14. kolo
10.11.2007 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Paris Saint-Germain - AS Nancy-Lorraine 0:0

Nancy nedokázalo o moc snížit ztrátu na vedoucí Olympique Lyon, když se v Parku princů po bezbrankové remíze rozešlo s domácím Paris Saint Germain smírně. Svěřenci Pabla Correy jsou na druhém místě nyní o tři body za Lyonem, jenž zajíždí v neděli na Stade Veledrome vyzvat Marseille. Paris Saint Germain poskočilo v tabulce Ligue 1 o jednu pozici na třinácté místo. Největší šanci zápasu spálil těsně po přestávce Marc-Antoine Fortune, který z dobré pozice mířil nad.

PSG bylo v úvodních minutách aktivnější a kontrolovalo hru. Jako první mohl prolomit bezbrankový stav ve třiatřicáté minutě Loris Arnaud. Dvacetiletý útočník si vytvořil slibnou palebnou pozici, ale na brankáře Nancy Gennara Bracigliana si přízemní střelou nepřišel. O tři minuty později měli velkou šanci i hosté. Sebastien Puygrenier přetlačil v souboji stopera PSG Maria Yepese, ale poté nedokázal svoji hlavičku usměrnit mezi tři tyče.

Dvě minuty po přestávce přišla asi největší šance zápasu, kterou promarnil Marc-Antoine Fortune. Šestadvacetiletý útočník Nancy si pohrál s obranou, vstřelil, Landreau s problémy vyrazil a na Fortuneho čekala téměř prázdná branka, ale on poslal míč nad. PSg odpovědělo v minutě šestapadesáté, když Pedro Pauleta orazítkoval břevno. Portugalec do opřel krásně z voleje do míče, ovšem balón zamířil na břevno a poté již obrana Nancy nebezpečí zažehnala. PSG se tak asi spravedlivě s Nancy o body rozdělilo. Nepříjemnou zprávou pro tým z hlavního města Francie je, že Sylvain Armand, který v průběhu zápasu musel střídat, je nejpíš vážně zraněn.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele