Na hráče měsíce Synot ligy kandidují Škoda, Došek a Pilař

O první cenu pro hráče měsíce v nové sezoně se ucházejí Milan Škoda ze Slavie, Libor Došek ze Slovácka a Václav Pilař z Plzně. Mezi trenéry za srpen kandidují Miroslav Beránek ze Slavie, Luboš Kozel z Dukly a Svatopluk Habanec ze Slovácka. Rozhodla o tom nově složená komise novinářů.

Řezník reprezentaci moc neřešil, o to větší radost má z pozvánky

O Radimu Řezníkovi se v souvislosti s národním týmem spekulovalo už delší dobu, první pozvánku do reprezentace ale dostal až nyní od Pavla Vrby před přípravným zápasem s USA a úvodním duelem kvalifikace mistrovství Evropy s Nizozemskem. Plzeňský pravý obránce na národní celek nikdy moc nepomýšlel.

Pilař znovu září za Plzeň, k výhře přispěl vybojovanou penaltou

Po trápení v německé lize se fotbalový reprezentant Václav Pilař znovu dostává do formy v dresu Plzně. Ve druhém ligovém kole patřil k nejlepším hráčům Viktorie, které pomohl k výhře 3:1 nad Jabloncem vybojovanou penaltou, ze které Daniel Kolář otevřel skóre.

Wolfsburg potvrdil, že uvolnil Pilaře na hostování do Plzně

Fotbalisty Plzně posílí jejich bývalý spoluhráč Václav Pilař. Reprezentační záložník přichází z bundesligového Wolfsburgu na roční hostování s opcí a do Plzně se tak vrací po dvou letech. Oba kluby dohodu potvrdily, Pilař se už dnes přivítal se spoluhráči v plzeňské kabině.

Do Plzně se prý vrátí Pilař, klub ani agent to nepotvrdili

Plzeňští by mohli v kádru přivítat dalšího navrátilce z bundesligy. Podle deníku Wolfsburger Allgemaine Zeitung míří do Viktorie na roční hostování z Wolfsburgu Václav Pilař. Reprezentační záložník by se tak do Plzně vrátil po dvou letech. Klub ani hráčův agent Jiří Stejskal však tuto informaci nepotvrdili.

Pilař je opět zraněný a až šest týdnů si nezahraje

Zdravotní problémy českého záložníka Václava Pilaře nekončí. Pětadvacetiletý fotbalista nastoupil v sobotním utkání za juniorský tým Freiburgu a ze zápasu si odnesl natažené postranní vazy v kotníku. Mimo hru by měl být měsíc až šest týdnů.

Pilař chce zažít v Liberci příjemnější zápas než při boji o titul

Václav Pilař nemá na liberecký stadion nejlepší vzpomínky. Vloni v květnu zde ve svém úplně posledním ligovém vystoupení za Plzeň v závěrečném kole sezony remizoval 0:0 a v přímém bitvě přišel o titul. Teď se vrací na sever Čech s Freiburgem a věří, že prožije U Nisy šťastnější zápas.

Uzdravení Darida s Pilařem mohou v sobotu poprvé hrát za Freiburg

Čeští fotbalisté Vladimír Darida s Václavem Pilařem by si v sobotu mohli za Freiburg odbýt soutěžní premiéru. Oba reprezentační záložníci doléčili zranění a jsou v týmu trenéra Christiana Streicha pro utkání 9. kola německé ligy v Brémách.

Pilař z Freiburgu odehrál první zápas po čtrnáctiměsíční pauze

Český fotbalista Václav Pilař odehrál první zápas po čtrnáctiměsíční pauze zaviněné vážným zraněním kolena. Čtyřiadvacetiletý záložník nastoupil za Freiburg na 60 minut v dnešním přípravném utkání s druholigovým Sandhausenem, s kterým bundesligový celek a soupeř Liberce v Evropské lize remizoval 1:1.

Pilař konečně začal s tréninkem, na zápas si ale ještě netroufá

Téměř nekonečné martyrium záložníka Václava Pilaře možná spěje ke zdárnému konci. Třináct měsíců od loňského vážného zranění kolena se v úterý poprvé zapojil do tréninku se spoluhráči ve Freiburgu. Pilaře takový posun těší, ale zároveň upozorňuje i na to, že zatím není ve stoprocentním pořádku.

Pilař nestihne start bundesligy, připraven bude až v září

Český reprezentant Václav Pilař nestihne o příštím víkendu start bundesligy s Freiburgem, kam před sezonou odešel na hostování z Wolfsburgu. Čtyřiadvacetiletý záložník stále není připravený po zranění kolena, které utrpěl loni v srpnu v přípravném duelu národního týmu na Ukrajině.

Pilař jde z Wolfsburgu na hostování do Freiburgu

Reprezentant Václav Pilař míří z Wolfsburgu na roční hostování s opcí do dalšího německého celku Freiburgu. Oba kluby dohodu stvrdily dnes. ČTK to řekl Pilařův agent Jiří Stejskal. Čtyřiadvacetiletý Pilař, který se chystá na návrat po loňském vážném zranění kolena, si s Freiburgem může zahrát i v příštím ročníku Evropské ligy.

Pilař míří na hostování do Freiburgu

Václav Pilař má v bundeslize namířeno z Wolfsburgu na roční hostování do Freiburgu. V pátém týmu minulé sezony se má rozehrát po dlouhém zranění. Podle deníku Wolfsburger Allgemeine jsou oba kluby na hostování domluveny a do konce týdne by měla být dojednána i smlouva čtyřiadvacetiletého ofenzivního záložníka v novém působišti.

Kouč Wolfsburgu má obavy, jestli Pilař zasáhne do jarních bojů

Kouč Wolfsburgu Dieter Hecking se smiřuje s tím, že český ofenzivní univerzál Václav Pilař kvůli loňské operaci zkříženého vazu v koleně možná nezasáhne ani do žádného z jarních zápasů. Čtyřiadvacetiletý reprezentant ani podle svého agenta Jiřího Stejskala nechce návrat uspěchat.

Čech zaútočí na rekordní šesté vítězství ve Fotbalistovi roku

Brankář Petr Čech nechybí mezi deseti hráči, kteří se ucházejí o vítězství ve 48. ročníku české ankety Fotbalista roku. Pokud gólman Chelsea uspěje, připíše si už šestý triumf, což se ještě nikomu nepodařilo. S dosavadními pěti výhrami se Čech dělí o rekord s dalším brankářem Ivem Viktorem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele