21. kolo
19.01.2013 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

FC Sochaux - Stade Reims 1:0

Jediná branka Loica Poujola z 15. minuty rozhodla o těsném vítězství Sochaux nad Remeší. Domácí si tři body za svůj výkon určitě zasloužili, hosté by naopak měli o svých výkonech popřemýšlet, jelikož na vítězství čekají už pořádnou šňůru týdnů. Díky této porážce se mimochodem nováček ligy dostal do sestupového pásma.

Už po sedmi minutách hry Sochaux zahrozilo. Bakambu se sice trochu náhodně dostal do akce, přihrával následně do vápna, kde si málem srazil do vlastní sítě balón kapitán Tacalfred. Brankář Placide se poté ve 14. minutě musel vytasit proti dělovce Mikariho, z následného rohového kopu však domácí již udeřili.

Diasova centru z rohového kopu jako by si vůbec nikdo nevšímal, na zadní tyči se pak objevil volný Poujol, jenž už měl velice snadnou práci. Zhruba až po půlhodině hry se Remeš dostala do slibnější šance, Krychowiaka vybídl Ramaré, ale Polákova střela skončila jen na rukavicích brankáře Pouplina.

I ve druhém dějství bylo Sochaux o něco lepším týmem. V 57. minutě rozezvonil tyčku střelou z třiceti pěti metrů Dias, o pár chvil později ten samý hráč již provětral Placideho, ten mu pokus vyrazil sice jen před sebe, ovšem Privat se nemusel snažit dorážet, jelikož byl v ofsajdu. O šest minut později Bakambu z úhlu Placideho také neprostřelil.

V závěru se hosté jako by stahovali čím dál více na svou polovinu a soupeř z toho mohl těžit. Čtvrthodiny před koncem Mandi předložil míč po přímém volném kopu Toudicovi, jehož rána minula branku o kousek. Poslední možnost na vyrovnání měl Devaux, jemuž míč hezky připravil Fauvergue, jenže střela z voleje také skončila vedle.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele