19. kolo
29.01.2023 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Vinícius Júnior (© AFP)

Real Madrid s Realem Sociedad remizoval bez branek

Real Madrid ztratil v důležitém boji další body a s Realem Sociedad jen remizoval. V nepříliš atraktivním utkání se diváci nedočkali ani jedné branky.

Na stadionu Santiaga Bernabéua se v neděli večer odehrál šlágr domácího Realu Madrid a návštěvy z Baskicka. Real Sociedad se už dávno usadil mezi širší špičkou a hodlal o body obrat dalšího favorita. Dnes se ale ocital v problémech, protože seznam jmen na marodce se neskutečně protáhl a trenér Imanol Alguacil musel dokonce povolat čtyři nováčky z rezervy, aby vůbec splnil požadovaný počet hráčů na lavičce.

Delší dobu se na hřišti převaha Realu nijak výrazně neprojevovala, ale ve 14. minutě se zničehonic prohnal do zakončení Vinícius Júnior. Nejprve nasadil trápícímu se Zubeldíovi jesle a pak uháněl na hostující bránu. Tu ale po technické ráně o kousek minul. Jinak ale La Real poctivě bránil. Po třiceti minutách čelil ráně Kroose, který rozhodně nemířil špatně. Ale do sítě se míč po jeho projektilu nedostal.

Hodně blízko úvodní brance utkání se Real Madrid nacházel ve 45. minutě. Brais Méndez se dopustil velké chyby v malé domů a toho chtěl využít Karim Benzema. Jeho nahrávka našla agilního Viníciuse, ale jeho ránu vykryl brankář Remiro!

Tenhle souboj se opakoval ještě několikrát, ale vždy s týmž výsledkem - Remiro se nenechal překonat ani jednou. Brankář Courtois naopak nemusel zasahovat prakticky vůbec, snad jen po hodině hry, kdy se do vápna Realu jako velká voda pustil Takefusa Kubo. Jeho přízemní ránu na bližší tyč ale Courtois dokázal vyrazit.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Filip236

3:2

Reagovat
Naseroslosos23

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele