17. kolo
13.01.2023 21:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Johan Mojica (© AFP)

Žolík Larsen ukončil vítěznou sérii Villarrealu

V prvním střetnutí v rámci sedmnáctého kola LaLigy se proti sobě postavily týmy Celty Vigo a Villarrealu. Hosté, hrající v poslední době ve skvělé formě, se dostali do vedení po trefě Morena, na konečných 1:1 pak srovnával ve druhém poločase Larsen.

Do utkání vstoupili lépe Setiénovi svěřenci a už v deváté minutě se radovali z dosažené branky. Gól Torrese po centru Morena z pravé strany byl však záhy odvolán, Coquelin, který míč mírně tečoval, se totiž nacházel v ofsajdu.

O šest minut později už to ale Žluté Ponorce vyšlo. Nepříliš povedený Marchesínův odkop odhlavičkoval Torres na Chukwuezeho, který z první posunul míč Gerardu Morenovi. Ten se položil do své střely, kterou umístil přesně k tyči a Villarreal tak brzy vedl 1:0.

Pak se začali osmělovat také domácí. Na konci pohledné kombinace byl nikým nehlídaný Veiga, zakončující přibližně z penaltového bodu. Jeho ránu však výborně srazil mimo bránu reflexivně Chukwueze a Pepe Reina si tak mohl oddychnout, míč by totiž s největší pravděpodobností lovil ze své sítě.

Druhá půle začala v pomalejším tempu než ta první. Až v jednašedesáté minutě se k dalekonosné střele dostal Morales a pořádně vyděsil domácí fanoušky, projektil totiž olízl břevno.

O sedm minut později pak mohl celý stadion Balaídos propuknout v jásot, Carvalhalovi svěřenci totiž dokázali vyrovnat. Mozkem celé akce byl Veiga, který vysunul do obrovské šance Jörgena Larsena. Ten nabídnutou příležitostí nepohrdnul, překonal Reinu a srovnal stav utkání.

Těsně před koncem utkání pak ještě z nebezpečné pozice hlavičkoval Iago Aspas, gólman hostí byl ale tentokrát připraven a míč bezpečně lapil. Villarreal tak po třech výhrách v řadě zaváhal, remíza mu přesto stačila k tomu, aby se minimálně na den posunul do první čtyřky.

Autor: Filip Vítek / livesport.cz, onlajny.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele