4. kolo
01.09.2012 20:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Toulouse pouze remizovalo s Remeší 1:1

Wissam Ben Yedder pokračuje ve své famózní formě, v utkání s Remeší vstřelil jedinou branku svého týmu a na poslední chvíli tak pro Toulouse zařídil alespoň bod za remízu 1:1...

Toulouse bylo v dnešním zápase jasným favoritem, vždyť až na úvodní remízu s obhájcem titulu z Montpellier si poradili jak se silným Saint-Étienne, tak následně i s nevyzpytatelným Nancy. Nováček soutěže z Remeše ho však zaskočil a po výhře nad Sochaux z minulého kola si připsal v letošním ročníku další cenný bod...

Že dnešní zápas nebyl žádným výjimečným trhákem nám mohly dokazovat i poloprázdné tribuny na Stade Municipal, které však hned v úvodu svým drzým průnikem obšťastnil Etienne Didot. Domácí záložník však narazil na připraveného Kossi Agassu. Poloprázdný stadion však po proklínání soupeřova gólmana musel děkovat fotbalovému bohu, Kamel Ghilas totiž svou ranou napálil brankovou konstrukci toulouské branky.

To byla však poměrně výjimečná příležitost Remeše v prvním poločase, jenž nakonec skončil bez branek - a to i přesto, že se o převážení vah vítězství pokoušel aktivní Ben Yedder. Ten bez větších problémů prosprintoval soupeřovou obranou, jeho lob však nakonec překonal i samotnou branku. Se svým pokusem neuspěl ani Etienne Capoue.

Přestože Remeš byla v první půli až druhým lepším týmem, byla to překvapivě ona, která se deset minut po změně stran ujala vedení. Paradoxně i k tomu však potřebovala pomoc svého soupeře: centr Odaira Fortese si totiž do vlastní sítě sklepl nešťastník Aymen Abdennour - 0:1.

Stejný hráč, tedy Odair Fortes, pak pořádně vystrašil domácí příznivce. Po jeho nahrávce totiž sám na branku upaloval Nicolas Fauvergue, letní posila Remeše zvolila efektní lob, s nímž si však bez problémů poradil Ali Ahamada. Neporazitelná série domácího mužstva jako by se již s časem pomalu vytrácela, k životu ji však nakonec probral kdo jiný než Wissam Ben Yedder.

Francouzský záložník s tuniskými kořeny se v devadesáté minutě dostal k odraženému míči a parádním volejem nakonec poslal míč přesně do horního rohu Agassovy branky. Ben Yedder tak vstřelil již svou třetí branku v sezoně - a každá z nich zatím pro Toulouse znamenala bodový úspěch - 1:1.

Domácí se dokonce mohli radovat i z vítězství. To by však Emmanuel Riviere po přihrávce právě Ben Yeddera nesměl v tváří tvář Aggasovi selhat. Zkušený tožský gólman míč kryl a udržel tak pro svůj tým remízu 1:1.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tady by nemelo byt pochyb ,vyhra domacich 2:0.

Reagovat
Veselac

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele