Liga národů UEFA - Liga národů 2022/2023

Liga D - skupina 1, 6. kolo
25.09.2022 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Andorra sice s Lotyšskem remizovala, ale jeho postupu nezabránila

Lotyšsko zakončí tuto skupinu jako její vítěz a tudíž postoupí o úroveň výš. A radost z toho mu nezkazila ani remíza. Moldavsko sice svůj part vyhrálo a bodově se na Lotyše dotáhlo, ale nakonec o postupujícím rozhodlo skóre.

Lotyšsko chtělo z utkání v Andoře co nejvíc, protože svádělo na dálku boj s Moldavskem. To si podle očekávání poradilo s posledním Lichtenštejnskem, takže Lotyšsko nesmělo s Andorrou prohrát. Minimálně prvních čtyřicet minut se diváci na Estadi Nacional museli poměrně dost nudit, protože se často hrálo ve středu hřiště bez výraznějších šancí.

Obě jedenáctky trápila nepřesnost, především pak hostující brankář Steinbors dnes moc práce neměl a soupeřovi střelci ho prakticky nezaměstnali. S přibývajícími minutami začali být hosté přeci jen nervóznější a tudíž aktivnější. A pět minut po změně stran se konečně dočkali vytoužené branky. Raimonds Krollis odvedl perfektní práci obejitím soupeře a centrem do vápna, kde balon poslal do sítě Vladislavs Gutkovskis.

Jenže domácí Andorra dokázala prakticky z ničeho srovnat! A v tu nejnevhodnější chvíli, protože pouhé dvě minuty před koncem se prosadil mladý útočník Albert Rosas! Lotyšsko ale nakonec vybojovalo bod a slaví postup.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele