoupil z Plzně do Olomouce

Václav Pilař přestoupil z Plzně do Olomouce. Devětadvacetiletý bývalý reprezentační křídelník podepsal se čtvrtým týmem uplynulé sezony první ligy dvouletou smlouvu. Přestupovou částku se kluby rozhodly nezveřejnit.

Plzeň nechá Pilaře rozehrát na hostování v Liberci

Reprezentant Václav Pilař bude z Plzně do konce sezony hostovat v Liberci. Viktoria mu tak dává možnost se rozehrát po zdravotních potížích, kvůli kterým na podzim naskočil jen do čtyř ligových duelů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele